Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- vaskalap
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Úgy látszik a VAR a Milan meccsen sincs toppon.
- alwin91
A Kopaszt még mindig mi fizetjük?interfan írta: ↑2020.11.01. 11:22"Horror, letargia, kaosz".CsaSzi9294 írta: ↑2020.11.01. 11:06 Interfan, te naprakészebb vagy a külföldi oldalakból.. nem röppentek még fel hírek Conte esetleges elküldéséről vagy utódjáról? Kérlek dobd fel a napom.![]()
Ezek a szavak jellemzoek jelenleg.
Viszont Conte meneszteserol semmi, de semmi, es nem is valoszinu hogy lesz hir.
Par hete volt egy hir, miszerint az osszes europai top csapat figyelemmel kiseri Allegri helyzetet, koztuk mi is, es ezeken a helyeken elso szamu jelolt lenne egy esetleges valtas eseten.
- CsaSzi9294
Én már alá írnám.alwin91 írta: ↑2020.11.01. 13:39A Kopaszt még mindig mi fizetjük?interfan írta: ↑2020.11.01. 11:22"Horror, letargia, kaosz".CsaSzi9294 írta: ↑2020.11.01. 11:06 Interfan, te naprakészebb vagy a külföldi oldalakból.. nem röppentek még fel hírek Conte esetleges elküldéséről vagy utódjáról? Kérlek dobd fel a napom.![]()
Par hete volt egy hir, miszerint az osszes europai top csapat figyelemmel kiseri Allegri helyzetet, koztuk mi is, es ezeken a helyeken elso szamu jelolt lenne egy esetleges valtas eseten.![]()
Mert akkor van kit visszahívni
![]()
- interfan
Ez csak termeszetes hogy mi fizetjuk.alwin91 írta: ↑2020.11.01. 13:39A Kopaszt még mindig mi fizetjük?interfan írta: ↑2020.11.01. 11:22"Horror, letargia, kaosz".CsaSzi9294 írta: ↑2020.11.01. 11:06 Interfan, te naprakészebb vagy a külföldi oldalakból.. nem röppentek még fel hírek Conte esetleges elküldéséről vagy utódjáról? Kérlek dobd fel a napom.![]()
Par hete volt egy hir, miszerint az osszes europai top csapat figyelemmel kiseri Allegri helyzetet, koztuk mi is, es ezeken a helyeken elso szamu jelolt lenne egy esetleges valtas eseten.![]()
Mert akkor van kit visszahívni
![]()
(Hatalmas otlet volt a hosszabbitas vele anno)
4,5m eurot kap erre a szezonra is draga Luciano.
Tavalyi evvel egyutt 9m euro nettoba kerul a klubbnak.
- Cupi
- Nerazzurri
Annyira azért már nem közepes az a keret szerintem. + Mentálisan rendben vannak.
- brecsinho
Tegnap csak az első félidőt láttam (haverok kicsábítottak a magyar "csúcsrangadóra"), addig a Parma kapura sem lőtt,nem gondoltam volna,hogy a végén még mi futunk majd az eredmény után. Nyilván mindenki ki volt akadva, aki látta, de most megnézve az összefoglalót: Gervinho 20mp-el a szünet után eltalálja úgy,ahogy csak ellenünk szokták, 1-2-nél Perisic lerántása egyértelmű tizi plusz piros, majd Ranocchia 5méterről bele fejeli a kapusba, végén meg Vidal ajtó-ablakban mellé,ezekről azért nem hiszem,hogy Conte tehet. Nyilván a felállás, a cserék, meg a taktika az ő sara - én mondjuk alapból a juvés múltja miatt ide se hoztam volna - de kétlem,hogy a 6.forduló után kitennénk és fizetnénk 10-20 millió végkielégítést neki,mikor még Spaletti bérét is álljuk és száz millió feletti veszteséggel zártuk a tavalyi évet. Eddigi játék alapján tényleg nem tűnik scudetto esélyesnek az Inter,de nagyon hosszú lesz még ez a szezon - ha egyáltalán végig lehet majd játszani - és az őszi bajnoki címekkel eddig se értünk el semmit... A következő 2 meccsen nem ártana ha végre pártatlan bíráskodást kapnánk és bemennének a helyzetek, remélem összekapja magát mindenki, Conte húz végre valami nyerőt, ha nem tud, akkor meg álljon fel magától...
