Ha nem változtat Conte, el fog úszni a meccs, a Sevilla jelenleg sokkal jobban játszik.
Beszarás, hogy Lukaku is most hibázik.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Egész tavasszal ezt írtuk, nem tud cserélni, nem tud belenyúlni a meccsekbe, nem tud egy Eriksent használni...kovacs_ata írta: ↑2020.08.21. 22:55 Nagy kerek 0 volt ez a performansz. Remélem már érthető, hogy Contéval mi is a baj. Pár játékost már meg sem említek inkább.
Kihúzott minket a sok éves gödörből, ez köszönjük is neki, de innentől ő már nem lesz előrelépés vele. Meg lehetett volna ez a meccs, EL döntő rutin nélkül is, ha észreveszi azt, hogy a Sevilla már a seggén veszi a levegőt, és behozza a 60.ba azt a 3 cserét akit a 80.ba tett be.Baggio85 írta: ↑2020.08.21. 23:27
Egy európai döntő megnyereséhez rutin és szerencse kell, nekünk ebből mára egyik sem jutott.
Hogy ezt Conte-val vagy nélküle... Sajnos én továbbra is azt gondolom, hogy neki túl sok hibája van AHHOZ, hogy olyan kirohanást intézzen a klub felé, mint az Atalanta meccs utáni.
Nehéz lesz, de amit felépítettünk semmiképpen nem szabad lerombolni, menni kell tovább előre!
Igazán igazságtalan szerencsetlennel. A hátán vitte az egész csapatot a szezonban. Sajnos ma nagyokat hibázott, de nagy respect neki azért amit azóta tett, hogy itt van. Ma így sikerült, fel a fejjel.
En jatekos lennek nekem erot adna,hogy jovore a 2 ezustbol aranyat csinaljak es azertis megnyerjek mindent amit csak lehet. Szerintem oket sem fogja visszavenni.
Tehát (remélem) megköszönik a munkáját...
Ott kezdődik a dolog, hogy ép eszű edző Gagliardinit nem nevezi a kezdőbe, de még csak be sem cseréli egy EL döntőn. Ezek után minden más fölösleges kifogás, hogy miért nem nyertünk. Sajnos már az elején el lett b*szva ezzel. Két gólba is (de lehet 3) benne volt.ricsinter írta: ↑2020.08.21. 23:46 Ez sajnos nagyon gyenge volt, semmi elkèpzelés nem volt a jàtékunkban, nekem ez nagy csalódás, hogy így alakult![]()
Én nem nagyon tudnám ezt a nemzetközi rutinra sem fogni, ez nem ez a Sevilla már, amelyik sorra nyerte a döntőket, volt Navas, Banega, Fernando, De Jong és is itt ki is fújt a rutinos játékosok listája.
Meg az se legyen aki berakja. Nem ő tehet róla, hogy annak ellenére, hogy a leggyengébb, így is a kezdőbe van.vaskalap írta: ↑2020.08.22. 00:02 Félidőben mondtam a fiamnak,olyan kiegyenlített a meccs,hogy egy apró mozdulaton fog múlni a meccs.Sajnos egy rossz reflex mozdulat eldöntött mindent.Sajnálom nagyon,hogy így alakult,mi is nyerhettük volna mégse így lett.Igazából nem haragszok senkire,de Gag remélem ősszel már nem lesz itt.