Játékosok (A bő keret tagjai)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Süti

Re: Játékosok (A bő keret tagjai)

Hozzászólás Szerző: Süti »

DSanton39 írta:
Süti írta:Santon mikor játszhat megint? :roll:

már hétfőn is játszhatott volna, mert két hete már teljes intenzitású edzést végez. remélem az Udinese ellen már ő fog kezdeni Chivu/Maicon helyett. :)

Köszi az infót.

Chivu nem bal hátvéd, pontosabban a legutolsó két mérkőzésen elég rosszul játszotta.
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Örülnék, ha Santon játszana, de inkább kezdjen Zanetti hátvédként, középpályán pedig a Bologna meccs legjobbja, Mariga.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

A legjobbakat Julionak!

FORZA INTER!!!
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

kiscivis írta:Julio Cesar ma 31 éves!

sorger=giallo írta:A legjobbakat Julionak!

FORZA INTER!!!

Egyetértek! :)
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

sztem egyébként crisetiget meglehetne próbálni cambiasso mellett.róla eléggé elfelejtkezünk amikor középső középpályást "keresünk".
oké hogy fiatal de egy muntari szintű focira ő is képes lenne.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Dris írta:sztem egyébként crisetiget meglehetne próbálni cambiasso mellett.róla eléggé elfelejtkezünk amikor középső középpályást "keresünk".

Már ott van a jól bevált Motta, Mariga, Javier, nem fogja Benítez erőltetni a fiatlaokat szerintem. :roll:
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Dris írta:sztem egyébként crisetiget meglehetne próbálni cambiasso mellett.róla eléggé elfelejtkezünk amikor középső középpályást "keresünk".

majd úgy 3 év múlva. ;)
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Dejan Stankovic ma ünnepli 32. születésnapját,minden inter szurkoló nevében,boldog születésnapot deki.
Süti

„Samuel Eto’ót, az Inter kameruni támadóját 2000 euró megfizetésére kötelezték, mivel szimulált a tizenhatoson belül az Udinese ellen megnyert bajnokin (2–1).” (NSO)

Na a szövetség ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Süti írta:„Samuel Eto’ót, az Inter kameruni támadóját 2000 euró megfizetésére kötelezték, mivel szimulált a tizenhatoson belül az Udinese ellen megnyert bajnokin (2–1).” (NSO)

Na a szövetség ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta.

Ekkora baromságot, nem az h bocs srácok h nem kaptatok meg egy jogos tizit, törüljük el a sárgát... neem büntessük meg őt..
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/as ... tt-2044869

Legalább mi is szemetek vagyunk :D
Egyébként valóban brutális volt burdisso szerelési kísérlete.
Nagyon örülök hogy végleg túladtunk rajta....
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Tényleg igazi kanparaszt ez az ibrahimovic :D

http://www.youtube.com/watch?v=HaE4d3nAL0g
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Nerazzurri írta:Tényleg igazi kanparaszt ez az ibrahimovic :D

http://www.youtube.com/watch?v=HaE4d3nAL0g

Már megint játsza a faszagyereket, csak nehogy emberére találjon a Milanba, Gattusobol kinézem, hogy visszaferdíti a nagy kapa orrát neki elég idegroncs szegényke. :mrgreen:
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

mike írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/as-roma-az-inter-tiltakozik-hogy-burdisso-csak-ketmeccses-eltiltast-kapott-2044869

Legalább mi is szemetek vagyunk :D
Egyébként valóban brutális volt burdisso szerelési kísérlete.
Nagyon örülök hogy végleg túladtunk rajta....

Ha Tottit a Balotelli elleni mészárlásért csak pár kupameccsre tiltották el, én nem is vártam mást a mostani esettől. Pláne így, hogy az a kérdés, játszhat-e ellenünk. Mikor tőlünk tiltanak el valakit, jellemzően annyi meccset kap, hogy kihagyjon egy közelgő rangadót.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

