Készülök a Sassoulo elleni bajnokira, de esélyes, hogy így maradni kellene itthon...
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- CsaSzi9294
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- interfan
Erdekes egy helyzet ez.
Mert 4 nap mulva EL, is az el lesz halasztva?
Ezaltal az egesz Europa Liga programja is megcsuszik?
Na meg jovoheten Juve-Inter, es valljuk be Torino sincs eppen messze az adott regioktol.
Mert 4 nap mulva EL, is az el lesz halasztva?
Ezaltal az egesz Europa Liga programja is megcsuszik?
Na meg jovoheten Juve-Inter, es valljuk be Torino sincs eppen messze az adott regioktol.
- alwin91
Hát ez nagyon nem jó...
Semmi bajom sincs a kínaiakkl, de amikor elkezdett ez az egész terjedni le kellett volna zárni az összes EUs repteret kína irányából, másképp ez borítékolható volt.
Semmi bajom sincs a kínaiakkl, de amikor elkezdett ez az egész terjedni le kellett volna zárni az összes EUs repteret kína irányából, másképp ez borítékolható volt.
- interfan
Ertem hogy korona, de magyarban jelenleg is majdnem 40 ezer influenzas van.
Ez minden evben igy van.
Korona nincs minden evben, de tobb ezer ember meghal magyarba es olaszban is evente influenzaba.
Max 100 koronas van olaszban, ertem hogy meg kell probalni valamit tenni, de azt hogy alljon meg az elet kicsit tulzas.
Persze kit erdekel a foci meg a sport.
De majd elmarad az EL is, sot visszalepunk?
Mert az UEFA nem fogja megallitani az egesz sorozatot miattunk.
Vagy idobel felfugesztjuk a bajnoksagot?
Mert felbukkan meg par regioban, es lesz ujabb 300 fertozott?
Potolni sem lehet, mert nyaron Europa bajnoksag.
Megertem a panikot, de olaszban mindig kepesek tulkapasokra.
- Festa
Lezárják a baknokságot.Bajnok a Juve.Köszönjük Olaszország.
Nem igaz,hogy szájmaszkban nem lehet meccsre menni?
- interfan
- CsaSzi9294
Ha te ott élnél, nyugodt lennél?interfan írta: ↑2020.02.23. 08:27Ertem hogy korona, de magyarban jelenleg is majdnem 40 ezer influenzas van.
Ez minden evben igy van.
Korona nincs minden evben, de tobb ezer ember meghal magyarba es olaszban is evente influenzaba.
Max 100 koronas van olaszban, ertem hogy meg kell probalni valamit tenni, de azt hogy alljon meg az elet kicsit tulzas.
Milánóban divat hét van, még több a kínai. Mindenki szereti a focit, meg a sportot, de (ez nyilván kicsit fel is van fújva) ez nem egy sima influenza. Ha te ott lennél nem figyelnéd állandóan ki merre köhög melletted?
Úgy tudom 2 hétre szól a karantén, ha már a templomot is bezárják kint, akkor már baj van...plusz iskola, óvoda stb..
Többször voltam már szerencsére kint, de iszonyú tömeg van mind a metróknál, mind a dómnál és minden féle eseménynél. Hidd el az egészség fontosabb, mint az EL...
- interfan
Influenzaba joval tobben halltak meg eddig olaszban is, akar iden is.CsaSzi9294 írta: ↑2020.02.23. 08:51Ha te ott élnél, nyugodt lennél?interfan írta: ↑2020.02.23. 08:27Ertem hogy korona, de magyarban jelenleg is majdnem 40 ezer influenzas van.
Ez minden evben igy van.
Milánóban divat hét van, még több a kínai. Mindenki szereti a focit, meg a sportot, de (ez nyilván fel van fújva) ez nem egy sima influenza. Ha te ott lennél nem figyelnéd állandóan ki merre köhög melletted?
Úgy tudom 2 hétre szól a karantén, ha már a templomot is bezárják kint, akkor már baj van...plusz iskola, óvoda stb..
Többször voltam már szerencsére kint, de iszonyú tömeg van mind a metróknál, mind a dómnál és minden féle eseménynél. Hidd el az egészség fontosabb, mint az EL...
Sot tobb tizezer, ha nem tobb fertozott van.
Ertem en hogy panik, meg fontosabb mint az EL.
De ha ezt igy folytatjak, a vege az lesz amit Festa is irt.
Lezarjak a bajnoksagot, bajnok a Juventus.
EL-tol meg visszalepunk mert nem tudunk kiallni.
