Sajnos előbb fogunk Allegrire menni, van egy olyan érzésem. De akkor tökön szúrom magam.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- CsaSzi9294
- interfan
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Menjen csak a Lazio, nyerjenek, es huzzak be a bajnoki cimet.
Megerdemelnek, es vegre ne ez a kocsog Juve legyen a bajnok.
Le a kalappal Inzaghi elott egyebkennt.
Szoval Forza Lazio nagyon komolyan innenntol.
- CsaSzi9294
- PellerG
Sajnos nekem is.CsaSzi9294 írta: ↑2020.06.24. 22:02Sajnos előbb fogunk Allegrire menni, van egy olyan érzésem. De akkor tökön szúrom magam.![]()
Marotta alatt még nem dolgozott külföldi edző (Samp, Juve, Inter).
Ha Allegri szabad lesz majd amikor váltunk, biztosan ő lesz az első opciója, sajnos...
Elegem van az olasz edzőkből, mind ugyanabban a mederben végzi a saját merevsége és rugalmatlansága miatt.
És most ne De Boert hozzuk külföldi ellenpéldaként, mert lennének bőven jó edzők számunkra.
-
cuchu11
Barella sérült vagy beteg?
-
Tombi1986
Atalanta most hagyott ki eléggé nagy helyzetet. Még bármi lehet, ahogy a Juventussal is.CsaSzi9294 írta: ↑2020.06.24. 22:07Úgy legyen!
Nincs papírforma eredmény, ahogy hazai pálya sem.
Bajnoki címre nem látok esélyt, de akármi is lehet még. Juve kiesik a BL-ből akkor szerintem totál összeesnek. Lazionak pedig nagy szerencséje, hogy nincs sérült játékosuk. Valljuk be a cserepad náluk sem az igazi.
Sensit nem igazolnám le végleg. Sajnos többlet lenne vele a keret, de használni már kevésbé lehetséges. Medve puszitól lesérül kb.
- interfan
BL csak a bajnoksagok befejezese utan indul.Tombi1986 írta: ↑2020.06.24. 22:18Atalanta most hagyott ki eléggé nagy helyzetet. Még bármi lehet, ahogy a Juventussal is.
Nincs papírforma eredmény, ahogy hazai pálya sem.
Bajnoki címre nem látok esélyt, de akármi is lehet meg. Juve kiesik a BL-ből akkor szerintem totál összesnek. Lazionak pedig nagy szerencséje, hogy nincs sérült játékosuk. Valljuk be a cserepad náluk sem az igazi.
Sensit nem igazolnám le végleg. Sajnos többlet lenne vele a keret, de használni már kevésbé lehetséges. Medve puszitól lesérül kb.
Szoval teljesen lenyegtelen ott mi lesz a Juveval, addigra a 2019-20-as szezonnak mar lesz bajnoksa.
- Festa
Elvileg padon volt.
Amennyiben nem volt baja ,akkor elmondható,hogy Conte óriásit hibázott,hogy nem játszatta.
Ezzel a Borja(gólja ellenére is) Gagliardini,Agoume sorral gyakorlatilag feladtuk a meccset.
De Vrij és Godin is ott volt a padon akkor miért Ranocchia kezdett.
Ez a meccs ma tényleg Contét ment el.
A 3-5-2-ben gyakolratilag az összes Wingbacket kipróbálta ma és Biraghi gólja ellennére is elmondhatü,hogy csak jóindulattal közepes képességű játékosaink vannak.
Jó lesz nekünk a 3.hely is.Csak kérdés az utolsó fordulókra mivel fogja a mester motiválni a játékosokat.
- lucky0
Ha már a hulladékoknál tartunk akkor nézzük már meg a Lazio keretét aztán az Interét! Sztem minőségben összességében legalább 30-35%-al erősebbek vagyunk papíron! Inzaghi ezt a különbséget nem hogy eltüntette, hanem már egy jó ideje nézegetjük hátulról a rendszámtáblájukat és sajnos fogjuk is az idény végéig! Idény elején talán Festa volt aki azt mondta partiban lesznek velünk! Hát én nagyjából kinevettem őt! Pedig ő a jövőbe látott! Viktor te vagy az?? Akkor mikorra is várható az a bizonyos második hullám? Csak hogy időben be tudjak tárazni konzervekből...viccet félre téve sajnos én úgy látom hogy Conteval nem nyerünk semmit jövőre sem viszont utána úgyis lépni fog ezért én most hoznék egy olyan sztár edzőt /Pocchettino, Allegri/ aki szabad jelenleg! Ha marad Conte még egy évet /ahogy szokott is/és 2021 nyarán megy el /ahogy szokott is/rá kell menni Inzaghira már csak a keret miatt is amit ez az Antonio gyerek ki fog alakítani magának két év alatt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lucky0 2020.06.24. 22:32-kor.
- Cupi
Ha tényleg kimondva /vezetők részéről/ is a bajnoki cím lesz jövőre a cél és az elvárás akkor a padon hatalmas nagytakarítás kell. Nem 1 és nem 2 játékosnak kell takarodnia. Totál esélytelenek leszünk ha a padról egy Borja, Vecino, Biraghi, Gagliardini, Rano 5-östől várjuk majd a megváltást....én Candrevat is elzavarnám. Ezeknek az arcoknak egy bajnoki címre törő csapatban a padon sincs helye.
Ha valaki egy kicsit is ért a focihoz és néz bajnokikat az ezt láthatja. Megkockáztatom, hogy közülük többen egy középcsapatban is max padon ülnének.
Bajnoki cím idénre szép álom de én szeretném ha a 3. helyet simán megszereznénk és nem az lenne, hogy megint körömrágás a végéig.
Contéra visszatérve meg igenis benne volt vastagon a mai meccsben. Lehet védeni, hogy Gag helyzetét a 3,5 éves fiam is berúgja ha ott áll de attól még benne volt ő is.
Azt sem értem, hogy a Samp ellen tök jól mentek a kényszerítők, kombinatív játék középről is, erre most megint jöttek a fos beadások amiket ráadásul olyan játékosoktól várt el akik nem tudnak beadni. Profi edző 10 milliáért hogy okoskodik ki ilyet?

Ha valaki egy kicsit is ért a focihoz és néz bajnokikat az ezt láthatja. Megkockáztatom, hogy közülük többen egy középcsapatban is max padon ülnének.
Bajnoki cím idénre szép álom de én szeretném ha a 3. helyet simán megszereznénk és nem az lenne, hogy megint körömrágás a végéig.
Contéra visszatérve meg igenis benne volt vastagon a mai meccsben. Lehet védeni, hogy Gag helyzetét a 3,5 éves fiam is berúgja ha ott áll de attól még benne volt ő is.
