Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

CsaSzi9294

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Ezaz Lukaku! Mondtam én, hogy meg lesz neki ma a 2 gól!!!!
De most már legyen meg a 3. is neki.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Gól!!!! Lukaku dupla!

FORZA INTER!!!
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Na legalább csak kicsit égünk. 2-2.
chester0921

Hozzászólás Szerző: chester0921 »

Lukaku menti meg a becsületünket..
CsaSzi9294

Érdekes egy csoport lesz ez.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Nem hiszem el, hogy Godint lecseréltük erre a két pálcásra....
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Nem szeretnék negatív lenni, de van egy olyan érzésem hogy idén sem sok örömünk lesz!
Forza Inter!!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Megvagyunk átkozva,de jó lesz ez...
Audipower

Éljen Conte! A 3. hely meglesz.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Az eddig bekapott 10 gólból kb. mindegyiket mi hoztuk össze, nem az ellenfél. Ez valami elképesztő.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Jött a 2 Lukaku gól Csaszi :D

Egy amatőr tizi és az egyetlen épkézláb kontrájukból beszoptunk 2gólt...szerintem jobbak voltunk,de sajna ezért csak 1pont járt ma. Sahtart ütni kell kedden :twisted:
kovacs_ata

Hozzászólás Szerző: kovacs_ata »

vaskalap írta: 2020.10.21. 22:57 Megvagyunk átkozva,de jó lesz ez...
Meg, Contéval biztosan.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Csak a 2. fi-t láttam, 2 dolgot jegyeznék meg:
Darmian kifejezetten üde színfolt volt a játékunkban, egyik legjobbunk volt a 45 perc alatt.
Van némi irónia abban, hogy egy tök ugyanilyen szitu miatt nálunk lest itéltek a hétvégén, most meg megadják a gólt mikor ez egyértelműbb volt az Eriksen esetnél, elképesztő mennyire nincs szerencsénk a birókkal/VAR-ral mostanában.
Audipower

Szegény Godint elüldöztük, Darmian és Kolarov ketten együtt nem érnek annyit, mint az Uruguay-i. Conte nagy penge, ezt is elintézte nekünk.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Sajnálom, hogy nem nyertünk. Túl sok az egyéni hiba, amit az ellenfelek egyből (szerencsével) góllal büntetnek.
Első kapott gól előtt eladtuk a labdát.
Második gól előtt Martinez nem kapufát rúg...vagy tényleg kéz volt?! Erre jön a bekapott gól, most útközben a német játékos beleért azt senki sem tudja megmondani, max az illető (amúgy szerintem igen, de ahhoz túl nagy korrektség kellene, hogy megmondja).
Szerencsére Lukaku is nálunk jatszik így x lett a vége.
Sajnos túl sok a tucat játékos. Perisic nulla volt az egész meccsen, Darmian sem Hakimi...
COVID nehezíti az életünket, persze nyertek sz ukránok is, de ilyen szar REALT nem mostanság láttam. Ahogy kommentátor mondta ellenfelünk tavaly Bayernt is megverte, na most ezt nem sokan mondhatják el magukról.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tombi1986 2020.10.21. 23:01-kor.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Hányingerem van ettől az egész bandától! Ezek soha nem fognak nyerni semmit. Conte legalja. Jöjjön Rebrov! Esküszöm több sikerünk lenne.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Lau kapufa után csak én láttam kezezést,mert egyszer játszották csak vissza.VAR??
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Nyáron sorforditó döntést hozott a vezetőség. Itt tartotta egy motiválatlan és korlátolt Contét, aki az átigazolási kérdésben tejhatalmat kapott. Megkapta Kolarovot, Darmiant, Vidalt és ragaszkodott Perisic maradásához. Ez az év lerombolja amit eddig felépítettünk. Védelem ami eddig a legjobb volt a Seria A ban, romokban. Brozovic, aki legjobb volt regista szerepkörben keresi önmagát box to box pozicióban. És lehetne folytatni...... Lehet, jobb lett volna váltani, mert az év sorsforditó. Még egyszer a csalók nem lesznek ennyire gyengék. BL t meg felejtsük el, mert ez keret alkalmatlan rá. Még jó, hogy nem a Fradival sorsoltak minket össze mert égne a pofánk abba biztos vagyok.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

