Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

internaZIOnaLe

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

En mar csak az El-ben bizok... Hátha😁😉
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Baggio85 írta: 2020.07.23. 10:06 Ha szigorúan a számokat nézzük, akkor Conte hozta az elvárt és reális célt.

Ha mélyebben akarjuk elemezni az idényt, akkor már nem ilyen "vidám" a helyzet.

Én személy szerint a jövőt illetően nem vagyok túl bizakodó, mert mindenhol Conte első éve volt a legerősebb, nagyon kevés ideje lesz felkészülni az új idényre és már a játékunk sem fog akkora meglepetést okozni az ellenfeleknek, mint szezon elején. Azt meg Conte ebben az idényben sajnos megmutatta, hogy ő nem nagyon tud/akar változtatni, ha kell. És hát tegyük hozzá: van nagyon sok jó játékosunk szerintem, akikre lehet építeni a jövőben, de - ahogy már valaki említette itt a fórumon - a Zanetti, Cambiasso, Stankovic, Ibra (és még lehetne folytatni a sort) típusú GYŐZTES karakterekből sajnos nagyon-nagyon kevés van, ha egyáltalán találni ilyet a mai keretben. Aki, amikor nehéz a helyzet, akkor nem beleszürkül, hanem magával húzza a csapatot.
A középpályánknak pl. nagyon sokat kell fejlődnie, élen Barella-val és még az sem biztos, hogy elég, ha Sensi is visszatér.
Szóval lesz teendő bőven....

Egyébként nekem is mind1, hogy 2. vagy 4.. :)
Így van.
Nem mondom, hogy rossz szezont hoz Conte, de én bevallom fix második helyet vártam, esetleg BL-csoportkör továbbjutást, Kupadöntőt.
Engem ami elkeserít, az a jövőképünk vele.
Hogy nem látom azt, hogy vele ez egy hosszú távú projekt lehetne.
Lehet itt tiltakozni, egyértelmű, hogy nála a rutinos játékosok prioritást élveznek.
Nem a média kreálmánya Dzeko, Vidal, Giroud... Ahogy Young sem más, hanem az ő ötlete volt.
Ahogy Borját sem más választja Eriksennel szemben a kezdőcsapatba.

Sosem szerettem a 3 védőt, ez a szezon sem győzött meg róla.
Én az ősszel nagyon elégedett voltam, aztán a Barca meccs visszavágójával valami megtört.
Addigra sokallt be, reklamált a játékosok miatt, a rutinos játékosok hiánya miatt, na meg hogy ő egyből nyerni akar.
Azóta ez megy folyamatosan.
Nyerünk, csöndben van, kikapunk vagy gyenge X, jön a hiszti és a mutogatás a vezetőség felé.

Egyáltalán nem érzem, hogy taktikailag rugalmasabb lesz ő, ahogy azt sem, hogy lemondana a rutinos játékosokról (Eriksen is rutinos 28 évesen, nem kis nemzetközi tapasztalattal, Alexis is kellő rutinnal jött 30 évesen, ahogy látjuk ha esélyt kap, még él is vele, nem feltétlen a nyugdíjas, 33 éves korosztályt kéne rögeszmésen erőltetni).

Még azt sem mondom, hogy ezekkel a neveivel jövőre nem húzná be a Scudettot.
De kérdezem, utána mi lesz?
Ő nagyon tovább nem fog maradni, a nagy öregjei meg szépen rajtunk maradnak még 1-2 éves szerződésekkel, nagy pénzekkel.
Nem így indult a Suning-Marotta építkezés, azt hiszem ebben kiegyezhetünk.
Sokkal inkább támogatnám a hosszú távú, okos építkezést, ahol egy Musso, egy Kumbulla, egy Hakimi, egy Tonali, egy Gabriel Jesus abszolút a jövő emberének tűnik.

És akkor még arról nem is írtam, hogy az előző két szezonban klasszist hozó Skriniar kb leépül ebben a rendszerben, Eriksenre pedig a 3 hónap karantén alatt sem talált ki semmit.
Meg leszek lepve, ha Hakimi kezdő lesz majd nála Candrevaval szemben...
És mielőtt jön a "túlzás", "Conte maga az ördög" lemínősítésem, szerintem egyáltalán nem mondtam ezzel nagyot vagy voltam túl pesszimista.
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2020.07.23. 10:48-kor.
kovacs_ata

Hozzászólás Szerző: kovacs_ata »