Azt sem értem, hogy a Samp ellen tök jól mentek a kényszerítők, kombinatív játék középről is, erre most megint jöttek a fos beadások amiket ráadásul olyan játékosoktól várt el akik nem tudnak beadni. Profi edző 10 milliáért hogy okoskodik ki ilyet?
- CsaSzi9294
Minden szavaddal egyet értek!Festa írta: ↑2020.06.24. 22:25Elvileg padon volt.
Amennyiben nem volt baja ,akkor elmondható,hogy Conte óriásit hibázott,hogy nem játszatta.
Ezzel a Borja(gólja ellenére is) Gagliardini,Agoume sorral gyakorlatilag feladtuk a meccset.
De Vrij és Godin is ott volt a padon akkor miért Ranocchia kezdett.
Ez a meccs ma tényleg Contét ment el.
A 3-5-2-ben gyakolratilag az összes Wingbacket kipróbálta ma és Biraghi gólja ellennére is elmondhatü,hogy csak jóindulattal közepes képességű játékosaink vannak.
Jó lesz nekünk a 3.hely is.Csak kérdés az utolsó fordulókra mivel fogja a mester motiválni a játékosokat.
Érthetetlen volt ez az egész meccs.
Max akkor volt értelme, hogy akik ma kezdtek lássák, hogy ennyi új ember kell a padra (nem Handáékra gondolok), mert Gagékkal semmire se megyünk, plusz a kezdőbe is 2-3 új ember.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2020.06.24. 22:35-kor.
-
Tombi1986
Ne haragudjatok, de sokan el vannak ájulva Guardiolatol közben BL-t utoljára továbbra is a Barcelonával nyert. Pocchettino-t sem tudom nagyon hova tenni. Nem rossz edző, de a Spursben bőven maradt tartalék.
Egyedül aki dominálni tud mint edző az Klopp. Mögötte nincsenek kiemelkedő személyek.
Továbbra is keret miatt vannak a legnagyobb gondjaink. Cserepad katasztrófális minőséget képvisel.
Egyedül aki dominálni tud mint edző az Klopp. Mögötte nincsenek kiemelkedő személyek.
Továbbra is keret miatt vannak a legnagyobb gondjaink. Cserepad katasztrófális minőséget képvisel.
- Kenji
Na hozunk egy pontot a Lazion
mekkora nap, közeledik az ezüst érem! Ez az Conte!! 
- versenyszellem
Hat ez valoban eleg harmatos volt ma
A rotalas szuper, a teljes kozeppalyas sorcsere eleg bevallalos, azaz van benne valamennyi kockazat, de a Ranocchia - Gagliardini - Borja tengelyt Conte sem gondolhatta komolyan...
Bantoan egyszeruen ment at rajtuk a Sassoulo ket passzal a goljuknal. Gyakorlatilag nem lehetett volna erre a harom posztra gyengebb jatekost feltenni a keretbol (Ranocchia kapott is egy bo 50 percet...)
Szoval az oke, hogy van 5 csere, de ha van fent 4-5 hasznalthatatlan ember, akkor az csak arra eleg ,hogy az alaphelyzetbe allithassa Conte a csapatot.
Talan erdemes kevesebbet rotalni es mellette hamarabb/tobbet cserelni, es akkor nem 0-1 rol kezdunk es nem kell 45 percet varni egy epkezlab tamadasra.. de persze utolag mindig konnyebb okoskodni
Conte ma gondolt egyet es nem jott be. Igen persze értem én, hogy a legtobb meccsen nem azt csinalja amit a forum tobbsege/hangosabbsaga latni szeretne, de ő van ott, ő tudja mit miert csinal, sőt ő latja hogy kinek milyen a fizikai állapota, egyreszt a 3 honap kihagyas utan (pl Godin) masreszt a szunet utan 8 nap alatt lejátszott 3 meccs alapjan (Barella?, De Vrij?)
De amugy az egesz meccs szurrealis volt valahogy.
Gag lenullazta magat a helyzetevel es amugy is homaly volt a mezonyben, lassan egy Vecinot kell hogy visszasirjak
.
Young, aki talan a legjobb szelsonk - persze a verseny azert nehez mert mindenki teljesen fogalmatlan - erthetetlenul gyengen all be, pedig elvileg ők frissen voltak tartva.
Ranocchiarol barmit irni is felesleges.
De engem Sanchez sem győzött meg, Lautaro ahogy beallt maris tobbet csinalt (Lukakuval lejatszottak kicsiben Gag kapufajat), es tovabbra sem ertem a csapatban a poziciojat, szerepet.
Ha van egy Eriksen aki iranyit, akkor ne akarjon mar labdakert visszajönni, mert neki golokat kell lőnie, majd adja a golpasszt mas, maganak nem fog tudni.
Talan csak tulporog, nagyon akar bizonyitani, mentalisan latszik hogy ő azert nem kispalyas, de nem kell neki megoldania mindent, 11 jatekos van a palyan, sokkal hasznosabb lenne ha el tudna engedni ezt a dolgot.
Viszont aki nalam nagyon pozitív volt ma, az Agoume. Eleg ugyes, jok a passzai előrefelé is (lasd Borja teljesitmenyet ezem a teren) es masszivan vedekezik, gyakorlatilag nem tudott elmenni mellette egy Sass jatekos sem.. Ha csak ennyire kepes lett volna Young/Borja/Gag/Biraghi, sima 3-1 a vege nekunk
Skriniar meg megoldotta hogy Conte mindenkeppen pihentesse a kovetkezo meccsen
A rotalas szuper, a teljes kozeppalyas sorcsere eleg bevallalos, azaz van benne valamennyi kockazat, de a Ranocchia - Gagliardini - Borja tengelyt Conte sem gondolhatta komolyan...
Bantoan egyszeruen ment at rajtuk a Sassoulo ket passzal a goljuknal. Gyakorlatilag nem lehetett volna erre a harom posztra gyengebb jatekost feltenni a keretbol (Ranocchia kapott is egy bo 50 percet...)
Szoval az oke, hogy van 5 csere, de ha van fent 4-5 hasznalthatatlan ember, akkor az csak arra eleg ,hogy az alaphelyzetbe allithassa Conte a csapatot.
Talan erdemes kevesebbet rotalni es mellette hamarabb/tobbet cserelni, es akkor nem 0-1 rol kezdunk es nem kell 45 percet varni egy epkezlab tamadasra.. de persze utolag mindig konnyebb okoskodni
Conte ma gondolt egyet es nem jott be. Igen persze értem én, hogy a legtobb meccsen nem azt csinalja amit a forum tobbsege/hangosabbsaga latni szeretne, de ő van ott, ő tudja mit miert csinal, sőt ő latja hogy kinek milyen a fizikai állapota, egyreszt a 3 honap kihagyas utan (pl Godin) masreszt a szunet utan 8 nap alatt lejátszott 3 meccs alapjan (Barella?, De Vrij?)