ha játszhat ellenünk, az csak nekünk jó :D
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Főoldalon olvastam a hírt, de már máshol is Milito beszólását a lecserélése után. Nem értem, mi baja lehet.... :? Szerintem el van keseredve, hogy nem megy neki és másban keresi a hibát, jelesül abban, hogy mindig Őt cserélik le...
Meg kéne értenie, hogy szar formában van, mégis mindig kezdő és bőven megkapja a lehetőséget. Én kedvelem, és remélem megnyugszik és újra bejönnek a lövései, cselei és láthatjuk a régi Milito-t. ;)
Egyébként tavaly Eto'o-nak is volt egy időszaka az Afrika kupa után amikor nem ment neki, semmi nem jött össze, néha még itt is szidtuk a fórumon, de Ő nem hisztizett és kilábalt a gödörből. Milito is szedje szépen össze magát. :)
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Milito , Milito , hogy zengtük a nevét ! Jogosan ! Milamóban a Dóm téren , az Arénában és a Meazzában ....Milito !!!!!!!! Grande , Super . és itt mi is , hogy Világsztár !!!
A németek közül volt aki azt nyilatkozta : Milito vert meg bennünket és nem az INTER !
Persze ez így ostobaság , hisz a 2009/2010 sikereihez az egész csapat kellett nem csupán 1 csatár.
Szóval csak annyit mondanék : Ne bántsuk Őt. Annyi mindent letett az asztalra , hogy MEG KELL BOCSÁTANI az eredménytelenségét.
Fog jönni a gól , a gólok !! Türelem ! Neki hálával tartozunk ! ;)
FORZA INTER !!!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Egyetértek ahogy már többször hangsúlyoztam.Majd egy gól elindítja a termelő folyamatot :)Sok mindent adott nekünk.Én Chivuval is türelmes vagyok,és van egy gyanúm,hogy nem is a formájával inkább a helyével van a gond.Az egyik a két Róma játékos közül akit valaha is el tudtam fogadni és értékelni.
Örülök,hogy Zanettivel semmi komoly baj nincs,valahol azt olvastam össze is esett,de azért szerintem ez kis túlzás.Holnap remélem kezdő lesz.
Apropó kezdő,Sneijderről nem olvastam semmit,holnap már lesz?Vagy inkább "tartalékoljuk"(biztos rendbejövetel) a lúzerek ellen?
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

az a holnap az szerda :D
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Akkor szerda kis időzavar,tök mindegy a lényeg ugyanaz.
sorger=giallo

Nem kell a hiszti, le kell nyugodnia és felvenni az idény elején elvesztett fonalat! Ha újra meglesz a gólvágó cipő, Eto'o-val együtt kitömik a mindenkori ellenfél kapuját. Kitartás, Diego!

Zanettinek a legjobbakat, remélem szerdán a pályán látjuk viszont!

FORZA INTER!!!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Milito nem felejtett el focizni, ez tuti, egyszerűen rossz passzban van.
Szerintem az sem tett jót neki hogy az a szerencsétlen buta maradona mellőzte a vb-n.
Vissza fog találni az igazi játékához, csak bizalom kell neki, én biztosan nem cserélném le sohasem,
akárhány helyzete kimarad mindig benne van hogy a következőt belövi ;)

FORZA MILITO !!!!!!!
Süti

sorger=giallo írta:Ha újra meglesz a gólvágó cipő, Eto'o-val együtt kitömik a mindenkori ellenfél kapuját. Kitartás, Diego!

Szerintem azzal, hogy Eto’o többször érkezik meg a 16-oson belülre, közelebb játszik a kapuhoz pontosan ez nem tesz jót Milito játékának.
Tavaly Mourinho sok esetben gyakorlatilag beáldozta Eto’o-t, aki belement és kőkeményen védekezett.
Szerintem nagy harc van kettejük között, aminek Benitez teret enged.
sorger=giallo

Süti írta:
sorger=giallo írta:Ha újra meglesz a gólvágó cipő, Eto'o-val együtt kitömik a mindenkori ellenfél kapuját. Kitartás, Diego!

