Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Baggio85
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Ez hogy lehet les?????
- CsaSzi9294
Fentebb írtam, ugyan ezt érzem én is.mike írta: ↑2020.11.22. 16:42 Leülök minden meccsünk előtt és várom hogy elragadjon az az érzés amiért több mint 25 éve Interes vagyok. De nem, nem ragad....nyerünk-e ma? Nem szakadok meg az idegtől, kezdek immunissá válni, kezdek belefáradni ebbe a kinlódásba.
Nyerünk ma 3-2-re? Akkor mi változik?
Velem van a baj ?
Mazzarinál éreztem utoljára ilyet.
Ha divat lennék, lehetnék Realos, Bayernes, Barcás, Psg-s stb, de nem, Interes vagyok, ami mostamában kb egyenlő mazochizmussal.
Más is érez ilyeneket ? Vagy én hülyültem meg?
Alig várom a meccsnapot, ugyan úgy várom a szerdait is, de mindig csalódok és elmegy a kedvem. Nagyon várom már a jó játékot, ami tavaly december óta nem volt. Elszomorító sajnos. Ha nyerünk ma ha nem, akkor is ez van és lesz is, amíg nem javul a játékunk.
- mike
Ez a VAR egy vicc, 5 perce all a jatek, es most megy ki megnézni.
Megadták.....de a VAR dolgon gyorsitani kell.
Tiszta vicc.
Megadták.....de a VAR dolgon gyorsitani kell.
Tiszta vicc.
- alwin91
azt hittem már ezt sem adja meg a paraszt
- interfan
Tizenegyesbol.
Ez igy meg megalazobb...
Meg is van a vart diadal.
Milyen szerencse hogy Zhang nincs Milanoba, mert kezdodne a DeBoer fele "pezsgozes".

Ez igy meg megalazobb...
Meg is van a vart diadal.
Milyen szerencse hogy Zhang nincs Milanoba, mert kezdodne a DeBoer fele "pezsgozes".
- g.e.r.a
Szegény Eriksen már Nainggolan is előrébb van a sorban, mint ő. Pedig Nainggolan nem is akart itt játszani.
- Kenji
Minden meccsünk vicc, egy kib**ott hullámvasút..
- CsaSzi9294
Azért ez a “ki hitte volna” kategória.
- CsaSzi9294
Akárhogy is, de az, hogy -2ről felálltunk, mindenképpen pozitív a csapatra nézve. Ez mellett nem lehet csak úgy elmenni, bármennyire is szar a játékunk.
- mike
Na meglesz a meccs, Conte segge bevédve, a szar játék, a nulla elképzelés és többi nem számít.
Megint vártunk 65 percet a focira, ki érti ezt.
Következő meccsre bizakodva ülök le?
Dehogy, hülye azért nem vagyok.
Jah es......Conte takarodj.
Megint vártunk 65 percet a focira, ki érti ezt.
Következő meccsre bizakodva ülök le?
Dehogy, hülye azért nem vagyok.
Jah es......Conte takarodj.
-
R9.
- interfan
Ez a meccs megmutatta a jelenlegi Intert.
84.percben egy tizenegyessel megverjuk a Seria B szint szanalom gyenge Torinot.
Hat igen.
Vartam egy sima meccsre, es valami jatekra, mert ha ez ellen a higfos Toro ellen se akkor soha.
Es ezt kaptam.
Hat igen.
Majdnem bejott a Benevento fele 5-2 es tippem is.
Jobb lenne erre nem emlekezni, es elfelejteni az egeszet.
Jovoheten jon par valodi meccs.
84.percben egy tizenegyessel megverjuk a Seria B szint szanalom gyenge Torinot.
Hat igen.
Vartam egy sima meccsre, es valami jatekra, mert ha ez ellen a higfos Toro ellen se akkor soha.
Es ezt kaptam.
Hat igen.
Majdnem bejott a Benevento fele 5-2 es tippem is.
Jobb lenne erre nem emlekezni, es elfelejteni az egeszet.
Jovoheten jon par valodi meccs.
- Festa
4-2!!! kellett a pofon mert anélkül nem megy.