De amugy az egesz meccs szurrealis volt valahogy.
Gag lenullazta magat a helyzetevel es amugy is homaly volt a mezonyben, lassan egy Vecinot kell hogy visszasirjak
Young, aki talan a legjobb szelsonk - persze a verseny azert nehez mert mindenki teljesen fogalmatlan - erthetetlenul gyengen all be, pedig elvileg ők frissen voltak tartva.
Ranocchiarol barmit irni is felesleges.
De engem Sanchez sem győzött meg, Lautaro ahogy beallt maris tobbet csinalt (Lukakuval lejatszottak kicsiben Gag kapufajat), es tovabbra sem ertem a csapatban a poziciojat, szerepet.
Ha van egy Eriksen aki iranyit, akkor ne akarjon mar labdakert visszajönni, mert neki golokat kell lőnie, majd adja a golpasszt mas, maganak nem fog tudni.
Talan csak tulporog, nagyon akar bizonyitani, mentalisan latszik hogy ő azert nem kispalyas, de nem kell neki megoldania mindent, 11 jatekos van a palyan, sokkal hasznosabb lenne ha el tudna engedni ezt a dolgot.
Viszont aki nalam nagyon pozitív volt ma, az Agoume. Eleg ugyes, jok a passzai előrefelé is (lasd Borja teljesitmenyet ezem a teren) es masszivan vedekezik, gyakorlatilag nem tudott elmenni mellette egy Sass jatekos sem.. Ha csak ennyire kepes lett volna Young/Borja/Gag/Biraghi, sima 3-1 a vege nekunk
Skriniar meg megoldotta hogy Conte mindenkeppen pihentesse a kovetkezo meccsen
- Cupi
Ja de hátrafelé is nézegethetünk.
- drtie
Na az Atalanta-Lazio meccsen is volt egy szép kis hullámvasutazás. Méltó folytatása volt a mai napnak.
Persze ez most kapóra jött, de ezzel az Atalanta és a Roma is közelebb került a tabellán. (A Roma teljesen kiszámíthatatlan, ezért tőlük nem tartok cseppet se...)
-
P-Inter
Örülök az egy pontnak...mert a Sass a mumus csapat (buta hiedelmek), de... látva a meccset: ezt nyerni KELLETT volna. Kezdőtől-cseréktől, edzőtől függetlenül. Kapunk egy gólt az elején, ami nem a világ vége, félidő előtt 5 perc alatt fordítunk. Ilyen mentális forral szünetre menni... és aztán lehozni döntetlenre... Ez fáj igazán.
A másik, a maradék szezonra tekintve: a vírushelyzet miatt hozott döntések olyan terhet rónak a játékosokra, edzőkre, stábtagokra, hogy ezt nem lehet lerázni azzal, hogy profik, meg bezzeg a PL. szvsz készülhetünk itt durva hullámvasutakra.
A másik, a maradék szezonra tekintve: a vírushelyzet miatt hozott döntések olyan terhet rónak a játékosokra, edzőkre, stábtagokra, hogy ezt nem lehet lerázni azzal, hogy profik, meg bezzeg a PL. szvsz készülhetünk itt durva hullámvasutakra.
- mike
A selejteket ki kell szorni vegre, hogy ne is legyen lehetoseg ilyen Rano, Borja feleket jatszatnia az edzonek.
Gagliardinit remelem eladjuk, nalam orokre leirta magat, sokadszorra balfaszkodik.
Inkabb nezem a 18 eves Agoumet aki tegnap is jol szallt be.
Young is mindent megtett hogy ne nyerjunk.
Borzaszto meccs volt, es a tengernyi egyeni hiba miatt buktunk 2 pontot.
Van egy remek kezdonk, de az ilyen fogalmatlanokat el kene takaritani vegre.
Gagliardinit remelem eladjuk, nalam orokre leirta magat, sokadszorra balfaszkodik.
- Cupi
Pontosan. Marotta ott volt a lelátón, bevágták párszor a közvetítésbe. Remélem éppen agyal a pad erősítésén és a hulladékok elzavarásán.mike írta: ↑2020.06.25. 08:26 A selejteket ki kell szorni vegre, hogy ne is legyen lehetoseg ilyen Rano, Borja feleket jatszatnia az edzonek.
Mondjuk az elég vicces volt amikor Biraghit lecserélte Conte és hallani lehetett, hogy mondja neki bravoo Bira
- interfan
Az a baj hogy "remek kezdonk" sincs.mike írta: ↑2020.06.25. 08:26 A selejteket ki kell szorni vegre, hogy ne is legyen lehetoseg ilyen Rano, Borja feleket jatszatnia az edzonek.
Young max padra eleg, Candreva legtobb esetben meg oda sem.
Ilyen Biraghikat meg inkabb hagyjunk is...
- Baggio85
Szerintem itt egyértelműen Conte a hibás. Lehet itt arról beszélni, hogy milyen a B csapatunk, de aki pont a Sassuolo ellen így állítja fel a csapatát, az meg is érdemli. Egy 12 éves gyerek, aki 3 éve Inter szurkoló és látott már életében 2 Sassuolo elleni meccset, az a két kezdő láttán megmondta volna, hogy milyen gólokat fog lőni a Sassuolo ellenünk.
Én éve elején azt mondtam, hogy ha kb -6 pontra leszünk a Juvétól a végén, akkor már nagyot léptünk előre. Ez egyelőre teljesül, reméljük nem kell a végén majd megint izgulni a BL helyért.
De ettől függetlenül már nyáron is látszott, hogy a védelem ebben a 3 védős rendszerben nem működik és ebben nagy javulás mostanra sem lett. Középpályás védekezésünk meg NINCS IS, még akkor sem, ha Brozovicék játszanak. Meg lehet nézni és számolni, hogy egy meccsen átlagban hányszor van, hogy konkrétan a védelemre vezetik rá az ellenfelek 3-4en a labdát.
Conte-nak lehet, hogy taktikája igen, de STRATÉGIÁJA nem hiszem, hogy volt arra, hogy a maradék fordulóból hogyan lehetne a legtöbbet kihozni. Ez a tegnapi meccs egyértelműen az övé. Akinek a csapata ilyen szedett-vedetten játszik védekezésben egy csapat ellen, akiről mindenki tudja, hogy mik az erősségei, az ne keressen hibát, csakis magában.
És az sem menti fel, hogy rotálni kell, mert mindenki tudta, hogy a két hazai meccs közül a Sassuolo lesz a nehezebb, mi mégis a Samp elleni első félidőre "feltettünk" mindent.
