Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- tabi.csaba
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Lukaku egyetlen labdát sem tudott megjátszani! Ez azért elgondolkodtató.
Nagyon kiismerhető a taktika.Hakimit erőltették ,azonnal négy emberrel találta magát szembe!
Young sok esetben teljesen egyedül törhetett volna kapura.
Vidal ismét remekelt!
Nagyon kiismerhető a taktika.Hakimit erőltették ,azonnal négy emberrel találta magát szembe!
Young sok esetben teljesen egyedül törhetett volna kapura.
Vidal ismét remekelt!
- lucky0
Francesco írta: ↑2020.10.28. 13:04 Akkor lehet pont nem figyeltem vagy már annyira megszoktam hogy fel sem tűnt.
De azért ez is haladás a meccsenkénti 30-hoz képest.
[/quote
Vitathatatlan hogy ezen a téren fejlődött, viszont sajnos a játéka is csak az még visszafelé! Jó lenne ha összeszedné magát Lautaro mert már kb. az újrakezdés óta nem megy neki! Szükség lenne a góljaira jó játékára mert Lukaku egyedül kevés lesz hosszútávon elöl!
- interfan
Sajnos ebbol vilagosan latszik, hogy eddig finoman szolva sem a "rutin" visz minket elore.interfan írta: ↑2020.10.28. 14:07 Eltelt 7 meccs es 12 jatekosunk mar meglehetosen sok percet, es sok ertekelest kapott.
Ez a lista kovetkezik:
1. Hakimi: 6.583 (418perc)
2. Lukaku: 6.429 (605perc)
3. Barella: 6.286 (504perc)
4. Bastoni: 6.200 (371perc)
5. DeVrij: 6.100 (450perc)
6. Martinez: 6.071 (472perc)
7. D'Ambrosio: 5.917 (451perc)
8. Handanovic: 5.857 (630perc)
9. Vidal: 5.786 (472perc)
10. Brozovic: 5.500 (376perc)
11. Kolarov: 5.125 (370perc)
12. Perisic: 4.929 (415perc)
Erdemes megnezni a Conte neveket, es akik augusztus 25 utan erkeztek.
- PellerG
Skriniar 3 hét után visszatérhetett Szlovákiából, a Real ellen kedden már bevethető lesz.
Sensire a hét elején azt jósolták, 10 napot kell kihagynia az izomsérülése miatt.
Sanchez pedig mai hírek szerint szombaton a Parma ellen talán leülhet a padra.
A hírek szerint benne van, hogy Lukaku is pados lesz, muszáj lenne neki is pihennie.
Lehet, hogy megint Perisicet erőltetné előre Conte csatárnak?!
De Vrij is had pihenjen ismét.
Én lehet, hogy megpróbálnék egy 3-4-2-1-t, mert Pinamontiról fogalmam sincs, mennyit tud:
Handanovic
D'Ambrosio-Ranocchia-Kolarov
Hakimi-Barella-Brozovic-Darmian
Eriksen-Perisic
Lautaro
A Real ellen meg kelleni fog a zártabb KP, mert szerintem nagyon jönni fognak az eredmény miatt:
Handanovic
Skriniar-De Vrij-Bastoni
Hakimi-Barella-Brozovic-Vidal-Young
Lautaro-Lukaku
Sensire a hét elején azt jósolták, 10 napot kell kihagynia az izomsérülése miatt.
A hírek szerint benne van, hogy Lukaku is pados lesz, muszáj lenne neki is pihennie.
Én lehet, hogy megpróbálnék egy 3-4-2-1-t, mert Pinamontiról fogalmam sincs, mennyit tud:
Handanovic
Eriksen-Perisic
Lautaro
A Real ellen meg kelleni fog a zártabb KP, mert szerintem nagyon jönni fognak az eredmény miatt:
Handanovic
Skriniar-De Vrij-Bastoni
Lautaro-Lukaku
- interfan
Perisictol csak tobbet tudhat.PellerG írta: ↑2020.10.29. 09:32 Skriniar 3 hét után visszatérhetett Szlovákiából, a Real ellen kedden már bevethető lesz.
Handanovic
Eriksen-Perisic
Lautaro
Handanovic
Skriniar-De Vrij-Bastoni
Lautaro-Lukaku
Lathattuk most is mire volt kepes tamadokent.
Teljes KO...
Tokmindegy WB, tamado, vagy lehetne hatved is, vege van az embernek mint a botnak.
Ettol csak jobb lehet Pinamonti.
Egyszeruen azert mert Periscitol lejjebb nincsen.
Ranocchia-Kolarov egyutt azert eleg "eros" lenne.
Ez a paros egy Seria B-ben is keves lenne egyutt, foleg D'Ambrosioval.
Viccnek jo ez a vedo harmas, de ennyi.
Szar a Parma es gyenge, de sajnos a mi par csodank meg tolunk is gyengebb.