Forza Inter!!!
Forza Inter!!!
- alwin91
Igen, a ronda játék ellenére volt annyi helyzet, amivel meg lehetett volna nyerni ezt. Egy Real elleni győzelem dobhatna egy nagyot a srácokon, de nehéz ezt most elképzelni...
-
Tombi1986
Pl.: a győztes gólt megadták, és nem veszélyes játék miatt lefújták.
Az elmúlt pár meccsen teljesen jogos 11-eseket megkapjuk, akkor a fórum egy része elégedett lenne, persze nem a játékkal, hanem a pontok mennyiségével.
Parma ellen soha nem tudunk jól játszani, ráadásul az ellenfél játékosai mindig képesek a szezon góljait megrúgni.
- Festa
A Juvének meg a Lazionak bezzeg jár a tizi!!
Lazio még úgysem tudott pontott veszeni,hogy a 90.percben 3-2-re vezetett a Torino.
-
Tombi1986
Szerintem a Torino idén ki fog esni, de az első győzelmet majd szerzik ellenünk...
4-ik gól kabaré volt, amit a védelem művelt. De előtte ítéltek ellenük egy kamu 11-est.
VAR semmit sem ér, tegnap Perisicet lerántják meg sem nézik, mostani esetet 5 percig elemzik.
Ok! Ennek ellenére győznünk kellett volna, de még vetélytársak jól jönnek ki a ?-es helyzetekből, mi már hetek óta nem.
Így tényleg nehéz győzni...
- alwin91
Conte megint azt nyilatkozta, hogy nagyon jól játszunk, csak nem mennek be a helyzetek. Én nem értem ezt a csávót, játszott a legmagasabb szinten, volt bajnok olaszban és angliában is. Ezek után, hogy a picsába tetszhet neki ez a rakás szar?
- CsaSzi9294
Csak egyszer ismerné el, hogy “valami nem működött, rossz taktikát használtunk, hibásnak érzem magam... “ nagyot nőne a szememben.
De ez a szokásos sablon duma, hogy nem lőttük be a helyzeteket, már szánalmas. Idén ez lesz a kifogás, a tavalyi “kevés a rutin” helyett.
-
R9.
tokeletes iras minden szavaddal egyetertek nem lehet belekotni seholbrecsinho írta: ↑2020.11.01. 16:22 Tegnap csak az első félidőt láttam (haverok kicsábítottak a magyar "csúcsrangadóra"), addig a Parma kapura sem lőtt,nem gondoltam volna,hogy a végén még mi futunk majd az eredmény után. Nyilván mindenki ki volt akadva, aki látta, de most megnézve az összefoglalót: Gervinho 20mp-el a szünet után eltalálja úgy,ahogy csak ellenünk szokták, 1-2-nél Perisic lerántása egyértelmű tizi plusz piros, majd Ranocchia 5méterről bele fejeli a kapusba, végén meg Vidal ajtó-ablakban mellé,ezekről azért nem hiszem,hogy Conte tehet. Nyilván a felállás, a cserék, meg a taktika az ő sara - én mondjuk alapból a juvés múltja miatt ide se hoztam volna - de kétlem,hogy a 6.forduló után kitennénk és fizetnénk 10-20 millió végkielégítést neki,mikor még Spaletti bérét is álljuk és száz millió feletti veszteséggel zártuk a tavalyi évet. Eddigi játék alapján tényleg nem tűnik scudetto esélyesnek az Inter,de nagyon hosszú lesz még ez a szezon - ha egyáltalán végig lehet majd játszani - és az őszi bajnoki címekkel eddig se értünk el semmit... A következő 2 meccsen nem ártana ha végre pártatlan bíráskodást kapnánk és bemennének a helyzetek, remélem összekapja magát mindenki, Conte húz végre valami nyerőt, ha nem tud, akkor meg álljon fel magától...