Én éve elején azt mondtam, hogy ha kb -6 pontra leszünk a Juvétól a végén, akkor már nagyot léptünk előre. Ez egyelőre teljesül, reméljük nem kell a végén majd megint izgulni a BL helyért.
De ettől függetlenül már nyáron is látszott, hogy a védelem ebben a 3 védős rendszerben nem működik és ebben nagy javulás mostanra sem lett. Középpályás védekezésünk meg NINCS IS, még akkor sem, ha Brozovicék játszanak. Meg lehet nézni és számolni, hogy egy meccsen átlagban hányszor van, hogy konkrétan a védelemre vezetik rá az ellenfelek 3-4en a labdát.
Conte-nak lehet, hogy taktikája igen, de STRATÉGIÁJA nem hiszem, hogy volt arra, hogy a maradék fordulóból hogyan lehetne a legtöbbet kihozni. Ez a tegnapi meccs egyértelműen az övé. Akinek a csapata ilyen szedett-vedetten játszik védekezésben egy csapat ellen, akiről mindenki tudja, hogy mik az erősségei, az ne keressen hibát, csakis magában.
És az sem menti fel, hogy rotálni kell, mert mindenki tudta, hogy a két hazai meccs közül a Sassuolo lesz a nehezebb, mi mégis a Samp elleni első félidőre "feltettünk" mindent.
- Inter101
Bárcsak érteném Contet, de nem megy! Lehet hogy játékban akarta tartani az eddig kevesebbet játszó játékosokat, de akkor sem így kellett volna és ezt nem az eredmény tudatában mondom. Láthatóan nem azért játszottak az eddig nem sokra tartott játékosok mert kirobbano formában vannak
Vajon mire volt ez a felforgatott kezdő?? Meg akarta lepni az ellenfelet?? Sikerült neki, úgy meglepodtek hogy pillanatokon belül vezettek.......
Hogy valami biztatót mondjak nekem is tetszett Agoume játéka!
Az is tény hogy a vezetés után le lehetett volna zárni a meccset és már nem először!! Nem jött össze!
Én annyira nem érzem biztosnak sem a dobogot sem a Bl-t.
Vannak valóban nagyon gyenge játékosok a keretben, de azt gondolom hogy a Lazio, Atalanta párosnak sincs jobb kerete és játékban mégis többet nyújtanak.
Nyáron erősíteni kell a keretet Conte kedve szerint és bizony el kell várni hogy jövőre harcban legyünk a bajnoki címért!! Ha nem sikerül neki akkor bye bye!!
Ha én lennék a donteshozo simán hoznék egy fiatal német tehetséges edzőt!
Hogy valami biztatót mondjak nekem is tetszett Agoume játéka!
Az is tény hogy a vezetés után le lehetett volna zárni a meccset és már nem először!! Nem jött össze!
Én annyira nem érzem biztosnak sem a dobogot sem a Bl-t.
Vannak valóban nagyon gyenge játékosok a keretben, de azt gondolom hogy a Lazio, Atalanta párosnak sincs jobb kerete és játékban mégis többet nyújtanak.
Nyáron erősíteni kell a keretet Conte kedve szerint és bizony el kell várni hogy jövőre harcban legyünk a bajnoki címért!! Ha nem sikerül neki akkor bye bye!!
Ha én lennék a donteshozo simán hoznék egy fiatal német tehetséges edzőt!
- Cupi
Egyébként ezt nem értem én sem....Conte gy profi edző, sokkal jobban érti ezt a szakmát mint én vagy bárki innen a fórumon de mégis előre lehetett sejteni mi várható és hol lehetnek gondok....ezt ő, hogy nem látta?Baggio85 írta: ↑2020.06.25. 08:42 Szerintem itt egyértelműen Conte a hibás. Lehet itt arról beszélni, hogy milyen a B csapatunk, de aki pont a Sassuolo ellen így állítja fel a csapatát, az meg is érdemli. Egy 12 éves gyerek, aki 3 éve Inter szurkoló és látott már életében 2 Sassuolo elleni meccset, az a két kezdő láttán megmondta volna, hogy milyen gólokat fog lőni a Sassuolo ellenünk.
Középpályás védekezést meg meg kéne szervezni. Ugyanis a 3-5-2 egyik hátránya ami miatt nem sokan játsszák, hogy az ellenfél a középpályán könnyen létszámfölényt alakíthat ki és átjátssza ha nem a megfelelő kvalitású játékosaid vannak ott...ezért kellene pl Contenak annyira Vidal...kell a középpályára 1 emberevő középpályás aki labdákat is szerez és még előrejátékba is jó.
Kirázott a hideg sokszor amikor megindultunk egy támadással majd Borja hátrapasszol inkább.....
- mike
A lenyeg hogy van Handa, Skriniar, DeVrij, Bastoni, Barella, Brozo, Eriksen, Lautaro, Lukaku.
Rajuk lehet szamitani.
Ebbol heten kb barhol kezdok lehetnenek.
A Lazionak es Atalantanak sincs jobb kerete, megis szivatnak minket.
3-4 eros kezdoembert kene hozni, posztra igazolni, es a kezdobol max Lautarot elengedni, ha kicsengetik az arat.
Nem olyan lehetetlen dolog ez, Contenak a csaloknal sem volt erosebb csapata.
Csak ne lenne ilyen egydimenzios edzo...
- interfan
Nem errol van szo, hanem arrol, hogy a jelenlegi kezdo es keret fenyevekre van a bajnoki cimtol.mike írta: ↑2020.06.25. 09:01A lenyeg hogy van Handa, Skriniar, DeVrij, Bastoni, Barella, Brozo, Eriksen, Lautaro, Lukaku.
Rajuk lehet szamitani.
3-4 eros kezdoembert kene hozni, posztra igazolni, es a kezdobol max Lautarot elengedni, ha kicsengetik az arat.
Ezert irtam, messze vagyunk a "remek kezdotol".
Amig nincs ket kezdoszintu WB, addig nincs is mirol beszelni.
Tonali, ket minosegi WB, es egy "top player" ha Martinez megy.
Ez kell a kezdobe minimum.
Onnantol lehet majd bajnoki cimrol beszelni jovore.
Sajnos Conte vilag eleteben egy dimenzios volt, ezert nem lesz soha top 5 edzo, es ezert nem lesz soha nemzetkozileg BL-ben eredmenye.
Ha a fentebb emlitett posztokra jonnek a minosegi jatekosok, akkor a Conte fele 3 vedovel is meglehet a Scudetto jovore.
De attol tobb vele sajnos soha.
