Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- mike
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Volt egy kis időm, körbeolvasta a külföldi portálokon is.
Az hamar kiderült hogy Contét már a saját anyja se szereti, konkrétan a pokolba küldik az összes oldalon.
Nem csak az eredmények, hanem inkább a teljesen kilátástalan játék miatt.
10 BL meccset játszottunk vele, és csak kettőt tudtunk megnyerni !
Szerencséje van, hogy nincsenek nézők, mert ezzel elkerüli az igazi a népharagot.
Remélem van a szerződésében valami kikötés, azért mindenre ne kelljen már fizetnünk....
Marotta meg keresse ki Allegri számát, minél gyorsabban.
Az hamar kiderült hogy Contét már a saját anyja se szereti, konkrétan a pokolba küldik az összes oldalon.
Nem csak az eredmények, hanem inkább a teljesen kilátástalan játék miatt.
10 BL meccset játszottunk vele, és csak kettőt tudtunk megnyerni !
Szerencséje van, hogy nincsenek nézők, mert ezzel elkerüli az igazi a népharagot.
Remélem van a szerződésében valami kikötés, azért mindenre ne kelljen már fizetnünk....
Marotta meg keresse ki Allegri számát, minél gyorsabban.
-
R9.
kinevezzuk allegrit 7m ert es akkor 23,5m eurot fizetunk edzok
meg 20m euro es johetne simeone
meg 20m euro es johetne simeone
- Baggio85
Ami miatt számomra elég kilátástalannak tűnik a helyzet az az, hogy Lukaku a Torino a meccs után elmondta, hogy nem úgy nézünk ki mint egy csapat, úgy nem kezdhetünk még egyszer mérkőzést. Ehhez vegyük hozzá, hogy elég sz*r formában vagyunk + vegyük hozzá, hogy a tegnapi tényleg egy "élet-halál" meccs volt. Na most ezek után a szurkoló azt gondolná, azt várná, hogy itt mindenki (edzőtől kezdve, a játékosokon át) most összeszedi magát, vért iszik, fejben felkészül, hogy ez egy elsőtől a 90. percig tartó csata lesz, és erre EZT KAPJUK!!!
Írtam a Torino meccsen is, hogy olyan van, hogy egy (jó) csapat gödörbe kerül, meg elbízza magát a sok győzelem után és bejön 2-3 gyenge eredmény, de utána erre tud reagálni.
Nálunk minek kell ahhoz történnie még, hogy a CSAPATNÁL MINDENKI ÚGY ÉREZZE, HOGY MOST MÁR ITT LENNE AZ IDEJE REAGÁLNI A HELYZETÜNKRE???
Én ez miatt látom igazán pesszimistán a jövőt. Teljesen kihalt az a tűz, ami tavaly év elején jellemezte a csapatot. Olyan mintha mindenki jól el lenne a jelenlegi helyzetében, fizetést megkapja mindenki, néző nincs, aki fütyüljön, minden rendben van.
Azért azt még itt pluszban hozzátenném, csak nagyon halkan: ha jól tudom az INTER azon nagyon kevés csapatok közé tartozik, aki a járvány hatására sem csökkentette a játékosok és a stáb fizetését...
Írtam a Torino meccsen is, hogy olyan van, hogy egy (jó) csapat gödörbe kerül, meg elbízza magát a sok győzelem után és bejön 2-3 gyenge eredmény, de utána erre tud reagálni.
Nálunk minek kell ahhoz történnie még, hogy a CSAPATNÁL MINDENKI ÚGY ÉREZZE, HOGY MOST MÁR ITT LENNE AZ IDEJE REAGÁLNI A HELYZETÜNKRE???
Én ez miatt látom igazán pesszimistán a jövőt. Teljesen kihalt az a tűz, ami tavaly év elején jellemezte a csapatot. Olyan mintha mindenki jól el lenne a jelenlegi helyzetében, fizetést megkapja mindenki, néző nincs, aki fütyüljön, minden rendben van.
