Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Bombastico

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Eto'o 3 gól + gólpassz.
Idén már 11-nél tart.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Nagyon jót meccseltünk :D
Etoo pazar.

Vasárnap Juve...
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Becsülöm Benitezben hogy betette a fiatalokat (Coutinho,Biabiany,Santon,Obi)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Gratula a srácoknak, szép győzelem volt!

FORZA INTER!!!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Grat a csapatnak, szép volt. :) juve ellen egy hasonló eredmény de szép is lenne ;)

Forza Inter
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Ezt is behuztuk. A hétvégén a Juvét kell megverni! Coutinho és Biabany jol játszott maradhatnának a Juve ellen is. Lehet hogy Lucio miatt Santon is lehetöséget kap, mondjuk ezen most kár molyolni. Szép volt fiuk nagy gratula!! Forza INTER!!!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Nagyon nagy grat a csapatnak, szép volt srácok. Csak így tovább, Forza Inter.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Grat a csapatnak, nagyon meggyőzően és jól játszottunk ma egy kicsit tartalékos Bréma ellen. A lényeg, hogy ugyanúgy helyén kell kezelni ezt a győzelmet, mint a hétvégi vereséget. Eto'o meg remélem nem hagyja abba a gólgyártást mondjuk jövő májusig! :D Hétvégén is szükség lesz rá...

GRAZIE RAGAZZI!!! FORZA INTER!!!
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

DaNi írta:Becsülöm Benitezben hogy betette a fiatalokat (Coutinho,Biabiany,Santon,Obi)

Szerintem nem nagyon volt választása.
Ezek után viszont talán több lehetőséget kapnak.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nagyon tetszett a mai játékunk, gyors, lendületes és látványos is volt! Az első félidő szinte 10-es volt!
Akik nagyon tetszettek: Biabiany, Coutinho.
Igaz, h a Werder védelem nem állt a helyzet magaslatán ma, de tényleg odatettük magunkat és végig akarás volt!
Deki az elmúlt 3 meccsen már "belőtte" a kaput, Juve ellen már októbernél járunk majd, úgyhogy már jöhet a gól is, az októberi 3-4 gólja elférne!
A mai meccstől nem szabad elszállni, de ez ma tényleg "bejött"
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Hát Coutinho 1x kezdett és be is bizonyította, hogy jobb mint Pandev. Egyenlőre nálam bejátszotta magát a kezdőbe. :)
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Szép volt srácok!
Ilyen és ehhez hasonló győzelmeket szeretne látni szerintmem mindenki!

Pár vélemény a tegnapról!

Cesar milyen ökörséget csinált a mérkőzés elei kirohanásával??? Ha nincs ott Lucio, már vezetnek is azzal az átemelős, majdnem becsorgós labdával...... :evil:

Sajnálom a sérüléseket. Lucio idén nem olyan nagy tanár mint tavaly, ahogy W. Samuel sem az. Nyilván idő kell nekik míg megszokják az új taktikát, de mintha kijönne lassan rajtuk a kor......
Chivu szertinem jól nyomta belső hátvédként, mint ahogy Santon is egész türhető volt bal bunkóba.

FIGYELTÉTEK AZ ELSŐ FÉLIDŐBEN MILYEN JÓ VOLT A BAL SZárnYUNK!??!?! Coutinho megoldotta. Nagyon kellemesen csalódtam benne... látszik hogy fizikumban is fejlődött, mert a nála nagyobb Wesley sem tudta elnyomni.. (csak néha) és jól kavart a szélen. Biabiany kevesebbet volt játékba. Volt vagy két elfutása a szélen és inkább a védekező feladatokra koncentrált.
A második félidőre mindkét "kicsi" eltűnt valamelyest... gondolom elfáradtak.. de még így is helyt álltak becsülettel.
Mondjuk Biabiany beadása Coutinho fejére.... :roll: :twisted: PAZAR VOLT.... Illett volna bebólintani! Mondjuk a meccs elején kapásból 5 perc alatt vezethettünk volna 3-1 arányban.

Castellazzi jól védett, valahogy nekem nagyon szimpatikus az ürge... szolíd, de nagyon megbízható embernek tűnik.... akinek nem remeg meg a lába (az eddigiek alaján). Örülök, hogy ő lett Toldo utódja a cserekapus poszton.

