Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Inter101
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Azt hiszem tudom mi a legföbb baja az olasz labdarugásnak! A játékvezetök!!Miket fuj le és miket nem. Hihetetlen!! És többnyire a Juvének kedvez!!
-
szabinho91
Nagyon sajnálom Militot, olyanokat hagy ki amiket tavaly röhögve belőtt. 
- Inter101
Innen eldöntheted melyiken nézed! http://myp2p.eu/competition.php?competi ... e=football
- Inter101
szabinho91 írta:Nagyon sajnálom Militot, olyanokat hagy ki amiket tavaly röhögve belőtt.
Megkockáztatom csukott szemmel is belötte volna tavaly. Pedig szépen kerül helyzetbe csak a befejezés!
-
R9.
suazo hol van?
-
R9.
ezt de utálom utolsó 5 percbe leszarjuk a meccset ráérnek lassan elpasszolgatunk........ semmi tűz nincs
- Inter101
Azt hiszem a legnagyobb baj hogy nincs aki golt löjön, föleg igy hogy Eto'o t kivitte a szélére! Milito teljesen formán kivül, Coutinho nem játszik rosszul, de egyelöre nem higgadt, Sneijder nem találta ma el a kaput ugyanez érvényes a többi középpályásra is, igaz van még pár perc!!
-
R9.
hát ez kurva nagy szégyen
- interfan
Ezt nem hiszem el,ami megint itt történt.Veszélyesek vagyunk elől eto nagyon jó,erre megsérül biabiany be milito és meghaltunk elől.Nem értem miért kellett etot kivinni szélre,milito ma is egy nagy 0 volt.Egyszerűen formán kívül van,nem lehet ezt észre venni?Eto pedig nem szélső,amikor középen van lövi a gólokat.Simán lehetett volna nyerni ezt a meccset is de hát.
- DSanton39
a döntetlen igazságos, mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, de kimaradtak.
két dolog továbbra is világos, Santonnal a bal oldal sokkal stabilabb, és Milito továbbra is gyenge, mindent kihagy amit lehet. kell egy csatár/támadó kzp. Eto'o mellé, aki hozzá tud tenni a játékhoz.
két dolog továbbra is világos, Santonnal a bal oldal sokkal stabilabb, és Milito továbbra is gyenge, mindent kihagy amit lehet. kell egy csatár/támadó kzp. Eto'o mellé, aki hozzá tud tenni a játékhoz.
- Tamas76
zsizsi14 írta:Van valami jó link?:)
Olyat nem találtam, amin nyertünk volna...
- Nerazzurri
A Werder ellen is akkor rúgtuk a gólokat, amikor elbaszták, eladták a labdát a védőik. Ma a juve ezt nem tette meg nekünk, nem hibáztak hátul, nem is rúgtunk gólt.. Milito gyenge még mindig, Coutinho jó lesz, még rutintalan, illetve elfelejti, hogy a Serie A-ban nem lehet szambázni, mert agyonrúgják.
Támadójátékban csak ha két kreatív emberünk van, az kevés (Eto'o, Sneijder).
Támadójátékban csak ha két kreatív emberünk van, az kevés (Eto'o, Sneijder).
-
Francesco
No. Érdekes meccs volt. Hit nélkül nem lehet meccset nyerni. Ezen felül az átütőerő is hiányzott a csapatból. Ami még hiányzik:
- Egy jó Milto és egy jó cserecsatár
- Egy kiváló középső középpályás
- Egy jó Maicon
- KREATIVITÁS
Kíváncsi leszek kiket veszünk télen. Rövid a pad. Biabiany és Coutinho egyelőre még kevés. Essien-t mondta a riporter, illetve Alonso-t. Szerintem egyik sem reális, utóbbinál így gondolja a Real is.
Forza Fiúk!
- Egy jó Milto és egy jó cserecsatár
- Egy kiváló középső középpályás
- Egy jó Maicon
- KREATIVITÁS
Kíváncsi leszek kiket veszünk télen. Rövid a pad. Biabiany és Coutinho egyelőre még kevés. Essien-t mondta a riporter, illetve Alonso-t. Szerintem egyik sem reális, utóbbinál így gondolja a Real is.