Azért azt még itt pluszban hozzátenném, csak nagyon halkan: ha jól tudom az INTER azon nagyon kevés csapatok közé tartozik, aki a járvány hatására sem csökkentette a játékosok és a stáb fizetését...
- g.e.r.a
Mi másért lehetne ide mostanában feljönni, mint a Conte out? Van valami ok rá vagy egy kicsi remény, hogy az ember bizakodjon? Semmi egyszerűen 0. Maximum van egy meccsen 3 kaput eltaláló lövésünk van amikor még annyi sem. Olyan lett a fórum, mint amilyen a csapatunk, szerintem ezen nem is kell meglepődni, mert nem 1-2 kifutott eredményről van szó, hanem arról, hogy nincs játékunk és az idényben még egyetlen egy jó meccsünk sem volt.Festa írta: ↑2020.11.26. 09:07 Ezért kár feljönni ide,hogy Coneout amikor az sem az Atalanta utáni balhé sem a vesztes EL döntő után nem történt meg.Tegnap lehetett volna a fordulópont.Amennyiben nyerünk akkor realitás lett volna a továbbjutás.A bajnokságban meg 5 pont lemaradásunk van ami papiron nem behozhatatlan.
Mégsincs esély semmire.Mert az öltözőben és a játékosok fejében is káosz van.Conte pedig amíg nem lesz 10 pontra a 4. hely marad is a padon...
Meg lehet nézni a mostani Conte nyilatkozatot is olyan semmilyen. Ő jó teljesítményt látott sőt ő csak akkor vette észre a különbséget amikor megkaptuk a piros lapot. Én már előtte is láttam, de nyilván én vagyok a hülye.
Aki akarja az igya csak nyugodtan a szavait és higgye el neki, hogy idővel megindulunk felfelé. Vele biztos, hogy nem. A fapados még ilyenkor sem tud váltani a megrögzött 3-5-2-ről. Úgyhogy engem már nem etet meg ez a kókler egy taktikás zseni és igenis Conte out, még ha nem most küldik el. Csak húzzák azt ami nyilvánvaló, hogy nem húzza ki az egész évet. Ja és aki még mindig hisz benne, hogy Conte megnyerheti a scudettot az csak magát áltatja, ilyen játékkal hétvégén felnégyel minket a Sassoulo. Örüljünk, ha vele a BL helyezést elérjük, de abban sem vagyok biztos.
- Festa
Nem Contét védtem.Viszont ezt kifejezést elsütni,hogy Conte Out fölösleges.g.e.r.a írta: ↑2020.11.26. 10:23Mi másért lehetne ide mostanában feljönni, mint a Conte out? Van valami ok rá vagy egy kicsi remény, hogy az ember bizakodjon? Semmi egyszerűen 0. Maximum van egy meccsen 3 kaput eltaláló lövésünk van amikor még annyi sem. Olyan lett a fórum, mint amilyen a csapatunk, szerintem ezen nem is kell meglepődni, mert nem 1-2 kifutott eredményről van szó, hanem arról, hogy nincs játékunk és az idényben még egyetlen egy jó meccsünk sem volt.Festa írta: ↑2020.11.26. 09:07 Ezért kár feljönni ide,hogy Coneout amikor az sem az Atalanta utáni balhé sem a vesztes EL döntő után nem történt meg.Tegnap lehetett volna a fordulópont.Amennyiben nyerünk akkor realitás lett volna a továbbjutás.A bajnokságban meg 5 pont lemaradásunk van ami papiron nem behozhatatlan.
Mégsincs esély semmire.Mert az öltözőben és a játékosok fejében is káosz van.Conte pedig amíg nem lesz 10 pontra a 4. hely marad is a padon...
Meg lehet nézni a mostani Conte nyilatkozatot is olyan semmilyen. Ő jó teljesítményt látott sőt ő csak akkor vette észre a különbséget amikor megkaptuk a piros lapot. Én már előtte is láttam, de nyilván én vagyok a hülye.