Tulzottnak erzem ezt a ket hetes karantent, es ezt az alljon meg az elet gondolkozast.
De sajnos az olaszokra ez mindig jellemzo volt, a drasztikus lepesek.
- Festa
Persze.Találni kell valami a megoldást pl.Genovában lejátszuk a meccseinket.Vagy lehet utazni Cagliairba az jó messze van.
Amennyiben az Atalantanak megfelel az,hogy nem a saját stadinojában játssza a meccseket talán nekünk is.
Amennyiben az Atalantanak megfelel az,hogy nem a saját stadinojában játssza a meccseket talán nekünk is.
- interfan
Ez igy van.
Mert az nem megoldas, hogy tobb hetes karanten, es az elet megall.
Ket 70 feletti, amugy is sulyos beteg ember halala miatt...
Nem szabad sem az EL-nek, sem a Juve meccsnek elmaradnia, es Sampost is potolni kell mielobb.
Igy is nagyon feszitett a menetrend az Europa bajnoksag miatt.
Megoldast kell talalni.
- alwin91
A karantén azt jelenti, hogy se ki, se be. Szóval nem tudjuk a meccseket máshol játszani.
- vaskalap
Kezd ez a korona vírus hatás túlzó lenni.Pánik keltésben már túlszárnyal mindent,igaz ez nálunk is.Eddig az áldozatok túlnyomó része 70 év feletti,az immunrendszer gyengesége miatt.Influenza szövődményeként is meghal ennyi ember,de azt nem statisztikálja senki.Legyünk óvatosak,figyeljünk oda,de ha letüsszent valaki a buszon,még nem kell koronát kiálltani.Óvintézkedéseket lehet tenni,na de lefújni a meccseket???Nem értem.
-
R9.
EL lehet zartkapus lesz most azt irjak
- interfan
Mar most irjak elkepszto nehez lesz potolni a meccset.
Ha kiesunk az EL-bol, akkor barmikor lehet, kiveve aprilis 22 amikor Spal-Inter lesz.
De ha nem esunk ki az EL-bol, akkor az egyetlen lehetseges datum majus 20.
Ami a 37. fordulos Inter-Napoli, es a 38. fordulos Atalanta-Inter kozott lenne.
Valamint meg egy lehetoseg, az egy "39.fordulo", ami a bajnoksag vege utan lenne, majus 27-en.
De ez is csak akkor lehetseges, ha nem jutunk az EL dontobe, mert az pont aznap van.
Egyetlen egy fordulo maradt el, es az EL miatt majdnem lehetetlen a helyzet.
Mi lesz ha meg egy fordulo elmarad...
Jaa es termeszetesen az UEFA nem engedi a halasztast az EL meccsre, mert az egesz EL programjat felboritani.
Februar 28-an, most penteken mar sorsolas lesz a 16 kozott, ezert kizart a halasztas.
Zart kapu az egyetlen lehetoseg, vagy a visszalepes.
Ha kiesunk az EL-bol, akkor barmikor lehet, kiveve aprilis 22 amikor Spal-Inter lesz.
De ha nem esunk ki az EL-bol, akkor az egyetlen lehetseges datum majus 20.
Ami a 37. fordulos Inter-Napoli, es a 38. fordulos Atalanta-Inter kozott lenne.
Valamint meg egy lehetoseg, az egy "39.fordulo", ami a bajnoksag vege utan lenne, majus 27-en.
De ez is csak akkor lehetseges, ha nem jutunk az EL dontobe, mert az pont aznap van.
Egyetlen egy fordulo maradt el, es az EL miatt majdnem lehetetlen a helyzet.
Mi lesz ha meg egy fordulo elmarad...
Jaa es termeszetesen az UEFA nem engedi a halasztast az EL meccsre, mert az egesz EL programjat felboritani.
Februar 28-an, most penteken mar sorsolas lesz a 16 kozott, ezert kizart a halasztas.
Zart kapu az egyetlen lehetoseg, vagy a visszalepes.
- CsaSzi9294
Szerintem ez több annál, hogy túl tolják az olaszok. 50 ezer embert csak úgy nem zárnak karantén alá...
https://24.hu/kulfold/2020/02/23/korona ... aranten-2/
- Baggio85
Ha ez így halad tovább, akkor pár hét múlva már az UEFA-nak sem az lesz a legnagyobb gondja, hogy az Inter hogyan tud versenyben maradni. Idő kérdése és ez egész Európára ki fog terjedni. Akkor meg se Bl, se El, se nemzeti bajnokságok.
