Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- csak is inter
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
ETO' GÓÓÓÓÓÓÓl
- 20recoba
Ez Eto'O éve lesz 
- Marco
Nem tudtam nézni a meccset, vki egy kis összefoglalót írhatna, hogy megy, ki milyen. Köszi
-
Zozo76
Eto'ooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kib....ott nagy gólt lőtt!
Kib....ott nagy gólt lőtt!
- csak is inter
Látszik nem Olasz csapat ellen játszunk........sokkal agresszívabban,keményebben lépnek oda....
nem is értem hogy uszta meg lap nélkül(19. Douglas) eddig volt vagy 4 olyan szabálytalansága ami lapot ért volna.....
a labda elrúgást,meg ellenünk mindig engedik....
nem is értem hogy uszta meg lap nélkül(19. Douglas) eddig volt vagy 4 olyan szabálytalansága ami lapot ért volna.....
a labda elrúgást,meg ellenünk mindig engedik....
-
Zozo76
Röviden, ahogy én láttam:
Az iram nagy. A Twente jól védekezik, hamar visszazárnak. Azzal hogy a labdás embert már az ő térfelükön 2 ember támadja gyakran marad szabad ember, és így gyorsan áthozzák a labdát a középpályán. Sajnos a védők mögé is elég sokszor ívelték be a labdát. Julio elég jól véd, a szabadrúgást nagyon eltalálták, a szögletről sem tehetett, de volt 3-4 nagy védése. Militó az első gól előtt tavalyi formáját idézve ültette be a hintába a védőt, a lövés is jó volt, Wesley a kipattanót lötte be. Eto'o gólja pedig hatalmas volt, nagyon szépen kilőtte a hosszú alsót 17 méterről.
Az iram nagy. A Twente jól védekezik, hamar visszazárnak. Azzal hogy a labdás embert már az ő térfelükön 2 ember támadja gyakran marad szabad ember, és így gyorsan áthozzák a labdát a középpályán. Sajnos a védők mögé is elég sokszor ívelték be a labdát. Julio elég jól véd, a szabadrúgást nagyon eltalálták, a szögletről sem tehetett, de volt 3-4 nagy védése. Militó az első gól előtt tavalyi formáját idézve ültette be a hintába a védőt, a lövés is jó volt, Wesley a kipattanót lötte be. Eto'o gólja pedig hatalmas volt, nagyon szépen kilőtte a hosszú alsót 17 méterről.
- Inter10
Én azt mondom, hogy nem lesz itt semmi baj. A játékunk szerintem egész jó, a védelmünk még nem magabiztos, de majd jobb lesz. Eto'o és Sneijder kezdenek régi önmagukhoz hasonítani. Milito meglőtte első gólját
, következő félidőbe lő még egyet ugyanabba a kapuba és még Eto'o is vállal egyet és 4-2-re hozzuk a meccset!
FORZA INTER!!!!!!!!!!
FORZA INTER!!!!!!!!!!
- intertomega
Gyerekek az I. nem volt rossz ! Jobban játszunk mint az Udinese ellen.
Csucsu kapufája ha bemegy ???
Szegény Milito ...
FORZA INTER !!!
Csucsu kapufája ha bemegy ???
Szegény Milito ...
FORZA INTER !!!
- csak is inter
Azóta ilyen amióta visszatért a VB-ről.....
De remélem hamar vissza nyeri tavalyi önmagát,s a döntőig meg sem állunk....
De remélem hamar vissza nyeri tavalyi önmagát,s a döntőig meg sem állunk....
- csak is inter
A csoportunk másik meccsén is 2:2 az eredmény...
- csak is inter
Van sárga lap nála.....párosláb volt,de labda!!! 
- csak is inter
Biabiany melegít bőszen....
-
R9.
csak is inter írta:Biabiany melegít bőszen....
na csak ő ne jöjjön
- csak is inter
R9. írta:csak is inter írta:Biabiany melegít bőszen....
na csak ő ne jöjjön
29.Philippe Coutinho ő jött
-
Zozo76
Pandevet hordágyon vitték el 
- csak is inter
Zozo76 írta:Pandevet hordágyon vitték el
Jobbulást neki.....remélem nem komoly.....de félek az......
- csak is inter
10 percünk van.....felkellene pörögni...
már csak 5
már csak 5
- csak is inter
Coutinho elég jól mozog.....szerintem következő meccsen kezdhetne...
- csak is inter
11.Sulley Ali Muntari jött....szegény Milito.....
