Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- g.e.r.a
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Azért remélem az optimista group is tisztába van azzal, hogyha itt ma nem a hulla gyenge a Torino az ellenfél akkor ez a meccs vereség. Csak egy példa: egy ilyen félidő után a Verona ellen tuti a 0 pont. Aztán hogyha egy ilyen félidőt hagyunk a Realnak akkor idén vége a BL szereplésnek megint. Én pl örülök a mai fordításnak 0-2 után végre akartunk végre mutattunk valamit, de ehhez azért kellett ez az idén semmit nem mutató Torino is. Én ez a meccs után azért nem tudom örülni és a hurrá optimizmus sem lesz a részemről. Majd akkor talán, ha az idén nem éppen erős Real ellen végre mutatunk valamit. Mert most már ők is azon a ponton vannak, hogy minden csapat rúg nekik egy vagy két gólt.
- drtie
Kicsit nézzünk más szemszögből a meccsre. Ki-mit gondol arról, hogy mi okozhatta a fordítást? A cserék? Felpörgött a játék? Már nem csak ‘lőjjünk egy gólt’, hanem ‘nyerjük meg a meccset‘ gondolkodásra váltott a csapat? Más felállásra váltott Conte?
Hm? Mit gondoltok? Elemezzünk egy kicsit, de csak az utolsó 30 percre vonatkoztatva.
Hm? Mit gondoltok? Elemezzünk egy kicsit, de csak az utolsó 30 percre vonatkoztatva.
- interfan
Nekem ami rettento aggaszto, hogy Hakimi is milyen szinten epul le.
Sorozatban 3.meccsen kap 5 atlagot, elotte ket meccsen 6-os.
Szornyu ezt latni, a vilag talan 2.legjobb jobbhatvedje, es ilyen szintre epul le....
Par napja volt itt a cikk Conterol, es abban volt ez leirva:
"Egy Candreva – Hakimi cserétől joggal elvárható, hogy az új játékosok technikai adottságai és készségei színesítsék és javítsák a csapat támadójátékát. Ennek ellenére a kreatív játékosok taktikailag korlátozva vannak egy olyan játékrendszerben, ahol bár valóban hozzá tudnak tenni a támadások javulásához, de a rendszer elzárja előlük azt a lehetőséget, hogy kreativitásuk több dimenzióban mutatkozhasson meg a pályán. Magyarul: nem csupán egy előre kodifikált, automatizmusokra épülő, idővel kiismerhető, sablonos támadásvezetés során volnának képesek színt csempészi a játékba."
Sorozatban 3.meccsen kap 5 atlagot, elotte ket meccsen 6-os.
Szornyu ezt latni, a vilag talan 2.legjobb jobbhatvedje, es ilyen szintre epul le....
Par napja volt itt a cikk Conterol, es abban volt ez leirva:
"Egy Candreva – Hakimi cserétől joggal elvárható, hogy az új játékosok technikai adottságai és készségei színesítsék és javítsák a csapat támadójátékát. Ennek ellenére a kreatív játékosok taktikailag korlátozva vannak egy olyan játékrendszerben, ahol bár valóban hozzá tudnak tenni a támadások javulásához, de a rendszer elzárja előlük azt a lehetőséget, hogy kreativitásuk több dimenzióban mutatkozhasson meg a pályán. Magyarul: nem csupán egy előre kodifikált, automatizmusokra épülő, idővel kiismerhető, sablonos támadásvezetés során volnának képesek színt csempészi a játékba."
- g.e.r.a
Én szerintem a fordítás egy részben a rögtön jött szépítés másrészt meg a másik felállás hozta meg, onnantól kezdve mutattunk valami futballhoz hasonlító dolgot.drtie írta: ↑2020.11.22. 18:50 Kicsit nézzünk más szemszögből a meccsre. Ki-mit gondol arról, hogy mi okozhatta a fordítást? A cserék? Felpörgött a játék? Már nem csak ‘lőjjünk egy gólt’, hanem ‘nyerjük meg a meccset‘ gondolkodásra váltott a csapat? Más felállásra váltott Conte?
Hm? Mit gondoltok? Elemezzünk egy kicsit, de csak az utolsó 30 percre vonatkoztatva.![]()
- Festa
Oké,de ezt már nem az első eset.g.e.r.a írta: ↑2020.11.22. 19:14Én szerintem a fordítás egy részben a rögtön jött szépítés másrészt meg a másik felállás hozta meg, onnantól kezdve mutattunk valami futballhoz hasonlító dolgot.drtie írta: ↑2020.11.22. 18:50 Kicsit nézzünk más szemszögből a meccsre. Ki-mit gondol arról, hogy mi okozhatta a fordítást? A cserék? Felpörgött a játék? Már nem csak ‘lőjjünk egy gólt’, hanem ‘nyerjük meg a meccset‘ gondolkodásra váltott a csapat? Más felállásra váltott Conte?
Hm? Mit gondoltok? Elemezzünk egy kicsit, de csak az utolsó 30 percre vonatkoztatva.![]()
Fiorentina 2-3 után rúgtunk 2 gólt -Sánchez akkor ccsere volt
Parma ellen rögtön 0-2 után szerzett gólt Brozovic és lett 2-2
Real ellen rögtön gólt rúgtunk 2-0 után 2-2-nél voltak és ziccerek de ott kikaptunk
Ma is 0-2 után rúgtunk 2 gólt 5 percen belül.
Valami lelki gát lehet ami csak hátrányban szabadul fel.
Kár,hogy nem gátlások nélkül kezdjük a meccset.
