Tombi1986 írta: ↑2020.07.13. 22:20
Én már nem nézem elég volt az utóbbi pár hét szenvedése.
Amúgy a BL +lesz mindenki hullámvölgybe került, Atalanta kivételével. Lazio-val kezet foghatunk, hogy melyik csapat tudja jobban überelni a másikat...
A meccs pedig 2:2 lesz
Kitartó voltál, én már 10 perc után elkapcsoltam.
Jó éjszakát mindenkinek és lehetőleg Conte kibaszását a szezon végén!
Kb. jobban irritál a nagy Antonio, mint Mazzarri és a Pingvin annak idején. Ez azért már nagy teljesítmény.
egyebkent nem lenne ez egy olyan rossz meccs ez ma.
persze sok a pontatlansag, akad meg nem ertes.
Sanchez ebben az arnyek ek szerepkorben jol mozog, igy persze a kapu elott kevesebben vagyunk.
Azt legalabb jo latni, meg ha a minosegben vannak is gondok, hogy megalkuvas nelkul megyunk fel, tamadjuk a Torino labdakihozatalait es ha tudunk gyorsan helyzetet alakitunk ki, ha nem akkor pedig keressuk a lyukakat.
ez a 0-1 szerintem nem realis igy a 35. perc kornyeken, igaz azota volt ket golveszelyes Toro kontra is...
Döbbebet a védekezésünk.. Amúgy ha Eriksent nem teszi be mi a tökömnek erőltetjük a 3-4-1-2t? Vagy amúgy mit játszunk? Egyelőre szokásos ötlet semmi, kéne Candreva, hogy beadjon.
Én elhiszem, hogy Conte élvezi a Young-Borja 35 évesek összjátékát, de most komolyan ezt az irányt akarjuk itt tovább vinni Vidallal, Dzekoval, stb-vel?
Volt egy elképzelése Marottanak és a Suningnak a fiatalokkal, nagyon remélem, hogy kitartanak emellett.
Mert hogy lendület nincs a csapatban, az biztos.
Conte meg Rómában építheti az Old Star csapatát kedvére.
Eriksen második meccse pados, Borjaval szemben...
No comment.
3 hónapja volt kitalálni a dán helyét a karantén alatt.
Sikerült...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2020.07.13. 22:42-kor.
a jobbszelunk viccesen kioltja egymast, Godin egesz szepen lepeget fel a tamadasokhoz, de D'Ambro ma nagyon nincs kepben elorefele, Hatrafele meg Godinnak vannak pontatlansagai, kesesei, amiket aztan D'Ambro kompenzal ugy ahogy...
PellerG írta: ↑2020.07.13. 22:33
Én elhiszem, hogy Conte élvezi a Young-Borja 35 évesek összjátékát, de most komolyan ezt az irányt akarjuk itt tovább vinni Vidallal, Dzekoval, stb-vel?
Volt egy elképzelése Marottanak és a Suningnak a fiatalokkal, nagyon remélem, hogy kitartanak emellett.
Conte meg Rómában építheti az Old Star csapatát kedvére.
Eriksen második meccse pados, Borjaval szemben...
No comment.
3 hónapja volt kitalálni a dán helyét a karantén alatt.
Sikerült...
A jobb oldalunk is fantasztikus, Godin támadásban max szögletnél volt világ életében használható.. Szegény D'ambro se volt soha egy nagy penge, elég merész ötlet velük megbontani a szélén a védelmet. Persze ehhez a taktikához most nem nagyon van más.
CsaSzi9294 írta: ↑2020.07.13. 22:05
Néha elgondolkozom, hogy nem edzőt akarnak ezek buktatni??
Nem hiszem én ezt! Valamiért sztem fejben elfogyunk onnantól kezdve hogy a bajnoki cím elérhetetlenné válik számunkra! Még mindig sok a vesztes alkat a csapatban! Persze edzői hiba is akad bőven de képességekben is vannak gondjaink!
Csak hát olyan egyéni hibák vannak.. múltkor Skriniar, előtte Martinez bünti, ma Handa potya.. csak megfordult a fejemben, hogy ezek a játékosok ritkán hibáznak, és most hirtelen sok lett.
Nem gondolom akkor sem hogy bármiféle szándékosság lenne ebben! Egyszerűen csak fejben ha valaki nincs ott teljesen vagy idegen neki a játékrendszer vagy csak úgy alapból nem érzi már a kihívást mert elúszott a bajnoki cím és attól lesz dekoncentrált...én azt gondolom ezeknek a dolgoknak az összessége miatt van ez most!
Azért ehhez kell mazochizmus, hogy ezzel a szerencsétlenkedős sz*rral kínozza valaki magát minden héten 2x ráadásul este 10től éjfélig.