- mike
Nem szemetkedes, de epp ezert irtam hogy egyaltalan nem vagyunk fenyevekre, 3-4 Cancelo, Tonali stb fele jatekos es egy jo szakmai munkaval a csalok szintjen lehetunk.interfan írta: ↑2020.06.25. 09:06Nem errol van szo, hanem arrol, hogy a jelenlegi kezdo es keret fenyevekre van a bajnoki cimtol.mike írta: ↑2020.06.25. 09:01A lenyeg hogy van Handa, Skriniar, DeVrij, Bastoni, Barella, Brozo, Eriksen, Lautaro, Lukaku.
Rajuk lehet szamitani.
Ezert irtam, messze vagyunk a "remek kezdotol".
Amig nincs ket kezdoszintu WB, addig nincs is mirol beszelni.
Fiatalabb a csapatunk, anyagiakban sincsenek mar annyival elottunk.
BL-ben nagy terveket nem szőnék, de a csoportbol illene tovabbjutni, onnan meg lutri.
Az EL-t viszont megcélozhatnánk, nekem tobbet jelentene egy EL siker mint egy BL 8 koze menni es ott kiesni.
- Cupi
Egy EL tényleg jó lenne de abba belegondolva, hogy kb. 5 hét múlva a bajnokság végén totál kizsigerelve a B csapattal kiállva szerintem egy Getafe agyonver minket.
- tabi.csaba
Nekem Eriksen játéka nem csalódás! Sokat kell még lehúznia a Seria A-ban mire elfogadhatóan fog teljesíteni!
Futni egyáltalán nem tud! A lövő készsége sem 1 nagy eresztés!
Gagliardini mit keres az Interben??? Az első gól egyértelműen az általa vezetett középpálya sara volt
Gagliardini mit keres az Interben??? Az első gól egyértelműen az általa vezetett középpálya sara volt
- interfan
Ugy latom megvan az "uj kedvencet" Icardi utan.tabi.csaba írta: ↑2020.06.25. 10:03 Nekem Eriksen játéka nem csalódás! Sokat kell még lehúznia a Seria A-ban mire elfogadhatóan fog teljesíteni!
Eriksen mint nem nagy eresztes.
Hat ez jo.
-
chester0921
Sziasztok! Kb. 15 éve követem a fórumot, korábban írtam is pár hozzászólást, de mostanában csak passzívan szemléltem az eseményeket. Feleségem egyre kevésbé fogékony az Interes észrevételeimre, úgyhogy inkább itt osztom meg őket 
Érdekes, hogy az edzőink java része egy meghatározott alapfelállást erőltetett, és egyszerűen nem tudtak adaptálódni az ellenfél taktikájához, ebben Conte sem különb. Abban igazat adok Contenak, hogy rotálni kell, mivel lehetetlen 3-4 naponta a kezdő emberekkel játszani úgy, hogy ilyen vékony a keretünk. Viszont tekintettel arra, hogy Conte nem hajlandó megbontani a jó öreg 3-5-2 felállást, így tulajdonképpen csak posztra hajlandó cserélni, szegény ember pedig vízzel főz.
Azt többen kifejtették előttem, hogy a hadrendünk kb. predesztinálja a középpályás védekezés hiányát, illetve ehhez a taktikához egyszerűen nincsenek jó szélsőink, ezért furcsa számomra, hogy egy ilyen tapasztalt edző ezt miért nem hajlandó/tudja ezt észrevenni. Ha menet közben váltana szerkezetet, akkor talán indokoltabbnak tűnhetnének a cseréi. Bár nem agysebészek a focistáink, azért nehezen tudom elképzelni, hogy profi játékosoknak csak egy felállást venne be az agyuk. Ehelyett egy előre kiszámítható taktikában előre kiszámítható posztcserékkel variál, ezt a sablonosságot próbálta megkavarni egy-két meglepetésemberrel, hát nem jött be!
Arról nem tehet, hogy Gagliardini 2 méterről nem képes berúgni a lasztit. Az viszont az edző sara, hogy nem vette le korábban az olaszt, és nem ment be helyette Barella. Az is edző bá hibája, hogy Ranocchia nem szájmaszkokat varr egy kínai kisvárosban. Díjazom béka lojalitását, de egyszerűen ő kevés ide, lassú, körülményes. Nem véletlen kapta le miszter "hetvenedikpercelőttvéletlenülsemcserélek" Conte a második játékrész elején. Sanchez lecserélése is szükségszerű volt, bármennyire is bírom a chileit, Lautaro több zavart tud okozni a kapu előtt. Az Eriksen Agoume cserét nem nagyon értettem, viszont a meccs egyetlen pozitívuma, hogy a kis francia-kameruni jól szállt be, jók voltak a passzai, nehezen tudtak rajta túljutni az ellenfelek. Talán a középpályás védekezést szerette volna megerősíteni Conte ezzel a cserével, passz..
Én sem gondolom úgy, hogy a Lazio és az Atalanta erősebb játékerőt képviselne nálunk, én inkább a mentális felkészültség hiányától félek, a téttel járó meccseken rendre megremeg a lábunk (Barcelona, Dortmund, Napoli). Most is ez volt a helyzet, arra azért lehetett számítani hogy a Lazio pontot veszít.
A bajnokságban szerintem már nem nagyon maradt a srácoknak motiváció, ezt a szezont esetleg csak egy bemákolt EL győzelem billenthetné pozitív irányba. A csapat váza jó, remélem a következő szezonra ki tudjuk szórni a selejtet, és erősítésekkel most már tényleg reális esélyünk lehet a scudettóra.
Érdekes, hogy az edzőink java része egy meghatározott alapfelállást erőltetett, és egyszerűen nem tudtak adaptálódni az ellenfél taktikájához, ebben Conte sem különb. Abban igazat adok Contenak, hogy rotálni kell, mivel lehetetlen 3-4 naponta a kezdő emberekkel játszani úgy, hogy ilyen vékony a keretünk. Viszont tekintettel arra, hogy Conte nem hajlandó megbontani a jó öreg 3-5-2 felállást, így tulajdonképpen csak posztra hajlandó cserélni, szegény ember pedig vízzel főz.
Azt többen kifejtették előttem, hogy a hadrendünk kb. predesztinálja a középpályás védekezés hiányát, illetve ehhez a taktikához egyszerűen nincsenek jó szélsőink, ezért furcsa számomra, hogy egy ilyen tapasztalt edző ezt miért nem hajlandó/tudja ezt észrevenni. Ha menet közben váltana szerkezetet, akkor talán indokoltabbnak tűnhetnének a cseréi. Bár nem agysebészek a focistáink, azért nehezen tudom elképzelni, hogy profi játékosoknak csak egy felállást venne be az agyuk. Ehelyett egy előre kiszámítható taktikában előre kiszámítható posztcserékkel variál, ezt a sablonosságot próbálta megkavarni egy-két meglepetésemberrel, hát nem jött be!