Eto'o meg egy ÁLLAT!!! (jó értelemben) :D Kicsit nekem is szúrja a szemem, hogy más nem nagyon lő gólt rajta és Snidlingen kívül, de azért ne panaszkodjunk. Szerintem a két kicsi még nem is meri elvállalni mikor érkezik mondjuk középen egy Eto'o, vagy Sneijder, vagy Stanko. A hierarchia és a tisztelet még nagyon játszik náluk. Még szerintem ha kedvezőbb helyzetbe is vannak mint a rutinos nagy nevű ársak, akkor se fogják elvállalni.. egy darabig. Aztán ez idővel úgy is változni fog, mert megszokják a ritmust, a társakat, a taktikát, az iramot.... és remélhetőleg 5-5 gólra mindkét újonc képes lesz... (én többet még nem várok tőlük.... ez a tanulóév csupán) 8-)

Pandev és Milito nem hiányzik nekem ebből a csapatból. Őket én leültetném a későbbiekben is a padra.... a kicsik szokják a légkört..... játszanak egy 60-70 percet meccsnként és akkor ha gáz van, jöjjenek a padról a rutinos "vén rókák"... akik a tapasztalatukkal segíthetnek a csapaton.

Szóval nálam a tegnap látott támadó négyes maradna a kezdő.... Eto'o, Sneijder, Coutinho, Biabiany.... csere Pandev, Milito, (és majd még jön Motta is... akinek helyet kell találni...bár nálam ő is csak pados lenne)

Bocs, hogy kicsit hosszúra nyúlt...
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

remélem mocsok juve is kap egy 4-est, de szép lenne... :D
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Gyakorlatilag mindent elmondtatok a tegnapi meccsről. Én elkezdeném rotálni Pandevet Coutinhoval és Biabianyval. Milito az Milito, de nálam is Eto'o jobb.

Úgy látom az lesz itt a baj, ha Milito pályán van és Eto'o is feljebb-beljebb játszik akkor még lesznek ilyen Chivu féle kirohanások, azaz a balon senki nem fog visszazárni és magára marad a balbekk. Tegnap a két fiatal rendre visszafutott.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Húúú de kellett ez a győzelem!
Jól játszott a csapat és eredményesen sőt olykor látványosan.
A fórum kezdőjében 30 000 néző szerepel na ez szerintem kicsit kevés és a látottak alapján alábecsültnek érzem.
A 3. gyűrűben nem voltak de a 2. és 1. ben elég rendesen . Ollyan 50/55 000
re becsülném - bár ez most nem lényeg. A milánóiaknak a bajnokság a fontosabb
ill. majd később pl. az elődödtőért folyó küzdelmekben majd lesz telt ház is.
Igen ahogyan már írtátok a hátvédek kissé nehézkesek. Cordoba , bár nagyon szeretem - már nem akkora ász és bizonytalan , Lucio meg megsérült.
A többiek jól küzdöttek . Stanko már lőhetne egy óriási gólt na majd a Juventus ellen. :D
Végül : A fényes győzelemhez egy apró megjegyzés és nemoff !!!! de a Brema nem egy csúcs gárda ! Deeeee a győzelmünk pazar és megnyugtató !
FORZA INTER !!!
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

A bl csoportmeccseken ha nem valami velünk egyszintű nagycsapattal játszunk akkor általában 20-40 ezer néző szokott kimenni..
mike

internaZIOnaLe írta: Pandev és Milito nem hiányzik nekem ebből a csapatból. Őket én leültetném a későbbiekben is a padra..

Pandevet értem miért ültetnéd -Coutinho jobb nála.

De én Militot soha semmilyen körülmények között nem padoztatnám.
Helyet kell neki találni, ha kell játsszunk 2 ékkel, de nem lehet kihagyni.
Ne felejtsük hogy a nyár elején mindent eldöntött a góljaival, és sokan neki szántuk volna az aranylabdát is.
Nem érdemli meg hogy egy rosszabb periódus miatt cserének száműzzük - hatalmas gólvágó, a csapatban a helye.