Dirtylt írta: 2020.07.23. 10:19 Szerintem meg a mutatott játék nincs rendben. Olyan lassúak vagyunk ezzel a három védős agyfasszal, hogy hányingerem van meccsnézés közben. Komolyan meg tudom mondani, hogy Handa kirúgását követően hova megy az első 6-7 passz. A Dortmund 6-7 passzal két kapuralövést ér el. Nálunk a védelem vagy elindul vagy nem, általában kimegy szélre a labda, felmegy a középpályáig, majd lassan visszatér a középső védőhöz, aki megint kirakja szélre vagy Handának. Középen nincs támadásunk, egyszerűen Barella, Brozo és a védelmünk nem tudja eljuttatni a labdát oda, csak ki a szélre. Emellett Lukakut nem indítjuk, hanem a nagy távolság miatt, ami közte és a labda között van rárúgjuk a fejére, és onnan visszaosztja, ha tudja. Komolyan mondom, hogy én elkeseredek attól, hogy milyen szarok vagyunk játékban. November óta nem tudnék olyan meccset mondani, ahol azt éreztem, hogy hú de jó kis csapatunk van. Igazából Sensi kiesése óta egyszerűen nincs kreativitás a csapatban. És nem fogom Eriksent bántani, mert bár irányítóként szerepel a felállásban, de alig van nála a labda. Annyit elértünk, hogy se a védelmünk nem jó (tegnap a fior 3X kontrázott úgy, hogy a balfaszságukon múlt, hogy nem lett gól), a középpályánk egy 0, a támadásainkban meg annyi kreativitás van, mint a Haladáséban. Aki egy 500 milliós kerettel nem tud összehozni egy normális támadást, az takarodjon el innen. Megnéztem az Atalanta egyik meccsét, hát iszonyat mi pörgés volt ott, és 3-5-2-ben játszanak. Nálunk miért nem megy ez? Miért nem találunk egy edzőt, aki végre annyit kérne, hogy gyors rövid passzokkal játszuk át a középpályát, nem baj, ha elveszítjük, azzonal presszingelni kell. Itt úgy futkosnak ebben a lassú posványban, mint a fejetlen liba nagyanyám kertjében. Védtem Contét, de nálam tegnap este betelt a pohár, úgyhogy felőlem mehet Isten hírével. Kb annyit megért, hogy Eriksen, Lukaku, Sanchez és Hakimi ideigazolt miatta. És ennyi!
gianluca írta: 2020.07.23. 10:17
Cupi írta: 2020.07.23. 09:56 Az, hogy a 2. helyért nem szakadnak meg azzal nem tudok vitatkozni.
Én meg nagyon tudnék vele vitatkozni. Mi az hogy a milliókban mérhető fizetésükért nincs kedvük megdolgozni becsülettel?! Ez kb olyan, mintha az olimpián a 2. helyen futó feladná 80 méternél és bekocogna a célba. A becsvágyról meg a belső motivációról nem hallottak ezek? Ha az egy igy van, akkor Conte munkáját most kell megköszönni. 12 millióért nehogy már ennyi teljen tőle! Arról nem is beszélve, hogy a 2. és a 4. hely bevétele között cca 10 millió euró különbség van. Ha valóban lelötyögi bárki is ezt az utolsó 3 fordulót és elveszítjük a 2. helyet, akkor ezt a kieső bevételt simán rájuk huznàm Zhangék helyében.
Maximálisan egyetértek.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

gianluca írta: 2020.07.23. 10:17
Cupi írta: 2020.07.23. 09:56 Az, hogy a 2. helyért nem szakadnak meg azzal nem tudok vitatkozni.
Én meg nagyon tudnék vele vitatkozni. Mi az hogy a milliókban mérhető fizetésükért nincs kedvük megdolgozni becsülettel?! Ez kb olyan, mintha az olimpián a 2. helyen futó feladná 80 méternél és bekocogna a célba. A becsvágyról meg a belső motivációról nem hallottak ezek? Ha az egy igy van, akkor Conte munkáját most kell megköszönni. 12 millióért nehogy már ennyi teljen tőle! Arról nem is beszélve, hogy a 2. és a 4. hely bevétele között cca 10 millió euró különbség van. Ha valóban lelötyögi bárki is ezt az utolsó 3 fordulót és elveszítjük a 2. helyet, akkor ezt a kieső bevételt simán rájuk huznàm Zhangék helyében.
Bevétel Contet nem érdekli. Ő megkapja az évi 12 millióját ha esik ha fúj. Kínaiakat már biztos. ;) Bár lehet a pénz annyira őket sem érdekli mert azért amikor a kínkeservesen az utolsó percekben megszerzett 4. hely után egyből hosszabbítottak a kopasszal akkor az anyagiakon annyira nem rugóztak.... :D Azóta is fizetünk 2 edzőt....
Cupi

brecsinho írta: 2020.07.23. 10:12 Jövőre pedig mindent megtenni a zebracsalók letaszításáért,nehezen emészteném meg,ha 10-et behúznak zsinórban :twisted:
Emlékeztek mit mondott Moggi 10 éve kb? Előbb lesz meg a Juve 3. csillaga mint a két milánói másodika....na most az a szégyen, hogy a 4. csillag is előbb lehet meg nekik....de gáz.... :(
Cupi

PellerG írta: 2020.07.23. 10:38
Ettől én is tartok....balfasz Candreva 2023-ban is itt lesz és játszik majd. :(
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

azert nekem ne mondja senki, hogy egy "atlagos" motivaltsaghoz kepest, ami azt jelenti, hogy nyerjuk meg az adott meccset es vegezzunk minel elott a bajnoksagban az elso hely eleresenek a lehetosege ne okozna EXTRA motivaciot.

Conte nyerni akar, mindig mindenben minden aron, ahhoz kepest a masodik hely ugyanolyan kudarc mint a huszadik, ennyi a cikk es a nyilatkozat.

Szerintem senki sem mondta hogy innentol Conte bedobja a gyeplot es mindenki azt csinal a palyan amit akar, csak mert matematikailag biztossa valik amit eddig is nagyon valoszinunek gondoltunk.
Sot, valoszinuleg o lesz az elso aki egy motivalatlan jatekost ugy hajit ki a kezdobol hogy csak pislogni fog.