Arról nem tehet, hogy Gagliardini 2 méterről nem képes berúgni a lasztit. Az viszont az edző sara, hogy nem vette le korábban az olaszt, és nem ment be helyette Barella. Az is edző bá hibája, hogy Ranocchia nem szájmaszkokat varr egy kínai kisvárosban. Díjazom béka lojalitását, de egyszerűen ő kevés ide, lassú, körülményes. Nem véletlen kapta le miszter "hetvenedikpercelőttvéletlenülsemcserélek" Conte a második játékrész elején. Sanchez lecserélése is szükségszerű volt, bármennyire is bírom a chileit, Lautaro több zavart tud okozni a kapu előtt. Az Eriksen Agoume cserét nem nagyon értettem, viszont a meccs egyetlen pozitívuma, hogy a kis francia-kameruni jól szállt be, jók voltak a passzai, nehezen tudtak rajta túljutni az ellenfelek. Talán a középpályás védekezést szerette volna megerősíteni Conte ezzel a cserével, passz..
Én sem gondolom úgy, hogy a Lazio és az Atalanta erősebb játékerőt képviselne nálunk, én inkább a mentális felkészültség hiányától félek, a téttel járó meccseken rendre megremeg a lábunk (Barcelona, Dortmund, Napoli). Most is ez volt a helyzet, arra azért lehetett számítani hogy a Lazio pontot veszít.
A bajnokságban szerintem már nem nagyon maradt a srácoknak motiváció, ezt a szezont esetleg csak egy bemákolt EL győzelem billenthetné pozitív irányba. A csapat váza jó, remélem a következő szezonra ki tudjuk szórni a selejtet, és erősítésekkel most már tényleg reális esélyünk lehet a scudettóra.
- PellerG
Én most tényleg nem kötekedésből kérem.tabi.csaba írta: ↑2020.06.25. 10:03 Nekem Eriksen játéka nem csalódás! Sokat kell még lehúznia a Seria A-ban mire elfogadhatóan fog teljesíteni!
De megköszönném, ha leírnál néhány nevet akiknek Te örülnél ha az Interbe igazolnának, akik szerinted most erősítést jelentenének minőségben, akár posztonként vagy akár csak 3-4 nevet.
Mert a korábbi neveid megvannak nekem (Cecchini, Avenatti, Laxalt, Kalinic, Vina), de hogy őszintén megvalljuk, egyik sem lett ász...
Köszi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2020.06.25. 12:06-kor.
- Festa
A 3-5-2-t ilyen közepes képességű játékosokkal játszatni mint Biraghi meg Candreva ez ezt eredményezi.Cupi írta: ↑2020.06.25. 08:57Egyébként ezt nem értem én sem....Conte gy profi edző, sokkal jobban érti ezt a szakmát mint én vagy bárki innen a fórumon de mégis előre lehetett sejteni mi várható és hol lehetnek gondok....ezt ő, hogy nem látta?Baggio85 írta: ↑2020.06.25. 08:42 Szerintem itt egyértelműen Conte a hibás. Lehet itt arról beszélni, hogy milyen a B csapatunk, de aki pont a Sassuolo ellen így állítja fel a csapatát, az meg is érdemli. Egy 12 éves gyerek, aki 3 éve Inter szurkoló és látott már életében 2 Sassuolo elleni meccset, az a két kezdő láttán megmondta volna, hogy milyen gólokat fog lőni a Sassuolo ellenünk.
![]()
Középpályás védekezést meg meg kéne szervezni. Ugyanis a 3-5-2 egyik hátránya ami miatt nem sokan játsszák, hogy az ellenfél a középpályán könnyen létszámfölényt alakíthat ki és átjátssza ha nem a megfelelő kvalitású játékosaid vannak ott...ezért kellene pl Contenak annyira Vidal...kell a középpályára 1 emberevő középpályás aki labdákat is szerez és még előrejátékba is jó.![]()
Kirázott a hideg sokszor amikor megindultunk egy támadással majd Borja hátrapasszol inkább.....
Tegnap mind a 4 Wb ki lett próbálva is így is kudarc.
Vajon mi járhatott Conte fejében mikor Rancocchiát kezdette?
2 meccs után rotál amikor ősszel Aa Barca után 3 nappal a juvével játszottunk akkor se tette.
Most mibe fáradtak bele?
Azért ha Brozovic és Barella a pályán van másképp alakul a meccs képe.
A B sor ennyit tud..
- zsizsi14
Azzal egyetértek, hogy rotálni kell, mert elég sűrű a program. DE szerintem nem így.
Védelemben inkább Godin kellett volna (tudom, hogy egyszer játszott középen és az botrányos volt). De 1 embert cserélt le ez így rendben van.
Középpályán volt itt a nagy gond. Hiányzik 1-2 alap kezdő sérülés miatt és a maradék 1-et is padoztatta. Most amikor itt van a sok sérült kellene Barella-t többet játszatni. Amikor felépül Brozo, akkor már lehet Őt is pihentetni. A két szélső is cserélésre került.
Ha szigorúan vesszük, akkor középpályára full cseresort küldött.
Támadóknál a 3-ból (Eriksen-t én ide veszem) 1-et cserélt ki, itt sincs probléma.
Nekem ebből látszik, hogy eddig sose rotált, így nem is tud sajnos... Reméljük belejön

Védelemben inkább Godin kellett volna (tudom, hogy egyszer játszott középen és az botrányos volt). De 1 embert cserélt le ez így rendben van.
Középpályán volt itt a nagy gond. Hiányzik 1-2 alap kezdő sérülés miatt és a maradék 1-et is padoztatta. Most amikor itt van a sok sérült kellene Barella-t többet játszatni. Amikor felépül Brozo, akkor már lehet Őt is pihentetni. A két szélső is cserélésre került.
Ha szigorúan vesszük, akkor középpályára full cseresort küldött.
Támadóknál a 3-ból (Eriksen-t én ide veszem) 1-et cserélt ki, itt sincs probléma.
Nekem ebből látszik, hogy eddig sose rotált, így nem is tud sajnos... Reméljük belejön
-
Bandi76
Sziasztok!
Jó pár éve követem a fórumot, többnyire, hogy a saját frusztrációmat alátámasszátok. Megnyugtat kicsit ha hasonló észrevételeket olvasok, amiket én is érzek adott pillanatban.
