Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PellerG

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Baggio85 írta: 2020.06.13. 23:01 Szerintem ezen a Napolin még Stramaccionival is túljutottunk volna... Nem mondom, hogy a döntőben mi lettünk volna az esélyesek, de ez egy ajándék győzelem lesz szerdán a Juvénak.
Aaazééért neee... 😂
Az a csávó fájdalmas volt.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Lautaro remélem elgondolkodik és összekapja magát....-1 ember elől sajnos. :cry:
Nem Conte hibája a kihagyott helyzet de ettől az ívelgetésektől én is hányok....amikor bejött Rano azt hittem feltolja, hogy jól fejel és a szar ívelgetésekre legyen ott még valaki Lukaku mellett. Mentek az ívelgetések úgy, hogy bent középen az egyik támadó kb. 165 cm. :D
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Fura egy meccs volt ez.

Nem véletlenül örültek a Napoli játékosok a végén annyira, a meccshez semmi kozuk nem volt, a kapusuk tudta oket meccsben tartani.
Szereztek egy golt es semmi más, csak a védekezés, de az tényleg hiba nelkul.

Szamomra nehéz lenne azt mondani, hogy ez ma Conte meccselesen mult.
A cserek jöttek, amikor kellettek, a helyzetek megvoltak, a gol nem.

Mas kerdes hogy ez az alaptaktika tokjol mukodik, amig nem vedekezik le.
Utana viszont valoban, ebbol a keretből, jatekosallomanybol ennél kicsit jobban működő tamadojatekot varnek.

Tenyleg az volt a "csucs", amikor a jobbszelen Candreva kavargatott Skriniarral a balon meg Young Bastonival. Ennel azert tobb kene szerintem

Es en egyebkent pont ezert nem is hoztam volna le Lautarot. Tokjo hogy jott Moses es Biraghi a szelre, volt is par megmozdulasuk, de golt azert nehez toluk elvarni.
Sanchez is allandoan visszalepegetett labdakert, de kozben a kapu előtt Lukaku egyedul maradt az osszes vedovel a nyakan, meg egy ilyen teljesen indiszponalt Lautaro is talalhatott volna egy golt ha fentmarad a palyan

Be kellett volna vagni azt a masodikat az elejen meges most siman ott lennenk a dontoben
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

CsaSzi9294 írta: 2020.06.13. 23:03 Eddig teljesen Conte mellett voltam. De ez ma megtört. Ide új edző kell. Megint.
Spalletti féle ívelgetős szartól a hideg ráz, a másik, hogy cserélni továbbra sem tud, a harmadik, hogy elképzelése sincs, hogy mit kell játszani. Kiégett már, csak a dühöngés megy a vonal mellett. :thumbdown: Nagyon mérges vagyok.
Akkor nem csak én gondolom így. Vele semmit nem fogunk nyerni. Ez 3 védős borzalom még mindig idegen nekem.
Egy 4-2-3-1 a Sanchez-Eriksen-Lautaro
Lukaku
sorral nekem jobban tetszene elől, dehát Conte-tól ezt ne is várjuk.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Osszegezunk!
Eriksen kezdett! Az első félidőben a két szélsőnk egész tűrhetően játszott! Voltak helyzeteink, ellenben a Napolinak semmi! Egyet hibáztunk hátul megbuntettek és makjuk volt, sajnos néha elofordul, ilyen a labdarúgás!
Jövőre úgy néz ki erosodunk(2 szélen mindenképpen kell!!!!) , talán a cserepadon is lesz olyan játékos aki hozzá tud majd tenni!
Úgy érzem jövőre lesz igaz hogy Inter is back!!
Forza INTER!!!!
versenyszellem

Festa írta: 2020.06.13. 23:09
A Rano cserét nem értettem.
Ugy tunt De Vrij elegge santikalt a Milikkel valo parharca utan , szerintem egy sima posztra csereles volt
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

- Sky:

Eriksen 7
Sanchez 6,5
Brozovic 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Bastoni 6
Young 6
Moses 6
Biraghi 6
Lukaku 6
Candreva 5,5
DeVrij 5,5
Barella 5,5
Martinez 4,5

Conte 5,5

- FcInternews:

Eriksen 7
Sanchez 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Moses 6
Biraghi 6
Lukaku 6
DeVrij 5,5
Bastoni 5,5
Brozovic 5,5
Barella 5,5
Young 5
Candreva 5
Martinez 5

Conte 6

- FcInter1908:

Eriksen 6,5
Sanchez 6,5
Bastoni 6
Barella 6
Candreva 6
Lukaku 6
Moses 6
Biraghi 6
Skriniar 5,5
DeVrij 5,5
Brozovic 5,5
Young 5,5
Martinez 5

Conte 5,5
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Jó éjszakát mindenkinek!
A Samp ellen jövő héten azért remélem nyerni fogunk. 😉
Forza Inter!
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Lehet már Marotta győzködi a vezetőséget, hogy egyezzünk meg, adjuk el, mielőbb ezt a srácot, amíg vissza nem lépnek, mert 111M-nak még a felét se fogják adni egy két ilyen meccs után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2020.06.13. 23:30-kor.
PellerG

