Grat. Conténak.
A k*rva anyját már ennek a majom bírónak.
Ha megfújja a szél a Milan játékost az már szabi.
Közben Eriksen szerelt.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Jól van az, idén sem lesz Scudetto. Ezt már akkor tudtam, amikor Conte maradt az edző.
Azt azért láttad, hogy kvázi védő volt Eriksen? Szerelte is 16on Ibrát...Dan-i-nter írta: ↑2020.10.17. 19:59 Nem érdemelt a Milan győzelmet, de sajna a meccset gólra játszák. Kolarovot és Eriksent én nem szeretném többé Inter mezben látni. Előbbi szimplán katasztrofa, amit csinál, Ranocchiát szivesebben nézem kezdőben mint őt.
A dánt meg lehet védeni, meg azt mondani, hogy nem motivált Conte miatt, de az, hogy a 92. percben a sz*rrá rugdosott Barella megszakad a labdáért míg Eriksen a tőle 1 méterre lévő játékost nem képes letámadni, az gyalázatos. Erre nem lehet azt mondani, hogy ő ilyen típusú játékos, ez egyszerűen belesz*rás a meccsbe, a derby-be.
Jó meglátás.Portiere32 írta: ↑2020.10.17. 20:04 Eddig minden szezont jól kezdtünk, télen első helyen voltunk... na most idén szarul kezdünk és májusban leszünk elől...![]()
Elbaszott egy meccs volt...
Azt neztem hogy tenyleg ezt jatszottuk!! Es meg ertenem is ha Eriksen jatszana a csatarok mogott, de nem!!!!!! Igy Eriksen kilove, Brozo kilove, az eppen csatarok mogott jatszo(jelen esetben Barella) kilove. Szavakkal nem lehet leirni mekkora hulyeseg!!!!!!!
Már ha hoznak egy közepes edzőt(akinek kevesebb sokkal a fizuja) is előrébb lépnénk, nem lenne ez a botrány taktika. Most épp nem jut eszembe ilyen, de Contéval csak süllyedni fogunk. Az meg pláne euró mínusz, tehát az sem megoldás.
Én azok közé tartoztam, akik nem igazán támogatták Vidal idehozatalát, főleg a múltja miatt. De ha megpróbálom független szemmel nézni a meccseket, most látszik, csak igazán, ahogy Vidal mellett játszanak, hogy Brozovic meg Eriksen mennyire nem egy klasszis futballista. Vidal szerelőkészsége, passzai, döntései teljesen más szint.tabi.csaba írta: ↑2020.10.17. 20:11 Vidal ma sem játszott rosszul! De úgy gondolom,egyáltalán nem kellett volna őt idehozni ! Mindenki tőle várja a megoldást!
A középpálya teljesen elvan bizonytalanodva !
Egyszerűen nem mernek játszani! Brozovic,Eriksen
Minden szavad igaz... én csak keresem szarban a vitamint...CsaSzi9294 írta: ↑2020.10.17. 20:07Jó meglátás.Portiere32 írta: ↑2020.10.17. 20:04 Eddig minden szezont jól kezdtünk, télen első helyen voltunk... na most idén szarul kezdünk és májusban leszünk elől...![]()
Elbaszott egy meccs volt...![]()
De félek, hogy még EL sem lesz ha így folytatjuk.
Nem vészmadárkodás, de meccsről meccsre lejön, hogy ez sem a mi évünk lesz. Fogalmatlan fos a játékunk, tippmixen minden meccsre rá lehet tenni a házat is, hogy kapunk gólt. Ez a szomorú.
Hatalmas like!!Atosz írta: ↑2020.10.17. 20:28 Én azért ennyire nem kövezném Contét, szerintem szép támadásokat vezettünk, nem is keveset. Uccsó passzok sokszor el lettek baszva sajnos, de ezek mellet is simán nyerhettünk volna, az X lett volna a minimum.
Handa fogta a büntit, de sajnos nem volt szerencséje, más dolga nem igazán akadt, nagyon elbasztuk a meccs elejét.