Rossz lehet most az Inter ellen szurkolni!!!
Persze az első félidő attól még nagyon gyenge volt,de a Pazza Inter szellemett még Conte sem tudta kiölni.
A Real ellen jöhet a fordulópont.Amennyiben az a meccs megvan akkor visszajöhetünk az idénybe.
Éljen az optimista group:)
Rossz lehet most az Inter ellen szurkolni!!!
Persze az első félidő attól még nagyon gyenge volt,de a Pazza Inter szellemett még Conte sem tudta kiölni.
A Real ellen jöhet a fordulópont.Amennyiben az a meccs megvan akkor visszajöhetünk az idénybe.
-
R9.
egyebkent ez a sanchez lautaro lukaku 3-as eleg jo... jobb oldalt hakimi
igy kellene kezdeni real ellen
igy kellene kezdeni real ellen
- interfan
Mai meccs es az elmult honapok ota az erzes ugyanaz.
Valoban kar hogy nincs itt Zhang, ugy nezegetnem a pezsgos unneplos kepeket.
- sly89
Kicsit olyan, mintha 0-2-nél tudatosult volna a csapatban, hogy meccs van.
Remélem jó tanulság lesz, és hasonló agresszivitással esnek neki a következő ellenfeleknek. A minőség megvan a csapatban, a taktika és az akarat ami hiányzik. Az utóbbin könnyebb lesz változtatni.
Viszont azon elgondolkodhat Conte a győzelem ellenére, hogy hogyan lehet, hogy minden jott ment csapat rúg jóesetben 2, de akár több gólt is ellenünk.
Remélem jó tanulság lesz, és hasonló agresszivitással esnek neki a következő ellenfeleknek. A minőség megvan a csapatban, a taktika és az akarat ami hiányzik. Az utóbbin könnyebb lesz változtatni.
Viszont azon elgondolkodhat Conte a győzelem ellenére, hogy hogyan lehet, hogy minden jott ment csapat rúg jóesetben 2, de akár több gólt is ellenünk.
- interfan
Szerencsere ilyen veszely nem fenyeget minket.
Sanchez megy szepen a padra, es jon a jol bevallt 3-5-2.
Hazai palyan egy 18. Toro elleni 0-2 kell ahhoz, hogy Conte merjen 3 tamadot feltenni, es merjek taktikat valtani.
Ez mindent elmond...
- Nerazzurri
Azt hiszem választ kaptál!!!mike írta: ↑2020.11.22. 16:16Te mennyi örömöt leltél a csapatban nyár óta?Nerazzurri írta: ↑2020.11.22. 16:08 10 éve szar a játék. Szerintem tényleg nem ugyanazt a filmet nézzük gyerekek. De nincs ezzel baj.
Jó minden ahogy van?
Igy tovabb?
Tényleg érdekel;)
Pazza Inter
- CsaSzi9294
Továbbra sem szurkolunk az Inter ellen... !!
Fentebb írtam:
“Igazából ugye van két csoport:
1; Drukkolunk a csapatunknak és várjuk a csodát, javulást,
2; Vagy, hogy kapjunk ki és végre küldjék el Contét, amivel kisebb-hosszabb távon várjuk a fejlődést, amivel újra lehetne eredményt elérni.
Ezt fogadjuk el, mert összeségében mind a két fél az Interért szurkol, ne marjuk egymást. Nem egyezhet a véleményünk, de attól még ugyan úgy kék-feketék vagyunk!
Forza Inter!”
Hagyjuk szerintem ezt, ha kikapunk akkor azt mondod örülhetnek akik a csapat ellen szurkoltak. Fogadjuk már el a másik véleményét, mert akkor is szeretjük az Intert, és nem ellene hanem érte szurkolunk!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2020.11.22. 17:02-kor.
- Nerazzurri
Így van! Éljen!!!Festa írta: ↑2020.11.22. 16:55 4-2!!! kellett a pofon mert anélkül nem megy.
Rossz lehet most az Inter ellen szurkolni!!!![]()
- mike
Vártam már, úgy irod mintha nem látnád Te is ugyanazt a szart mint a többiek.