Nehez elkepzelni hogy kibirna a csapat a Kolarov, Perisic, Ranocchia, D'Ambrosio sor egyuttes kezdeteset.
Gagliardini egyebkent mar lesz, szoval o eleg valoszinu hasznalva lesz.
- interfan
Sensinel a vizsgalatok nem mutatnak javulast, igy a visszaterese legkorabban november vegen varhato a valogatott szunet utan.
-
R9.
lukaku megserult?
- interfan
Mai kozlemeny szerint a Shaktar elleni meccsen serult meg.
Mai vizsgalatok a bal combjaban izomhuzodast allapitottak meg.
Allapotat ertekeljuk a kovetkezo napokban.
Parma meccset biztosan kihagyja, de a Real majd az Atalanta elleni meccs is ketseges jelenleg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2020.10.29. 20:33-kor.
- Festa
Vagy véglegesen soha..
És legkésőbb soha nem lesz tartós javulás.
Lukaku sérülése nagyon rosszul jött a Real meccs előtt..
Gyakorlatilag elvesztettük legjobb játékosunkat.
- interfan
Legfrisebb Sky hirek szerint Lukaku is csak a valogatott szunet utan, november vegen ter vissza.
Tehat a Realon kivul, kihagyja az Atalanta elleni meccset is.
Sajnos ezek az izomserulesek tavaly ota folyamatosan jelen vannak.
Valami nincs ezzel rendben, es ilyenek mogott mindig mindenhol az edzesmodszer van.
En nagyon orultem, hogy erkezett Pintus, mert mindenhol nagyon jokat irtak rola.
De sajnos be kell latni, valami nincs rendben, es nem eppen alakulnak jol a dolgok.
Tehat a Realon kivul, kihagyja az Atalanta elleni meccset is.
Sajnos ezek az izomserulesek tavaly ota folyamatosan jelen vannak.
Valami nincs ezzel rendben, es ilyenek mogott mindig mindenhol az edzesmodszer van.
En nagyon orultem, hogy erkezett Pintus, mert mindenhol nagyon jokat irtak rola.
De sajnos be kell latni, valami nincs rendben, es nem eppen alakulnak jol a dolgok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2020.10.29. 20:55-kor.
- PellerG
-
Tombi1986
Van előnye is, legalább a válogatott meccs alatt nem kapja el a vírust
Amúgy sajnos a sérülések benne van a pakliban. Nagyon megterhelő a szezon és az előző is augusztusig tartott.
Real-t, Atalanta-t Alexis megoldja
Parmat meg illene verni félig B csapattal is.
Amúgy sajnos a sérülések benne van a pakliban. Nagyon megterhelő a szezon és az előző is augusztusig tartott.
Real-t, Atalanta-t Alexis megoldja
Parmat meg illene verni félig B csapattal is.
- interfan
Sajnos ez a rengeteg huzodas es izomserules tavaly osszel es telen is jelen volt.
Pedig akkor addig teljesen atlagos szezon volt.
Azzal meg varjunk meg Sanchez mit old meg, mert az sem biztos hogy jatszhat.
Nem baj, akkor majd Pinamonti megoldja.
Vagy esetleg Longo, ja mar eltelt par ev es nem 2012 van.
De nem baj, mert Carew reaktivalasaba meg mindig bizok amig Ausilio itt van.
- Cupi
Nagyon gáz Lukaku sérülése de sajnos ez is benne van ha valaki mindig játszik és 3 naponta meccs van.
Legalább most leesik a vezetőknek is, hogy januárban kell egy vállalható csatár.
Én azt nem értem még most sem és ezt írtam is a mercato végén is, hogy hogyan gondolták azt, hogy ilyen erőltetett menetbe meg sok válogatott haknizással hogy a tökömbe lesz elég 3 normális csatár + egy Pinamonti???
Értitek 2 csatár a pályán és elég kettő a padra úgy, hogy 3 naponta meccs....nem is értem....
Parma ellen én Sanchezt tuti nem vetném be...kockázatos és ha kiesik ő is a Madrid ellen teljesen megszívtuk csatárok terén.
Legalább most leesik a vezetőknek is, hogy januárban kell egy vállalható csatár.
Én azt nem értem még most sem és ezt írtam is a mercato végén is, hogy hogyan gondolták azt, hogy ilyen erőltetett menetbe meg sok válogatott haknizással hogy a tökömbe lesz elég 3 normális csatár + egy Pinamonti???
Értitek 2 csatár a pályán és elég kettő a padra úgy, hogy 3 naponta meccs....nem is értem....
Parma ellen én Sanchezt tuti nem vetném be...kockázatos és ha kiesik ő is a Madrid ellen teljesen megszívtuk csatárok terén.
