Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

segogabor írta: 2020.11.08. 18:37 Nem tudom Ti ,hogy vagytok vele , de szerintem ezt a szezont elbuktuk (Tudom messze a vége).
Nyáron Conte távozni akart, de a kínai vezetőség ráerőltette ,hogy maradjon. Mind Marottát és Ausillot háttérbe rakták ,hisz Conte velük hadakozott kimondva kimondatlanul,hogy nem az Ő neveit igazoltuk tavalyi szezonba.
Megigérték Neki,hogy azokat a játékosokat megkapja akiket szeretne , aki belefér a Covid miatti szűkös budget-be. Ezek Kolarov, Vidal,Darmian , Perisic maradása is ide tartozik , eddig úgy néz ki nemhogy erősítést nem jelentenek,hanem meggyengítettek Bennünket. De hiába az igazolások Mesterünk nem tud már megújulni , és látszik a belefásulás és flusztráció.Nem hisz ebbe a projektbe és csak muszájból van itt , mert soha életbe nem fog ennyi pénzt keresni ilyen edzői tudással.
Elveszett tűz a kispadról és a játékosok sem hisznek benne. rengeteg a sérült , ami szintén az edzésmódszerek problémájához vezet vissza.
De Magától nem fog lelépni , a kínaiak meg kb. a Esti(reggeli) hírekből értesülnek mi van és elhiszik amit a nyilatkozik az Edző. Mindig jobbak vagyunk , csak hát kutyafáját nem mennek be a helyzetek , sok a sérült , szemét Bíró ....blablabla . És minden megy tovább .
Senki nem megy szembe a kínaiak akaratával , akiknek még mindig Conte a világ legjobb edzője , mindazonáltal nincs pénz Spaletti mellett már még egy edzőt fizetni.
Úgyhogy sanszos ,ha itt nagy dolog nem történik, akkor nyárig ez lesz és utána kezdhetünk mindent előről . De elveszítünk egy hatalmas esélyt , mert kb.10 évente van ilyen gyenge Rubentus a bajnokságban. És ez bosszant leginkább .
Nagyon szomorú és dühös vagyok. :( :?
Hat igen, a valosag ujra komolyan arcon csapott minket.
Es mindig visszaterunk arra a bizonyos augusztus 25. datumra.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

g.e.r.a írta: 2020.11.08. 16:37 Most valaki mondja meg én látom hülyén vagy ebben a gólban Handa benne volt?
Plusz a másik, hogy ez fájdalmas. Nem az első eset amikor az ellenfélnek esélye sincs valahogy mégis bekapunk egy semmilyen gólt.
Handa korábban rendre megmentette a seggünket,de idén sajnos elmaradnak a nagy bravùrok.
Vidal kb minden meccsen rúghatnak egy gòlt,de nem jön össze neki.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Conte, dicsérte az Atalantat, és nem rugtuk be a másodikat, nincs meg bennünk a gyilkos ösztön. Nehéz menetelés, sok meccs, sok sérült. Tetszett neki. Olyan iramban játszottunk mint ők, néha gyorsabban. Vannak trequartista pozícióba minőségi játékosunk, Barella az egyikük. Ennyi.
Halkan teszem hozzá ma nem játszott igazán a csatárok mögött Barella.
interfan

Inter101 írta: 2020.11.08. 21:44 Conte, dicsérte az Atalantat, és nem rugtuk be a másodikat, nincs meg bennünk a gyilkos ösztön. Nehéz menetelés, sok meccs, sok sérült. Tetszett neki. Olyan iramban játszottunk mint ők, néha gyorsabban. Vannak trequartista pozícióba minőségi játékosunk, Barella az egyikük. Ennyi.
Szokasos Conte szavak, elolvasni sincs ertelme, annyit sem er.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

interfan írta: 2020.11.08. 21:49
Inter101 írta: 2020.11.08. 21:44 Conte, dicsérte az Atalantat, és nem rugtuk be a másodikat, nincs meg bennünk a gyilkos ösztön. Nehéz menetelés, sok meccs, sok sérült. Tetszett neki. Olyan iramban játszottunk mint ők, néha gyorsabban. Vannak trequartista pozícióba minőségi játékosunk, Barella az egyikük. Ennyi.
Szokasos Conte szavak, elolvasni sincs ertelme, annyit sem er.
Szerintem ez nem több, mint okos és irányított kommunikáció. Nyilván megvannak a maga gondolatai, amiket nem mondhat el "élőben" bizonyos jogi következmények miatt. Ezért kapunk mind a játékosoktól, mind az edzőktől, sőt, akár sportvezetőktől is állandóan semmit mondó nyilatkozatokat. Én ezen nem tudok rágódni.
Amin viszont annál inkább, és most kezdtem el jobban megfigyelni (mintha nem lett volna eddig is nyilvánvaló), hogy nagyon lassú néhány játékosunk, mind fizikálisan, mind fejben. Aki dinamikát képvisel a keretben, az Lukaku, Lautaro, Barella, Hakimi, Perisic (bár itt a kedv igen alul van) (és de Vrij (igaz, ő KH)). Még Sensi lehetne az, de ő... (jól átvertek minket).
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ha az edző cserére kerülne a sor,a vezetőség a legolcsóbb verziót fogja választani,és Spalettit visszahívja.Így továbbra is "csak" két edzőt kell fizetni.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Panaszkodunk, panaszkodunk aztán a végén még hozunk egy pontot a Milánon.😁
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Na ilyenkor látszódik az igazán, hogy milyen baromi gyengék vagyunk. Ez a Real már nem az a Real egy bátrabb játékkal simán hozható lett volna a 3 pont is. Ha hazai pályán nem verjük meg őket nagyon csalódott leszek. A Valencia éppen most árazza be őket. Ja és nem ők az egyedüliek ebbe a bajnokságba és a BL-be csak mi álltunk ki túl beszarian ellenük. Na mindegy remélem beindulunk és végre hozzánk méltó teljesítményt kezdünk el nyújtani megint.
Fan Gusto