Azert az EL valoban ott van meg, kar lenne a bajnoksagban annyira leereszteni, hogy aztan csak egy hetvegi varosnezes legyen belole Nemetorszagban.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Cupi írta: 2020.07.23. 11:24
PellerG írta: 2020.07.23. 10:38
Ettől én is tartok....balfasz Candreva 2023-ban is itt lesz és játszik majd. :(
Szerintem ettől annyira nem kell félni. Godint is kiszorította Bastoni idővel a teljesítményével. Candreva nagyon szar, de igazából senki sem tesz le nála sokkal többet az asztalra azon a poszton...
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Dirtylt írta: 2020.07.23. 10:19 Szerintem meg a mutatott játék nincs rendben. Olyan lassúak vagyunk ezzel a három védős agyfasszal, hogy hányingerem van meccsnézés közben. Komolyan meg tudom mondani, hogy Handa kirúgását követően hova megy az első 6-7 passz. A Dortmund 6-7 passzal két kapuralövést ér el. Nálunk a védelem vagy elindul vagy nem, általában kimegy szélre a labda, felmegy a középpályáig, majd lassan visszatér a középső védőhöz, aki megint kirakja szélre vagy Handának. Középen nincs támadásunk, egyszerűen Barella, Brozo és a védelmünk nem tudja eljuttatni a labdát oda, csak ki a szélre. Emellett Lukakut nem indítjuk, hanem a nagy távolság miatt, ami közte és a labda között van rárúgjuk a fejére, és onnan visszaosztja, ha tudja. Komolyan mondom, hogy én elkeseredek attól, hogy milyen szarok vagyunk játékban. November óta nem tudnék olyan meccset mondani, ahol azt éreztem, hogy hú de jó kis csapatunk van. Igazából Sensi kiesése óta egyszerűen nincs kreativitás a csapatban. És nem fogom Eriksent bántani, mert bár irányítóként szerepel a felállásban, de alig van nála a labda. Annyit elértünk, hogy se a védelmünk nem jó (tegnap a fior 3X kontrázott úgy, hogy a balfaszságukon múlt, hogy nem lett gól), a középpályánk egy 0, a támadásainkban meg annyi kreativitás van, mint a Haladáséban. Aki egy 500 milliós kerettel nem tud összehozni egy normális támadást, az takarodjon el innen. Megnéztem az Atalanta egyik meccsét, hát iszonyat mi pörgés volt ott, és 3-5-2-ben játszanak. Nálunk miért nem megy ez? Miért nem találunk egy edzőt, aki végre annyit kérne, hogy gyors rövid passzokkal játszuk át a középpályát, nem baj, ha elveszítjük, azzonal presszingelni kell. Itt úgy futkosnak ebben a lassú posványban, mint a fejetlen liba nagyanyám kertjében. Védtem Contét, de nálam tegnap este betelt a pohár, úgyhogy felőlem mehet Isten hírével. Kb annyit megért, hogy Eriksen, Lukaku, Sanchez és Hakimi ideigazolt miatta. És ennyi!
Egyet értek veled,én is így látom!!!Azt hiszik,ha sokat passzolunk
,akkor jól játszunk??? :crazy: :think: :thumbdown: :lolno:
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Nekem az a bajom, persze a mutatott játék mellett ami számomra is értékelhetetlen, hogy csak a pofázás megy mindenki részéről.
Az egyetlen ember aki a dolgát végzi az Marotta. És ő profin végzi a munkáját csak ezért tartunk ott ahol.
Conte meg már régen bedobta a törcsit amikor a Juve elhuzott 9-10 ponttal.
Mindig csak nyerni akar? Jó szöveg csak tökön rugja vele saját magát, mert ha a bajnokságban végig pörgött volna a csapat és nem ez a "jaj ugysem érjük be a juvét mostmár mindegy..." hozzáállás lenne akkor már régen vezetnénk a bajnokságot.
Ha csak 2! olyan döntetlent megnyerünk ahol a játékosok handanoviccsal passzolgattak egálnál a 90+ percben akkor ott lennénk ahol kéne lennünk. Nem az zavar ha döntetlent játszunk, az zavar ha ez a cél!
Ennyit a nagy Contéról meg a mindig győzni akarásról, nálam ezzel elvágta magát.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Dirtylt írta: 2020.07.23. 10:19
Aki egy 500 milliós kerettel nem tud összehozni egy normális támadást, az takarodjon el innen. Megnéztem az Atalanta egyik meccsét, hát iszonyat mi pörgés volt ott, és 3-5-2-ben játszanak. Nálunk miért nem megy ez? Miért nem találunk egy edzőt, aki végre annyit kérne, hogy gyors rövid passzokkal játszuk át a középpályát, nem baj, ha elveszítjük, azzonal presszingelni kell. Itt úgy futkosnak ebben a lassú posványban, mint a fejetlen liba nagyanyám kertjében. Védtem Contét, de nálam tegnap este betelt a pohár, úgyhogy felőlem mehet Isten hírével. Kb annyit megért, hogy Eriksen, Lukaku, Sanchez és Hakimi ideigazolt miatta. És ennyi!
Nyomnek erre egy bitang nagy like-ot, ha lehetne:)
Koszonom, mert kb megfogalmaztad azt, amit en is le akartam irni.

"""Aki egy 500 milliós kerettel nem tud összehozni egy normális támadást, az takarodjon el innen"""

Nagy igazsag, es mindezt evente 10 milkoert.....
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

mike írta: 2020.07.23. 16:07
Dirtylt írta: 2020.07.23. 10:19
Aki egy 500 milliós kerettel nem tud összehozni egy normális támadást, az takarodjon el innen. Megnéztem az Atalanta egyik meccsét, hát iszonyat mi pörgés volt ott, és 3-5-2-ben játszanak. Nálunk miért nem megy ez? Miért nem találunk egy edzőt, aki végre annyit kérne, hogy gyors rövid passzokkal játszuk át a középpályát, nem baj, ha elveszítjük, azzonal presszingelni kell. Itt úgy futkosnak ebben a lassú posványban, mint a fejetlen liba nagyanyám kertjében. Védtem Contét, de nálam tegnap este betelt a pohár, úgyhogy felőlem mehet Isten hírével. Kb annyit megért, hogy Eriksen, Lukaku, Sanchez és Hakimi ideigazolt miatta. És ennyi!
Nyomnek erre egy bitang nagy like-ot, ha lehetne:)
Koszonom, mert kb megfogalmaztad azt, amit en is le akartam irni.