- Inter101
Van egy alap felallas ami kozel sem tamado! Nyilvan egy 0-2nel mas a helyzet mert 1 gol semmire nem eleg, nem ugy mint 0-0nal! Minden mindegy alapon mentunk elore, nagyon hamar jott a szepites es kijottunk a gyonyoru 3-5-2es felallasbol!! Es ujbol megerkeztunk ContehozFesta írta: ↑2020.11.22. 20:03Oké,de ezt már nem az első eset.g.e.r.a írta: ↑2020.11.22. 19:14Én szerintem a fordítás egy részben a rögtön jött szépítés másrészt meg a másik felállás hozta meg, onnantól kezdve mutattunk valami futballhoz hasonlító dolgot.drtie írta: ↑2020.11.22. 18:50 Kicsit nézzünk más szemszögből a meccsre. Ki-mit gondol arról, hogy mi okozhatta a fordítást? A cserék? Felpörgött a játék? Már nem csak ‘lőjjünk egy gólt’, hanem ‘nyerjük meg a meccset‘ gondolkodásra váltott a csapat? Más felállásra váltott Conte?
Fiorentina 2-3 után rúgtunk 2 gólt -Sánchez akkor ccsere volt
Parma ellen rögtön 0-2 után szerzett gólt Brozovic és lett 2-2
Real ellen rögtön gólt rúgtunk 2-0 után 2-2-nél voltak és ziccerek de ott kikaptunk
Ma is 0-2 után rúgtunk 2 gólt 5 percen belül.
Valami lelki gát lehet ami csak hátrányban szabadul fel.
Kár,hogy nem gátlások nélkül kezdjük a meccset.
Nekem ezzel kapcsolatban az a velemenyem hogy egy dolgot nem tudok toleralni egy szakvezetonel, azt hogy nem latom a fejlodest!! Mert ha csak aprankent is de nem fejlodunk, az nem vezet sehova!!
En azert kuldenem el Contet mert egy centit nem fejlodott a csapat amugy mar kb tavaly december ota, pedig nyaron azert csak jott egy Hakimi, meg par jatekos akit o kert es ez egyaltalan nem latszik a csapaton!
Persze lehet kitalalni ilyen olyan okokat miert is nem latni a fejlodest(virus, stb), de azert december ota eleg sok het lement, es inkabb rosszabb lett a helyzet mint jobb, de ha csak a nyar ota eltelt idot nezzuk mar az is lehangolo!
Szerintem kis tulzassal nem tud annyira rosszul szerepelni a csapat(a Serie A-ban) hogy nyar elott elkuldjek, mert egyszeruen olyan minosegi jatekosaink vannak(vegre) akik a meccsek tobbsegeben egy egy villanassal el tudnak donteni egy meccset, eros tulzassal edzo sem kell hozza!!
En drukkolok, mint szerintem itt mindenki csak olyan remenytelenul, ez a csapat igy ahogy van nem lesz bajnok. Sajnos!
- vaskalap
Ibra könyökös,nincs lap. 
- Festa
- mike
Szerintem Conte a fék.drtie írta: ↑2020.11.22. 18:50 Kicsit nézzünk más szemszögből a meccsre. Ki-mit gondol arról, hogy mi okozhatta a fordítást? A cserék? Felpörgött a játék? Már nem csak ‘lőjjünk egy gólt’, hanem ‘nyerjük meg a meccset‘ gondolkodásra váltott a csapat? Más felállásra váltott Conte?
Ez a csapat borzasztóan le van korlátozva.
Conte kitalálja a játékot, ami vagy működik a meccsen, vagy nem.
Ha nem, akkor szerencsével enélkül is kijön a tudáskülönbség, esetleg Lukaku vagy Lautaro eldönti a meccset.
Ellenkező esetben bebukjuk ill. örülhetünk a döntetlennek is.
Hátrányban viszont lekerül ez a béklyó, és elkezd a csapat focizni, kb ennyi a recept.
Az is látható hogy amint meglépte a Gag-Lautaro cserét, a 3 támadóval egyből jött a jaték, és a gólok.
Komolyan sírok hogy a 3 vedő és 2 wingback mellett egy Barella Vidal Gag belső kp-val állunk fel. Ebből is látszik hogy Conténak csak futórobotok kellenek, minimális önállóság nélkül. Eriksennek esèlye sem volt (szerintem Allegrinél lenne).
Olaszban ez néha elég, a BL-ben még néha sem.
Conte a leggyengébb láncszem, ezért sajnálom hogy vele szerencsétlenkedünk, mikor egy nyitottabb, bátrabb edzővel idén scudettózhatnánk....és az előző 2 évinél jóval gyengèbb BL csoportból is simán tovabbmennénk.
Persze tényleg csak 1 pont a gyuve, 5 pont a bilan, de ez hátrafelé is igaz, a 8. helyen lévő Lazio 1 ponttal van mögöttünk. A BL továbbjutás is meglehet, de ez sem rajtunk múlott....
Nem véletlen hogy az olasz forumokon is megy a #conteout, a győzelem ellenére is.......mert ez a csapat sokkal többet tudna......ha hagynák.
- PellerG
Én ezt már többször leírtam, teljesen egyetértek a mondandóddal.mike írta: ↑2020.11.23. 06:07Szerintem Conte a fék.drtie írta: ↑2020.11.22. 18:50 Kicsit nézzünk más szemszögből a meccsre. Ki-mit gondol arról, hogy mi okozhatta a fordítást? A cserék? Felpörgött a játék? Már nem csak ‘lőjjünk egy gólt’, hanem ‘nyerjük meg a meccset‘ gondolkodásra váltott a csapat? Más felállásra váltott Conte?
Ez a csapat borzasztóan le van korlátozva.
Conte kitalálja a játékot, ami vagy működik a meccsen, vagy nem.
Ha nem, akkor szerencsével enélkül is kijön a tudáskülönbség, esetleg Lukaku vagy Lautaro eldönti a meccset.
Ellenkező esetben bebukjuk ill. örülhetünk a döntetlennek is.
Hátrányban viszont lekerül ez a béklyó, és elkezd a csapat focizni, kb ennyi a recept.