- interfan
Sajnos rengeteg erthetetlen es megmagyarazhatatlan dontes szuletett itt augusztus 25 utan.Cupi írta: ↑2020.10.29. 21:26 Nagyon gáz Lukaku sérülése de sajnos ez is benne van ha valaki mindig játszik és 3 naponta meccs van.
Én azt nem értem még most sem és ezt írtam is a mercato végén is, hogy hogyan gondolták azt, hogy ilyen erőltetett menetbe meg sok válogatott haknizással hogy a tökömbe lesz elég 3 normális csatár + egy Pinamonti???![]()
Értitek 2 csatár a pályán és elég kettő a padra úgy, hogy 3 naponta meccs....nem is értem....![]()
De ahogy Zhang es Ausilio is elmondta korabban, mindent Conteval kozosen az o igenyei szerint csinaltunk.
Contenak meg lathattuk, nem ez a poszt volt a prioritas....
Tavaly is a 4.szamu csatarja egy Esposito volt.
Valamint a prioritas posztjai, igazolasai, megoldasai eddig nem eppen tunnek jonak.
- alwin91
Csatár híján adná magát a 4-2-3-1. Itt talán még Perisic is használható lenne. A valóság szerintem egy 3-5-1-1 lesz vagy 3-5-2 Perkoval, mint csatár. Imádom Lukakut, de nost bízok abban, hogy a kenyszermegoldas miatt jobb lesz a játék és kevésbé kiszamithatatlan. Most nem lesz kinek felrúgni a labdát mindegy alapon.
- Inter101
Erdekes lesz Lukaku nelkul. Mostanaban rajta kivul senki nem szerzett golt. Hat igen ha a csapat tudna ilyen rendszerben jatszani akar igy is fel lehetne allni:
Handa
D'Ambro-De Vrij- Bastoni
Vidal-Brozo(Naingolan ha mar itt maradt)
Hakimi-Eriksen-Perisic
Martinez
Handa
D'Ambro-De Vrij- Bastoni
Vidal-Brozo(Naingolan ha mar itt maradt)
Hakimi-Eriksen-Perisic
Martinez
- PellerG
Azt hiszem Csaszi írta a 3-5-1-1-t korábban, holnap eljöhet ennek is az ideje.
Corriere szerint így kezdhetünk a Parma ellen:
PROBABILE INTER (3-5-1-1): Handanovic; D'Ambrosio, De Vrij, Bastoni; Hakimi, Barella, Brozovic, Vidal, Perisic; Eriksen; Lautaro
Corriere szerint így kezdhetünk a Parma ellen:
PROBABILE INTER (3-5-1-1): Handanovic; D'Ambrosio, De Vrij, Bastoni; Hakimi, Barella, Brozovic, Vidal, Perisic; Eriksen; Lautaro
- interfan
Meglehetosen sok a kerdes a lapok szerint mi lesz holnap.
Gazzetta, Corriere, es a Sky szerint 3-5-2 Pinamontival, vagy 3-5-1-1 Eriksennel kozul kerulhet ki a megoldas.
Eriksent tegnap kerdeztek miert nem jatszik tobbet.
Azt mondta ezt csak Conte tudhatja, hivjak fel ot es kerdezzek meg tole.
Gazzetta, Corriere, es a Sky szerint 3-5-2 Pinamontival, vagy 3-5-1-1 Eriksennel kozul kerulhet ki a megoldas.
- Cupi
De lehetne. Pl Rano lehetne a középcsatár. Magas és jól fejel. Előre lőtt labdákra jó lenne.alwin91 írta: ↑2020.10.30. 07:56 Csatár híján adná magát a 4-2-3-1. Itt talán még Perisic is használható lenne. A valóság szerintem egy 3-5-1-1 lesz vagy 3-5-2 Perkoval, mint csatár. Imádom Lukakut, de nost bízok abban, hogy a kenyszermegoldas miatt jobb lesz a játék és kevésbé kiszamithatatlan. Most nem lesz kinek felrúgni a labdát mindegy alapon.
- Cupi
Vidal helyett és Nindzsát tenném be mert ő is ki fog dőlni....látszik sokszor fárad a második félidőre....
- Inter101
Juj! Telen menni fog szerintem. Jol beetettuk! Utolag semmi ertelme nem volt leigazolni, nem is ertem hogy mit akartunk vele. Conte meg Messit sem tudna beepiteni!interfan írta: ↑2020.10.30. 09:44 Meglehetosen sok a kerdes a lapok szerint mi lesz holnap.
- Cupi
Olasz újságírók is k*cs*g*k. Minden alkalommal ez a téma miért nem játszik de ha meg játszik azt írják szar volt és nem hozza amit várnánk tőle.....
- PellerG
Gáz, de biztosan pihentetnék pár játékost holnap, és így pl valóban D'Ambro-Rano-Kolarov védelmet tennék fel.