Szerintem azzal, hogy Eto’o többször érkezik meg a 16-oson belülre, közelebb játszik a kapuhoz pontosan ez nem tesz jót Milito játékának.
Szerintem nagy harc van kettejük között, aminek Benitez teret enged.
Ebben van valami és szerintem semmi rossz nincs az egészséges rivalizálásban. Ettől függetlenül Milito kb. június óta szenved és eddig az új idény is nagyon peches neki. A tizenegyest nem Eto'o miatt hagyta ki. Az öngólt nem a kameruni miatt hozta össze. A sorozatos gyenge/rossz megoldások nem a rivalizálás miatt alakulnak úgy, ahogy. A helyzetekig most is eljut többé-kevésbé, csak valahogy nem tudja gólra váltani őket. Mindettől függetlenül maximális tisztelet Militonak és a nyilatkozatából is az derült ki, hogy játszani akar, szerintem nem kellene megvonni tőle a bizalmat. Legyen meg az első gól és attól talán mentálisan helyre kerül. Focizni nem felejtett el, ebben biztos vagyok!

Hajrá Diego! FORZA INTER!!!
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

http://www.youtube.com/watch?v=pBXGHFUP ... re=related

Nem tudok haragudni Militora,a tavalyi szezon utan orokre beirta magat az Inter nagykonyvebe ;)

Nagyon a szezon elejen vagyunk, es ahhoz kepest,h meg nem talalt be vezetjuk a tabellat,eddig belefer..Eto jol kezdte az idenyt,remeljuk sok gollal orvendeztet meg minket es Diego se fog 0 gollal zarni,az biztos. Szerintem jatszatni kell,mert a padon nem jon formaba es tul sok emberunk sincs a helyere..Viszont telen vki jonni fog elore es maris tobb lesz a variacios lehetosegunk. Addig rugjon csak kettot a derbin meg 1 gyoztest a BLben es tavasszal ujra remisztgetheti a vedoket :D

Diego Milito facci un gol!!! Forza Inter!!!
dandyka!

Hozzászólás Szerző: dandyka! »

Militoban mindenki bizik,nem tudom miről beszél,h nem biznak benne....10000 meccsből áll a szezon,minden meccsen nem játszhat 90 percet,főleg ,ha gyakorlatilag zéró a teljesítménye...
Ettől függetlenül mindenki tudja ,h addig kell játszania ,amig vissza nem nyeri a tavalyi formáját,mert mindenki szereti és tudja,h kevés jobb csatár van nála...
De ez Etoo éve lesz ,már az év elején mondtam...
FORZA INTER!!!
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Úgy tűnik Zanetti kihagy 1 hetet a 7végi incidens miatt.
Vizsgálatokon fog részt venni.
Marco

Elég fura megszokni h mostanában Zanetti-t egyre többször sérült, többet sérült sajnos mint az elmúlt 10 évben összesen.
R9.

Marco

A csókot a nyakán még nem láttam, de az is jó lett. :D
sorger=giallo

Marco írta:Elég fura megszokni h mostanában Zanetti-t egyre többször sérült, többet sérült sajnos mint az elmúlt 10 évben összesen.
Ő sem lesz fiatalabb, de már életében egy hatalmas legenda, akinek teljesítményét többnyire az ellenfél játékosai/szurkolói is elismerik. Jogosan!

FORZA INTER!!!
Marco

sorger=giallo írta:
Marco írta:Elég fura megszokni h mostanában Zanetti-t egyre többször sérült, többet sérült sajnos mint az elmúlt 10 évben összesen.
Ő sem lesz fiatalabb, de már életében egy hatalmas legenda, akinek teljesítményét többnyire az ellenfél játékosai/szurkolói is elismerik. Jogosan!

FORZA INTER!!!

Egyértelmű, de tavaly is 36 volt és mégis semmi baja se volt.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Sneijder-el nem sikerült szerződést hosszabbítani! Elivleg ő jól érzi magát nálunk, szereti a cspatot, a szurkolókat, a vezetőséget, a várost, és maradni is szeretne, de hívja JM a Reklám Margitba!

:roll:

Nem valószínű hogy visszatér, bár az ügynöke megjegyezte, hogy más világ van ott már JM érkezésével,mint amikor snidling ott játszott.

Tesznek még lépéseket azért, hogy összejöjjön a szerződés hosszabbítás!

NE LEGYENEK MÁR IDIÓTÁK BRANCA-ÉK!!! Ő kulcsjátékos... le kell kötni vagy 8 évre legalább!!