Inter101 írta: 2020.06.13. 23:21 Osszegezunk!
Eriksen kezdett! Az első félidőben a két szélsőnk egész tűrhetően játszott! Voltak helyzeteink, ellenben a Napolinak semmi! Egyet hibáztunk hátul megbuntettek és makjuk volt, sajnos néha elofordul, ilyen a labdarúgás!
Jövőre úgy néz ki erosodunk(2 szélen mindenképpen kell!!!!) , talán a cserepadon is lesz olyan játékos aki hozzá tud majd tenni!
Forza INTER!!!!
Így van.
3 hete még otthon a fallal egyérintőztek a játékosok.
Zárt kapu, 3 hónap leállás, most lehet még joggal kifogás.
De nagyon remélem, Conte belenyúl majd a dolgokba.
Cupi

Inter101 írta: 2020.06.13. 23:21 Osszegezunk!
Forza INTER!!!!
Legyen igazad. Nagyon ki vagyunk már éhezve egy trófeára. Ennek a lesajnált olasz kupának is nagyon örültem volna. ;)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

versenyszellem írta: 2020.06.13. 23:22
Festa írta: 2020.06.13. 23:09
A Rano cserét nem értettem.
Ugy tunt De Vrij elegge santikalt a Milikkel valo parharca utan , szerintem egy sima posztra csereles volt
Lehet igazad van.Ez talán még elfogadható is.
Közben meg olvasom az értékeléseket .
Nem meglepő módon mindenhol Lautaro a leggyengébb.
interfan

Itt Martinezben valami megvaltozott februarban.
Mert szarul lehet jatszani.
Lasd Lukaku is gyenge volt.
Mint ahogy Barellanak is kb 1 db pontos passza nem volt.
Viszont rajtuk lattad az akaratot, azt hogy jatekban akarnak lenni, keresik a ladbat, mennek a labdafele.
Ellenben Martinez egyaltalan nem...
Mintha palyan sem lett volna, semmi kuzdes, teljes eltunes a palyan.
Itt 10000% a motivacio hianya, es az itt jatszani nem akaras latszik.
Hanyszor ateltuk ezt az elmult evekben Icardi es Perisic esetben is.
Lehet volt ott is 1-2 jobb meccs, de osszesegeben ez a semmi, ez a szenvedes, ez a teljes beleszaras latszodott rajtuk is.
Pontosan ezert talalo es mindenre igaz Marotta es Zhang mondata, aki nem akar az Interbe jatszani, azt nem fogjuk itt tartani.
Sanchez bejott es konkretan 1 perc alatt majdnem golt lott, majd sarokkal olyan passzt adott Eriksennek, hogy orom volt nezni.
Ez a kulonbseg egy bizonyitani akaro, motivalt, kuzdo jatekos.
Es egy itt jatszani nem akaro, motivalatlan, beleszaro stilus kozt.

Sajnos rettento fajo ez a Kupa, az idei szezon egyetlen csalodasa.
Mar az elso meccset telibeszarta Conte, ott kezdotek a bajok.
Most felso nyomasra probalt valamit, de megint elojott az, hogy keptelen cserelni.
Oriasi dolog volt vegre ez a 3-4-1-2, Eriksen a sajat posztjan mintha egy uj igazolas lenne, vilagklasszis.
Szoval vegre belenyult Conte a 3-5-2-ben, ezert oriasi grat neki.
De ez a cserehianya, ez valami verlazito dobbenet volt.
Kialtott a csapat a csereert, erre var a 73.percig.
Konkretan adtunk 28 percet a Napolinak es elvettunk magunktol azzal, hogy Martinezt fenthagyta es keptelen volt cserelni.
Bejott Sanchez es egy friss ero Moses, es mintha egy uj csapat kerult volna fel.
73.percig kb tamadasunk nem volt, csak a gyomoszoles es a szenvedes.
Majd a cserek utan egybol ziccer, helyzetek, hajtas, kuzdes.
Dehat maradt 20 perc, ami keves volt...
Ha ezeket a csereket az 50.perc korul meglepjuk, meggyozodesem 40 perc eleg lett volna.
Foleg igy hogy 5 csere volt, es ennyiere kialtott a csapat csereert, ez oriasi bakloves volt Contetol.
Egyetlen realis donto esely, es trofea gyozelem esely ment a kukaba.
Ez 10 ev utan rettento fajo es duhito.
Megmondom oszinten az ev csalodasa ez nekem.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Aludva egyet az eseményekre,úgy érzem,hogy a hosszú szünet miatt még jobban fáj ez a kiesés.Mindenki ki volt már éhezve a focira,és egyből egy ki- ki meccset bukunk el.Az odavágó volt az amin elment,nem a tegnapin.Ez a szezon már úgyis trófea nélkül marad,bízzunk a köviben.(igaz 10 éve ezt mondjuk)
CsaSzi9294

Jövő héten megyünk a Sapmhoz. Ami érdekes, hogy 21:45kor fog kezdődni. Ha szeretnénk még valamit ebben az idei bajnokságban, akkor tegyünk meg mindent és nyerjünk. Máskülönben nem csak a mérkőzések hangulata lesz edzőmeccs szerű az üres lelátókkal, hanem a játékunk is.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2020.06.14. 09:14 Jövő héten megyünk a Sapmhoz. Ami érdekes, hogy 21:45kor fog kezdődni. Ha szeretnénk még valamit ebben az idei bajnokságban, akkor tegyünk meg mindent és nyerjünk. Máskülönben nem csak a mérkőzések hangulata lesz edzőmeccs szerű az üres lelátókkal, hanem a játékunk is.
Bajnoki cim nem fenyeget minket, mint ahogy a BL hely is innentol meglesz.
Szoval sok motivacio es ertelem mar nincs a bajnoksagba nekunk.