Most úgy éreztem, hogy eljött az idő, hogy én is csatlakozzak. Borzasztóan bosszant, hogy végre van egy egészen jónak mondható keretünk a 2010-es időszak óta először és szerintem csak butaságokból fakadóan képtelenek vagyunk kihasználni ezt. Nyilván ezerszer jobb a Juve kerete, de még a Napolié is, de látjuk, hogy mégse megy Nekik úgy ahogy kéne.A Lazio valóban erőn felül teljesít amiért minden tiszteletem az övék és ha mi nem érünk oda akkor Nekik kifejezetten tudnék drukkolni, hogy elkapják a Juvét. Simán lehetne esélyünk nagyobb célok elérésére. Szerencsére az Atalanta is beragadt a rajtnál, valamint a Roma-Milan duotól egyáltalán nem kell tartani.Tehát a lehetőségek adottak lennének, hogy komolyabban is ott legyünk a scudettoért. Ami számomra döbbenetes, hogyha csak 1 félideig tartana a meccs akkor kb bajnokok is lennénk, valamint a BL-ben is továbbjutottunk volna. Hogy lehetséges 1 félidő egészen kitűnő játék után a második félidőre teljesen ötlettelenné válni? Véleményem szerint ez Conte legnagyobb hibája. Valamiért minden meccsen a szünet után óriási fordulatot vesz a játékunk a második félidőre. (Nyilván a tegnapi meccs nem jó példa erre, de még ott is sikerült valahogy előnnyel fordulni...) Ahogy már többen is leírtátok, muszáj rotálni, de ne így. Inkább kezdjünk erősebb kerettel pár töltelék emberrel, aztán ha jól alakulnak a dolgok lehet pihentetni. Lukaku az eddigi összes meccsen végig a pályán volt. Lautaro-t mindkét meccsen lecserélte majd most ő nem kezdett. Nyilván nem tudhatjuk mi lehet az edzéseken, a fejekben, de ha komoly céljaink vannak és ugye eddig ez volt mondva akkor ne egy Sassoulo ellen álljunk fel ilyen csapattal, akinek nagyon veszélyes a támadósora. Ha egy Brescia ellen így kezdünk azt mondom ok. Továbbá azt sem értem, hogyha ég a ház akkor az ember nem érzi azt, hogy gőzerővel nyomunk a gólért, mint anno Mourinhoval hogy még a középhátvédeket is feltolta. Tudom hogy össze se lehet hasonlítani a kereteket, de azért na. Napoli ellen kell a gól és jön Moses-Alexis-Biraghi...Dühítő mert hiába volt 9 pont a hátrányunk a forduló előtt ugye kevesebb meccsel ha emgnézitek a menetrendet azért Nekünk most többnyire üthető csapatok jönnek és a vége a durva, most fel lehetett volna zárkózni. Na mind1, elnézést a kifakadásért így elsőre
Imádom ezt a csapatot bárki is alkotja, csak sajnálom, hogy ilyen balfékek vagyunk már jópár éve 
Jó pár éve követem a fórumot, többnyire, hogy a saját frusztrációmat alátámasszátok. Megnyugtat kicsit ha hasonló észrevételeket olvasok, amiket én is érzek adott pillanatban.
-
cuchu11
Komoly gond a cserék minősége, de... azért itt a kezdőjátékosok formájával is komoly gondok vannak. Persze ez valamennyire érthető a kényszerű szünet után, de hogy egyetlen egy játékos sincs jó formában, az durva. Handanovic nem teszi hozzá az extrát. Hátul még Skriniar úgy-ahogy, aztán ő is kiállítatja magát. Középen senki (Brozo sajna sérült), elöl meg hagyjuk is. Szóval szerintem itt a formába hozás sem sikerült a legjobban...
- interfan
Skriniar kozben 3 meccses eltiltas, szidta a biro anyukajat.
Contet szinten elmeszeltek 1 meccsre, Parma ellen nem lesz.
Contet szinten elmeszeltek 1 meccsre, Parma ellen nem lesz.
-
R9.
- interfan
Eddig is biztos voltam benne Parmaban nem nyerunk.
Innentol a veressegben vagyok biztos.
Conte, Brozovic, Skriniar se lesz, egyre jobb.
Ez a Skriniar 3 meccs is ugy kellett...
- Cupi
- mike
- tabi.csaba
PellerG írta: ↑2020.06.25. 10:38Én most tényleg nem kötekedésből kérem.tabi.csaba írta: ↑2020.06.25. 10:03 Nekem Eriksen játéka nem csalódás! Sokat kell még lehúznia a Seria A-ban mire elfogadhatóan fog teljesíteni!
De megköszönném, ha leírnál néhány nevet akiknek Te örülnél ha az Interbe igazolnának, akik szerinted most erősítést jelentenének minőségben, akár posztonként vagy akár csak 3-4 nevet.
Mert a korábbi neveid megvannak nekem (Cecchini, Avenatti, Laxalt, Kalinic, Vina), de hogy őszintén megvalljuk, egyik sem lett ász...
Köszi!Ok : Ospina, Skorupski, Nandez, T.Hernandez, Wijnaldum, Bentancur, Tonali, Kulusevski, Kessie, De Paul , Jota, Zapata, Origi, Jimenez, Dybala Remélem megfelelnek a Nevek ! Őket szeretném ! Igen én ! Kérdés mit szól hozzá a "KLÁN" ! Akik labdát csak messziről láttak! Okoskodni tudnak + a másikat basztatni! Csak sokan nem mernek hozzászólni,mert a Fórum Klánja lehurrogná,lesavazná!!! Mert ők Ti tudjátok a tutit! Köszönöm
- hvmetal
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben anz Inter)
Samp ellenit majdnem , Napoli , Sas ellen csak sikerült elbukni .
Ugyanolyan balf.sz , mint az elődje . Tènyleg nem látni az utóbbi időben , hogy a nagy Conte ül a padon .
Azèrt kap 10 milliót , mert egy jobb kerettel , egy idènyben 5 meccsen , 1 fèlidőn át kèpesek vagyunk közèpen ziccereket kialakítani ?
10 millióèrt ugyanúgy alkalmatlanok vagyunk , ha beállnak ellenünk vèdekezni . Az a másik , hogy Inzaghi , De Zerbi vagy Gasperini leiskoláza , ha az ellentámadást nèzzük .
Tegnapi nem rotálás volt , hanem ámokfutás .
Nincsenek formában a játèkosok , 70-ig percig kitart a szar mellett , utána is csak posztra cserèl több meccsen át . Valami elkezdene működni 30-40 percen át , aztán gondol egyet ès az èv egyik legszarabb csapatát küldi fel , pont a Sas ellen .
