Erre tenyleg nincs mas szo csak az hogy megalazo.
Multheten ugyanez a Napoli ellen, most Atalanta ellen.
De volt itt mar Verona ellen is 2 perc, na meg Torino ellen 6 perc.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Erre tenyleg nincs mas szo csak az hogy megalazo.
A lenyeg hogy mi behuzzuk;)
Azért Eriksen hozzáállásával is baj van.interfan írta: ↑2020.08.01. 22:43Erre tenyleg nincs mas szo csak az hogy megalazo.
Multheten ugyanez a Napoli ellen, most Atalanta ellen.
De volt itt mar Verona ellen is 2 perc, na meg Torino ellen 6 perc.
Ő ilyen!! Mindig is ilyen volt!!Audipower írta: ↑2020.08.01. 22:49Azért Eriksen hozzáállásával is baj van.
Amikor játszott, akkor sem támadt vissza labdavesztés után. Sneijder anno pl. sokkal többet futott, támadott vissza irányítóként.
Nekem Eriksen kicsit halvérűnek tűnik, de remélem rámcáfol, ha a következő szezonban is itt lesz még.
ki tudja mi van/volt a szerzodeseben, lehet hogy X meccset garantaltunk neki vagy barmi hasonlo...
Ha tudtuk, akkor nem értem miért igazolták le.Inter101 írta: ↑2020.08.01. 22:50Ő ilyen!! Mindig is ilyen volt!!Audipower írta: ↑2020.08.01. 22:49Azért Eriksen hozzáállásával is baj van.
Amikor játszott, akkor sem támadt vissza labdavesztés után. Sneijder anno pl. sokkal többet futott, támadott vissza irányítóként.
Nekem Eriksen kicsit halvérűnek tűnik, de remélem rámcáfol, ha a következő szezonban is itt lesz még.
Koszi, meglesz;)CsaSzi9294 írta: ↑2020.08.01. 22:54![]()
Kitartást reggelig![]()
Hát azt tudjuk azért, hogy Conte-nál vannak gondok fejben... De nem lennék meglepődve, ha Zhangéknak egyszercsak elegük lenne belőle.cuchu11 írta: ↑2020.08.02. 06:49 Conte feldúltan nyilatkozott a meccs után. Azt mondja, hogy a játékosok és a szakmai stáb nem kapja meg a kellő védelmet a klubtól. És most látott egy 2017-es Spaletti interjút és azóta semmi sem változott. Kiemelte, hogy nem az átigazolási piacról beszél. Akkor miről???
Egesz Olasz media dobbenten all Conte hatalmas tamadasa miatt.cuchu11 írta: ↑2020.08.02. 06:49 Conte feldúltan nyilatkozott a meccs után. Azt mondja, hogy a játékosok és a szakmai stáb nem kapja meg a kellő védelmet a klubtól. És most látott egy 2017-es Spaletti interjút és azóta semmi sem változott. Kiemelte, hogy nem az átigazolási piacról beszél. Akkor miről???
Ha ez így van, akkor simán lehet, hogy neki a háttérben már rég megvolt az új csapata (Juve?).interfan írta: ↑2020.08.02. 07:15Egesz Olasz media dobbenten all Conte hatalmas tamadasa miatt.cuchu11 írta: ↑2020.08.02. 06:49 Conte feldúltan nyilatkozott a meccs után. Azt mondja, hogy a játékosok és a szakmai stáb nem kapja meg a kellő védelmet a klubtól. És most látott egy 2017-es Spaletti interjút és azóta semmi sem változott. Kiemelte, hogy nem az átigazolási piacról beszél. Akkor miről???
Nem csak hogy tamadott, de a jovojet sem erositette meg, elmondta az o jovoje az EL.
Egyertelmu, nyilt, es nagyon durva tamadast intezett a Suning fele.
Ujsagiro meg is kerdezte, ez a "lemondasi beszede volt e".
Conte erre sem valaszolt, csak folytatta a klub es a Suning nagyon kemeny es eros tamadasat.
Olyan szintu tamadas volt ez, es olyan szavak, amikre senki nem szamitott.
Teljes dobbenet van a lapoknal, a szakertoknel, a szurkoloknal.
Conte ledobta az atombombat, es olyat tett amit kb meg semmilyen edzo.