Forza Fiúk!
- mike
Hát ez valóban nem a mi napunk volt, ettől függetlenül megnyerhettük volna ugyanúgy mint a juve.
Benitez tényleg nem tud belenyúlni a meccsekbe, ha jól megy a csapatnak nyerünk, ha nem akkor ő sem tud segíteni a padról semmit sem.
Nincs nagy gáz, ott vagyunk az elején, és már volt egy roma meg egy juve meccs.
Pl A milannak még nem volt rangadója.
Benitez tényleg nem tud belenyúlni a meccsekbe, ha jól megy a csapatnak nyerünk, ha nem akkor ő sem tud segíteni a padról semmit sem.
Nincs nagy gáz, ott vagyunk az elején, és már volt egy roma meg egy juve meccs.
Pl A milannak még nem volt rangadója.
- Festa
Én a 0-0 ellenére nem vagyok csalódott.
Biabiany sérülése rosszkor jött.Az első félidőben nagyobb iramot diktáltunk ha akkor gólt szerzünk biztosan miénk a 3 pont.
Voltak helyzeteink rendesen ,de nem jött össze.Eto'o annak ellenére,hogy nem rúgott gólt nagyon pörögött.
A mentalitással nem volt baj minden labdárért megküzdöttünk hajtottunk csak hát amit sokan észrevettek mintha elfáradtunk volna a második félidő végére.Szegény Milito nagyon nem találta a helyét a pályán.Volt két helyzete azon kivül labdába sem ért.
Eto'o szélen játszatni pazarlás.Benitez már valamit mutatott ma.Coutino a kezdőben jó döntés volt és az hogy Santont becserélte a félidőben.A mai este a Roma meccs után előrelépés volt.Lesz ez még sokkal jobb is.
UI:Mourinho szélsőt csinált Eto'o-ból,Benitez meg védekezöközéppályást Sztankovicsból.
Biabiany sérülése rosszkor jött.Az első félidőben nagyobb iramot diktáltunk ha akkor gólt szerzünk biztosan miénk a 3 pont.
Voltak helyzeteink rendesen ,de nem jött össze.Eto'o annak ellenére,hogy nem rúgott gólt nagyon pörögött.
A mentalitással nem volt baj minden labdárért megküzdöttünk hajtottunk csak hát amit sokan észrevettek mintha elfáradtunk volna a második félidő végére.Szegény Milito nagyon nem találta a helyét a pályán.Volt két helyzete azon kivül labdába sem ért.
Eto'o szélen játszatni pazarlás.Benitez már valamit mutatott ma.Coutino a kezdőben jó döntés volt és az hogy Santont becserélte a félidőben.A mai este a Roma meccs után előrelépés volt.Lesz ez még sokkal jobb is.
UI:Mourinho szélsőt csinált Eto'o-ból,Benitez meg védekezöközéppályást Sztankovicsból.
- sorger=giallo
Kár az elvesztett 2 pontért, de azt hiszem többé-kevésbé igazságos a döntetlen.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Nia
Szerintem nem volt rossz meccs.Voltak nagyon jó és gyors támadások,itt is ott is.És nagy helyzetek is.A játékkal nekem nem volt bajom.Pörgős volt,néha már-már túl pörgős.
Még kényszerű cseréből is majdnem érthetőbb Benítez,mintha simán cserélget.Nem tud belenyúlni a meccsbe,ezt az egyet el kellene tanulnia a Nagytól
Chivu:A sárgán kívül nem csinált tegnap rosszul semmit.Féltetek,hogy összeszed egy pirosat,hát az mindig mindegyik tesztoszteronosnál benne van,még sárga nélkül is
Vissza kell rakni középre,az az ő helye(amíg hiánycikk van ott,aztán majd meglátjuk).
Ezt mondtam nincs semmi gáz.2 ponttal "csak" a Lazio előz meg minket a Róma sehol a Juve egy vereségre.Szóval most "kezdődik" a bajnokság,de már egy Római kirándulással és 1 Juve elleni meccset letudva.A többieknek még van pár 3 esélyes mérkőzése és rangadója,nekünk csak a városi.De most már húzzuk és be semmi botlás,és odafigyelni,Beníteznek most már az Olasz focihoz hozzá kellett szokni,figyeljen oda.