Nagy tűz helyett a remegő szemeit láttam , 3-3 után , hogy nem sikerült a beszarisága ès az idióta ötletei miatt . Szar lett volna menni a juveval amíg matematikai esèlyünk van . Majd tuti jók leszünk az EL-ben vele , a gyorsabb focit játszó csapatok ellen . Remèlem Borja lesz a titkosfegyver. 12 ève úgyis jó volt az Espanolban .
Ugyanolyan balf.sz , mint az elődje . Tènyleg nem látni az utóbbi időben , hogy a nagy Conte ül a padon .
Azèrt kap 10 milliót , mert egy jobb kerettel , egy idènyben 5 meccsen , 1 fèlidőn át kèpesek vagyunk közèpen ziccereket kialakítani ?
10 millióèrt ugyanúgy alkalmatlanok vagyunk , ha beállnak ellenünk vèdekezni . Az a másik , hogy Inzaghi , De Zerbi vagy Gasperini leiskoláza , ha az ellentámadást nèzzük .
Tegnapi nem rotálás volt , hanem ámokfutás .
Nincsenek formában a játèkosok , 70-ig percig kitart a szar mellett , utána is csak posztra cserèl több meccsen át . Valami elkezdene működni 30-40 percen át , aztán gondol egyet ès az èv egyik legszarabb csapatát küldi fel , pont a Sas ellen .
Nagy tűz helyett a remegő szemeit láttam , 3-3 után , hogy nem sikerült a beszarisága ès az idióta ötletei miatt . Szar lett volna menni a juveval amíg matematikai esèlyünk van . Majd tuti jók leszünk az EL-ben vele , a gyorsabb focit játszó csapatok ellen . Remèlem Borja lesz a titkosfegyver. 12 ève úgyis jó volt az Espanolban .
- Cupi
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben anz Inter)
Ja ez teljesen érthetetlen....komolyan azon gondolkodom lehet direkt csinálta, hogy megmutassa a vezetésnek milyen szar a pad...
- hvmetal
Mèg annyit , hogy a kis csapatos Gasperini a közepes játèkosaiból olyan csapatot kovácsolt , hogy ennyi kihagyás után lehozza a tegnapi ellenfelünket , Lazio ellen pedig 2-0ról fordítanak . Az egyetlen csapat , aki ellen a Juvenak is kevesebb az esèlye .
Ha nèzem az elmúlt 10 èvet , rengeteg pènzt edzőre , szarabbnál szarabb játèkosra , nem jártunk volna rosszabbul , ha akkor marad , belátjuk , hogy csórók vagyunk , ès hagyjuk felèpítkezni olcsó , de normális játèkosokkal .
Szerintem èrtelmes edzőnek nem kell Rano , Kharja , Kuzmanovic vagy a többi degenerált . 2 meccs után felhypolt senkik , akik se nem gyorsak , se nem erősek ès tudásban is olyan lassúak , mint manyika nèni a zebrán . Nem igazi sportolók .
Candreva brutálisan visszafejlődött .
Ha nèzem az elmúlt 10 èvet , rengeteg pènzt edzőre , szarabbnál szarabb játèkosra , nem jártunk volna rosszabbul , ha akkor marad , belátjuk , hogy csórók vagyunk , ès hagyjuk felèpítkezni olcsó , de normális játèkosokkal .
Szerintem èrtelmes edzőnek nem kell Rano , Kharja , Kuzmanovic vagy a többi degenerált . 2 meccs után felhypolt senkik , akik se nem gyorsak , se nem erősek ès tudásban is olyan lassúak , mint manyika nèni a zebrán . Nem igazi sportolók .
Candreva brutálisan visszafejlődött .
- vaskalap
Sajnos a karantén után kell egy kis idő,míg mindenki felveszi a tempót.Persze vannak olyanok is,akiken ez nem segít,és gyengítik a keretet.Reálisan nézve ez a keret nem érett meg a Scudettóra.A rabok kerete sokkal erősebb,de ezt mindenki tudja.A tegnapira kitérve,ha csak Gag nem játszik,már nyertünk volna,és ez a mumus duma tovaszáll.2 méterről ilyen agyatlanul lőni,plusz a 3. Sass. gólnál nem kilőni a labdát,alapvető hibák,amit ennél alacsonyabb szinten sem tolerálnak.Úgyhogy nálam ő a fő felelős az X-ért.
-
Interissimo
Nem tisztem védeni Contét, de úgy látom senki nem írta le, hogy Barella nincs tökéletes fizikai állapotban, fájdalomra panaszkodott, azért került ki a kezdőből. Brozovic és Vecino szintén sérült. Széleken Candreva kihagyását nem gondolom, annyira fájdalmasnak, Biraghi pedig nem játszott most rosszul, ellenben Young pocsék volt. Ergo egyedül Rano kezdetése kérdőjeles számomra.
Sajnos nincs padunk, ha ez változik, akkor majd beszélhetünk bajnoki címről.
- alwin91
Igen, valszeg nem fog játszani a hétvégén sem. Vagy kurvára szerencsétlenek vagyunk ezekkel a sérülésekkel vagy valamit nagyon szarul csinálnak a fizioterapeuták.Interissimo írta: ↑2020.06.26. 00:08 Nem tisztem védeni Contét, de úgy látom senki nem írta le, hogy Barella nincs tökéletes fizikai állapotban, fájdalomra panaszkodott, azért került ki a kezdőből. Brozovic és Vecino szintén sérült. Széleken Candreva kihagyását nem gondolom, annyira fájdalmasnak, Biraghi pedig nem játszott most rosszul, ellenben Young pocsék volt. Ergo egyedül Rano kezdetése kérdőjeles számomra.
- interfan
Skriniar eltilasa miatt a vedelem ujra tartalekos lesz.
Godin vagy D'Ambrosio kezdhet.
Brozoviccal pedig meg nem akar kockaztatni Conte.
Tobbi poszton a szokasos alapcsapat.
Varhato kezdo a lapok szerint:
Handanovic
Godin/D'Ambrosio-DeVrij-Bastoni
Candreva-Barella-Gagliardini-Young
Eriksen
Lukaku-Martinez
Handanovic
Eriksen
Lukaku-Martinez
- CsaSzi9294
Mit követett el Godín, hogy még most sem biztos a játéka?interfan írta: ↑2020.06.27. 08:44 Skriniar eltilasa miatt a vedelem ujra tartalekos lesz.
Handanovic
Eriksen
Lukaku-Martinez
- alwin91
Én azt olvastam, hogy fizikálisan még nincs a toppon.CsaSzi9294 írta: ↑2020.06.27. 08:48Mit követett el Godín, hogy még most sem biztos a játéka?interfan írta: ↑2020.06.27. 08:44 Skriniar eltilasa miatt a vedelem ujra tartalekos lesz.
Handanovic
Eriksen
Lukaku-Martinez