Esetleg az EL lehetne meg egy motivacio, de ezzel a kerettel 3 naponta meccsek utan, hat kb remenytelen kategoria.
PellerG

CsaSzi9294 írta: 2020.06.14. 09:14 Jövő héten megyünk a Sapmhoz. Ami érdekes, hogy 21:45kor fog kezdődni. Ha szeretnénk még valamit ebben az idei bajnokságban, akkor tegyünk meg mindent és nyerjünk. Máskülönben nem csak a mérkőzések hangulata lesz edzőmeccs szerű az üres lelátókkal, hanem a játékunk is.
Ők jönnek hozzánk, de ez az utolsó 10 meccs szerintem borzasztó lesz.
Kötelező darálás, csak tudjuk le, kb.
interfan

Tovabbi ertekelesek:

- Gazzetta:

Eriksen 7
Candreva 7
Sanchez 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
DeVrij 6
Moses 6
Barella 6
Brozovic 6
Biraghi 6
Bastoni 5,5
Young 5,5
Lukaku 5,5
Martinez 4,5

Conte 6

- Corriere:

Candreva 7
Eriksen 6,5
Brozovic 6,5
Sanchez 6
Handanovic 6
Skriniar 6
Bastoni 6
Moses 6
Young 6
Biraghi 6
Lukaku 6
DeVrij 5,5
Barella 5
Martinez 5

- TS:

Eriksen 7
Candreva 7
Skriniar 6,5
Sanchez 6
Brozovic 6
Biraghi 6
Bastoni 6
DeVrij 6
Moses 6
Handanovic 6
Young 5,5
Barella 5,5
Lukaku 5,5
Martinez 5

Conte 5,5
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta: 2020.06.14. 09:19

Esetleg az EL lehetne meg egy motivacio, de ezzel a kerettel 3 naponta meccsek utan, hat kb remenytelen kategoria.
elnézve a tegnapi sablonos játékunkat, amit mindenki jól ismer, én nem vagyok biztos a BL indulásban. Főleg, ha tényleg van "Martinez krízis"
interfan

alwin91 írta: 2020.06.14. 09:59
interfan írta: 2020.06.14. 09:19

elnézve a tegnapi sablonos játékunkat, amit mindenki jól ismer, én nem vagyok biztos a BL indulásban. Főleg, ha tényleg van "Martinez krízis"
Azert attol a harmatos Romatol ami 9 pontra van tolunk, ugy hogy 1 meccsel kevesebbunk is van, hat mit ne mondjak nem igazan felek.
CsaSzi9294

PellerG írta: 2020.06.14. 09:21
Ők jönnek hozzánk, de ez az utolsó 10 meccs szerintem borzasztó lesz.
Kötelező darálás, csak tudjuk le, kb.
Igazad van, elnéztem. :thumbup:
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Nehéz ezt az szezont értékelni így, ami az utolsó 3-4 hónapban történt a világon. Én nem gondoltam volna, hogy ebben a szezonban még egyáltalán Inter meccset látok.

A tegnapi meccs alakulhatott volna teljesen máshogy, ha a helyzetek bemennek, talán ezért is ilyen fájó a vereség és a kiesés.

Nekem egy problémám van, amit sajnos nem lehet a sok kihagyásra fogni:
Conte (ahogy Spalletti) nem tud reagálni arra, hogy egy fél év alatt kiismerték a játékunkat! Pedig nem két amatőrről van szó, akik tavaly kezdtek el edzősködni a Seria A-ban. Ha technikailag és erőnlét tekintetében egy csapat nincs is topon az olasz bajnokságban, taktikailag egészen biztos, hogy még arra is felkészülnek egy Inter ellen főleg, hogy a Candreva melyik kezével húzza meg a cipőfűzőjét a bal lábán.

Conte ugyanazt csinálja, mint Spalletti csinálta. Ha 70. percig nem megy az alapjáték, az alapfelállással, akkor posztra cserél, és ugyanazt az játsza, amit játszott előtte 70 percig csak más játékosokkal. Ami alapjában véve beválhat, dehát ha semmi váratlant nem tud húzni egy meccs közben, akkor az általában, az esetek 90%ban a tegnap Napoli típusú csapatoknak kedvez, akik pontosan tudják, mikor mi jön és még a meccset tekintve játékban is vannak ahhoz képest, aki éppen beállt és van 15 perce, hogy felvegye a ritmust.
versenyszellem

Baggio85 írta: 2020.06.14. 12:55
Nekem egy problémám van, amit sajnos nem lehet a sok kihagyásra fogni:
Conte (ahogy Spalletti) nem tud reagálni arra, hogy egy fél év alatt kiismerték a játékunkat! Pedig nem két amatőrről van szó, akik tavaly kezdtek el edzősködni a Seria A-ban. Ha technikailag és erőnlét tekintetében egy csapat nincs is topon az olasz bajnokságban, taktikailag egészen biztos, hogy még arra is felkészülnek egy Inter ellen főleg, hogy a Candreva melyik kezével húzza meg a cipőfűzőjét a bal lábán.

Conte ugyanazt csinálja, mint Spalletti csinálta. Ha 70. percig nem megy az alapjáték, az alapfelállással, akkor posztra cserél, és ugyanazt az játsza, amit játszott előtte 70 percig csak más játékosokkal. Ami alapjában véve beválhat, dehát ha semmi váratlant nem tud húzni egy meccs közben, akkor az általában, az esetek 90%ban a tegnap Napoli típusú csapatoknak kedvez, akik pontosan tudják, mikor mi jön és még a meccset tekintve játékban is vannak ahhoz képest, aki éppen beállt és van 15 perce, hogy felvegye a ritmust.

es ez az amit en sem ertek...

persze voltak helyzeteink igy is, de 1-1nel, az utolso 10 percre mar barmit csinalhatott volna Conte, 3 csatar, 4 csatar, 1 kozepso vedo (bar a harombol ketten eleg sokat leptek fel, de nem nekik kellett volna a jatekot szervezni), akarmi, max kapunk egyet es ugy esunk ki..