Hadanovicot sem minősítem inkább, mert már nincs hozzá energiám, de hogy van két ilyen "fontos" meccsünk és ő ezekre fejben így készüljön fel...
Jövő nyáron Handa pótlását is meg kell oldani, ő pedig maradhat 2 szamunak, jatszon par meccset es hatha nyerne valamit a csapattal.
Viszont az utóbbi időben nem emlékszem tőle tul sok védésre, igaz a kp és a védelem nem könnyíti meg a helyzetét, botrányos a védekezésünk.
A legjobb lenne ha Conte maga állna fel, talán lehetne spórolni a fizujan.
Azért álljunk már meg egy ásónyomra. Ezeknek a srácoknak ez a munkájuk, nem is keresnek vele rosszul. Mi vagyunk a fogyasztók, belőlünk élnek. Kit érdekel, hogy nincs motívációja, mert már nem lehet bajnok?? Ez a munkája. Csinálja jól, küzdjön, ennyi.
Mindent elmond a jelenlegi helyzetrol, hogy egy Borja kezd Eriksen helyett.
Godin, D'Ambrosio, Gagliardini, Borja, mindennek a legalja ez.
Es meg ehhez jon egy feleve mashol jatszo Martinez, egy szetesett Handanovic, es meg is van az eredmeny.
Conte kezdojerol, taktikajarol ne is beszeljunk.
Marotta a meccs elott azt mondta, "nem hiszem
hogy lesz edzovaltas".
Hat mar most remelem "hiszi" es felkeresi jo baratjat Allegrit, de felolem Pochettino is johet.
Ezt a Conte Old-Star vonalat koszonjuk nem kerjuk...
Young az utobbi 10 ev legjobb szelsohatvedje Cancelo mellett.
Mindezt 35 evesen, azert ez nem semmi.
Nerazzurri írta: ↑2020.07.13. 22:50
Azért álljunk már meg egy ásónyomra. Ezeknek a srácoknak ez a munkájuk, nem is keresnek vele rosszul. Mi vagyunk a fogyasztók, belőlünk élnek. Kit érdekel, hogy nincs motívációja, mert már nem lehet bajnok?? Ez a munkája. Csinálja jól, küzdjön, ennyi.
Rugni kellene meg egyet es lezarni ezt a meccset.
Ez a Torino annyira de annyira fos csapat, hogy hozzajuk kepest a Verona-Sass-Bologna sor min Bayern-Pool-Real szintet kepvisel.
versenyszellem írta: ↑2020.07.13. 22:58
Young, Young, Young, szoval kb ha 35 evesen nem tudtuk volna kikukazni a MU-bol, akkor nem biztos hogy ma sokra jutottunk volna..
CsaSzi9294 írta: ↑2020.07.13. 23:02
Interfan, milyen e-mailek szivárogtak ki, amiről kiderült, hogy fake? Kérlek világosíts fel.
Csapaton beluli levelezes, amibol a vezetoseg vs Cont ellentet rajzolodik ki mercato teren.
Egyik oldal a fiatal es a jovoepites, Conte oldala pedig a rutin, nemzetkozi tapasztalat es azonnali eredmeny.
CsaSzi9294 írta: ↑2020.07.13. 23:02
Interfan, milyen e-mailek szivárogtak ki, amiről kiderült, hogy fake? Kérlek világosíts fel.
Csapaton beluli levelezes, amibol a vezetoseg vs Cont ellentet rajzolodik ki mercato teren.
Egyik oldal a fiatal es a jovoepites, Conte oldala pedig a rutin, nemzetkozi tapasztalat es azonnali eredmeny.
alwin91 írta: ↑2020.07.13. 23:03
A meccs végén meg akarom nézni, hogy hány labdát adott el Borja, mert szerintem kezd kurvasok lenni.
De mennyivel jobb ot nezni mint Eriksent...
Ja, megsem...
Sánchez ahogy hajt.Most kapott egy sárgát,de látom rajta a mindent elsöprő győzni akarást.
Már szinte Arsenalos formát mutat.
Tutti,hogy következő meccsen paodn kezd.
Nerazzurri írta: ↑2020.07.13. 22:50
Na azért!!
Nem védeni akartam őket félreértés ne essék! Csak a jelentős visszaesés okait boncolgatom én is, de ez csak találgatás a részemről is persze!
Már látom is a jövőt. Conténak szerződéshosszabbítás 2025-ig, Lautarónak új, évi 6 milliós szerződés, kivásárlási ár 170 millió euró. Gagliardini megy a Realba Modric helyére, Borja Valero a Manchester City menedzsere lesz Guardiola után.