- Inter101
Milito hihetetlen milyen rossz formában van. Viszont ami jo hir innen csak javulni tud!
Coutinho egész jol játszik.
- csak is inter
2:2 maradt.. másik meccsen
Werder Bremen 2 - 2 Tottenham
Werder Bremen 2 - 2 Tottenham
- Lombardini
Eto'o pofonjának lehet, hogy lesznek következményei. Kicsit betalált az ürgének. Nem biztos, hogy ez jó húzás volt, még ha a társa védelmére kelt is.
-
R9.
szánalmas fszom h nem lehet legyőzni egy szar twentét... hiába mákoltak 2 gólt meg volt kapufánk megint lofsz volt a játék, militot minek erőltetni benitez látja hogy nem megy neki
moratti meg büszkén mondhatja h nem kell csatárt venni, mikor most pandev lesérült, coutinho 40kg vasággyal, biabiany nemtud 5percig állni mert összeesik utána, milito olyan mint egy fradi csatár, egyedül etoonak megy őt meg szélen nyomatja
és még év elején vagyunk mi lesz később ha 2-en is megsérülnek...
a védelem megint csinált olyanokat h rossz volt nézni, maicon is 2x kivezette a labdát csak úgy
morál az semmi a végén nem hogy sietnének még húzzuk az időt az utolsó percbe mintha 4:0-ra mennénk
moratti meg büszkén mondhatja h nem kell csatárt venni, mikor most pandev lesérült, coutinho 40kg vasággyal, biabiany nemtud 5percig állni mert összeesik utána, milito olyan mint egy fradi csatár, egyedül etoonak megy őt meg szélen nyomatja
és még év elején vagyunk mi lesz később ha 2-en is megsérülnek...
a védelem megint csinált olyanokat h rossz volt nézni, maicon is 2x kivezette a labdát csak úgy
morál az semmi a végén nem hogy sietnének még húzzuk az időt az utolsó percbe mintha 4:0-ra mennénk
- Komax
Szokásos szar bl meccs. Azért illet volna megveri a Twentét. Lépjük is tovább...
- Lombardini
R9. írta:morál az semmi a végén nem hogy sietnének még húzzuk az időt az utolsó percbe mintha 4:0-ra mennénk
Hát lehet kicsit jóllaktunk tavaly.
- Tommy
Hát ez gyenge volt, de nem lepődök meg eredményen, sejtettem hogy nem nyerünk, x-et is tippeltem.. Meccsről nem nagyon lehet mit írni, olyanok mint az előzőek, gyengék voltunk főleg védekezésben, támadásban sem voltunk valami jók, de a helyzeteink megvoltak, mindenképp kell valakit előre venni a télen.. Annek ellenére, hogy nem játszottunk jól behúzhattuk volna a meccset, ha Samuel nem szabálytalankodik, és nincs ez a szerencsétlen öngól, a hollandok mindkét gólja pontrugásból született.. Militot az ág is húzza, pedig első gól előtt végre már bejött a csele, aztán jött ez a szerencsétlen öngól, ez nagyon nem tesz jót az önbizalmának, kihagyott tizi, öngól.. Aki nekem megint nagyon szúrta a szemem az Mariga, továbbra is tartom hogy nem Inter szint, passzai 90% szerintem nem emberhez ment, lőni abszolúlt nem tud, és lassú. Bár védekezésben nem rossz, de ez kevés, cserének elfér ettől függetlenül. Stankovic vagy Motta igazán felépülhetne már, klasszisokkal job mindkettő. Pandev sérülése remélem nem súlyos. Katasztrófa nem történt, másik meccs is x lett, de következő meccsen hazai pályán jó lenne nyerni. FORZA INTER!
- Stankov
Nem a döntetlennel van gond hanem h a Bréma és a Spurs simán lenyomja majd őket
-
Dirtylt
Hát egyetlen pozitívum, Coutinho jól mozgott. Mariga idegbeteg, Milito sajnos nagyon rossz formában... Benítez cseréje, Milito helyére Muntari... (számomra érthetetlen döntés annak fényében, hogy elméletileg támadó focit akarunk játszani, persze tudom, rövid a pad). Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nincs csapatunk egyenlőre, vannak jó játékosaink, fiatal tehetségeink, de nincs csapatunk... Remélem csak idő kell, nagyon nagyon remélem! De ilyen játékkal nem fogunk kijutni a csoportunkból sem!