-
R9.
persze h tobb, kivancsi vagyok meddig megyCsaSzi9294 írta: ↑2020.02.23. 10:25 Szerintem ez több annál, hogy túl tolják az olaszok. 50 ezer embert csak úgy nem zárnak karantén alá...
- interfan
Max 100 emberrol beszelunk...CsaSzi9294 írta: ↑2020.02.23. 10:25 Szerintem ez több annál, hogy túl tolják az olaszok. 50 ezer embert csak úgy nem zárnak karantén alá...
Amikor az influenza kb 100 ezer van.
Maga az olaszok egeszseugyi vezeto mondta el, evente kb 10 ezer ember hal meg olaszban influenzaban.
Ketto, azaz 2db ember halt meg koronaban.
Egy 75, es egy 78 eves sulyosan beteg ember.
A korona fertozesek 80%-a tunetmentes, vagy nagyon enyhe tunetek jelentkeznek.
20% akiknak sulyos tunetek merulnek fel, de kb kivetel nelkul az idos 60-70 feletti, es sulyosan betegeknek fordul ez elo.
Vedekezni kell es figyelni, de ez amit elkezdtek most olaszban az nevetseges tulzas.
Mikozben osszesem hasonlithato, mennyi az influenzas, mennyi halott van evente influenzaba, es mekkora ket betegseg halalozasi aranya.
Valamint kb kivetel nelkul csak az idosek, vagy a sulyosan betegek az erintettek.
- PellerG
Engem csak az aggaszt, hogy mivel biztosan mesterségesen indították (véletlen épp a wuhani labor területe a kiindulópont...), így nem lehet tudni mennyi van ebben az egészben.
Mért tény, sima influenzában sokan halnak meg, de nem tudni ezzel mi lesz, meddig tart, lesz e, kell e majd ellenszer, stb.
Természetesen pont olaszországi nyaralást bookingoltam, remélem addig rendeződnek a dolgok az egész körül
Mért tény, sima influenzában sokan halnak meg, de nem tudni ezzel mi lesz, meddig tart, lesz e, kell e majd ellenszer, stb.
Természetesen pont olaszországi nyaralást bookingoltam, remélem addig rendeződnek a dolgok az egész körül
-
R9.
akkor irj az olaszoknak h mien hulyek meg a kinaiaknak isinterfan írta: ↑2020.02.23. 10:32Max 100 emberrol beszelunk...CsaSzi9294 írta: ↑2020.02.23. 10:25 Szerintem ez több annál, hogy túl tolják az olaszok. 50 ezer embert csak úgy nem zárnak karantén alá...
Maga az olaszok egeszseugyi vezeto mondta el, evente kb 10 ezer ember hal meg olaszban influenzaban.
20% akiknak sulyos tunetek merulnek fel, de kb kivetel nelkul az idos 60-70 feletti, es sulyosan betegeknek fordul ez elo.
Vedekezni kell es figyelni, de ez amit elkezdtek most olaszban az nevetseges tulzas.
Mikozben osszesem hasonlithato, mennyi az influenzas, mennyi halott van evente influenzaba, es mekkora ket betegseg halalozasi aranya.
Valamint kb kivetel nelkul csak az idosek, vagy a sulyosan betegek az erintettek.
- interfan
Tokeletesen leirtad, minden szavaddal egyetertek.vaskalap írta: ↑2020.02.23. 09:16 Kezd ez a korona vírus hatás túlzó lenni.Pánik keltésben már túlszárnyal mindent,igaz ez nálunk is.Eddig az áldozatok túlnyomó része 70 év feletti,az immunrendszer gyengesége miatt.Influenza szövődményeként is meghal ennyi ember,de azt nem statisztikálja senki.Legyünk óvatosak,figyeljünk oda,de ha letüsszent valaki a buszon,még nem kell koronát kiálltani.Óvintézkedéseket lehet tenni,na de lefújni a meccseket???Nem értem.
- CsaSzi9294
Dr Interfan!interfan írta: ↑2020.02.23. 10:32Max 100 emberrol beszelunk...CsaSzi9294 írta: ↑2020.02.23. 10:25 Szerintem ez több annál, hogy túl tolják az olaszok. 50 ezer embert csak úgy nem zárnak karantén alá...
Nagyon jól értesült vagy ebben a témában IS! Menny ki akkor a következő fordulóra.. sőt tudod mit? az én jegyemen mehetsz..
- interfan
Kedves CsaSzi, ezek tenyek.
Nem kell hozza agysebesznek lenni, barki megtalalja ezt barhol.
