sajna nem hiszem, hogy behozhatjuk a spori helyett
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- versenyszellem
- alwin91
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Ez nekem nem tűnt lesnek! A jobb bekk beragadt, nem?
- CsaSzi9294
Megy valahol valami jó film ?
- alwin91
ez botrány eddig
-
Tombi1986
Dzeko kéz VAR ellenőrzés, sebaj ez is gól. Sajnos szerencsénk sincsen.
-
kovacs_ata
De nem igaz, hogy az a rohadt középpálya minden meccsen egy átjáróház...
- CsaSzi9294
Ha most behozza “hátrapssz” Valerot tökön szúrom magam.
Lukaku, Eriksen, Moses be most!!!
Lukaku, Eriksen, Moses be most!!!
- versenyszellem
na most kene nagyon gyorsan belenyulni a meccsbe
Gag > Eriksen
Lautaro/Sanchez > Lukaku
meg egy frissebb szelso is johetne
kb 5 perce kaptuk a golt, nincs ertelme hova v mire varni
Gag > Eriksen
Lautaro/Sanchez > Lukaku
- CsaSzi9294
Helyette Valero, Lukaku, Biraghi leszversenyszellem írta: ↑2020.07.19. 23:08 na most kene nagyon gyorsan belenyulni a meccsbe
Gag > Eriksen
Lautaro/Sanchez > Lukaku
- versenyszellem
Lukaku mar mezben, ki kapunk meg?
Conte viszont ugy tunik idoben lep kivételesen
Conte viszont ugy tunik idoben lep kivételesen
- Baggio85
Van egy meccs (egyébként k*rva sok, de most ez mind1), ahol nekünk jó egyébként az x is, de még vezetünk is. Olasz csapatként, olasz edzővel nekünk ez mission impossible, hogy úgy álljunk fel, hogy az ellenfél, ne minden támadásában vezesse lendületből a védelemre a labdát. Komolyan kérdezem: Conte vajon tudja, hogy a futball nem pontozásos sportág, hanem az nyer, aki több gólt lő??? Ez egy ilyen kaliberű edzőnek, egy ilyen kaliberű csapattal ennyire kivitelezhetetlen feladat, hogy elveszítettünk idén már kb. 25 pontot így? Nevetséges....
- CsaSzi9294
Na akkor Eriksen dupla 
- drtie
Most nagyjából a legerősebb csapat van fent. Vakon sikerül valamit alkotni?
- versenyszellem
70. percre ide is ertunk, ket friss szelso + Luk + Eriksenversenyszellem írta: ↑2020.07.19. 23:08 na most kene nagyon gyorsan belenyulni a meccsbe
Gag > Eriksen
Lautaro/Sanchez > Lukaku
Gyerunk, most lehet mindent kitenni a palyara!!
-
Tombi1986
VAR totál ellenünk van ma...
- versenyszellem
- CsaSzi9294
Nálam a VAR végleg leírta magát. Tudom nem ezen múlik, meg nem is fogom erre...de annyira szar, hogy még a merda minden kétes helyzetből büntetőt kap és segítik őket, addig minket sz*patnak össze vissza, és még egy kezezést sem adnak meg.
-
kovacs_ata
2-1-es szívás, erre mindenki úgy mozog, mintha legalább 0-6 lenne. Ez mi?
- alwin91
Szerintem meg rohadtul, hogy múlik. A Roma sem focizik jól, de nem mindegy, hogy az egyenlítő gólt találják meg valahogy vagy a vezetést érő gólt. Az első gól szabálytalan volt, ezt szerintem nem lehet vitatni.CsaSzi9294 írta: ↑2020.07.19. 23:20 Nálam a VAR végleg leírta magát. Tudom nem ezen múlik, meg nem is fogom erre...de annyira szar, hogy még a merda minden kétes helyzetből büntetőt kap és segítik őket, addig minket sz*patnak össze vissza, és még egy kezezést sem adnak meg.
Minden kétes esetet a Roma javára fújnak, ez rohadt idegesítő.
- Kenji
Egyetértek a kommentátorral, tompák vagyunk, fáradtak. Nem érzem a fordítás lehetőségét. De most nem is tudom bántani a srácokat, széllel szemben nem lehet. Látjuk, hogy az összes csapat hibázgat ebben a menetelésben pláne ha még hátráltatnak is, úgy sokkal nehezebb.