- Tommy
Stankov írta:Nem a döntetlennel van gond hanem h a Bréma és a Spurs simán lenyomja majd őket
Idegenben biztos nem.
Látom pár ember már megint túlzásokba esik, és már kiesést vizionál.
- interlaci
Először is az eredmény elég gyenge.A játék is hagyott némi kívánni valót maga után,de megint lehetett látni egy kis javulást.Sztem még kell kb egy-másfél hónap,hogy lássunk vmi igazán nagy fejlődést ,eddig türelmesnek kell lennie.Amúgy egyet értek R9-el,nagyon elcseszte a vezetőség h nem igazolt senkit,így h kiesett Pandev,nagy szarban vunk,Milito katasztrófa,Eto'o ér vmit a csatárok közül...Majd meglátjuk,reméljük minél hamarabb rátérünk a helyes útra..
-
R9.
Egyébként Coutinho volt a legjobb támadónk kb 
1 passzt kivéve az összes pontos volt, és 2 helyzet is kialakult, 1x mikor megindult bepasszolta visszakapta és belecsúsztak a lövésébe, utána meg Marigának adott egy jó passzt csak ő kihagyta...
Remélem gyorsan rátesznek vmi izmot mert csórinak 22es ropikezei vannak
1 passzt kivéve az összes pontos volt, és 2 helyzet is kialakult, 1x mikor megindult bepasszolta visszakapta és belecsúsztak a lövésébe, utána meg Marigának adott egy jó passzt csak ő kihagyta...
Remélem gyorsan rátesznek vmi izmot mert csórinak 22es ropikezei vannak
- jdanika
Lombardini írta:R9. írta:morál az semmi a végén nem hogy sietnének még húzzuk az időt az utolsó percbe mintha 4:0-ra mennénk
Hát lehet kicsit jóllaktunk tavaly.
Hát igen, és sajnos nem láttam a meccset, de az, hogy minek játszatja Militot, én is szavaznák neki bizalmat a tavalyi szezon után....jó pár meccset eldöntött! Beníteznek össze kell szedni a srácokat.
-
R9.
az lehet h jó pár meccset eldöntött, de idei teljesítménye egy kihagyott 11-es meg egy öngól 
lehet kéne neki kis pihenő és csereként beállva többet tudna hozzátenni, utána meg egy-két gól és belejönne megint
lehet kéne neki kis pihenő és csereként beállva többet tudna hozzátenni, utána meg egy-két gól és belejönne megint
- sorger=giallo
Megint nagyon döcögött a gépezet és ez különösen annak tükrében roppant sajnálatos, hogy azért címvédőként egy BL-újonc, nem éppen bivaly csapat ellenében vergődtünk. Mindegy, ahogy már más is említette, a másik mérkőzésen is x lett, így nem kerültünk hátrányba. Remélem Rafa lelket ver a csapatba, különösen Militonak kell szerintem a mentális támasz, nagyon peches és gyenge eddig a szezonja.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- DSanton39
az eredmény egy dolog, tavalyi csoportkörünk is szar volt, aztán mi lett belőle
én továbbra sem értem hogy Benítez miért változtatott a működő taktikánkon?
ez a feltolt védelem kész öngyilkosság, ha Benítezzel játszanánk most a Barca ellen, kapnánk egy négyest a Camp Nouban akárcsak a Sevilla és az Arsenal az előző BL idényben.
én továbbra sem értem hogy Benítez miért változtatott a működő taktikánkon?
ez a feltolt védelem kész öngyilkosság, ha Benítezzel játszanánk most a Barca ellen, kapnánk egy négyest a Camp Nouban akárcsak a Sevilla és az Arsenal az előző BL idényben.
- Lombardini
Amikor Mourinho idekerült mindenki kritizálta a taktikáját. De képes volt változtatni és lám mi lett belőle. Adjuk meg Beniteznek is ezt a lehetőséget, hogy kitalálja mi a jó taktika.
- brecsinho
Jo lett volna behuzni a meccset, ez van...Remelem majusban csak ugy emlekszunk vissza, hogy nyogvenyelosen indult a Bl cimvedesunk
Az elejen nem volt gond,Milito hinta nagyon szep volt, Sneijder erkezett, simanak tuno meccs volt...aztan bebombaztak egy szabadot es jott a szerencsetlen szoglet, meg is zuhantunk ahogy kell. Viszont a legjobbkor jott Eto gyonyoru golja, porgos kis elso felido volt. A masodikban szinte vegig edzes volt,labdatartast jatszottunk, abba jok is voltunk,csak nem tudtunk betalalni...de mivel a masik meccs is iksz lett, nem kell panikolni meg..otthon utni kell a Brement es az angoloktol nem kikapni, meg kell legyen a tovabbjutas
Milito le van szpva, kell neki meg ido,hogy formaba lenduljon, addig Eto rugdoshatja a golokat.Coutinho tetszett, majdnem osszejott neki a gol a debutalason..az latszott, hogy eleg szuken allunk a kreativ jatekosokban...januarban muszaly lesz igazolni
Palermoban nyerni kell
Forza Inter!!!