Egy kis off:Néha nem értem a drukkereket.Bízni kell a kedvencekben.És ahogy mondtam Tommynak is,nem arról van szó,hogy én sosem blamálom őket,nem húzom fel magam,dehogynem,csak...mindegy.
Kikaptunk az utolsó perceben,igen fájt,nagyon(És ki akarta volna jobban alázni a Rómát nálam:))De túl kell lépni rajta.X a Juve ellen ami szerintem elég igazságos volt így.Nézzétek meg mindenhol botladoznak a nagyok.Ott van a Manu,aki nem képes idegenben nyerni,a Barca hazain évek óta nem csinált olyat,mint mostanában.Ott a Lyon a Benfica a Schalke és még sorolhatnám.Mondjuk ok ők nem az Inter(és engem sem annyira érdekel).Semmi gáz nincs,ez egy izgalmas év lesz mindenhol.Jó év lesz.És azért ne gondoljuk,hogy mindig 10 ponttal megyünk Januárban a többiek előtt.Most menjünk eggyel és a végén legyen 10
Vagy egy:)
Még kényszerű cseréből is majdnem érthetőbb Benítez,mintha simán cserélget.Nem tud belenyúlni a meccsbe,ezt az egyet el kellene tanulnia a Nagytól
Chivu:A sárgán kívül nem csinált tegnap rosszul semmit.Féltetek,hogy összeszed egy pirosat,hát az mindig mindegyik tesztoszteronosnál benne van,még sárga nélkül is
Ezt mondtam nincs semmi gáz.2 ponttal "csak" a Lazio előz meg minket a Róma sehol a Juve egy vereségre.Szóval most "kezdődik" a bajnokság,de már egy Római kirándulással és 1 Juve elleni meccset letudva.A többieknek még van pár 3 esélyes mérkőzése és rangadója,nekünk csak a városi.De most már húzzuk és be semmi botlás,és odafigyelni,Beníteznek most már az Olasz focihoz hozzá kellett szokni,figyeljen oda.
Egy kis off:Néha nem értem a drukkereket.Bízni kell a kedvencekben.És ahogy mondtam Tommynak is,nem arról van szó,hogy én sosem blamálom őket,nem húzom fel magam,dehogynem,csak...mindegy.
Kikaptunk az utolsó perceben,igen fájt,nagyon(És ki akarta volna jobban alázni a Rómát nálam:))De túl kell lépni rajta.X a Juve ellen ami szerintem elég igazságos volt így.Nézzétek meg mindenhol botladoznak a nagyok.Ott van a Manu,aki nem képes idegenben nyerni,a Barca hazain évek óta nem csinált olyat,mint mostanában.Ott a Lyon a Benfica a Schalke és még sorolhatnám.Mondjuk ok ők nem az Inter(és engem sem annyira érdekel).Semmi gáz nincs,ez egy izgalmas év lesz mindenhol.Jó év lesz.És azért ne gondoljuk,hogy mindig 10 ponttal megyünk Januárban a többiek előtt.Most menjünk eggyel és a végén legyen 10
- Süti
Igen, ennyivel most gyengébbek vagyunk idáig.
A legelején úgy tűnik minden rendben, aztán olyan 40 perc alatt elbizonytalanodnak a játékosok, és a végére már ők sem hiszik azt el, hogy nyerhetnek.
Benitez is a meccs első negyedében rengeteget kommunikál, a végén meg csak ül a padon, nem hatjtja a csapatot, ő sem hisz már a győzelemben.
Biabyani-Coutinho játéka nekem megint tetszett a védelem is rendben volt, Milito lábában meg benne maradt a győztes gól.
Bonucci-t meg nyugodtan ki lehetett volna szórni, kétszer is kilépő játékos ellen faultolt durván.
A legelején úgy tűnik minden rendben, aztán olyan 40 perc alatt elbizonytalanodnak a játékosok, és a végére már ők sem hiszik azt el, hogy nyerhetnek.