brecsinho írta: 2020.10.21. 22:59 Jött a 2 Lukaku gól Csaszi :D

Egy amatőr tizi és az egyetlen épkézláb kontrájukból beszoptunk 2gólt...szerintem jobbak voltunk,de sajna ezért csak 1pont járt ma. Sahtart ütni kell kedden :twisted:
Nehéz elkepzelni hogy a Shatar ennél a német csapatnál gyengébb lenne..... Szerintem úgy 30%al lesz nehezebb ellenük! Ráadásul a mai gyozelmuk és a mi dontetlenunk után nagyon durván nyerési kényszerben vagyunk. Bónuszként lehet hogy nagyon hideg is lesz......
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Komolyan, csoda, hogy az x meglett. Oké, hogy vannak (lesznek) hiányzóink, de nem érzem, hogy bármilyen előrelépés történt volna az előző szezonhoz képest, maximum Hakimi érkezése. Felesleges szerintem bármilyen komolyabb eredményről ábrándozni, de persze cáfoljanak rám a srácok és fáj leírni, de kell egy új (első számú) kapus.

FORZA INTER!!!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ezek a németek atom szarok voltak...így nagyon fáj ez az 1 pont..... :?
Zsinórban 3. alkalommal sem jutunk tovább a csoportból az valami eszméletlen nagy szégyen lesz. :(
Ez az a meccs volt amit ha szenvedve is de nyerni kellett volna....
Nagyon csalódott vagyok.....
Most azt mondom idegenben az ukránok agyon fognak verni minket. :(
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

vaskalap írta: 2020.10.21. 23:01 Lau kapufa után csak én láttam kezezést,mert egyszer játszották csak vissza.VAR??
Test mellett volt, ezt nekünk nem fogják befújni, kivéve ha D'Ambrosio mellkasát éri a labda. Mutatta is a bíró, hogy test mellett volt mikor reklamáltunk.
Valaki mondja már el, hogy a Gladbach második gólja miért nem les.
CsaSzi9294

Mai pozitív:

-végre hajtottak a játékosok, idén most láttam először, hogy nyerni akarunk.

-Darmian jól mutatkozott be, úgy tűnik hasznos lesz a szezonban.

-Eriksen jól játszott, szerintem ma nem igazán lehet rá panasz. Még Conte is tapsolta meccs közben. :wtf:

Végre Contéban is volt egy kis tűz.

Negatív:

-Kolarov totális baklövés, és még így is végig játssza a meccset. Ranocchia se egy van Dijk, de sokkal inkább őt nézném, mint a szerbet.

- Ninja be állhatott volna, mondjuk Vidal helyére, biztos hozott volna egy kis lendületet.

-Perisicnek ma sem volt egy értelmes megmozdulása.

- kaput eltaláló lövésünk összesen 3 volt, ami iszonyat kevés.

- ismét két kapott gól, ez már kezd rendszeres lenni.

-Conte hozta a szokásos szar taktikát szar cserékkel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2020.10.21. 23:18-kor.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Nekem ez a meccs újabb elegtelen Conte ellenőrzőjében.

0 elképzelés és csapatszintű védekezés. Nem tud belenyúlni a meccsekbe, és a 3 védőnek hála a játékosok nagy része nem hasznalhato ugy hogy maximalis tudasukat nyújtsák (talán Hakiminek, Lukakunak es De Vrijnek kedvez ez a taktika)

Hiányzók ide, balszerencse oda évi 12m-ert ennél sokkal tobbet kellene nyújtania. A legrosszabb az, hogy mióta itt van inkább visszafejlődés látszik a csapaton.