Igaz, ki tudja, ha minden edzesen ezt az egyet (3-5-2 es variansai) gyakoroljak a sracok, akkor nincs sok ertelme egy 2-3-5 taktikanak, mert ugysem működött volna.

Viszont ha mas taktika nincs, ezt pedig levedekezik, akkor egy ut maradt volna hatra: a egyeni villanasok.

Na ezert fajt amikor lement Lautaro es Eriksen. Meg akkor is ha az argentin nulla volt a palyan addig es a dan kezdett kifulladni, ők kepesek a semmibol is alkotni.

Kaptunk helyettuk Mosest es Biraghit, tegye fel a kezet, akit meglepett hogy nem lettek meccsnyero emberek a vegere.. ők iparosok, futnak, passzolnak, beadnak, csakepp ez ellen fel volt keszulve a Napoly is...
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Kicsit szellel szemben pisalok most:)

Biztos hogy ennyire le kell szedni a ketesztvizet a csapatrol?
Conterol ? Lautarorol?

3 honap tetmeccs nelkul, uj szerkezet, es lejatszottuk a Napolit.
A realis eredmeny kb 5-2 lett volna ide.

Conte felallt Eriksennel+ 2 csatarral, ezt vartuk, meg is lepte.
Lautaro sem hiszem hogy satan lett a szunet alatt. Voltak es lesznek is gyengebb meccsei.
Biztos hogy el kell asni ? Meg renitensnek beallitani?

3 honap piheno utan ez egyaltalan nem volt rossz, meg az orokosen szidott Candreva is jo volt az elso feludoben.
Eriksen betekerte szogletbol + mindenhonnan veszelyes, nekem nagyon tetszik a jateka.

Egyedul Barella volt, aki nekem is feltunt, botranyosan jatszott, es eleg arroganssan is.

Ezt a meccset jobb helyzetkihasznalassal siman hozni kellett volna.
Lesz ez meg jobb is.
PellerG

mike írta: 2020.06.14. 18:34 Kicsit szellel szemben pisalok most:)

Conterol ? Lautarorol?

Lautaro sem hiszem hogy satan lett a szunet alatt. Voltak es lesznek is gyengebb meccsei.

3 honap piheno utan ez egyaltalan nem volt rossz, meg az orokosen szidott Candreva is jo volt az elso feludoben.
Eriksen betekerte szogletbol + mindenhonnan veszelyes, nekem nagyon tetszik a jateka.

Egyedul Barella volt, aki nekem is feltunt, botranyosan jatszott, es eleg arroganssan is.

Lesz ez meg jobb is.
Egyetértek.
Lautaronak pont ilyen gyenge meccsei voltak a Barca pletykák előtt is már, nem is egy.
Nagyon rá lett húzva most ez a "már a Barcánál jár fejben" sztory.
Pedig leszámítva az őszi 1-2 hónapot, abszolút ez a hullámzás jellemezte és hogy bármikor képes meccsekre eltűnni.

Contéval kapcsban meg pontosan látjuk mik a korlátai.
Már az csoda, hogy most Eriksent feljebb tolta.
A cserékhez meg eddig is csak nagyon későn nyúlt.
Sanchez is hányszor jött csak a 80. perc után a szezonban...
Ő ilyen, sajnos ez nem nagyon fog változni szerintem...
Én biztos, hogy megpróbálnék egy SZABAD Pochettinot.
De nyilván az lenne jó, ha a jelenlegi edzővel érnénk el sikereket.
Plusz Marotta amúgy is csak olasz edzőkben gondolkozik, szerintem még sosem volt az ő sportigazgatósága alatt olasz edzője a csapatainak (Samp, Juve, Inter).
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Conterol ? Lautarorol?

Lesz ez meg jobb is.
Alapvetően egyetértek veled. Csak az a baj, hogy 10 éve a "de" meg a "ha" van. Pedig olyan jó lenne egyszer már nem a magyarázatokat hallgatni, hanem egyszerűen ünnepelni...
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

cuchu11 írta: 2020.06.14. 21:24

Conterol ? Lautarorol?

Lesz ez meg jobb is.
Alapvetően egyetértek veled. Csak az a baj, hogy 10 éve a "de" meg a "ha" van. Pedig olyan jó lenne egyszer már nem a magyarázatokat hallgatni, hanem egyszerűen ünnepelni...
Én is ezt érzem, hogy majdnem jók vagyunk, de mégsem.
Azon egyszerűen nem tudok túljutni, hogy a támadójátékunk Mazzarri óta ugyanaz a szélről begyömöszölés. Az egyetlen dolog ami ténylegesen változott, az a keret minősége. Ezért állunk most a 3. helyen, nem Conte miatt.

szerk.: oké, Mancini alatt meg mindent is (semmit sem) játszottunk
CsaSzi9294

alwin91 írta: 2020.06.14. 22:22
cuchu11 írta: 2020.06.14. 21:24

Conterol ? Lautarorol?