Felesleges szemelyeskedest meg hagyjuk.
Nem kell hozza agysebesznek lenni, barki megtalalja ezt barhol.
Felesleges szemelyeskedest meg hagyjuk.
- CsaSzi9294
- interfan
Nem nekem kell hinni, hanem ezek tenyek.CsaSzi9294 írta: ↑2020.02.23. 10:55Bocsi, hogy jobban hiszek annak aki ért hozzá. Vagy legalább is jobban.
Nez utanna nyugodtan.
- CsaSzi9294
Ha megrendezik a két hét múlva levő meccset és netán vissza veszik a karantént..kell a jegyem ? Most komolyan.interfan írta: ↑2020.02.23. 10:56Nem nekem kell hinni, hanem ezek tenyek.CsaSzi9294 írta: ↑2020.02.23. 10:55Bocsi, hogy jobban hiszek annak aki ért hozzá. Vagy legalább is jobban.
Nez utanna nyugodtan.
- interfan
Csak az Interrol szolo hirekben is talalni ilyen irasokat.CsaSzi9294 írta: ↑2020.02.23. 10:58Ha megrendezik a két hét múlva levő meccset és netán vissza veszik a karantént..kell a jegyem ? Most komolyan.interfan írta: ↑2020.02.23. 10:56Nem nekem kell hinni, hanem ezek tenyek.CsaSzi9294 írta: ↑2020.02.23. 10:55
Bocsi, hogy jobban hiszek annak aki ért hozzá. Vagy legalább is jobban.
Nez utanna nyugodtan.
Gyogyszeresz professzor nyilatkozata.
Lehet olvasgatni.
https://m.fcinternews.it/focus/il-farma ... rus-331356
- CsaSzi9294
Oké én ezt értem, hogy mit találtál. De gondolj bele. Ha a vallásos olasz bezáratja a templomot is, akkor csak egy felkapott influenzáról szól a dolog? Vannak dolgok amit nem tudunk, se te se én se más, kivéve aki ott van és okosabb mint itt mindenki. Ez is tény.interfan írta: ↑2020.02.23. 10:59Csak az Interrol szolo hirekben is talalni ilyen irasokat.CsaSzi9294 írta: ↑2020.02.23. 10:58Ha megrendezik a két hét múlva levő meccset és netán vissza veszik a karantént..kell a jegyem ? Most komolyan.
Gyogyszeresz professzor nyilatkozata.
Lehet olvasgatni.
https://m.fcinternews.it/focus/il-farma ... rus-331356
Értem azt is, hogy felkapott és meg is értem, el is fogadom. De 1 nap alatt 50 ezer embert csak egy “tv riport vagy cikk” után nem zárnak csak el a világtól.
Nem értünk egyet, sőt nem is kell mindenben, de lásd be, többről szól ez mint egy kis köhögéses infulenzáról, és azzal, hogy ilyen döntés született a meccsek miatt (is), a biztonságot tartották szem előtt és biztos jó okkal tették.
- interfan
Ez most oke, persze nem ertem miert kell halasztani, de ok.
Viszont ezt nem lehet hetekig fentartani, mert akkor a bajnoksagnak hivatalosan is vege lesz.
Latjuk ezt az egyetlen fordulot kb egy idopontba tudjuk potolni.
Ha nem esunk ki az EL-be, majus vegeig 3 naponta jatszunk meccseket.
Meglatjuk mi lesz, remeljuk rendezodik a helyzet minel elobb.
Ludo meccs zartkapus lesz a hirek szerint, jovoheti fordulot es az utanna levoket meg nem erintik a halasztasok.
Szoval remeljuk az elet megy tovabb.
Viszont hogy nem jott jol ez a halasztas, az 1000%.
Meg nehezebb dolgunk van innnetol...
Viszont ezt nem lehet hetekig fentartani, mert akkor a bajnoksagnak hivatalosan is vege lesz.
Latjuk ezt az egyetlen fordulot kb egy idopontba tudjuk potolni.
Ha nem esunk ki az EL-be, majus vegeig 3 naponta jatszunk meccseket.
Ludo meccs zartkapus lesz a hirek szerint, jovoheti fordulot es az utanna levoket meg nem erintik a halasztasok.