Palermoban nyerni kell
- Tamas76
Az első félidő végétől láttam csak a meccset, akkor már 2:1 volt. Bárcsak akkor kezdődött volna a meccs!
Nekem sem tetszik mostanában Milito játéka, mintha túl lenne terhelve, túl nagy nyomást tenne rá Benitez és ettől begörcsöl. Ha pihentetnék egy kicsit, talán fel tudna szabadulni, de az is lehet, hogy a mellőzöttség érzése még inkább az önbizalma elvesztéséhez vezetne. Sajnos rossz nézni, ahogy szenved, alig van épkézláb megmozdulása. Főleg, ha a tavalyi szezonját nézzük. De lesz ő még nagyherceg!
A második félidőről annyit, hogy az egyéni megmozdulások nélkül még ez sem lett volna. Nem látom még most sem, hogy mit akar játszani a csapat. És nem azért, mert a Twente jól megszervezte a védekezését, a spori hagyta is érvényesülni a favágást (lásd Pandev), hanem én nem látom a csapatmozgást, bár megyünk előre, de mindenki csak előre egy keskeny sávban, nem húzzuk szét a pályát, amit a labdatartó csapatok, mint pl. a Barca csinál, hiányoznak a gyors váltások, néha-néha Eto'o próbálkozik az egyérintős játékkal, de ez kevés. Pontosabban ezen a szinten és a szurkolók által elvárt szinten kevés.
De legalább nem kaptunk ki, van egy kedves pontunk Hollandiából. Tavaly is nyögvenyelősre sikerült a csoportkör, aztán mi lett a vége?
Bár ebben az idényben erre nem számítok, de nem leszek elkeseredve, ha mégis újra triplázunk!
Nekem sem tetszik mostanában Milito játéka, mintha túl lenne terhelve, túl nagy nyomást tenne rá Benitez és ettől begörcsöl. Ha pihentetnék egy kicsit, talán fel tudna szabadulni, de az is lehet, hogy a mellőzöttség érzése még inkább az önbizalma elvesztéséhez vezetne. Sajnos rossz nézni, ahogy szenved, alig van épkézláb megmozdulása. Főleg, ha a tavalyi szezonját nézzük. De lesz ő még nagyherceg!
A második félidőről annyit, hogy az egyéni megmozdulások nélkül még ez sem lett volna. Nem látom még most sem, hogy mit akar játszani a csapat. És nem azért, mert a Twente jól megszervezte a védekezését, a spori hagyta is érvényesülni a favágást (lásd Pandev), hanem én nem látom a csapatmozgást, bár megyünk előre, de mindenki csak előre egy keskeny sávban, nem húzzuk szét a pályát, amit a labdatartó csapatok, mint pl. a Barca csinál, hiányoznak a gyors váltások, néha-néha Eto'o próbálkozik az egyérintős játékkal, de ez kevés. Pontosabban ezen a szinten és a szurkolók által elvárt szinten kevés.
De legalább nem kaptunk ki, van egy kedves pontunk Hollandiából. Tavaly is nyögvenyelősre sikerült a csoportkör, aztán mi lett a vége?