Aki akarja az igya csak nyugodtan a szavait és higgye el neki, hogy idővel megindulunk felfelé. Vele biztos, hogy nem. A fapados még ilyenkor sem tud váltani a megrögzött 3-5-2-ről. Úgyhogy engem már nem etet meg ez a kókler egy taktikás zseni és igenis Conte out, még ha nem most küldik el. Csak húzzák azt ami nyilvánvaló, hogy nem húzza ki az egész évet. Ja és aki még mindig hisz benne, hogy Conte megnyerheti a scudettot az csak magát áltatja, ilyen játékkal hétvégén felnégyel minket a Sassoulo. Örüljünk, ha vele a BL helyezést elérjük, de abban sem vagyok biztos.
Nincs értelme amíg más hír nem lesz pl újra előkerül Allegri.
Persze ha ez ilyen feszültség levezetés akkor ok.Menjen.
Csak önismetlés.A 3-5-2 egy szempont tavaly azzal voltak relatív elfogadható eredmények.
Milán odavissza meg Dortmund otthon.Most semmi nem megy.Mert Conte hitehagyott viselkedése átragad a játékosokra is.
Jó lenne már egy olyan edző akire 2 évnél hosszabb időszakra is tervezhetünk.
-
Bandi76
Borzasztó irritáló ami a csapattal történik idén. Szerintem itt mindenki ellenezte Vidal érkezését, de azért azt is jogosan gondolhattuk hogy ettől még rendkívül hasznos lehet és egy jó szintet tud hozni a középpályára. És ezt most nem a kiálíltása maitt mondom csak, láthattuk mit művelt előtte is a mérkőzésen. Ehelyett megszámlálhatatlan ostobasága van, eladott labdák, kihagyott ziccerek. Elmegy a válogatottba és azonnal három gól két meccsen. Én nem akarok összeesküvés elméleteket generálni de olyan mintha csak hátráltatni jött volna a csapatot
Nem engednék ide ős juventusos edzőt se játékost mert ez két olyan klub ami nem férhet el egymás mellett. Persze vannak kivételek, de ez elvi kérdés inkább. Allegri lehet jobb lenne, de őt se akarnám. Ide olyan emberek jöjjenek akik tiszta szívből mindent megtesznek az INTERÉRT. Conte seggét eddig egyértelműen csak Lukaku menti meg, de csoda amit eddig művel az a nagy disznó elől. Embertelen, de nála is bármikor jöhet egy rossz forma amikor semmi nem megy majd be. Akkor mi lesz? Döbbenetes, hogy tényleg egy Fradi ellen is félteném már a csapatunkat annyira könnyedén lehet készülni ellenünk mert semmi meglepetés nem érheti az ellenfeleket. Eriksent szépen megalázta tegnap is...Nyilván csak pletyka szinten merült fel idén, de annyira megnéztem volna Conte mit kezdett volna Messivel
Lehet őt is leültette volna a padra, mondván túl kreatív, nem kell ide ilyen...Az a baj, hogy amíg van bármennyi esély a továbbjutásra addig tuti maradni fog. De rossz vagy épp jó esetben ez jövőhét közepén már el is dőlhet.