- CsaSzi9294
Persze nyilván. Igazad is van. Csak nézzük meg, hogy hány helyzetünk van ma. Erre céloztam. A taktikának egy kalap szar ma is. Nincs egy épkézláb helyzet kidolgozásunk, csak a beívelgetés. VAR ide vagy oda, nem érdemeljük meg a (nyilván valóban elúszott) bajnoki címet.alwin91 írta: ↑2020.07.19. 23:23Szerintem meg rohadtul, hogy múlik. A Roma sem focizik jól, de nem mindegy, hogy az egyenlítő gólt találják meg valahogy vagy a vezetést érő gólt. Az első gól szabálytalan volt, ezt szerintem nem lehet vitatni.CsaSzi9294 írta: ↑2020.07.19. 23:20 Nálam a VAR végleg leírta magát. Tudom nem ezen múlik, meg nem is fogom erre...de annyira szar, hogy még a merda minden kétes helyzetből büntetőt kap és segítik őket, addig minket sz*patnak össze vissza, és még egy kezezést sem adnak meg.
-
kovacs_ata
Lautaro álljon oda! Hozzátok vissza!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kovacs_ata 2020.07.19. 23:31-kor.
- CsaSzi9294
Pont úgy nincs fent mint eddig.
- drtie
Klarov hónapja se VAR-os esemény. Most rettentően elfogult vagyok, mert a -1 nap pihenő és az elfogult bíráskodás nagyon sok lenne minden csapatnak.alwin91 írta: ↑2020.07.19. 23:23 Szerintem meg rohadtul, hogy múlik. A Roma sem focizik jól, de nem mindegy, hogy az egyenlítő gólt találják meg valahogy vagy a vezetést érő gólt. Az első gól szabálytalan volt, ezt szerintem nem lehet vitatni.
Közben 11-es és megadják
- alwin91
Ezt már nem merte nem megadni...
- drtie
- Don Vittorio
Közben átáltunk 4-3-3-ra ha jól látom, rögtön élesebbek is lettünk.
- versenyszellem
Spinazzolanak adjunk egy fair play dijat, pontosan tudta o is, hogy a goljat vissza kellett volna vonni, de a sporik ennyit ernek az olaszoknal, ugyhogy torlesztette az adósságot

- alwin91
A BL akkor biztos, mint ahogy az is tuti, hogy nem lesz bajnoki cím. Ezek után nem tudom le fogok-e ülni meccset nézni.
-
kovacs_ata
Minden szempontból csalódás. Megint. De legfőképpen az igazi akarat hiánya miatt.
-
Tombi1986
Őszintén megvallva a mai meccsen én az X-ben sem hittem
Mai meccsen minden összejött így örülök az 1 pontnak is, mert ma senki sem akarta, hogy pontot szerezzünk.
Valljuk be a bajnoki címre győzelem esetén sem lett volna sok esély, Juventus a holnapi nappal győzni fog ez nem kérdés - Lazio totál nincs formában és rengeteg sérült van.
Viszont az is látszik, hogy továbbra sok a gyenge kvalitású játékos, pl.: Gagliardiani amikor picit fáradtabb totál homály lett a pályán. Az összes szélső nem ér annyit, mint egymaga Hakimi...
11-és gól után csakis Lukakuval rúghatnám, nagyon magabiztos végrehajtó.
Mai meccsen minden összejött így örülök az 1 pontnak is, mert ma senki sem akarta, hogy pontot szerezzünk.
Valljuk be a bajnoki címre győzelem esetén sem lett volna sok esély, Juventus a holnapi nappal győzni fog ez nem kérdés - Lazio totál nincs formában és rengeteg sérült van.
Viszont az is látszik, hogy továbbra sok a gyenge kvalitású játékos, pl.: Gagliardiani amikor picit fáradtabb totál homály lett a pályán. Az összes szélső nem ér annyit, mint egymaga Hakimi...
11-és gól után csakis Lukakuval rúghatnám, nagyon magabiztos végrehajtó.
- Festa
Conte nagyjából meghúzta amit lehet.Don Vittorio írta: ↑2020.07.19. 23:33 Közben átáltunk 4-3-3-ra ha jól látom, rögtön élesebbek is lettünk.
Sajnos fáradt volt a csapat.Lehet ennyit számít az egy nap is..
Legyünk pozíitvak is ne koronavírusteszten.
Kár azért az első Roma gólért viszont megvan a Bl indulás és végre nem az utolsó fordulóban.