-
Francesco
Nyilván van Beniteznek egy játékfelfogása és szerintem nem neki kell a csapathoz alkalmazkodni alapjába véve. Az is igaz azonban, hogy úgy nehéz testre szabni a csapatot, ha az adott taktikához nem a megfelelő játékosok állnak rendelkezésre. Mese nincs, mindenképpen bizonyítani kell, hogy ez a csapat is képes jól játszva mérkőzéseket nyerni. Szerintem is időre van még szüksége a csapatnak és később jobban fog menni a játék és jönni fognak az eredmények. Azonban számomra bebizonyította ez a 4 mérkőzés, amelyet a "félresiklott" olasz szuperkupa döntőt követően játszottunk, hogy kellett volna pár új játékos a keretbe. Nem azért, mert a mostaniak nem elég jók, közel sem ezért. A mai világban klubhűségről beszélni naivitás. Nyilván vannak kivételek, de egyre kevesebb. Az Inter az elmúlt 5 évben nyert megannyi címet, folyton bajnok és tavaly végre meg volt a BL cím is, ráadásul triplázással. Mitől kéne lennie motiváltnak a játékosoknak? A Barcelona nem jó ellenpélda. Hemzseg a saját nevelésű spanyol játékosoktól. Az Interre a saját nevelés és az olasz szavak nem érvényesek. Igenis el kellett volna adnunk pár játékost. Maicon, Chivu, Muntari, Cordoba, Suazo, Mancini nyugodtan távozhatott volna a csapattól. Ki azért, mert jó pénzért el lehetett volna adni, ki azért, mert úgysem játszik, ki pedig, mert motiváció hiányában nem sokat tud lendíteni a játékon. Mariga egyelőre nem megoldás a középpálya közepén. Biztos jó lesz, meg tehetséges, de elfért volna oda Mascherano. (Főleg, hogy a Barcelona csapatában csere). A csatárposzt is egy sarkalatos kérdés hiszen híján vagyunk csatárokból. Bárki bármit mond észre kell venni -annak aki kicsit is ért a focihoz-, hogy alapból 3 csatárral játszunk, így nem nagyon van olyan aki lendíteni tud a játékon. Megnyertük a BL-t. Szerintem most kellett volna elkezdeni átalakítani a csapatot. Lehet, hogy ráment volna esetleg egy év, de több mint meglepő lenne, ha a BL-t ismét mi nyernénk. Szerintem megérte volna, de nyilván Moratti látja a pénzügyi helyzetet és ismeri a terveket. Ámde ez a csapat is jó lesz idővel, szóval Forza Inter!
Még annyit, bár ez már kicsit offosab az eddigieknél is, hogy Kaká mellett el kellene hozni Pazzinit a Sampdoriából. Inlert nem értem miért eröltetik, akkor inkább már Palombo. Persze náluk is van jobb megoldás csak nyilván drágább. Megjegyzem jelenleg utálom Pazzini-t. Ugyanakkor... na de sorry az OFFért.
Még annyit, bár ez már kicsit offosab az eddigieknél is, hogy Kaká mellett el kellene hozni Pazzinit a Sampdoriából. Inlert nem értem miért eröltetik, akkor inkább már Palombo. Persze náluk is van jobb megoldás csak nyilván drágább. Megjegyzem jelenleg utálom Pazzini-t. Ugyanakkor... na de sorry az OFFért.
-
dandyka!
A SOK NYÁRI IGAZOLÁS UTÁN MÉG ÖSSZE KELL SZOKNIA A CSAPATNAK
VÉGRE MILITO IS BETALÁLT,CSODÁS FEJES VOLT JULIO CESAR KAPUJÁBA,JAAH AZ AZ INTER KAPUSA
REMEK EDDIG...
FORZA INTER!!!
VÉGRE MILITO IS BETALÁLT,CSODÁS FEJES VOLT JULIO CESAR KAPUJÁBA,JAAH AZ AZ INTER KAPUSA
REMEK EDDIG...
FORZA INTER!!!
- mike
Lombardini írta:Amikor Mourinho idekerült mindenki kritizálta a taktikáját. De képes volt változtatni és lám mi lett belőle. Adjuk meg Beniteznek is ezt a lehetőséget, hogy kitalálja mi a jó taktika.
Igen, én is tartom továbbra is hogy össze fogja kalapálni a csapatot.
Csak nehogy addigra késő legyen és elússzunk már a csoportkörben.
Akármi lesz télen igazolni kell, főleg csatárt, 1-2 sérülés és bajban vagyunk.
Nálam a SCUDETTO kötelező idén is !!!
- internaZIOnaLe
Na akkor én is jelentkezek egy rövidke összegzéssel a tegnapi meccsel kapcsolatban:
Az eredmény nem a legjobb, ezzel talán mindenki egyetért. Ami viszont pozitívum, hogy a csapatnál én látok jelentős javulást!!!!!!!!!
Az első félidő hibá volt gólgazdagabb a másodiknál, nekem akkor is a térfélcsere után mutatott arca tetszett jobban a csapatnak. Sokan piszkáljátok Marigát, hogy lassú, meg hogy nem passzol jól és nem lő jól. Ezzel vitatkoznék! Szerintem nagyon nagyon hasznosan játszik. Rengeteg labdát szerez, igaz általában a biztos passzokra törekszik, de azoknak nagy részét jól játsza meg. Igen, gyorsaságban még van mit fejlődnie, de én lassúnak sem nevezném. Az meg, hogy a lövései milyenek voltak....