8 meccs utan nyertunk egy meccset, na bumm, hova rohanjak ?
Ezt a "group" dolgot is viccesnek tartom, mintha az aki nem tapsol a fos teljesítményhez, az kevesebb lenne, kevesebbet érne.
Tudjuk:
Kritika = ellendrukkerség, károgás.
Megvertük ezt a nulla Torinot, lehet pezsgőzni;)
- CsaSzi9294
mike írta: ↑2020.11.22. 17:02Vártam már, úgy irod mintha nem látnád Te is ugyanazt a szart mint a többiek.
Ezt a "group" dolgot is viccesnek tartom, mintha az aki nem tapsol a fos teljesítményhez, az kevesebb lenne, kevesebbet érne.
Tudjuk:
- mike
Nem.Nerazzurri írta: ↑2020.11.22. 16:59Azt hiszem választ kaptál!!!mike írta: ↑2020.11.22. 16:16Te mennyi örömöt leltél a csapatban nyár óta?Nerazzurri írta: ↑2020.11.22. 16:08 10 éve szar a játék. Szerintem tényleg nem ugyanazt a filmet nézzük gyerekek. De nincs ezzel baj.
Jó minden ahogy van?
Igy tovabb?
Tényleg érdekel;)
Pazza Inter
Nem kaptam
Persze igazad van, merjünk kicsik lenni;)
- Nerazzurri
Ezt a meccset először Conte veszítette el, aztán ő nyerte meg a cserékkel leginkább.
Nyilván húzzon innen amikor, akkor, de legyünk objektívek!
Hatalmas öröm a fordítás. Szó sincs itt edző buktatásról, meg ilyen butaságokról!
Forza INTER
Hatalmas öröm a fordítás. Szó sincs itt edző buktatásról, meg ilyen butaságokról!
Forza INTER
-
R9.
tudjatok mi a kemeny, ha napoli nyer este amire nagy esely van akkor sassoulo lesz az elso es milan a 2. akiktol 2 pontra leszunk

- alwin91
Remélem ez a tény, hogy képesek voltak fordítani, feltüzeli a csapatot annyira, hogy ez a totál balszerencsés, rossz sorozaton túllendüljenek. Contéban ettől függetlenül nem hiszek még most sem, de bízom a legjobbakban. Hajrá Inter!
- CsaSzi9294
- vaskalap
Nem tudom mire számíthatunk a Real ellen,minden esetre kaptunk egy kis focit a második félidőben.Igaz a Toro volt az ellenfél..Én még mindig várom a nagy bumm-ot,bár fogy a türelmem.Tudtam,hogy egyszerre nem fog összeállni a gépezet,sok az új és a visszatérő régi,de a keret erős.Decemberig sok mindenre választ kapunk.
- Nerazzurri
Merjél, te dolgod.
Bármennyire is szeretnétek, nem fogják elküldeni Contet, itt lesz év végéig. Ez nem FIFA manager, itt az elsődleges az üzlet. A kínaiak így működnek. Mondhatnám úgy is, hogy jelenleg ez van, ezt kell sajnos szeretni. Bízni abban, hogy nem esünk ki a BL ből, így több pénz lesz. Lesz miből építkezni Conte után. Stb stb
- interfan
Kritika?mike írta: ↑2020.11.22. 17:02Vártam már, úgy irod mintha nem látnád Te is ugyanazt a szart mint a többiek.
Tudjuk:
Azt soha, roppant talaloan irtad le Mike.
Ahogy korabban PellerG irta:
"Na ez az, amit itt a fórumon nem tehetsz meg, mert egyből megkapod a magadét
A szart is jónak kell látnod, különben "mindig csak sírsz" és neked semmi sem jó.
Nekem tenyleg hianyzik a DeBoer-Zhang fele pezsgozes.
Itt lenne az alkalom ujra.
- Nerazzurri
Látjuk a szart is, de a szépet is. Mekkora fordítás volt ez ma??? Észre kellene venni, ha valami jól alakul a végén.mike írta: ↑2020.11.22. 17:02Vártam már, úgy irod mintha nem látnád Te is ugyanazt a szart mint a többiek.