Remélem azért egy elfogadható szezont sikerul összehozni, de nem hiszem hogy lesz bármi esélyünk kupára vagy jó BL szereplésre idén. Nyáron pedig meg kell köszönni a munkáját
chester0921

Hozzászólás Szerző: chester0921 »

Nagyon szerettem régen Handát,de mostanában bizonytalan, és sokat hibázik. Egy teljesen felesleges szituban kiront a támadóra,majdnem begyűjtve egy pirosat,aztán a tiszta ziccer esetén nem fut ki zárni a szöget.. Kolarov védekezésben továbbra is gyenge,elképesztő hogy Conte ennyi nyílvánvaló hiba ellenére sem hajlandó kihagyni, 4 védős felállással ez megoldható lenne,de ez nálunk fogalmilag kizárt. Vidalnak tetszett a harcossága, de ahogy látszik a 16oson belül elveszti az agyát,teljesen felesleges tizit hozott össze. Én kitiltanám a saját 16osunkból.. Barella, Lukalu és Darmian játéka tetszett, Eriksen nem volt tökéletes, de most legalább hajtott,illetve Bastoni jól szállt be,más pozitívumot nem tudok kiemelni. Továbbra is sablonos,statikus a játékunk,ami alapján kiszámíthatóvá válunk. Elképesztő, h a németek semmi játékkal pariban voltak.. Tulajdonképpen a csoport leggyengébb csapata ellen vesztettünk pontokat,OTTHON,erre nincs mentség. A továbbjutáshoz ez kevés.. Forza Inter!
CsaSzi9294

brecsinho írta: 2020.10.21. 22:59 Jött a 2 Lukaku gól Csaszi :D
Mondtam én. :) ;)
Ő miatta van egy kis “fény” ebben a szar taktikában. Ezért írtam ma, hogy neki nem szabad pihennie, nyomni kell, hogy szerezze a gólokat, maradjon meg ez a forma.
Cupi

És persze az összes olasz csapat nyert viszonylag simán ráadásul....csak mi nem. :(
Félek ez egy szopóágas szezon lesz és nem csak a covid miatt. :( Persze nyerünk párszor és ezt elfelejtem de most csalódott vagyok nagyon. :? Igaz 10 éve megszokhattam. :(
CsaSzi9294

Cupi írta: 2020.10.21. 23:12 És persze az összes olasz csapat nyert viszonylag simán ráadásul....csak mi nem. :(
Félek ez egy szopóágas szezon lesz és nem csak a covid miatt. :( Persze nyerünk párszor és ezt elfelejtem de most csalódott vagyok nagyon. :? Igaz 10 éve megszokhattam. :(
Conténak úgy érzem hamar le fog főni a kávé idén. Decemberben ő már nem lesz itt. Szóval bízzunk benne, hogy valaki megment minket, mert ennek szerintem el kell jönnie ahhoz, hogy nem ilyen nyögve nyelős szezonunk legyen tele ideggel.
Úgy hírlik, Allegri leváltja Tuschelt, én örülnék neki Conte helyett, neki ott nagy az a kabát, itt kevesebb a sztárocska. Ja nem olasz.. akkor semmi..
Tombi1986

Nem értelek benneteket. Gólokat egyéni hibákból kaptuk kb 90%-at. Nem szeretem Contet és utálom, hogy csak egy taktikát ismer.
De arról nem tehet Vrij eladja a labdát amiből jött a szerencsétlen 11-es, második gól is-is szitu volt, de a VAR sosem kedvez nekünk.
Godin tavaly egy nulla volt. Nem véletlenül ismertük meg Bastoni nevét, róla is sok gólt kaptunk. Az EL-ben lehozott 3 meccset becsülettel és már mindenki sír utána, bajnokságban történik akkor bajnokok vagyunk.

Az idei szezon nagyon sok mindenről fog szólni. Dolgozni kell aztán kiderül, senki nem látja, hogy mi lesz a vége.

Csoportból első helyen megyünk majd tovább :clap: :crazy: :D
CsaSzi9294

Tombi1986 írta: 2020.10.21. 23:18 Nem értelek benneteket. Gólokat egyéni hibákból kaptuk kb 90%-at. Nem szeretem Contet és utálom, hogy csak egy taktikát ismer.
De arról nem tehet Vrij eladja a labdát amiből jött a szerencsétlen 11-es, második gól is-is szitu volt, de a VAR sosem kedvez nekünk.
Godin tavaly egy nulla volt. Nem véletlenül ismertük meg Bastoni nevét, róla is sok gólt kaptunk. Az EL-ben lehozott 3 meccset becsülettel és már mindenki sír utána, bajnokságban történik akkor bajnokok vagyunk.