- g.e.r.a
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Egy normális edzőre lenne szükségünk, aki például csapatot építene és nem 30+-os játékosokból, én éppen ezért Pochettinot választanám. De azt is tudom, hogy ennek igazából semmi realitása nincsen, mert előbb fogjuk látni Allegrit. Én csak azt sajnálom, hogy kidobtunk 2 évet a kukába és közben semmivel nem lett kevesebb selejt a csapatban, plusz érzésem szerint előrébb sem jutottunk, mert a 2. helyet a kopasszal is elértük volna ilyen kerettel.Festa írta: ↑2020.11.26. 10:52Nem Contét védtem.Viszont ezt kifejezést elsütni,hogy Conte Out fölösleges.g.e.r.a írta: ↑2020.11.26. 10:23Mi másért lehetne ide mostanában feljönni, mint a Conte out? Van valami ok rá vagy egy kicsi remény, hogy az ember bizakodjon? Semmi egyszerűen 0. Maximum van egy meccsen 3 kaput eltaláló lövésünk van amikor még annyi sem. Olyan lett a fórum, mint amilyen a csapatunk, szerintem ezen nem is kell meglepődni, mert nem 1-2 kifutott eredményről van szó, hanem arról, hogy nincs játékunk és az idényben még egyetlen egy jó meccsünk sem volt.Festa írta: ↑2020.11.26. 09:07 Ezért kár feljönni ide,hogy Coneout amikor az sem az Atalanta utáni balhé sem a vesztes EL döntő után nem történt meg.Tegnap lehetett volna a fordulópont.Amennyiben nyerünk akkor realitás lett volna a továbbjutás.A bajnokságban meg 5 pont lemaradásunk van ami papiron nem behozhatatlan.
Nincs értelme amíg más hír nem lesz pl újra előkerül Allegri.
Persze ha ez ilyen feszültség levezetés akkor ok.Menjen.
Csak önismetlés.A 3-5-2 egy szempont tavaly azzal voltak relatív elfogadható eredmények.
Milán odavissza meg Dortmund otthon.Most semmi nem megy.Mert Conte hitehagyott viselkedése átragad a játékosokra is.
Jó lenne már egy olyan edző akire 2 évnél hosszabb időszakra is tervezhetünk.
-
Fan Gusto
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Egy normális edzőre lenne szükségünk, aki például csapatot építene és nem 30+-os játékosokból, én éppen ezért Pochettinot választanám. De azt is tudom, hogy ennek igazából semmi realitása nincsen, mert előbb fogjuk látni Allegrit. Én csak azt sajnálom, hogy kidobtunk 2 évet a kukába és közben semmivel nem lett kevesebb selejt a csapatban, plusz érzésem szerint előrébb sem jutottunk, mert a 2. helyet a kopasszal is elértük volna ilyen kerettel.
[/quote]
Ebben baromira igazad van. Tavaly végre kiebduraltunk néhány kerékkötőt, erre most itt van megint mindegyik, megspékelve még egy-két bónusszal.
Én nagyon csíptem Conte-t, mert láttam benne fantáziát és titkon még most is bízom a csodában, de ha realista vagyok, akkor azt mondom, ebből a gödörből nagyon nehéz lesz kimászni. Úgy tűnik, mintha teljesen elvesztette volna az öltözőt, a rendszere pedig meccsről meccsre rosszabb játékost csinál mindenkiből. Hakimi a legmarkánsabb példa erre, a srác úgy mozog meccsek óta, mint a fénykorában lévő Éger Laci...pedig, mikor megérkezett, akkor még Maicon szintjén volt.
[/quote]
Ebben baromira igazad van. Tavaly végre kiebduraltunk néhány kerékkötőt, erre most itt van megint mindegyik, megspékelve még egy-két bónusszal.
Én nagyon csíptem Conte-t, mert láttam benne fantáziát és titkon még most is bízom a csodában, de ha realista vagyok, akkor azt mondom, ebből a gödörből nagyon nehéz lesz kimászni. Úgy tűnik, mintha teljesen elvesztette volna az öltözőt, a rendszere pedig meccsről meccsre rosszabb játékost csinál mindenkiből. Hakimi a legmarkánsabb példa erre, a srác úgy mozog meccsek óta, mint a fénykorában lévő Éger Laci...pedig, mikor megérkezett, akkor még Maicon szintjén volt.
- interfan
Gazzetta szerint a vezetoseg sulyosan megbirsagolja Vidalt, es ezt Zhang is leokezta.
Nagy osszegu penzbirsagot kaphat, tulzott idegesseg es orult viselkedese miatt ami sokba fog Vidalnak kerulni.
Nagy osszegu penzbirsagot kaphat, tulzott idegesseg es orult viselkedese miatt ami sokba fog Vidalnak kerulni.
-
Fan Gusto
- interfan
Mar valoszinu alairtak.
