Francesco írta: ↑2020.11.25. 14:41
Azért elég sokat köszönhetünk - jó értelemben - a kínaiaknak és Marottának is. Persze lehet, hogy az edzővel mellé nyúltak, de Conte a világ egyik legjobb edzőjeként volt számon tartva, mikor jött.
Elég jó keretet pakoltak össze és egyes játékosok is azért jöttek, mert mondjuk nem Spalletti volt az edző. Pl Lukaku. Tavaly hosszú hosszú idő után másodikok lettünk és egy kemény csoportból épphogy kiestünk. Idén mindenre rányomja a bélyegét a Covid, ha tetszik ha nem. Lehet monda, hogy nem tetszik amit látunk, de melyik csapat lehet elégedett? Nem sok ilyen van. Azt meg ne várjuk, hogy mikor végre megjön a gazdasági stabilitás és elkezd profitot termelni a csapat, majd beüt a zárt kapu, akkor Zhang előveszi a tárcáját a zsebéből és kicsenget egy 40-est Conténak, hogy na menjél fiam utadra. Mindezt úgy, hogy közben fizeti az előző edzőt is. És mindezt úgy, hogx marhára nem estünk ki sehonnan még és nem úszott el a bajnoki cím sem. Az meg, hogy melyik bajnokság milyen erős... Az olasz évek óta marha gyenge, tehát megnyerhető lett volna bármikor. Persze a Juve azért még így sem egy szint. Végre nem rovid távban gondolkodnak, hanem építenek valamit. Mindenki eredményeket szeretne, mert az elmúlt 9 év nem sikerült túl fényesre, de ez azért összetettebb ennél. Gondolom nem sokan szeretik itt az amerikai sportokat, mert ott, ha nem vagy divat drukker, akkor van, hogy évtizedeket vársz egy egy kiugró sikerre. És mégis nekik drukkolsz... Én nem azért lettem Inter drukker, mert a világ legjobbjai voltunk, messze nem voltunk azok és nem attól fogom jobban szeretni őket, hogy nyernek. Én Interes vagyok, ha a serie c-ig süllyednek is. Ez életérzés éppen ezért tudok talán kicsit kevésbé idegesen hozzáállni a jelenlegi helyzethez. Én sem szeretem Contét, de ez van, majd jön más, akit ugyanúgy nem fogunk szeretni egy idő után. Ezért vagyunk szurkolók, hogx elégedetlenek legyünk.
Sajnos Zhangak is volt nem egy nem ketto rettento dontese.
Legutolso ilyen az augusztus 25 volt.
Viszont neki koszonhetjuk Marottat, aki az utobbi 10 ev legnagyobb eredmenye.
Valamint neki koszonhetjuk hogy kijottunk a Thohir fele adossagcunamibol es FFP buntetesekbol.
Valamint neki koszonhetjuk 2019 nyarat, amikor szabadkezet adott Marottanak.
Szoval igen, sok minden koszonheto Zhangnak, ez teljesen igaz.
Volt egy mondatod:
"Végre nem rovid távban gondolkodnak, hanem építenek valamit."
Ez teljesen igy volt tavaly nyaron, sot meg tavaly telen is.
Viszont az altalad leirt mondat az ami teljesen ertelmet es tartalmat vesztette azon a bizonyos augusztusi napon, es az utanna torteno esemenyek kapcsan.
Mert hogy most csakis a rovid tav miatt dobtuk eleg sok mindent a kukaba...
Utobbi evekben is nyerheto lett volna a bajnoksag barmikor?
Kivel Spallettivel?
Vagy esetleg Mancinivel?
A 3 ev alatt 2 BL dontot jatszo Allegri fele Juveval szemben?
Az erdekes...
Vagy meg korabbrol esetleg Mazzarival es a Jonathan-Nagatomo klasszsi parossal?
Erdekes egy meglatas...