Fan Gusto írta: 2020.11.08. 22:28 Panaszkodunk, panaszkodunk aztán a végén még hozunk egy pontot a Milánon.😁
Kellett nekem leírni...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

4 éves fiam a meccs után az alábbi kérdést tette fel nekem:

Apa ha mindig szomorú és ideges vagy a meccsek után akkor miért nem választasz egy olyan csapatot aki nyer? :D :D

Mondtam neki ez nem így működik és akkor sem fogok ha az összes meccsünket elveszítjük ebben az évben és kiesünk. ;) Persze aztán átfutott az agyamon basszus 10 éve szopóágon vagyunk és mennyivel könnyebb lett volna ez a 10 év ha juve vagy real drukker lennék. :D
De nem vagyok és nem is bánom. Hiszem, hogy hamarosan eljön a mi időnk is. ;)
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Festa írta: 2020.11.08. 21:35 ..
Handa korábban rendre megmentette a seggünket,de idén sajnos elmaradnak a nagy bravùrok.
Handa már tavaly is mutatta a jelét a leépülésnek, gyengén teljesít. Ebben az évben kb azokat fogja meg amit oda rúgnak hozzá, a meccsek végeredményéhez általában nem ad hozzá, csak elvesz. Komolyabb védése nem is igazán van, csak a kotelezot hozza (van amikor azt sem)

Sajnálom, mert megérdemelt volna egy trófeát legalább, amiért a legnehezebb időkben védte a kaput és volt az egyik stabil pont a csapatban.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

sly89 írta: 2020.11.08. 23:06
Festa írta: 2020.11.08. 21:35 ..
Handa már tavaly is mutatta a jelét a leépülésnek, gyengén teljesít. Ebben az évben kb azokat fogja meg amit oda rúgnak hozzá, a meccsek végeredményéhez általában nem ad hozzá, csak elvesz. Komolyabb védése nem is igazán van, csak a kotelezot hozza (van amikor azt sem)

Sajnálom, mert megérdemelt volna egy trófeát legalább, amiért a legnehezebb időkben védte a kaput és volt az egyik stabil pont a csapatban.
Szerintem az ő esetében már sanszos az is a azon kívül, hogy korosodik, hogy nincs megfelelő konkurencia számára a padon. Van olyan időszak amikor nagyon nehéz megtalálni a motivációt szerintem az ő hirtelen formahanyatlásásban ez is közre játszik.
interfan

Szinten egy erdekes statisztikat talani.
2010 ota 9 edzonk volt Conten kivul, aki legalabb 8 meccset az Inter kispadjan tolhetett.
Jelenlegi merlegunk 8 meccs = 1 gyozelem, es 8 meccs = 8 pont.
Edzovaltasainkat nezve, ettol jobb utolso 8 meccses merleggel rugtak ki a Spalletti, Mancini, Mazzarri, Benitez, Leonardo sort.
Egyedul ettol a jelenlegi merlegtol, csak a Stramaccioni, DeBoer, Pioli harmas csinalt rosszabbat.
DeBoer pontugyileg kevesebbet, de gyozelemben tobbet hozott mint most Conte.
Ranierivel pedig egalban van Conte pontban, de gyozelemben tobb van Ranierinek.

Szamszerint edzoinket nezve utolso 8 meccseinken:

Leonardo: 8 meccs 5 gyozelem = 17 pont
Spalletti 8 meccs 3 gyozelem = 12 pont
Mancini 8 meccs 4 gyozelem = 12 pont
Benitez 8 meccs 4 gyozelem = 12 pont
Mazzarri 8 meccs 2 gyozelem = 10 pont
Ranieri 8 meccs 2 gyozelem = 8 pont
Conte 8 meccs 1 gyozelem = 8 pont
DeBoer 8 meccs 2 gyozelem = 7 pont
Pioli 8 meccs 1 gyozelem = 5 pont
Strama 8 meccs 1 gyozelem = 4 pont
Inter101

Ezeket minek osszevetni Interfan?
Conte maradni fog! Vagy van valami hír az olasz médiában hogy inog alatta a pad?
interfan

Inter101 írta: 2020.11.09. 10:11 Ezeket minek osszevetni Interfan?
Conte maradni fog! Vagy van valami hír az olasz médiában hogy inog alatta a pad?
Komolyabbnak nevezheto, hiteles lap/oldal nem emlit semmit Conte menesztese kapcsan.

Kisebb, es kevesebe hiteles forrasok emlitik meg ujra Allegrit.

Kerdesedre valaszolva, olasz szakertok vetik ezt ossze, akik a jelenlegi Inter helyzetevel foglalkoznak es elemzik.
Inter101

interfan írta: 2020.11.09. 10:25
Komolyabbnak nevezheto, hiteles lap/oldal nem emlit semmit Conte menesztese kapcsan.