Benitez is a meccs első negyedében rengeteget kommunikál, a végén meg csak ül a padon, nem hatjtja a csapatot, ő sem hisz már a győzelemben.
Biabyani-Coutinho játéka nekem megint tetszett a védelem is rendben volt, Milito lábában meg benne maradt a győztes gól.
Bonucci-t meg nyugodtan ki lehetett volna szórni, kétszer is kilépő játékos ellen faultolt durván.
- Komax
Mégis Benitez hogy nyúljon bele a meccsbe amikor Mancinik ülnek a padon, és viszonylag sok a sérült?! Krasic nevét alig hallottam a 2. fi-ben Santon úgy kiszedte a játékból.
Festa pár hsz.el lejjebb fején találta a szöget amikor azt mondta hogy "Eto'o szélen játszatni pazarlás". Nekem nem tetszett a meccs, semmi derbi feeling nem volt.
- Baggio85
Szerintem nem játszottunk rosszul tegnap, az elején nagyon nagy iramot diktáltunk és tulajdonképpen végig egy jó iramú meccs volt. Volt 2 nagy helyzetünk a 2. félidőben, az ilyen meccseken ezeket be kell lőni, ha nyerni akar egy csapat. Külön számokkal nem akarom értékelni a játékosokat, de Eto-'o nagyon jól játszott, kár, hogy ezt nem tudtuk kihasználni. Akik jók voltak még JC, Lucio, Maicon, Stanko. Sneijder sokat mozgott, de valahogy az utolsó passzaiba mindig hiba csúszott, és volt két olyan lövőhelyzete ill. szabadrúgása, amiből azért tőle elvárnám, hogy kaput találjon. Coutinho-val az a helyzet, hogy látszik, hogy nagy lehetőségek vannak benne, de 90 perc sok még neki. Nagyon sok volt tegnap is az üresjárat a játékában. Viszont aki szerintem önmagához képest a leggyengébb volt az Cuchu volt... Messze nem szerzett annyi labdát, mint szokott, a lövései neki sem találtak kaput, és elég sok rossz passza is volt. Dehát azért a sok jó meccs között néha nála is becsúszhat egy-egy gyengébb. Csak az ő gyengébb játékát nagyon megérzi a csapat. Nem látok okot a pánikra, még ha az utolsó 2 bajnoki meccsen 1 pontot is szereztünk és nem rúgtunk gólt, de inkább tartsuk meg a tavalyi szokásunkat, hogy kevésbé látványos játékkal nyerünk, minthogy jó játékkal nem. Mert egyébként egy kimondottan jó meccs volt a tegnapi, úgy gondolom.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- vaskalap
Egy hajszállal de szerintem közelebb álltunk a győzelemhez,sajnos azt az 1-2 lehetőséget be kell lőni.Én nem a formán kivül játszó Militót hoztam volna be.Chivu átjáróház volt,nem tudom miért nem Santon kezdett.Coutinhon azt látom,hogy az egyik megmozdulása jó,de a köv. lehet,hogy nem.Picit bizonytalan,de ahogy többet játszik szerintem nem lesz vele baj,bár a szél nem az igazi neki.Eto' o egyszerüen fantasztikus!Remélem idény végéig kitart a formája.
- Komax
Ha lehet hinni a TV újságnak (tvr-hét) és miért ne lehetne, akkor az Inter-Tottenham BL meccset a digisport élőben közvetíti. 
- versenyszellem
- mike
versenyszellem írta:link a meccshez, ha vki nem találna:
sop://broker.sopcast.com:3912/102426
(sopcast kell hozzá)
Köszi, ez szépen működik
-
R9.
szerencse h van egy etoonk mert a játék megint 0
- mike
Ja elég szarok vagyunk, de Etoo megint megcsinálta 
- mike
Hát akár ők is vezethetnének, gyenge a produktum ma ...
- mike
Megvan a 3 pont 
A többi felejtős, jó hogy van egy ihletett formában lévő Eto'o-nk.
A többi felejtős, jó hogy van egy ihletett formában lévő Eto'o-nk.