Forza Inter!!!
- interfan
Rutin mar van, sok koszonet nincs benne...CsaSzi9294 írta: ↑2020.11.01. 19:28Csak egyszer ismerné el, hogy “valami nem működött, rossz taktikát használtunk, hibásnak érzem magam... “ nagyot nőne a szememben.
De ez a szokásos sablon duma, hogy nem lőttük be a helyzeteket, már szánalmas. Idén ez lesz a kifogás, a tavalyi “kevés a rutin” helyett.
Kifogas szinten van mindig es lesz is, abba kb ugyannyi koszonet van.
- internaZIOnaLe
Eredmények.com-on még nincs kiirva... De adja valami a meccsünket holnap? Gondolom ezt a ragadót mindenképp fogja valami...
- Cupi
Rizzoli is nyilatkozott, hogy vannak hibák a VAR használattal és Perisic esete 11-es volt....biztos velem van a baj de én nem tudom elfogadni, hogy hibázzanak úgy, hogy bent ül egy szobába 2 arc és kb. 6 monitoron 8 kameraállásból visszanézheti az esetet.....teljesen mind1 mennyire szarul játszunk én ezeket nem tudom megérteni...
/Milan - Roma meccsen 2 teljesen kamu 11-est fújtak be pl....ilyen nincs a VAR korában...ezek már nem véletlenek/
https://www.football-italia.net/161439/ ... ad-penalty
/Milan - Roma meccsen 2 teljesen kamu 11-est fújtak be pl....ilyen nincs a VAR korában...ezek már nem véletlenek/
https://www.football-italia.net/161439/ ... ad-penalty
-
Fan Gusto
A Spíler 2 adja majd itthon.internaZIOnaLe írta: ↑2020.11.02. 08:11 Eredmények.com-on még nincs kiirva... De adja valami a meccsünket holnap? Gondolom ezt a ragadót mindenképp fogja valami...
- Festa
Fan Gusto írta: ↑2020.11.02. 10:15A Spíler 2 adja majd itthon.internaZIOnaLe írta: ↑2020.11.02. 08:11 Eredmények.com-on még nincs kiirva... De adja valami a meccsünket holnap? Gondolom ezt a ragadót mindenképp fogja valami...![]()
Az a hír járja,hogy valaki koronás a királyi gárdánál
Remélem Ramos az.Mert nélküle rendre betliznek hátul...
-
kovacs_ata
Ramos is betlizik már eleget öreg korára..Festa írta: ↑2020.11.02. 10:55Fan Gusto írta: ↑2020.11.02. 10:15A Spíler 2 adja majd itthon.internaZIOnaLe írta: ↑2020.11.02. 08:11 Eredmények.com-on még nincs kiirva... De adja valami a meccsünket holnap? Gondolom ezt a ragadót mindenképp fogja valami...![]()
Az a hír járja,hogy valaki koronás a királyi gárdánál![]()
Remélem Ramos az.Mert nélküle rendre betliznek hátul...
- PellerG
Nagy csodákra nem számítok, szerintem így kezdünk holnap Madridban:
Handanovic
D'Ambrosio-De Vrij-Bastoni
Hakimi-Barella-Brozovic-Vidal-Young
Perisic-Lautaro
Ők nagyon fognak menni, mert szintén siralmas rajtot hoztak.
Max egy X-t tudok elképzelni.
Ha az sem lesz, szerintem ki is estünk.
