És ez még csak az első meccsük volt együtt. Mi lesz, ha összeszoknak?? Jó szezon lesz szerintem.Portiere32 írta: ↑2020.09.26. 23:25Azért csak zárójelben írom kis betűkkel, hogy a csere sor elég durva volt... Sensi, Hakimi, Vidal, Naiggolan, Sanchez...
Bármelyik csapatba beférnének, hihetetlenül mély a keretünk és nagyon durván jól szállt be mindenki.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Nerazzurri
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
-
INTER-1908
- CsaSzi9294
Egyébként egy előnye van ennek a 3 védős felállásnak: mixen mehet rá az anyóstól kezdve a lakásig, hogy mindkét csapat szerez gólt... 
- Portiere32
Pontosan, egy új szezon első meccse jó pár érkezővel. Ha ma kikaptunk volna 3:0ra akkor se lett volna semmi. De mégis tudtunk fordítani és baromi nagyot robbantottunk az utolsó 20 percben. Erre lehet építeni...Nerazzurri írta: ↑2020.09.26. 23:36És ez még csak az első meccsük volt együtt. Mi lesz, ha összeszoknak?? Jó szezon lesz szerintem.Portiere32 írta: ↑2020.09.26. 23:25Azért csak zárójelben írom kis betűkkel, hogy a csere sor elég durva volt... Sensi, Hakimi, Vidal, Naiggolan, Sanchez...
Bármelyik csapatba beférnének, hihetetlenül mély a keretünk és nagyon durván jól szállt be mindenki.
- Inter101
Haaat a mai alapján fogalmam sincs ki tud optimista lenni! A mai produkció egy nagy kalap f..s volt!
Kezdem Conteval: A nyilatkozata alapján sejtettem hogy nem fogja kezdetni Hakimit hiszen szoknia kell az olasz bajnokságot....... Láttuk mennyire kellett szoknia!!
A következő oltári hiba: komolyan Kolarov kellett??? Ha van valakinek lehetősége visszanezni hogy helyezkedett, mennyire volt lemaradva, halvány lila gőzöm sincs hogy kezdhetett!! Bastoni nem egyszer a kozeppalyas vonalban volt mögötte terület. A komplett vedosorunk egy tragédiát volt végig, össze vissza rohangaltak a játékosok!!
A kozeppalyas sorunkban egyedül Barella aki értékelhető teljesítményt nyújtott a többiek teljes homály! A kezdokrol beszélek, nálam sem Vidal sem Nainggolan nem volt olyan jó mint itt többen írták! Sensi viszont igen!!!! Én tudom hogy Eriksen világklasszis mert néztem bőven Tottenham meccset, de simán megertem aki eladna, ebben a formációban sosem lesz igazán jó! Azt gondolom ezt is irhatjuk Conte számlájára! Szerintem még Messivel sem tudna mit kezdeni a pali!!
Perisic ott hagyta abba ahol legutóbb befejezte, milyen érdekes Chiesa nem egyszer jött vele vissza védekezni és mentett előle, ugyanez fordítva Perisic kb x méterre volt lemaradva Chiesa goljanal!! Young átlagos volt, a bal oldal jobban áll neki, főleg annak tudatában hogy van egy Hakimink.......
Lautaro igazából nem volt rossz, de ez a dobalom magam állandóan piszok idegesítő! Lukaku azt hittem már hogy a tuti gólt is kihagyja, szerencsére legalább az bement!
És igen szerencsések voltunk! Az első félidőben a Fio fekete csatára lohetett volna 2 gólt simán!! Szerencsére nem tette, Lautaro 2 gólja piszok mázli volt!
Egy dologra jöttem rá, Contet legalább annyira fogom "kedvelni" mint Spalettit, de lehet hogy jobban!! A hülye kezdői, a hülye igazolásai, megorjitenek! Miért kell nekünk állandóan valami degenerált edző??????
Kívánom hogy ne legyen igazam, de decemberre a pokolba fogjuk kívánni őt!
Forza Inter!
Kezdem Conteval: A nyilatkozata alapján sejtettem hogy nem fogja kezdetni Hakimit hiszen szoknia kell az olasz bajnokságot....... Láttuk mennyire kellett szoknia!!
A következő oltári hiba: komolyan Kolarov kellett??? Ha van valakinek lehetősége visszanezni hogy helyezkedett, mennyire volt lemaradva, halvány lila gőzöm sincs hogy kezdhetett!! Bastoni nem egyszer a kozeppalyas vonalban volt mögötte terület. A komplett vedosorunk egy tragédiát volt végig, össze vissza rohangaltak a játékosok!!
A kozeppalyas sorunkban egyedül Barella aki értékelhető teljesítményt nyújtott a többiek teljes homály! A kezdokrol beszélek, nálam sem Vidal sem Nainggolan nem volt olyan jó mint itt többen írták! Sensi viszont igen!!!! Én tudom hogy Eriksen világklasszis mert néztem bőven Tottenham meccset, de simán megertem aki eladna, ebben a formációban sosem lesz igazán jó! Azt gondolom ezt is irhatjuk Conte számlájára! Szerintem még Messivel sem tudna mit kezdeni a pali!!
Perisic ott hagyta abba ahol legutóbb befejezte, milyen érdekes Chiesa nem egyszer jött vele vissza védekezni és mentett előle, ugyanez fordítva Perisic kb x méterre volt lemaradva Chiesa goljanal!! Young átlagos volt, a bal oldal jobban áll neki, főleg annak tudatában hogy van egy Hakimink.......
Lautaro igazából nem volt rossz, de ez a dobalom magam állandóan piszok idegesítő! Lukaku azt hittem már hogy a tuti gólt is kihagyja, szerencsére legalább az bement!
És igen szerencsések voltunk! Az első félidőben a Fio fekete csatára lohetett volna 2 gólt simán!! Szerencsére nem tette, Lautaro 2 gólja piszok mázli volt!
Egy dologra jöttem rá, Contet legalább annyira fogom "kedvelni" mint Spalettit, de lehet hogy jobban!! A hülye kezdői, a hülye igazolásai, megorjitenek! Miért kell nekünk állandóan valami degenerált edző??????
Kívánom hogy ne legyen igazam, de decemberre a pokolba fogjuk kívánni őt!
Forza Inter!
- Festa
Pazza Inter volt a javából.
Még el se kezdődött a meccs.de vezetett a Fio.
Így azért nehéz kezés.Aztán jött a VAR miatt visszafújt tizenegyes.
Aztán a félidő végén villant egyet az amúgy idegesen játszó Lautaro.
2-1-nél azt gondoltam onnan már meglesz,de ez a védőhármas összeszokatlansága most kijött.
A Fio minden kontrája életveszély volt.Mintha megszűnt volna a középpályás védekezés.
Gondoltam,hogy De Vrij nélkül nehéz lesz ,de azért ez a 3 gól sokkoló.
A meccset azért tudtuk meg nyerni mert ilyen minőségű középpályánk cseréink vannak mint Senis,meg Vidal.
Sáncheznek megint kulcsszerepe volt a fordításban.A meglátásai jók voltak ,de persze kelled Lord DD is aki feltette az íre a pontot a góljával
Összegzés:
Jelenleg De virj pótolhatlan.inkább a védelembe igazolni mint Kantét hajszolni.
Perisic hiába nyert Bl-t még mindig alkalmatlan a Wingback szerepkörre.Ma is gyenge volt.
Naingolannt én megtartanám.
Hakimi padon tartásával a Fio kapott egy félidőt.
A Beneventot ennél simább meccsen kéne verni és aztán egy hét múlva jöhet a milánói derbi.
Még el se kezdődött a meccs.de vezetett a Fio.
Így azért nehéz kezés.Aztán jött a VAR miatt visszafújt tizenegyes.
Aztán a félidő végén villant egyet az amúgy idegesen játszó Lautaro.
2-1-nél azt gondoltam onnan már meglesz,de ez a védőhármas összeszokatlansága most kijött.
A Fio minden kontrája életveszély volt.Mintha megszűnt volna a középpályás védekezés.
Gondoltam,hogy De Vrij nélkül nehéz lesz ,de azért ez a 3 gól sokkoló.
A meccset azért tudtuk meg nyerni mert ilyen minőségű középpályánk cseréink vannak mint Senis,meg Vidal.