Ezek utan a valas es a Suning-Conte kapcsolat vege szinte biztosan megerkezett.
Ezek Conte peldatlan es elkepeszto durva szavai sajat vezotosege ellen.Baggio85 írta: ↑2020.08.02. 07:19Ha ez így van, akkor simán lehet, hogy neki a háttérben már rég megvolt az új csapata (Juve?).interfan írta: ↑2020.08.02. 07:15Egesz Olasz media dobbenten all Conte hatalmas tamadasa miatt.cuchu11 írta: ↑2020.08.02. 06:49 Conte feldúltan nyilatkozott a meccs után. Azt mondja, hogy a játékosok és a szakmai stáb nem kapja meg a kellő védelmet a klubtól. És most látott egy 2017-es Spaletti interjút és azóta semmi sem változott. Kiemelte, hogy nem az átigazolási piacról beszél. Akkor miről???
Nem csak hogy tamadott, de a jovojet sem erositette meg, elmondta az o jovoje az EL.
Conte erre sem valaszolt, csak folytatta a klub es a Suning nagyon kemeny es eros tamadasat.
Mondjuk nem ejtenék egy könnycseppet sem érte. Legalább ha lemond nem kell az évi 12 millióját fizetni.
Sokan erre gondolnak, hogy ez a volt az a Spalletti nyilatkozat, amire Conte hivatkozott.cuchu11 írta: ↑2020.08.02. 06:49 Conte feldúltan nyilatkozott a meccs után. Azt mondja, hogy a játékosok és a szakmai stáb nem kapja meg a kellő védelmet a klubtól. És most látott egy 2017-es Spaletti interjút és azóta semmi sem változott. Kiemelte, hogy nem az átigazolási piacról beszél. Akkor miről???
Amúgy Contének igaza van csak talán nem ilyen győztes meccs után várná az ember az ilyen nyilatkozatokat.bodimiki7 írta: ↑2020.08.02. 08:07Sokan erre gondolnak, hogy ez a volt az a Spalletti nyilatkozat, amire Conte hivatkozott.cuchu11 írta: ↑2020.08.02. 06:49 Conte feldúltan nyilatkozott a meccs után. Azt mondja, hogy a játékosok és a szakmai stáb nem kapja meg a kellő védelmet a klubtól. És most látott egy 2017-es Spaletti interjút és azóta semmi sem változott. Kiemelte, hogy nem az átigazolási piacról beszél. Akkor miről???
"I don’t say anything to you journalists, but there’s someone that is doing that (a mole) [...] you already know that next year we won’t be doing the tournée in China, and that’s weird, because I’ve only said it in an internal meeting”
Ezt a twitteren azzal támasztják alá, hogy szeptember körül volt Lukaku és Brozovic közötti balhé még ki sem jöttek az öltözőből már minden oldal lehozta.
Illetve, hogy minden kisebb, de klubon belül elintézhető probléma, ami nem tartozik teljes egészében a nyilvánosságra egyből kikerült, minthogy azt megoldották volna klubon belül. De ugyanitt említik Icardi, Nainggolan, Perisic ügyét.
Ez nem profi, mert amit az edző és a játékosok többsége felépít meccsről-meccsre, hónapról-hónapra azt két ilyen eset le is nullázza.
Sokan Ausuliot említik meg, hiszen Conte ki is tért, hogy itt most nem az átigazolásokra gondol (Hakimiről alig volt pletyka) hanem a belsős dolgokra.
Sajnos Conte mar osszel elkezdte...CsaSzi9294 írta: ↑2020.08.02. 08:31 Örüljünk neki, ha ki is nyitja a száját, és kiáll a csapatért, amikor a vezetőség nem tette. Elég pl a meccs időpontjainkat meg nézni. Vagy amikor a karantén előtt a Juve mindent megtett, hogy le legyen játszva a nagyon fontos Juve-Inter, úgy hogy nem is az következett volna, hanem a Sassoulo meccs. A mi vezetőink semmit nem tettek az ellen, hogy nem kellene lejátszani.