Az idei szezon nagyon sok mindenről fog szólni. Dolgozni kell aztán kiderül, senki nem látja, hogy mi lesz a vége.

Ne csak a védelem a gond Tombi...Igazából a 3 kaput eltaláló lövéssel is probléma van. Elég kevés, főleg hazai pályán. :roll:
Cupi

Tombi1986 írta: 2020.10.21. 23:18

Most még a csalódottság beszél belőlem de nehezen hiszem, hogy jövőhéten az ukránokat idegenben megverjük. :(
Persze kívánom legyen igazad. ;)
Tombi1986

Mai Real rém gyenge volt. Nem vonnék le sokat a mai ukrán teljesítményből.

Oblakot többen szeretnék, mint Handa utód. Mai nappal 4 gólt kapott Münchenben.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Cupi írta: 2020.10.21. 23:24
Tombi1986 írta: 2020.10.21. 23:18

Most még a csalódottság beszél belőlem de nehezen hiszem, hogy jövőhéten az ukránokat idegenben megverjük. :(
Persze kívánom legyen igazad. ;)
Az fix, hogy nagyon fognak darálni ellenünk otthon az augusztusi 0-5 miatt...
kovacs_ata

Jópár edző megfordult már itt aki képtelen volt beismerni a hibáit, azokon változtatni és már csak presztízsből is kirakta ugyanazt a hányingert hétről hétre. Ezek szerencsére a végén mind ugyanarra a sorsa jutottak. Előbb vagy utóbb, de remélem előbb a juventino is ki lesz rakva és utána megint elindulhat valami. Már sokadszorra, de hát a remény hal meg utoljára...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nyerhető meccs volt.Sajnos egy váratlan tizenegyes és egy véleményes gól amit 5 percig nézett a bíró miatt elvesztettünk 2pontot.
Ennek ellenére nézzüka poztivumokat.

-Darmian egész tűrhető teljesítményt nyűjtott.Lefelé nem lógott ki.
-Az első meccs amikor Kolarov hibájából nem kaptunk gólt.Bírtam volna ha végén berúgja a szabadot.
-Bastoni beállt csereként és jól is játszott ha nem csűsztat akkor nincs gól
-Luakaku a megbízható gólszerző most is jókor volt jó helyen.

A legnagyobb negatívum ,hogy Hakimi koronás lett.Kérdés őt mikor kapjuk vissza és kérdés ki lesz még pozitív a Genoa meccs előtt.
Cupi

kovacs_ata írta: 2020.10.21. 23:30 Jópár edző megfordult már itt aki képtelen volt beismerni a hibáit, azokon változtatni és már csak presztízsből is kirakta ugyanazt a hányingert hétről hétre. Ezek szerencsére a végén mind ugyanarra a sorsa jutottak. Előbb vagy utóbb, de remélem előbb a juventino is ki lesz rakva és utána megint elindulhat valami. Már sokadszorra, de hát a remény hal meg utoljára...
Ha kiesünk a BL-ből megint már a csoportkörben és a bajnokságban is folytatódik ez a bukdácsolás akkor szerintem télen ki lesz rúgva Conte. Csak kérdés ki jönne helyette így év közben?
De unom már ezt, hogy Mou óta nálunk minden edző szar és megbukik. :( Ez valami vicc.

Na azért még bízom benne javulni fogunk és újra nyerjük a meccseket. ;) Tudom szar ez a szezon a covid miatt is de azért én nem szeretném kukázni már az elején. Annyi meccsünk lesz, hogy már 1 hónap múlva is látni fogjuk mire lesz esélyünk és mire nem.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Festa írta: 2020.10.21. 23:38A legnagyobb negatívum ,hogy Hakimi koronás lett.Kérdés őt mikor kapjuk vissza és kérdés ki lesz még pozitív a Genoa meccs előtt.
Az edzős képek alapján sokat lógnak együtt Lautaroval és Sanchezzel, úgyhogy van 2 jelöltem... 🙈
De legalább Pinamonti ott lenne játékra készen 💪🤣
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2020.10.21. 23:42-kor.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

CsaSzi9294 írta: 2020.10.21. 23:22
Tombi1986 írta: 2020.10.21. 23:18 Nem értelek benneteket. Gólokat egyéni hibákból kaptuk kb 90%-at. Nem szeretem Contet és utálom, hogy csak egy taktikát ismer.