Ha nem ismernétek Sneijdert és nem lőtte volna azt az 1 gólt, róla is azt mondanánk a tegnap után, hogy égbe lövöldözött mindent!!!
Szóval nekem nagyon kellemes csalódás a kenyai játéka. Bevallom, mellette kicsit nekem eltűnt Cambi. Szerintem több labdát szerzett mint Esteban és többet is volt játékban... szóval szokniuk kell még egymást és a csapatot is. Talán ezzel magyarázható az, hogy néhány embernek itt szúrja a szemét Mariga.
Milito szenvedett végig..... Szerintem nem megoldás az, hogy nem játszatja, mert a padról nem fog formába lendülni. Más kérdés, hogy szerintem ő már sose lesz olyan mint tavaly..... az volt a plafon nála.... most meg elindul lefelé (de ne legyen igazam)
Eto'o nagyon jól mozgott és Pandev is. Coutinho szintén nagy pozitívum a meccsen. Ügyesen lépett fel atámadásokhoz, általában jól játszotta be középre az érkező Sneijdernek, vagy Militonak. Voltak ígéretes berobbanásai, cselei... JÓ LESZ EZ!!!
Azt is meg lehet állapítani, hogy totál mást játszunk mint eddíg. Nekem ez a szemlélet (megyünk előre és támadunk) sokkal inkább szerethető, mint a védekezünk és kontrázunk szisztéma.
Meccsről meccsre haladnak előre a fiúk.
Benitez cseréit nem nagyon értem. Az odáig oké, hogy Muntarit rakja a középpályára, MIlito le és Eto'o megy be csnterezni, de miért pont ŐT???? Lehetett volna már akkor egy Biabiany-t aki alapvetően támadó felfogású... Merészebbnek kellene lennie néha, mert amit JM meg mert húzni (19-re lapot... pl anno Samuel-t rakta az utolsó pár percre csatárnak és gólt is lőtt... nyertünk... már nem tudom ki ellen) azt ő eddíg nem. Lehet csak azért, mert még nem ismeri teljesen a játékosokat, de lehet hogy tutira akar menni és nem akarta bevállalni, hogy esetleg kapunk egyet még és akkor szétszedi a sajtó.
Egy szó mint száz.... nekem bejön ez az új inter!!!!!

Az eredmény nem a legjobb, ezzel talán mindenki egyetért. Ami viszont pozitívum, hogy a csapatnál én látok jelentős javulást!!!!!!!!!
Az első félidő hibá volt gólgazdagabb a másodiknál, nekem akkor is a térfélcsere után mutatott arca tetszett jobban a csapatnak. Sokan piszkáljátok Marigát, hogy lassú, meg hogy nem passzol jól és nem lő jól. Ezzel vitatkoznék! Szerintem nagyon nagyon hasznosan játszik. Rengeteg labdát szerez, igaz általában a biztos passzokra törekszik, de azoknak nagy részét jól játsza meg. Igen, gyorsaságban még van mit fejlődnie, de én lassúnak sem nevezném. Az meg, hogy a lövései milyenek voltak....
Ha nem ismernétek Sneijdert és nem lőtte volna azt az 1 gólt, róla is azt mondanánk a tegnap után, hogy égbe lövöldözött mindent!!!
Szóval nekem nagyon kellemes csalódás a kenyai játéka. Bevallom, mellette kicsit nekem eltűnt Cambi. Szerintem több labdát szerzett mint Esteban és többet is volt játékban... szóval szokniuk kell még egymást és a csapatot is. Talán ezzel magyarázható az, hogy néhány embernek itt szúrja a szemét Mariga.
Milito szenvedett végig..... Szerintem nem megoldás az, hogy nem játszatja, mert a padról nem fog formába lendülni. Más kérdés, hogy szerintem ő már sose lesz olyan mint tavaly..... az volt a plafon nála.... most meg elindul lefelé (de ne legyen igazam)
Eto'o nagyon jól mozgott és Pandev is. Coutinho szintén nagy pozitívum a meccsen. Ügyesen lépett fel atámadásokhoz, általában jól játszotta be középre az érkező Sneijdernek, vagy Militonak. Voltak ígéretes berobbanásai, cselei... JÓ LESZ EZ!!!