A Juve meg gyakorlatilag nem befogható mégha jó volt is eljátszani a gondolattal.
- Cupi
Valaki írta itt, hogy majd nyomást tehetünk a juvéra...hát tettünk /gondolom jót röhögtek/....soha nem nyerünk amikor igazán kellene.
De nézzük a jó oldalát a BL hely kérdése nem maradt a végére, az ma meglett. 
-
INTER-1908
Azért ezt szerintem eddig is tudtuk... Roma nem volt rossz bár az igaz h mi fáradtan játszottunk főleg a második félidőben én úgy gondolom h nem ez az X ami igazán fáj sokkal inkább a Bologna elleni betli. Szerintem ott ment el minden. Ez az X azért bőven benne volt a pakliban.
- versenyszellem
pedig a karakter megvolt a vegen, a frissesség, a otlet, a jatek mar kevesbe, az erőltetett menet sokadik állomása, nehéz csalódottnak lenni, hogy kozben igazából nem volt realis esely az első helyre az ujrakezdes ota sem, mikozben megis ujra es ujra azt erezzuk hogy ha most nyerunk akkor a végén odakerulhetunk mégis...
2-2
ez van, itt tartunk, itt a helyunk, a masodik helyet el kell érnünk es el is tudjuk érni.
ez az ev, a koronaval egyutt is, elorelepes:
- pontszamban
- helyezesben (remelhetoleg..)
- lemaradasban (szinte biztos)
2-2
ez van, itt tartunk, itt a helyunk, a masodik helyet el kell érnünk es el is tudjuk érni.
- pontszamban
- Cupi
Pontosan. Meg a Hellas és Sass ellen elhullajtott pontokon megy el.INTER-1908 írta: ↑2020.07.19. 23:46
Azért ezt szerintem eddig is tudtuk... Roma nem volt rossz bár az igaz h mi fáradtan játszottunk főleg a második félidőben én úgy gondolom h nem ez az X ami igazán fáj sokkal inkább a Bologna elleni betli. Szerintem ott ment el minden. Ez az X azért bőven benne volt a pakliban.
- CsaSzi9294
Én most már úgy vagyok vele, hogy legyen meg az ezüst, és ne nyerjen se a Lazio se az Atalanta.
- CsaSzi9294
Nekem a meccs pozitívuma, hogy Valero nem játszott.
-
Tombi1986
Az ezüst mellett nem sajnálnám, ha az Európa-Ligát megnyerné a csapat.,
Az esély meg van rá bőven. Manchester United ritka gyenge volt ma a Chelsea ellen.
Az esély meg van rá bőven. Manchester United ritka gyenge volt ma a Chelsea ellen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tombi1986 2020.07.19. 23:55-kor.
-
kovacs_ata
Azért szerintem lehet okunk a csalódásra. Nyilván nem az első hely újbóli mézesmadzag jellege miatt, hanem a mutatott játék okán. Meccsről meccsre ugyanazok a hibák jönnek elő, semmi fejlődés. Mintha edzésre csak kártyázni járnának össze a srácok és nem a hibákat javítani, a játékon csiszolgatni...versenyszellem írta: ↑2020.07.19. 23:48 pedig a karakter megvolt a vegen, a frissesség, a otlet, a jatek mar kevesbe, az erőltetett menet sokadik állomása, nehéz csalódottnak lenni, hogy kozben igazából nem volt realis esely az első helyre az ujrakezdes ota sem, mikozben megis ujra es ujra azt erezzuk hogy ha most nyerunk akkor a végén odakerulhetunk mégis...
2-2
- pontszamban
-
INTER-1908
Azt még szerintem érdemes hozzátenni hogy a vírus okozta gazdasági válságban ami Olaszországot is erősen érinti nem mellékes hogy a BL-t érő helyet ilyen stabilan, simán hoztuk. Szerintem a köv évben még nagyobb jelentősége lesz ennek a + pénznek főleg ha esetleg kedvező sorsolás esetén tovább is csúsznánk a csoportból...