De Vrij kiesése brutál lenne, Bastonit sem kéne 2 hét karantén után még agyonhajszolni.
Ha a Real ellen kedden nem szerzünk 1 pontot sem, szerintem 100%, hogy kiesünk.
Kell néhány frissebb láb majd oda.
De Vrij kiesése brutál lenne, Bastonit sem kéne 2 hét karantén után még agyonhajszolni.
- interfan
Valamint az egyik leggyengebb jatekosunk kozott van.
Utolso 4 meccsen botrany gyenge vegig...
Elgondolkoztato ez is sajnos....
Egyebkent a Gazzetta Gagliardinit irja a kezdobe.
- PellerG
HandanovicPellerG írta: ↑2020.10.30. 09:50 Gáz, de biztosan pihentetnék pár játékost holnap, és így pl valóban D'Ambro-Rano-Kolarov védelmet tennék fel.
Barella is közelít ehhez az állapothoz...
Hakimi-Nainggolan-Gagliardini-Darmian
Eriksen-Perisic
Lautaro
- interfan
Sajnos tipikus peldaja annak, amikor egy rendszerhez kell mindent igazitani.Inter101 írta: ↑2020.10.30. 09:48Juj! Telen menni fog szerintem. Jol beetettuk! Utolag semmi ertelme nem volt leigazolni, nem is ertem hogy mit akartunk vele. Conte meg Messit sem tudna beepiteni!interfan írta: ↑2020.10.30. 09:44 Meglehetosen sok a kerdes a lapok szerint mi lesz holnap.
Ez a felfogas es elv soha sehol nem volt igazan sikeres.
Az is kezd kijozanito lenni, hogy a rendszerhez valaki szerint passzolo es illo jatekosokrol kezd kiderulni hetrol hetre mennyire gyengek...
-
ricsinter
Valóban nem ártana, a Parmat ezzel a védelemmel is illene lehozni, valamint ahogy Cupi is írta, Nainggolan is nyugodtan kezdhetne, mikor ha nem most.PellerG írta: ↑2020.10.30. 09:50 Gáz, de biztosan pihentetnék pár játékost holnap, és így pl valóban D'Ambro-Rano-Kolarov védelmet tennék fel.
Lukaku sérülése meg annyira de annyira várható volt, érthetetlen számomra, hogy ezzel miért nem számoltak a csapatnál...
-
Fan Gusto
Én nem tudom, hogy sikerült ezt ilyen gyorsan elérnie, de ha meglátom Kolarov nevét, már feláll a szőr a hátamon...PellerG írta: ↑2020.10.30. 09:53HandanovicPellerG írta: ↑2020.10.30. 09:50 Gáz, de biztosan pihentetnék pár játékost holnap, és így pl valóban D'Ambro-Rano-Kolarov védelmet tennék fel.
Eriksen-Perisic
Lautaro
- interfan
Kolarov az egyik legjobb pelda arra amirol az elobb szo volt.
Csak egy rendszerhez kell mindenkinek igazodni, es hiaba hiszi azt az edzo hogy na majd a rutin es o mennyire jo lesz, az eredmeny kijozanito es kiabrandito.
Csak egy rendszerhez kell mindenkinek igazodni, es hiaba hiszi azt az edzo hogy na majd a rutin es o mennyire jo lesz, az eredmeny kijozanito es kiabrandito.
- Inter101
Az elso meccsen latszott mennyire lassu......Nem ertem ezeket az igazolasokat! Vidal nem ennyire rossz, csak hat mar o sem birja a sorozat terhelest.Fan Gusto írta: ↑2020.10.30. 09:56Én nem tudom, hogy sikerült ezt ilyen gyorsan elérnie, de ha meglátom Kolarov nevét, már feláll a szőr a hátamon...PellerG írta: ↑2020.10.30. 09:53HandanovicPellerG írta: ↑2020.10.30. 09:50 Gáz, de biztosan pihentetnék pár játékost holnap, és így pl valóban D'Ambro-Rano-Kolarov védelmet tennék fel.
Eriksen-Perisic
Lautaro
Iden sokan jatekos fog kidolni, elsosorban azok akik a nemzetkozi kupakban is erdekeltek+a valogatottnal is+ nem eleg bo a keret.
Es meg csak most kezdodott az ideny......
- mike
Hiába mantrázzuk a 4 védős rendszert, Conte úgysem fogja meglépni.
Alapvetően nekem nincs gondom a 3 védős rendszerrel, ma már egyáltalán nem számít elavultnak, angol, német, spanyol élklubok is alkalmazzák. DE SEHOL SEM ennyire kőbe vésve, és ennyire mereven használva. Ezért nem tudunk meglepetést okozni, ezért nem tudunk egy Eriksent beépíteni, ezért játszatunk 6-8 játékost rendszeresen a posztján kívül.