Tudjuk:
- hvmetal
Bosszantóbb a Sevilla elleni vagy a komplett ősz .Nerazzurri írta: ↑2020.11.22. 17:05 Ezt a meccset először Conte veszítette el, aztán ő nyerte meg a cserékkel leginkább.
Forza INTER
Nekem Conte olyan , mintha csalással nyernénk . Inkább elhatárolódik az ember tőle . Látva vele a csapatot nem veszi be a gyomrom . Az már más , hogy semmivel sem jobb , mint egy 2-3 milliós fizetésu Pioli .
Mourinhoval is voltak ilyen meccsek .
Nehéz élesnek maradni amikor évekig középszerű a csapat . ( most sem jobb ) . Plusz vannak akik csak Ivádi miatt szurkoltak a csapatnak , mint a Csabi
Majd lesz jobb
- hvmetal
Kár , hogy nem erölteti elől ezt a 3mast . Majd pár hét múlva .
- Festa
1.Nekem sem tetszik a játék.Az első féldiő katasztrófa volt.mike írta: ↑2020.11.22. 17:02Vártam már, úgy irod mintha nem látnád Te is ugyanazt a szart mint a többiek.
Tudjuk:
2.Conte is csalódás.Sokkal többet vártam tőle mikor jött.
3.Vannak kedvenceim a mostani csapatból élükön Lukakuval.
4.Az Inter arról volt híres,hogy sokszor vesztett állásból fordított .Ezért egy gyenge félidő után kár höbörögni.
5.Conte lemondatására idény közben jelenleg 0 százalék esélyt adok.Az El döntő után volt realitása.
6.Amennyiben túl erős volt az optimista fordítás után ujjongásom vagy félreérthető volt akkor boccs.
7.Elismerem,hogy aki nagyon peszimista meg aki nem is nagyon nem az is Interes.
8.Hiszem,hogy ha sikerülne nyerni a Real ellen akkor megfrodítható lenne az idény.
- mike
Egyrészt, nem egy gyengébb félidőn vagyunk túl , hanem kb 16-18-on
Másrészt én Interesek véleményeket olvastam, nem hőbörgést.
Illetve ha a meccs eleji személyeskedést nem kezditek el, akkor szegényebb lenne a topic néhány vitával;))
Bár nektek lenne az idény végén igazatok;)
Na mindegy, csak reménykedem hogy nem megy rá a jövőnk erre az egyhelyben topogásra.
Az Inter.it face oldalát érdemes megnézni, többszáz conteout......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2020.11.22. 17:25-kor.
-
segogabor
Sokan elfelejtik, hogy ez egy fórum. Mindenki azt szeretné, hogy sikeresek legyünk. Fogadjuk el egymás véleményét, és ne kezdjünk demagóg dolgokba, hogy" ki nagyobb Inter drukker és Én arra is kiverem, ha szopunk 4:0ra".Egymást froclizzátok csak azért mert másképp gondolkodik mint ahogy Te, az miért baj?
Egy dolgot sose felejtsetek el, egy Inter drukker mindig több mint más csapatnak szurkolni, ne ereszkedjünk Rube szintű szurkolásba.
Forza Inter
Egy dolgot sose felejtsetek el, egy Inter drukker mindig több mint más csapatnak szurkolni, ne ereszkedjünk Rube szintű szurkolásba.
Forza Inter
-
INTER-1908
Lehet itt edzőzni de 8 forduló alatt 13 gólt kaptunk és a felét súlyos egyéni hibákból! Melyik edző fogja megtanítani Youngot egy 30 méteres keresztlabdára helyezkedni? És ha még ez nem is jön össze inkább testtel kifele szorítani az ellenfélt? Azokat nem értem akik a "miért kell örülni legyőztük a Torinót" mondatot írják. Nem kell örülni nézzél sakkot
1pontra van a Juve 2 re a Roma és Milan ( nem hiszem h utóbbi kettő nyerné a bajnokságot ahogy a Sassulo se hiszem h ott lesz a dobogón). És itt olyanokat írnak páran mintha kiesők lennénk... Mert nem játszunk jól...