Sáncheznek megint kulcsszerepe volt a fordításban.A meglátásai jók voltak ,de persze kelled Lord DD is aki feltette az íre a pontot a góljával
Összegzés:
Jelenleg De virj pótolhatlan.inkább a védelembe igazolni mint Kantét hajszolni.
Perisic hiába nyert Bl-t még mindig alkalmatlan a Wingback szerepkörre.Ma is gyenge volt.
Naingolannt én megtartanám.
Hakimi padon tartásával a Fio kapott egy félidőt.
A Beneventot ennél simább meccsen kéne verni és aztán egy hét múlva jöhet a milánói derbi.
- Inter101
Ja és Inter szív: Nainggolan, Vidal, Kolarov...... Aha!
Komolyan nem hiszem el hogy fizettünk Godinnak hogy elmenjen azért hogy Kolarov idejojjon? És nem mellesleg a Romának fizettünk érte??? Az évszázad vicce!! Hány éves szerződése van? Már most nem bír futni!!
Agyrem ami ennél a klubnál történik!
Komolyan nem hiszem el hogy fizettünk Godinnak hogy elmenjen azért hogy Kolarov idejojjon? És nem mellesleg a Romának fizettünk érte??? Az évszázad vicce!! Hány éves szerződése van? Már most nem bír futni!!
Agyrem ami ennél a klubnál történik!
- versenyszellem
szórványos gondolatok:
'8 - oh, hogy hianyzott mar, hogy ujra Egrit hallgathassam Inter meccs alatt.
'14 - erdekes, hogy a kezdoben igazából csak Kolarov az uj arc, de mégis mintha az egesz csapat osszeszokatlan, csiszolatlan lenne v benyomast keltene ; vagy lehet hogy a Sevilla meccs utan 5 hettel meg kicsit tompabbak, faradtabbak vagyunk az ideálisnal az uj idényt elkezdeni?!
'20 - hat nem tudom, ha birtoklom a labdat es el akarom loni, de közben belepnek a lenditett labam es a labda koze, az biztosan szabalyos??
sebaj, azert mostmar egy ket helyzet akadt, de meg mindig hianyzik az elesseg es fokuszaltsag.
'26 - miert mindig Egri kapja a meccsunket??

'30 - Eriksen es Brozo tenyleg mintha megint kioltanak egymast labdabirtoklasnal, ami ma eddig Brozo karara tortenik es Eriksen probalja tobbe-kevesbe mozgatni a szalakat
'47 - kicsit fogyott a tempo a vegere, de ilyen az amikor egy jo Lautaro van elől, 1-1, a masodik felido nullarol indulhat, 5 cserevel, lehet frissitani es megnyomni a meccset
'52 - a Fior nagyon gyengen jott ki a 2. felidore, rendesen osszevissza futkaroztak; oke, szerencsés gol, de egyáltalán nem erdemtelen
'57 - azert ez a kozeppalyasoke volt inkabb, bar amikor Bastoni kilepett beduplazni Ribery, azzal nyitotta meg a teruletet ma mögött Castrovilinek.
Ha a felallast nezem, semmikeppen sem Eriksen embere volt, hiszen vele szemben Amrabat van, Brozo a baloldalon van, alapvetoen Barella hianyozhatott a golnal, ami persze ket huzasbol epult fel egy Lukaku / Young meg nem ertes es labdaeladas utan.
Inkabb megint az osszesszokatlansagra, vagy ha úgy tetszik Bastoni rutintalansagara a kozepso kozephatved posztjan tudnam visszavezetni az okokat
'63 - na ez fajt, Kolarov helyezkedese semmire sem volt jo, talan ha Handa elindul megvan a labda, de ezt igy en block nem nagyon kene engedni a hogy a Fior mar masodszor egy passzal atjatsza a teljes vedelmunket.
Harom bekapott gol, ez a vedelem meg nem az igazi
'64 - Hakimi, Sensi a palyan, ezzel azert nem gyengültünk!!
'67 - Sensi mar pörög, ahogy megszokhattuk tole szeptemberenkent
'71 - kb 20-25 méteren támadunk le, es lepnek fel a középső védők, brutal taktika, nagyon nagy kockázattal
'74 - jonnek a verőlegények.. ebbol mi lesz !?
mondjuk sok szervezettség nem biztos, hogy lesz benne, Perisic, Vidal, Sensi, Nainggolan, Hakimi kozeppalya, nem sokat játszottak egyáltalán a csapatban tavaly, nem hogy egymással vagy a többiekkel, innentol kezdve tobb fog a szerencsen v egyeni kepessegeken mint a csapatjatekon mulni
'81 - 6-8 jatekos van a Fior 16-osanak a félköriv szélességében, eleg kilatastalan ott próbálkozni kicsiben átjátszani a védelmet
'87 - 3-3, Hakimi golpassz, ezert kellett ő ide, mondjuk a jo öreg Candreva helyett
'89 -

Danilo papa mindig jókor ugrik...
Lassan le is fujhatja a spori..
Azert a gyozelem talan nem volt benne a meccsben, a Fior piszok jo volt es a vedelmunk nem nagyon nehezitette meg a dolgukat sajna
'92 - birtokoljuk a labdat, erre Kolarov odaiveli a lilak vedoinek. de miert?
'95 - vege. valoban jo kerdes, minek köszönhetően nyertunk vegul ma.
amire en gondolnek, es ami talan jo jel lehet az idényre nezve is, hogy egy relative eros kezdohoz kepest is olyan jatekosok tudtak beallni, akik ugyanazt vagy meg magasabb szintet kepviselnek egyenileg, es amikor a Fior mar faradt es az o frissiteseik mar nem voltak azon a szinten amivel ki tudtak volna húzni, akkor a mi uj embereinkkel mar be tudtuk oket daralni.
Amilyen ketseges volt ez a meccs egesz vegig, olyan sokat szamit hogy behuztuk, es ha az uj emberek beilleszkednek, a vedelem osszeall es a kello minőségű emberek maradnak ott is, akkor ez egy vállalható rajt volt/lesz igy a 3 pont birtokaban.
'8 - oh, hogy hianyzott mar, hogy ujra Egrit hallgathassam Inter meccs alatt.
'14 - erdekes, hogy a kezdoben igazából csak Kolarov az uj arc, de mégis mintha az egesz csapat osszeszokatlan, csiszolatlan lenne v benyomast keltene ; vagy lehet hogy a Sevilla meccs utan 5 hettel meg kicsit tompabbak, faradtabbak vagyunk az ideálisnal az uj idényt elkezdeni?!
'20 - hat nem tudom, ha birtoklom a labdat es el akarom loni, de közben belepnek a lenditett labam es a labda koze, az biztosan szabalyos??
sebaj, azert mostmar egy ket helyzet akadt, de meg mindig hianyzik az elesseg es fokuszaltsag.
'26 - miert mindig Egri kapja a meccsunket??
'30 - Eriksen es Brozo tenyleg mintha megint kioltanak egymast labdabirtoklasnal, ami ma eddig Brozo karara tortenik es Eriksen probalja tobbe-kevesbe mozgatni a szalakat
'47 - kicsit fogyott a tempo a vegere, de ilyen az amikor egy jo Lautaro van elől, 1-1, a masodik felido nullarol indulhat, 5 cserevel, lehet frissitani es megnyomni a meccset
'52 - a Fior nagyon gyengen jott ki a 2. felidore, rendesen osszevissza futkaroztak; oke, szerencsés gol, de egyáltalán nem erdemtelen
'57 - azert ez a kozeppalyasoke volt inkabb, bar amikor Bastoni kilepett beduplazni Ribery, azzal nyitotta meg a teruletet ma mögött Castrovilinek.
Ha a felallast nezem, semmikeppen sem Eriksen embere volt, hiszen vele szemben Amrabat van, Brozo a baloldalon van, alapvetoen Barella hianyozhatott a golnal, ami persze ket huzasbol epult fel egy Lukaku / Young meg nem ertes es labdaeladas utan.