Ő is nagyon jól tudja, hogy amíg a Juve vezetősége mindent meg tesz a klubért, addig mi csak nézünk, mint hal a szatyorban. Erre gondolhatott, mint szakadék. Nyilván onnan jött látta és ismeri a dolgokat, vagyis a mi vezetőségünk nem igazán profi. Még is csak 9 cím zsinórban, ezt nem lehet betudni annak, hogy segítik őket. Rühellem őket, de sokkal rendezettebb klub képét látom bennük, mint a miénket sajnos.
De mit is lehet várni egy huszonéves vezetőtől? Még a meccseken sincs ott. Ha ott is van Marotta mondja neki, hogy ha gól van.
Folyamatos belsős kiszivárgások voltak egész évben, amit úgy hozott le a média, hogy kb azonnal.
Nem csodálom, hogy kifakadt, és örüljünk neki, hogy végre mer valaki felszólalni!
Szóval lehet ezt támadásnak venni, de ez sajnos a valóság és én igazat adok neki.
És akkor még az átigazolásokat nem is említette.
Forza Inter!
Egyet értek, szerintem is nagyon túl van ez tolva.Festa írta: ↑2020.08.02. 08:37Amúgy Contének igaza van csak talán nem ilyen győztes meccs után várná az ember az ilyen nyilatkozatokat.bodimiki7 írta: ↑2020.08.02. 08:07cuchu11 írta: ↑2020.08.02. 06:49 Conte feldúltan nyilatkozott a meccs után. Azt mondja, hogy a játékosok és a szakmai stáb nem kapja meg a kellő védelmet a klubtól. És most látott egy 2017-es Spaletti interjút és azóta semmi sem változott. Kiemelte, hogy nem az átigazolási piacról beszél. Akkor miről???
A távozása miatt nem hiszem,hogy visszamenne a juvébe.
Szerintem ha megkapja Dzsekot vagy Vidalt akkor azért egy picit lecsillapodna.
Lemondási beszéd? Az olasz média ezt is túltolja mint mindg.Arra tippelek,hogy a Milán után nekünk volt a legjobb eredményünk a karantén utáni időszakban.Ha nagy gáz lenne az öltözőben akkor ez nem sikerülne.
Sziasztok Orbán Viktor vagyok és pont ez a problémám a sajtó nagy részével.interfan írta: ↑2020.08.02. 07:15 Egesz Olasz media dobbenten all Conte hatalmas tamadasa miatt.
Én most úgy értem ( és ne sértődj meg), szerintem te tolod túl.interfan írta: ↑2020.08.02. 08:45 Sajnos Conte szavai ezek, es nem pedig az ujsagiroke.
Nincs ezen mit "tul tolni".
Ezek tenyek.
Az meg hogy mekkora lenne a baj, teljesen targytalan.
Conte a Juveval is mit csinalt utolso felevebe, kb minden meccset megnyert.
Megis lemomdott es osszeveszett a vezetokkel.
Jatekosokkal ott sem volt baja, es itt sem.
Tegnap el is mondta, orul hogy ezekkel a jatekosokkal dolgozhatott egyutt.
Minden elismerest es dicseretet megerdemelnek, de csakis ok senki mas.
Ausilio régóta probléma, nem is baj ha beszólnak neki.interfan írta: ↑2020.08.02. 08:52 Irta itt Bodimiki hogy Spalletti interju, amit ugye Conte is emlitett.
Na es ugye Ausilio.
Na a TS ugyanerre jutott.
Hogy a Suningon kivul aki a tamadas egyertelmu celpontja az Ausilio.
Aki tulelte az osszes valtozast, megis itt van, es a TS szerint is Conte racelzott mint a baj egyik fo forrasa.
Korbenezel az olasz mediaban ezek a szavak vannak.CsaSzi9294 írta: ↑2020.08.02. 08:54Én most úgy értem ( és ne sértődj meg), szerintem te tolod túl.interfan írta: ↑2020.08.02. 08:45 Sajnos Conte szavai ezek, es nem pedig az ujsagiroke.
Ezek tenyek.
Oké van egy ilyen nyilatkozat. De atombomba meg teljes média döbbenet..
Ha csak annyit írtál volna le, ami maga a nyilatkozat volt, nem keltettél volna ilyen hatást. Erre gondoltam, hogy túl van tolva a dolog.
Maga a nyilatkozat egy Conte stílusú egyenes nyilatkozat.Véleményem szerint ha bajnokok is lettünk volna, ezt Conte akkor is ugyan így tette volna.