A meccs szerintem jó volt ahogy begyötörtünk egy gól a srácok vért ittak a 4 gól mellett még 2 simán benne volt a meccsben. (kapufa + Rano fejese)
A probléma az egyéni hibákban van ilyen buta 11-eseket mint amit most összehoztunk nem szabad összehozni szerencsére az ellenfél visszaadta. Én bízom benne ha Skirniar DeVrilj Bastoni 3-as tartósan tud játszani akkor összeáll a védelem és szerintem javulni fog a játék is, magabiztosabbak leszünk. Középpályán pedig télen Eriksent el kell passzolni egy labdaszerző középpályásra mint Barella Brozo Naing v Vidal mert sajnos az agresszivitás nincs benne Eriksen játékában. Sanchez irányítóként 15 perc alatt többet csinált mint Eriksen lassan egy év alatt...
Én örülök a győzelemnek mert én ezt az Intert is szeretem!
A meccs szerintem jó volt ahogy begyötörtünk egy gól a srácok vért ittak a 4 gól mellett még 2 simán benne volt a meccsben. (kapufa + Rano fejese)
A probléma az egyéni hibákban van ilyen buta 11-eseket mint amit most összehoztunk nem szabad összehozni szerencsére az ellenfél visszaadta. Én bízom benne ha Skirniar DeVrilj Bastoni 3-as tartósan tud játszani akkor összeáll a védelem és szerintem javulni fog a játék is, magabiztosabbak leszünk. Középpályán pedig télen Eriksent el kell passzolni egy labdaszerző középpályásra mint Barella Brozo Naing v Vidal mert sajnos az agresszivitás nincs benne Eriksen játékában. Sanchez irányítóként 15 perc alatt többet csinált mint Eriksen lassan egy év alatt...
Én örülök a győzelemnek mert én ezt az Intert is szeretem!
- brecsinho
- It’s my birthday
Sima Pazza Inter győzelem
Szerintem felesleges egymás torkának esni,van baj így is elég a világban. Se Conte kinevezésének,se nyári marasztalásának nem örültem,de Zhang így döntött. Ha azt nézzük,hogy tavaly dobogó volt 9 év után,meg egy EL döntő (nyilván jobb lett volna a scudetto és megnyerni az El-t),akár még érthető is,hogy akart neki adni még egy szezont. Lehet belejátszott a 20m végkielégítés vagy hogy pár milliárdot buktak a cégeik eddig a válság miatt, de az is lehet,hogy bízik a parókásban. Viszont ők tolják bele a pénzt - nyilván mi jobban látjuk és teljesen más taktikát/mercatot csinálnánk - de sajnos nem minket kértek fel tanácsadónak.
Nulla felkészüléssel,vírus és zártkapuk mellet, nagyon döcögősen és gyenge játékkal indult a szezon,de ha valami,ez a meccs talán adhat egy fordulópontot. Nem fogják most kirúgni, szerintem ez nyilvánvaló, ezért részemről inkább szurkolok, hogy csapjuk meg a Realt és a Sassot, ha már felveszi az évi 10m-t csináljon valamit és hozza helyre, ami szétesett. A b verzió,hogy decemberben kiesünk a Bl-ből,utána lezakózunk még párszor,karácsonykor kirúgják Contet,megkapja a pénzét,idén se nyerünk semmit, és mehet újabb év a kukába.
Szerintem felesleges egymás torkának esni,van baj így is elég a világban. Se Conte kinevezésének,se nyári marasztalásának nem örültem,de Zhang így döntött. Ha azt nézzük,hogy tavaly dobogó volt 9 év után,meg egy EL döntő (nyilván jobb lett volna a scudetto és megnyerni az El-t),akár még érthető is,hogy akart neki adni még egy szezont. Lehet belejátszott a 20m végkielégítés vagy hogy pár milliárdot buktak a cégeik eddig a válság miatt, de az is lehet,hogy bízik a parókásban. Viszont ők tolják bele a pénzt - nyilván mi jobban látjuk és teljesen más taktikát/mercatot csinálnánk - de sajnos nem minket kértek fel tanácsadónak.