Inkabb megint az osszesszokatlansagra, vagy ha úgy tetszik Bastoni rutintalansagara a kozepso kozephatved posztjan tudnam visszavezetni az okokat
'63 - na ez fajt, Kolarov helyezkedese semmire sem volt jo, talan ha Handa elindul megvan a labda, de ezt igy en block nem nagyon kene engedni a hogy a Fior mar masodszor egy passzal atjatsza a teljes vedelmunket.
Harom bekapott gol, ez a vedelem meg nem az igazi
'64 - Hakimi, Sensi a palyan, ezzel azert nem gyengültünk!!
'67 - Sensi mar pörög, ahogy megszokhattuk tole szeptemberenkent
'71 - kb 20-25 méteren támadunk le, es lepnek fel a középső védők, brutal taktika, nagyon nagy kockázattal
'74 - jonnek a verőlegények.. ebbol mi lesz !?
mondjuk sok szervezettség nem biztos, hogy lesz benne, Perisic, Vidal, Sensi, Nainggolan, Hakimi kozeppalya, nem sokat játszottak egyáltalán a csapatban tavaly, nem hogy egymással vagy a többiekkel, innentol kezdve tobb fog a szerencsen v egyeni kepessegeken mint a csapatjatekon mulni
'81 - 6-8 jatekos van a Fior 16-osanak a félköriv szélességében, eleg kilatastalan ott próbálkozni kicsiben átjátszani a védelmet
'87 - 3-3, Hakimi golpassz, ezert kellett ő ide, mondjuk a jo öreg Candreva helyett
'89 -
Lassan le is fujhatja a spori..
Azert a gyozelem talan nem volt benne a meccsben, a Fior piszok jo volt es a vedelmunk nem nagyon nehezitette meg a dolgukat sajna
'92 - birtokoljuk a labdat, erre Kolarov odaiveli a lilak vedoinek. de miert?
amire en gondolnek, es ami talan jo jel lehet az idényre nezve is, hogy egy relative eros kezdohoz kepest is olyan jatekosok tudtak beallni, akik ugyanazt vagy meg magasabb szintet kepviselnek egyenileg, es amikor a Fior mar faradt es az o frissiteseik mar nem voltak azon a szinten amivel ki tudtak volna húzni, akkor a mi uj embereinkkel mar be tudtuk oket daralni.
Amilyen ketseges volt ez a meccs egesz vegig, olyan sokat szamit hogy behuztuk, es ha az uj emberek beilleszkednek, a vedelem osszeall es a kello minőségű emberek maradnak ott is, akkor ez egy vállalható rajt volt/lesz igy a 3 pont birtokaban.
- bodimiki7
Off:
No offense mike, mert kedvelem a meglátásaidat, de ez egy fórum, ahova a többség nem blogolni jár. Ne várjuk azt, hogy mindenki nagy egyetértésben bólogatni fog, ahogy azt sem, hogy mindenki irodalmi stílusban fogalmazza meg a véleményét. Igen, lehet van itt olyan, akinek nem tetszik, hogy van aki már az első meccsünk 80. percében elúszott bajnoki címről beszél. Ezt is pontosan ugyanúgy el kell fogadni, míg nem személyeskedik. A megjegyzés a sirató osztagnak szólt.
Egyik fórumozónak sem vagy felkent helytartója, se zsinórmértéke a közösségnek, hogy itt te határoznád meg mi az elfogadható stílus és mi nem. Ha valami durva személyeskedésbe menne, akkor a moderátorok intézkednek. Délután is volt már egy ilyen az átigazolási topicba, mikor Zio lett nulladik lépésben knockolva, hogy mi van, ha kovacs_ata így gondolja? Semmi. Mindenki azt gondol amit, de míg az önkéntes rendőrök közbelépnek, addig semmi vita nem fog kialakulni. Más kérdés, hogy ilyenből nehezen is fog, hacsak nem az, hogy kinek mi az elfogadható stílus.
Kicsit azt érzem, hogy a nagy elfogadással egy blogmotor lett a helyből, ahol vagy "minden szavaddal egyetértek, tökéletes megfogalmazás" vagy "gratula a stílushoz" amit be KELL írni. Ha van akinek nem tetszik a hangulat, akkor hagy jegyezze már meg. Szerintem az itt lévők többsége képes kulturáltan véleményezni, szükségtelen előszűrő.
A meccset megnyertük. Ha csak eredményt nézünk, minden hsz csak sírás. Ha a meccset periódusaiban nézzük, akkor lesz olyan, aki a meccsképpel kapcsolatban megosztja nemtetszését. Különbözőek vagyunk, még mindig. Nekem tetszett az amit támadásban szerettünk volna az első félidőben, még úgy is, hogy sok volt a rossz teljesítmény. Ennek ellenére biztos voltam abban, hogy nyerni fogunk. A csapatvédekezést nagyon gyorsan rendbe kell szedni, személycsere szerintem nem oldaná meg a problémát, vagy ha igen, akkor a kezdő középpályáról valakit ki kell venni. Szezon eleje van, akkor is, ha augusztusban még döntőztünk. Sok a hiba, de ezek inkább most jöjjenek ki, ahogy az is, hogy kikre lehet számítani.
- drtie
OFF folytatódikbodimiki7 írta: ↑2020.09.27. 00:24Off:
...
Igen, lehet van itt olyan, akinek nem tetszik, hogy van aki már az első meccsünk 80. percében elúszott bajnoki címről beszél. Ezt is pontosan ugyanúgy el kell fogadni, míg nem személyeskedik. A megjegyzés a sirató osztagnak szólt.
Egyik fórumozónak sem vagy felkent helytartója, se zsinórmértéke a közösségnek, hogy itt te határoznád meg mi az elfogadható stílus és mi nem.
..,
ÁÁÁ! Ez így nem ok! Az uszítás elfogadott, de annak a vicces kigúnyolása nem?
Ha valaki azt írja, hogy XY sz.rul játszik, vagy Conte így meg úgy döntött, a válaszok korrektek szoktak lenni, függetlenül az eredeti gondokat elfogadásától, ellenzéséről. Viszont az eredeti posztot tekintve semmi személyes gondolatnyilvánitás nem volt benne, csak és kizárólag a tűz szítása, amire szerintem nincs szükség a fórumon!
Ja! Én se leszek a mérleg nyelve, de egy színvonal alá nem szeretnénk menni, márpedig az elmúlt hetekben volt adok-kapok a fórumon, ami nagyon elszomorító.
Szurkoljunk együtt a csapatért!
Forza Inter!!!
- drtie
Szerintem fején találtad a szöget! Amikor Ribéry és Chiesa, plusz Kouame lement, akkor megszűnt a Fio kontra képessége és gólveszélyessége. Persze voltak pillanatok így is, amikor szívbaj kerülgetett, de már jóval kevésbé, mint amikor Riberynél volt a labda a 16-os közelében és uszkve 3-4 játékosunk nézte közvetlen közelről, hogy kinek passzolja üresbe a labdát. Ma nagyon tisztelték Öt a srácok.versenyszellem írta: ↑2020.09.27. 00:19 ...
- PellerG
A gond az, hogy csak a pozitivizmus lenne az elfogadott.bodimiki7 írta: ↑2020.09.27. 00:24Off:
No offense mike, mert kedvelem a meglátásaidat, de ez egy fórum, ahova a többség nem blogolni jár. Ne várjuk azt, hogy mindenki nagy egyetértésben bólogatni fog, ahogy azt sem, hogy mindenki irodalmi stílusban fogalmazza meg a véleményét. Igen, lehet van itt olyan, akinek nem tetszik, hogy van aki már az első meccsünk 80. percében elúszott bajnoki címről beszél. Ezt is pontosan ugyanúgy el kell fogadni, míg nem személyeskedik. A megjegyzés a sirató osztagnak szólt.
Egyik fórumozónak sem vagy felkent helytartója, se zsinórmértéke a közösségnek, hogy itt te határoznád meg mi az elfogadható stílus és mi nem. Ha valami durva személyeskedésbe menne, akkor a moderátorok intézkednek. Délután is volt már egy ilyen az átigazolási topicba, mikor Zio lett nulladik lépésben knockolva, hogy mi van, ha kovacs_ata így gondolja? Semmi. Mindenki azt gondol amit, de míg az önkéntes rendőrök közbelépnek, addig semmi vita nem fog kialakulni. Más kérdés, hogy ilyenből nehezen is fog, hacsak nem az, hogy kinek mi az elfogadható stílus.