"""Aki egy 500 milliós kerettel nem tud összehozni egy normális támadást, az takarodjon el innen"""

Nagy igazsag, es mindezt evente 10 milkoert.....
Egyet kell hogy értsek veletek! És nem gondolom azt hogy jövőre játékban előre lépnénk mert alapvetően Conte taktikájával van a probléma és nem a felállással vagy játékrendszerrel! Egyszerűen egysíkú és lassú totál kiszámítható a játékunk! Ez pedig Conte sara de vastagon! Ezt kéri hogy játszák ki a szélére és onnan érkezzenek a beadások! Ezek nem a játékosok fejéből pattannak ki hanem az alaptatktikánk évi sok sok millióért! És nagyjából kifújt! Egy egy formahanyatlás és sérülés eltiltás bejött kiestek a húzóembereink és megállt a tudomány! Én azt mondom nyáron váltani kellene a padon! Allegri vagy Poche nekem mindegy csak valami legyen!
alwin91

Idén meg lehetett volna fogni a Juvét... sosem voltak ilyen gyengék 2011 óta, mint most.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

alwin91 írta: 2020.07.23. 21:23 Idén meg lehetett volna fogni a Juvét... sosem voltak ilyen gyengék 2011 óta, mint most.
Ez a Sarri egy vicc ezen a szinten.
Nem is ertem hogy gondolhattak komolyan.

De sajnos a biroi segitseg, es a mi benazasunk miatt igyis bajnokok lesznek.

Csak eleg nagy szegyen hogy egy Sarri mint Olasz bajnok edzo lesz szamontartva.
Mikozben kiutaljak 1 ev utan, es ilyen gyenge Juve utoljara kb 2010-2011-ben volt.

Es ilyenkor rossz ranezni csak az ujrakezdes utani par meccsre:
Sassuolo, Bologna, Verona, Roma, Fiorentina = 4 pont.
15/4 pont.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Ehhez csak annyit, hogy az Atalanta szuper taktikáját és játékát az a Gasperini építette fel, aki nálunk kapott kb. 2 hónapot, majd úgy elzavarták, mint a huzat. Hogy van ez?
Nálunk az elmúlt 10 évben minden edző megbukik, majd ugyanezek máshol sikeresek lesznek???
Én sem szeretem Contet, csaló vér van az ereiben, de azért ez így eléggé érdekes. Folyamatos eredmény kényszer ide vezet.
(Ja, közben mágikus Piolival hosszabbít a milán, aki fél év kínlódás után össze tudta szögelni valamennyire ezt a roppant gyenge milánt.)
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Ne gondoljátok, hogy a Juve a Friuliban szeretné ünnepelni a bajnoki címet. Egyértelmű volt, hogy ma nem fog nyerni.. ettől függetlenül tényleg gyengék, de még így is el kell fogadni, hogy erősebb a keretük. Ennyi. Jövőre lesz igazán esélyünk, mivel a csikkes marad.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nerazzurri írta: 2020.07.23. 21:33 Ehhez csak annyit, hogy az Atalanta szuper taktikáját és játékát az a Gasperini építette fel, aki nálunk kapott kb. 2 hónapot, majd úgy elzavarták, mint a huzat. Hogy van ez?
Nálunk az elmúlt 10 évben minden edző megbukik, majd ugyanezek máshol sikeresek lesznek???
Én sem szeretem Contet, csaló vér van az ereiben, de azért ez így eléggé érdekes. Folyamatos eredmény kényszer ide vezet.
(Ja, közben mágikus Piolival hosszabbít a milán, aki fél év kínlódás után össze tudta szögelni valamennyire ezt a roppant gyenge milánt.)
Sajnos ebben van valami,Edző temető lettünk.
Én sem kedvelem annyira Comtét és nem az érdemények vagy az alig nézhető játék miatt hanem mert a nyilatkozatai demotiltá teszik a csapatot.
Ettől függetlenül nincs más racionális megoldás mint megadni neki a bizalmat és a második évet.
versenyszellem

alwin91 írta: 2020.07.23. 21:23 Idén meg lehetett volna fogni a Juvét... sosem voltak ilyen gyengék 2011 óta, mint most.
Spallettivel nem valoszinu hogy mukodott volna a dolog, Conte pedig eleg jo lehetosegnek tunt az ev elejen.
Minden mas inkabb a 'mi lett volna ha...' kategoria, azaz nem jatszik.

Es valoban latva azt, hogy nalunk nincs ido epitkezni, mert folyamatosan a Juve kellene szorongatni, akik akkor kezdtek lefektetni az alapokat, amikor mi a csucson voltunk a zuhanas elott, nem biztos hogy Pochettino nem jutott volna De Boer sorsara vagy Allegrinak nem kellett volna fel ev - 9 honap mire ratalal a jatekara.

Vegulis Conteval pont az kaptuk, akik akartunk: mindenaron gyozni akar nagyjabol azonnal es nem erdekli a jovo... Ehhez kepest a fel forumnak ez sem eleg jo :D

...Epitkezes nelkul nem megy, egy-egy kifutott szezon eredmeny persze osszejohet, de valoban elgondolkoztato, hogy nalunk Gasperini kerdes nelkul bukott meg es most toredek annyi penzbol, nevesincs v kozepszeru jatekosokbol csinal olyan csapatot, aminek fel Europa a csodajara jar, a masik fele meg orul hogy megussza 3 gol alatt :D

Szerencsere a vezetoseg tudja mi akar (lasd meg epitkezes cimszo alatt), ugyhogy en emiatt egeszen egeszen nyugodt vagyok a jovo szezont illetoen ahogy az igazolasokkal kapcsolatban is.