Azt is meg lehet állapítani, hogy totál mást játszunk mint eddíg. Nekem ez a szemlélet (megyünk előre és támadunk) sokkal inkább szerethető, mint a védekezünk és kontrázunk szisztéma.
Meccsről meccsre haladnak előre a fiúk.
Benitez cseréit nem nagyon értem. Az odáig oké, hogy Muntarit rakja a középpályára, MIlito le és Eto'o megy be csnterezni, de miért pont ŐT???? Lehetett volna már akkor egy Biabiany-t aki alapvetően támadó felfogású... Merészebbnek kellene lennie néha, mert amit JM meg mert húzni (19-re lapot... pl anno Samuel-t rakta az utolsó pár percre csatárnak és gólt is lőtt... nyertünk... már nem tudom ki ellen) azt ő eddíg nem. Lehet csak azért, mert még nem ismeri teljesen a játékosokat, de lehet hogy tutira akar menni és nem akarta bevállalni, hogy esetleg kapunk egyet még és akkor szétszedi a sajtó.
Egy szó mint száz.... nekem bejön ez az új inter!!!!!
- interlaci
Nah faja.Beni papa elmondta,h Pandev sérülése elég súlyosnak tűnt elsőre..Ez még kellett..Pedig elég jól ment neki tnap.Azt hiszem kezdhetünk hozzá szokni a gondolathoz,h nem lesz idén egyetlen egy könnyű meccsünk sem..Például 7végén Palermoban nagyon meg fogunk izzadni,nem zárok ki egy vereséget sem.
FORZA INTER!.
FORZA INTER!.
- realevil
Nem lesz ez olyan borzalmas, Coutinho kellemes meglepetés volt, de izmosodnia kell még. Eto'o pedig teszi amit kell. Militoval meg nem tudom mit kellene kezdenie Beniteznek ahhoz, hogy kicsit összekaparja magát. Az idei teljesítménye egyenlő a nullával, bár még nagyon az elején járunk. Abban azért reménykedek, hogy nem olyan lesz mint Adriano barátunkkal, mikor fél évig nem talált be...
- mike
realevil írta:Militoval meg nem tudom mit kellene kezdenie Beniteznek ahhoz, hogy kicsit összekaparja magát. Az idei teljesítménye egyenlő a nullával, bár még nagyon az elején járunk. Abban azért reménykedek, hogy nem olyan lesz mint Adriano barátunkkal, mikor fél évig nem talált be...
Ez az összehasonlítás igen sértő Militora nézve, Adriano egy szimpla alkesz volt és nem hozott nekünk sem BL-t, sem bajnokságot sem kupát
Militonak bizalom kell, meg hogy megszakadjon a góltalansága minél előbb.
Az elmúlt 5-6 évben bárhol játszott 20 gól felett termelt, idén is meglesz neki, ezt lefogadom
- Cupi
Egyáltalán nem történt tragédia, kezdésnek és idegenben elmegy ezaz X, jó lett volna nyerni, de igazából tippmixen is ezt tettem meg.
Na meg a másik meccs is 2-2. szóval semmi gáz. Hazai pályán nyerünk a következő fordulóban.
Abban is biztos vagyok, hogy itt a Twente otthonában a többi csapat sem fog nyerni, vagy csak mázlival.
Viszont az aggaszt, hogy nem vettünk egy tapasztalt jó csatárt....hosszú a szezon sok meccsel és nem csak Pandev sérülése lehet gáz, lehetnek még eltiltások, néha pihenni is kell az alap kezdőknek és Milito sincs formában.
Maicon is elég gyenge volt tegnap, mintha lenne benne egy kis sértődés, hogy nem mehetett el nyáron, nem látom benne azt a tüzet mint az előző években. Remélem megnyugszik és ez változni fog nála.
Militoval meg nem tudom mi van.....nem felejthetett el focizni, lehet, hogy az új szerződés a több pénz meg a tavalyi sikerek jóllakottá tették? Remélem nem és látjuk még a tavalyi Milito-t.
Szóval kell majd a frissítés, ne járjunk úgy mint a milan, 2007-be megnyerték a BL-t és alig igazoltak mert ugye bajnokaik vannak és jó a csapat.....aztán azóta se nyertek semmit.
Viszont az aggaszt, hogy nem vettünk egy tapasztalt jó csatárt....hosszú a szezon sok meccsel és nem csak Pandev sérülése lehet gáz, lehetnek még eltiltások, néha pihenni is kell az alap kezdőknek és Milito sincs formában.