Kicsit azt érzem, hogy a nagy elfogadással egy blogmotor lett a helyből, ahol vagy "minden szavaddal egyetértek, tökéletes megfogalmazás" vagy "gratula a stílushoz" amit be KELL írni. Ha van akinek nem tetszik a hangulat, akkor hagy jegyezze már meg. Szerintem az itt lévők többsége képes kulturáltan véleményezni, szükségtelen előszűrő.
A meccset megnyertük. Ha csak eredményt nézünk, minden hsz csak sírás. Ha a meccset periódusaiban nézzük, akkor lesz olyan, aki a meccsképpel kapcsolatban megosztja nemtetszését. Különbözőek vagyunk, még mindig. Nekem tetszett az amit támadásban szerettünk volna az első félidőben, még úgy is, hogy sok volt a rossz teljesítmény. Ennek ellenére biztos voltam abban, hogy nyerni fogunk. A csapatvédekezést nagyon gyorsan rendbe kell szedni, személycsere szerintem nem oldaná meg a problémát, vagy ha igen, akkor a kezdő középpályáról valakit ki kell venni. Szezon eleje van, akkor is, ha augusztusban még döntőztünk. Sok a hiba, de ezek inkább most jöjjenek ki, ahogy az is, hogy kikre lehet számítani.
Ezért jön pl ez a "sirató osztag" jelző is.
Igen, vannak negatívabb típusok is, köztük én is, de szerintem ez ugyanúgy hozzátartozik egy fórum közösségéhez.
Ha negatívabbat ír valaki, az rögtön le van hurrogva, hogy márpedig ne, mert optimistának kell lenni, különben valami baj van nálad.
Kolarovról is félve írtam le azt az egy mondatot a meccs végén, nehogy a meccs emberének titulálja valaki reakcióként a bátorító osztagból
Sokszor a negatívabb töltetű dolgok is úgy vannak itt irányozva (Vidal jön, Perisic visszatér, 3 védő, 35-ös korosztály), mintha a legjobb dolgok lennének amik csak történhetnének a klubbal.
Én értem, hogy nem jó a negatív szemléletet olvasni, márpedig van, hogy rossz a szájíz.
De legalabb ennyire frusztráló, mikor a másik oldalról az a drukk, hogy minden fasza, a szarból is vár lesz, csak te látod rosszul.
Jó lenne valahol balanszban lenni, de igen, ez nehéz.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2020.09.27. 07:35-kor.
- mike
Most azt hiszem jobb ha erre nem irok semmit:) Annyit megis hogy eléggé kiforgattad a dolgokat, es majd minden bekezdésedre tudnék én is irni egyet, de nem akarom a tobbieket fárasztani ezzel.bodimiki7 írta: ↑2020.09.27. 00:24Off:
A meccset megnyertük. Ha csak eredményt nézünk, minden hsz csak sírás.
(priviben leirhatom ha megis erdekel)
Drtie leirta a lenyeget egy mondatban, uszítás megy időnként, és direkt személyeskedés......elég elolvasni az ominózus hozzászólast (a meccsközbeni adrenalinnal drukkolók utólag, az eredmény tudatában már varjak és károgók).
Mindegy, azért az elso mondatodat köszönöm:)
Forza Inter !!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2020.09.27. 07:54-kor.
-
Tombi1986
Egy irányítónak alá kell játszani. Brozovic már dacból sem fog, mert a pályán van Ő szeretne az ész lenni, csak közben Ő nem egy Xavi vagy Iniesta.INTER-1908 írta: ↑2020.09.26. 23:36Az a baj h eddig bárkivel játszott Eriksen valljuk be nem nyújtott semmi extrát...
Amikor Sneijder volt Eriksen szerepkörében a csapat minden szituban őt kereste és a többiek védekezésben le vették róla a terhet. Ezért gondolom, ha Eriksen mögött Vidal, Barella, esetleg ha jönne Kante lenne sokkal, de sokkal jobb lenne a játéka.
Visszatérve a tegnapi mérkőzésre:
Sajnos az is kiderült, hogy a Bayern miért nem akarta meg venni Perisicet. Még 10 millát sem ér
Ami zavart, hogy a kezdő 11-ben sok volt egyszerre a 3 szláv játékos (Kolarov, Brozovic, Perisci). Totál nem jó ha ők egyszerre a pályán vannak.
Hétköznap az alábbiakat nézném meg:
Lukaku, Martinez
Eriksen
Sanchez, Vidal, Barella, Hakimi
Bastoni, De Vrij, Skriniar
Handanovic
- Festa
Srácok elkéne ezt engedni mert ez így már nagyon off topic.
Engem nem zavar ha valaki már a 60.percben elküldené Contét mert hát különbözöek vagyunk.
1.Nem játszottunk jól.Borzasztó buta védekezési hibákat ejtettünk.
2.Nagyon örülök,hogy örült módón azaz Pazza Interesen,de valahogy a sírból is visszahoztuk a meccset.
3.Ez a 2 tény tökéletesen elfér egymás mellett.
4.De Vrij lesz most már. Vele csak jobb lehet a védekezésünk.
Engem nem zavar ha valaki már a 60.percben elküldené Contét mert hát különbözöek vagyunk.
1.Nem játszottunk jól.Borzasztó buta védekezési hibákat ejtettünk.
2.Nagyon örülök,hogy örült módón azaz Pazza Interesen,de valahogy a sírból is visszahoztuk a meccset.
3.Ez a 2 tény tökéletesen elfér egymás mellett.
4.De Vrij lesz most már. Vele csak jobb lehet a védekezésünk.
-
R9.
sztem ha visszatennenk a bastoni de virj skriniar 3-ast olyan nagy baj nem lenne
perisic nagyon gyenge volt de meg szoknia kell ezt a pozit, hakimit tobbet nem szabad kihagyni a kezdobol
perisic nagyon gyenge volt de meg szoknia kell ezt a pozit, hakimit tobbet nem szabad kihagyni a kezdobol
- mike
Kézenfekvő lenne, ez a hármas szerintem nullára lehozta volna ezt Fio elleni meccset.
Középen Brozo nagyon nem érzi ezt a 2 belső kp-s dolgot, ő igazi regista, ott tud kimagaslót hozni.
Ha viszont hátrahúzzuk, hogy a labdaleosztás működjön, akkor meg Eriksennek nincs helye, Sensi sokkal impresszívebb nála.
+ ott van még a 2 őstulok is, akik szintén jól szálltak be tegnap:)
- bodimiki7
Jöhet a pm mike!mike írta: ↑2020.09.27. 07:34Most azt hiszem jobb ha erre nem irok semmit:) Annyit megis hogy eléggé kiforgattad a dolgokat, es majd minden bekezdésedre tudnék én is irni egyet, de nem akarom a tobbieket fárasztani ezzel.bodimiki7 írta: ↑2020.09.27. 00:24Off:
A meccset megnyertük. Ha csak eredményt nézünk, minden hsz csak sírás.
(priviben leirhatom ha megis erdekel)
Drtie leirta a lenyeget egy mondatban, uszítás megy időnként, és direkt személyeskedés......elég elolvasni az ominózus hozzászólast (a meccsközbeni adrenalinnal drukkolók utólag, az eredmény tudatában már varjak és károgók).
Mindegy, azért az elso mondatodat köszönöm:)
Forza Inter !!!!
-
paplanoszozo
Ebben az interben Sensinek kell mélységből irányitani.....jelenleg Eriksen felejtős nincs meg a helye a csapatban, de lehet az egész olasz ligában se! Nincs neki annyi szabad hely , nem agilis, cselezésben se egy ász,....Nekem Sensi kicsit Pirlora emlékeztet mikor kitalálták neki ezt a mélységi irányitó szerepkört!!....
Sensi intelligens, mozgékony, megmeri csinálni a cseleket, agilis és labdát úgy vezeti, hogy tapad a lábához és vannak kulcspasszai! Nagyon leértékelt játékos a képességeihez viszonyítva!
Skrinárt meg kell tartani csupaszív játékos! Ribéryt ő tuti "taktikai faltolta" volna még a "középpályán", hogy ne éljen ennyire....
Hakimi nagy érték! Lendületes, agilis, mer cselezni, egy-egyeket megmeri húzni és piszok gyors!