Tavaly Eto'o-nak nem ment annyira, és sokan már el akarták adni meg padoztatni, látjuk hova lehet elérni egy kis bizalommal :)
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

mike írta:
internaZIOnaLe írta: Pandev és Milito nem hiányzik nekem ebből a csapatból. Őket én leültetném a későbbiekben is a padra..

Pandevet értem miért ültetnéd -Coutinho jobb nála.

De én Militot soha semmilyen körülmények között nem padoztatnám.
Helyet kell neki találni, ha kell játsszunk 2 ékkel, de nem lehet kihagyni.
Ne felejtsük hogy a nyár elején mindent eldöntött a góljaival, és sokan neki szántuk volna az aranylabdát is.
Nem érdemli meg hogy egy rosszabb periódus miatt cserének száműzzük - hatalmas gólvágó, a csapatban a helye.

Tavaly Eto'o-nak nem ment annyira, és sokan már el akarták adni meg padoztatni, látjuk hova lehet elérni egy kis bizalommal :)

Milito tényleg sokat tett a csapatért, de valakinek nem azért van helye a kezdőben, mert tavaly jól játszott, hanem azét mert MOST JÁTSZIK JÓL! Nem a múltból kell élni, mert azért nem erjük meg a Spurs-t, mert tavaly Milito gólt rugott volna nekik 2x is. ÉRTED? Formán kívül van... persze hogy belelendüljön játszatni kell, de a fiatalítás is nagyon fontos! A kicsik soha nem jönnek bele, ha csak pár perceket kapnak. Ezért kell azt csinálni, hogy ők legyenek a kezdők, mert nekik tanulniuk kell még, Milito és Pandev meg már ezen az időszakon rég túl van... ők a padról beállva is lehetnek hasznosak, míg fordítva a kicsik rutin, összeszokás nélkül nem fogják megváltani a világot.

Fel kell fogni, hogy NEM MILITO NYERTE NEKÜNK MEG A TRIPLÁT.... hanem a CSAPAT! Tény, fontos gólokat lőtt, de szerintem Materazzi is belőtte volna azokat a labdákat amiket odavarázsolt a lábára Wes.. vagy más társ. (enyhe túlzással)

Ha úgy döntött volna el meccseket, hogy 3 védőt megver + a kapust, akkor azt mondom nagy dolog... de így.... hogy ilyen nem igazán volt (vagy csak nagyon nagyon kevés), azt mondom, más befejező csatár is lett volna ilyen eredményes. Ettől függetlenül nagyon nagy játékos, de nálam már csak csere lenne. Eto'o el fog menni ha még idén se lesz középcsatár.. és Ő nagyobb érték (reklám szempontból is), mint Diego és fiatalabb is. Meg kell nézni mit tud a kameruni ezen a poszton... szerintem többet vágna mint az argentín. Legyen Diego mostantól olyan mint Cruz anno... padról beállva ontja a gólokat.
Benne van már a korban.... nem rá kell építeni a csapat támadójátékát, csak azért mert tavaly minden összejött......

Lehet nem sokan értetek velem egyet.. de próbálgatni kell a kicsiket... és egyre többet játszatni őket. A Pedro, Macheda (és még sorolhatnám) féle fiatal suhancok miért "meghatározó" játékosok a csapataikban? Mert kaptak lehetőséget és még van bennük egy laza 10-15 év........

EZT KELL NEKÜNK IS KÖVETNÜNK!! ;)
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Lucio sérülése milyen súlyos? JC megsérült vagy csak szimplán lecserélték?
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Én egy cseppet sem aggodtam a tegnapi meccs miatt,ez a brémai védelem harmatgyenge.
mike

internaZIOnaLe : Már látom nem fogunk megegyezni.
Persze nem is ez a cél, jó dolog vitázni :D
Én sem gondolom hogy a multból kéne megélni, volt Militonak 5-6 rossz meccse ennyi, tavaly Etoonak sokkal több volt ennél... és őt is védtem itt a fórumon mikor sokan már a pokolba kívánták.
Remekül kiegészítik egymást, nem értem miért kéne padoztatni bármelyiket is. Jelenleg nem tudok olyan csatárpárost amely gólban felvehetné velük versenyt.
Szerintem igenis rúgott olyan gólokat amelyeket egyedül csinált meg, pl BL döntő második gólja, ott 2 cselt is csinált nem csak úgy Inzaghisan besodorta.
Tökéletesen igazad van hogy nem egyedül hozta a címeket, de azért az mégsem véletlen hogy mindent ő döntött el a dugóival :)
Azt hogy benne van a korban te sem gondolod komolyan, tavasszal nem volt benne? 31 éves, a legjobb gólvadász kor :D
Rúgjanak mindketten 25 gólt a szezonban és mindkettőnknek igaza lesz :D
Komax