Maicon is elég gyenge volt tegnap, mintha lenne benne egy kis sértődés, hogy nem mehetett el nyáron, nem látom benne azt a tüzet mint az előző években. Remélem megnyugszik és ez változni fog nála.
Militoval meg nem tudom mi van.....nem felejthetett el focizni, lehet, hogy az új szerződés a több pénz meg a tavalyi sikerek jóllakottá tették? Remélem nem és látjuk még a tavalyi Milito-t.
Szóval kell majd a frissítés, ne járjunk úgy mint a milan, 2007-be megnyerték a BL-t és alig igazoltak mert ugye bajnokaik vannak és jó a csapat.....aztán azóta se nyertek semmit.
- realevil
mike írta:realevil írta:Militoval meg nem tudom mit kellene kezdenie Beniteznek ahhoz, hogy kicsit összekaparja magát. Az idei teljesítménye egyenlő a nullával, bár még nagyon az elején járunk. Abban azért reménykedek, hogy nem olyan lesz mint Adriano barátunkkal, mikor fél évig nem talált be...
Ez az összehasonlítás igen sértő Militora nézve, Adriano egy szimpla alkesz volt és nem hozott nekünk sem BL-t, sem bajnokságot sem kupát
Tudod, hogy értettem...
- Nia
Tommy írta:Stankov írta:Nem a döntetlennel van gond hanem h a Bréma és a Spurs simán lenyomja majd őket
Idegenben biztos nem.
Látom pár ember már megint túlzásokba esik, és már kiesést vizionál.
Na igen,mint tavaly december"Mourinho mondjon le"
Ez van jó ez másoljuk a tavalyi évet,gondolj bele ha végig
Militonak meg bizalom kell semmi más,nem a csapatból kivétel,rúgjunk bele még egyet alapon.azt hiszem megérdemli a bizalmat,majd lő egy bombát aztán mehet mindenki amerre lát.
A Twentét meg talán nem kellene lebecsülni némely embernek,ne legyünk már naivak a bajnokságok kezdenek kiegyenlítettek lenni(a Magyart nem vegyük bajnokságnak).a Twente jó csapat,jól támadott.Ennyi.Idegenben X,majd itthon meg menekülnek.
- Komax
Sok okosságot már nem akarok hozzátenni a tegnapihoz, de az szvsz gond lehet (remélem nem lesz), hogy csak ikszeltünk a papíron leggyengébb ellenfelünkkel szemben. Hiába azonos a csoportállás, a Werdernek és a Spursnek még visszavan oda-vissza a Twente. A sorsolás szeszélye folytán két hazai meccs jön a BLben ezeket muszáj behúzni mert utána idegenbe kell menni a két erősebb csoportellenfelünkhöz.
A játékosokról: Maicon most épült fel sajnos nem várható tőle hogy egyből csúcsformába legyen. Milito szét van csúszva, lőnie kéne egy-két gól és rendbe lesz. Mariga szűrésben jó, de előrefelé még kevés, én nem írnám le egyből, talán Cuchunak kellene jobban felzárkózni a támadásokhoz és nem neki. Eto'o és Coutinho volt a kellemes színfolt tegnap.
Ha a labdatartás már jobban fog menni, akkor jönni fognak az acélosabb eredmények. Lássuk be tavasszal el voltunk kényeztetve, ki kell böjtölni hogy most egy kicsit szürkébb a csapat.
A játékosokról: Maicon most épült fel sajnos nem várható tőle hogy egyből csúcsformába legyen. Milito szét van csúszva, lőnie kéne egy-két gól és rendbe lesz. Mariga szűrésben jó, de előrefelé még kevés, én nem írnám le egyből, talán Cuchunak kellene jobban felzárkózni a támadásokhoz és nem neki. Eto'o és Coutinho volt a kellemes színfolt tegnap.
Ha a labdatartás már jobban fog menni, akkor jönni fognak az acélosabb eredmények. Lássuk be tavasszal el voltunk kényeztetve, ki kell böjtölni hogy most egy kicsit szürkébb a csapat.
- vaskalap
Sztem nincs nagy baj,a másik meccsen is X született.Lehet,hogy még lesznek érdekes eredmények a csoportban.Valjuk be,azért tavaly megnyertünk majdnem mindent,ezek után felpörögni sem egyszerű,plusz megspékelve egy edző cserével.Türelem mindenek elött,persze nem a végletekig.