Handanovic
Perisic-Lautaro
- Cupi
Nagyon nehéz lesz. Amire kíváncsi leszek, hogy hogy megy majd egy olyan csapat ellen aki nem fog úgy betömörülni mint az ukránok vagy éppen a Genoa/Parma kettős és győzelmi kényszerben is van tehát jönni fognak előre keményen.PellerG írta: ↑2020.11.02. 11:43 Nagy csodákra nem számítok, szerintem így kezdünk holnap Madridban:
Handanovic
Perisic-Lautaro
Formát meg az eddigieket látva azt mondanám simán kikapunk de nem állhatok így egy meccsnek szóval bízom a győzelembe.
- interfan
Gladbach jott elore, es nem tomorultek.Cupi írta: ↑2020.11.02. 12:17Nagyon nehéz lesz. Amire kíváncsi leszek, hogy hogy megy majd egy olyan csapat ellen aki nem fog úgy betömörülni mint az ukránok vagy éppen a Genoa/Parma kettős és győzelmi kényszerben is van tehát jönni fognak előre keményen.PellerG írta: ↑2020.11.02. 11:43 Nagy csodákra nem számítok, szerintem így kezdünk holnap Madridban:
Handanovic
Perisic-Lautaro
Formát meg az eddigieket látva azt mondanám simán kikapunk de nem állhatok így egy meccsnek szóval bízom a győzelembe.![]()
Jatekunk ugyanugy nem volt...
- zsizsi14
Port.hu a PSG-Manu-t írja...Fan Gusto írta: ↑2020.11.02. 10:15A Spíler 2 adja majd itthon.internaZIOnaLe írta: ↑2020.11.02. 08:11 Eredmények.com-on még nincs kiirva... De adja valami a meccsünket holnap? Gondolom ezt a ragadót mindenképp fogja valami...![]()
-
Fan Gusto
Én úgy látom, hogy a Manchester a törökökkel, a PSG pedig Gulácsiékkal játszik és szerdán. Holnap pedig a mi meccsünket látom este.
- mike
Nyilván ez kifelé szól, mert ha komolyan gondolja hogy ez jó foci, ez a maximum, akkor nincs remény.
Ha jönnének az eredmények, mondhatná hogy a győzelmeket nem kell megmagyarázni, de azok sem jönnek.
Szar eredmények + szar foci, eddig ez a helyzet.
- Portiere32
A meccsbox alkalmazás szerint:
18:55 Spíler 1 Moszkva-Atletico
21:00 Spíler1 Atalanta-Liverpool
18:55 Spíler 2 Sahtar-BMG
21:00 Spíler 2 Real-Inter
21:00 M4 Salzburg-Bayern
18:55 Spíler 1 Moszkva-Atletico
21:00 Spíler1 Atalanta-Liverpool
18:55 Spíler 2 Sahtar-BMG
21:00 Spíler 2 Real-Inter
21:00 M4 Salzburg-Bayern
- zsizsi14
HUh igazad van, az ellenfeleket nem néztem. Akkor a port.hu-n van valami kis hiba
-
Fan Gusto
Sanchez közben ismét a csapattal edzett és várhatóan bevethető lesz a Real Madrid ellen, akiknek tényleg nagyon fontos a holnapi meccs. Zidane elmondta, hogy nagyon nehéz találkozóra számít, ami "egy döntő lesz" számukra.
Szintén mai info, hogy nem kizárt, hogy Lukaku még a hétvégi Atalanta elleni összecsapáson sem játszhat.
Szintén mai info, hogy nem kizárt, hogy Lukaku még a hétvégi Atalanta elleni összecsapáson sem játszhat.
- alwin91
Marottának igaza van egyébként, hogy limitálni kellene a válogatott meccseket. A klub ha jól tudom semmi kompenzációt nem kap, ha sérülten jön vissza egy játékos.Fan Gusto írta: ↑2020.11.02. 15:31 Sanchez közben ismét a csapattal edzett és várhatóan bevethető lesz a Real Madrid ellen, akiknek tényleg nagyon fontos a holnapi meccs. Zidane elmondta, hogy nagyon nehéz találkozóra számít, ami "egy döntő lesz" számukra.