- CsaSzi9294
Talán csak annyiban “jó” nekünk, hogy több pihenő lesz az alap csapat tagjainak a Juve meccs előtt. Ha csak nem zárják le Torinót is, ami elég közel van Milánóhoz ugye.interfan írta: ↑2020.02.23. 11:09
- interfan
Abban szerintem mindenki egyetert, ha meg 1 vagy 2 fordulo elmarad, akkor az olasz bajnoksagnak hivatalosan is vege lesz mar most a Juve bajnoki cimevel.CsaSzi9294 írta: ↑2020.02.23. 11:13Talán csak annyiban “jó” nekünk, hogy több pihenő lesz az alap csapat tagjainak a Juve meccs előtt. Ha csak nem zárják le Torinót is, ami elég közel van Milánóhoz ugye.interfan írta: ↑2020.02.23. 11:09
1 fordulot is latjuk mennyire nehez potolni.
-
bali06
Milyen hisztit lenyomsz itt, hogy elmarad egy forduló te jo eg.. Karantenba zarnak olasz telepuleseket, hogy talan megtudjak allitani a gyorsan terjedo virust. Képzeld el kimegy 60 ezer ember az esti meccsre abból csomóan tomegkozlekedessel es azok utána mennek mas varosokba, akar orszagokba is. De persze az olaszok, kinaiak meg a del-koreaiak a hulyek, mert tulreagaljak. Ja es persze csak idosek halnak bele, nekik mar úgyis mindegy mi... Gondolom ha a te idos rokonaid kapnek el akkor az is mindegy lenne, mert ok mar ugyis idosek. Van amikor fontosabb valami mint a sport.interfan írta: ↑2020.02.23. 11:17Abban szerintem mindenki egyetert, ha meg 1 vagy 2 fordulo elmarad, akkor az olasz bajnoksagnak hivatalosan is vege lesz mar most a Juve bajnoki cimevel.CsaSzi9294 írta: ↑2020.02.23. 11:13Talán csak annyiban “jó” nekünk, hogy több pihenő lesz az alap csapat tagjainak a Juve meccs előtt. Ha csak nem zárják le Torinót is, ami elég közel van Milánóhoz ugye.interfan írta: ↑2020.02.23. 11:09
1 fordulot is latjuk mennyire nehez potolni.
- interfan
Kedves Bali, nagyon sokan gondolkoznak igy.
Nagyon megoszto dontes ez jelenleg.
Meglatjuk mi lesz, jovoheten sok minden kiderul.
Ha megy az elet tovabb, akkor a bajnoksag is.
EL lesz, valoszinu zartkapus meccsen.
Jovoheten meg lesz fordulo a jelenlegi hirek kozul.
Nagyon megoszto dontes ez jelenleg.
Meglatjuk mi lesz, jovoheten sok minden kiderul.
Ha megy az elet tovabb, akkor a bajnoksag is.
EL lesz, valoszinu zartkapus meccsen.
Jovoheten meg lesz fordulo a jelenlegi hirek kozul.
- interfan
Torino-Parma sem lesz ma.
UEFA engedelyezi a zart kaput csutortokre.
Viszont meg nem szuletett dontes, zart kapus meccs lesz, vagy johetnek a nezok.
Hamarosan dontes szulethet ez ugyben is.
UEFA engedelyezi a zart kaput csutortokre.
Viszont meg nem szuletett dontes, zart kapus meccs lesz, vagy johetnek a nezok.
Hamarosan dontes szulethet ez ugyben is.
- bodimiki7
Interfan kicsit pihenj már, 14 db hozzászólást írtál a témában, teljesen ugyanazzal a tartalommal. Azért jó a fórum, mert leírsz valamit, emberek elolvassák és kész, nem rádió vagy tv, hogy minden 15 percben be kell mondani, hogy senki ne maradjon le róla.
A döntés sportszakmai szempontból lehet megosztó, egészségügyi szempontból meg nem, mert ilyennel nem szórakozunk, bármennyire is fontos tartani a 3 pontos hátrányt.
A döntés sportszakmai szempontból lehet megosztó, egészségügyi szempontból meg nem, mert ilyennel nem szórakozunk, bármennyire is fontos tartani a 3 pontos hátrányt.
-
bali06
Sajnálom, hogy sokan igy gondolkodnak ebben a temaban, de emlékszem Astori halalanal is sokan megkerdojeleztek a dontest.
Ha nem lenne komoly ez az egész akkor nem zarnak karantenba az egesz tartomanyokat, varosokat.
- interfan
Csak hogy a 15. hozzaszolas is meglegyen.
Viccet felreteve, mivel ujabb hir van, ezert megirom.
A Ludo hivatalosan is az UEFA-hoz fordult, hogy dontsenek az ugyben.
Amennyiben a zart kapu mellett dontenek, a Ludo kerheti az UEFA-t hogy semleges helyszinen rendezzek meg a merkozest.