Szerintem nem lenne nagy kockázat egy Lautaro - Pinamonti csatárpárost szerepeltetni, szerintem Eriksennek nem az egyik csatár kárára kellene játszania.
-
Francesco
Nem akarom Contét védeni, de Eriksen nem beépítése ennél azért árnyaltabb. Megkapta elég sokszor a lehetőséget, volt kezdő is párszor, de egy meccset nem játszott azon a szinten ahogyan ő tudna, ha akarna. Plusz minden mérkőzésen lassú, körülményes, motiválatlan. Értem én hogy van rá oka, de pont ez a baj a modern labdarúgással, hogy a játékosok diktálnak. Az edző ha mond valamit az már nem számít és ez vicc. Sajnos a fájnak hendikeppel kellett indulnia Conte miatt valszeg, de ettől még meg kellett volna mutatnia, hogy nem volt igaza az edzőnek. Megtette? Nem. És ez nem a produkciótól függ, hanem az akarástól, amiben szintén egy nulla eddig. Anno 2006-ban Ferguson megmondta, hogy nem lehet olyan játékos a keretben, aki többet keres nála, mert akkor végképp oda a presztízs. Én ezért nem mérgelődöm Conte fizuján, nyilván ő is ezt vallja.
- interfan
Sajnos ez a vilag mar reges reg elment, hogy az edzo keresse a legtobbet.Francesco írta: ↑2020.10.30. 13:25 Nem akarom Contét védeni, de Eriksen nem beépítése ennél azért árnyaltabb. Megkapta elég sokszor a lehetőséget, volt kezdő is párszor, de egy meccset nem játszott azon a szinten ahogyan ő tudna, ha akarna. Plusz minden mérkőzésen lassú, körülményes, motiválatlan. Értem én hogy van rá oka, de pont ez a baj a modern labdarúgással, hogy a játékosok diktálnak. Az edző ha mond valamit az már nem számít és ez vicc. Sajnos a fájnak hendikeppel kellett indulnia Conte miatt valszeg, de ettől még meg kellett volna mutatnia, hogy nem volt igaza az edzőnek. Megtette? Nem. És ez nem a produkciótól függ, hanem az akarástól, amiben szintén egy nulla eddig. Anno 2006-ban Ferguson megmondta, hogy nem lehet olyan játékos a keretben, aki többet keres nála, mert akkor végképp oda a presztízs. Én ezért nem mérgelődöm Conte fizuján, nyilván ő is ezt vallja.
Ez 10-20-30 eve jo elv volt, de most sajnos mar nagyon nem.
Fergusson is oriasi koponya volt, de a mondasai az o idejeben voltak helytalloak.
Bele sem megyek Bayernes jatekosok fizujaba, es az edzojukebe.
De akar a Zidane-Real-CR haromszoget is emlithetjuk.
Vagy a PSG-be Mbappe, Neymar.
De meg akar a Cityt is lehet emliteni, MU, Arsenal detto.
Conte fizetese meg barhonnan is nezem nonszensz.
Konkreten 3 edzo keres nala tobbet a vilagon...
Seria A edzok fizujat meg ide sem hozom, mert a Conte 12 + 2m fizu utan 2,5m-val jonnek.
Conte bonusza annyi, mint a 2.legjobban fizetett edzo.
Abba is erdekes belemenni, hogy Eriksen mennyi lehetoseget kapott igazan.
Mert hogy teged idezellek, "volt kezdo is parszor".
Ezzel pedig mindent elmondtunk.
Vegul pedig a rendszer es a taktika, ami meg egy aranylabdas szintu Sneijdert is megtudott folytani.
- bodimiki7
Szubjektív, de szerintem a legjobban eddig a Leverkusen elleni EL negyeddöntőben szállt be. Akkor szerintem nagyon kedvezett neki, hogy az eredménykényszer miatt a németek nyiltan játszottak és mi is próbáltunk még támadni. A Donyeck ellen is ezt éreztem az első félidőben, hogy ha ilyen marad a meccskép, akkor Eriksen döntő lehet, sajnos nem maradt. Jött a hatos fal, meg a területszűkítés és szélek szabadon hagyása.Francesco írta: ↑2020.10.30. 13:25 Nem akarom Contét védeni, de Eriksen nem beépítése ennél azért árnyaltabb. Megkapta elég sokszor a lehetőséget, volt kezdő is párszor, de egy meccset nem játszott azon a szinten ahogyan ő tudna, ha akarna. Plusz minden mérkőzésen lassú, körülményes, motiválatlan. [...]
A bajnokságban viszont azt érzem, hogy Conte minden apró taktikai utasítását 100%-ban be szeretné tartani, de mintha nem értené teljesen. Ezért lassú és körülményes. Már majdnem olyan szinten fél a labdától, mint Joao Mario.