Ne csak a védelem a gond Tombi...Igazából a 3 kaput eltaláló lövéssel is probléma van. Elég kevés, főleg hazai pályán. :roll:
A Gladbach hányszor találta el a kaput?? 2 alkalommal.
Hátul nem kellett volna ilyen amatőr hibákat összehozni.
Minden meccsen tizenegyest ítélnek ellennünk.Ez nem fér bele.
Nem tudom mikor lesz olyan meccsünk amikor nem kapunk gólt.Mondjuk szombaton Genoa.
Cupi

PellerG írta: 2020.10.21. 23:41
Festa írta: 2020.10.21. 23:38A legnagyobb negatívum ,hogy Hakimi koronás lett.Kérdés őt mikor kapjuk vissza és kérdés ki lesz még pozitív a Genoa meccs előtt.
Az edzős képek alapján sokat lógnak együtt Lautaroval és Sanchezzel, úgyhogy van 2 jelöltem... 🙈
De legalább Pinamonti ott lenne játékra készen 💪🤣
Vagy majd Kolarov játszik csatárt. :D Lehet jobban járnánk ha elől lenne. :D /jó a mai meccs miatt nem ekézem/
CsaSzi9294

Festa írta: 2020.10.21. 23:41
CsaSzi9294 írta: 2020.10.21. 23:22

A Gladbach hányszor találta el a kaput?? 2 alkalommal.
Hátul nem kellett volna ilyen amatőr hibákat összehozni.
Minden meccsen tizenegyest ítélnek ellennünk.Ez nem fér bele.
Nem tudom mikor lesz olyan meccsünk amikor nem kapunk gólt.Mondjuk szombaton Genoa.
Oké, de mi nagyobb csapat vagyunk, többet birtokoltuk a labdát, és hazai pályán voltunk, a mi győzelmünk szinte papír forma volt, illetve annak kellett volna lenni. Számomra a 3 kaput eltaláló lövés nagyon kevés. :roll:

Igen, hátul amatőr hibák vannak meccsek óta és igen rendszeresen ellenünk ítélnek. Pont ezért kellene több helyzetet kidolgozni, és próbálkozni, ami nem a szélről beadott lövéseket foglalja magában, mert azt már egy megye edző is tudja, ha ellenünk játszana. Olyan jó lövőink vannak, én hiányolom pl a távoli lövéseket.
Conténak kell ezen változtatni, mert nem lehet mindig az amatőr hibákra fogni a két kapott gólt/ meccs. Tényleg át kellene állni a 4 védőre, mert ez nem működik úgy mint tavaly a fene tudja, hogy miért? :roll:
Igen, bízzunk a szombati meccsben, a Genova eddig 4 gólt lőtt, reméljük nem ellenünk fognak növelni ezen.
kovacs_ata

Cupi írta: 2020.10.21. 23:40
kovacs_ata írta: 2020.10.21. 23:30 Jópár edző megfordult már itt aki képtelen volt beismerni a hibáit, azokon változtatni és már csak presztízsből is kirakta ugyanazt a hányingert hétről hétre. Ezek szerencsére a végén mind ugyanarra a sorsa jutottak. Előbb vagy utóbb, de remélem előbb a juventino is ki lesz rakva és utána megint elindulhat valami. Már sokadszorra, de hát a remény hal meg utoljára...
Ha kiesünk a BL-ből megint már a csoportkörben és a bajnokságban is folytatódik ez a bukdácsolás akkor szerintem télen ki lesz rúgva Conte. Csak kérdés ki jönne helyette így év közben?
De unom már ezt, hogy Mou óta nálunk minden edző szar és megbukik. :( Ez valami vicc.

Na azért még bízom benne javulni fogunk és újra nyerjük a meccseket. ;) Tudom szar ez a szezon a covid miatt is de azért én nem szeretném kukázni már az elején. Annyi meccsünk lesz, hogy már 1 hónap múlva is látni fogjuk mire lesz esélyünk és mire nem.
Annyi a kívánságom első körben, hogy lehetőleg ne legyen olasz. Bár a jelenlegi helyzetben már szerintem Allegri is a megváltást jelentené. :lol:
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Dolgoztam, igy nem lattam a meccset, de egyáltalán nem lepett meg az eredmény.

