Benne lenne jövő . Conteval nyerhetsz egy idènyt . Pochettinoval egy korszakot .PellerG írta: ↑2020.07.05. 20:11Nekem is ez a véleményem.mike írta: ↑2020.07.05. 19:59En most nem Contet szidom, ezt a jatekosok csesztek el, de Pochettino szabad.....es egy kavera siman meg lehetne hivni : )kovacs_ata írta: ↑2020.07.05. 19:25 Aki Conte felelősségét megpróbálja elvitatni, annak annyi a tapasztalata a focival kapcsolatban, hogy valaha már Fifázott?
Szabad egy szuper edző, aki nem a 3 védőst erőlteti halálra.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- hvmetal
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
-
Tombi1986
El tudjátok képzelni, hogy Marotta 1 év után kidobja Contet?
Kétlem
Ki rúghat 11-est Contenak kell eldönteni. Miért nem Lukaku rúgta, mert egy intelligens csapatjátékos. Martinez kár, hogy nem volt annyi, hogy jelezze barátom szar formában vagyunk és nagyobb az esély, hogy kihagyom ezért pls. rúgjad Te...
Ezért akarom, hogy takarodjon el a csapattól, mert hozzáállása rengeteg pont veszteséggel jár. Vannak a selejtek, ők nem lesznek jobbak, de Martinez játéka visszaesett 80%-ot.
Kétlem
Ki rúghat 11-est Contenak kell eldönteni. Miért nem Lukaku rúgta, mert egy intelligens csapatjátékos. Martinez kár, hogy nem volt annyi, hogy jelezze barátom szar formában vagyunk és nagyobb az esély, hogy kihagyom ezért pls. rúgjad Te...
Ezért akarom, hogy takarodjon el a csapattól, mert hozzáállása rengeteg pont veszteséggel jár. Vannak a selejtek, ők nem lesznek jobbak, de Martinez játéka visszaesett 80%-ot.
- bodimiki7
Nem is írok végleteket, mert semmi értelme nincs szerintem. Helyén kell kezelni a dolgokat. 3-4 naponta vannak meccsek, ezek még jobban szűkítik a lehetőségeinket és kiütközik, hogy kik használhatók éles szituációban és kik nem. Gagliardini ma olyan sokat volt játékban, hogy majdnem megjegyzettem, hogy milyen szépen összeszedte magát a Sassuolo elleni meccs óta, erre kapusba rúgja a kipattanót és luftot rúg, amiből 1-1 lett.
Martinez nincs jó formában, kis túlzással eddig ősszel volt 2 jó hónapja és azóta szólnak a Barca pletykák. Mivel nem világklasszis matéria a srác és nem egy kiemelkedő csapatban van, ahol egy dolga van a gólszerzés, hanem a csapatban rejlő hiányosságok miatt extra kell tőle.
Az idei Inter, ha mindenhol a lehetőségek szerinti legjobb játszik, akkor szoros meccsen képes 2-1re kikapni Barcelonában, illetve totális black out után 3-2re Dortmunban. Ezek kiemelt meccsek, mert az ellenfél sem a Parma vagy a Sassuolo, de az idei keretnek az volt a csúcsteljesítménye és ezeken a meccseken is kikaptunk. Ahogy fogyott a keret, mert jöttek a sérülések, úgy jöttek elő azok a játékosok, akikkel képesek voltunk oda-vissza kikapni az előző szezonok tök utolsóitól. Ehhez viszonyítva mi változott most? Van egy edzőnk, aki egy adott formációban hisz, ezt tökéletesíti, alkalmas a keretünk erre? Még nem, de nem azért mert a felfogás rossz, hanem mert a tripla hagyatékából következő játékosokat mindegy milyen formációban teszi fel az ember, nem fog tudni konzisztens jó teljesítményt nyújtani, mert nincs azon a szinten (kiegészítő szerepkörben sem) hogy elbírja azt a heti egy(!) meccses nyomást.
Próbálom megérteni a többieket, de most tényleg az a baj, hogy Eriksen játszik és ahogy játszik? Hogy Martinezt próbáljuk összeszedni a maradék 8 meccsre, hogy ne dögöljön meg Lukaku a pályán, mert csak ő képes csatárok közül gólt szerezni? Hogy az újraindulás óta, most volt az a meccs, ahol a középpályára helyeződött nagyobb súly, nem pedig a szélsőkre, csak Brozovicon érződik a kihagyás Gagliardini meg szar? Hogy nincsen mindenki teljesítménye és fizikai állapota szétstatisztikázva és mindenkire annyi teher kerül, hogy lehetőleg ne legyen több sérült?
Persze játék, az a dolguk, igen, de erőn felül nem lehet egy teljes szezonban teljesíteni, míg a teljesen középszerű és sallangmentes játékosoktól kell várni a váratlant, addig itt bármi történhet.
- Festa
Ebben a meccsben csak egy pozítívum volt,mégpedig az,hogy nem láttam.
Lautaro kulcshelyzetben tizenegyest hibázik,Ezzel csak egy gond van .
A Brescia meccs után miért nem Sánchez kezdett?
Teljesen mindegy,hogy mit játszik az Atalanta.
Ennek a csapatnak nem motiváló,hogy most a 2-3-4 helyért nem játszik.
A Bl szerintem meglesz viszont lasssan a nyári átigazolási pletykák érdekesebbek lesznek mint a karantén utáni bajnokság.
Lautaro kulcshelyzetben tizenegyest hibázik,Ezzel csak egy gond van .
A Brescia meccs után miért nem Sánchez kezdett?
Teljesen mindegy,hogy mit játszik az Atalanta.
Ennek a csapatnak nem motiváló,hogy most a 2-3-4 helyért nem játszik.
A Bl szerintem meglesz viszont lasssan a nyári átigazolási pletykák érdekesebbek lesznek mint a karantén utáni bajnokság.
- bodimiki7
Én elhiszem, hogy most nagyon sokat mérgesek vagytok, mert kikaptunk a Bolognatól, de ez hogy nincs itt fejben, ezt honnan sikerül megfejteni? Brozovicnak míg nem volt meg a posztja és ő vállalta a legtöbbet a csapatból, egy-egy elbaszott helyzet után, mikor mutattak róla egy közelit, akkor ilyen totál beleszarok arca volt és sokan ekézték, hogy flegma és takarodjon innen. Van akinek ilyen a stílusa, van aki halvérű meg van aki szétklopfolja a kapufát vagy a kispadot.lucky0 írta: ↑2020.07.05. 20:06.
Martinez fejben nincs itt! Nemhogy tizit nem rugatnék vele, hanem padoztatnám! Olyan kezdjen aki itt akar futballozni és rohadtul nem a saját érdekeit hanem a csapat érdekét helyezi előre! Martinez magáért játszik nem a csapatért mint ahogy Sanchez teszi pl. NEKEM ez a véleményem erről! De te csak flegmázz mint az argentín haverod!