Az idióta Kolarov megbaszhatja magát, hogy lehet ilyen hülye, ennyi rutinnal... D’ambro megette a cselt a 2. gól előtt, de ez nem is csoda, majdnem magát is átbaszta azzal a véletlennek Leao. De Vrij szokásos kiegyensúlyozott, csodát ma sajnos nem tudott csinálni.
Brozovic dupla nulla, ha nem registát játszik, értékelhetetlen a teljesítménye, még Gagliardini mester is jobb lett volna, ha nem lenne kovidos. Barella és Vidal jó volt, megszakadtak a pályán, az egyetlen amit Conte számlájára írnék, hogy Barellát feltolta Vidal és Brozo elé, lehetett volna registával is játszani, de ettől függetlenül Barella sokat tett hozzá a játékhoz elől is, gólt is lőhetett volna...
Perisic egy kalap szar. Donnarumma segített neki adni egy gólpasszt.
Hakimi ma is jó volt, bárcsak letette volna Lukakunak Vidal gyönyörű belöbbölését... Lautaro jó volt, ma a szokásos elpattanó labdák sem jellemezték, sokszor nagyon szépen vett részt az összjátékban, csak sajnos a sok esés miatt már akkor sem fújnak neki, ha tényleg van kontakt. Ez nagy baj. Lukakunak jött a gól, nem is játszott rosszul, kár, hogy nem jött össze még egy legalább, megvolt rá az esélye.
Sanchez nem tudott most sokat hozzátenni ezen kevés idő alatt. Eriksen viszont kurvára idegesít, és az ő langyosságát sem fogom Conte számlájára írni, botrány amit művel a serie A-ban egyelőre.
A játékvézetéshez annyit érdemes hozzáfűzni, hogy a kurva annyukat!
Ha a juve ellen játszunk, is ritkán látni ilyet...
Nekem, helyzethez mérten továbbra is tetszik a csapat, bajok vannak, de ebben a keretben érzek potenciált. A fél világot átutazták a kulcsjátékosok, várható volt a fáradtság, amire a denevérhapci ráerősít. Továbbra is tartom, hogy szezon elején jöjjenek ki a problémák, amiket meg kell oldani, mint minden tökéletesen szépnek tűnjön és november-február időszak alatt minden esély elszálljon.Portiere32 írta: ↑2020.10.17. 20:04 Eddig minden szezont jól kezdtünk, télen első helyen voltunk... na most idén szarul kezdünk és májusban leszünk elől...![]()
Elbaszott egy meccs volt...
Ezek szerint kurva jók voltunk, csak kimaradtak a helyzetek.alwin91 írta: ↑2020.10.17. 22:17 Conte did not think that Serbian veteran Aleksandar Kolarov was struggling as a central defender.“I think that’s his role now, the best one. Inevitably there is work to be done with him, but also with all the others.“But I repeat, we have played the game. Taking advantage of those opportunities, we would be here talking about a beautiful and winning Inter"
Szóval, ha ők kihagyják és mi rúgjuk be, akkor mi nyerünk. Micsoda konklúzió...
Én is nézem, és még pirosat is kaptak (teljesen jogosan). Tényleg elfogyhatott a pénz Torinóban...Közben azért 7!!! perc a hosszabbításAudipower írta: ↑2020.10.17. 22:27Ezek szerint kurva jók voltunk, csak kimaradtak a helyzetek.alwin91 írta: ↑2020.10.17. 22:17 Conte did not think that Serbian veteran Aleksandar Kolarov was struggling as a central defender.“I think that’s his role now, the best one. Inevitably there is work to be done with him, but also with all the others.“But I repeat, we have played the game. Taking advantage of those opportunities, we would be here talking about a beautiful and winning Inter"
Szóval, ha ők kihagyják és mi rúgjuk be, akkor mi nyerünk. Micsoda konklúzió...
Conténak politikusnak kellene lennie, ha már ilyen jól tud magyarázkodni.
Közben csoda történt. A gyuvénak nem adtak meg egy gólt les miatt.![]()