Az is látható hogy amint meglépte a Gag-Lautaro cserét, a 3 támadóval egyből jött a jaték, és a gólok.
Komolyan sírok hogy a 3 vedő és 2 wingback mellett egy Barella Vidal Gag belső kp-val állunk fel. Ebből is látszik hogy Conténak csak futórobotok kellenek, minimális önállóság nélkül. Eriksennek esèlye sem volt (szerintem Allegrinél lenne).
Olaszban ez néha elég, a BL-ben még néha sem.
Conte a leggyengébb láncszem, ezért sajnálom hogy vele szerencsétlenkedünk, mikor egy nyitottabb, bátrabb edzővel idén scudettózhatnánk....és az előző 2 évinél jóval gyengèbb BL csoportból is simán tovabbmennénk.
Persze tényleg csak 1 pont a gyuve, 5 pont a bilan, de ez hátrafelé is igaz, a 8. helyen lévő Lazio 1 ponttal van mögöttünk. A BL továbbjutás is meglehet, de ez sem rajtunk múlott....
Nem véletlen hogy az olasz forumokon is megy a #conteout, a győzelem ellenére is.......mert ez a csapat sokkal többet tudna......ha hagynák.
Ez a keret azért bajnoksesélyes, mert nézve egy kissé szedett-vedett Juvét, egy egyelőre durván kifutott eredményeket hozó Milant, egy Gattusoval azért nem bajnoksesélyes Napolit, egy kettős terheléssel igencsak küzdő Atalantát, egy tavaly bizonyítottan Scudettora kevés és azóta sem erősödő Laziót, na meg egy tőlünk képességben jóval gyengébb Romát a jelenlegi az a helyzet, amikor reális esélyünk van bajnoki címet nyerni.
A keretünk ha sokat nem is, erősödött tavalyhoz képest (Candreva vs. Hakimi, Darmian vs. Biraghi, Vidal vs. Borja), és mégis ahogy fent írja Mike, visszafelé fejlődünk.
Ennek biztosan megvannak az okai (vírus, stb-stb), de ugyanúgy ok az is, hogy kőbe vésett a takikai leosztás, hogy gyakorlatilag senki sincs "szabadjára engedve", még egy Hakimi sem, aki pont nem merül ki annyiban képességben, hogy az oldalvonalon rohangáljon fel-alá.
Eriksent már kiveséztük, ki így, ki úgy látja. Szerintem egyáltalán nem kapott elegendő esélyt, hogy igazolja magát.
Igaz a Pazza Inter is, de ez csakis akkor jön elő, ha ég a ház és rohanni kell legalább az X-ért, és már közel sem a jó öreg 3-5-2 a felállásunk, hanem többnyire 4-3-3 vagy 3-4-1-2.
Szóval hogy az eredeti Conte vonal nem fekszik, azt szerintem kár vitatni.
- interfan
Talan most kezdett el atfordulni az, hogy akik eddig tamogattak Contet es hittek benne, meg azok is elkezdik kritizalni.
Legyenek ezek "szakertonek" nevezett volt jatekosok, vagy ujsgirok.
Sajnos sok minden van abba amit irnak.
Jopar jatekosunk rosszul van hasznalva amirol itt mar joparan egy ideje beszelunk.
Valamint az egyenisegek viszik csak az Inter nem a taktika es a jatek.
Na igen, ez itt meg egy oriasi problema...
Teljesen 100%-ban kivagyunk szolgalva Sanchez, Lukaku, es Martinez zsenializmusanak.
Vedelembol egyedul Bastoni nyujt valamit.
Skriniar 1,5 eve egy gyenge atlag.
DeVrij iden szinten sulyosan visszaesett.
Handa csunyan megy kifele.
D'Ambrosio, Ranocchia szinteket hagyjunk.
A "bajnok sajat ember biztos bevallo" Kolarov egy tragyadomb.
KP-rol Barella az aki hoz valamit, dehat tole nem lehet elvarni semmit mert fiatal es a Cagliaribol jott, ugye Conte.
Sensi izomzatilag keves.
Eriksen ebbe a rendszerbe kuka.
Vidal "vezer" akiert 1,5 evig sirt, es vele aztan micsoda eredmenyek lesznek, meg sulyos leboges eddig.
Gagliardini-Vecinot hagyjuk is.
Nainggolant meg szinten hagyjuk, de majd Conte majd kihozza belole az allatot es majd nem fog lazsalni, hat ezt is latjuk...
WB poszton is ott vagyunk ahol a part szakad.
Hakimi a vilag egyik legjobb jobbhatvedje, erre borzaszto mod beleszurkult az egeszbe, es rosszabbnal rosszabb meccseket hoz.
Ahogy tobb helyen is irjak, faj nezni milyen szinten bevan korlatozva.
Young lehet tavaly mutatot meg valamit, de iden teljes KO, es hat valljuk be 36-hoz kozelitve nem is csoda.
Darmian egy langyosviz teljes kozepszer D'Ambrosio klon.
Perisic meg a legalja mindennek...
Elol Lukaku klasszis, mint ahogy Sanchez is tud kiemelkedot ha eppen kap bizalmat es nem a padon ul.
Martinez meg folyamatos hullamvasut.
Faj nezni hogy van 3 ilyen szintu tamadonk, de a csodalatos taktika miatt lehetetlen hogy egyszerre a palyan legyenek.
Kiveve ha hazai palyan egunk egy Seria B szint Toro ellen.
Rohej...
"Allegri rendre az ellenfélhez és a rendelkezésére álló futballistákhoz igazodva választott formációt, s a mérkőzések közben sem félt váltani. "
Ez szerintem egy kulcsmondat es mindent osszefoglal.
Jopar jatekosunk rosszul van hasznalva amirol itt mar joparan egy ideje beszelunk.