Nekem nagyon bejött mikor Sanchez volt az egyik , Hakimi a másik szélen! Két emberő között meg Sensi mélységi irányitása! Visszalépett , kimozgott labdákért...nehezen lekövetni az ilyet! És ő többet csinált 2 alatt mint Eriksen....
Középpálya tengely: VIDAL (Brozovic) - SENSI - BARELLA (Nainggolan)
Szél: SANCHEZ - HAKIMI
Tovább meglátások: CASTROVILLI figyelni kell! Ő a jővő embere lesz! CHIESA dettó!
Brozovicot már most elcserélném CASTOVILLIRE! CHIESA meg csinálnék egy mindkétszélen használható wingert!
Sensi intelligens, mozgékony, megmeri csinálni a cseleket, agilis és labdát úgy vezeti, hogy tapad a lábához és vannak kulcspasszai! Nagyon leértékelt játékos a képességeihez viszonyítva!
Skrinárt meg kell tartani csupaszív játékos! Ribéryt ő tuti "taktikai faltolta" volna még a "középpályán", hogy ne éljen ennyire....
Hakimi nagy érték! Lendületes, agilis, mer cselezni, egy-egyeket megmeri húzni és piszok gyors!
Nekem nagyon bejött mikor Sanchez volt az egyik , Hakimi a másik szélen! Két emberő között meg Sensi mélységi irányitása! Visszalépett , kimozgott labdákért...nehezen lekövetni az ilyet! És ő többet csinált 2 alatt mint Eriksen....
Középpálya tengely: VIDAL (Brozovic) - SENSI - BARELLA (Nainggolan)
Szél: SANCHEZ - HAKIMI
Tovább meglátások: CASTROVILLI figyelni kell! Ő a jővő embere lesz! CHIESA dettó!
Brozovicot már most elcserélném CASTOVILLIRE! CHIESA meg csinálnék egy mindkétszélen használható wingert!
- CsaSzi9294
Egyébként, ahogy elnéztem Zhanget, nem igazán tetszett neki amit látott. Elég morcosan nézett. Ha kikaptunk volna lehet “azonnali csúcs”-ot hozott volna össze. 
- vaskalap
Aludva egyet rá,hát igazi Interes meccs volt.Amit jó volt látni,hogy piszok mély a keret,rengeteg variálási lehetőséggel.Amit meg nem,az,hogy senki(legalább is kevesen)nem találták a helyüket,nem tudták mit is csináljanak a taktika szerint.A védekezés egy nagy botrány,gyermeteg hibákkal,amit már a serdülőben sem néznek el.Sok lesz még a munka,nem tudom Conte képes lesz e rá,minden esetre a játékosok minősége megvan,csak csapattá kellene gyúrni őket.Aki tetszett:Sensi,Hakimi,Alexis.
- versenyszellem
szerintem ami miatt nagyon nehez lesz az idei ev es talan az elejen par meccs kell, de foleg a masodik fele, az az, hogy 5 hetunk volt a nyari szunetre es felkeszulesre, a szokasos mondjuk 1 + 1 honap helyett.
Ez azert mentalisan kicsit razos lesz, eleve az elozo szezon vege is mar eroltetett menet volt, az idei ősz megint brutalis lesz
Es Conte meg pont arrol hires hogy folyamatosan 110%-ot var el mindenkitől a pályán es gondolom edzesen sem lazabb...
Ebben a tekintetben egy Milan/Roma/Napoly erdekes lesz, frissebbek lehetnek sokkal, az EL-t konnyedebbre vehetik, siman lehet hogy egyik masik a tavalyi Laziot fogja hozni
Ez azert mentalisan kicsit razos lesz, eleve az elozo szezon vege is mar eroltetett menet volt, az idei ősz megint brutalis lesz
Es Conte meg pont arrol hires hogy folyamatosan 110%-ot var el mindenkitől a pályán es gondolom edzesen sem lazabb...
Ebben a tekintetben egy Milan/Roma/Napoly erdekes lesz, frissebbek lehetnek sokkal, az EL-t konnyedebbre vehetik, siman lehet hogy egyik masik a tavalyi Laziot fogja hozni
- alwin91
Brozovicot azért látjuk szerintem jó játékosnak, mert az utóbbi sok év középszerű játékosainál azért jobb. Viszont egy győztes csapatban neki nincs helye, nem hiába nem viszi el komolyabb csapat. Mindenki a védelmet szidja, de ha belegondolunk a 2. és 3. gólnál is lendületből vitték rájuk a labdát egy rosszkor eladott labda miatt by EpicBrozo.
Nagyon bízom benne, hogy Nainggolant nem passzoljuk el a végén, mert ezzel az 5 cserés idényben ezzel a kp sorral mi lennénk a legnagyobb nyertesei. Egy Brozo-Kante cserét még valahogy be tudnánk játszani akkor meg főleg, vagy legalább Gagliardini helyett valaki értelmes jöjjön.
Nagyon bízom benne, hogy Nainggolant nem passzoljuk el a végén, mert ezzel az 5 cserés idényben ezzel a kp sorral mi lennénk a legnagyobb nyertesei. Egy Brozo-Kante cserét még valahogy be tudnánk játszani akkor meg főleg, vagy legalább Gagliardini helyett valaki értelmes jöjjön.
- Inter101
Aludva rá egyet, tudom már mi zavart a legjobban!
Az hogy Conte egy tulok!! Tegye fel a kezét aki Hakimi helyett egy Youngot kezdet! Tegye fel a kezét az aki Skriniar helyett Kolarovot vagy/és D'Ambroval kezd!
És elnezve a teljesítményt tegye fel a kezét aki Sensi helyett Eriksennel kezd!
És ő a szakvezeto!! Ő állítja össze a csapatot! Oké nyertünk, de amit védekezés címén lemuvelt a csapat az botrány volt! Miközben Godinnak fizetünk hogy elmenjen!!!!! Miközben állítólag áruljuk Skriniart!!! Ez nem tetszik! Nem tetszik ez a vonal mert ilyen védelemmel nem lehet boldogulni a SerieA ban!
Lehet hogy korán itelkezem de Kolarovnal Skriniar nem tud rosszabb lenni, sőt még Rano sem! Elkepeszto lassú és borzalmasan helyezkedett, ő aki állítólag nagyon ismeri a 3 védős felállást.....
Azt kívánom hogy álljon össze a védekezés mert különben baj lesz, nagy baj!
Forza INTER!!
Az hogy Conte egy tulok!! Tegye fel a kezét aki Hakimi helyett egy Youngot kezdet! Tegye fel a kezét az aki Skriniar helyett Kolarovot vagy/és D'Ambroval kezd!
És elnezve a teljesítményt tegye fel a kezét aki Sensi helyett Eriksennel kezd!
És ő a szakvezeto!! Ő állítja össze a csapatot! Oké nyertünk, de amit védekezés címén lemuvelt a csapat az botrány volt! Miközben Godinnak fizetünk hogy elmenjen!!!!! Miközben állítólag áruljuk Skriniart!!! Ez nem tetszik! Nem tetszik ez a vonal mert ilyen védelemmel nem lehet boldogulni a SerieA ban!
Lehet hogy korán itelkezem de Kolarovnal Skriniar nem tud rosszabb lenni, sőt még Rano sem! Elkepeszto lassú és borzalmasan helyezkedett, ő aki állítólag nagyon ismeri a 3 védős felállást.....
Azt kívánom hogy álljon össze a védekezés mert különben baj lesz, nagy baj!
Forza INTER!!
-
P-Inter
Sajnos az évadnyitóból csak az utolsó 30 percet láttam. Azt is egy gyenge minőségű kivetítőn. Így csak annyit tudok hozzátenni, hogy én örülök, hogy végre nekünk volt szerencsénk a végén. Emellett üzenem a budapesti Gong Barban szórakozó szurkolótársaimnak (hátha itt fórumozik az egyikük), hogy jó érzés volt hallani, nem vagyok egyedül.
Ui.: bízom benne, hogy ezt a védőhármast már csak világvégén fogom látni együtt játszani.
Ui.: bízom benne, hogy ezt a védőhármast már csak világvégén fogom látni együtt játszani.