- hvmetal
Bírom ezt a Conte vèdèst . Erőlteti a szarját , mert ő is egy tipikus , közepes olasz edző , ahelyett , hogy alkalmazkodna . Nem tud meccselni , cserèlni , elavult , de mivel nyert a juve ligában ellenfelek nèlk7l ès egy PL-t ( Ranieri , Mancs ) ő top edző . Neki nem vesszük èszre , hogy ugyanazt a szart műveli , mint Spaletti , mert ő elit . Lulaku , Barella , Eriksen , Sanchez nèvsorral szereztünk vagy 10 ponttal többet , mint tavaly ès meglesz a 4. hely . Èvi 10 millióèrt várhatjuk tőle a csodát . Lehet Borjaból is előjön a Zidane jövőre .
Felèpítünk egy csapatot egy olyan edzőnek , akit 1 èven bel7l vagy lelèp , vagy elküldünk .
Felèpítünk egy csapatot egy olyan edzőnek , akit 1 èven bel7l vagy lelèp , vagy elküldünk .
-
kovacs_ata
Isten ments, nem. Az viszont egészen biztos, hogy nem lát teljesen a dolgok mögé.mike írta: ↑2020.07.05. 19:59Tehat aki nem ert egyet veled, az hulye hozza :DDkovacs_ata írta: ↑2020.07.05. 19:25 Aki Conte felelősségét megpróbálja elvitatni, annak annyi a tapasztalata a focival kapcsolatban, hogy valaha már Fifázott?
A 11est a palyan levo legrosszabb jatekosnak es nekem is be kene rugni. En is Lukakuval rugattam volna, de a 100 millos csatarunk is legyen mar alkalmas arra hogy odaallhasson a labda moge.
Gagliardinirol par szo, szerintem tippmixel...
4 fordulon belul a 2. Gol amit ugy kapunk hogy a kapunk elott lyukat rug.....az ellenfel kapujanal meg balfaszkodik. Inkabb jatsszon egy primaveras.
En most nem Contet szidom, ezt a jatekosok csesztek el, de Pochettino szabad.....es egy kavera siman meg lehetne hivni : )
Az tuti hogy aki bajnosagert megy az igy nem bukhat meccseket.
Igen, alkalmasnak kellene lennie erre. De az volt? Nem, mivel fejben már régóta nincs a toppon. Mégis Conte és Lukaku nyugodt szívvel rábízták a rúgást, hátha jót tesz neki. Jól gondolkoztak, gratulálok.
- Cupi
Szerintem tök mind1 mit magyarázunk ebbe bele....kikaptunk a 10 emberrel játszó Bologna ellen akiknél ráadásul ifik álltak be....ez ciki és pont. Lehet beszélni 32 fokról /Bologna nem abba játszott?/ meg szar padról /ilyen meccset egy Gag-Borja kettőssel is illene hozni 1-0-ás vezetésről/
Conte kérdés meg Igenis az ő felelőssége is de Marotta tuti nem fogja kirúgni az első éve után. Kapja meg azokat a játékosokat akiket szeretne, a padot cseréljük le és akkor már ez sem lehet kifogás. Ha jövőre is a 3.-4. helyen megy a szenvedés és nem nyerünk semmit akkor viszont én tuti elküldeném.
Conte kérdés meg Igenis az ő felelőssége is de Marotta tuti nem fogja kirúgni az első éve után. Kapja meg azokat a játékosokat akiket szeretne, a padot cseréljük le és akkor már ez sem lehet kifogás. Ha jövőre is a 3.-4. helyen megy a szenvedés és nem nyerünk semmit akkor viszont én tuti elküldeném.
-
kovacs_ata
Nem a fejet kell nézni, hanem a játékot. Teljesen dekoncentráltan játszik. Ez pedig bizony arra utal, hogy valahol máshol jár.bodimiki7 írta: ↑2020.07.05. 20:37Én elhiszem, hogy most nagyon sokat mérgesek vagytok, mert kikaptunk a Bolognatól, de ez hogy nincs itt fejben, ezt honnan sikerül megfejteni? Brozovicnak míg nem volt meg a posztja és ő vállalta a legtöbbet a csapatból, egy-egy elbaszott helyzet után, mikor mutattak róla egy közelit, akkor ilyen totál beleszarok arca volt és sokan ekézték, hogy flegma és takarodjon innen. Van akinek ilyen a stílusa, van aki halvérű meg van aki szétklopfolja a kapufát vagy a kispadot.lucky0 írta: ↑2020.07.05. 20:06.
Martinez fejben nincs itt! Nemhogy tizit nem rugatnék vele, hanem padoztatnám! Olyan kezdjen aki itt akar futballozni és rohadtul nem a saját érdekeit hanem a csapat érdekét helyezi előre! Martinez magáért játszik nem a csapatért mint ahogy Sanchez teszi pl. NEKEM ez a véleményem erről! De te csak flegmázz mint az argentín haverod!
- mike
Mondjuk ezt en se ertem. A barca pletykak ota folyamatosan kapja hogy flegma meg hasonlo kitalaciok. Kerdes mibol latszik ez?
Egyszeruen nem megy neki, ha nem sikerul vmi, csapkodja a foldet, a labdat, latszik hogy akarja a sikert, megy is a labdakert, de nincs jo passzban.
Lukaku goljanal kapufat fejelt, golt erdemelt volna.
A 11-est barki barmikor kihagyhatja, nyilvan segiteni akartunk neki, hogy erore kapjon, sajnos megszivtuk...
Ez a meccs agyon volt nyerve, egyszeruen hihetetlen hogy el tudtuk cseszni.
-
Tombi1986
A bajnokságban elfoglalt helyünk pedig valahol reális. A szezon előtt Juventus, Napoli, Atalanta keretét is erősebbnek tartottam. Lazio, Roma, Milan előtt vagyunk valamennyivel.
A bajnokság totál felborult a Napoli totál homály lett a szezon elejére a Milan, roma pedig szót sem érdemel.
Lazio úgy döntött, hogy mindent dob a kukába a BL miatt. Ő szerencsétlenségük, hogy az utolsó 10 forduló 1 hónapon belül lejátszásra kerül, így az előnyük oda is lett, különben a bajnokságra is lett volna esélyük.
Atalanta pedig csodás szezont fut. Legjobb 8 között vannak a BL-ben a bajnokságban a jelenlegi állás szerint akár egy ezüst is kinézhet nekik, mivel jóval mélyebb és minőségibb a keretük mint az Interé vagy a Lazioé.
Legnagyobb hibának azt tartom, hogy nagyon sok játékos jött az elmúlt években és teljesítményük ellenére folyamatosan kapták a jobbnál jobb béreket és a szerződés hosszabbításokat.
Contenak is meg vannak a hibái, de az Ő érkezésétől függetlenül aki eddig hulladék volt továbbra is az maradt. Jöhet ide bármekkora edző fenomén, amíg a keret nem változik át teljesen akkor a mostani teljesítmény lesz ami a maximum. Nagyon bízok benne, hogy a nyáron "selejt" kategóriát elengedjük vagy adjuk - arról nem beszélve, hogy alsó hangon beszélünk 300 millió eurós vásárlási kiadásról....