Conte meg igy is ugy is beall a sorba a vegen, aztan majd ha olykor olykor kikapunk, mert a csapat nem kepes megvalositani minden egyes taktikai gondolatat, majd foghatja mindenre v mindenkire, en tulelem a kritikakat :mrgreen: .
Szerintem biztos hogy nem fog felallni:
- tul kellemes fizut kap ahhoz
- a Scudetto, mint cel a szeme elott lebeg, es latva hogy iden nem volt belathatatlan tavolsagra muszaj lesz jovore ujra probalkoznia
- nem annyira orult, mint Bielsa

:D
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

versenyszellem írta: 2020.07.23. 22:06
Spallettivel nem valoszinu hogy mukodott volna a dolog, Conte pedig eleg jo lehetosegnek tunt az ev elejen.
Minden mas inkabb a 'mi lett volna ha...' kategoria, azaz nem jatszik.

Es valoban latva azt, hogy nalunk nincs ido epitkezni, mert folyamatosan a Juve kellene szorongatni, akik akkor kezdtek lefektetni az alapokat, amikor mi a csucson voltunk a zuhanas elott, nem biztos hogy Pochettino nem jutott volna De Boer sorsara vagy Allegrinak nem kellett volna fel ev - 9 honap mire ratalal a jatekara.

Vegulis Conteval pont az kaptuk, akik akartunk: mindenaron gyozni akar nagyjabol azonnal es nem erdekli a jovo... Ehhez kepest a fel forumnak ez sem eleg jo :D

...Epitkezes nelkul nem megy, egy-egy kifutott szezon eredmeny persze osszejohet, de valoban elgondolkoztato, hogy nalunk Gasperini kerdes nelkul bukott meg es most toredek annyi penzbol, nevesincs v kozepszeru jatekosokbol csinal olyan csapatot, aminek fel Europa a csodajara jar, a masik fele meg orul hogy megussza 3 gol alatt :D

Szerencsere a vezetoseg tudja mi akar (lasd meg epitkezes cimszo alatt), ugyhogy en emiatt egeszen egeszen nyugodt vagyok a jovo szezont illetoen ahogy az igazolasokkal kapcsolatban is.

Conte meg igy is ugy is beall a sorba a vegen, aztan majd ha olykor olykor kikapunk, mert a csapat nem kepes megvalositani minden egyes taktikai gondolatat, majd foghatja mindenre v mindenkire, en tulelem a kritikakat :mrgreen: .
Szerintem biztos hogy nem fog felallni:
- tul kellemes fizut kap ahhoz
- a Scudetto, mint cel a szeme elott lebeg, es latva hogy iden nem volt belathatatlan tavolsagra muszaj lesz jovore ujra probalkoznia
- nem annyira orult, mint Bielsa

:D
Erről van szó. Jó írás! :clap:
CsaSzi9294

Az a baj, hogy azokkal a játékosokkal, akiket Conte kér, nem lehet építkezni, csak egy darabig, és utána kezdhetünk mindent elölről. Az építkezést már Spalettivel elkezdtük azzal, hogy 2/2 évben BL-be vezetett. Azt csak nagyon mélyen hittem, hogy első évben Scudetto lesz, ezért nem is vagyok csalódott annyira, de jövőre már kötelező, az viszont szerintem így első évében kiderült, hogy a játékosaink alkalmatlanok ehhez a felálláshoz. Ha ezen nem változtat, már pedig nem fog, akkor nem hogy építkezünk, hanem kukába fog menni 2-3 év. Én így gondolom.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Szerintem ez nem így működik. Megfelelő alapok nélkül nem fogjuk legyőzni a csalókat. Muszáj egyszer az életben kibírni, esélyt adni az edzőnek. Az állandó eredmény kényszer tönkretesz mindent. Vagy az nálunk alapszabály, hogy amennyiben nem nyersz azonnal az első évben bajnoki címet, akkor mehetsz? Hány edzőt akarunk még egyidőben fizetni? Arra van pénz?
versenyszellem

CsaSzi9294 írta: 2020.07.23. 22:40

Az a baj, hogy azokkal a játékosokkal, akiket Conte kér, nem lehet építkezni, csak egy darabig, és utána kezdhetünk mindent elölről. Az építkezést már Spalettivel elkezdtük azzal, hogy 2/2 évben BL-be vezetett. Azt csak nagyon mélyen hittem, hogy első évben Scudetto lesz, ezért nem is vagyok csalódott annyira, de jövőre már kötelező, az viszont szerintem így első évében kiderült, hogy a játékosaink alkalmatlanok ehhez a felálláshoz. Ha ezen nem változtat, már pedig nem fog, akkor nem hogy építkezünk, hanem kukába fog menni 2-3 év. Én így gondolom.
persze, Conte nem is akar epitkezni, es 4-5 ev mulva learatni a gyumolcset a jo idoben, jo poziciora, jo potencallal leigazolt jatekosokbol osszeallitott keretnek.

De erre irtam, hogy a vezetosegnek van egy koncepcioja, Conte a fejen is poroghet, ha olyat akar ami a koncepcio ellen van.