Ansa szerint pedig ertekelik a helyzetet, es egy drasztikus dontes is temaba kerult.
Majus 24-et nem haladhatja meg a bajnoksag vege az EB miatt.
Ezert barmi van, jatszani kell.
Viszont ha a veszelyhelyzet tovabbra is fenall, akkor a drasztikus lepes ertelmeben, a veszelyeztetet helyeken innentol kezdve csak zartkapus merkozesek lennenek.
Viccet felreteve, mivel ujabb hir van, ezert megirom.
A Ludo hivatalosan is az UEFA-hoz fordult, hogy dontsenek az ugyben.
Amennyiben a zart kapu mellett dontenek, a Ludo kerheti az UEFA-t hogy semleges helyszinen rendezzek meg a merkozest.
Ansa szerint pedig ertekelik a helyzetet, es egy drasztikus dontes is temaba kerult.
Majus 24-et nem haladhatja meg a bajnoksag vege az EB miatt.
Ezert barmi van, jatszani kell.
Viszont ha a veszelyhelyzet tovabbra is fenall, akkor a drasztikus lepes ertelmeben, a veszelyeztetet helyeken innentol kezdve csak zartkapus merkozesek lennenek.
-
rEEzuh
Szerintem elmész a lényeg mellett, nevezetesen hogy ez azért sokkal veszélyesebb mint az influenza, mert nagyon hosszú a lappangási idő. Ahogy említetted, egy sima influenza is nagyon veszélyes az idősekre nézve, csak ott meg tudod tenni azt a szívességet hogy nem látogatod meg a nagyszülőket ha beteg vagy, itt viszont jó esély van rá hogy elviszed nekik és csak hetekkel később derül ki, amikor már késő. Tehát ha valóban csak magad miatt aggódsz akkor megértem a hozzáállásod, de ha esetleg érdekel más idős emberek sorsa is, akkor beláthatod hogy nem alaptalan az óvintézkedés.interfan írta: ↑2020.02.23. 10:32Max 100 emberrol beszelunk...CsaSzi9294 írta: ↑2020.02.23. 10:25 Szerintem ez több annál, hogy túl tolják az olaszok. 50 ezer embert csak úgy nem zárnak karantén alá...
...
- interfan
Gazzetta is megerositi az Ansa ertesuleseit, drasztikus lepest ertekelnek a sportvezetok.
Tobb halasztas ertelemszeruen nem lehet.
Viszont a drasztikus lepes ertelmeben az osszes Seria A meccs zartkapus lesz, amig a veszelyhelyzet nem rendezodik.
EL valamint BL meccsek olasz csapatok esetben, kulfoldon, semleges helyszinen kerul lejatszasra.
Megerositik a hirek, az Inter-Samp potlasa majus 20-an lehet, az 37. es a 38. fordulo kozott.
Tobb halasztas ertelemszeruen nem lehet.
Viszont a drasztikus lepes ertelmeben az osszes Seria A meccs zartkapus lesz, amig a veszelyhelyzet nem rendezodik.
EL valamint BL meccsek olasz csapatok esetben, kulfoldon, semleges helyszinen kerul lejatszasra.
Megerositik a hirek, az Inter-Samp potlasa majus 20-an lehet, az 37. es a 38. fordulo kozott.
- Inter101
Forza INTER!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Inter101 2020.02.23. 13:29-kor.
- sorger=giallo
Akkor legyen már az Üllői úton, mert oda be tudok surranni az egészségügyi személyzettel.
Plusz, az egész kalamajkát szerintem a zebraelnök intézte, mert az Agnelli család látja, hogy a sasok és a kék - feketék makacsul tapadnak rájuk és nem akarják bukni a bajnokságot, így bedobták a koronát. A jó öreg Andrea ezt is levajazta...
FORZA INTER!!!
- versenyszellem
hehh, kisse offtopik, de akkor en is hozzatennek egy dolgot:
Nem csak azt kene nezni hogy hanyan kapjak el es hanyan halnak meg, hanem azt hogy a tobbi azert nem hal bele mert ellatjak.
addig amig max 100 embert kell ellatni hogy kigyogyuljon a virusbol, nincs vesz, igen, sajnos nehany idosebb legyengult emberrel vegez a kor, de a maradek 98 felepul es minden oke ujra.
viszont ha a 100 emberbol hirtelen 10000 vagy 100000 lesz, nincs olyan ellatorendszer meg a fejlett eszakolasz tartomanyokban sem, ami ezt kezelni tudna, vagyis a korabbi 2%-nak tűnő halalozasi rata, hirtelen felmenne hasrautve mondjuk 10-15 es mar nem csak az idosek es betegek lennenek kiteve a veszelynek, hanem az egeszseges felnottek es plane gyerekek is
Ugyhogy velemenyem szerint a döntés, hogy nem rendeznek tomegesemenyeket, sajnos teljes mertekben indokolt es bőven tulmutat a foci, a sport es minden ehhez hasonló területen, akar a bajnoki cimert mennenk, akar a kozepmezonyben vegetalnank...