:mrgreen:
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Tipikus ostoba sajtóhír. Szerintem cseppet sem olyan drámai a helyzet ahogy azt beállítják. Fizetés emelésről inkább az uborka szezonban szoktak tárgyalni. Mintha a nyáron azt nyilatkozta volna hogy az Interből akar visszavonulni.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Ha jól tudom 4 vagy 5 éves szerződése van és 4 milliot vagy 4 felet keres.. A csapat egyik legjobban kereső játékosa, szal nem nagyon rinyálhat hogy nincs megbecsülve Milito is 4-et keres ugy tudom.. Biztos nem értenek egyet velem sokan, de undorító dolognak tartom mikor valaki a csapata egyik legjobban fizetett és legfontosabb játékosa, és fizetésemelésért könyörög meg fenyegetőzik hogy ha nem kapha meg akkor elmegy... Bár nyilván Wesleynek az ügynöke kavar, és a sajtó is rendesen felfújja az ügyet.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Tommy írta:Ha jól tudom 4 vagy 5 éves szerződése van és 4 milliot vagy 4 felet keres.. A csapat egyik legjobban kereső játékosa, szal nem nagyon rinyálhat hogy nincs megbecsülve Milito is 4-et keres ugy tudom.. Biztos nem értenek egyet velem sokan, de undorító dolognak tartom mikor valaki a csapata egyik legjobban fizetett és legfontosabb játékosa, és fizetésemelésért könyörög meg fenyegetőzik hogy ha nem kapha meg akkor elmegy... Bár nyilván Wesleynek az ügynöke kavar, és a sajtó is rendesen felfújja az ügyet.

Ittvan pontosan, hogy ki mennyit keres:

Kép

Amúgy meg igazad van.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Ez a szörnyű:
Zanetti 2,5M
Suazo 3,2M
Mancini 3,5M
Ipa

Hozzászólás Szerző: Ipa »

Azért az gáz, hogy Mancini, Suazo és Rivas trióra 7,7 millát dobunk ki az ablakon.
Javasolni kellene az ügynököknek, hogy ezt rendezzék el és akkor Milito, Maicon vagy Wesley megkaphatja a haszon egy részét :)
R9.

Zanettinek járna egy 50 milliós végkielégítés :D
sorger=giallo

Ezért nem fogjuk eladni soha a Mancini-Suazo párost! Ekkora fizetést csak komolyabb csapatok tudnának biztosítani, de nekik nem kellenek. Kisebb klubok töredék fizetéséért pedig nem fognak váltani. Így eljárnak edzésre, felelősség nincs rajtuk, mert tétmeccsen szinte alig szerepelnek. Maximum kölcsönbe lehet lepasszolni őket, de sokra azzal sem megyünk.

Sneijder meg remélem kék-feketében megy nyugdíjba!

FORZA INTER!!!
Süti

Most négyet keres évente a klubtól, de azt nem tudjuk, hogy mennyit szeretne az ügynökével kiharcolni.
Ezt azért lenne jó tudni (persze nem tudjuk meg), mert abból lehetne érezni, hogy mennyire állnak egymástól távol az álláspontok.
Sokan írjátok, hogy Zanetti nem keres jól nálunk. Én ezzel azért nem értek egyet, mert ő egy életre szóló szerződést kötött a klubbal.
95 óta az Inter játékosa, tulajdonképpen azóta a megfizetett játékosok között van.
Mancini-Suazo 3-4 év alatt nem keres annyit összehasonlítva, mint Zantti 16 év alatt.
Nekik ez az életük szerződése, aminek a letelte után ehhez képest aprópénzért fognak játszani valahol.
graziejosé

Süti írta:Most négyet keres évente a klubtól, de azt nem tudjuk, hogy mennyit szeretne az ügynökével kiharcolni.
Ezt azért lenne jó tudni (persze nem tudjuk meg), mert abból lehetne érezni, hogy mennyire állnak egymástól távol az álláspontok.
Sokan írjátok, hogy Zanetti nem keres jól nálunk. Én ezzel azért nem értek egyet, mert ő egy életre szóló szerződést kötött a klubbal.
95 óta az Inter játékosa, tulajdonképpen azóta a megfizetett játékosok között van.
Mancini-Suazo 3-4 év alatt nem keres annyit összehasonlítva, mint Zantti 16 év alatt.
Nekik ez az életük szerződése, aminek a letelte után ehhez képest aprópénzért fognak játszani valahol.