Kerdesedre valaszolva, olasz szakertok vetik ezt ossze, akik a jelenlegi Inter helyzetevel foglalkoznak es elemzik.
Köszi! Igen sejtettem hogy nem te saját statisztikával nyomod! Hát ez biztos extra nyomás a csapaton, persze tettek érte hogy így legyen!
Ha januárban menthetetlenül le leszünk maradva na nem a bajnoki címről hanem a BL helyezestol, akkor talán talán elgondolkodnak a valtason, de szerintem a jelen anyagi helyzetben nem fognak váltani. A klub így is viszi a pénzt ezerrel!!
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Addig amíg a BL csoportkörben bent vagyunk szerintem nem is lesz menesztéséről szóló hír. Ha nem jutunk tovább, akkor szerintem biztos.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Butaság arról beszélni szerintem, hogy a játékosok akarnák megbuktatni Contét.
Persze ha nincsenek eredmények, mindig ez itt az első szurkolói reakció, az sokkal kevésbé, hogy ennyi van a jelenlegi rendszerrel a keretben.
Mikor felmerült, hogy Conte megy, sorra nyilatkoztak a játékosok, hogy remélik hogy marad, mert 100%-ig mögötte állnak, imádják a módszereit, jobbá teszi őket, remek, komplex edző (Ranocchia, De Vrij, Bastoni, D'Ambrosio, Barella, Young, Lukaku konkrétan megvan nyárról).

Egyszerűen egydimenziós, egytaktikás Conte, és nem hajlandó változtatni.
A legutóbbi olasz edzőink mind ezt hozták.
Pont az van, amit többen is írtak itt mostanság, hogy kb centiről-centire beosztaná a játékosok mozgásterét a taktikájában.
És ez így ennyire elég, ez így ennyire kevés.
Nem véletlen, hogy egy kreatív, szabadabban játszó Eriksennek esélye sincs itt, nincs helye.

Emiatt szeretném én nagyon, ha végre elengednénk ezt az olasz vonalhoz ragaszkodást, mert szerintem egy "kintről" érkező MINŐSÉGI edző hozhat újat, lehet más.

Továbbra is úgy gondolom, Contéval behúzzuk a Scudettót idén ha marad.
De ami mögötte van, na az a nem mindegy.
Juve gyengébb mint volt, ez nehezen vitatható egyelőre.
Milannál ismerjük a Pioli-faktort, még ha annyira gyengének nem is gondolom a csapatukat jelenleg, mint ahogy itt sokan jellemzik őket... De Scudettóra kevesek.
Mást meg reálisan nem látok előttünk.

Ha be is húzzuk a Scudettót, akkor sem szeretném, ha tovább tartana a Conte-éra, mert ettől a taktikai merevségtől, arroganciától, pökhendi stílusától, öregekhez való ragaszkodásától én rosszul vagyok.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2020.11.09. 10:56-kor.
interfan

Inter101 írta: 2020.11.09. 10:40

Köszi! Igen sejtettem hogy nem te saját statisztikával nyomod! Hát ez biztos extra nyomás a csapaton, persze tettek érte hogy így legyen!
Ha januárban menthetetlenül le leszünk maradva na nem a bajnoki címről hanem a BL helyezestol, akkor talán talán elgondolkodnak a valtason, de szerintem a jelen anyagi helyzetben nem fognak váltani. A klub így is viszi a pénzt ezerrel!!
Igazabol amugy sajat statisztival is lehetne, mert ezek nyilvanos mindenhol megtalalhato adatok.

Szerintem sem fogjak elkuldeni Contet, Zhang tulsagosan odavan erte, es Conte mint nyaron kiderult egy eurorol sem hajlando lemondani.
Ha most akarnak kitenni Contet, az netto 20m euroba kerulne, ami az olasz adorendszer miatt bruttoba 40m euro.

Teljes szeteses kellene, azt meg azert nem fogjuk.
2 het mulva jon a 18.Toro, amit akarhogy is de verunk.
Majd egy nehez sorozat, Real, Sass, Gladbach, amibol kozel sem biztos hogy jol jovunk ki.
De utanna ujra jonnek a konnyu meccsek Bologna, Shaktar, Cagliari, Spezia, ezeket meg a jelenlegi higfos jatekunkal is hozzuk majd nagyreszben.
Ezaltal nem gondolom hogy totalis szeteses lenne.
Mert nekem az fix, Zhang csakis totalis szeteses eseten lepne, mivel Conte ragaszkodni fog a vegsokig a penzehez.
Egy Toro elleni gyozelem pedig mar eleg is a totalis szetesbol valo kijovesbol.
Cupi

PellerG írta: 2020.11.09. 10:50
Ha be is húzzuk a Scudettót, akkor sem szeretném, ha tovább tartana a Conte-éra, mert ettől a taktikai merevségtől, arroganciától, pökhendi stílusától, öregekhez való ragaszkodásától én rosszul vagyok.
Igazad van de ha behúzzuk a bajnoki címet akkor csak akkor szabadulunk meg tőle ha ő áll fel. Zhang szereti és tiszteli, ha még hoz is neki egy bajnoki címet akkor nincs az a pénz amiért kirúgná.