Lesz ez meg jobb is.
Én is ezt érzem, hogy majdnem jók vagyunk, de mégsem.
Azon egyszerűen nem tudok túljutni, hogy a támadójátékunk Mazzarri óta ugyanaz a szélről begyömöszölés. Az egyetlen dolog ami ténylegesen változott, az a keret minősége. Ezért állunk most a 3. helyen, nem Conte miatt.

szerk.: oké, Mancini alatt meg mindent is (semmit sem) játszottunk
Én azt mondom meg kell egyezni Pochettinoval minél előbb. Conte a BL kiesés óta kb hitehagyott. Előtte minden gólnál össze futott a játékosokkal. Most meg csak dühöng. Elképzelés nincs a játékunkba, csak a beadások. Tudom korai még elküldeni, sőt tegnapig mellette is álltam, de 10 éve nincs eredmény, most már ne beszéljünk türelemről.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Fél éve még Conte volt a minden most meg már szar küldjük el...
Ez a keret erre képes 3. a bajnokságban ez a realitás jövőre lehet cél az hogy a Juve kihívója legyünk amennyiben sikerül megerősíteni megfelelően a keretet. Semmi értelmét nem látom az edző cserének!
Cupi

Conterol ? Lautarorol?

Lesz ez meg jobb is.
Alapvetően egyetértek és igen elsőre nem volt vészes valamint ha berúgjuk a nagyobb helyzeteket akkor sima 3-0 és most menne az örömködés. Szóval ez az egyik fele a másik meg a száraz tények...1-1 lett és kiestünk....és esélyes idén sem nyerünk semmit. :? :cry: Ez sajnos eléggé letör. Én ebbe a kupába hittem. :?
Lehet azt mondani még megnyerhetjük az EL-t és a bajnokságba se temessük a csapatot de józan ésszel mindenki tudja, hogy mindkettőhöz mázli is kellene amellett, hogy nyernénk minden meccset szinte. EL-t meg hagyományosan leszarják az olasz csapatok, szóval az főleg csoda kategória lenne. :D
Őszintén kívánom tévedjek és az egyiket húzzuk be. ;)

De tegyük fel nem nyerünk semmit és a végén 3. ok leszünk az nem valami nagy előrelépés a tavalyi meg az azelőtti 4. helyhez képest ha figyelembe vesszük elvileg jobb edzőnk van és a keretünk is erősebb... :o
CsaSzi9294

INTER-1908 írta: 2020.06.14. 23:08 Fél éve még Conte volt a minden most meg már szar küldjük el...
Ez a keret erre képes 3. a bajnokságban ez a realitás jövőre lehet cél az hogy a Juve kihívója legyünk amennyiben sikerül megerősíteni megfelelően a keretet. Semmi értelmét nem látom az edző cserének!
Így van, fél évig az volt. Ahogy írtam is tegnap is, ma is, hogy eddig mellette álltam. De ez a tehetetlen szar játék, amit játszunk, már unalmas. 3 kapura veszélyes szituációnk volt tegnap. 3!! A gól, amit szereztünk mázli volt. Cserére 75 percet kellett várni.Ezt a Napolit simán kellett volna verni. Ne mondd már, hogy a Lazio kerete jobb, mint a miénk. Nem mondom, hogy a Juve nem jobb, mert jobbak, de -9 pont azért sok. BL-ből is azért estünk ki, mert egy konok edző, aki nem képes változtatni. Dortmundban 0-2ről kikapni, hazain a Barca C-nek, aki csak mozogni jött el, elvert minket.... Évek óta, sőt egy év tizede várjuk az eredményt...Ha te még türelmes vagy, irigyelek.
Úgy sem lesz edző csere, az, hogy én lecsapnék Pochettinora, ez csak egy vélemény.
versenyszellem

CsaSzi9294 írta: 2020.06.14. 22:40 de 10 éve nincs eredmény, most már ne beszéljünk türelemről.
pont amiatt kene a turelemrol beszelni, mert 10 eve nincs eredmeny.
Ha tavaly bajnokok lettunk volna, akkor iden minden mas csalodas lenne...

Lasd Milan, felevente koncepciot valtanak, es most epp akkora a fejetlenseg, hogy nagyjabol azt se lehet tudni ki igazol most jatekost kinek

Jo kezekben van a klub, jo a menedzsment, Contevel elmeletben szintet leptunk az edzok teren is

Mi kene meg?
CsaSzi9294

versenyszellem írta: 2020.06.14. 23:26
CsaSzi9294 írta: 2020.06.14. 22:40 de 10 éve nincs eredmény, most már ne beszéljünk türelemről.
pont amiatt kene a turelemrol beszelni, mert 10 eve nincs eredmeny.
Ha tavaly bajnokok lettunk volna, akkor iden minden mas csalodas lenne...

Lasd Milan, felevente koncepciot valtanak, es most epp akkora a fejetlenseg, hogy nagyjabol azt se lehet tudni ki igazol most jatekost kinek

Jo kezekben van a klub, jo a menedzsment, Contevel elmeletben szintet leptunk az edzok teren is

Mi kene meg?
Ez igaz, a klub jó kezekben van. A menedzsment is tök jó, örülök az érkezőknek, tetszik az olasz vonal. Egyedül azzal nem értek egyet, hogy Conte a megfelelő edző. Valószínű a tegnapi meccs utáni csalódottság az, ami beszél belőlem, mert szerintem ez a meccs rajta ment el. Nyilván a következő szezont is vele kezdjük, adni is fogok magamban neki még egy esélyt, de részemről megtört a bizalom egy kicsit felé. :(
És, hogy mi kéne még? Egy taktika, ami nem áll meg beadásoknál. Már ennek nagyon is örülnék.
versenyszellem

amugy meg ez az ideny egyreszt ertekelhetetlen a korona miatt, masreszt meg nem ert veget.

tudom hogy sokszor mondtam mar, de Mourinhot is elkuldte a fel forum fel ev utan es azert csak osszehozott egy tripletet.
Nem mondom hogy Conteval is ez fog tortenni es persze szurkolokent az ember nagyon ritkan elegedett akkor ha kozben nincsenek eredmenyek, de a kerdes az foleg az

Mit varunk (*) el Contetol es mennyi ido alatt?