Teljesen 100%-ban kivagyunk szolgalva Sanchez, Lukaku, es Martinez zsenializmusanak.
KP-rol Barella az aki hoz valamit, dehat tole nem lehet elvarni semmit mert fiatal es a Cagliaribol jott, ugye Conte.
Sensi izomzatilag keves.
Vidal "vezer" akiert 1,5 evig sirt, es vele aztan micsoda eredmenyek lesznek, meg sulyos leboges eddig.
Nainggolant meg szinten hagyjuk, de majd Conte majd kihozza belole az allatot es majd nem fog lazsalni, hat ezt is latjuk...
Hakimi a vilag egyik legjobb jobbhatvedje, erre borzaszto mod beleszurkult az egeszbe, es rosszabbnal rosszabb meccseket hoz.
Young lehet tavaly mutatot meg valamit, de iden teljes KO, es hat valljuk be 36-hoz kozelitve nem is csoda.
Elol Lukaku klasszis, mint ahogy Sanchez is tud kiemelkedot ha eppen kap bizalmat es nem a padon ul.
Faj nezni hogy van 3 ilyen szintu tamadonk, de a csodalatos taktika miatt lehetetlen hogy egyszerre a palyan legyenek.
Rohej...
"Allegri rendre az ellenfélhez és a rendelkezésére álló futballistákhoz igazodva választott formációt, s a mérkőzések közben sem félt váltani. "
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2020.11.23. 09:00-kor.
- Cupi
Attól függetlenül, hogy Conte-ból elegem van én a fordításnak és a győzelemnek nagyon örültem.
Természetesen sajnos a gondok megmaradtak és továbbra is azt érzem ez a házasság elfáradt a mesterrel és szerintem csak idő kérdése a távozása.
Persze tévedjek és kezdjünk el menetelni mert ki vagyunk éhezve a sikerekre de én most erre kis esélyt látok Conte-val.
Ha kérdezhettem volna tőle a tegnapi meccs utáni sajtótájon én biztos azt tettem volna fel, hogy mi a tökömet játszottunk az első félidőben? Mit akartunk? Mi volt a koncepció? Sokszor játszunk ötlettelenül ez tény de a tegnapi első 45 perc az TOP3-as szar meccs volt.
JÁtékosok teljesítményének visszaesése meg egy vicc. Hakimi egy tehetséges fiatal akiből klasszis lesz de basszus főleg az első félidőben Jonathan szintet hozott....
Lukaku is csak szenvedett, sok pontatlan passz, stb.
Young esetén is elég fájdalmas volt látni, hogy egy 18 éves noname gyerek simán leszedte a pályáról.
Madrid sincs nagy formában de ez a tegnapi ellenük nagyon kevés lesz.
Persze tévedjek és kezdjünk el menetelni mert ki vagyunk éhezve a sikerekre de én most erre kis esélyt látok Conte-val.
Ha kérdezhettem volna tőle a tegnapi meccs utáni sajtótájon én biztos azt tettem volna fel, hogy mi a tökömet játszottunk az első félidőben? Mit akartunk? Mi volt a koncepció? Sokszor játszunk ötlettelenül ez tény de a tegnapi első 45 perc az TOP3-as szar meccs volt.
JÁtékosok teljesítményének visszaesése meg egy vicc. Hakimi egy tehetséges fiatal akiből klasszis lesz de basszus főleg az első félidőben Jonathan szintet hozott....
Young esetén is elég fájdalmas volt látni, hogy egy 18 éves noname gyerek simán leszedte a pályáról.
Madrid sincs nagy formában de ez a tegnapi ellenük nagyon kevés lesz.
- mike
Fáj, mert Eriksennel kiegészülve 4 támadásban erős játékosunk lehetne, ennek ellenére kettőt mindig padoztat ez a barom.
Eriksent végképp nem preferálja, ok, de akkor a Lukaku-Lautaro-Alexis hármast még felrakhatná, látható mennyire megértik egymást (Lukaku 2 gól + gólpassz, Alexis gól+gólpassz, Lautaro gól, 25 perc játék alatt).
Mi kockázat van egy ilyen Torino, vagy Parma ellen ? Elég Barella és Vidal mögéjük, futni, darabolni és kész, mert jelenleg magunkat fogjuk vissza. Gagliardini óriási nagy nulla, felesleges, nettó emberhátrány.
Annyira túl van biztosítva az egész, hogy már pont ezért nem működik semmi.
Lukaku meg extraklasszis, top 5 csatár jelenleg, minimum, és kb ez Conte szerencséje, mert nélküle sehol sem lennénk....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2020.11.23. 09:16-kor.
- Cupi
Gag valami hihetetlen gyenge.....lekapta és egyből jobbak lettünk. Csak az a vicces ennek ellenére köv meccsen kezdő....nem értem....ehhez nem kell edzői tapasztalat meg 12 millió, hogy ezt lássuk....átjáróház a középpálya ha ő játszik....
- alwin91
Nem hinném, hogy a Real ellen kezdene, mint ahogy Ranocchia, D'Ambro és Sanchez sem. De azt is el tudom képzelni, hogy Darmian lesz Young helyett.
- interfan
Vagy inkabb Perisic.alwin91 írta: ↑2020.11.23. 09:38Nem hinném, hogy a Real ellen kezdene, mint ahogy Ranocchia, D'Ambro és Sanchez sem. De azt is el tudom képzelni, hogy Darmian lesz Young helyett.
Amugy szerinted ki fog Gag helyen kezdeni?
Eriksen aki 3 meccse konkretan nulla, azaz 0 percet kap?
Vagy a Conte altal is kritizalt folyamatos eronleti gondokkal kuzkodo Nainggolan?
- Cupi
Brozo még pozitív? Vagy szerdán már esélyes lesz?