Szóval ha bajnokok leszünk és Conte nem áll fel magától akkor szerintem tuti marad. Sőt azt is kinézem Zhang-ból, hogy hosszabbítunk is vele. /lásd a kopasz esete, egy kínkeservesen utolsó percekben behúzott 4. BL hely után akkora volt az öröm, hogy kapott is egy új szerződést....mi lenne itt bajnoki cím után 10 év sikertelenséget hátrahagyva? :D/
interfan

Cupi írta: 2020.11.09. 10:56
Igazad van de ha behúzzuk a bajnoki címet akkor csak akkor szabadulunk meg tőle ha ő áll fel. Zhang szereti és tiszteli, ha még hoz is neki egy bajnoki címet akkor nincs az a pénz amiért kirúgná.

Szóval ha bajnokok leszünk és Conte nem áll fel magától akkor szerintem tuti marad. Sőt azt is kinézem Zhang-ból, hogy hosszabbítunk is vele. /lásd a kopasz esete, egy kínkeservesen utolsó percekben behúzott 4. BL hely után akkora volt az öröm, hogy kapott is egy új szerződést....mi lenne itt bajnoki cím után 10 év sikertelenséget hátrahagyva? :D/
Szakmai dontesekre Zhang alkalmatlan.
Ezt bebizonyitotta az elmult 4 evbol.
Penzugyekben es gazdasagi teren biztosan profi, de a focihoz semmit nem ert.
Sajnos borzaszto nagy hibakat kovetett el, azert mert egyszeruen nem ert a focihoz.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

interfan írta: 2020.11.09. 10:08 Edzovaltasainkat nezve, ettol jobb utolso 8 meccses merleggel rugtak ki a Spalletti, Mancini, Mazzarri, Benitez, Leonardo sort.
Mondjuk ezek az edzők közül csak Mazzarri és Benitez távozott szezon közben. Ha jól rémlik Leonardo-t marasztaltuk volna, de ő nem akart tovább edző lenni. Mancini-vel is sokáig ment a huzavona, szerintem őt sem küldtük volna el minden áron. És Spalletti-t sem küldtük volna el ha Conte nem lett volna szabad.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta: 2020.11.09. 10:59

Sajnos borzaszto nagy hibakat kovetett el, azert mert egyszeruen nem ert a focihoz.
Zhang szerintem nem is akar szakmailag hozzá tenni semmit, ezért van itt Marotta és ezzel nincs is semmi baj. Illetve annyi, hogy Marott hisz Contéban, ezért nem lesz kirúgva.
Inter101

Hát a jelenlegi helyzetben ezt az Intert bajnoknak látni nem kis optimizmusra vall! Nem gond egyáltalán csak az eddigiekből ez a csapat nagyon nem bajnok csapat...... De legyen úgy!!
Ha megvan a scudetto még én sem küldeném el pedig ki nem állhatom Contet!!
interfan

matrix23 írta: 2020.11.09. 12:31
interfan írta: 2020.11.09. 10:08 Edzovaltasainkat nezve, ettol jobb utolso 8 meccses merleggel rugtak ki a Spalletti, Mancini, Mazzarri, Benitez, Leonardo sort.
Mondjuk ezek az edzők közül csak Mazzarri és Benitez távozott szezon közben. Ha jól rémlik Leonardo-t marasztaltuk volna, de ő nem akart tovább edző lenni. Mancini-vel is sokáig ment a huzavona, szerintem őt sem küldtük volna el minden áron. És Spalletti-t sem küldtük volna el ha Conte nem lett volna szabad.
Eleg beszedes Mazzarri es Benitez elkuldese is jobb merleggel.
De az meg beszedesebb, hogy Ranieri pontosan ugyanennyi pontot hozott utolso 8 meccsen mint most Conte.
interfan

alwin91 írta: 2020.11.09. 12:31

Zhang szerintem nem is akar szakmailag hozzá tenni semmit, ezért van itt Marotta és ezzel nincs is semmi baj. Illetve annyi, hogy Marott hisz Contéban, ezért nem lesz kirúgva.
Az a baj, hogy Zhang tett hozza szakmailag eleget, es o hozta meg a donteseket nem egy, es nem is ketto ugyben.
Marotta tavaly nyaron hatalmat kapott, vetozott is boven. Hozta a sajat vonalat, amire hallhattuk miket mondott Conte, es hianyolta nyiltan azokat akiket tavaly nem kapott meg.
Iden nyaron minden hatalmat elvettek tole augusztus 25 utan, lattuk is Conte maradasa miatt Zhang 100%-ban megadta neki akikert 1,5 eve hisztizik.
Az meg tenyszeruen nem igaz, hogy Marotta hisz Conteban, eleg megnezni a tavalyi nyilatkozatokat, es azt hogy Allegrivel mar minden kesz volt.
Hello

Hozzászólás Szerző: Hello »