Lehet hibáztatni sok mindenkit, de aki ezt megteremtett ők a főludasai mind a mai napig tartó szenvedésnek. KP-n található játékosok nagy része a mai Bologna cserepadára talán odaférhetnek. Nálunk az utóbbi időben többnyire kezdők...
A bajnokság totál felborult a Napoli totál homály lett a szezon elejére a Milan, roma pedig szót sem érdemel.
Lazio úgy döntött, hogy mindent dob a kukába a BL miatt. Ő szerencsétlenségük, hogy az utolsó 10 forduló 1 hónapon belül lejátszásra kerül, így az előnyük oda is lett, különben a bajnokságra is lett volna esélyük.
Atalanta pedig csodás szezont fut. Legjobb 8 között vannak a BL-ben a bajnokságban a jelenlegi állás szerint akár egy ezüst is kinézhet nekik, mivel jóval mélyebb és minőségibb a keretük mint az Interé vagy a Lazioé.
Legnagyobb hibának azt tartom, hogy nagyon sok játékos jött az elmúlt években és teljesítményük ellenére folyamatosan kapták a jobbnál jobb béreket és a szerződés hosszabbításokat.
Contenak is meg vannak a hibái, de az Ő érkezésétől függetlenül aki eddig hulladék volt továbbra is az maradt. Jöhet ide bármekkora edző fenomén, amíg a keret nem változik át teljesen akkor a mostani teljesítmény lesz ami a maximum. Nagyon bízok benne, hogy a nyáron "selejt" kategóriát elengedjük vagy adjuk - arról nem beszélve, hogy alsó hangon beszélünk 300 millió eurós vásárlási kiadásról....
Lehet hibáztatni sok mindenkit, de aki ezt megteremtett ők a főludasai mind a mai napig tartó szenvedésnek. KP-n található játékosok nagy része a mai Bologna cserepadára talán odaférhetnek. Nálunk az utóbbi időben többnyire kezdők...
- Kenji
Mondjuk Pochi eddig kb. semmit nem nyert még edzőként.. hosszú évek alatt épített egy Tottenhamet akik maguk se tudják, hogy jutottak a BL döntőbe. Egyébként Én is megnézném mit tud, de azért nincs rá garancia, hogy pár hónap múlva ne követelnénk az ő fejét is a szupertaktikus Olasz fociban,hiszen annyira hosszú ez a sikertelen 10 év, hogy egyből kellene villantania valamit..
-
Tombi1986
Az első évében még Mourinhot is sokan elakarták küldeniKenji írta: ↑2020.07.05. 21:05Mondjuk Pochi eddig kb. semmit nem nyert még edzőként.. hosszú évek alatt épített egy Tottenhamet akik maguk se tudják, hogy jutottak a BL döntőbe. Egyébként Én is megnézném mit tud, de azért nincs rá garancia, hogy pár hónap múlva ne követelnénk az ő fejét is a szupertaktikus Olasz fociban,hiszen annyira hosszú ez a sikertelen 10 év, hogy egyből kellene villantania valamit..
Semmi garancia nincs arra, hogy Pochettino beválna vagy sem. Az utolsó évében Ő is meredek zuhanást mutatott be a Tottenham élén.
Pont ezért nem edzőnek keresem az okokat. A fórumon elhangzott vagy kb ezer név, hogy ki mennyire fasza lenne aztán csak a szenvedéseit voltak láthatóak: Emery, Guardiola, Mourinho, AVB, és még sorolhatnám.
Amúgy ha sztár edzőt szeretnénk meg kell szerezni Kloppot. Nála most nincs jobb ebben 100%-ig biztos vagyok, de neki sem volt elég 1 év...
- Inter101
En megismerve Contet(bevallom elotte nem erdekelt a munkassaga, nyilvan az eredmenyeit tudtam) azt kell mondjam hogy o sem fogja megvaltani itt a vilagot. Ha en lennek a donteshozo ide sem hoztam volna es ezt nem a mai miatt mondom!
Conte kapott egy olyan jatekost Eriksen szemelyeben akit nem kert(ebben 100% biztos vagyok!!) es pechere olyan kaliber akit kihagyni sem lehet! Emiatt a kozeppalyas vedekezes mint olyan megszunt letezni es kozben Eriksen sem tud ebben a rendszerben kiteljesedni!
Megnyugtatok mindenkit hogy teljesen mindegy ki kit kuldene el, a donteshozok biztosan nem fogjak elkuldeni Contet 1 ev utan! Szoval kenytelenek leszunk meg legalabb 1 evet megbekelni vele, ha tetszik ha nem!!
Szerintem Martinez nem beleszarik hanem nincs formaban, a 11est nyilvanvaloan azert o rugta hogy osszekapja magat! Egyszeruen a Barca atigazolas miatt a tobbseg belelatja hogy beleszarik, szerintem nem! Vegig mondtam hogy o meg messze nem er 111 milliot, szerintem meg 60at sem, es ezt nem az elmult meccsek mondatjak velem! Pl Icardi sokkal, de sokkal hatekonyabban valtja golra a helyzeteket!!!
Mi innen csak nezzuk es velemenyezzuk a torteneseket, Conte kapni fog legalabb 1 evet, remelhetoleg erositeni fogunk, nagyon remelem hogy kozben Brozo, Skriniar maradni fog es max Martinez megy el egy raklap penzert csereben(nyilvan a minosegi jatekosaink kozul).
Szerintem ha nem talalja meg Eriksennel a palyan a stabil kozeppalyas vedekezest akkor jovore sem fogunk nyerni semmit sot meg versenyben sem leszunk a Scudettoert. En drukkolmi fogok!
Conte kapott egy olyan jatekost Eriksen szemelyeben akit nem kert(ebben 100% biztos vagyok!!) es pechere olyan kaliber akit kihagyni sem lehet! Emiatt a kozeppalyas vedekezes mint olyan megszunt letezni es kozben Eriksen sem tud ebben a rendszerben kiteljesedni!
Megnyugtatok mindenkit hogy teljesen mindegy ki kit kuldene el, a donteshozok biztosan nem fogjak elkuldeni Contet 1 ev utan! Szoval kenytelenek leszunk meg legalabb 1 evet megbekelni vele, ha tetszik ha nem!!
Szerintem Martinez nem beleszarik hanem nincs formaban, a 11est nyilvanvaloan azert o rugta hogy osszekapja magat! Egyszeruen a Barca atigazolas miatt a tobbseg belelatja hogy beleszarik, szerintem nem! Vegig mondtam hogy o meg messze nem er 111 milliot, szerintem meg 60at sem, es ezt nem az elmult meccsek mondatjak velem! Pl Icardi sokkal, de sokkal hatekonyabban valtja golra a helyzeteket!!!
Mi innen csak nezzuk es velemenyezzuk a torteneseket, Conte kapni fog legalabb 1 evet, remelhetoleg erositeni fogunk, nagyon remelem hogy kozben Brozo, Skriniar maradni fog es max Martinez megy el egy raklap penzert csereben(nyilvan a minosegi jatekosaink kozul).