- interfan
Nem volt könnyű meccs,de nyertünk,és ez a lényeg. Eto hihetetlen jó,őt középen kell játszatni,remélem rafa is rájött. Most jöhet a BL. Forza Inter.
- Festa
Hát csak az utolsó 20 percet láttam,de hiszek Mike-nak és annyira nem sajnálom.
Jó volt látni,hogy Obi-re lehet számitani.
A lényeg a 3 pont volt az megvan.Amit én láttam a meccsból az nagyon uncsi volt.
Mert mi nem nagyon akartunk már táamadni viszont a cagliari meg nem is akart.
Na majd a Tottenham ellen a vége is tempós lesz:)
UI:Remélem Eto'o nem lesz sérült és kitart a formája.
A Spanyol bajnokságban nem tudott gólkirály lenni.Talán mjad Nálunk
Jó volt látni,hogy Obi-re lehet számitani.
A lényeg a 3 pont volt az megvan.Amit én láttam a meccsból az nagyon uncsi volt.
Mert mi nem nagyon akartunk már táamadni viszont a cagliari meg nem is akart.
Na majd a Tottenham ellen a vége is tempós lesz:)
UI:Remélem Eto'o nem lesz sérült és kitart a formája.
A Spanyol bajnokságban nem tudott gólkirály lenni.Talán mjad Nálunk
- Cupi
interfan írta:Eto hihetetlen jó,őt középen kell játszatni,remélem rafa is rájött. Most jöhet a BL. Forza Inter.
Tényleg jó ott, egyetlen egy baj van így, nem sok jó labdát kap a szélső csatároktól....amikor Ő van a szélen sokkal több jó labdát ad a középcsatárnak. Sajna kéne még egy Eto'o a szélre is
Nem volt egy jó meccs, de itt Szardínián szerintem mindenki nagyon meg fog szenvedni, szóval értékes ez a 3 pont.
- hvmetal
interfan írta:Nem volt könnyű meccs,de nyertünk,és ez a lényeg. Eto hihetetlen jó,őt középen kell játszatni,remélem rafa is rájött. Most jöhet a BL. Forza Inter.
ha Eto o lesérül mi a szar lesz?
továbbra sem úgy látom,mint itt sokan.mármint,hogy előreléptünk a játékban.inkább vissza
Eto o-n kívül alig van ember aki gólt rúgott volna.7 meccs,9 rúgott gól... labdát tartjuk,de semmit sem érünk vele.
- Nia
Úgy fel tudom kúrni az agyam az ilyen beszólásokon,mint pl.:"mi lenne az Interrel Eto'o nélkül,ha ő nem lőne gólt"(most mindegy honnan,kicsit innen is)
1.Nincs ha.
2.Eto'o csatár tehát ebből következik az a dolga,hogy gólt rúgjon.(még szélsőként is jóval szabadabban és feljebb játszhat)
3.futkározhatna a pályán tök egyedül,semmire sem menne vele.
Ez csapatjáték,azért kellenek a többiek is a góljaihoz,de azt leszögezem a játék többször untat Benítez alatt,mint szórakoztat.Olyan Barcás labdatartásos feelingből nem kérek,mert a Barca játékát pont emiatt tartom nézhetetlennek és én nagyon unom őket
.Na bocs,de ezen tényleg fel tudom húzni magam,pont,mint azon,hogy antifoci(erre szoktam mondani,hogy aki antifocit játszik az nem lő közel 100 gólt)
Megvan a 3 pont,a Cagliari azért elég szopatós csapat tud(ott)lenni.És sok volt a hiányzó is.
1.Nincs ha.
2.Eto'o csatár tehát ebből következik az a dolga,hogy gólt rúgjon.(még szélsőként is jóval szabadabban és feljebb játszhat)
3.futkározhatna a pályán tök egyedül,semmire sem menne vele.
Ez csapatjáték,azért kellenek a többiek is a góljaihoz,de azt leszögezem a játék többször untat Benítez alatt,mint szórakoztat.Olyan Barcás labdatartásos feelingből nem kérek,mert a Barca játékát pont emiatt tartom nézhetetlennek és én nagyon unom őket
Megvan a 3 pont,a Cagliari azért elég szopatós csapat tud(ott)lenni.És sok volt a hiányzó is.