Épp a szerződése miatt én se tartom sajnos reálisnak hogy kirúgják a déli bunkót.
Ha véletlenül megtörténne akkor viszont biztos, hogy a télen el kellene adni 1-2 játékost hogy fedezzük a költségeit.
Őrületes tökönszúrás volt ez az augusztus 25-ei megbeszélés a klubnak.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta: 2020.11.09. 12:41 Az meg tenyszeruen nem igaz, hogy Marotta hisz Conteban, eleg megnezni a tavalyi nyilatkozatokat, es azt hogy Allegrivel mar minden kesz volt.
Tényszerűen? Értem én, hogy többet olvasol híreket, mint mindenki más, de azért álljunk már meg egy pillanatra. Az, hogy Te mit állapítasz meg ténynek X nyilatkozatból, az egy dolog, meg az is, hogy mik a tények. Nekem az a "kész", amikor minden papírra van vetve és valaki aláírja.
interfan

alwin91 írta: 2020.11.09. 16:27
interfan írta: 2020.11.09. 12:41 Az meg tenyszeruen nem igaz, hogy Marotta hisz Conteban, eleg megnezni a tavalyi nyilatkozatokat, es azt hogy Allegrivel mar minden kesz volt.
Tényszerűen? Értem én, hogy többet olvasol híreket, mint mindenki más, de azért álljunk már meg egy pillanatra. Az, hogy Te mit állapítasz meg ténynek X nyilatkozatból, az egy dolog, meg az is, hogy mik a tények. Nekem az a "kész", amikor minden papírra van vetve és valaki aláírja.
Ismetlem, eleg megnezni a tavalyi nyilatkozatokat mindket iranybol.
Leginkabb Conte iranyabol.
Aki kimondta, a vezetokkel van baja.
Abbol ha az jon le milyen jo a kapcsolat, akkor baj van.

Valamint eleg megnezni a tavaly nyarat, Marotta milyen uton indult el, amirol tenyszeruen elmondta Conte a velemenyet, hogy neki ez nem jo, es o ezzel nem tud nyerni.
Eriksen vs Vidal januari storyt is felesleges felhozni.

Iden nyaron pedig lathattuk az iranyt augusztus 25 utan, azok erkezetek akiket tavaly akart Conte, es Marotta megvetozta.
Ezek a jatekosok tobbszor is elmondtak most is, tavaly milyen kozel voltak az Interhez.

Mar a Juvenal is volt balhejuk, amit szinten elmondtak akkor.
Eleg nehez ezeket mashogy ertelmezni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2020.11.09. 17:09-kor.
interfan

Hello írta: 2020.11.09. 16:06 Épp a szerződése miatt én se tartom sajnos reálisnak hogy kirúgják a déli bunkót.
Ha véletlenül megtörténne akkor viszont biztos, hogy a télen el kellene adni 1-2 játékost hogy fedezzük a költségeit.
Őrületes tökönszúrás volt ez az augusztus 25-ei megbeszélés a klubnak.
Sajnos ezen nincs mit szepiteni, Zhang ugy latta a nyaron valoszinu a tavalyi eredmenyek miatt, meg kell adni Contenak akit ker, es a rutinnal lesz meg a vart eredmeny.

Sajnos nem egy, es nem ketto eset volt, amikor Zhang rosszul dontott 2016 ota.

Contet kirugni most is netto 20m euroba kerulne, ez bruttoba 40m euroba kerulne.

"Tokonszuras" ezzel teljes mertekben osszefoglaltad a helyzetet a nyarrol.
Cupi

interfan írta: 2020.11.09. 17:05
Contet kirugni most is netto 20m euroba kerulne, ez bruttoba 40m euroba kerulne.

Csak az a baj pont amit leírtál azért nem igazán tehetünk szemrehányást Zhang-nak amiatt, hogy miért nem rúgta ki aug végén Contet....40 millió euro lett volna kidobva az ablakon és mellette az új edző kapott volna bruttóban 8-10 milliót biztos és még ott van a kopasz is akit fizetünk.....egyszerűen ezt nem tehettük meg ebben az egyébként is szar gazdasági helyzetben. :?

Szóval csak az edzőkre kifizethettünk volna az új szezonra kb. bruttó 55-60 milliót és úgy, hogy ebből 2 nem lett volna már itt (Conte, Spal)....ez brutál...
interfan

Cupi írta: 2020.11.09. 17:48
interfan írta: 2020.11.09. 17:05

Csak az a baj pont amit leírtál azért nem igazán tehetünk szemrehányást Zhang-nak amiatt, hogy miért nem rúgta ki aug végén Contet....40 millió euro lett volna kidobva az ablakon és mellette az új edző kapott volna bruttóban 8-10 milliót biztos és még ott van a kopasz is akit fizetünk.....egyszerűen ezt nem tehettük meg ebben az egyébként is szar gazdasági helyzetben. :?

Szóval csak az edzőkre kifizethettünk volna az új szezonra kb. bruttó 55-60 milliót és úgy, hogy ebből 2 nem lett volna már itt (Conte, Spal)....ez brutál...
Ez az egyik oldala.

Viszont par napja irta valaki, egy esetleg BL csoportkor kieses mekkora anyagi vesztesseg lenne.
Abbol a penzbol kijohetett volna akar Conte fizuja.

Szinten nem beszelve arrol, hogy az augusztus 25 utani esemenyek es vonal hosszutavon mennyivel lesz tobb anyagilag a jovoben.