-
matyinter
Én kétféleképp használnám a középpályát. Vagy Hakimi-Sanchez a szélen, de akkor viszont beton közepet használnék (Brozo-Barella-Vidal), vagy, ha irányító: Eriksen vagy Sensi, akkor nem Sancho, hanem egy védekezőbb Young a szélen. Hakimi kihagyhatatlan nálam. Sokféle lehetőség van most középen, ki kell használni.
Emellett Brozo-Kante "csere", ha megléphető, akkor biztosan meg is lépném. Nem rossz játékos a horvát, de ismerjük a hátrányait, hangulatember, hibái is vannak. Kante vérprofi, és sosem árt egy n*gger állat (semmi rosszindulat) a kp hátuljára, egy emberevő, lásd Makelele, Essien, Vieira...
Emellett Brozo-Kante "csere", ha megléphető, akkor biztosan meg is lépném. Nem rossz játékos a horvát, de ismerjük a hátrányait, hangulatember, hibái is vannak. Kante vérprofi, és sosem árt egy n*gger állat (semmi rosszindulat) a kp hátuljára, egy emberevő, lásd Makelele, Essien, Vieira...
- CsaSzi9294
Én még Bakayokot is el tudnám képzelni azon a poszton és sokkal olcsóbban hozzá lehetne jutni, mint Kantéhoz. Nekem Brozovic abszolút nem érinthetetlen, tegnap két gólban is benne volt, nekem olyan flegma hozzáállása volt.matyinter írta: ↑2020.09.27. 15:58 Én kétféleképp használnám a középpályát. Vagy Hakimi-Sanchez a szélen, de akkor viszont beton közepet használnék (Brozo-Barella-Vidal), vagy, ha irányító: Eriksen vagy Sensi, akkor nem Sancho, hanem egy védekezőbb Young a szélen. Hakimi kihagyhatatlan nálam. Sokféle lehetőség van most középen, ki kell használni.
- mike
- tabi.csaba
CsaSzi9294 írta: ↑2020.09.27. 16:39Én még Bakayokot is el tudnám képzelni azon a poszton és sokkal olcsóbban hozzá lehetne jutni, mint Kantéhoz. Nekem Brozovic abszolút nem érinthetetlen, tegnap két gólban is benne volt, nekem olyan flegma hozzáállása volt.matyinter írta: ↑2020.09.27. 15:58 Én kétféleképp használnám a középpályát. Vagy Hakimi-Sanchez a szélen, de akkor viszont beton közepet használnék (Brozo-Barella-Vidal), vagy, ha irányító: Eriksen vagy Sensi, akkor nem Sancho, hanem egy védekezőbb Young a szélen. Hakimi kihagyhatatlan nálam. Sokféle lehetőség van most középen, ki kell használni.
Csak,hogy tisztán láss az általad csodált Eriksen két eladott labdájából szerzett kettő gólt a Fiorentína!!! Nem kell félrevezetni a közvéleményt!
- Festa
Sánchezt nagyon bírom és örülök,hogy nálunk éli sokadvirágzását.matyinter írta: ↑2020.09.27. 15:58 Én kétféleképp használnám a középpályát. Vagy Hakimi-Sanchez a szélen, de akkor viszont beton közepet használnék (Brozo-Barella-Vidal), vagy, ha irányító: Eriksen vagy Sensi, akkor nem Sancho, hanem egy védekezőbb Young a szélen. Hakimi kihagyhatatlan nálam. Sokféle lehetőség van most középen, ki kell használni.
A 3.gólunk egyébként hasonlított a focira.
Sácnhez beívelte Hakiminek aki egyből tette középre Lukaku meg ott volt ahol kellett.
Persze akkor már a Fiorentina védők fáradtabbak voltak.Ettől függetlenúl többet kéne játszania,dehát mindenki nem fér el egyszzere a pályán.A védekezés ugye kritikán aluli volt és ez nemcsak a védőhármas hiába hanem a gyenge kp védekezés miatt is lásd Brozovic koccog vissza Castrovili góljánál.A Benevento ellen már lesz De Vrij is úgy nagyon más lesz,Viszont hátra még valaki nagyon kéne pláne ha Skriniar is megy.
- CsaSzi9294
Én nem mondtam egy szóval se, sőt ha vissza keresed (úgy sem fogod) írtam tegnap, hogy ő sem volt jó. Igen kedvelem a játékát, igen nem tudjuk használni és igen Brozovic is (aki szintén eladott két labdát amiből gól lett, hogy tisztán láss) mint a csapat nagy része gyenge volt akár taktikailag akár egyénileg...Senki nem vezet félre senkit, akármennyire is szeretnél belém állni, ami már kezd rendszeres lenni!tabi.csaba írta: ↑2020.09.27. 16:55Csak,hogy tisztán láss az általad csodált Eriksen két eladott labdájából szerzett kettő gólt a Fiorentína!!! Nem kell félrevezetni a közvéleményt!CsaSzi9294 írta: ↑2020.09.27. 16:39Én még Bakayokot is el tudnám képzelni azon a poszton és sokkal olcsóbban hozzá lehetne jutni, mint Kantéhoz. Nekem Brozovic abszolút nem érinthetetlen, tegnap két gólban is benne volt, nekem olyan flegma hozzáállása volt.matyinter írta: ↑2020.09.27. 15:58 Én kétféleképp használnám a középpályát. Vagy Hakimi-Sanchez a szélen, de akkor viszont beton közepet használnék (Brozo-Barella-Vidal), vagy, ha irányító: Eriksen vagy Sensi, akkor nem Sancho, hanem egy védekezőbb Young a szélen. Hakimi kihagyhatatlan nálam. Sokféle lehetőség van most középen, ki kell használni.
És mint ahogy máskor is mondtam, itt a fórumon egyedül a te hozzászólásaid nem érdekelnek, (és szerintem nem csak én vagyok így) ez most sincs másképp. A stílusod elmond mindent, nem csak most, máskor is...
Ha lehet ilyet kérni, hagyjuk egymást békén, engem nem érdekel a te véleményed a legkevésbé sem, nem is szoktam rá reagálni, és ahhoz, hogy megmaradjon a fórum normális hangulata, tedd te is ezt az enyémmel és hanyagold a felesleges beszólásaidat, ha már normálisan nem tudsz felém véleményt nyilvánítani.
További jó hétvégét!
- tabi.csaba
Ne haragudj, női fociban biztos jó lennél !CsaSzi9294 írta: ↑2020.09.27. 17:15Én nem mondtam egy szóval se, sőt ha vissza keresed (úgy sem fogod) írtam tegnap, hogy ő sem volt jó. Igen kedvelem a játékát, igen nem tudjuk használni és igen Brozovic is (aki szintén eladott két labdát amiből gól lett, hogy tisztán láss) mint a csapat nagy része gyenge volt akár taktikailag akár egyénileg...Senki nem vezet félre senkit, akármennyire is szeretnél belém állni, ami már kezd rendszeres lenni!tabi.csaba írta: ↑2020.09.27. 16:55Csak,hogy tisztán láss az általad csodált Eriksen két eladott labdájából szerzett kettő gólt a Fiorentína!!! Nem kell félrevezetni a közvéleményt!CsaSzi9294 írta: ↑2020.09.27. 16:39
Én még Bakayokot is el tudnám képzelni azon a poszton és sokkal olcsóbban hozzá lehetne jutni, mint Kantéhoz. Nekem Brozovic abszolút nem érinthetetlen, tegnap két gólban is benne volt, nekem olyan flegma hozzáállása volt.
És mint ahogy máskor is mondtam, itt a fórumon egyedül a te hozzászólásaid nem érdekelnek, (és szerintem nem csak én vagyok így) ez most sincs másképp. A stílusod elmond mindent, nem csak most, máskor is...
Ha lehet ilyet kérni, hagyjuk egymást békén, engem nem érdekel a te véleményed a legkevésbé sem, nem is szoktam rá reagálni, és ahhoz, hogy megmaradjon a fórum normális hangulata, tedd te is ezt az enyémmel és hanyagold a felesleges beszólásaidat, ha már normálisan nem tudsz felém véleményt nyilvánítani.
További jó hétvégét!