A kerdes majd az lesz, hogy mi az az esszeru kompromisszum, amivel meg lehet neki adni az a rutint es gyoztes mentalitast azonnal kepviselo jatekosokat, mikozben a (csapat es klub szinten is zajlo) epitkezes folytonossaga es lendulete ekozben nem torik meg
CsaSzi9294

Nerazzurri írta: 2020.07.23. 23:01 Szerintem ez nem így működik. Megfelelő alapok nélkül nem fogjuk legyőzni a csalókat. Muszáj egyszer az életben kibírni, esélyt adni az edzőnek. Az állandó eredmény kényszer tönkretesz mindent. Vagy az nálunk alapszabály, hogy amennyiben nem nyersz azonnal az első évben bajnoki címet, akkor mehetsz? Hány edzőt akarunk még egyidőben fizetni? Arra van pénz?
Persze, ez is probléma. Mármint, hogy nem hagyjuk dolgozni. De ennek az elméletnek látja kárát Skriniar, Eriksen, aki egy normális rendszerben nem, hogy alap emberek lennének, de posztjukon a legjobbak közé tartoznának. Mert ezt bizonyították. Ezért írtam fentebb egy kicsivel, hogy HA hagyjuk még Contét, akkor még egy év építkezés után újra fogjuk kezdeni, mert Verthongen, Vidal, Dzeko, Valero a nyakunkon fog maradni, a jók meg elmennek.
mike

Nerazzurri írta: 2020.07.23. 23:01 Szerintem ez nem így működik. Megfelelő alapok nélkül nem fogjuk legyőzni a csalókat. Muszáj egyszer az életben kibírni, esélyt adni az edzőnek. Az állandó eredmény kényszer tönkretesz mindent. Vagy az nálunk alapszabály, hogy amennyiben nem nyersz azonnal az első évben bajnoki címet, akkor mehetsz? Hány edzőt akarunk még egyidőben fizetni? Arra van pénz?
Maradni fog, fogadnek is ra.

Hakimit mar neki hoztak, es gondolom a jatekosmegfigyelesek, es targyalasok is a Contés iranyba tartanak.

Nem szerettem volna hogy jojjon, azt sem szeretnem hogy maradjon, utalom nezni hogy egy Pochettino szabad.....ez van.

Ha viszont Conte marad, oldja meg hogy ne kelljen nyugdijklubot nyitni a scudettohoz.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

megneztem volna mit csinal a csapat ha sensi nem serul le, o volt az engine
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

R9. írta: 2020.07.24. 07:31 megneztem volna mit csinal a csapat ha sensi nem serul le, o volt az engine
Ki az a Sensi?
Egyébként én meg nem találkoztam olyan fiatal játékossal amelyik nem súlyos sérüléssel küszködik hanem ki tudja mivel és ilyen hosszú ideje nem elérhető!
Remélem amúgy hogy nincs neki valami súlyos betegsége!
És valóban az ő kivalasa után jött a szenvedés.....
Ennyit jelentene egy játékos?? Ha igen az jó hír mert akkor hozni kell egy ilyen kulcs játékost és kész!
Conte kapjon egy évet és mutassa meg miért lett Angliában bajnok!! Jövőre ott kell lenni végig harcban a bajnoki címért! Nincs mese!!
alwin91

R9. írta: 2020.07.24. 07:31 megneztem volna mit csinal a csapat ha sensi nem serul le, o volt az engine
Hát igen, abban biztosan nem volt szerencséje Conténak, hogy kb 5 meccsen játszott az a kp, amit Ő kitalált a nyáron.

Genoa ellen én egyébként nagyon nehéz meccsre számítok. A kiesés ellen küzdő kiscsapatok durván harapnak az utolsó fordulókban :D
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

versenyszellem írta: 2020.07.23. 22:06 ...Epitkezes nelkul nem megy, egy-egy kifutott szezon eredmeny persze osszejohet, de valoban elgondolkoztato, hogy nalunk Gasperini kerdes nelkul bukott meg es most toredek annyi penzbol, nevesincs v kozepszeru jatekosokbol csinal olyan csapatot, aminek fel Europa a csodajara jar, a masik fele meg orul hogy megussza 3 gol alatt :D
Erre emlékszik még valaki? Ez Gasp alapozó szezonjában volt, csak maradhatott a helyén egy ilyen vereség után is. Nem állhat annyira messze a valóságtl, ha azt gondolom egy ilyen vereség után az öltözőbe se ér be az edző már ki van rúgva, vagy ha nincs akkor heteken keresztül cikkez a tuttosport arról, hogy Pioli megbukott. Jó az Atalanta, de látni kell, hogy nekik is voltak eredmények szempontjából szégyenteljes meccseik, nem varázsütésre jutottak oda, ahol most vannak.
CsaSzi9294

bodimiki7 írta: 2020.07.24. 10:01
versenyszellem írta: 2020.07.23. 22:06 ...Epitkezes nelkul nem megy, egy-egy kifutott szezon eredmeny persze osszejohet, de valoban elgondolkoztato, hogy nalunk Gasperini kerdes nelkul bukott meg es most toredek annyi penzbol, nevesincs v kozepszeru jatekosokbol csinal olyan csapatot, aminek fel Europa a csodajara jar, a masik fele meg orul hogy megussza 3 gol alatt :D
Erre emlékszik még valaki? Ez Gasp alapozó szezonjában volt, csak maradhatott a helyén egy ilyen vereség után is. Nem állhat annyira messze a valóságtl, ha azt gondolom egy ilyen vereség után az öltözőbe se ér be az edző már ki van rúgva, vagy ha nincs akkor heteken keresztül cikkez a tuttosport arról, hogy Pioli megbukott. Jó az Atalanta, de látni kell, hogy nekik is voltak eredmények szempontjából szégyenteljes meccseik, nem varázsütésre jutottak oda, ahol most vannak.
Egy ilyen zakót rá lehetne próbálni ismét az Atalantára. Kijárna már nekik. :D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

alwin91 írta: 2020.07.24. 08:41
Hát igen, abban biztosan nem volt szerencséje Conténak, hogy kb 5 meccsen játszott az a kp, amit Ő kitalált a nyáron.