- CsaSzi9294
Így van, négy azaz 4!!! kapura lövésünk volt egész meccsen. Ma még annyira sem tudtunk beadni mint eddig.kovacs_ata írta: ↑2020.07.19. 23:55Azért szerintem lehet okunk a csalódásra. Nyilván nem az első hely újbóli mézesmadzag jellege miatt, hanem a mutatott játék okán. Meccsről meccsre ugyanazok a hibák jönnek elő, semmi fejlődés. Mintha edzésre csak kártyázni járnának össze a srácok és nem a hibákat javítani, a játékon csiszolgatni...versenyszellem írta: ↑2020.07.19. 23:48 pedig a karakter megvolt a vegen, a frissesség, a otlet, a jatek mar kevesbe, az erőltetett menet sokadik állomása, nehéz csalódottnak lenni, hogy kozben igazából nem volt realis esely az első helyre az ujrakezdes ota sem, mikozben megis ujra es ujra azt erezzuk hogy ha most nyerunk akkor a végén odakerulhetunk mégis...
2-2
- pontszamban
- versenyszellem
tudom, de errol sokat nem tudunk, ev elejen nagyon bomban működött a jatekunk, a meccsek bizonyos szakaszain.kovacs_ata írta: ↑2020.07.19. 23:55Azért szerintem lehet okunk a csalódásra. Nyilván nem az első hely újbóli mézesmadzag jellege miatt, hanem a mutatott játék okán. Meccsről meccsre ugyanazok a hibák jönnek elő, semmi fejlődés. Mintha edzésre csak kártyázni járnának össze a srácok és nem a hibákat javítani, a játékon csiszolgatni...versenyszellem írta: ↑2020.07.19. 23:48 pedig a karakter megvolt a vegen, a frissesség, a otlet, a jatek mar kevesbe, az erőltetett menet sokadik állomása, nehéz csalódottnak lenni, hogy kozben igazából nem volt realis esely az első helyre az ujrakezdes ota sem, mikozben megis ujra es ujra azt erezzuk hogy ha most nyerunk akkor a végén odakerulhetunk mégis...
2-2
- pontszamban
aztan jottek a sérülések (extra terheles?) , az ellenfelek ki tudtak elemezni a jatekunkat, amire kevés valaszunk volt, majd faradtunk folyamatosan a keves rotalas miatt, ami talan annak is köszönhető, hogy 6-8 jatekos a keretben nem tudja a Conte jatekahoz szukseges szintet hozni, majd jott a rövid tavasz, Eriksen erkezese inkabb fejfajast okozott es persze a Lautaro pletykak sem hasznaltak.
ekkor utott be a Covid.
az újraindulas pedig teljesen mas, az hogy csutortok ejjel meccs, pentek pihi, szombat átmozgatás, vasarnap ejjel meccs, ebben akkor van eselyed, ha a csapatjáték mar szinte magatol megy, ahol minimalis finomhangolasok kellenek csak.
Ehhez Conte tul uj, Eriksen meg nala is ujabb, es meg az egesz jateknak epulnie kene, mikozben folyamatosan meccseket jatszunk es szeretnenk hogy minden meccsen szep jatekot mutassunk, elorelepjunk, de kozben nyerjuk is a meccseinket...
nem realis
-
Anonym alkesz
Hát ebben a szezonban ők sem jöttek ki mindig jól a VAR-ból. Meg kellene reformálni ezt az egész rendszert, mert ez a hullámvasút senkinek nem jó. A Laziot pl. a leállásig brutális mértékben tolták. A játékuk stabil volt, de ők tényleg 12-en voltak a pályán.CsaSzi9294 írta: ↑2020.07.19. 23:20 Nálam a VAR végleg leírta magát. Tudom nem ezen múlik, meg nem is fogom erre...de annyira szar, hogy még a merda minden kétes helyzetből büntetőt kap és segítik őket, addig minket sz*patnak össze vissza, és még egy kezezést sem adnak meg.
Ebben a szezonban benne volt a levegőben a trónfosztás, de a vetélytársak egymást múlták alul a legfontosabb pillanatokban, ez a Sarris Juventus pedig nem nagy durranás, aztán lehet leszakítanak egy komolyabb edzőt és mindenki nézheti a hátukat jövőre, főleg ezzel a sablon 3-5-2-vel.