Vegul pedig persze sok Conte fizuja, de fizettunk Godinnak es Asamoahnak 6,5m-t vegkielegitesre.
A Kolarov, Darmian, Vidal sorert fizettunk 5m-t, fizetesuk pedig 12-15m korul van evente.
Es akkor Nainggolan-Perisic paros 10m fizuja is ott van.
Ezek mind-mind netto osszegek.
Conte fizuja nettoban 22m lett volna ha augusztus vegen kitesszuk.
Inter101

Ez a meccs meg nem lefutott, siman magahoz terhet a csapat! Nyaron plane nem lehett tudni hogy tud fejlodni a csapat a tavalyi szezonhoz kepest avagy sem! Elvileg meg a Scudetto is meglehet, nincs lemaradva a csapat annyira.
Meg a BL tovabbjutas is meglehet! Abba ne menjunk bele mennyire tartom ezt realisnak!
Szerintem nyerni fogjuk a kovetkezo meccseket aztan meglatjuk!
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Mint ahogy Moratti papa is, mégis Istenként tiszteljük. :)
Nem a mi pénzünk, kicsit hadd szórja a kis Pagani Zonda-s Zang fiúcska... :D
Szenvedély és emóció is kell a futballba. Aztán néha kopp máskor Klopp...
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

na vajon ma is lelesz irva a forumra h contenak magas fizuja van, zhang elrontotta, aug 25, vidal fos?
PellerG

R9. írta: 2020.11.10. 07:56 na vajon ma is lelesz irva a forumra h contenak magas fizuja van, zhang elrontotta, aug 25, vidal fos?
Sajnos ki lehet ezen akadni, de ezek tények, amiket lassan a (túlzottan)optimista oldal is kezd belátni ;)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

PellerG írta: 2020.11.10. 08:08
R9. írta: 2020.11.10. 07:56 na vajon ma is lelesz irva a forumra h contenak magas fizuja van, zhang elrontotta, aug 25, vidal fos?
Sajnos ki lehet ezen akadni, de ezek tények, amiket lassan a (túlzottan)optimista oldal is kezd belátni ;)
persze, de attól hogy minden nap levan írva ugyanaz az nem segít
olyan mint a conte nyilatkozat :D
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Srácok azért egy dolgot mérlegelni kellene. A bajorokon és talán a PSG-n kívül van olyan csapat ma az európai labdarúgás színtéren, amelyik szemkápráztató, de főleg eredményes futballt játszik és kilóg az adott bajnokságból? Nézzük meg együtt:

Premier League:
Vesztett pontok alapján 12 csapat van 6 pomton belül az első Leicesterhez képest.
Pool 3. City 10. Arsenal 11. MU 14.

LaLiga:
Atletico Madrid 4. Real Madrid 5. Barcelona 8. Sevilla 12. -igaz ők 2-vel kevesebbett játszottak-.
Ellenben a nagy Granada az 5., míg a rettegett Cadíz a 6. a Sociedad meg vezeti a bajnokságot.

Ligue:
Most a PSG-t hagyjuk, de a többi csapat esetében elmondható hogy a második és a 11. között mindössze 5 pont van 10 forduló után. Tegyük hozzá ez az a bajnokság, amely leállt és nem folytatódott az első hullám alatt, után.

Serie A:

Az első 11 csapat 7 pontra van egymástól a bitang gyenge Milan vezet, második a tavaly majdnem kihulló Sassuolo. A Juve 5. mi 7.-ek vagyunk a Lazio meg 9.

Mindezek mellett ezek a csapatok rohadt gyengén játszanak. Nem érzem jogosnak, hogy az Intert kiemeljük és szidjuk, meg az edzőt is. Egyszerűen minden csapat megszenvedi ezt a helyzetet.
- Nem volt pihenő.
- Heti 3 meccs van, ha nincs, akkor válogatott.
- Nincsenek nézők, nincs hangulat.
- Covid19 ellenben van és sokan hiányoznak is emiatt.
- Sérülékenyek a játékosok a sorozatterhelés miatt.
- Nyáron elvileg megint nem lesz pihenő, mert jön az EB.
Ezek kihatnak a játékosok teljesítményére, moráljára, stb.
Conte szar edző? Kétlem.
Nem illik ide? Lehet.
Elúszott a bajnoki cím? Nem hiszem.
Akkor bajnokok leszünk? Nem úgy fest.
Szar focit játszunk? Igen!
De legalább eredményeset?
Legkevésbé sem.
Ezeket a kérdéseket minden csapat a saját edzője szerint felteheti és ugyanezt fogja válaszolni.
A jelenlegi helyzetet NEM lehet objektíven vizsgálni és a koronavírust félre tenni. Engem ezért zavar az, hogy folyton ugyanazt olvasom. Nekem sem tetszik a játék stb., de ez nem egy normális bajnokság, ahogy már a tavalyi második fel sem volt az...
Hozzuk ki belőle a lehető legtöbbet, de közben azért vegyük észre, hogy nem egyedi ez a szereplés.
Forza Inter!
PellerG

R9. írta: 2020.11.10. 08:32
PellerG írta: 2020.11.10. 08:08
persze, de attól hogy minden nap levan írva ugyanaz az nem segít
olyan mint a conte nyilatkozat :D
Ez is jogos.
Cupi

Francesco írta: 2020.11.10. 09:18 Srácok azért egy dolgot mérlegelni kellene. A bajorokon és talán a PSG-n kívül van olyan csapat ma az európai labdarúgás színtéren, amelyik szemkápráztató, de főleg eredményes futballt játszik és kilóg az adott bajnokságból? Nézzük meg együtt:
Ebben is van igazság bőven. Pont ezen gondolkodtan én is a napokban. ;) Az tény, hogy a körülmények nagyon nem normálisak, mondhatni még soha nem voltak olyanok mint a járvány óta. :?
Ezért is írtam, hogy bár az egyik felem kirúgná Contet én nem vagyok meggyőződve arról, hogy aki most jönne helyette azzal majd sokkal jobbak leszünk figyelembe véve a körülményeket /pénztelenség, vírus, sűrű progi miatti terhelések, sérülések, mentális fáradtság, 0 idő a felkészülésre, új edző új taktikai kialakítására, stb./