Szerintem ha nem talalja meg Eriksennel a palyan a stabil kozeppalyas vedekezest akkor jovore sem fogunk nyerni semmit sot meg versenyben sem leszunk a Scudettoert. En drukkolmi fogok!
- Audipower
Contéval és a szuper 3 védős szarjával nem fogunk semmit sem nyerni. Tipikus csőlátású olasz edző, aki csak a 3-5-2-t ismeri, erőlteti.
Mourinho is annak idején a 4-2-3-1/4-3-3 felállást prefererálta az elején, de a kis, betömörülő csapatok ellen váltott 4-3-1-2-re. Ez Conte-ban nincs és soha nem is lesz meg.
Nálam végleg leszerepelt az idióta döntései miatt. Talán egy Barca, Real vagy 'Pool szintű kerettel rendelkező csapat elbírná a hülyeségeit, de mi nagyon messze vagyunk attól a szinttől.
Egy 4-2-3-1-ben pl. Eriksen is sokkal szabadabban játszhatna, mögötte a Barella, Brozo párossal. A legjobb, hogy van egy világklasszis irányítónk, aki tömhetné labdával Lukakut és Lautarot, ehelyett megy Conte ívelgetős taktikája.
Én figyeltetném Villas-Boast a Marseillenél és ha jövőre jól teljesít, megpróbálnám Conte helyett.
Mourinho mellett tanulta az edzősködés alapjait, valami csak ragadt rá.
Mourinho is annak idején a 4-2-3-1/4-3-3 felállást prefererálta az elején, de a kis, betömörülő csapatok ellen váltott 4-3-1-2-re. Ez Conte-ban nincs és soha nem is lesz meg.
Nálam végleg leszerepelt az idióta döntései miatt. Talán egy Barca, Real vagy 'Pool szintű kerettel rendelkező csapat elbírná a hülyeségeit, de mi nagyon messze vagyunk attól a szinttől.
Egy 4-2-3-1-ben pl. Eriksen is sokkal szabadabban játszhatna, mögötte a Barella, Brozo párossal. A legjobb, hogy van egy világklasszis irányítónk, aki tömhetné labdával Lukakut és Lautarot, ehelyett megy Conte ívelgetős taktikája.
Én figyeltetném Villas-Boast a Marseillenél és ha jövőre jól teljesít, megpróbálnám Conte helyett.
Mourinho mellett tanulta az edzősködés alapjait, valami csak ragadt rá.
- Audipower
Nyert az Atalanta, már csak 1 pont az előnyünk.
A mostani formákkal borítékolható a 4. hely a végén. Hátha kibasszák a sztáredzőnket.
A mostani formákkal borítékolható a 4. hely a végén. Hátha kibasszák a sztáredzőnket.
- versenyszellem
ezert kell olyan jatekosokat igazolni neki akik 3-5-2ben jobbak mint azok akik most itt vannak nalunk. jobban vedekezoket, 32 fokban jobban futokat, stb.Baggio85 írta: ↑2020.07.05. 19:52Nincs középpályás védekezésünk, a 3 védős felállásban az összes, egyébként jó képességű védőnk (De Vrij, Skriniar, Godin, Bastoni) fele annyira tud hatékony lenne, mintha két, belsővédős rendszerben játszanánk. Skriniart pl. kivinni a 16os sarkára, szélére, mikor az egyik legjobban védekező játékos a Seria A-ban és a legtöbb labda akad el benne, olyan, mintha Cambiasso-val balszélsőt játszattak volna. Hazai pályán vezetésnél, rendre lekontráznak minket az ellenfelek úgy, hogy 3-3-ban vezetik a védelemre a labdát. Az ma már csak a "slusszpoén" volt, hogy 32 fokban, amikor látszott, hogy a csapatból kb. 3-4 ember nem kap már levegőt, akkor a 75. percben cserél először, akkor is úgy(!!!), hogy lehozza Eriksent, aki végigkocogta az egész meccset.versenyszellem írta: ↑2020.07.05. 19:39Csak felig kotekedesbol, de kifejtened, legyszi? (eleg a mait)
Továbbra is állítom: egy normálisan felkészített csapat, Borja Valerostul meg Gagliardinistul (de még Ranochiastul is) vezetés után nem veszít pontokat ilyen csapatok ellen, hazai pályán!!!
a vezetoseg ezt az utat valasztotta, erre a helyzetre kell reagalniuk.(jo kerdes hogy Eriksent pl hova kell tennunk e tekintetben, lehet hogy tenyleg csak azert hoztuk el hogy nyaron - jovo telen tripla aron elpasszoljuk?)
Amugy nem is kerdes, hogy 1-0-ra vezetsz emberelonyben hazai palyan... valoszinu Conte sem gondolhatta hogy ebbol gond lehet.
Szerintem sem szerencses, hogy ennyire csak a 3-5-2-ben gondolkozik, de ez az elso eve, es hiaba szeretnenk, hogy ne tegye, siman bele fog tudni hibazni, mert meg nem tart ott ahol Inzaghi v Gasp, hogy csukott szemmel is tudja ki mit es hogyan csinal v nem csinal a palyan. (lasd meg Sarri, akinek ha nem lenne Dyabala-ja, most azert nem biztos hogy ennyire sima (?!) szezont futna
Az idei szezon elott is szerintem mindenki ugy volt vele, hogy a kovetkezo szezon (2020-21) lesz az amiben oda kell ernunk a Juve melle.
Ez most sem valtozott, csak a Juve eleg bena volt az ev elso feleben hogy felcsillant a lehetoseg iden is, de inkabb hibazzon v meccseljen felre minden masodik forduloban iden, ha ez azt jelenti hogy a jovo szezonra rendben lesz minden teren es vegre le fog tudni meccselni kozepszeru edzoket majd es kepes lesz arra hogy egy -egy adott meccsre, rangadora specifikusan keszuljon
(nekem a kedvenc parhuzamom az ilyen "felremeccseles" temaban egyebkent a triplazo Mourinho volt, aki a BL csoportmeccseken a Barca ellen teljesen homaly volt, semmi elkepzeles, semmi cel, az egesz egy nagy semmi volt, aztan jott a kieses szakasz es lefociztuk a Barcat, csak a biro miatt kellett a vegen izgulni kicsit. Egesz biztos vagyok abban, hogy Mourinho az elso meccsek alapjan 100%-osan fel tudta terkepezni Messiek gyenge pontjait es aztan a tavaszi meccseken mar o iranyitotta a torteneseket)
Aztan ha Conteval a 20/21 is ennyire nyogvenyelos lesz mint most sok meccsunk, akkor annak a szezonnak a vegen lehet ertekelni, hogy mit lehet vele elerni es mit lehet egy esetleges uj edzovel.
Latva a Suning potencialjat, nem hiszem hogy sorsdonto lenne hogy epp ki szabad v ki nem, de ketsegtelen mondjuk ha Klopp epp belekezdene egy uj projektbe, akkor mindegy lenne a nullak szama, de egy megfaradt kapcsolat vegefele mar konnyebben lehetne edzoket megmozgatni.
