Ez az ember annyiszor emberelte mar meg magat nalunk.
Egy dologra legyen kepes, elhuzni minel messzebbre...
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Én próbáltam a Serie A pass-t. Nord VPN-el horvát IP cím. Regisztrálás, minden működött, csak a meccs nem indult el...
A digivel mi a bajotok? A semminél jobb, olcsó és nekem is csak az Inter miatt van a kábel mellett műholdas digi előfizetésem. Nem emlékszem arra, hogy a három digisport közül legalább egy ne adta volna a meccsünket élőben.Portiere32 írta: ↑2020.09.15. 16:03Én próbáltam a Serie A pass-t. Nord VPN-el horvát IP cím. Regisztrálás, minden működött, csak a meccs nem indult el...![]()
Lehet egyedi alkalom volt, de a 7 napos próba időszakban nem jutott több meccs, így inkább töröltem. Azért nem lett volna olcsó a Pass és a VPN előfizetés is, úgy hogy lehet nem is működik.
Most a Sky Calcio-t néztem. Azok szinte minden Serie A meccset adnak, csak az meg 33 euró havonta. Nem vagyok szarrágó, de az azért túlzás. Úgyhogy marad a ruszki strem.![]()
Koszi szepen, de most majd visszafogom mar magam, de ezeket nem lehet kihagyni.
Szombathelyen nincsen vezetékes DIGI. A parabolával meg nem akarom szétcseszni a családi házat. Más bajom nincsen vele.möszi írta: ↑2020.09.15. 16:43A digivel mi a bajotok? A semminél jobb, olcsó és nekem is csak az Inter miatt van a kábel mellett műholdas digi előfizetésem. Nem emlékszem arra, hogy a három digisport közül legalább egy ne adta volna a meccsünket élőben.Portiere32 írta: ↑2020.09.15. 16:03Én próbáltam a Serie A pass-t. Nord VPN-el horvát IP cím. Regisztrálás, minden működött, csak a meccs nem indult el...![]()
Lehet egyedi alkalom volt, de a 7 napos próba időszakban nem jutott több meccs, így inkább töröltem. Azért nem lett volna olcsó a Pass és a VPN előfizetés is, úgy hogy lehet nem is működik.
Most a Sky Calcio-t néztem. Azok szinte minden Serie A meccset adnak, csak az meg 33 euró havonta. Nem vagyok szarrágó, de az azért túlzás. Úgyhogy marad a ruszki strem.![]()
Viszont akárhányszor a földre kerül, a szívinfarktus kerülget.... :/
Jól oda is rúgtak neki
Ugyanitt digis szerződéssel rendelkező ember jelentkezését várom.
Pedig ha egy Lugano ellen nem tud jol jatszani, akkor nagy a baj...kovacs_ata írta: ↑2020.09.15. 17:44 Gagliardini centire onnan folytatja, ahol abbahagyta. Remélem kirobbanthatatlan lesz a csapatból.
Jaja, nagyon kell egy jó Lautaro, most viszont nagyon kíváncsi vagyok a kis Salcedora
Kolarovnak szerintem ez a bal kh jól fog állni és balra még jön Emerson vagy Alonso
Alonso tegnap is kezdo volt, es vegig is jatszott.
Bennem felmerült már korábban is, hogy mindkét profil alatt Interfan van.
Cupi lebuktattal.
Haha, ha tényleg így lenne, milyen vicces lenne olvasni, amikor reagálunk egymás írásaira
Nagyon szepen koszonom az infot!Portiere32 írta: ↑2020.09.15. 16:03Én próbáltam a Serie A pass-t. Nord VPN-el horvát IP cím. Regisztrálás, minden működött, csak a meccs nem indult el...![]()
Berlemenybe nem tehetek parabolat es kabelen nincs itt a Digi........möszi írta: ↑2020.09.15. 16:43A digivel mi a bajotok? A semminél jobb, olcsó és nekem is csak az Inter miatt van a kábel mellett műholdas digi előfizetésem. Nem emlékszem arra, hogy a három digisport közül legalább egy ne adta volna a meccsünket élőben.Portiere32 írta: ↑2020.09.15. 16:03Én próbáltam a Serie A pass-t. Nord VPN-el horvát IP cím. Regisztrálás, minden működött, csak a meccs nem indult el...![]()
Jobb vedekezesben mint tamadasban, ezert o inkabb 4 vedoben hasznalhato.P-Inter írta: ↑2020.09.15. 19:43 Emerson gyerek védekező statjai mennyire biztatóak? Gondolok arra, hogy Hakimi gyanítom többet lesz fent támadni, mint visszább védekezni, akkor lehet nem is baj, ha annyit nem futkosna. Meg ha Kolarov lenne bal belsőbe, aki gondolom már nem gyors... Komplexen nézve jó opciókkal megérné hozni?
ha Sensi hozza az oszi formajat serules nelkul egesz evben tuti h mienk a scudetto + bl ben sem esunk ki
Azt hiszem az lenne az igazi erosites Hakimi mellett, hogy Skriniar, Eriksen, Sensi is fontos lancszem legyen.