Ha jönne mondjuk Allegri /vagy bárki minőségi edző/ vele :

- nem lennének covid pozitív esetek?
- lenne pénz igazolni /januárban/ egy két hulladék helyett ténylegesen minőséget?
- 3-4 naponta meccs miatt nem lenne mentális fáradtság és izomsérülések is elkerülnének minket a nagy terhelsé ellenére?
- középszer játékosaink /akikből van azért sajnos a keretben jó pár/ hirtelen jók lennének?

Contet nem akarom felmenteni. Bőven vannak baromságai és igenis van amiről ő tehet. Ami a lényeg nem ő az egyedüli felelőse ennek az egész helyzetnek. Én abban reménykedem összekapjuk magunkat lesz egy viszonylag jó szezonunk és nyáron lelép. ;)
interfan

Mai Gazzetta pedig jatekosaink helyzetevel foglalkozik.

Kiternek az uj jatekosok kudarcara, hogy nem
igazan valltak be, es hozzak azt amiert az edzo szerette volna oket.
Perisic roppant gyenge teljesitmenyet is kiemelik.
Handanovic visszaesese is latvanyos a Gazzetta szerint.
Martinez ingadozik.

Viszont amit meg kiemel a Gazzetta, az Hakimi, DeVrij, es Sanchez.
Hakimi nagyon jol kezdett, de az elmult hetekben latvanyosan visszaesett, most pedig mar a kezdoben sem volt.
Sanchez szinten nagyon jol kezdett, de a serulese ota nem az igazi.
Valamint az eddig vedelem oszlopa DeVrij szinten erosen visszaesett a Gazzetta szerint is.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Francesco írta: 2020.11.10. 09:18 Srácok azért egy dolgot mérlegelni kellene. A bajorokon és talán a PSG-n kívül van olyan csapat ma az európai labdarúgás színtéren, amelyik szemkápráztató, de főleg eredményes futballt játszik és kilóg az adott bajnokságból?
Mérlegeljük ezt is, jó gondolat, de megint sok már a kifogás - konkrétan 9 éve ennek variációit hallgatjuk.

Minden évben ráfogjuk valamire, évekig arra hogy gyenge a keret, mostmár nem az.
Hol arra hogy új az edző - hol arra hogy régi.
Hol arra hogy sok a fiatal - máskor sok az öreg.
Van BL - nincs BL
Vannak nézők - nincsenek nézők.

Szóval oké, nyilván nem teljesen normálisak a feltételek, de a többi csapatnál sem azok.
Miért van az hogy mi minden körülmények között képesek vagyunk alulmúlni magunkat, és mindig találunk valamit amire rákenhetjük a dolgot ?
Ultragyenge, vírustól nálunk sokkal jobban sújtott Genoák, Parmák, Beneventók ellen is szégyenteljesen megcsúfoljuk a focit.....
A lényeg hogy a felelősséget itt sosem vállalja senki, pedig lenne miért.
Fan Gusto

Francesco írta: 2020.11.10. 09:18 Srácok azért egy dolgot mérlegelni kellene. A bajorokon és talán a PSG-n kívül van olyan csapat ma az európai labdarúgás színtéren, amelyik szemkápráztató, de főleg eredményes futballt játszik és kilóg az adott bajnokságból? Nézzük meg együtt:
Teljes mértékben egyetértek. Én ezt az őszi szezont ezen a szemüvegen keresztül nézem. Tavasszal talán már kicsit kevésbé lesz sűrű a menetrend, akkor tisztulhat a kép.
PellerG

Fan Gusto írta: 2020.11.10. 10:35
Teljes mértékben egyetértek. Én ezt az őszi szezont ezen a szemüvegen keresztül nézem. Tavasszal talán már kicsit kevésbé lesz sűrű a menetrend, akkor tisztulhat a kép.
Részben biztos van ebben a sok kifogásban is igazság.
De őszintén szólva nagyjából tavaly november vége, december eleje óta tört meg valami, és azóta nincs játékunk.
Hogy ez most elintézhető-e annyival, hogy azóta nincs Sensi, azt nem tudom, de azóta konstans nincs focink és Mazzarri-időket megszégyenítően gyömöszöljük a labdát, több játékos pedig szabályosan visszafejlődik.
interfan

mike írta: 2020.11.10. 10:26
Francesco írta: 2020.11.10. 09:18 Srácok azért egy dolgot mérlegelni kellene. A bajorokon és talán a PSG-n kívül van olyan csapat ma az európai labdarúgás színtéren, amelyik szemkápráztató, de főleg eredményes futballt játszik és kilóg az adott bajnokságból?
Mérlegeljük ezt is, jó gondolat, de megint sok már a kifogás - konkrétan 9 éve ennek variációit hallgatjuk.

Minden évben ráfogjuk valamire, évekig arra hogy gyenge a keret, mostmár nem az.
Hol arra hogy új az edző - hol arra hogy régi.
Hol arra hogy sok a fiatal - máskor sok az öreg.
Van BL - nincs BL
Vannak nézők - nincsenek nézők.