Genoa ellen én egyébként nagyon nehéz meccsre számítok. A kiesés ellen küzdő kiscsapatok durván harapnak az utolsó fordulókban :D
Idegenben csak a 2 rangadót vesztettünk el.
Az kedvez nekünk ha az ellenfélnek jönnie kell és nem tömörül be.
Ezt a meccset nyerni kéne mert a Napoli +Atalanta párosból benne van,hogy egyiket sem verjük meg.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Tegnap ez a Nandez gyerek tetszett.Mármint a játéka.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

vaskalap írta: 2020.07.24. 17:57 Tegnap ez a Nandez gyerek tetszett.Mármint a játéka.
Jó is! Igazi pitbull! Igazi uruguayi,agresszív!
Csak Vecino a kakukktojás
CsaSzi9294

Ma meccs nap van és bár össze esküvésnek fog tűnni, de szerintem ma le fog minket győzni a Genova. Így a Juve már nem úgy fog ünnepelni, mint ha a holnapi meccset nyerné meg, valamit a haveroknak is segítünk bent maradni. Szerintem ma kikapunk.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2020.07.25. 08:46 Ma meccs nap van és bár össze esküvésnek fog tűnni, de szerintem ma le fog minket győzni a Genova. Így a Juve már nem úgy fog ünnepelni, mint ha a holnapi meccset nyerné meg, valamit a haveroknak is segítünk bent maradni. Szerintem ma kikapunk.
Conte rettento hangulatemeber, minden X vagy veresseg utan tamadja a vezetoket, es az egesz Inter projektet.

Roma X, Fiorentina X.
Ha ne adj isten a Genoa-Napoli-Atalanta ellen sem nyerunk egyet sem, akkor azert ott leszunk hogy utolso 5 meccs = 0 gyozelem.
Es azert ez adhat egy kemeny keseru izt az egesznek.

Raadasul Conte folyamatos tamadasai es hite a projektben.
Mind sajat magaban, mind a Suningban kellhet komoly ketseget a kozos folytatasrol.

En szerintem ha ma sem nyerunk, vagy max 1 meccset nyerunk az utolso 5-bol, es az EL-ben sem lesz meneteles, akkor kozos megegyezessel elfognak vallni a felek.
CsaSzi9294

interfan írta: 2020.07.25. 08:58
CsaSzi9294 írta: 2020.07.25. 08:46 Ma meccs nap van és bár össze esküvésnek fog tűnni, de szerintem ma le fog minket győzni a Genova. Így a Juve már nem úgy fog ünnepelni, mint ha a holnapi meccset nyerné meg, valamit a haveroknak is segítünk bent maradni. Szerintem ma kikapunk.
Conte rettento hangulatemeber, minden X vagy veresseg utan tamadja a vezetoket, es az egesz Inter projektet.

Roma X, Fiorentina X.
Ha ne adj isten a Genoa-Napoli-Atalanta ellen sem nyerunk egyet sem, akkor azert ott leszunk hogy utolso 5 meccs = 0 gyozelem.
Es azert ez adhat egy kemeny keseru izt az egesznek.

Raadasul Conte folyamatos tamadasai es hite a projektben.
Mind sajat magaban, mind a Suningban kellhet komoly ketseget a kozos folytatasrol.

En szerintem ha ma sem nyerunk, vagy max 1 meccset nyerunk az utolso 5-bol, es az EL-ben sem lesz meneteles, akkor kozos megegyezessel elfognak vallni a felek.
Szerintem az ELt komolyan fogja venni, de az utolsó pár meccset nem. Nem mellesleg, olyanokkal játszunk, akikkel jó a viszony, és hát olaszba sok meglepetés szokott születni az utolsó meccseken, főleg ha tét nélküli vagy csak az egyik félnek kellene a győzelem. Én az utolsó 3 meccsre 2 pontot várok. Ma 0, Napoli, Atalanta 1-1. De ez még mindig csak egy személyes összeesküvés elmélet. :D Mixen ma 5ös a Genova, lehet meg kellene próbálni. :D
interfan

Getafe nagyon nem rossz csapat, nem veletlen voltak elol a vegeig.
Nem igazan nezem ki Contebol hogy majd o az EL-t komolyan veszi.

Ha az ujrakezdes ota mutatott nullat hozzuk, akkor mar ott kizugunk.
Es egy utolso 5 fordulo 4-5 pont, + EL zako, hat utanna eleg szep hangulat lesz, aminek a vege jo esellyel egy valtas lehet.
CsaSzi9294

interfan írta: 2020.07.25. 09:13 Getafe nagyon nem rossz csapat, nem veletlen voltak elol a vegeig.
Nem igazan nezem ki Contebol hogy majd o az EL-t komolyan veszi.

Ha az ujrakezdes ota mutatott nullat hozzuk, akkor mar ott kizugunk.
Es egy utolso 5 fordulo 4-5 pont, + EL zako, hat utanna eleg szep hangulat lesz, aminek a vege jo esellyel egy valtas lehet.
Azért ennyire ne legyél pesszimista. :)
A Getafa hiába hozott stabil teljesítményt és nem lenézve őket, de sokkal jobb csapat vagyunk, még így is. Simán bedaráljuk őket oda vissza. Ott még lehetünk elsők, Conte meg megmondta, hogy akkor nem érdekli a helyezés ha első nem lehet. Ez neki is fontos, ELt még nem nyert.
mike

A bajnokságot rendesen elbaltáztuk, viszont BL indulás megvan, mostmár mindent rá kell tenni a EL-re.
Ilyen Getafe féle csapatokat simán ki kell ütni.
interfan