- interfan
Sky:
Sanchez 7
Brozovic 6,5
Moses 6,5
Gagliardini 6,5
Lukaku 6,5
DeVrij 6
Eriksen 6
Biraghi 6
Handanovic 5,5
Bastoni 5,5
Barella 5,5
Skriniar 5
Young 5
Candreva 5
Martinez 4
Conte 6
- SM:
Sanchez 6,5
Brozovic 6,5
Lukaku 6,5
Moses 6,5
Skriniar 6
DeVrij 6
Eriksen 6
Handanovic 5,5
Gagliardini 5,5
Biraghi 5,5
Barella 5,5
Bastoni 5
Young 5
Candreva 5
Martinez 4,5
Conte 6
- FcInternews:
Sanchez 6,5
Brozovic 6,5
Lukaku 6,5
Skriniar 6
DeVrij 6
Bastoni 6
Moses 6
Gagliardini 6
Barella 6
Handanovic 5,5
Biraghi 5,5
Candreva 5,5
Eriksen 5,5
Young 5,5
Martinez 5
Conte 6
- Tuttomercato:
Sanchez 6,5
Lukaku 6,5
DeVrij 6,5
Moses 6,5
Eriksen 6
Biraghi 6
Handanovic 5,5
Skriniar 5,5
Bastoni 5,5
Brozovic 5,5
Gagliardini 5,5
Candreva 5,5
Barella 5
Young 5
Martinez 4,5
Conte 5,5
Sanchez 7
Brozovic 6,5
Moses 6,5
Gagliardini 6,5
Lukaku 6,5
DeVrij 6
Eriksen 6
Biraghi 6
Handanovic 5,5
Bastoni 5,5
Barella 5,5
Skriniar 5
Young 5
Candreva 5
Martinez 4
Conte 6
- SM:
Sanchez 6,5
Brozovic 6,5
Lukaku 6,5
Moses 6,5
Skriniar 6
DeVrij 6
Eriksen 6
Handanovic 5,5
Gagliardini 5,5
Biraghi 5,5
Barella 5,5
Bastoni 5
Young 5
Candreva 5
Martinez 4,5
Conte 6
- FcInternews:
Sanchez 6,5
Brozovic 6,5
Lukaku 6,5
Skriniar 6
DeVrij 6
Bastoni 6
Moses 6
Gagliardini 6
Barella 6
Handanovic 5,5
Biraghi 5,5
Candreva 5,5
Eriksen 5,5
Young 5,5
Martinez 5
Conte 6
- Tuttomercato:
Sanchez 6,5
Lukaku 6,5
DeVrij 6,5
Moses 6,5
Eriksen 6
Biraghi 6
Handanovic 5,5
Skriniar 5,5
Bastoni 5,5
Brozovic 5,5
Gagliardini 5,5
Candreva 5,5
Barella 5
Young 5
Martinez 4,5
Conte 5,5
- Festa
Interfan mindig ugyanazt az értékelést posztolja
Sánchez a legjobb és a Lautaro a leggyengébb.
Sánchez a legjobb és a Lautaro a leggyengébb.
- interfan
Es mindig ugyanazt a meccset jatszuk.
Viccet felreteve Sanchez zsenialis formaban van, es igazi "top jatekos" szintet hoz.
Tenyleg dobbenet a pali, es elkepeszto amit muvel.
Ha ot nem vesszuk meg vegleg, akkor meg is erdemeljuk a sorsunkat.
Martinez meg a legalja honapok ota, botrany amit csinal, es beleolvasva az olasz forumokba is, a szurkolok 99%-a csak azt varja hogy huzzon el minel elobb innen.
111m, max viccnek jo...
Ahogy itt is irta valaki, csoda lesz ha az Icardi penzt megkapjuk erte.
-
Dirtylt
Azért megkérdezném Conte helyében a srácokat, hogy a 2. félidő végén mi a búbánatért Sanchez fejét keresik, és miért nem Lukakuért. Szegény törpére legalább 3x ívelték a labdát 10perc alatt.
- interfan
Ez a meccs sem mulhatott el Sanchez rekord nelkul.
Ujrakezdes ota a Seria A legtobb golpasszt adoja.
Vilag szinten pedig 2., egyedul egy bizonyos Messi van elotte akinek 9 golpassza van, Sancheznek pedig 7 az ujrakezdes ota.
Osszesegeben elerte a 10 golpasszot iden nalunk, amivel termeszetesen a golpasszkiralyunk.
Nem lehet mast mondani, csak azt hogy le a kalappal, es zseni a srac.
Ujrakezdes ota a Seria A legtobb golpasszt adoja.
Vilag szinten pedig 2., egyedul egy bizonyos Messi van elotte akinek 9 golpassza van, Sancheznek pedig 7 az ujrakezdes ota.
Osszesegeben elerte a 10 golpasszot iden nalunk, amivel termeszetesen a golpasszkiralyunk.
Nem lehet mast mondani, csak azt hogy le a kalappal, es zseni a srac.
- Cupi
Nem oda akarták csak oda ment.