Hat igen, a valosag ujra komolyan arcon csapott minket.segogabor írta: ↑2020.11.08. 18:37 Nem tudom Ti ,hogy vagytok vele , de szerintem ezt a szezont elbuktuk (Tudom messze a vége).
Nyáron Conte távozni akart, de a kínai vezetőség ráerőltette ,hogy maradjon. Mind Marottát és Ausillot háttérbe rakták ,hisz Conte velük hadakozott kimondva kimondatlanul,hogy nem az Ő neveit igazoltuk tavalyi szezonba.
Megigérték Neki,hogy azokat a játékosokat megkapja akiket szeretne , aki belefér a Covid miatti szűkös budget-be. Ezek Kolarov, Vidal,Darmian , Perisic maradása is ide tartozik , eddig úgy néz ki nemhogy erősítést nem jelentenek,hanem meggyengítettek Bennünket. De hiába az igazolások Mesterünk nem tud már megújulni , és látszik a belefásulás és flusztráció.Nem hisz ebbe a projektbe és csak muszájból van itt , mert soha életbe nem fog ennyi pénzt keresni ilyen edzői tudással.
Elveszett tűz a kispadról és a játékosok sem hisznek benne. rengeteg a sérült , ami szintén az edzésmódszerek problémájához vezet vissza.
De Magától nem fog lelépni , a kínaiak meg kb. a Esti(reggeli) hírekből értesülnek mi van és elhiszik amit a nyilatkozik az Edző. Mindig jobbak vagyunk , csak hát kutyafáját nem mennek be a helyzetek , sok a sérült , szemét Bíró ....blablabla . És minden megy tovább .
Senki nem megy szembe a kínaiak akaratával , akiknek még mindig Conte a világ legjobb edzője , mindazonáltal nincs pénz Spaletti mellett már még egy edzőt fizetni.
Úgyhogy sanszos ,ha itt nagy dolog nem történik, akkor nyárig ez lesz és utána kezdhetünk mindent előről . De elveszítünk egy hatalmas esélyt , mert kb.10 évente van ilyen gyenge Rubentus a bajnokságban. És ez bosszant leginkább .
Nagyon szomorú és dühös vagyok.![]()
![]()
Es mindig visszaterunk arra a bizonyos augusztus 25. datumra.