Sensivel most mi van? Hét elején kitett egy posztot instára, hogy nagyon nehéz időszakon van túl és szomorú, hogy állandóan sértült és nem tudott a csapat hasznára lenni de ez már a múlt és remélei maga mögött hagyta ez az egészet és újra edzésbe állt.
/Nem szó szerint idéztem, emlékezetből de ez volt a lényege/
- interfan
Pozitiv Brozovic.Cupi írta: ↑2020.11.23. 10:55Brozo még pozitív? Vagy szerdán már esélyes lesz?
Sensivel most mi van? Hét elején kitett egy posztot instára, hogy nagyon nehéz időszakon van túl és szomorú, hogy állandóan sértült és nem tudott a csapat hasznára lenni de ez már a múlt és remélei maga mögött hagyta ez az egészet és újra edzésbe állt.
Sensi kapcsan tegnap volt itt hir, hogy tovabbra sem bevetheto, es leghamarabb a Sass ellen kerulhet a csapatba.
-
P-Inter
Sajnos nem láttam a Toro elleni meccset, de örülök, hogy visszajöttek a srácok. Nem védek és nem is vádlok senkit, mert alapvetően hiszek abban, hogy minden lényeges szereplő felelőséggel tartozik (és mindenkinek meg is van a maga felelősége!) a klubért és a hozott döntésekért. Zhang, Marotta, Ausilio, Conte, a stáb, a játékosok. Most vacakul áll a szénánk, de én mindenkit hibáztatok emiatt. És ami fontos, szerintem a klub még mindig nem tud PROFIN műkődni. Amatőrök vagyunk. Kellemetlen leírni, de én így gondolom.
- alwin91
Kb 2 hete postolta, hogy végre felépült. Megint megsérült vagy csak nem akarják elkapkodni?interfan írta: ↑2020.11.23. 10:56Pozitiv Brozovic.Cupi írta: ↑2020.11.23. 10:55Brozo még pozitív? Vagy szerdán már esélyes lesz?
Sensi kapcsan tegnap volt itt hir, hogy tovabbra sem bevetheto, es leghamarabb a Sass ellen kerulhet a csapatba.
- interfan
Sensi hir harmadjara tegnap ota:
"Rossz hir hogy hiaba vartuk Sensit vissza a szunet utan, sajnos a padon sincsen ma.
Legfrisebb hirek szerint leghamarabb a Sassuolo ellen kerulhet a keretbe."
"Rossz hir hogy hiaba vartuk Sensit vissza a szunet utan, sajnos a padon sincsen ma.
Legfrisebb hirek szerint leghamarabb a Sassuolo ellen kerulhet a keretbe."
- Inter101
- g.e.r.a
Valaki tud arról valamit, hogy Conte tényleg betiltotta a stadionban és az öltözőben a Pazza Inter Amala dalt?
-
INTER-1908
Nem akarlak megbántani de jó sok "érdekességet" összeírtál. Skriniar De Vrilj Handa... Szerintem mind a 3 klasszis. Skriniar esetében az igaz ha futásra van kényszerítve akkor baj van... Másik kettő szerintem világklasszis!interfan írta: ↑2020.11.23. 08:50 Talan most kezdett el atfordulni az, hogy akik eddig tamogattak Contet es hittek benne, meg azok is elkezdik kritizalni.
Sensi izomzatilag keves.
Rohej...
Sensi 20M adtunk érte ez most nem jött be tény
Eriksen Nem véletlenül engedte el Mourinho ( Tothanem vezeti a PL-t)... ebben a srácban nincs semmi agresszivitás talán a spanyol foci feküdne neki...
Vidal: én nem látok nála nagy gondot a Torinó ellen a fordítás neki és Sancheznek volt köszönhető agresszívan letámadott és Barellaval sok labdát szereztek. Védekezésben érzem azt h túlpörög és a 16-on belül 11-es veszélyes...
Hakimi a vilag egyik legjobb jobbhatvedje: Hát azért naaaa... 1v1 -et kerüli és nagyon kiszámítható. Olvastam ilyet hogy ez is Conte hibája mert az a feladata h a vonal mellett fusson nem mehet a kapu közelébe.... Nem akarom Candrévát védeni de ugyanabban a rendszerben játszottak ugyanaz a poszt és azért Candréva néha bemakkolt egy -két gólt...Szóval azért ezért Contét hibáztatni szerintem erős (ha nem Te voltál elnézést kérek! ) Ezzel nem azt mondom h Candréva jobb de Hakiminek van hova fejlődnie hogy kiérdemelje a jelződet...
Csatárok: Régen volt már ilyen erős támadó sorunk (Ronaldo Baggio Zamorano 3-as ugrik be akik miatt nem az utóbbi 25 év legjobb csatársora a mostani)
- internaZIOnaLe
- internaZIOnaLe
Azert az Adriano, Vieri, Crespo, Recoba sor se volt kutyaINTER-1908 írta: ↑2020.11.23. 19:57Nem akarlak megbántani de jó sok "érdekességet" összeírtál. Skriniar De Vrilj Handa... Szerintem mind a 3 klasszis. Skriniar esetében az igaz ha futásra van kényszerítve akkor baj van... Másik kettő szerintem világklasszis!interfan írta: ↑2020.11.23. 08:50 Talan most kezdett el atfordulni az, hogy akik eddig tamogattak Contet es hittek benne, meg azok is elkezdik kritizalni.
Sensi izomzatilag keves.
Rohej...
Sensi 20M adtunk érte ez most nem jött be tény
Eriksen Nem véletlenül engedte el Mourinho ( Tothanem vezeti a PL-t)... ebben a srácban nincs semmi agresszivitás talán a spanyol foci feküdne neki...
Vidal: én nem látok nála nagy gondot a Torinó ellen a fordítás neki és Sancheznek volt köszönhető agresszívan letámadott és Barellaval sok labdát szereztek. Védekezésben érzem azt h túlpörög és a 16-on belül 11-es veszélyes...