- alwin91
Nem láttam a meccset, de az nagyon beszédes, hogy megint nyert helyzetből, úgy bukunk pontokat, hogy hatalmas esély volt előnyt növelni. Conte sok helyen támadható, de azzal nem tud Ő sem mit kezdeni, hogy Gagliardini 3m-ről kihagyja a lehetetlent, vagy Martinez kihagyja a tizit. A juve elleni meccsek kivételével, mindegyiken bőven meg voltak a helyzetek ahhoz, hogy győzzünk. Egyszerűen nem mennek be a labdák, ez pedig a keret minőségét jól mutatja és (/vagy) azt, hogy a csapat fejben nincs ott.
A Juvenal anno volt egy Pirlo, aki ha szarul játszottak és szorult a hurok baszott egy gólt szabibol. Nálunk ilyen plusz nincs, ott a nagy helyzet, nem rugunk gólt belőle, de cserébe kapunk egyet.
A Juvenal anno volt egy Pirlo, aki ha szarul játszottak és szorult a hurok baszott egy gólt szabibol. Nálunk ilyen plusz nincs, ott a nagy helyzet, nem rugunk gólt belőle, de cserébe kapunk egyet.
- versenyszellem
Cupi írta: ↑2020.07.05. 19:41 Srácok lehet itt gúnyolódni azokon akik most le vannak törve és esetleg negatívabbak de azt vágjátok egy 10 emberrel játszó Bologna ellen nem tudtuk lezárni a meccset és kaptunk ki?Szerintem ez ciki, bárhogy is forgatjuk. Gyenge paddal is illene az ilyet nyerni....Bologna kezdője szarabb mint a mi padunk....
Nem mondom, hogy rúgjuk ki Contet de igenis benne van a mai vereségbe is.
miert ne lenne benne? ki mondja hogy ne kritizaljuk?kovacs_ata írta: ↑2020.07.05. 19:43 Jó, akkor aki azt mondja, hogy szegény Contét ne bántsuk, nem tehet semmiről, az legyen szíves mondja már el nekem, hogy miért vele képzelné el a jövőt. Illetve hogyan gondolja, majd jön 2-3 játékos, majd a taktika és egyéb már "jelentéktelen" dolgok maguktól kialakulnak? És most hagyjuk a szokásos sablonokat (nem ő van a pályán, ne váltsunk hetente edzőt, stb.).
en (mi) csak azt gondoljuk, hogy ez a mai vereseg nem azert kovetkezett be mert Conte ult a padon es ha minden mast valtozatlanul hagyunk es ot Pocchettinora lecsereljuk, akkor biztosan nyerunk.
11 jatekos + a cserek + Conte. ok mind benne vannak hogy 1-2 lett. (no meg az ellenfel, aki kepes volt 10 emberrel is felvallalni hogy menjen elore - ami persze Sinisat ismerve nem is lehetett kerdes)
- CsaSzi9294
Igazából Eriksen is tudna rúgni, ha lenne. Amíg szélről beadások vannak, várhatjuk a szabikat veszélyes szögből. Ha Conte belátná, hogy ez a fajta taktika szart sem ér, és nem lesznek szépen kijátszott támadások, addig eredménytelen lesz a játék. Ráadásul, van egy klasszis irányítónk, aki a top 5ben van szabadrúgást illetően.alwin91 írta: ↑2020.07.05. 21:51 Nem láttam a meccset, de az nagyon beszédes, hogy megint nyert helyzetből, úgy bukunk pontokat, hogy hatalmas esély volt előnyt növelni. Conte sok helyen támadható, de azzal nem tud Ő sem mit kezdeni, hogy Gagliardini 3m-ről kihagyja a lehetetlent, vagy Martinez kihagyja a tizit. A juve elleni meccsek kivételével, mindegyiken bőven meg voltak a helyzetek ahhoz, hogy győzzünk. Egyszerűen nem mennek be a labdák, ez pedig a keret minőségét jól mutatja és (/vagy) azt, hogy a csapat fejben nincs ott.
- versenyszellem
amugy most, hogy estere ki-ki lehiggadt a meccs alatti/utani duhroham utan, baromi jo hozzaszolasok jottek, nagyon sokat lajkolnek akar pro, akar kontra volt a velemeny.
valahol egyebkent ott van a kutya elasva, hogy Conte:
+ nagyon motival, ezerrel porog
+ hihetetlenul maximalista es ezert mindig mindent a legaprobb reszletekig ki akar dolgozni
- nem tud kozepes jatesok szamara egy jo taktikat kidolgozni es ezaltal tobbet kihozni a csapatbol, mint ami egyenkent a keret tagjaiban benne van
- nem tud/akar alkalmazkodni, hanem csőlatassal megy az altala meghatarozott iranyba (ami nyilvan osszefuggesben van a pozitivumkent emlitett pontokkal is)
-> Szamomra ebbol nagyjabol az latszodik, hogy o akkor lehet eredmenyes velunk, hogyha megkapja minden egyes posztra es a cserejenek azokat a jatekosokat, akik rendelkeznek a szamara ( a taktikajahoz) szukseges skillekkel es mentalitassal.
Es ez lesz az atigazolasi szezon tetje, ha mondjuk el tudjuk erni hogy kb Vecino szintjen legyen a csapat legrosszabb egy-ket embere, es onnantol szepen fokozatosan jussunk el a legjobbakig (Lukaku, Brozo, De Vrij, Handa es remelhetoleg Hakimi is).
Akkor jovore erobol (es kepessegekbol) eleg komoly eredmenyeket fogunk tudni hozni.
Ha maradnak lyukak a csapatban, akkor velemenyes a helyzet.
Ha pedig nem tudjuk potolni Martinezt es mondjuk Tonali/Hakimi megsem valik be, Vidal (vagy a Vidal imitator) csodot mond, akkor viszont maradunk az idei helyunkon es at kell gondolni hogy elerheto-e jobb edzo a piacon akivel nagyobb esellyel lehetne elorelepni
+ hihetetlenul maximalista es ezert mindig mindent a legaprobb reszletekig ki akar dolgozni
- nem tud kozepes jatesok szamara egy jo taktikat kidolgozni es ezaltal tobbet kihozni a csapatbol, mint ami egyenkent a keret tagjaiban benne van
- nem tud/akar alkalmazkodni, hanem csőlatassal megy az altala meghatarozott iranyba (ami nyilvan osszefuggesben van a pozitivumkent emlitett pontokkal is)
-> Szamomra ebbol nagyjabol az latszodik, hogy o akkor lehet eredmenyes velunk, hogyha megkapja minden egyes posztra es a cserejenek azokat a jatekosokat, akik rendelkeznek a szamara ( a taktikajahoz) szukseges skillekkel es mentalitassal.