- Tommy
Cagliari ellen idegenben mindig nagyon nehéz.. Tavaly is ugyanilyen megszenvedve húztuk be a 3 pontot. Ráadásul ennyi sérülttel és a bl meccs előtt, itt tényleg csak az volt a lényeg, hogy nyerjünk, játék ma nem számított.
- jdanika
Ígyvan, és ha nincs Eto'o akkor rúg Milito, Sneijder vagy akárki ez tényleg hülye duma "ha nem lenne Eto'o".
Ő berúgta megvan a 3pont kész, készülni kell a következő mérkőzésre és javítani a csapatjátékon ennyí.
Ő berúgta megvan a 3pont kész, készülni kell a következő mérkőzésre és javítani a csapatjátékon ennyí.
-
Fan Gusto
Nagyon biztató az, hogy Coutinho egyre felszabadultabb és egyre jobb látványosabb, hasznosabb dolgokat csinál a pályán. A másik oldalon Biabiany is egyre jobb és ez is remek. Öröm volt újra játszani látni Mottát.
Úgy érzem, hogy fejlődik a csapat!
- sorger=giallo
Kissé "magyarázom a bizonyítványom" jellegű, de akkor is... Ugye győzelmet elvileg nem kell megmagyarázni, másrészt valóban érthető, hogy(különösen ennyi sérülés mellett) a szerdai BL mérkőzésre tartalékolt a csapat.
A 3 pont megvan és ez a lényeg.
FORZA INTER!!!
A 3 pont megvan és ez a lényeg.
FORZA INTER!!!
- DSanton39
a 88/89-es szezon óta nem kaptunk ilyen kevés gólt az első hét forduló alatt. (3)
- interlaci
a 88/89-es szezon óta nem kaptunk ilyen kevés gólt az első hét forduló alatt. (3)
Amúgy ez nagyon érdekes,mert ugye ez a feltolt védelem téma azt vetítette előre h védekezésben gondok lehetnek.Erre 7 forduló alatt kaptunk 3 gólt,ez nem semmi,jól muzsikál a védelem,ha támadásban fejlődnénk még egy kicsit,akk hasonló jó szezonunk lehet mint tavaly!
- Festa
DSanton39 írta:a 88/89-es szezon óta nem kaptunk ilyen kevés gólt az első hét forduló alatt. (3)
7 meccs 3 gól ez nagyon biztató.És én még azt hittem ,hogy Mourinho után Benitez a támadó focival fog elörukkolni.
Ha Coutinho határozotabb lesz a kapu elött akkor lesz még egy klaszisunk.
Remélem a Tottenham ellen úgy fogunk pörögni mint a Werder meccsen.
Az a szemnek is kedve játék volt nem úgy mint a mai.
-
R9.
ezzel a játékkal serie a-ban elég szenvedős lesz, de bl-ben sztem meg simán fogunk menetelni
- Süti
Festa írta:DSanton39 írta:a 88/89-es szezon óta nem kaptunk ilyen kevés gólt az első hét forduló alatt. (3)
7 meccs 3 gól ez nagyon biztató.És én még azt hittem ,hogy Mourinho után Benitez a támadó focival fog elörukkolni.
Viszont "csak" 9-et lőttünk eddig, és nem tudom, hogy ezzel hogyan állunk a korábbi évekhez viszonyítva.
A mérkőzés nagyon gyenge volt, és engem zavar, amikor Benitez már a 65. percben feladja a támadásokat, és teljesen deffenzív játékra áll át.(Obi, Thiago Motta, Muntari csere)
Ennyire még José sem volt óvatos, és majdnem megint baj lett belőle.
Idén kiegyenlített lesz a bajnokság, a Milan és a Juve is körülbelül velünk azonos játékerőt képvisel.
-
R9.
bebszna ha a milan meg a juve azonos játékerőt képviselne..főleg a juve 
- Komax
Ezt te sem gondolod komolyan.Süti írta:Idén kiegyenlített lesz a bajnokság, a Milan és a Juve is körülbelül velünk azonos játékerőt képvisel.