Hogy ez a nyelv miatt lenne, esetleg nem tiszta neki a taktika, vagy nem fekszik neki a bajnokság (bár ez a másodikból következik), esetleg nem illeszkedett még be teljesen, netán a kulcspozíciós fizetése lenne a baj, azt nem tudom. Lehet az összes egyszerre.
- Inter101
Oszinten szolva ahogy Conte folyamatosan dirigal az oldalvonal menten, nekem sem jon be! Nem hiszem hogy a meccs kozben, MINDEN PILLANATBAN meg kene mondania egy jatekosnak hol legyen. Ez nagyon zavaro lehet foleg ugy hogy most hallani is lehet!bodimiki7 írta: ↑2020.10.30. 15:33Szubjektív, de szerintem a legjobban eddig a Leverkusen elleni EL negyeddöntőben szállt be. Akkor szerintem nagyon kedvezett neki, hogy az eredménykényszer miatt a németek nyiltan játszottak és mi is próbáltunk még támadni. A Donyeck ellen is ezt éreztem az első félidőben, hogy ha ilyen marad a meccskép, akkor Eriksen döntő lehet, sajnos nem maradt. Jött a hatos fal, meg a területszűkítés és szélek szabadon hagyása.Francesco írta: ↑2020.10.30. 13:25 Nem akarom Contét védeni, de Eriksen nem beépítése ennél azért árnyaltabb. Megkapta elég sokszor a lehetőséget, volt kezdő is párszor, de egy meccset nem játszott azon a szinten ahogyan ő tudna, ha akarna. Plusz minden mérkőzésen lassú, körülményes, motiválatlan. [...]
A bajnokságban viszont azt érzem, hogy Conte minden apró taktikai utasítását 100%-ban be szeretné tartani, de mintha nem értené teljesen. Ezért lassú és körülményes. Már majdnem olyan szinten fél a labdától, mint Joao Mario.A Genova ellen volt az első félidőben egy labdavesztése, mert annyira elől találta magát, hogy (tévén keresztül úgy tűnt) mintha nem tudná mit csináljon. Meg vannak nagyon jó helyzetfelismerései, csak ez egyelőre nagyon kevés.
Hogy ez a nyelv miatt lenne, esetleg nem tiszta neki a taktika, vagy nem fekszik neki a bajnokság (bár ez a másodikból következik), esetleg nem illeszkedett még be teljesen, netán a kulcspozíciós fizetése lenne a baj, azt nem tudom. Lehet az összes egyszerre.
Ez plusz presszio lehet egy jatekosnak! Raadasul egy olasz lazan vesz egy ilyet(mas szoval szarik bele) de mas nemzetbeli veheti komolyan es teljesen osszezavarhatja. Nem mondom hogy ez van de lehetseges!
Eriksen nem jatszik jol, ez sajnos teny. Sokakkal ellentetben a teljesitmenyet Contehoz kotom. Ugyanez a helyzet Skriniarral es Brozoval is, ok sem tudnak jol jatszani mert ott ahol es ahogy szerepelnek egyszeruen nem kepesek kiemelkedot nyujtani.
- mike
Ez tényleg frusztráló lehet, a kicsit kreatívabb játékosokat különösen idegesítheti, hogy minden mozzanatnál hadonászik az edző.
Elvileg egy jól felkészített csapatnak nem kell minden percben segíteni, ha valóban kell, akkor gáz van, de szerintem ő alapból ilyen edző, mindent ő akar mozgatni, mintha konzolon Fifázna.
Eriksent nem láthattuk még csúcsformában itt, de Skriniart és Brozovicot igen, ők a posztjuk legjobbjai voltak olaszban, Brozo még tavaly is jól nyomta. Ők nagy eséllyel Conte és a taktikája áldozatai, mert nem hiszem hogy elfelejtettek volna futballozni.
- bodimiki7
Ezzel a dirigál az edzővel nem teljesen értek egyet, de ebben is lehet valami, ugyanakkor kíváncsi lennék a véleményetekre, ha egy Solskjaer habitusú edzőnk lenne, aki konkrétan a padról nézi végig a közvetítést.mike írta: ↑2020.10.30. 16:33Ez tényleg frusztráló lehet, a kicsit kreatívabb játékosokat különösen idegesítheti, hogy minden mozzanatnál hadonászik az edző.
Elvileg egy jól felkészített csapatnak nem kell minden percben segíteni, ha valóban kell, akkor gáz van, de szerintem ő alapból ilyen edző, mindent ő akar mozgatni, mintha konzolon Fifázna.
Eriksent nem láthattuk még csúcsformában itt, de Skriniart és Brozovicot igen, ők a posztjuk legjobbjai voltak olaszban, Brozo még tavaly is jól nyomta. Ők nagy eséllyel Conte és a taktikája áldozatai, mert nem hiszem hogy elfelejtettek volna futballozni.