Fentebb írtam, hogy szerintem a mérkőzés időpontok, a Juve-Inter meccs karantén előtt, amit le sem kellett volna játszani, mert a Sass jött volna és úgy mentünk karanténba, hogy el ment a bajnokság. Emlékezz, Agnelli mennyit lobbizott, mert tudta ott vége lesz a bajnokságnak ha nyernek. Ezt Conte nem akarta és még is a juve szava döntött.alwin91 írta: ↑2020.08.02. 08:57 Nehéz erre mit mondani. Védelem a klubtól? Mire gondol egészen pontosan? Őt sosem kritizálta a sajtóban a klubtól senki, fordítva ez rohadtul nem igaz már...
Mióta Marotta idejött azóta van az az érzésem, hogy profin működik a klub kommunikációban meg egyébként minden másban. Mégis mi lehet a probléma? Jo lenne ezeket a belső dolgokat helyretenni, mert ez mindig kihatással lesz a csapatra.
Értem!interfan írta: ↑2020.08.02. 08:57Korbenezel az olasz mediaban ezek a szavak vannak.CsaSzi9294 írta: ↑2020.08.02. 08:54Én most úgy értem ( és ne sértődj meg), szerintem te tolod túl.interfan írta: ↑2020.08.02. 08:45 Sajnos Conte szavai ezek, es nem pedig az ujsagiroke.
Ezek tenyek.
Ha csak annyit írtál volna le, ami maga a nyilatkozat volt, nem keltettél volna ilyen hatást. Erre gondoltam, hogy túl van tolva a dolog.
Maga a nyilatkozat egy Conte stílusú egyenes nyilatkozat.Véleményem szerint ha bajnokok is lettünk volna, ezt Conte akkor is ugyan így tette volna.
Mindenki dobbenten all az ujabb egyertelmu es nagyon komoly tamadas miatt.
Maga Conte is elmondta, neki a jovoje az EL meccsek.
Nyerni jott ide, de ez nem sikerult, es tudja is miert ki ennek a felelose.
Olyanokat is mondott hogy neki csaladja van, es rengeteg tamadas erte.alwin91 írta: ↑2020.08.02. 08:57 Nehéz erre mit mondani. Védelem a klubtól? Mire gondol egészen pontosan? Őt sosem kritizálta a sajtóban a klubtól senki, fordítva ez rohadtul nem igaz már...
Mióta Marotta idejött azóta van az az érzésem, hogy profin működik a klub kommunikációban meg egyébként minden másban. Mégis mi lehet a probléma? Jo lenne ezeket a belső dolgokat helyretenni, mert ez mindig kihatással lesz a csapatra.
És bajnoki címekkel...
Nyilván túl van tolva, mint mindig. Ugyanaz kb ugyanúgy leírva többször. Hatásvadászat. Pont azt csinálja Interfan is, mint az olasz újságírók. Csak ő itt a fórumon.CsaSzi9294 írta: ↑2020.08.02. 08:54Én most úgy értem ( és ne sértődj meg), szerintem te tolod túl.interfan írta: ↑2020.08.02. 08:45 Sajnos Conte szavai ezek, es nem pedig az ujsagiroke.
Ezek tenyek.
Pontosan ahogy irod.Cupi írta: ↑2020.08.02. 10:21 Conte azt nem tanulta meg nem szarunk oda ahonnan az ételt kapjuk?Évi 12 millióba....
Lehet igaza van és véleménye is lehet de könyörgöm ez a mód ahogy rendezi....oké a bajnokságnak vége de 3 nap múlva EL meccs...mit gondolnak a játékosok? Mennyire lesznek így összeszedettek? Pont most beleszállni a klubba...meg a sajtón keresztül....ez gáz azért.
Az is tény az olaszok túllihegik az ilyet de attól még szerintem se korrekt ebben a formában ez a megnyilvánulás a részéről.
Nekem mondjuk az sem szimpi mindig a juve seggét nyalja....Mourinho mindig az Inter nagy korszakairól, korábbi sikereiről beszélt ha példát keresett, Conte meg a juvét mondja állandóan, hogy ott ilyen profik olyan profik....Inter padon ilyenekről beszélni folyamatosan.....![]()