- Kenji
Közben állítólag a hétvégi meccs bíróit (vezető + VAR) felfüggesztették... Sokra megyünk vele..
- interfan
Skriniar es Sanchez is a csapattal utazik Madridba.
Sky szerint Sanchez a kezdobe kerulhet, viszont Skriniar helyett D'Ambrosio kezd ezen hirek szerint.
Sky szerinti varhato kezdo:
Handanovic
D'Ambrosio-DeVrij-Bastoni
Hakimi-Brozovic-Vidal-Young
Barella
Martinez-Sanchez
Sky szerint Sanchez a kezdobe kerulhet, viszont Skriniar helyett D'Ambrosio kezd ezen hirek szerint.
Handanovic
Barella
Martinez-Sanchez
- vaskalap
Vagy nagyon kikapunk,vagy nyerünk holnap.
-
Fan Gusto
Ez azért nem néz ki rosszul. Persze Lukakuért ordít ez a kezdő és Skriniart is inkább nézném, mint Dambrot, de azért csak 21 napot töltött karanténban.interfan írta: ↑2020.11.02. 18:32 Skriniar es Sanchez is a csapattal utazik Madridba.
Handanovic
Barella
Martinez-Sanchez
Valahogy most jó előérzetem van.
- Inter101
https://m.youtube.com/watch?v=PyYDjdpeWfY
Egy kis taktikai kedvcsinalo!
- mike
Jó kis videó, épp most akartam bemásolni:)Inter101 írta: ↑2020.11.02. 23:13 https://m.youtube.com/watch?v=PyYDjdpeWfY
+ még este is lesz egy Interről, Contéról szóló műsor.
https://www.youtube.com/watch?v=lwf6An3u9Dw
- Mazzola
- interfan
Egy kerdes maradt a hirek szerint mara, Sanchez vagy Perisic.
Sanchez napok ota teljeserteku edzest vegez, ezt Conte is megerositette, hogy felepult.
Viszont lehet megis Perisic ragad a kezdobe, Sanchezzel igy nem kockaztatva.
Tobbi poszton a hirek szerint nincsen kerdes:
Handanovic
Barella
Martinez-Perisic/Sanchez
Sanchez napok ota teljeserteku edzest vegez, ezt Conte is megerositette, hogy felepult.
Viszont lehet megis Perisic ragad a kezdobe, Sanchezzel igy nem kockaztatva.
Tobbi poszton a hirek szerint nincsen kerdes:
Handanovic
Barella
Martinez-Perisic/Sanchez
- Inter101
Szerintem vissza kellene állnunk és kontrazni, a Realnak muszáj jonnie!
Ha letamadunk és feltoljuk a védekezést szétszednek!
Ha letamadunk és feltoljuk a védekezést szétszednek!
- Cupi
-
R9.
csak a gyozelem elfogadhato ma!!
-
kovacs_ata
- Portiere32
- PellerG
Sahtar-Gladbach 0-3 a 30. percben.
Ez a különbség a megvoltak a helyzeteink és a berúgtuk a helyzeteinket között.
https://www.eredmenyek.com/merkozes/Ych ... zefoglalas
- g.e.r.a
Ebből is látszik, hogy idén nem csak a helyzetek kihagyásával van a probléma, hanem baromi gyengék vagyunk. Ez a Gladbach sem egy hú, de erős csapat mégis több kapura lövést teljesítenek egy félidő alatt mint mi az egész meccsen..PellerG írta: ↑2020.11.03. 19:25 Sahtar-Gladbach 0-3 a 30. percben.
- interfan
Hivatalos kezdo:
Handanovic
Barella
Martinez-Perisic
Handanovic
Barella
Martinez-Perisic
- Don Vittorio
Dambro vs Hazard, óriási lesz 
-
R9.
hat hazard formaja perisicevel vetekszik
- Inter101
- mike