Lehet itt full optimista valaki, vagy épp az ellenkezője, de azt könnyű belátni hogy valami nagyon nem működik....amit mar nem lehet szimplan a covidra, persicre vagy kolarovra kenni.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

- Sky:

Lukaku 7,5
Eriksen 6,5
Bastoni 6,5
Darmian 6,5
D'Ambrosio 6
DeVrij 6
Kolarov 6
Barella 6
Sanchez 6
Martinez 6
Brozovic 6
Handanovic 5
Perisic 5
Vidal 4

- FcInternews:

Lukaku 7,5
Darmian 6,5
Eriksen 6,5
D'Ambrosio 6
DeVrij 6
Kolarov 6
Bastoni 6
Barella 6
Brozovic 6
Sanchez 6
Martinez 6
Handanovic 5,5
Vidal 5,5
Perisic 5,5

- SM:

Lukaku 7,5
Darmian 6,5
Bastoni 6,5
Martinez 6,5
D'Ambrosio 6
DeVrij 6
Kolarov 6
Barella 6
Eriksen 6
Sanchez 5,5
Handanovic 5
Perisic 5
Vidal 4,5

- Calciomercato.com:

Lukaku 7,5
Darmian 7
Martinez 6,5
DeVrij 6
Kolarov 6
Bastoni 6
Barella 6
Eriksen 6
D'Ambrosio 5,5
Sanchez 5,5
Perisic 5,5
Vidal 4
interfan

Cupi írta: 2020.10.21. 23:40

Pedig par hete mi ment meg itt... :D :D

Evkozben senki, es kizart hogy valtsunk.
Nagyobb baj lesz az, hogy kijon jovonyaron, mert kozel sem biztos hogy a most nyaron ket szabad edzo akik jottek volna jovore is ott lesznek.
A felhalmozott szemet meg itt lesz jovore is.
Es akkor arrol nem is beszelek, hogy jovonyaron finomam szolva is igazolni kell, ha barmit is akarunk hosszabb tavon.
Min 4 uj a kezdobe, es kb teljes kispad csere.
Gyonyoru lesz...
interfan

segogabor írta: 2020.10.21. 23:01 Nyáron sorforditó döntést hozott a vezetőség. Itt tartotta egy motiválatlan és korlátolt Contét, aki az átigazolási kérdésben tejhatalmat kapott. Megkapta Kolarovot, Darmiant, Vidalt és ragaszkodott Perisic maradásához. Ez az év lerombolja amit eddig felépítettünk. Védelem ami eddig a legjobb volt a Seria A ban, romokban. Brozovic, aki legjobb volt regista szerepkörben keresi önmagát box to box pozicióban. És lehetne folytatni...... Lehet, jobb lett volna váltani, mert az év sorsforditó. Még egyszer a csalók nem lesznek ennyire gyengék. BL t meg felejtsük el, mert ez keret alkalmatlan rá. Még jó, hogy nem a Fradival sorsoltak minket össze mert égne a pofánk abba biztos vagyok.
Egyszeruen mindent leirtal tokeletes osszefoglalasa a helyzetnek es a jovokepnek.
Nincs mit hozzatenni ehhez, mert teljes az osszefoglalas es leiras.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

tegnap nagyon ideges voltam, de így hogy aludtam rá egyet, kicsit sikerült lenyugodni. Sajnos minden ellenünk játszik most szerencse szempontból. A bekapott gólok (10-ből 9-szer eddig mi adtuk a gólt az ellenfélnek, nem ők rúgták), a sérülések és a Covid jelenleg tényleg mind rohadtul súlyt minket. A kapufáról is fixen minden kifelé pattan és a VAR is minden alkalommal ellenünk játszik. Nem tudom elhinni, hogy ez nem fog egyszer megfordulni, mindig nem lehetünk szerencsétlenek.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