Ha az volt az elvaras hogy iden egy trofea, akkor bizony nehez dolga lesz neki.
Ha az hogy 3 ev alatt bajnoki cim es BL elodonto, akkor barmennyire is erolkodunk mi itt hogy miert nem vagyunk elorebb se jatekban se a tabellan, ez csak az epitkezes elso eve tehat nincs kihegyezve se a csapat, se Conte - de persze nala csak a gyozelem letezik - mert nem ebben az evben kell letenni azt a teljesitmenyt, amire szerzodott.

Nyilvan mi az Inter vagyunk es mindig minden korulmenyek kozott az az elvaras hogy bajnoki cimert menjunk es nemzetkozi cimeket szerezzunk, de nezzuk meg a Laziot, epitkeztek Inzaghival, nem volt extra elvaras, es hirtelen (?) idenre minden a helyere kerult naluk.
Ha mindig azonnal azt varjuk el hogy most vegre visszakerulunk a helyunkre, ... errol szolt az elmult 10 ev

* termeszetesen a tulajdonosok es a menedzsment elvarasa ez, nem a szurkoloe
CsaSzi9294

versenyszellem írta: 2020.06.14. 23:36 amugy meg ez az ideny egyreszt ertekelhetetlen a korona miatt, masreszt meg nem ert veget.

tudom hogy sokszor mondtam mar, de Mourinhot is elkuldte a fel forum fel ev utan es azert csak osszehozott egy tripletet.
Nem mondom hogy Conteval is ez fog tortenni es persze szurkolokent az ember nagyon ritkan elegedett akkor ha kozben nincsenek eredmenyek, de a kerdes az foleg az

Mit varunk (*) el Contetol es mennyi ido alatt?

Ha az volt az elvaras hogy iden egy trofea, akkor bizony nehez dolga lesz neki.
Ha az hogy 3 ev alatt bajnoki cim es BL elodonto, akkor barmennyire is erolkodunk mi itt hogy miert nem vagyunk elorebb se jatekban se a tabellan, ez csak az epitkezes elso eve tehat nincs kihegyezve se a csapat, se Conte - de persze nala csak a gyozelem letezik - mert nem ebben az evben kell letenni azt a teljesitmenyt, amire szerzodott.

Nyilvan mi az Inter vagyunk es mindig minden korulmenyek kozott az az elvaras hogy bajnoki cimert menjunk es nemzetkozi cimeket szerezzunk, de nezzuk meg a Laziot, epitkeztek Inzaghival, nem volt extra elvaras, es hirtelen (?) idenre minden a helyere kerult naluk.
Ha mindig azonnal azt varjuk el hogy most vegre visszakerulunk a helyunkre, ... errol szolt az elmult 10 ev

* termeszetesen a tulajdonosok es a menedzsment elvarasa ez, nem a szurkoloe
Így van, tök jól leírtad. Mint mindenki aki top csapatnak drukkol és nem divat drukker, türelmetlen.
De nézd meg a BL-t: le tudtuk volna hozni. Mármint a csoportot. Már az mekkora előre lépés lett volna. De Dortmundban egy döntetlen is elég lett volna 0-2ről. Utána otthon egy sima győzelem a Barca C ellen. Két meccsből kellett volna hozni egyet, vagy ha jól emlékszem két X is elég lett volna.
Utána ott volt a hazai Juve meccs.. a második félidőben ha jól emlékszem 1 kapura lövésünk volt ami veszélyt jelentett. Hazain kontrákra játszottunk. (!?)
Tegnapi meccs is...
Szóval se bajnokin, se BL-ben, sem a kupában nem érzem Contét.
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy a tényleg fontos meccseket egyszerűen nem tudja kezelni. És csak attól félek, hogy ez a jövőben sem fog változni. Ő ilyen. Ennyi. De Isten adja, hogy rám cáfoljon. :|
versenyszellem

CsaSzi9294 írta: 2020.06.14. 23:33 Egyedül azzal nem értek egyet, hogy Conte a megfelelő edző.
Vele tobb mint valószínű hogy egy út van. Megszerezni az elerheto legjobb 13-16 jatekost a taktikajahoz, amit aztan orrverzesig gyakoroltat veluk es a legaprobb reszletekbe menoen kidolgozza hogy mit hogyan kell csinálni a meccseken a szitukban.

Ahogy tobbet is irjak erre van 1-2 eve, max 3, mert olyan szinten eg es tartja a jatekosait tuzben hogy ezzel kb ennyit lehet ep esszel kibírni.

Pont az eddiekben igazoltnak tűnő egydimenziosag miatt valószínű a parharcos formaban nem fogunk nagyot alkotni, de a bajnoksaghoz eleg lehet, hiszen ott azert nehez a többi csapatnak az alapjatekat olyan szinten hozzank igazitani hogy abbol nagy mennyisegben veszitsunk pontokat, foleg ha elég minőségi lesz ehhez a keretunk.