Hakimi a vilag egyik legjobb jobbhatvedje: Hát azért naaaa... 1v1 -et kerüli és nagyon kiszámítható. Olvastam ilyet hogy ez is Conte hibája mert az a feladata h a vonal mellett fusson nem mehet a kapu közelébe.... Nem akarom Candrévát védeni de ugyanabban a rendszerben játszottak ugyanaz a poszt és azért Candréva néha bemakkolt egy -két gólt...Szóval azért ezért Contét hibáztatni szerintem erős (ha nem Te voltál elnézést kérek! ) Ezzel nem azt mondom h Candréva jobb de Hakiminek van hova fejlődnie hogy kiérdemelje a jelződet...
Csatárok: Régen volt már ilyen erős támadó sorunk (Ronaldo Baggio Zamorano 3-as ugrik be akik miatt nem az utóbbi 25 év legjobb csatársora a mostani)
- interfan
Erdekes egy intezkedes...internaZIOnaLe írta: ↑2020.11.23. 19:58Persze.
Mikor idejott tavaly, az első pár meccs után ez volt az első intézkedése hogy ne lehessen hallani es hallgatni a pazza intert.
- Festa
Borzasztóan unszimpatikus..Látszik,hogy nem érti az Inter szellemiséget.interfan írta: ↑2020.11.23. 20:05Erdekes egy intezkedes...internaZIOnaLe írta: ↑2020.11.23. 19:58Persze.
Mikor idejott tavaly, az első pár meccs után ez volt az első intézkedése hogy ne lehessen hallani es hallgatni a pazza intert.
-
ricsinter
Pedig az elmúlt 2 szezonja alapján egyáltalán nem túlzás az egyik legjobbnak nevezni, főleg hogy nem bővelkednek ezen a poszton a jobbnál jobb jàtékosok.INTER-1908 írta: ↑2020.11.23. 19:57
Az meg szerintem teljesen egyèrtelmű, hogy szar a szerepköre, tényleg csak elèg megnèzni egy-két tavalyi Dortmund meccset, de még csak az sem szüksèges, elèg visszaemlékezni az ellenünk lévő Bl találkozóra, hogy mennyire mást játszott és milyen szinten nem bírt vele a védelmünk. Na és persze csak azon az egy meccsen 2 gólt lőtt, amit most hiànyolsz tőle.
Di Canio is nyilatkozott ezzel kapcsolatban, aki nyilvàn nem egy edző fejedelem, de azért valószínűleg nálunk fórumozóknàl jobban èrti
a játèkot ès ugyanez volt a vèlemènye neki is, mint amit itt páran mondogatni szoktunk.
A Candrevaval való összehasonlításnak meg semmi értelme, mert egyrészt a meccseik száma közel sem azonos még, szóval addig Hakimi is “mákolhat pár gólt”, másrészt teljesen különböző karakter a két játékos, így az sem lenne meglepő, ha esetleg az öreg Antonionak jobban feküdne ez a szerep, nem kellene mindenkire ugyanezt ráerőltetni képességektől függetlenül.
- mike
Ezt nem is hallottam eddig.internaZIOnaLe írta: ↑2020.11.23. 19:58Persze.
Hát a ku... nénikéjet...
Tényleg húzzon innen a francba.
- interfan
Erosen megtepazott Real erkezik Milanoba.
Hianyzik:
Ramos, Benzema, Valverde, Militao.
Rajtuk kivul kevesbe fontos hianyzok Jovic es Odriozola.
3 jatekos is hianyzik az alap kezdobol, osszesen pedig 6 hianyzoval erkeznek.
Sot Casemiro jateka is erosen kerdeses.
Mindossze 21 jatekos utazik.
De ezek kozul 3 ifista es a cserekapus is benne van.
Altube, Chust, Hugo, valamint a cserekapus Lunin
Hianyzik:
- alwin91
Hát ha így sem sikerül, kár is lenne a nyolcaddöntőbe jutni.interfan írta: ↑2020.11.24. 07:09 Erosen megtepazott Real erkezik Milanoba.
Hianyzik:
-
R9.
decemberben a barca is fiatal csapattal jott es kikaptunk :/
- PellerG
- Cupi
Az is a továbbjutásról döntött volna és mégse nyertünk.
Ha bármit is akarunk még a BL-től akkor nyerni kell.
- interfan
Egesz idei BL egy elkepeszto szerencse nekunk.
Ennel gyengebb csoportoba kb nem is kerulhetunk volna.
Sot tovabbmegyek, ilyen gyenge Real hosszu hosszu evek ota nem volt.
Nem hogy elvaras, hanem egyszeruen kotelezo ebbol a csoportbol tovabbmenni.
Arcpirito szegyen lenne most kiesni, mert ettol gyengebb csapatokat kifogni sosem fogunk.
Kiestunk 2x Spallettivel, es tavaly is Conteval.
Ott nem volt elvaras, maximum lehetoseg a tovabbjutas, teszem hozza Spallettivel fenyevekkel gyengebb kerettel, es egy joval erosebb csoportbol.
Most viszont egesz egyszeruen kotelezo a tovabbjutas, es vilagi blama szegyen lenne kiesni, ami utan ha van gerinc emberekben akkor magatol elhuznanak a vilag faszara...
Onmagunkat egettuk be ilyen Shaktarok ellen, es megint rajtunk rohogott a vilag.
Na most viszont a szerencse folytatodik, mert nem hogy az utobbi evek leggyengebb Madrida jon, hanem 6 hianyzoval erkeznek, akikbol 3 alapember, sot a 4.alapember jateka is erosen kerdeses, es valoszinu o sem lesz.
Mintha tolunk a DeVrij-Barella-Lukaku sor hianyozna.
Mit csinalnak mi igy, meg inkabb bele sem gondoljunk...