mike írta:Rúgjanak mindketten 25 gólt a szezonban és mindkettőnknek igaza lesz :D
Eto'o ha nem lesz hosszabb távon sérült, akkor 35+ gólt fog hozni ebben a szezonban. Ezt most adom. :D
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

intertomega írta:A fórum kezdőjében 30 000 néző szerepel na ez szerintem kicsit kevés és a látottak alapján alábecsültnek érzem.

48,126. Ez a hivatalos nézőszám.

Jól játszott a csapat, de a Werdertől megszokott módon vagy nagyon jó, vagy pocsék játékot vártam. Az utóbbi jött be.

Julio Cesar meghúzódott, szerintem nem súlyos, viszont Lucioról nem tudok én sem semmit.

Eto’o nagyot alkotott, látszik hogy középen érzi magát a legjobban.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

nem fog beleférni hosszú távon a csapatba Milito, ha Etoo is fel van tolva éknek. ez teljesen egyértelmű. próbálkozik Benitez rendesen, hogy mindketten ott legyenek egyszerre a pályán a kapu előtt, de láttuk, hogy egy már Roma is egyből lecsap a lehetőségre, ha féloldalassá válik a védekezésünk.
maximum egy klasszikus 4-4-2 jöhetne szóba, csak akkor a támadásban lefontosabb láncszem Sneijder kerül olyan helyre ahonnan nincs esélye támadástszervezni valójában.

tehzát javítom magamat: amíg Sneijder játszik és Etoo fel van tolva a kapu elé, a stabilitás érdekében Milito nem fog tudni pályán lenni.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Ott a 4-3-1-2.. Abban mindketten elférnek elől, és Sneijder is marad a posztján.
versenyszellem

Tommy írta:Ott a 4-3-1-2.. Abban mindketten elférnek elől, és Sneijder is marad a posztján.

tudom, de azt nem lehet felhasználni megfelelően az ilyen védekezésre. betömörülni jó, de a széleket nem zárja le senki.
Komax

Tommy írta:Ott a 4-3-1-2.. Abban mindketten elférnek elől, és Sneijder is marad a posztján.
Ha átállnánk erre azzal a Coutinho, Biabiany, Pandev triót nyírnánk ki. Biztos hogy marad a 4231.
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

Nincs olyan csapat, amely megengedhetné magának, hogy Milito-t padoztassa (max a kólás Maradona féle Argentín válogatott :twisted: ).
Nagyon bírom Eto'o-t és ez nem ellene fog szólni...kapott 3 ft-os labdát...mivel csinált ő többet, mint amit Milito tud?! De ok, valószínűleg jobb Eto'o középcsatárban, mint Milito, viszont én úgy gondolom, hogy ha az ember oszt-szoroz, úgyis rájön, hogy a csapatnak az a legkifizetődőbb még mindig, ha Milito a középcsatár és Eto'o meg szélen van (minél bentebb persze) .
Ez meg nem a kicsik ellen szól, de az, hogy egy ilyen rém gyenge Werder ellen nem voltak rosszak, az még nem azt jelenti, hogy ebben az évben meg fogják váltani a világot. Coutinho eddig 18-19 éves létére a BL címvédőjénél igen sok lehetőséget kap, pont annyit amennyire szüksége van ;)
Pandevet érzem kevésnek 4-2-3-1-ben szélen, mondjuk a helyén szívesebben próbálgatnám a 2 fiatalabbat, elsősorban a brazilt.
Egyébként én imádom Milito-t nyílván erre rá is jöttetek, biztos elfogult is vagyok, de azért próbáltam nagyjából objektívan nézni ezt a dolgot :)
Az meg, hogy Milito nem csinált semmit csak berúgta a gólokat :shock: ...ezt nem szeretném kommentálni :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dellarocco 2010.09.30. 22:59-kor.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