Nulla felkészüléssel,vírus és zártkapuk mellet, nagyon döcögősen és gyenge játékkal indult a szezon,de ha valami,ez a meccs talán adhat egy fordulópontot. Nem fogják most kirúgni, szerintem ez nyilvánvaló, ezért részemről inkább szurkolok, hogy csapjuk meg a Realt és a Sassot, ha már felveszi az évi 10m-t csináljon valamit és hozza helyre, ami szétesett. A b verzió,hogy decemberben kiesünk a Bl-ből,utána lezakózunk még párszor,karácsonykor kirúgják Contet,megkapja a pénzét,idén se nyerünk semmit, és mehet újabb év a kukába.
- Festa
Lehet kritizálni bőven.
Pl.óriási kockázat volt Ranocchia kezdetése gyakorlatilag egy formán kivüli Zazával nem bírt.
Gagliardinit leírni közhely.Neki csak kb olasz kupa meccsen kéne játszania.
Naingolannt annyira nem tudja motiválni,hogy legalább ilyenkor beférjen.
Ami a legfájóbb,hogy a 3-5-2-ben kulcsposzt a wingback.Most érkezet egy igazán tehetséges játékos Hakimi akinek megint csak az a feladata mint tavaly Candrevának vagy Biraghinak-beadni középre a csatároknak.Holott az ő játékában benne vana gól is ha egyszer nem lenne megtiltva ,hogy ő is kapura rúgjon,de ma is ideges volt a franc tudja miért.
Példának ott van Hakimi második gólja 1.31-nél
https://www.youtube.com/watch?v=ua6CVfkiabUű
Röviden nincs tele a lakás Conte poszterrel.Sőt nekem is csalódás amit csinál.
Viszont az Inter ellen nem fogok szurkolni soha legyen akár Allegri vagy akár egyszer majd Pirlo.
Pl.óriási kockázat volt Ranocchia kezdetése gyakorlatilag egy formán kivüli Zazával nem bírt.
Gagliardinit leírni közhely.Neki csak kb olasz kupa meccsen kéne játszania.
Naingolannt annyira nem tudja motiválni,hogy legalább ilyenkor beférjen.
Ami a legfájóbb,hogy a 3-5-2-ben kulcsposzt a wingback.Most érkezet egy igazán tehetséges játékos Hakimi akinek megint csak az a feladata mint tavaly Candrevának vagy Biraghinak-beadni középre a csatároknak.Holott az ő játékában benne vana gól is ha egyszer nem lenne megtiltva ,hogy ő is kapura rúgjon,de ma is ideges volt a franc tudja miért.
Példának ott van Hakimi második gólja 1.31-nél
https://www.youtube.com/watch?v=ua6CVfkiabUű
Röviden nincs tele a lakás Conte poszterrel.Sőt nekem is csalódás amit csinál.
Viszont az Inter ellen nem fogok szurkolni soha legyen akár Allegri vagy akár egyszer majd Pirlo.