Es ez lesz az atigazolasi szezon tetje, ha mondjuk el tudjuk erni hogy kb Vecino szintjen legyen a csapat legrosszabb egy-ket embere, es onnantol szepen fokozatosan jussunk el a legjobbakig (Lukaku, Brozo, De Vrij, Handa es remelhetoleg Hakimi is).
Akkor jovore erobol (es kepessegekbol) eleg komoly eredmenyeket fogunk tudni hozni.
Ha pedig nem tudjuk potolni Martinezt es mondjuk Tonali/Hakimi megsem valik be, Vidal (vagy a Vidal imitator) csodot mond, akkor viszont maradunk az idei helyunkon es at kell gondolni hogy elerheto-e jobb edzo a piacon akivel nagyobb esellyel lehetne elorelepni
- CsaSzi9294
Egyet értek. Ha bele gondolunk, tudta minden vezető, hogy 352 lesz, mikor még egy edzést sem tartott. Candreva, Biraghi, Asamoah, DD sor nem mondható ütősnek, nem, hogy scudettora esélyes szélsőknek. Ha már itt van, és hiába akarjuk sokan az új edzőt, meg kell adni azt az esélyt, amit azzal a 352vel akar, amilyen játékosok az ő elképzelését képezik.versenyszellem írta: ↑2020.07.05. 22:18
Conte szerintem tisztában lesz azzal, hogy a következő év már nem babra fog menni (neki) és ahhoz viszonyítva fog igazolni a nyáron. Szerintem a vezetőség a jövő évben már egyértelmű eredményt akar, ha ez nem lesz meg az új emberekkel, akár már télen repülhet.
- sorger=giallo
1 pontra feljött az Atalanta.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Baggio85
8 meccsen 9 pontot kell gyűjtenünk a BL-hez. Próbáljuk meg megugrani ezt a nehéznek tűnő feladatot, anélkül, hogy összezuhannánk a végére, ahogyan az utóbbi években.
- Atosz
Nagyon átfogó, korrekt hozzászólás, szuper volt olvasni!versenyszellem írta: ↑2020.07.05. 22:18 amugy most, hogy estere ki-ki lehiggadt a meccs alatti/utani duhroham utan, baromi jo hozzaszolasok jottek, nagyon sokat lajkolnek akar pro, akar kontra volt a velemeny.
Szerencsére a meccset nem tudtam megnézni ma, úgyhogy inkább nem is mondok véleményt, maradjunk annyiban, hogy kicsit furcsa volt látni, hogy 1-0-ról, emberelőnyből kiszoptunk otthon a Bologna ellen.
- interfan
Tobb mint 1 oras beszelgetes volt a jatekosok, Conte, es Marotta kozott azonnal a lefujas utan.
Conte errol elmondta, hogy igaz a beszelgetes, es mindenkinek be kell bizonyitania, beleertve ot is, hogy az Interhez tartozik es hisz az Inter projektben, mert ha ez nincs meg akkor masfele kell menni.
Innentol a szezon hatralevo reszeben minden jatekosnak be kell bizonyitaniuk meltoak az Interhez es itt akarnak jatszani.
Mindenkinek bizonyitania kell, es a jatekosoknak kerdeseket feltenni maguknak ha nem akarjak az Intert.
Conte a sajtotajekoztaton kerdzetek Martinez volt e a kijelolt tizenegyes rugo.
Elmondta ezeknek a dolgoknak az oltozoben kell maradnia.
De ertekelni kell ezt a helyzetet, es lehetett volna jobb megoldas is.
Ezeket csapaton belul kell tisztazni.
Valamint jobb ez igy ha az oltozoben marad.
Elmondta elkepeszto merges, es itt is remeli hogy annak a meregnek az 1%-a ami benne van, remeli a jatekosokban is megvan.
Valamint eleg nyiltan es erosen kritizalta tobb jatekos akaratat es hozzaallasat.
Elmondta o az edzo es o az elso szamu felelos.
De utanna a jatekosok jonnek.
Jatekosoknak is duhosnek es szomorunak kell lennie.
Elmondta nagyon csalodott, es remeli a jatekosok a csalodasa 1%-at legalabb erzik.
Szeretne hogy a jatekosok legalabb ezt az 1%-ot atereznek.
Conte errol elmondta, hogy igaz a beszelgetes, es mindenkinek be kell bizonyitania, beleertve ot is, hogy az Interhez tartozik es hisz az Inter projektben, mert ha ez nincs meg akkor masfele kell menni.
Innentol a szezon hatralevo reszeben minden jatekosnak be kell bizonyitaniuk meltoak az Interhez es itt akarnak jatszani.
Mindenkinek bizonyitania kell, es a jatekosoknak kerdeseket feltenni maguknak ha nem akarjak az Intert.
Conte a sajtotajekoztaton kerdzetek Martinez volt e a kijelolt tizenegyes rugo.
Elmondta ezeknek a dolgoknak az oltozoben kell maradnia.
De ertekelni kell ezt a helyzetet, es lehetett volna jobb megoldas is.
Ezeket csapaton belul kell tisztazni.
Valamint jobb ez igy ha az oltozoben marad.
Elmondta elkepeszto merges, es itt is remeli hogy annak a meregnek az 1%-a ami benne van, remeli a jatekosokban is megvan.
Valamint eleg nyiltan es erosen kritizalta tobb jatekos akaratat es hozzaallasat.
Elmondta o az edzo es o az elso szamu felelos.
De utanna a jatekosok jonnek.
Jatekosoknak is duhosnek es szomorunak kell lennie.
Elmondta nagyon csalodott, es remeli a jatekosok a csalodasa 1%-at legalabb erzik.
Szeretne hogy a jatekosok legalabb ezt az 1%-ot atereznek.
- mike
Takarítani kell, ennyi a dolog.
Gagliardini lötyögését, meccsenkénti 1 kihagyott ziccerét, és a szintén meccsenkénti róla kapott gólokat nem hiszem hogy nem látják. Ezt és a Sassaulo meccset IS szinte egymaga intézte el nekünk......és folyamatos kezdő...
InkÁbb nézném Agoumét, belőle még lehet valami. Gag-ot meg cseréljük vissza Gosensért Bergamóba.
Eriksen is céltábla lett, pedig szerintem egyszerűen rossz helyen játszik, átrúgjuk felette a labdát, és A szélre kipasszolgatjuk. A trequartista szerep illik hozzá, de látni kéne hogy eddig homlokegyenest mást csináltuNk. Brozo osztogatott hátulról, és ez továbbra is így megy. Én kihúznám Eriksent az egyik oldalra, a másikra meg Lautarónak vagy Lukakunak kellene kimozognia, a jelenlegi rendszerben tök feleslegesen szenved Eriksen a csatárok mögött, mert nincs terület, és Brozo hátulról megoldja a labdaleosztást. Nyilván Eriksen 4-2-3-1-ben lenne az igazi, de ehhez Conte túlságosan ragaszkodik a saját rendszeréhez.
Lautaro akarásával szerintem nincs gond, sőt talán túlságosan is görcsössé vált. Ilyenkor már nem sikerül semmi sem. A probléma hogy azt hiottük megvan a meccs, és a 11-est felhasználhatjuk Lautaro önbizalom visszanyerésére - nem jött be.