@dellarocco

Több dologban egyetértek veled. Sokan már azt mondják, hogy Milito nem fér be ebbe a csapatba, meg, hogy a taktika és a játék is jobb nélküle. Mi van? Nem hiszem, hogy ezek az emberek komolyan Inter szurkolónak/szimpatizánsnak nevezhetik magukat.
Szerintem sokan elfelejtik, hogy mit tett az előző szezonban, másoknál meg az az alapelvárás.
Az egyszeri, megismételhetetlen és emberfeletti volt!
Nem értem miért kritizálják annyian? Pár mérkőzésen át nem szerzett gólt, meg többször látszott, hogy szinte semmi nem akar neki sikerülni, de nem amiatt, mert nem próbálná meg.
Ez után duplát lőtt a Barinak, majd a következő mérkőzésen megsérült.
Tényleg nem értem mi szükség 6-7-8 mérkőzés után ilyen nevetséges dolgokat mondani.
versenyszellem

így van, annyit mondtam, hogyha Etoo középen a kapuhoz közel játszik akkor Milito nem fér be optimálisan nézve. ebben sem kritika sem elvárás nem volt. csupán arról van szó, hogy a középpályásvédekezés és a hátvédsor nem bírja el, hogyha két ember van a kapu előtt.
Természetesen Etoot vissza lehet hozni a szélső posztra ahol tavaly is játszott de

-elnézve Etoo eddigi teljesítményét nem luxus-e ha kivesszük a kapu elől?
-miért kéne Etoot játszatni a szélen, ha Biabany, Coutinho, Pandev megoldja?
(- miért kéne Etoo kárára favorizálni Militot, hogyha Etoo 64 percenkéntlő gólt, Milito meg nem :( )
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Jol mozogtak a fiatalok, de nem egy meccsbol all a szezon es Militora meg nagy szukseg lesz iden ;)
Mondjuk mindjart vasarnap este a zebravadaszaton,ahol nekunk csak a gyozelem szamit es Diego baratunk ilyen meccseket szokott eldonteni...hogy Materazzi is belotte volna tavaly helyette azt remelem poennak szanta a kollega,nezd meg a majusi videokat,meg nem volt regen...Nyilvan nem lehet megismetelni azt a szezont amit tavaly futott,de ennyire ne irjuk mar le...nem felejtett el golt rugni az biztos :)
Szoval majd Benitez megoldja ki,hol,merre,mennyit legyen a palyan, remelem vasarnap jatszhat Milito es be fog talalni ;)

Forza Inter per sempre!!!
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

versenyszellem írta:így van, annyit mondtam, hogyha Etoo középen a kapuhoz közel játszik akkor Milito nem fér be optimálisan nézve. ebben sem kritika sem elvárás nem volt. csupán arról van szó, hogy a középpályásvédekezés és a hátvédsor nem bírja el, hogyha két ember van a kapu előtt.
Természetesen Etoot vissza lehet hozni a szélső posztra ahol tavaly is játszott de

-elnézve Etoo eddigi teljesítményét nem luxus-e ha kivesszük a kapu elől?
-miért kéne Etoot játszatni a szélen, ha Biabany, Coutinho, Pandev megoldja?
(- miért kéne Etoo kárára favorizálni Militot, hogyha Etoo 64 percenkéntlő gólt, Milito meg nem :( )

Ez a Biabiany, Coutinho szél ez most megoldás volt, de itt az ellenfél egy 0 volt. Egy erősebb ellenfél ellen nem lehet majd velük kiállni. Amúgy már régebben is leírtam egyszer, megteszem most is. Csak most az idei játékoskeretre vetítve; Eto'o, Milito, Pandev(Coutinho, Biabiany) erősebb, mint Coutinho, Eto'o, Pandev(Biabiany). Ugye Militonak igazából csak a középcsatár poszt az erőssége szóval őt nem venném számításba szélen. Amit régebben írtam(télen talán) az pedig azzal volt összefüggésben, hogy habár Eto'o jobb középcsatár, de Milito nem tud szélen játszani míg Eto'o azt is tudja, szóval emiatt ő szív. És ezt akkor mindenki el is fogadta mert Milito nem igazán tudott ziccert hibázni. Most nem annyira ment neki, volt egy jól sikerült meccse egy másik felállásnak amiben ő nem volt benne...
Lényeg a lényeg, sztem úgy a legerősebb az Inter(és úgy van a jelenlegi játékoskeret legjobban kihasználva összegésszében) , ha Milito középcsatár és Eto'o szélen van.
mike

dellarocco írta: sztem úgy a legerősebb az Inter(és úgy van a jelenlegi játékoskeret legjobban kihasználva összegésszében) , ha Milito középcsatár és Eto'o szélen van.