Szóval oké, nyilván nem teljesen normálisak a feltételek, de a többi csapatnál sem azok.
Miért van az hogy mi minden körülmények között képesek vagyunk alulmúlni magunkat, és mindig találunk valamit amire rákenhetjük a dolgot ?
Ultragyenge, vírustól nálunk sokkal jobban sújtott Genoák, Parmák, Beneventók ellen is szégyenteljesen megcsúfoljuk a focit.....
A lényeg hogy a felelősséget itt sosem vállalja senki, pedig lenne miért.
Kifogas mindig is a vesztesek fegyvere.
Mindig mindent kilehet magyarazni, csak hat ahogy irod 10 ev utan mar nem tud hatni.
Egyetertek az irasoddal, es valoban itt lenne az ideje a felelosseget is vallani es tukorbe nezni.
Inter101

Az előzőekhez annyit tennék hozzá hogy úgy néz ki ebben az idényben is osztanak bajnoki cimet!! A fenti nehézségekkel együtt kell/kellene megnyerni azt! Egyelőre nem látom a bajnok csapatot a jelenlegi Interben!!
Visszás, de én sem váltanék, ebben a sűrű menetrendben a játékosok oda vissza utazásál gyakorlatilag lehetetlen begyakorolni egy új formációt, játékot! Nem vagyok biztos benne hogy annyit hozzá tudna tenni egy új edző ebben a helyzetben hogy érdemben tartósan jobbak legyünk!
Az viszont tényleg elgondolkodtató hogy miért van ennyi gyenge teljesítmény.....
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Inter101 írta: 2020.11.10. 15:34 Az előzőekhez annyit tennék hozzá hogy úgy néz ki ebben az idényben is osztanak bajnoki cimet!! A fenti nehézségekkel együtt kell/kellene megnyerni azt! Egyelőre nem látom a bajnok csapatot a jelenlegi Interben!!
Visszás, de én sem váltanék, ebben a sűrű menetrendben a játékosok oda vissza utazásál gyakorlatilag lehetetlen begyakorolni egy új formációt, játékot! Nem vagyok biztos benne hogy annyit hozzá tudna tenni egy új edző ebben a helyzetben hogy érdemben tartósan jobbak legyünk!
Az viszont tényleg elgondolkodtató hogy miért van ennyi gyenge teljesítmény.....

Az hogy a játékosok nem tudják begyakorolni az új edző taktikájat szerintem sokadlagos. Paróka taktikajat se tudják mert másfél éve nincs taktikája. Ennél csak jobb lehet még a portás is. Nálam egy dupla nulla... Es talán az egyik ha nem a legnagyobb mellé fogás az ő itteni munkássága.
Inter101

internaZIOnaLe írta: 2020.11.10. 16:13
Inter101 írta: 2020.11.10. 15:34 Az előzőekhez annyit tennék hozzá hogy úgy néz ki ebben az idényben is osztanak bajnoki cimet!! A fenti nehézségekkel együtt kell/kellene megnyerni azt! Egyelőre nem látom a bajnok csapatot a jelenlegi Interben!!

Az hogy a játékosok nem tudják begyakorolni az új edző taktikájat szerintem sokadlagos. Paróka taktikajat se tudják mert másfél éve nincs taktikája. Ennél csak jobb lehet még a portás is. Nálam egy dupla nulla... Es talán az egyik ha nem a legnagyobb mellé fogás az ő itteni munkássága.
Elfogadom kb én is ilyen véleménnyel vagyok róla!
interfan

10 meccs ment le, es 13 jatekosunk az aki az eltelt jatekpercek kb felet a palyan toltotte.
Lapok, portalok ertekelesei atlagolva a kovetkezok:

1. Lukaku: 6.375 (621perc)
2. Barella: 6.350 (750perc)
3. Bastoni: 6.214 (551perc)
4. Hakimi: 6.188 (593perc)
5. Martinez: 6.150 (726perc)
6. DeVrij: 5.929 (720perc)
7. D'Ambro: 5.857 (548perc)
8. Vidal: 5.800 (661perc)
9. Young: 5.786 (422perc)
10. Handa: 5.750 (900perc)
11. Brozovic: 5.700 (587perc)
12. Kolarov: 5.200 (460perc)
13. Perisic: 5.150 (599perc)
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

interfan írta: 2020.11.12. 08:47 10 meccs ment le, es 13 jatekosunk az aki az eltelt jatekpercek kb felet a palyan toltotte.
Lapok, portalok ertekelesei atlagolva a kovetkezok:

1. Lukaku: 6.375 (621perc)
2. Barella: 6.350 (750perc)
3. Bastoni: 6.214 (551perc)
4. Hakimi: 6.188 (593perc)
5. Martinez: 6.150 (726perc)
6. DeVrij: 5.929 (720perc)
7. D'Ambro: 5.857 (548perc)
8. Vidal: 5.800 (661perc)
9. Young: 5.786 (422perc)
10. Handa: 5.750 (900perc)
11. Brozovic: 5.700 (587perc)
12. Kolarov: 5.200 (460perc)
13. Perisic: 5.150 (599perc)
A szlávjaink hátul kullognak a rangsorban! Pedig korábban pont a mentalitásuk volt az amiért szerettük őket! De már kezdenek ezek is elkurvulni illetve megöregedni! 😁
Válasz küldése