Persze lehet Lukaku is kihagyta volna, sosem tudjuk meg. Ettől még ezt a meccset simán nyerni kellett volna, ha nincs a többi bénázás...
Egy pozitívum Bastoni a kiállítása ellenére, piszok jó volt, remek védő lesz belőle.
- PellerG
Így van, én is.mike írta: ↑2020.07.06. 08:02
Gagliardini lötyögését, meccsenkénti 1 kihagyott ziccerét, és a szintén meccsenkénti róla kapott gólokat nem hiszem hogy nem látják. Ezt és a Sassaulo meccset IS szinte egymaga intézte el nekünk......és folyamatos kezdő...
InkÁbb nézném Agoumét, belőle még lehet valami. Gag-ot meg cseréljük vissza Gosensért Bergamóba.
Nem játszott sokat, de mikor legutóbb 2x is beállt, jól hozta ki a labdákat.
Gagliardini meg feltűnően le van maradva folyamatosan, már rég a 16-osunknál jár az ellenkontra, ő meg kb a felezőnél KOCOG visszafelé.
Mindezt mint VKP.
Ez nagyon gáz.
Vagy nem ez a posztja, és a védelem előtt kéne játszatni, vagy akkor ne tartsuk meg, mert ez gáz.
Vecinot mind ismerjük, leírtuk már róla 100x a dolgokat.
De tényleg neéz eldönteni, melyikük a kevésbé kártékony a csapatra nézve.
Az az igazság, hogy Gag, Vecino és Borja is mind mehetnek, és sajnos Sensi sem biztos, hogy használható lenne számunkra ha megvennénk őt a szezon végén
- Cupi
Conte el is mondta tegnap mint célt, hogy minél előbb meg kell szerezni a BL kvalifikációt érő helyek egyikét. Tehát kb ennyi is a motiváció a hátralévő 8 fordulóra. Egyébként még 9 pont sem biztos, hogy kell mert ez azt feltételezné a Napoli/Roma kettős az összes meccsét nyeri. Na ez is kizárt.
De az tény ha 3 meccset nem nyerünk a 8-ból akkor világ szánalmasai lennénk.
- Cupi
Szerintem még Candreva is. Szezononként van 1-2 gólja és rengeteg agyatlan megoldása....én a padra sem tartanám meg.
Borja, Vecino, Gag, Candreva, Biraghi, Rano. Ezek a játékosok azok akik ha a padon maradnak akkor kb jövőre is itt fogunk tartani. Szenvedést jelképezik. Tényleg még labdaszedőnek sem szívesen nézném őket már.
Sensi érdekes kérdés. Alapból azt mondanám felesleges megvenni de attól meg hülyét kapnék ha nem vennénk meg és lecsapna rá egy Juve vagy Roma /ugye az a pénz nem sok érte/ és ott meg simán játszana 30-35 meccset szezononként és jól is tolná....
- PellerG
Sajnos a középpályát elnézve úgy érzem, Vidal nem megúszható.Cupi írta: ↑2020.07.06. 08:21Szerintem még Candreva is. Szezononként van 1-2 gólja és rengeteg agyatlan megoldása....én a padra sem tartanám meg.![]()
Borja, Vecino, Gag, Candreva, Biraghi, Rano. Ezek a játékosok azok akik ha a padon maradnak akkor kb jövőre is itt fogunk tartani. Szenvedést jelképezik. Tényleg még labdaszedőnek sem szívesen nézném őket már.
Sensi érdekes kérdés. Alapból azt mondanám felesleges megvenni de attól meg hülyét kapnék ha nem vennénk meg és lecsapna rá egy Juve vagy Roma /ugye az a pénz nem sok érte/ és ott meg simán játszana 30-35 meccset szezononként és jól is tolná....
És kb erre számítok a következő szezonra: Barella, Brozovic, Eriksen, Tonali, Vidal, Sensi
- interfan
Vecino 25m volt, Gagliardini 23m, Borja 7m.Cupi írta: ↑2020.07.06. 08:21Szerintem még Candreva is. Szezononként van 1-2 gólja és rengeteg agyatlan megoldása....én a padra sem tartanám meg.![]()
Akkor mar inkabb Sensi uljon 5-6.szamu KP-kent a padon 20m-ert, mint a fentebb emlitettek.
Conte meg kapja meg Vidalt, es kesz is a KP jovore.
Tonali, Brozovic, Eriksen, Barella, Vidal, Sensi.
Azert minosegben nagyon mas szint...
- alwin91
A Roma es a Napoli is biztosan fog még bukni. 2 győzelemmel biztosan lesz BL. Nagyon lent lehet a csapat moralja most, de azt nem tudom elképzelni, hogy most minden meccsen kikapjunk.Cupi írta: ↑2020.07.06. 08:14Conte el is mondta tegnap mint célt, hogy minél előbb meg kell szerezni a BL kvalifikációt érő helyek egyikét. Tehát kb ennyi is a motiváció a hátralévő 8 fordulóra. Egyébként még 9 pont sem biztos, hogy kell mert ez azt feltételezné a Napoli/Roma kettős az összes meccsét nyeri. Na ez is kizárt.![]()
De az tény ha 3 meccset nem nyerünk a 8-ból akkor világ szánalmasai lennénk.
- Cupi
Tudom, hogy nem szeretjük de azért nem kérdés, hogy 100x nyugodtabb lennék ha ő állna be és nem Borja vagy Gag netán Vecino.
Ez a középpálya össze sem hasonlítható a mostanival.
- interfan
Tovabbi ertekelesek:
- Corriere:
Candreva 7
Young 6,5
DeVrij 6
Lukaku 6
Handanovic 5,5
D'Ambrosio 5,5
Brozovic 5,5
Eriksen 5
Bastoni 4,5
Martinez 4,5
Sanchez 4
Gagliardini 4
- TS:
Candreva 7
Young 6,5
Handanovic 6
Lukaku 6
DeVrij 5,5
D'Ambrosio 5
Brozovic 5
Bastoni 4,5
Eriksen 4,5
Gagliardini 4
Sanchez 4
Martinez 4
- Corriere:
Candreva 7
Young 6,5
DeVrij 6
Lukaku 6
Handanovic 5,5
D'Ambrosio 5,5
Brozovic 5,5
Eriksen 5
Bastoni 4,5
Martinez 4,5
Sanchez 4
Gagliardini 4
- TS:
Candreva 7
Young 6,5
Handanovic 6
Lukaku 6
DeVrij 5,5
D'Ambrosio 5
Brozovic 5
Bastoni 4,5
Eriksen 4,5
Gagliardini 4
Sanchez 4
Martinez 4
- Cupi
„Nehezen találok magyarázatot arra, hogy egy kihagyott tizenegyes miért zavar össze ennyire egy csapatot, amelyik egyébként vezet és emberelőnyben van – folytatta Conte. – Egyetlen elszalasztott lehetőségnek nem lenne szabad ilyen mértékben befolyásolnia egy mérkőzést, amelyet emberelőnyben játszva teljesen uralsz. És mint említettem, nem először történik velünk ilyesmi, szóval alapos önvizsgálatra van szükségem nekem is, a játékosoknak is.”