Aztan persze cafoljon ram, rank, hasznaljon 2-3 jo taktikat, tudjon alkalmazkodni a keret lehetosegeihez es aztan nyerjunk BL-t es minden mast is, vagy - ellenfelek okan - legalabb lassa a csapatban es benne is a szurkolo ennek a lehetőségét !
Cupi

versenyszellem írta: 2020.06.14. 23:53
CsaSzi9294 írta: 2020.06.14. 23:33 Egyedül azzal nem értek egyet, hogy Conte a megfelelő edző.
Vele tobb mint valószínű hogy egy út van. Megszerezni az elerheto legjobb 13-16 jatekost a taktikajahoz, amit aztan orrverzesig gyakoroltat veluk es a legaprobb reszletekbe menoen kidolgozza hogy mit hogyan kell csinálni a meccseken a szitukban.

Ahogy tobbet is irjak erre van 1-2 eve, max 3, mert olyan szinten eg es tartja a jatekosait tuzben hogy ezzel kb ennyit lehet ep esszel kibírni.

Pont az eddiekben igazoltnak tűnő egydimenziosag miatt valószínű a parharcos formaban nem fogunk nagyot alkotni, de a bajnoksaghoz eleg lehet, hiszen ott azert nehez a többi csapatnak az alapjatekat olyan szinten hozzank igazitani hogy abbol nagy mennyisegben veszitsunk pontokat, foleg ha elég minőségi lesz ehhez a keretunk.

Aztan persze cafoljon ram, rank, hasznaljon 2-3 jo taktikat, tudjon alkalmazkodni a keret lehetosegeihez es aztan nyerjunk BL-t es minden mast is, vagy - ellenfelek okan - legalabb lassa a csapatban es benne is a szurkolo ennek a lehetőségét !

Nem tudom olvastátok e a A Calcio titka - A futballszakma magasiskolája c. könyvet. Abban a Conte-t bemutató fejezet pontosan leírja azokat a hibáit is amiket most is látunk. 2017-e a könyv és látható Conte azóta sem változott. Szerintem nem is fog. :D Azt is leírják, hogy bajnokságok megnyerésére specializálódott edző, ellenben a kilépve az európai porondra már nem olyan jó. Részletekben ki van fejtve ennek oka, akit érdekel olvassa el. /mondjuk nagy meglepetés nem fog érni senkit mert pontosan látjuk mi is amit leírt a könyv szerzője 2017-ben/
interfan

Egyetertek Cupi, ugy van ahogy leirtad.
Conteval amikor jott is tudhattuk, bajnoki cim elerese lehet a cel par even belul.
O BL-t soha az eletben nem fog nyerni.
Tulsagosan merev ahhoz.
De azt el kell ismerni, teljesen mas szint mint az elmult evek edzoi 2010 ota.
Most eloszor mondhatni hogy top 10 edzonk van.
Igaz amit Zhangek mondanak rola, hogy a vilag egyik legjobb edzoje az tulzas.
O sosem lesz top 5 edzo, es pont a BL es nemzetkozi ter miatt.

Iden elmondtak Zhangek, Marotta, mindenki, nem vagyunk a Juve szintjen meg, es szepen fel kell erni hozzajuk de ez idovel megy csak.
Ahogy telen elmondtak vezetoink, nem gondoltak volna ilyen hamar ekkora szintelepes er el a csapat.

De ahogy egesz evben, Marotta most is elmondta, a nyar feladata lesz felerni minosegben a Juve szintjere, es jovore lehet cel a Scudetto.

Conte megfogja kapni a ket kezdo WB-t, Tonalit, es a "top playert" elore.
Ezt ha minosegben jol megoldjuk, es Marottat ismerve megfogja oldani, akkor valoban felerunk a Juve szintjere, es lesz egy abszolult Scudetto eselyes csapat.
Szoval onnantol kell Contenak hoznia amire kepes, amit Versenyszellem is leirt korabban.
Meglatjuk sikerul e ez neki.
De en abban biztos vagyok, lehetnek barmilyen igazolasok, meglehet a Scudetto is jovore, de a BL-ben jovore sem leszunk tenyezok.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

A jelenlegi keret több sebből vérzik! Szerintem is megkapja Conte nagyjából akiket akar, úgyhogy jövőre már kellenek az eredmények! Az hogy a Lazio fut egy kiemelkedő szezont, hát ezt ne vegyük alapul, néha nekik is lehet mákjuk!
Egy Bl-t megnyerni a szerencsére is szükség van! Még akár sikerülhet is neki egyszer, valamikor! Ki tudja? Hátha jövőre!! :D
Cupi

Inter101 írta: 2020.06.15. 11:27 A jelenlegi keret több sebből vérzik! Szerintem is megkapja Conte nagyjából akiket akar, úgyhogy jövőre már kellenek az eredmények! Az hogy a Lazio fut egy kiemelkedő szezont, hát ezt ne vegyük alapul, néha nekik is lehet mákjuk!
Egy Bl-t megnyerni a szerencsére is szükség van! Még akár sikerülhet is neki egyszer, valamikor! Ki tudja? Hátha jövőre!! :D
Őszinte leszek ha bajnokok lennénk jövőre de a BL-ben max a csoportból jutnánk csak tovább én nagyon boldog lennék. :D Nekem a bajnokság most fontosabb. ;)
Persze nem leszek megsértődve ha jövőre dupláznánk vagy tripláznánk. :D
mike

Engem ez az olasz kupa igazán sosem érdekelt, sokkal fontosabb lenne az EL menetelés.
Nyilván sokkal hosszabb és több szerencse kellene hozzá, mint ehhez a 2 meccshez kellett volna.