alwin91 írta: 2020.10.22. 08:31 Sajnos minden ellenünk játszik most szerencse szempontból. A bekapott gólok (10-ből 9-szer eddig mi adtuk a gólt az ellenfélnek, nem ők rúgták), a sérülések és a Covid jelenleg tényleg mind rohadtul súlyt minket. A kapufáról is fixen minden kifelé pattan és a VAR is minden alkalommal ellenünk játszik. Nem tudom elhinni, hogy ez nem fog egyszer megfordulni, mindig nem lehetünk szerencsétlenek.
Nem foghatunk mindent szerencse hiányára.
Nincs játékunk.
Pochettino és Allegri szabad......mi meg ezzel a túlfizetett juvés fatökűvel szenvedünk.
interfan

alwin91 írta: 2020.10.22. 08:31 tegnap nagyon ideges voltam, de így hogy aludtam rá egyet, kicsit sikerült lenyugodni. Sajnos minden ellenünk játszik most szerencse szempontból. A bekapott gólok (10-ből 9-szer eddig mi adtuk a gólt az ellenfélnek, nem ők rúgták), a sérülések és a Covid jelenleg tényleg mind rohadtul súlyt minket. A kapufáról is fixen minden kifelé pattan és a VAR is minden alkalommal ellenünk játszik. Nem tudom elhinni, hogy ez nem fog egyszer megfordulni, mindig nem lehetünk szerencsétlenek.
Shaktarnal hany serult es Covidos volt?
Hany eves is volt a kezdo atlageletkora?

A kerdes koltoi, es a valaszt mindenki tudja.
interfan

mike írta: 2020.10.22. 08:50
alwin91 írta: 2020.10.22. 08:31 Sajnos minden ellenünk játszik most szerencse szempontból. A bekapott gólok (10-ből 9-szer eddig mi adtuk a gólt az ellenfélnek, nem ők rúgták), a sérülések és a Covid jelenleg tényleg mind rohadtul súlyt minket. A kapufáról is fixen minden kifelé pattan és a VAR is minden alkalommal ellenünk játszik. Nem tudom elhinni, hogy ez nem fog egyszer megfordulni, mindig nem lehetünk szerencsétlenek.
Nem foghatunk mindent szerencse hiányára.
Nincs játékunk.
Pochettino és Allegri szabad......mi meg ezzel a túlfizetett juvés fatökűvel szenvedünk.
Pontosan ez a itt baj, nincs jatekunk.
Ezzel mindent elmondtunk.
Se elkepezeles, se felepitett jatek, semmi.
Mikozben Conte 1,5 eve itt van.

Meg szabad ez a ket edzo, de kerdes meddig.
Mert mire Conte innen elhuz, az nyar lesz.
Addigra meg kozel sem biztos hogy ez a ket edzo szabad lesz.
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

alwin91 írta: 2020.10.22. 08:31 tegnap nagyon ideges voltam, de így hogy aludtam rá egyet, kicsit sikerült lenyugodni. Sajnos minden ellenünk játszik most szerencse szempontból. A bekapott gólok (10-ből 9-szer eddig mi adtuk a gólt az ellenfélnek, nem ők rúgták), a sérülések és a Covid jelenleg tényleg mind rohadtul súlyt minket. A kapufáról is fixen minden kifelé pattan és a VAR is minden alkalommal ellenünk játszik. Nem tudom elhinni, hogy ez nem fog egyszer megfordulni, mindig nem lehetünk szerencsétlenek.
Igen picit zavaró, hogy Kessie nem kapja meg a második sárgát, Darmian felrúgják és a bíró szerint labda volt, Kjaeren megpattanó labda les, de a tegnapi az 4 perc videózás után sem. Vagy ahogy írod a legtöbb gólt buta egyéni hibákból kapjuk. Ezek nűanszok, de nagyon rá tudnak ülni egy csapatra. Abba a hibába sem kell esni, hogy mindent erre fogunk, de ki érti, hogy de Vrij miért passzolja oda az ellenfélnek a labdát, mint tette Handanovic a Benevento ellen, amiből nem törvényszerű gólt kapni, de nekünk sikerül. Tegnap komolyan vártam, hogy Lukaku második góljánál találnak 2 centit ami miatt elveszik a gólt. Ilyen időszak ez cserébe annál fényesebb lesz az évvége. :D
Válasz küldése