3-4 alapember nelkul...
Szoval ha igy sem, akkor soha, es akkor mindenki melyen magaba nezhet.
Sajat magunknak koszonhetjuk hogy most barhonnan is nezzuk, kotelezo verni a Realt.
Erre megegyszer mondom most minden esely adott, mert a szerencse mellettunk van a hianyzokkal telituzdelt es forman kivul jatszo Real ellen.
Egyszoval nincs kifogas, nem erdekel a 9 meccs 2 gyozelem, most igenis ezt be kell huzni.
Azert hogy a csapat megmutassa hogy tudja hozni a kotelezot, es a 12m-t keres edzonk megmutassa kepes egy bitang gyenge csoportbol tovabbjutni, es nem eri akkora szegyen es gyalazat hogy meg innen is kizugunk, mert azzal az egesz vilag megalaztatasa erne az Inter es az edzonket is.
Ennel gyengebb csoportoba kb nem is kerulhetunk volna.
Sot tovabbmegyek, ilyen gyenge Real hosszu hosszu evek ota nem volt.
Nem hogy elvaras, hanem egyszeruen kotelezo ebbol a csoportbol tovabbmenni.
Arcpirito szegyen lenne most kiesni, mert ettol gyengebb csapatokat kifogni sosem fogunk.
Kiestunk 2x Spallettivel, es tavaly is Conteval.
Ott nem volt elvaras, maximum lehetoseg a tovabbjutas, teszem hozza Spallettivel fenyevekkel gyengebb kerettel, es egy joval erosebb csoportbol.
Most viszont egesz egyszeruen kotelezo a tovabbjutas, es vilagi blama szegyen lenne kiesni, ami utan ha van gerinc emberekben akkor magatol elhuznanak a vilag faszara...
Onmagunkat egettuk be ilyen Shaktarok ellen, es megint rajtunk rohogott a vilag.
Na most viszont a szerencse folytatodik, mert nem hogy az utobbi evek leggyengebb Madrida jon, hanem 6 hianyzoval erkeznek, akikbol 3 alapember, sot a 4.alapember jateka is erosen kerdeses, es valoszinu o sem lesz.
Mintha tolunk a DeVrij-Barella-Lukaku sor hianyozna.
Mit csinalnak mi igy, meg inkabb bele sem gondoljunk...
3-4 alapember nelkul...
Szoval ha igy sem, akkor soha, es akkor mindenki melyen magaba nezhet.
Sajat magunknak koszonhetjuk hogy most barhonnan is nezzuk, kotelezo verni a Realt.
Erre megegyszer mondom most minden esely adott, mert a szerencse mellettunk van a hianyzokkal telituzdelt es forman kivul jatszo Real ellen.
Egyszoval nincs kifogas, nem erdekel a 9 meccs 2 gyozelem, most igenis ezt be kell huzni.
Azert hogy a csapat megmutassa hogy tudja hozni a kotelezot, es a 12m-t keres edzonk megmutassa kepes egy bitang gyenge csoportbol tovabbjutni, es nem eri akkora szegyen es gyalazat hogy meg innen is kizugunk, mert azzal az egesz vilag megalaztatasa erne az Inter es az edzonket is.
- Cupi
Azzal nem értek egyet, hogy ennél nem kerülhettünk volna könnyebb csoportba. Lett volna pár könnyebb variáció. Real meg valóban gyengébb mint az utóbbi évekbe de nekik valami eszméletlen BL rutinjuk van /Zizounak is/ ezért ők akkor is veszélyesek ha épp szarok.
Azzal viszont nem vitatkoznék, hogy tovább kellene jutni.
Lényeg ma nyerni kell. Ha viszont kikapunk utána az utolsó 2 meccset használjuk pihentetésre mert a 3. helyet hagyjuk...nem kell tavaszra is a sok meccs az EL miatt...
/Az már csak külön álom ha kiesünk rúgják ki Contet és jöjjön egy jobb edző/
- internaZIOnaLe
Szerdan jatszunk cupi
- interfan
Azert teljesen mas volt az elmult evek Realja Zidanennal barmikor.Cupi írta: ↑2020.11.24. 09:33Azzal nem értek egyet, hogy ennél nem kerülhettünk volna könnyebb csoportba. Lett volna pár könnyebb variáció. Real meg valóban gyengébb mint az utóbbi évekbe de nekik valami eszméletlen BL rutinjuk van /Zizounak is/ ezért ők akkor is veszélyesek ha épp szarok.BL-ben olyan években is jók voltak amikor a bajnokságban mondjuk nem.
Azzal viszont nem vitatkoznék, hogy tovább kellene jutni.Azzal sem, hogy a Sahtar ellen simán nyerni kellett volna de azt pont nem varnám Conte nyakába...ott egész jól játszottunk de miket kihagytunk...első félidő főleg jó volt.
Lényeg ma nyerni kell. Ha viszont kikapunk utána az utolsó 2 meccset használjuk pihentetésre mert a 3. helyet hagyjuk...nem kell tavaszra is a sok meccs az EL miatt...
/Az már csak külön álom ha kiesünk rúgják ki Contet és jöjjön egy jobb edző/
Ne vicceljunk mar.
Ettol gyengebb csoportba mikor leszunk?
Eleg ranezni az elmult evekre.
Persze ha osszevalogatom, akkor lehetne gyengebb, de ne vitassuk hogy ez egy bitang gyenge csoport, es kozel sem volt meg csak hasonlo sem, raadasul joval-joval gyengebb keretekkel alltunk neki pl Spallettivel.
Minimum lenne egy sima tovabbjutas egy ilyen hulla gyenge csoportbol.
Ha maradt barmi tartas es esz Zhagban, ha kiesunk kiteszi Contet azonnal.