Sok mindenkit siman be kellett volna daralni az ujraindulas ota.
Lasd Sassuolo, Verona, Bologna, megsem sikerult.
Latjuk mekkora gondok vannak fejben, jatekban, valamint az edzo es a vezetoseg kozott.
Nemzetkozi teren foleg ezzel a 3-5-2-vel Conteval szerintem vegunk, mint ahogy a mult is ezt mutatja.
CsaSzi9294

interfan írta: 2020.07.25. 09:34 Sok mindenkit siman be kellett volna daralni az ujraindulas ota.
Latjuk mekkora gondok vannak fejben, jatekban, valamint az edzo es a vezetoseg kozott.
Nemzetkozi teren foleg ezzel a 3-5-2-vel Conteval szerintem vegunk, mint ahogy a mult is ezt mutatja.
Nem védve Contét, de mivel a bajnokság rég elment, hitehagyott lett, szerintem ő sem gondolta, hogy partiban leszünk/ lehetünk a végén (nyilván ez nem mentség semmire). Az ELt megnyerheti, szerintem neki ez most fontos. Figyeld meg, teljesen más képet fog mutatni ő is meccs közben.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2020.07.25. 09:42
interfan írta: 2020.07.25. 09:34 Sok mindenkit siman be kellett volna daralni az ujraindulas ota.
Nem védve Contét, de mivel a bajnokság rég elment, hitehagyott lett, szerintem ő sem gondolta, hogy partiban leszünk/ lehetünk a végén (nyilván ez nem mentség semmire). Az ELt megnyerheti, szerintem neki ez most fontos. Figyeld meg, teljesen más képet fog mutatni ő is meccs közben.
Legyen igazad, csak majd ne jojjon a dobbenet ha a Getafe vagy Leverkursen kiut minket a picsaba...

Sajnos Conte nemzetkozi multja nem sok joval kecsegtet, foleg a jo oreg 3-5-2-vel.

Olasz Kupat is nyerhette volna, de kb leszarta.
Eleg megnezni az elso meccset, Inter-Napoli es minden vilagos lesz.
CsaSzi9294

interfan írta: 2020.07.25. 09:44
CsaSzi9294 írta: 2020.07.25. 09:42
Legyen igazad, csak majd ne jojjon a dobbenet ha a Getafe vagy Leverkursen kiut minket a picsaba...

Sajnos Conte nemzetkozi multja nem sok joval kecsegtet, foleg a jo oreg 3-5-2-vel.
Na majd meglátjuk ;)
A mai meccset rakd meg fix 1esre. ;) :D
versenyszellem

csak ket hozzaszolas:

- ha mi ki is kapunk ma, az Ata tovabbra is 5 pontra lenne a Juve meccs előtt, tehát a bajnoki cimuk csak a vasárnapi meccs utan lehet biztos

- egy meccs lesz a Getafe ellen Nemetorszagban
R9.

leeht szidni a 3-5-2 t europa szinten de lefociztuk idegenben a barcat es a dortmundot is oda vissza verhettuk volna
sajnos a szuk kispad es a fejben nem eleg eros emberek miatt osszeestunk
interfan

R9. írta: 2020.07.25. 10:07 leeht szidni a 3-5-2 t europa szinten de lefociztuk idegenben a barcat es a dortmundot is oda vissza verhettuk volna
sajnos a szuk kispad es a fejben nem eleg eros emberek miatt osszeestunk
Fellangolasok mindig mindenhol vannak.
Stramaccionival is vertuk az evek ota veretlen Juvet.
10 meccses gyozelmi szeria, majd a szezonvegere az Inter tortenelmenek egyik leggyengebb szezonja, tortenelmi vereseg es nyeretlensegi szeriaval.

3 vedovel sosem nyert meg senki komoly nemzetkozi trofeat.
Ez pedig mindent elmond.
CsaSzi9294

versenyszellem írta: 2020.07.25. 09:46 csak ket hozzaszolas:

- ha mi ki is kapunk ma, az Ata tovabbra is 5 pontra lenne a Juve meccs előtt, tehát a bajnoki cimuk csak a vasárnapi meccs utan lehet biztos
Ez jogos, köszi. :thumbup:
versenyszellem

interfan írta: 2020.07.25. 10:12
3 vedovel sosem nyert meg senki komoly nemzetkozi trofeat.
Ez pedig mindent elmond.
Hat max azt mondja el, hogy lesz majd egy elso csapat aki igy nyeri meg, ennel tobbet biztosan nem mond el
😐
versenyszellem

amúgy meg ki tudja, bar Contet nem annak a szentimentalis tipusu személyiségnek ismertuk meg, ha nyer ma a Genoa ellen, azert megiscsak a Leccenek tehet egy szivesseget...

Nem gondolom persze hogy ez lenne a fő motivacioja, de ha a gondolat elokerul a fejeben az mar hatassal lehet ra
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Az Atalanta is 3 vedovel nyomja! És a nemzetközi színtéren is! Nem a 3 védő miatt nem fogunk EL t nyerni, ha nem nyerjük!!
Nekem nagy csalódás lenne ha a játékosok már csak a saját önbecsülésük miatt is nem tennék oda magukat!!
Nyerni akaró játékosokkal lehet nyerni!!! Az meg vagy van most is vagy nem lesz jövőre sem!!!!
Én nem néznék le semmilyen csapatot, ez az Inter sajnos képes kikapni papíron gyengébb csapat ellen is! És pechünkre a Getafe a spanyol csapatokkal ellentétben védekezni is tud!
Azért Forza INTER!!
R9.

jaja atalanta is 3 vedovel megy sztem psg-t bedaraljak
azert mert a multban vmi nem volt az nem garancia arra h nem is lesz..
Válasz küldése