- CsaSzi9294
Erről beszéltem, látom nem jutott el az agyadig amit írtam, bár ezen nem is csodálkozom, nem vártam mást.tabi.csaba írta: ↑2020.09.27. 17:23Ne haragudj, női fociban biztos jó lennél !CsaSzi9294 írta: ↑2020.09.27. 17:15Én nem mondtam egy szóval se, sőt ha vissza keresed (úgy sem fogod) írtam tegnap, hogy ő sem volt jó. Igen kedvelem a játékát, igen nem tudjuk használni és igen Brozovic is (aki szintén eladott két labdát amiből gól lett, hogy tisztán láss) mint a csapat nagy része gyenge volt akár taktikailag akár egyénileg...Senki nem vezet félre senkit, akármennyire is szeretnél belém állni, ami már kezd rendszeres lenni!tabi.csaba írta: ↑2020.09.27. 16:55
Csak,hogy tisztán láss az általad csodált Eriksen két eladott labdájából szerzett kettő gólt a Fiorentína!!! Nem kell félrevezetni a közvéleményt!
További jó hétvégét!
Részemről lezártam a veled folytatott vitákat most és a jövőre nézve is!
- mike
Ha összeszámolnánk, a csatároktól vissza mindenki benne volt legalább 2 gólban. Teljes káosz volt a védekezésünk, illetve a támadásból védekezésbe átmenetünk. Össze vissza kolbászolt mindenki.CsaSzi9294 írta: ↑2020.09.27. 16:39 Én még Bakayokot is el tudnám képzelni azon a poszton és sokkal olcsóbban hozzá lehetne jutni, mint Kantéhoz. Nekem Brozovic abszolút nem érinthetetlen, tegnap két gólban is benne volt, nekem olyan flegma hozzáállása volt.
Brozo nem jó ebben a dupla kp-s rendszerben, őt registában kell játszatni, úgy tud sokat hozzátenni.
Eriksent nagyon bírom, de valóban súlytalan ebben a rendszerben, Sensi hasznosabb egyenlőre, és ő a védekezésben is többet tud segíteni. Nem tudom mi lesz Eriksennel, szerintem nem jó helyen erőltetjük, a két csatár és ő kioltják egymást.
A következő meccsre én visszaraknám Skriniart és DeVrijt Bastoni mellé. Középen meg Hakimi-Barella-Brozo-Sensi-Perisic lenne.
Csereként meg jöhetne a 2 őstulok, és Alexis:)
- CsaSzi9294
Nagy eséllyel Eriksen helye egész évben nem lesz meg. Kicsit úgy érzem ez az olasz liga neki teljesen esélytelen, de majd hátha bele jön, mást nem tudunk...mike írta: ↑2020.09.27. 17:33Ha összeszámolnánk, a csatároktól vissza mindenki benne volt legalább 2 gólban. Teljes káosz volt a védekezésünk, illetve a támadásból védekezésbe átmenetünk. Össze vissza kolbászolt mindenki.CsaSzi9294 írta: ↑2020.09.27. 16:39 Én még Bakayokot is el tudnám képzelni azon a poszton és sokkal olcsóbban hozzá lehetne jutni, mint Kantéhoz. Nekem Brozovic abszolút nem érinthetetlen, tegnap két gólban is benne volt, nekem olyan flegma hozzáállása volt.
Brozo nem jó ebben a dupla kp-s rendszerben, őt registában kell játszatni, úgy tud sokat hozzátenni.
Eriksent nagyon bírom, de valóban súlytalan ebben a rendszerben, Sensi hasznosabb egyenlőre, és ő a védekezésben is többet tud segíteni. Nem tudom mi lesz Eriksennel, szerintem nem jó helyen erőltetjük, a két csatár és ő kioltják egymást.
A következő meccsre én visszaraknám Skriniart és DeVrijt Bastoni mellé. Középen meg Hakimi-Barella-Brozo-Sensi-Perisic lenne.
Csereként meg jöhetne a 2 őstulok, és Alexis:)
- drtie
Egyszer játszott LMartinez helyen és ott nagyon pénzen szolgálta ki az óriást.CsaSzi9294 írta: ↑2020.09.27. 17:41 ...
Nagy eséllyel Eriksen helye egész évben nem lesz meg. Kicsit úgy érzem ez az olasz liga neki teljesen esélytelen, de majd hátha bele jön, mást nem tudunk...![]()
- CsaSzi9294
Meg egyszer adott egy hatalmas labdát Sancheznek is, biztos emlékszel rá. Bízzunk benne, hogy meg lesz a helye, mert akkor osztogathatná a gólpasszokat.drtie írta: ↑2020.09.27. 17:53Egyszer játszott LMartinez helyen és ott nagyon pénzen szolgálta ki az óriást.CsaSzi9294 írta: ↑2020.09.27. 17:41 ...
Nagy eséllyel Eriksen helye egész évben nem lesz meg. Kicsit úgy érzem ez az olasz liga neki teljesen esélytelen, de majd hátha bele jön, mást nem tudunk...![]()
-
segogabor
1 napot emésztve a dolgokat , már most látni ,hogy rengeteg dolog nem fog működni:
- Eriksen és Brozovic egyszerre nem lehet a pályán mert kiölik egymás játékát. Nem találták a helyüket , Brozovic regista poziciója eltűnt ebben a felállásban. Ezáltal kovájgott mint gólyafos a levegőben.
- Kolarov hatalmas flop már most látszik. Romában 4 védős renszerben volt középső védő , a 3 védős rendszerben legfőképpen bal futót játszott , de már ahhoz is lassú volt. Ranocchia is klasszis hátvédnek tűnik hozzá képest.
- Skriniar "boszorkányüldőzése" mögött ,valami személyes konfliktus állhat , Asamoah effektus . Csak a világ egyik legjobb középhátvéd jelöltjét jegeljük , részben azért mert nem jó a 3 védős felállásban. Ha eladjuk nagyon bánni fogjuk.
- Ezzel a kerettel úgy gondolom , a 4-3-1-2 -es felállást kellene játszani , elfelejteni a 3 védős rendszert , megtartani Skriniart ,aki a 4 védős felláls szuper kettőse lenne Di Vrij-el illetve rotálva Bastonival.
- Ami azért elég bosszantó,hogy azt verjök szét a tavalyi évről ami a legjobban működött : A VÉDELMET. Godin elüldőzése hatalmas öngól , miután megszokta végre ezt a 3 védős rendszert.
- Eriksen és Brozovic egyszerre nem lehet a pályán mert kiölik egymás játékát. Nem találták a helyüket , Brozovic regista poziciója eltűnt ebben a felállásban. Ezáltal kovájgott mint gólyafos a levegőben.
- Kolarov hatalmas flop már most látszik. Romában 4 védős renszerben volt középső védő , a 3 védős rendszerben legfőképpen bal futót játszott , de már ahhoz is lassú volt. Ranocchia is klasszis hátvédnek tűnik hozzá képest.
- Skriniar "boszorkányüldőzése" mögött ,valami személyes konfliktus állhat , Asamoah effektus . Csak a világ egyik legjobb középhátvéd jelöltjét jegeljük , részben azért mert nem jó a 3 védős felállásban. Ha eladjuk nagyon bánni fogjuk.
- Ezzel a kerettel úgy gondolom , a 4-3-1-2 -es felállást kellene játszani , elfelejteni a 3 védős rendszert , megtartani Skriniart ,aki a 4 védős felláls szuper kettőse lenne Di Vrij-el illetve rotálva Bastonival.
- Ami azért elég bosszantó,hogy azt verjök szét a tavalyi évről ami a legjobban működött : A VÉDELMET. Godin elüldőzése hatalmas öngól , miután megszokta végre ezt a 3 védős rendszert.
- Festa
Ne tápláld a Trollt! Mondom ez úgy,hogy nagyon elástad a csapatot tegnap én meg az optimistic csapatban vagyok.CsaSzi9294 írta: ↑2020.09.27. 17:25Erről beszéltem, látom nem jutott el az agyadig amit írtam, bár ezen nem is csodálkozom, nem vártam mást.tabi.csaba írta: ↑2020.09.27. 17:23Ne haragudj, női fociban biztos jó lennél !CsaSzi9294 írta: ↑2020.09.27. 17:15
Én nem mondtam egy szóval se, sőt ha vissza keresed (úgy sem fogod) írtam tegnap, hogy ő sem volt jó. Igen kedvelem a játékát, igen nem tudjuk használni és igen Brozovic is (aki szintén eladott két labdát amiből gól lett, hogy tisztán láss) mint a csapat nagy része gyenge volt akár taktikailag akár egyénileg...Senki nem vezet félre senkit, akármennyire is szeretnél belém állni, ami már kezd rendszeres lenni!