(Ugy sem fogja)
Ha van egy minimalis gerinc a 12 + 2m-t kereso edzonkbe, akkor magatol lemond kieses eseten.
(Ugy sem fog)
- mike
2 BL évünk volt:
-először Spallettivel kizúgtunk a Barca és Spurs ellenében, balfax módon...mert jól kezdtünk....
-Contéval zúgtunk ki a Barca és Dortmund ellenében - szintén balfax módon
Most valóban könnyebb csoportba kerültünk, minimum másodikak vagyunk tudás alapján, és szégyenletes amit eddig csináltunk....csak a többi eredménynek köszönhető hogy még van esélyünk, ahogy a bajnokságban is....
Ha ebből a csoportból sem jutunk ki, akkor el kell zavarnunk Contét, lemondani úgysem fog.
- interfan
Koszi Mike a javitast, rosszul irtam.mike írta: ↑2020.11.24. 09:502 BL évünk volt:
-először Spallettivel kizúgtunk a Barca és Spurs ellenében, balfax módon...mert jól kezdtünk....
-Contéval zúgtunk ki a Barca és Dortmund ellenében - szintén balfax módon
Most valóban könnyebb csoportba kerültünk, minimum másodikak vagyunk tudás alapján, és szégyenletes amit eddig csináltunk....csak a többi eredménynek köszönhető hogy még van esélyünk, ahogy a bajnokságban is....
Ha ebből a csoportból sem jutunk ki, akkor el kell zavarnunk Contét, lemondani úgysem fog.
Pontosan, ha innen sem sikerul tovabbjutni, el kell zavarni, ez lenne a minimum es alap.
Mint ahogy a minimum es alap lenne a tovabbjutas egy ilyen csoportbol.
Dehat dehat....
- mike
Annyit még hozzátennék, hogy azért drukkolok, hogy verjük meg a margitot, jussunk tovább, és húzzuk be a scudettót is.
Aztán nekem kelljen itt szabadkoznom, hogy miért kívántam a pokolba Contét.
Mondjuk akármit is nyer itt, kedvelni akkor sem fogom.....
- interfan
Jelenlegi hirek szerint ujabb szerencsenk lesz, es Casemiro sem tudja vallalni kezdokent a jatekot.
Ha ez igy lesz, akkor 4 alapember, es osszesen 7 hianyzoval all majd fel a Real.
Varhato kezdok:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Hakimi-Barella-Gagliardini-Vidal-Perisic
Lukaku-Martinez
Courtois
Carvajal-Varane-Nacho-Mendy
Modric-Kroos
Asensio-Hazard-Vinicius
Mariano
Ha ez igy lesz, akkor 4 alapember, es osszesen 7 hianyzoval all majd fel a Real.
Varhato kezdok:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Lukaku-Martinez
Courtois
Modric-Kroos
Asensio-Hazard-Vinicius
Mariano
-
Fan Gusto
Izgalmas meccs lesz. A hétvégi Toro elleni első 60 perc után már azt fontolgattam, hogy elbúcsúzom az Inter meccsektől egy darabig, de aztán a fordítás új lendületet adott nekem (és remélem a csapatnak is).interfan írta: ↑2020.11.24. 10:10 Jelenlegi hirek szerint ujabb szerencsenk lesz, es Casemiro sem tudja vallalni kezdokent a jatekot.
Varhato kezdok:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Lukaku-Martinez
Courtois
Modric-Kroos
Asensio-Hazard-Vinicius
Mariano
Kicsit hajaz ez az összeállítás a Barcáéra, amikor tavaly a San Siroban játszottunk velük sorsdöntő meccset. Bízom a srácokban, ha valamilyen égi áldásnak hála Gagliardini nem kezd, akkor szerintem lehet esélyünk a sikerre.
- interfan
Serulesek es hianyzok miatt a fogadoirodaknal is joval eselyesebbek vagyunk.
Bet365:
Inter 2.05
X 3.90
Real 3.20
Bwin:
Inter 2.10
X 3.70
Real 3.10
Bet365:
Inter 2.05
X 3.90
Real 3.20
Bwin:
Inter 2.10
X 3.70
Real 3.10
- Festa
Jó volt ezeket a sorokat olvasni.
Most még megvan az esély a fordításra.
Conte sosem lesz Mourinho.
- Papus88
Elég para azért még így is a Real kezdő.Modric ,Kroos, Acensio,Hazard stb .Nevek alapján messze nem olyan siralmas a helyzetük...Bízzunk benne,hogy bizonyítani akarnak a srácok,és elég lesz a szív...
- mike
6-7 kezdőjátékosukkal mi sem gyengülnénk.
Amíg parma szintű coviddal sújtott csapatok is gondot okoznak, addig max 50% esélyünk van egy Real ellen....
Várnék valamiféle varázslatot végre....ideje lenne elmozdulni valamerre.
- interfan
Latva ezt a tegnapit Juvet is, na meg ugy az egesz szezonban, fizikai fajdalom hogy elottunk lehetnek a bajnoksagba.
Ezt az idei Scudettot lassan nem lehetoseg, hanem elvaras es egyben kotelezo lesz hozni.
Hihetetlen milyen gyenge iden ez a Juventus, dehat edzo nelkul nem is csoda...
Ezt az idei Scudettot lassan nem lehetoseg, hanem elvaras es egyben kotelezo lesz hozni.
- mike
Semmi ötletük nem volt a pazarul záró Fradi ellen, a többi csapatnál meg jobba a keretünk, nem létezik hogy idén is elcsesszük.interfan írta: ↑2020.11.25. 08:06 Latva ezt a tegnapit Juvet is, na meg ugy az egesz szezonban, fizikai fajdalom hogy elottunk lehetnek a bajnoksagba.
Jah, és Rebrovnak ha lépnie kell a Fraditól, simán jöhetne az Interhez.
Egyik kedvenctől a másikhoz, zseni a pali:)