Egy edző a saját csapatát látja kívülről, ami egy jól vagy kevésbé működő gépezet. Pálya mellől sokkal könnyebb lereagálni az ellenfelet, mintha az a játékosokra lenne bízva, akik eleve meccshelyzetben vannak és a saját feladatukat kell ellátni, amire készültek. Anno Mourinho nyilatkozta egy Livorno elleni olasz kupa meccsen, ahol fel sem állt a padról, hogy ennyi idő után a csapat tudja, hogy hogy kell megnyerni egy meccset. De az a csapat rutinos és éles helyzetben már kipróbált játékosokból állt. Ettől a szinttől nagyon messze vagyunk.
Brozovic és Skriniar. Elég jók ahhoz, hogy miattuk változzon a taktika? Vagyis inkább úgy kérdezem, hogy a csiszolt kis gyémántjaink meddig lesznek hasznosak a csapatnak? Még egyszer ne próbáljunk meg egy játékos erősségére építő csapatot építeni, mert akkor nagyon korlátozzuk a lehetőségeinket. Az nem kérdés, hogy a szintünkön nem kihasználni az erősségüket elég kihagyott ziccer. Brozovic azért a Genoa ellen már nem volt annyira fejetlen csirke, hogy ez az ellenfél miatt volt, vagy kezdi elkapni a fonalat, majd kiderül, szóval reménykedjünk.
Skriniar meg jó kérdés, ha támadóbb szerepkört kap, mint ami most elvárás Contenál, akkor nagyon kijön, hogy suta és darabos. Ellenpéldának ott van de Vrij, aki nekem nagyon nagy meglepetés, mert egy tipikus elittől 2 polccal alacsonyabban lévő játékosnak tartottam, aki liga szinten megbízható, de a Lazio miatt marketingértéke gyakorlatilag elenyésző. Ez a játékos játszott Spalletti 4 védős rendszerében több mint bíztatóan, úgy hogy előtte 3 védős rendszerben szerepelt. Persze a kopasz rendszere egy stabilan a védekezésre építő volt, de akkor is.
- Inter101
Nem tudom mennyire figyelted Contet de konkrétan folyamatosan azt hadovalta és mutogatta hogy ki hova menjen egy bedobasnal....... Mint az oviban! Tudom hogy ő ilyen temperamentumos mint az olaszok általában, ezzel semmi baj nincs de ha nem olasz vagy akkor ez nagyon zavaró lehet mert azt hiszed oda kell figyelni rá! És ha odafigyelsz akkor nem a meccsre figyelsz. Engem nagyon zavarna pl.!!bodimiki7 írta: ↑2020.10.30. 17:44Ezzel a dirigál az edzővel nem teljesen értek egyet, de ebben is lehet valami, ugyanakkor kíváncsi lennék a véleményetekre, ha egy Solskjaer habitusú edzőnk lenne, aki konkrétan a padról nézi végig a közvetítést.mike írta: ↑2020.10.30. 16:33Ez tényleg frusztráló lehet, a kicsit kreatívabb játékosokat különösen idegesítheti, hogy minden mozzanatnál hadonászik az edző.
Eriksent nem láthattuk még csúcsformában itt, de Skriniart és Brozovicot igen, ők a posztjuk legjobbjai voltak olaszban, Brozo még tavaly is jól nyomta. Ők nagy eséllyel Conte és a taktikája áldozatai, mert nem hiszem hogy elfelejtettek volna futballozni.![]()
Egy edző a saját csapatát látja kívülről, ami egy jól vagy kevésbé működő gépezet. Pálya mellől sokkal könnyebb lereagálni az ellenfelet, mintha az a játékosokra lenne bízva, akik eleve meccshelyzetben vannak és a saját feladatukat kell ellátni, amire készültek. Anno Mourinho nyilatkozta egy Livorno elleni olasz kupa meccsen, ahol fel sem állt a padról, hogy ennyi idő után a csapat tudja, hogy hogy kell megnyerni egy meccset. De az a csapat rutinos és éles helyzetben már kipróbált játékosokból állt. Ettől a szinttől nagyon messze vagyunk.
Brozovic és Skriniar. Elég jók ahhoz, hogy miattuk változzon a taktika? Vagyis inkább úgy kérdezem, hogy a csiszolt kis gyémántjaink meddig lesznek hasznosak a csapatnak? Még egyszer ne próbáljunk meg egy játékos erősségére építő csapatot építeni, mert akkor nagyon korlátozzuk a lehetőségeinket. Az nem kérdés, hogy a szintünkön nem kihasználni az erősségüket elég kihagyott ziccer. Brozovic azért a Genoa ellen már nem volt annyira fejetlen csirke, hogy ez az ellenfél miatt volt, vagy kezdi elkapni a fonalat, majd kiderül, szóval reménykedjünk.