Egyetértek, és örülök hogy nem én vagyok az egyetlen aki így gondolja.
Annyival kiegészíteném, hogy Eto'o-nak nem a Mourinho féle szélsőt kellene játszani, hanem sokkal többet jöjjön befelé is a kapu elé.
Egyébként ne higgyük hogy Eto'o az egész szezonban ilyen ütemben fog termelni.
Bár úgy lenne, de mindenkinek vannak hullámvölgyei, és akkor nagy szükség lesz egy éles Militora.
KELLEMES GONDOK :)
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

1.Szerintem azon kívül,hogy iszonyat jó volt a CSAPAT semmilyen következtetést nem kell levonnunk a fiatalokról sem és a többiekről sem.Azért ne feledjük iszonyat szar volt az a Werder.Szóval most ne higgyük már,hogy minden meccs ilyen laza lesz,mert ez nem olyan egyszerű,mint az 1*1:)Bár úgy lenne,de kétségtelen Eto'o muzsikál elől,főleg ha van aki jó passzokkal lássa el(mert egyedül ritkán nyer az ember).Biabiany és Coutinho is jó volt,de mondom ez egyetlen meccs volt így(pl.Santon az elején ,hogy "száguldozott" aztán emlékszem ő sem kicsit esett vissza)Szóval nem árt beépíteni őket fokozatosan,mert kellenek a fiatalok,de azért még sok munka van előttük,nagyon sok.
2.Tegnap néztem a City-Juve meccset.Nagyon bekezdett a juve,aztán nagyon jó lett a City(nagyon nagy gólpasszt adott Touré)1-1 lett,azt mondom ha valahol meg lehet fogni a Juvét az a két középső védője.Ritka szarok voltak és nem hiába kaptak annyi gólt idén,de nem hiába rúgtak annyit sem.Quagliarella nem volt,talán sérült,nem tudom mi volt/van vele.Valaki?Del Piero meg az ő szabadjai azért azok meg mindig életveszélyek.
3.Egy esetleges hétvégi vereségnél,ahogy már írtam semmi gáz,mivel szinte ugyanannyi pontja lesz mindenkinek.Mintha előröl kezdődne minden,a könnyebbség egy meccs a Juve és a Róma ellen nekünk már volt.De nem fogunk kikapni,több gólt kell rúgnunk,mint amennyit ők.Ennyi,és ez ilyen egyszerű :)
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

versenyszellem írta:nem fog beleférni hosszú távon a csapatba Milito, ha Etoo is fel van tolva éknek. ez teljesen egyértelmű. próbálkozik Benitez rendesen, hogy mindketten ott legyenek egyszerre a pályán a kapu előtt, de láttuk, hogy egy már Roma is egyből lecsap a lehetőségre, ha féloldalassá válik a védekezésünk.