Jó csak Zanetti pont nem az a zsoldos fasz akinek a pénz számít. Ő ingyen is játszana, ez teljesen biztos. Ezért vannak sokan felháborodva Manciniék fizetésén. Más nem fog nekik ennyit adni, úgyhogy szépen megvárhatjuk míg lejár a szerződésük, aztán húzhatnak. Semmit nem csináltak és ahhoz képes aránytalanul nagyon sok pénzt kaptak.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Komax írta:Tipikus ostoba sajtóhír. Szerintem cseppet sem olyan drámai a helyzet ahogy azt beállítják. Fizetés emelésről inkább az uborka szezonban szoktak tárgyalni. Mintha a nyáron azt nyilatkozta volna hogy az Interből akar visszavonulni.

Ez teljesen így van...majd mikor közelebb leszünk a szerződés lejártához akkor kicsit közelednek majd az álláspontok..nem hinném h bármi probléma lenne ezzel
Az viszont h innen akar visszavonulni..háát Ibra meg az inter csapatkapitánya akart lenni :D (tudom h teljesen más emberek de...) szóval nem vennék rá mérget :D
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Gyerekek ez a Coutinho teljesen korrekt srác! Na jó ezt eddig is le lehetett venni a nyilatkozataiból.
Egy kis helyzetjelentést közölt... Csak röviden: tetszik neki Milánó az Inter. És mindenbe segítik őt. Tetszik neki az időjárás is, Rioban valaki mondta neki hogy Rionál hűvösebb de még egyenlőre ugyanolyan meleg van mint Brazíliába. Olaszúl még nem tud de tanúlja. És a brazíl csoportról is beszélt, Lucio, Julio Cesar Motta , Maicon. Mind segítik és hogy mások azt gondolják ők nagyképűek a győzelmek miatt de mindenki nagyon szerény és egyszerű ember.
Az az érzésem vele kapcsolatba, hogy olyan mint a kisgyerek mikor rájön hogy melyik testrésze és érzékszerve mire jó és ezekre úgy aranyosan rácsodálkozik. Ő is idecsöppent a totál profi labdarúgásba és új neki minden. De ez úgy tetszik nekem. Csapaton belűl is imádják ahogy olvasom. Nagyon szimpi nekem ez a srác. Nem arcoskodik és remélem nem is száll el magától. Pl még korábban mondta hogy J Cesar mindig mondja neki hogy maradjon ilyen egyszerű srác. És ha nem is marad egyszerű ember de ha J Cesar lesz a mentora akkor jó arc lesz! ;)
graziejosé

Nem egy Balotelli, az biztos :)
Engem több mindenben is Patora emlékeztet.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

BandInter írta:Tetszik neki az időjárás is, Rioban valaki mondta neki hogy Rionál hűvösebb de még egyenlőre ugyanolyan meleg van mint Brazíliába.

Azért főleg januárban fogják még csalódások érni az időjárás terén. :) Emlékszem olyan meccsekre amikor csont fagyos pályán játszottunk...sőt novemberben is voltam kint már úgy BL meccsen, hogy azt hittem megfagyok a lelátón.
Jó gyerek, jó játékos lesz, csak szoknia kell még a keményebb olasz bajnokságot. ;)
Tommy

Tavaly a Lazio ellen olan hideg volt, hogy a kanyarban a srácok tüzet raktak, és melegedtek körülötte. :lol: Azért télen is vannak minuszok milánóban, bár nem megy sűrűn 0 fok alá, inkább 0-10 között de, januárban vannak azért minuszok, bár nyilván nem -10, 20 fokok. :) :D
graziejosé

1 vagy 2 évvel ezelőtt Szicíliában is volt -10, ami még durvább, mert Észak-Olaszországtól az mennyivel délebbre van? Úgy emlékszem Serie B forduló maradt is el a hideg miatt.
Tommy

Pedig ott télen is jó idő van, amugy kb 1000 km a távolság. :D De most már ne offoljunk.
Süti

Ha Cordoba ma kezd, amire nagy az esélye, akkor az lesz neki a 300. Serie A-s mérkőzése.

2000. január 6-án debütált a Perugia ellen.
Válasz küldése