- interfan
Ertekelesek:
- Sky:
Sanchez 7
Lukaku 7
Martinez 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Bastoni 6
Barella 6
D'Ambrosio 5
Ranocchia 5
Perisic 5
Hakimi 5
Gagliardini 5
Vidal 5
Young 5
- FcInternews:
Lukaku 7
Barella 6,5
Martinez 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Bastoni 6
Sanchez 6
Perisic 6
D'Ambrosio 5,5
Ranocchia 5,5
Gagliardini 5,5
Vidal 5,5
Hakimi 5
Young 5
FcInter1908:
Lukaku 7,5
Martinez 7
Sanchez 6,5
Skriniar 6,5
DeVrij 6,5
Perisic 6,5
Handanovic 6
Barella 6
Vidal 6
Bastoni 5,5
Ranocchia 5,5
D'Ambrosio 5
Hakimi 5
Young 5
- SM:
Lukaku 7,5
Sanchez 7
Martinez 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Barella 6
Bastoni 5,5
Perisic 5,5
D'Ambrosio 5
Ranocchia 5
Gagliardini 5
Vidal 5
Hakimi 5
Young 5
- Sky:
Sanchez 7
Lukaku 7
Martinez 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Bastoni 6
Barella 6
D'Ambrosio 5
Ranocchia 5
Perisic 5
Hakimi 5
Gagliardini 5
Vidal 5
Young 5
- FcInternews:
Lukaku 7
Barella 6,5
Martinez 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Bastoni 6
Sanchez 6
Perisic 6
D'Ambrosio 5,5
Ranocchia 5,5
Gagliardini 5,5
Vidal 5,5
Hakimi 5
Young 5
FcInter1908:
Lukaku 7,5
Martinez 7
Sanchez 6,5
Skriniar 6,5
DeVrij 6,5
Perisic 6,5
Handanovic 6
Barella 6
Vidal 6
Bastoni 5,5
Ranocchia 5,5
D'Ambrosio 5
Hakimi 5
Young 5
- SM:
Lukaku 7,5
Sanchez 7
Martinez 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Barella 6
Bastoni 5,5
Perisic 5,5
D'Ambrosio 5
Ranocchia 5
Gagliardini 5
Vidal 5
Hakimi 5
Young 5
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2020.11.22. 17:52-kor.
- Festa
Én elengedtem a dolgot.Szeretnék örülni a győzelemnek.mike írta: ↑2020.11.22. 17:23Egyrészt, nem egy gyengébb félidőn vagyunk túl , hanem kb 16-18-on
Másrészt én Interesek véleményeket olvastam, nem hőbörgést.
Illetve ha a meccs eleji személyeskedést nem kezditek el, akkor szegényebb lenne a topic néhány vitával;))
Bár nektek lenne az idény végén igazatok;)
Na mindegy, csak reménykedem hogy nem megy rá a jövőnk erre az egyhelyben topogásra.
Az Inter.it face oldalát érdemes megnézni, többszáz conteout......
Ennyi.Tovább kell lépni.
Erős kétségeim vannak mit tudunk elérni Contéval.
Amúgy meg korábban Mazzari vagy Spaletti vagy Mancini kapcsán lehetett olvasni ultimátumokról.
Most nem.Semmi alapja nem volt annak,hogy ha ma kikapunk akkor elküldik Gróf Antalt.
Nekem ezzel az inkább kapjunk ,mert akkor biztos jobb lesz felfogással nehéz azonosulni,de igykeszem tiszteletben tartani.
Béke!!!
- Nerazzurri
Nálam az INTER ellen szurkolás nem fér bele. Bárhogy magyarázva, akkor sem. Részemről ennyi.segogabor írta: ↑2020.11.22. 17:23 Sokan elfelejtik, hogy ez egy fórum. Mindenki azt szeretné, hogy sikeresek legyünk. Fogadjuk el egymás véleményét, és ne kezdjünk demagóg dolgokba, hogy" ki nagyobb Inter drukker és Én arra is kiverem, ha szopunk 4:0ra".Egymást froclizzátok csak azért mert másképp gondolkodik mint ahogy Te, az miért baj?
Forza Inter
- internaZIOnaLe
Festa írta: ↑2020.11.22. 17:161.Nekem sem tetszik a játék.Az első féldiő katasztrófa volt.mike írta: ↑2020.11.22. 17:02Vártam már, úgy irod mintha nem látnád Te is ugyanazt a szart mint a többiek.
Tudjuk:
2.Conte is csalódás.Sokkal többet vártam tőle mikor jött.
3.Vannak kedvenceim a mostani csapatból élükön Lukakuval.
4.Az Inter arról volt híres,hogy sokszor vesztett állásból fordított .Ezért egy gyenge félidő után kár höbörögni.
5.Conte lemondatására idény közben jelenleg 0 százalék esélyt adok.Az El döntő után volt realitása.
6.Amennyiben túl erős volt az optimista fordítás után ujjongásom vagy félreérthető volt akkor boccs.
7.Elismerem,hogy aki nagyon peszimista meg aki nem is nagyon nem az is Interes.