Skriniar meg jó kérdés, ha támadóbb szerepkört kap, mint ami most elvárás Contenál, akkor nagyon kijön, hogy suta és darabos. Ellenpéldának ott van de Vrij, aki nekem nagyon nagy meglepetés, mert egy tipikus elittől 2 polccal alacsonyabban lévő játékosnak tartottam, aki liga szinten megbízható, de a Lazio miatt marketingértéke gyakorlatilag elenyésző. Ez a játékos játszott Spalletti 4 védős rendszerében több mint bíztatóan, úgy hogy előtte 3 védős rendszerben szerepelt. Persze a kopasz rendszere egy stabilan a védekezésre építő volt, de akkor is.
Ami most még rosszabb lehet hogy hallatszik is, eddig a szurkolok elnyomtak ezt és egy mutogatos nem normálisnak tűnt, most meg egy mutogatos, végig dumalos nem normálisnak tűnik
Az lett feszegetve hogy tudjuk hogy Skriniar és Brozo képes sokkal jobb teljesítményre és úgy néz ki hogy valamiért Conte jelenlegi rendszerében nem tudnak kiemelkedőt nyújtani, Eriksennel együtt! Ez tény. Nem kell változtatni miattuk, de ettől még nem lettek rosszabb játékosok!!
Az hogy megengedhetjuk e magunknak hogy van minimum 3 játékosunk akik biztosan jobbak tudnának lenni egy másik rendszerben, de ebben kb kozepeset tudnak csak nyújtani....... Hát nem tudom hogy belefer!! Nem is értem miért nem tudunk legalább 2-3 rendszerben játszani???? Egyik meccsen így felallni a másik meccsen úgy! Ellenfeltol fuggoen. Na mindegy, ez van meglatjuk mire lesz ez elég!
- interfan
Hivatalos kezdo:
Handanovic
DeVrij-Ranocchia-Kolarov
Hakimi-Barella-Gagliardini-Darmian
Eriksen
Martinez-Perisic
Rettento gyenge ez a Parma.
Spezia ellen X.
Udine ellen kikaptak, Bolognatol kaptak egy negyest, raadasul jopar hianyzo is van.
Vegre rankferne egy nagyon magabiztos, sima gyozelem.
Ez a Parma tokeletes lehet erre.
Szova vegre egy sima gyozelemre fel.
Skriniar is negativ mar, szoval meg egy jo hir mara.
Handanovic
DeVrij-Ranocchia-Kolarov
Eriksen
Martinez-Perisic
Spezia ellen X.
Udine ellen kikaptak, Bolognatol kaptak egy negyest, raadasul jopar hianyzo is van.
- Audipower
Sajnos ez a védelem még egy Parma ellen is kevés lehet. Ranocchia és Kolarov egyszerre a pályán elég bátor Contétól.interfan írta: ↑2020.10.31. 16:58 Hivatalos kezdo:
Handanovic
DeVrij-Ranocchia-Kolarov
Eriksen
Martinez-Perisic
Spezia ellen X.
Balfék Gagliardinivel és Perisiccsel a kezdőben nagyon nehéz lesz.
Azért remélem Eriksen legalább megmutatja végre, hogy mit tud.
A tippem 2-1 ide a szokásos nézhetetlen játékkal.
- CsaSzi9294
Jó lenne végre simán, jó játékkal, idegeskedés nélkül letudni egy meccset. (A Genova hiába 2-0, nekem idegesen telt.) Bár elnézve a védelmet Kolarovtól a hátamon feláll a szőr.interfan írta: ↑2020.10.31. 16:58 Hivatalos kezdo:
Handanovic
DeVrij-Ranocchia-Kolarov
Eriksen
Martinez-Perisic
Spezia ellen X.
Kérdés, hogy Lukaku hiánya lévén, ki fog gólt rúgni? Martinez mostanában be van oltva gól ellen, Perisictől meg nem várok kb semmit.
Ami már most pozitív, hogy Vidal nincs a kezdőben, illetve Darmianra leszek kiváncsi mit mutat a bal oldalon az elejétől kezdve. Illetve Lord Gaglia ismét szerezheti a labdákat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2020.10.31. 17:20-kor.
- CsaSzi9294
-
R9.
ranocchiat nem mondanam gyengenek 3 vedoben ott regen is jo volt
kolarov viszont tenyleg szar
kolarov viszont tenyleg szar
-
Jim
érti valaki, hogy miért kezdő Perisic minden meccsen?
kb a legrosszabnan teljesítő játékos mosatnában...
kb a legrosszabnan teljesítő játékos mosatnában...
- alwin91
szerintem nyerni fogunk és leginkább azért, mert Lukaku hiányában nem tudja az ellenfél, hogy mire készüljön. Perisicre meg Martinezre nem lehet felrugdosni a labdákat, muszáj lesz kombinativabb focit játszani.
- CsaSzi9294
- mike
- CsaSzi9294
- interfan