Sokkal jobbak voltuk, de ez most meddő fölény volt.
Én mindent rátennék az EL-re idén, ilyen kerettel, és ha komolyan vesszük, ott simán lehetne esélyünk.
Cupi

mike írta: 2020.06.15. 14:58 Engem ez az olasz kupa igazán sosem érdekelt, sokkal fontosabb lenne az EL menetelés.
Nyilván sokkal hosszabb és több szerencse kellene hozzá, mint ehhez a 2 meccshez kellett volna.

Én mindent rátennék az EL-re idén, ilyen kerettel, és ha komolyan vesszük, ott simán lehetne esélyünk.
Mivel 9 éve nyertünk utoljára valamit ezért nagyon jó lett volna a kupát is felemelni. :)
EL-re szerintem nagyon kicsit az esély de tévedjek. ;)
interfan

Cupi írta: 2020.06.15. 16:00
mike írta: 2020.06.15. 14:58 Engem ez az olasz kupa igazán sosem érdekelt, sokkal fontosabb lenne az EL menetelés.

Mivel 9 éve nyertünk utoljára valamit ezért nagyon jó lett volna a kupát is felemelni. :)
EL-re szerintem nagyon kicsit az esély de tévedjek. ;)
Ugyanigy gondolom.
Sajnos ez a Kupa nagyon fajo pont.
9 ev utan ujra donto, es ujra realis esely volt nyerni valamit.
Erre...

Conte meg a Nemzetkozi porond = eselytelen.
De mutassa meg, es nyerjunk EL-t, de teljesen remenytelenek latom.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

szoval conteval eselytelen a nemzetkozi kupa + ugy latszik a bajnoksag is :D
interfan

R9. írta: 2020.06.15. 17:17 szoval conteval eselytelen a nemzetkozi kupa + ugy latszik a bajnoksag is :D
Bajnoksag iden nem is volt cel.
Osszes vezetonk elmondta, a Juve jelenleg mas szintet kepvisel.

Ahogy Marotta mondta par napja, a nyar feladata lesz a tovabbi minosegi elorelepes a piacon, ezaltal a Juve szintjere felerni.

Min kell ehhez:
- Ket minosegi WB
- Egy minosegi KP
- Egy "top player" Martinez utodnak
interfan

Szovetsege elnoke elmondta, kozel vagyunk ahhoz hogy ujra szurkolok elott legyenek meccsek.
Hirek szerint juliustol ez meg is tortenhet, elsore viszont meg nem teljes kapacitassal.

Augusztus 10 es 21 kozott lesz a "Final eight" az EL-ben is.
Nemetorszagban 4 helyszinen jatszak majd a meccseket.

Szovetseg kozben targyal a 2020-21-es szezon kezdeterol is.
Az eddigi oktober elejerol, mar szeptember elso feleben elkezdodhet majd a bajnoksag a jelenlegi hirek szerint.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

interfan írta: 2020.06.15. 17:45 Szovetsege elnoke elmondta, kozel vagyunk ahhoz hogy ujra szurkolok elott legyenek meccsek.
Hirek szerint juliustol ez meg is tortenhet, elsore viszont meg nem teljes kapacitassal.
na ez szuper hir, kar h csak a berletesek fognak menni eloszor
interfan

Holnap lesz a szovetsegi targyalas a 2020/21-es szezon menetrendejerol.
UEFA-val is targyalas lesz a BL es EL datumok miatt.
Legkonkretabb es valoszinubb datum a 2020-21-es szezon indulasanak a szeptember 12.
mike

interfan írta: 2020.06.15. 17:31 Ahogy Marotta mondta par napja, a nyar feladata lesz a tovabbi minosegi elorelepes a piacon, ezaltal a Juve szintjere felerni.
Ettől már nem állunk messze.
A dzsuve öregszik, bonucci, chiellini, rinyáldó, higuain matuidi stb, alig van jó korban lévő értékük.
A Transfermarkt szerint is mindössze 60 millióval értékesebb a keretük mint a miénk. Korábban ez 300-400 millió is volt.
Szerencsére a Rinyáldó , DeLigt üzletekkel, meg a nagyfizetésű de középszerű Rabiot, Ramsey félékkel rendesen becsapdázták magukat
Ha így folytatjuk az építkezést, a köv szezonban már foghatóknak kellene lenniük.
interfan

mike írta: 2020.06.16. 08:31
interfan írta: 2020.06.15. 17:31 Ahogy Marotta mondta par napja, a nyar feladata lesz a tovabbi minosegi elorelepes a piacon, ezaltal a Juve szintjere felerni.
Ettől már nem állunk messze.
A dzsuve öregszik, bonucci, chiellini, rinyáldó, higuain matuidi stb, alig van jó korban lévő értékük.
A Transfermarkt szerint is mindössze 60 millióval értékesebb a keretük mint a miénk. Korábban ez 300-400 millió is volt.
Szerencsére a Rinyáldó , DeLigt üzletekkel, meg a nagyfizetésű de középszerű Rabiot, Ramsey félékkel rendesen becsapdázták magukat
Ha így folytatjuk az építkezést, a köv szezonban már foghatóknak kellene lenniük.
Igy gondolom en is.
Kell ket minosegi WB, egy minosegi KP, es egy "top player" elore.
Ezzel siman felerhetunk a Juve szintjere, es egyaltalan nem egy megoldhatatlan feladat ez.
Válasz küldése