8.Hiszem,hogy ha sikerülne nyerni a Real ellen akkor megfrodítható lenne az idény.
Festa basszus nem a félidő miatt hoborgunk hanem a sokadik nézhetetlen híg fos miatt amit az arcunkba kapunk. 10 eve ez megy de talán sose volt olyab erős es többre hivatott keretunk mint most. Erre egy helyben toporgunk. Fordítottunk a toro ellen... Hatalmas dolog. (ironia). Persze örülni kell ennek is...
En továbbra is tartom azt amit másfél ev alatt kaptunk/nem kaptunk contetol... Vele sosem leszünk előrébb. Cafoljon ram... De en nem látom a fényt az alagút végén VELE.
Egy szó mint száz... Tele van a t.köm azzal amit látok minden meccsen.
Sose voltam egy negativ alkat es várom hogy másképp legyen de nem hiszek már ebben.
- interfan
Dehogynem.
Kozossegi mediat is emlitette itt valaki, rengeteg Conte takarodj, es orbitalis meretu szarozas.
De Olasz Interes forumokon is nagyon nagy a felhaborodas es a turelem vege.
Sokan latjak az elmult hetek/honapok gyotrelmet, es elkepezelestelen gyomoszoleset mindig.
- mike
Persze, béke;)
Mind Interesek vagyunk, mindenki lehetne Realos, Bayernes, de mi valamiért megis itt vagyunk;))
Én nem írtam ilyet, hogy vereséget szeretnék, de értettem hogy miért írták, és szerintem Te is értetted.
Nem ellendrukkerségből, hanem mert ott látják a kiutat ebből a posványból.
Komoly erőpróbák jönnek, pár hét és többet látunk majd.
- internaZIOnaLe
Ja es soha nem az Inter ellen szurkolok de ha elkuldenek ezt a barmot es ezen is mulna... Na meg ha már ugy is kiskapuk akkor legyen akkora égés ami után már tényleg nem lehet visszaút contenak.
Remélem így már egyértelmű az hogy minek is szurkolok.
Remélem így már egyértelmű az hogy minek is szurkolok.
- Festa
A Covid miatt most csak ökölpacsi van.Mondjuk azt,hogy a meccs illetve a győzelem hevében volt egy reflektálás.mike írta: ↑2020.11.22. 17:39Persze, béke;)
Mind Interesek vagyunk, mindenki lehetne Realos, Bayernes, de mi valamiért megis itt vagyunk;))
Én nem írtam ilyet, hogy vereséget szeretnék, de értettem hogy miért írták, és szerintem Te is értetted.
A Real ellen ha nem sikerül a mai fordítsából profitálni akkor persze erre már senki nem fog emlékezni.
Pazza Inter volt ez!!!
Amúgy az idényben ma volt az első tieznegyesünk peidg járt volna egy pár.
-
R9.
viszont igy nincs akkora ereje h a Nord nincs kintinterfan írta: ↑2020.11.22. 17:38Dehogynem.
Kozossegi mediat is emlitette itt valaki, rengeteg Conte takarodj, es orbitalis meretu szarozas.
Sokan latjak az elmult hetek/honapok gyotrelmet, es elkepezelestelen gyomoszoleset mindig.
- alwin91
Igen, ez elég durva. Talán most fordul az a bizonyos szerencse faktorFesta írta: ↑2020.11.22. 17:47A Covid miatt most csak ökölpacsi van.Mondjuk azt,hogy a meccs illetve a győzelem hevében volt egy reflektálás.mike írta: ↑2020.11.22. 17:39Persze, béke;)
A Real ellen ha nem sikerül a mai fordítsából profitálni akkor persze erre már senki nem fog emlékezni.
Pazza Inter volt ez!!!
Amúgy az idényben ma volt az első tieznegyesünk peidg járt volna egy pár.
- interfan
Most marad az online tiltakozas a Nordtol is.R9. írta: ↑2020.11.22. 17:58viszont igy nincs akkora ereje h a Nord nincs kintinterfan írta: ↑2020.11.22. 17:38Dehogynem.