Nem csak azt kene nezni hogy hanyan kapjak el es hanyan halnak meg, hanem azt hogy a tobbi azert nem hal bele mert ellatjak.
addig amig max 100 embert kell ellatni hogy kigyogyuljon a virusbol, nincs vesz, igen, sajnos nehany idosebb legyengult emberrel vegez a kor, de a maradek 98 felepul es minden oke ujra.
viszont ha a 100 emberbol hirtelen 10000 vagy 100000 lesz, nincs olyan ellatorendszer meg a fejlett eszakolasz tartomanyokban sem, ami ezt kezelni tudna, vagyis a korabbi 2%-nak tűnő halalozasi rata, hirtelen felmenne hasrautve mondjuk 10-15 es mar nem csak az idosek es betegek lennenek kiteve a veszelynek, hanem az egeszseges felnottek es plane gyerekek is
Ugyhogy velemenyem szerint a döntés, hogy nem rendeznek tomegesemenyeket, sajnos teljes mertekben indokolt es bőven tulmutat a foci, a sport es minden ehhez hasonló területen, akar a bajnoki cimert mennenk, akar a kozepmezonyben vegetalnank...
- Inter101
Szerintem egy virust ami ugy terjed mint az influenza megallitani NEM lehet a mai vilagban, Illetve lehetne(utazas stop, globalis vilag stop stb)(lattatok azt a weboldalt ahol eloben mutatja a repuloket hogy eppen melyik merre jar? https://www.flightradar24.com/ lehet csemegezni) de ezt ugye a vilag penzugyeit egyengetok nem szeretnek, oriasi bevetel kiesessel jarna nekik, es nyilvan a mi egyszeru emberek erdekeire hivatkozva nem is fognak meglepni.
Mi kovetkezik ebbol? Az hogy a virus el fog tejedni az egesz vilagon ha tetszik ha nem. Persze a media tul fogja tolni mint ahogy eddig is tultolta.
Mi kovetkezik ebbol? Meg fognak halni emberek! Lehet hogy sokan, lehet hogy rengetegen, lehet hogy k sokan! Egyet azert megsugok nektek, meg fogunk halni! Mindannyian! Lehet tole reszketni ettol meg be fog kovetkezni!! Tudom most jon az hogy de nem mindegy mikor, hogyan...... Igen persze igy van de vajon van befolyasod arra hogy egy gyorshajto eppen teged kaszal el(ja erdekesseg hogy a mercedes-es gyorshajto pere meg mindig tart x eve)? Igen vedjuk magunkat es ne menjunk utcara, ma mar lehet online rendelni kajat mindent!! Az az igazsag hogy mi itt europaban szerencsesek vagyunk es biztos vagyok benne hogy az itt levoknek fogalma sincs rola mennyire!!! Nem latunk nap mint nap embereket ertelmetlenul meghalni, nem latunk ehezest, nem latunk haborut, nem tudjuk milyen az fel napot vizert gyalogolni es nem latunk olyan betegseget ami csak ugy elviszi szeretteinket akar nagyon fiatalon is. Pedig ilyen dolgok nap mint nap tortennek meg emberekkel, es az hogy most egy ilyen tragikus dolog velunk is megtortenhet az remiszto egyeseknek, erthetoen, Ettol meg bekovetkezhet sajnos. Vedekezni kell, mindent meg kell tenni annak erdekeben hogy minel kevesebbet artson az emberisegnek, kb ennyi a mi dolgunk.
Egyebkent volt mar influenza szeru betegseg ami nagyon sok embert vitt el: spanyolnatha ugy hivtak pont 100 evvel ezelott, lehet rakeresni es meglepodni!
Panikolni lehet, kb semmi ertelme, de nincs tiltva, sot a legtobb orszag vezetese es egyeb gyogyszer erdekeltsegek orulne neki! Miert? A gyogyszeresek azert mert mindenki beoltatja magat egy fantasztiuks csodaanyaggal ami termeszetesen nem az(persze tudosok ezrei dolgoztak rajta alvas nelkul napi 38 oraban azert lesz az ara majd nem annyira olcso), viszont cserebe nyugodt az aki meg fizet is erte, plusz kap egy olyan mellekhatast amirol fogalma sincs es par ev mulva meglepodik hogy miert nott harmadik szeme a koponyaja hatuljara! A politikusok meg azert mert nem roluk beszelnek!