Tegnap pont erről beszéltem. Felesleges Marinez kihagyott 11-esére fogni. Ezt onnan abban a szituban hozni kellett volna.
Tegnap pont erről beszéltem. Felesleges Marinez kihagyott 11-esére fogni. Ezt onnan abban a szituban hozni kellett volna.
- mike
"Ebben az idényben az Inter 18 pontot bukott el olyan bajnoki mérkőzéseken, amelyeken vezetett""
Brutal
Ezert tartunk itt, sorozatban hagytuk kienekelni a sajtot a szankbol.
Ennek ha csak a fele megvan, akkor meg mindig a csalok nyakan lognank...
Brutal
Ezert tartunk itt, sorozatban hagytuk kienekelni a sajtot a szankbol.
Ennek ha csak a fele megvan, akkor meg mindig a csalok nyakan lognank...
- PellerG
-
P-Inter
Annyi javítás, hogy 16 pontot előnyből, 2-t hátrányból.
Érdekesnek tartom még, hogy ezeken a meccseken (csak bajnokság) szerzett az ellenfél vezetést (Inter-juve, Bologna-Inter, Inter-Hellas, Inter-Milan, juve-Inter, Inter-Sass, Parma-Inter (eddig). A Bologna/Verona/Parma ellen fel tudtunk állni és az utolsó percekben (utolsó negyed óra) kaparintottuk meg a győzelmet, a Milan, juve rangadókra mindenki emlékszik, az Inter-Sass meg... sajnos azokra is. 7 meccsből: 4GY, 1D, 2V.
Azokon a meccseken, ahol meg mi szereztünk vezetést (egy gólosat), és az ellenfél ki tudott egyenlíteni (Cagliari-Inter, Sass-Inter, Inter-Parma, Fior-Inter, Inter-Atalanta, Inter-Lecce, Inter-Cagliari, Lazio-Inter, Inter-Bologna) tehát nyomás kényszer alatt voltunk: 9 meccsből 2GY, 5D, 2V tudtunk elérni.
Pozitívum, hogy két gólos előny egy meccsen sem tudtak a srácok elszórni.
- Festa
Dortmund-Inter 3-2....P-Inter írta: ↑2020.07.06. 19:03Annyi javítás, hogy 16 pontot előnyből, 2-t hátrányból.
Érdekesnek tartom még, hogy ezeken a meccseken (csak bajnokság) szerzett az ellenfél vezetést (Inter-juve, Bologna-Inter, Inter-Hellas, Inter-Milan, juve-Inter, Inter-Sass, Parma-Inter (eddig). A Bologna/Verona/Parma ellen fel tudtunk állni és az utolsó percekben (utolsó negyed óra) kaparintottuk meg a győzelmet, a Milan, juve rangadókra mindenki emlékszik, az Inter-Sass meg... sajnos azokra is. 7 meccsből: 4GY, 1D, 2V.
Azokon a meccseken, ahol meg mi szereztünk vezetést (egy gólosat), és az ellenfél ki tudott egyenlíteni (Cagliari-Inter, Sass-Inter, Inter-Parma, Fior-Inter, Inter-Atalanta, Inter-Lecce, Inter-Cagliari, Lazio-Inter, Inter-Bologna) tehát nyomás kényszer alatt voltunk: 9 meccsből 2GY, 5D, 2V tudtunk elérni.
Pozitívum, hogy két gólos előny egy meccsen sem tudtak a srácok elszórni.
Minden csalódás ellenére én is adnám a második évet Contének.
Nem lehet minden évben új edzővel kezdeni.
- Kenji
Azért ennek a Lazionak is masszív mákja van.. A Leccés gyerek úgy rúgta a tizit mint a 7 éves unokaöcsém.. Korábban Immobile piros lapját úszták meg..
- Cupi
Vezet a Lecce....basszus ha ez marad vagy x lesz akkor mégjobban fog fájni az a Bologna elleni vereség...most előzhettünk volna.
- vaskalap
Lazio kikapott.
-
Tombi1986
Lecce - Lazio 2:1 (végeredmény). Lazio pszichésen, játékban bőven alattunk van. Illene az ezüstöt megszerezni. Jelenlegi forma alapján a sasok a végén még a negyedikek lesznek.
Jó lenne, ha győzne ma a Milan is
Jó lenne, ha győzne ma a Milan is
- matrix23
Nekem van egy olyan érzésem, hogy az Atalanta lesz a második. Nagyon nagy formában vannak. Az utóbbi 10 bajnokiból csak egyszer játszottak döntetlent, a többit mind nyerték.
- Cupi
Nyertek 2-0-ás hátrányból....ez a szar milan 3 nap alatt az elsőnek és a másodiknak lőtt 7 gólt....
- Cupi
De fáj ez a Bologna meg Sass elleni bénázás....
Ok a gyenge pad miatt akkor sem mi lettünk volna az esélyesek de mennyivel izgalmasabb lett volna a vége....
Tudjuk a sportba meg bármi megtörténhet.
Tudjuk a sportba meg bármi megtörténhet.
- vaskalap
milan nem volt rossz.Merda vereség mindig kedves esemény 
- Cupi
Kíváncsi leszek a holnapi Verona elleni meccsre. Esélyt kaptunk ismét a 2. helyre, vajon megint görcsölni meg bénázni fogunk? Vagy a fejmosás amit kaptak Marotta - Conte kettőstől a meccs után az segített?
Idegenben jobbak vagyunk idén, ez adhat okot a optimizmusra de a Hellas kemény ellenfél lesz. Nyerni kellene mindenképpen.Jó lenne matematikailag is bebiztosítani a BL helyet még a keményebb meccsek előtt.
Idegenben jobbak vagyunk idén, ez adhat okot a optimizmusra de a Hellas kemény ellenfél lesz. Nyerni kellene mindenképpen.Jó lenne matematikailag is bebiztosítani a BL helyet még a keményebb meccsek előtt.
- PellerG
D'Ambrosio és Bastoni eltiltottak, Barella és Moses sérültek.Cupi írta: ↑2020.07.08. 10:25 Kíváncsi leszek a holnapi Verona elleni meccsre. Esélyt kaptunk ismét a 2. helyre, vajon megint görcsölni meg bénázni fogunk? Vagy a fejmosás amit kaptak Marotta - Conte kettőstől a meccs után az segített?
Idegenben jobbak vagyunk idén, ez adhat okot a optimizmusra de a Hellas kemény ellenfél lesz. Nyerni kellene mindenképpen.Jó lenne matematikailag is bebiztosítani a BL helyet még a keményebb meccsek előtt.![]()
Én ezt tenném fel:
-------------------Handanovic
---------Godin-----De Vrij----Skriniar
Candreva--Agoume---Brozovic---Young
----------------------Eriksen
---------Sanchez------------Lukaku