Cagliariban nyerni mindig érték, ezeken a meccsen lehet megnyerni a Scudettot.
- Stankov
Hát nekünk most jön a 2 Genovai csapat aztán fojtásnak a Brescia, ezeket be kellene húzni,Pirloék meg mennek Nápolyba és otthon fogadják a gobbókat,majd Bariba mennek,ebböl pont hullajtás lesz sőt még azt is megkockáztatom h egyiket se nyerik 
- Tommy
Ha azt nézzük mijen meccseink voltak, akkor szerintem jól állunk.. Roma,Juve ellen nehéz ellenfelek voltak, függetlenül attól hogy mijen formában voltak.. És palermoból meg cagliariból 6 pontot hoztunk el, ahonann nem sok csapat fog ennyit elhozni, megkockáztatom hogy egysem.. A bilannak sokkal könnyebb meccseik voltak. Másra pedig nem hinném, hogy figyelnünk kéne.. Juve kétarcú csapat, és a keretük se elég szerintem a scudettora.. Roma kilőve, meg amugy sem lesz még egy ilyen jó szezonjuk mint tavaly.. A Lazio jó szereplésének örülök, de azért valljuk be, elébb-utóbb leeresztenek majd.
- DSanton39
Süti írta:Festa írta:DSanton39 írta:a 88/89-es szezon óta nem kaptunk ilyen kevés gólt az első hét forduló alatt. (3)
Viszont "csak" 9-et lőttünk eddig, és nem tudom, hogy ezzel hogyan állunk a korábbi évekhez viszonyítva.
Gólszerzők:
6 Eto'o - brillírozik ebben a szezonban
2 Milito - volt egy jó meccse, kettőt szerzett, de nagyon maga alatt van, és most sérült is
1 Lucio - magabiztos védekezésben és szögleteknél.
ami az előző szezonhoz képest még szembetűnő hogy Sneijder nagyon gyenge, és pl tegnap is a meccs elejétől kezdve duzzogva, idegesen "játszott".
Coutinho és Biabiany jók lehetnek széleken, csak többet kell játszaniuk együtt, valamint Santont is játszathatná Benítez mert Chivu rendkívül kevés balszélen, de úgy tűnik ő az az ember aki mindig kezdő ha esik ha fúj. (tavaly Muntari volt ilyen)
- mike
DSanton39 írta: ami az előző szezonhoz képest még szembetűnő hogy Sneijder nagyon gyenge
Igen ezt én is észrevettem
Sokan kikezdték Militot de észrevehető hogy Sneijder és Maicon is sokkal gyengébbek mint tavaly. nem tusom mi a gond, biztosan nem felejtettek el játszani.
Más taktika?
Hozzáállás (elégedettség) ?
-
R9.
mike írta:Más taktika?
Hozzáállás (elégedettség) ?
josé mourinho
- hvmetal
R9. írta:bebszna ha a milan meg a juve azonos játékerőt képviselne..főleg a juve
eddig a csapat nem azt nyújtja amit kellene.nevek alapján erősebbek vagyunk,de tavaly egységesebbek voltunk,mindenkinek meg volt a maga posztja ahol klasszis teljesítményt nyújtott. jelen pillanatban sokan tudásuk alatt teljesítenek,Sneijder a csapat esze,Maicon felfutásai,labdái,góljai is hiányoznak.örülök,hogy Eto o gólkirály esélyes,de az igazi az lenne,ha a csapat megmutatná miért is triplázott tavaly és még ehhez jönne Eto o csúcsformája. fejlődik a játék fokozatosan,de én Sneijdert,Maicont gyengének érzem,ők pedig a csapat motorjai.Sneijder labda nélkül pedig nincs Milito gól sem.jelen pillanatban nem dominálunk annyira,mint tavaly,de a spanyol jó edző,remélem hamarosan összeáll a csapat és irány ami még 5-6éve lehetetlennek tűnt,visszaelőzni Scudetto-k tekintetében a nyugdíjasokat
Forza Inter!