További jó hétvégét!
Remélem ha megy is Skriniar akkor legalább a szerb gyereket megszerezzük a Fioból.Tegnap bizonyított,hogy megérdemelne egy esélyt.
- CsaSzi9294
Eszemben sincs.Festa írta: ↑2020.09.27. 20:01Ne tápláld a Trollt! Mondom ez úgy,hogy nagyon elástad a csapatot tegnap én meg az optimistic csapatban vagyok.CsaSzi9294 írta: ↑2020.09.27. 17:25Erről beszéltem, látom nem jutott el az agyadig amit írtam, bár ezen nem is csodálkozom, nem vártam mást.
Remélem ha megy is Skriniar akkor legalább a szerb gyereket megszerezzük a Fioból.Tegnap bizonyított,hogy megérdemelne egy esélyt.
Igazából tegnap a csalódottság beszélt belőlem, (ugye én 4-0t tippeltem, szóval én is optimistán álltam neki) mert nem ezt vártam. Nyilván ez mára enyhült, de a véleményem továbbra is az, hogy nem játszottunk jól, illetve a taktikai hülyeség (sőt igazából inkább ezért vagyok a legmérgesebb) majdnem vereséget eredményezett. Nem akartam én elásni, de ez, hogy vezetnek majd utána még fordítanak is idegenben, nekem kicsit sok volt, valamint az egy kaput eltaláló lövés az első félidőben is botrányosan kevés volt...Mindegy, bízzunk benne, hogy szerdán feledtetik a fiúk ezt a nyögve nyelős győzelmet és egy sima meccs lesz, szép játékkal.
Milenkovic valóban kifelé lóg a Fiorból, Marottának jó szeme van az ilyen játékosokhoz.
- brecsinho
Azért milyen durva a sors, hogy kétszer buktunk el kezünkben lévő győzelmet Firenzében az elmúlt 2évben a hosszabbításban:gondolom emlékeztek,mikor egy teljesen kamu tizit befújtak Dambro ellen,aki most győztes gólt fejel,tavaly meg a mi szögletünkból lekontráztak a 93-ban és az a Vlahovic élete gólját rúgta,aki most 8méterről ajtó-ablak kihagyta.Ezek miatt is azt mondom, hogy kijárt ez nekünk a Fio ellen, na persze nem a tegnapi játékunk miatt
Amúgy meg lehet szidni Eriksent és Brozot is,nekem mégis a két szél ami nem tetszett. Youngnak értelmes passza nem volt, nem is értem miért nem Hakimi kezdett, Perisic meg alig jött vissza, Kolarov balvédőben vicc volt,de segítséget se nagyon kapott.
Amúgy meg lehet szidni Eriksent és Brozot is,nekem mégis a két szél ami nem tetszett. Youngnak értelmes passza nem volt, nem is értem miért nem Hakimi kezdett, Perisic meg alig jött vissza, Kolarov balvédőben vicc volt,de segítséget se nagyon kapott.
- vaskalap
Fáznak a rabok.
- alwin91
Valaki aki pro statisztikában, meg tudja mondani, hogy utoljára mikor állítottak ki egy meccsen Juve játékost és fújtak be tizit is ellenük? És hányszor történt ez meg 2011 óta?
esküszöm érdekelne
-
R9.
- PellerG
- Stankov
Nagyon komoly variálási lehetőségei vannak most Contenak.
Akár a két szélső kh akár wingback akár a kp-n.
Meg kell találnia az egyensúlyt.Ami biztos hogy így még egyszer nem állhatunk fel.Mert ha sérülés,eltiltás miatt ugyanerre a kh trióra lesz kénytelen akkor kell eléjük egy fix vkp akár regista(Brozo) viszont akkor Eriksen pad.
Amúgy D.D nagyon sokszor lépett be a játékba,mikor meg akadt volna a támadás.Ha majd kezd Hakimi akinek nem kell ennyi segítség támadásba akkor kezdhet Skriniar is (remélem)
A másik szélén Perkó jóval kevesebb támogatást kapott támadásba Brozotól meg Kolarovtol mint a mások oldlt Young D.D-től és Barellától,sztem ezért is kapott kevesebb védekező feladatot.
Eriksent én nagyon csípem,győzőm leírni,de ilyet tényleg nem lehet csinálni,hogy a mellette álló Fio támadót meg se támadja a 3m távolabb helyezkedő Barellának kellett oda futnia blokkolni asszem Koume lővését. Ez volt az a pillanat amikor elgondolkodtam hogy valóban ide való-e a dán...
Akár a két szélső kh akár wingback akár a kp-n.
Meg kell találnia az egyensúlyt.Ami biztos hogy így még egyszer nem állhatunk fel.Mert ha sérülés,eltiltás miatt ugyanerre a kh trióra lesz kénytelen akkor kell eléjük egy fix vkp akár regista(Brozo) viszont akkor Eriksen pad.
Amúgy D.D nagyon sokszor lépett be a játékba,mikor meg akadt volna a támadás.Ha majd kezd Hakimi akinek nem kell ennyi segítség támadásba akkor kezdhet Skriniar is (remélem)
A másik szélén Perkó jóval kevesebb támogatást kapott támadásba Brozotól meg Kolarovtol mint a mások oldlt Young D.D-től és Barellától,sztem ezért is kapott kevesebb védekező feladatot.
Eriksent én nagyon csípem,győzőm leírni,de ilyet tényleg nem lehet csinálni,hogy a mellette álló Fio támadót meg se támadja a 3m távolabb helyezkedő Barellának kellett oda futnia blokkolni asszem Koume lővését. Ez volt az a pillanat amikor elgondolkodtam hogy valóban ide való-e a dán...
- CsaSzi9294
A Genovában 14 koronást diagnosztizáltak, ebben benne van 11 játékos és 3 stáb tag. A hétvégi Napoli elleni meccsen 6an voltak, akik játszottak is.
Valamint a Samphoz orvosira érkező Keita is pozitív lett.
Félek, nehogy hamarosan ismét le álljon a bajnokság.
Félek, nehogy hamarosan ismét le álljon a bajnokság.
- Inter101
Kíváncsi vagyok mikor jönnek rá hogy a sportolokra semmilyen veszélyt nem jelent!CsaSzi9294 írta: ↑2020.09.29. 09:06 A Genovában 14 koronást diagnosztizáltak, ebben benne van 11 játékos és 3 stáb tag. A hétvégi Napoli elleni meccsen 6an voltak, akik játszottak is.
Félek, nehogy hamarosan ismét le álljon a bajnokság.![]()
- CsaSzi9294
Az az érdekes, hogy meccsek előtt tesztelnek. Akkor mindenkinek akik ott voltak negatív lett. De meccs után már 14 pozitív. Ez hogy lehet?Inter101 írta: ↑2020.09.29. 09:34Kíváncsi vagyok mikor jönnek rá hogy a sportolokra semmilyen veszélyt nem jelent!CsaSzi9294 írta: ↑2020.09.29. 09:06 A Genovában 14 koronást diagnosztizáltak, ebben benne van 11 játékos és 3 stáb tag. A hétvégi Napoli elleni meccsen 6an voltak, akik játszottak is.
- drtie
A legnehezebb, hogy a franc se tudja, mit eredményez a vírus. Az OSC vízilabdázói, akik ne puhány gyerekek, eléggé megszenvedtek tőle.Inter101 írta: ↑2020.09.29. 09:34Kíváncsi vagyok mikor jönnek rá hogy a sportolokra semmilyen veszélyt nem jelent!CsaSzi9294 írta: ↑2020.09.29. 09:06 A Genovában 14 koronást diagnosztizáltak, ebben benne van 11 játékos és 3 stáb tag. A hétvégi Napoli elleni meccsen 6an voltak, akik játszottak is.
https://24.hu/sport/2020/09/24/koronavi ... a-osc/amp/