Ja es persze nem all meg az elet ha elmarad egy meccs vagy bajnoksag, mert nem ez a legfontosabb egy ember eleteben(remelem!)!!!
Bocs hogy sok volt es nem temaba vagott!
Forza INTER!!
Mi kovetkezik ebbol? Az hogy a virus el fog tejedni az egesz vilagon ha tetszik ha nem. Persze a media tul fogja tolni mint ahogy eddig is tultolta.
Mi kovetkezik ebbol? Meg fognak halni emberek! Lehet hogy sokan, lehet hogy rengetegen, lehet hogy k sokan! Egyet azert megsugok nektek, meg fogunk halni! Mindannyian! Lehet tole reszketni ettol meg be fog kovetkezni!! Tudom most jon az hogy de nem mindegy mikor, hogyan...... Igen persze igy van de vajon van befolyasod arra hogy egy gyorshajto eppen teged kaszal el(ja erdekesseg hogy a mercedes-es gyorshajto pere meg mindig tart x eve)? Igen vedjuk magunkat es ne menjunk utcara, ma mar lehet online rendelni kajat mindent!! Az az igazsag hogy mi itt europaban szerencsesek vagyunk es biztos vagyok benne hogy az itt levoknek fogalma sincs rola mennyire!!! Nem latunk nap mint nap embereket ertelmetlenul meghalni, nem latunk ehezest, nem latunk haborut, nem tudjuk milyen az fel napot vizert gyalogolni es nem latunk olyan betegseget ami csak ugy elviszi szeretteinket akar nagyon fiatalon is. Pedig ilyen dolgok nap mint nap tortennek meg emberekkel, es az hogy most egy ilyen tragikus dolog velunk is megtortenhet az remiszto egyeseknek, erthetoen, Ettol meg bekovetkezhet sajnos. Vedekezni kell, mindent meg kell tenni annak erdekeben hogy minel kevesebbet artson az emberisegnek, kb ennyi a mi dolgunk.
Egyebkent volt mar influenza szeru betegseg ami nagyon sok embert vitt el: spanyolnatha ugy hivtak pont 100 evvel ezelott, lehet rakeresni es meglepodni!
Panikolni lehet, kb semmi ertelme, de nincs tiltva, sot a legtobb orszag vezetese es egyeb gyogyszer erdekeltsegek orulne neki! Miert? A gyogyszeresek azert mert mindenki beoltatja magat egy fantasztiuks csodaanyaggal ami termeszetesen nem az(persze tudosok ezrei dolgoztak rajta alvas nelkul napi 38 oraban azert lesz az ara majd nem annyira olcso), viszont cserebe nyugodt az aki meg fizet is erte, plusz kap egy olyan mellekhatast amirol fogalma sincs es par ev mulva meglepodik hogy miert nott harmadik szeme a koponyaja hatuljara! A politikusok meg azert mert nem roluk beszelnek!
Ja es persze nem all meg az elet ha elmarad egy meccs vagy bajnoksag, mert nem ez a legfontosabb egy ember eleteben(remelem!)!!!
Bocs hogy sok volt es nem temaba vagott!
Forza INTER!!
- PellerG
Breaking: A Fiat gyárból indult a vírus.sorger=giallo írta: ↑2020.02.23. 13:22Akkor legyen már az Üllői úton, mert oda be tudok surranni az egészségügyi személyzettel.![]()
Plusz, az egész kalamajkát szerintem a zebraelnök intézte, mert az Agnelli család látja, hogy a sasok és a kék - feketék makacsul tapadnak rájuk és nem akarják bukni a bajnokságot, így bedobták a koronát. A jó öreg Andrea ezt is levajazta...![]()
FORZA INTER!!!
- sorger=giallo
- Cupi
Tabellára ne nézzetek, szarul fest....Lazio meccs nem maradt el és nyertek. 
- interfan
- hvmetal
Legalàbb felépülnek a sérültek a következő meccsre . Conte gyakorolhat , pihenhet a csapat .
Szerintem rendben van a stop .
Szerintem rendben van a stop .
- Cupi
-
bali06
Jelenleg 47 ezer emberre ervenyes a karanten Lombardiaban es nem egesz Milanora.