Én is így látom.
Sokan írjátok, hogy Milito padoztatása luxus, meg a tavalyi teljesítménye alapján nem megengedhető vele szemben, de Mourinhonál tavaly Milito volt a favorit.
Őt játszatta középen Eto'o meg szinte többet védekezett mint támadott.
Samuel tavaly "beáldozta" a támadószerepét a csapatért, ilyen alázattal csatárt én még nem láttam védekezni.
Beniteznél úgy tűnik fordult a kocka: most Militonak kell háttérbe szorulnia.
És én azt látom, hogyha Eto'o szélről indul be, a tavalyinál sokkal többször, akkor is sok esetben zavarják egymást Militoval.
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Két zseniális játékosról beszélünk ha Eto'o-t és Milito-t említjük meg. Viszont ez a két zseniális játékost két különböző játékstílust képvisel a pályán. Eto'o tavaly maximálisan végrehajtotta azt amit Mourinho kért tőle. Igaz ez nem az ő erősségének számító góllövés volt, de ehelyett megcsinálta azt amit a portugál kért és ami miatt Milito hasznosítani tudta azt a képességét amelyet úgy hívunk gólérzékenység. Viszont ez az év egyelőre Eto'o-ról szól. Milito nincs igazán formában és emiatt egy szerkezeti változás történt melynek következtében a kameruni elkezdett jól, talán kijelenthetjük, hogy barcelonai formájában játszani és gólokat lőni. Való igaz, hogy jelen esetben fenn áll a veszély, hogy ebben az évben Milito lesz az aki kiszolgáló vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy másodhegedűs szerepet fog betölteni. Tavaly Diego nyert meg nekünk mindent, de, hogy idén is így lesz e az más kérdés. Nagyon szeretem mind a két játékost, de most úgy gondolom,hogy hagyni kell Eto'o-t mert nagyon elkapta a fonalat. Örülnénk neki, ha itt is annyi gólt betermelne mint a katalánoknál annó. És az is fontos szempont, hogy a közönség nagyon szereti. Ez az év még sok meglepetést tartogat nekünk szerintem, de mindenképpen úgy gondolom, hogy jó irányba megyünk. Persze a kérdés fent marad: Mi lesz így Militoval?
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

holnap nyerünk egy Stanko,egy Sneijder és egy Coutinho góllal.ők találnak egy potyát,vezetni is fognak.
ha Capitano játszik teljesen más,akkor az ő 5góljával üssük a dzsuvét
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

este nagyon fontos a győzelem, remélem Benitez észnél lesz, és az utolsó percig a győzelemért hajtunk. Forza Inter 8-)
interfan

Itt a kezdő:1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 29 Coutinho; 9 Eto'o.
A disposizione: 12 Castellazzi, 17 Mariga, 23 Materazzi, 22 Milito, 30 Mancini, 39 Santon.
Allenatore: Rafael Benitez.
interfan

Nyerni kell a meccset,ezzel a juvét és a romát is lelehetne szakítani.Forza Inter.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

DSanton39 írta:este nagyon fontos a győzelem, remélem Benitez észnél lesz, és az utolsó percig a győzelemért hajtunk. Forza Inter 8-)
Úgy legyen!

FORZA INTER!!!
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

Ma egy hónapos a fiam, igazán megérdemelné, hogy lássa, ahogy agyonverjük a Juvét! Úgysem alszik...
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Benitez bazdmeg Chivut ki fogják állítani, nem igaz hogy nem veszed észre :evil:
Mourinho Muntarit majmolta, Benitez meg Chivut, hihetetlen.
mike

A Chivu pirostól én is tartok , nem stabil a román.
Nagyon veszélyes a juve jobboldala a nedved utánzattal.

Etoo-ban viszont ma is bízhatunk, de azért remélem Milito rúgja a győztes gólt :)
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

mike írta:A Chivu pirostól én is tartok , nem stabil a román.
Nagyon veszélyes a juve jobboldala a nedved utánzattal.

Etoo-ban viszont ma is bízhatunk, de azért remélem Milito rúgja a győztes gólt :)

Én még azért a szokásos Stankovic-féle hálószaggató gólra is kiváncsi vagyok! :D
Inter101

Hát nekem a védekezés hagy némi kivánnivalót maga után. Bizony Chivu nagy bajban lesz a 2. félidöben, nem lenne baj ha megcserélné Cordobával amig ő is besárgul utána jöhet Santon. Nagy az üres terület a védelem elött középen ezt használja ki a Juve és bizony ha ezt nem oldjuk meg bajban leszünk!! Nem massziv a csapat, mint Benitez is emlitette egyik nyilatkozatában nincs meg egyelöre a megfelelö egyensuly, most el vagyunk tolodva a támadás felé ami ha nem rugunk golt addig veszélyes!!
mike

Jön Santon :)
Inter101

A biro nem ide valo!!
Inter101

Ez nagyon meleg volt, igaz elötte meg egy nagy ziccer maradt ki!!
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Van valami jó link?:)
Válasz küldése