Egy osszefoglalo cikk:
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... allimento/
-
RenciDavid
Ez csak arra jó, hogy még nagyobb balhé legyen az öltözőben. Azért ilyen esetekben a csapat általában a játékos mellé áll a vezetőkkel szemben, hiszen nem lehet tudni, hogy ki lesz a következő aki így jár.interfan írta: ↑2020.11.26. 12:38Mar valoszinu alairtak.
Egy osszefoglalo cikk:
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... allimento/
- internaZIOnaLe
Most már csak a jövő heti bl zakó hiányzik hogy tényleg legyen alapja annak hogy ezt a parokas majmot elzavarjak....
- PellerG
Amúgy szerintem ezeket az utolsó 4-8 perces Eriksen becseréléseket azért csinálja, hogy a stat alapján aztán majd elmondhassa, hogy márpedig mennyi meccsen pályára lépett, és mégsem élt az eséllyel a dán.
A Gladbach durván fog menni ellenünk jövő kedden. Életük esélye jön, ilyen 4 meccs után hazai pályán biztosíthatják a 16 közé jutásukat otthon.
Nekünk meg két nagyon kemény menet jön ellenük és szombaton a Sassuolo ellen...
A Gladbach durván fog menni ellenünk jövő kedden. Életük esélye jön, ilyen 4 meccs után hazai pályán biztosíthatják a 16 közé jutásukat otthon.
Nekünk meg két nagyon kemény menet jön ellenük és szombaton a Sassuolo ellen...
-
R9.
Sandro Sabatini: "Ha az Inter nem nyer Sassuoloban, visszahívják Spallettit."
nah erre mennyi esely van?
nah erre mennyi esely van?
- sorger=giallo
Mint oly' gyakran, most is azzal kezdem, hogy nem értek a focihoz, "csak" egy drukker vagyok, történetesen kb. 20 éve az Inter a csapatom. Engem a másfél szezon alatt Conte nem győzött meg, de messze nem is követelem habzó szájjal a távozást. A tavalyi szezon eleje valóban tetszetős volt többnyire(a Barca elleni 2-1 a vereség ellenére is büszkeséggel töltött el), de kb. a téli időszak után inkább volt mázli, meg a többi csapat bukdácsolása, szerencsétlenkedése, beleszarása. Nem azért lettünk 1 ponttal lemaradva másodikok, mert annyira erősen megfogtuk a zebrákat. A Juventus engedett le, miután már biztos volt a bajnoki cím és ne felejtsük el, akár negyedikek is lehettünk volna az utolsó forduló alapján, de ott kijött a lépés. Az EL-ben döntőztünk, de ott elég keményen lemeccseltek minket és a Shaktar elleni parádét leszámítva odáig sem volt egyértelmű diadalmenet. Oké, a covid megfogott minket (ahogy mindenki mást is), nem történtek igazán egyértelmű erősítések a nyáron, vagyis kijutott a "jóból". Ellenben, amit az idei szezonban látunk, ha pusztán az eredményeket nézzük, akkor kb. lesújtó (szinte nem tudunk nyerni), ha az összképet vizsgáljuk (játék, eredményesség, összhang, motiváltság, stb.), akkor túlzás nélkül lesújtó. Nem értek a focihoz, de ez szerintem mindenki sara. A vezetőség, Conte, a játékosok (többsége), a covid és mindenki (bárki), akinek köze van a csapat teljesítményéhez. Ha Spallettit helyeznék vissza, szerintem az sem lenne tragédia, ha Conte marad, ám legyen, de ebben a szezonban én már nem tudok bízni (cáfoljanak rám egy fantasztikus feltámadással), a címerben hiszek, nem az aktuális helyzetben és eredményben.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
-
chester0921
Pár meccsel ezelőtt még dühöngtem a rossz játék láttán, mérges voltam, majd a haragot lassan felváltotta a csalódottság, és a Real elleni meccsre eljutottam a totális érdektelenségig. Ne értsetek félre, mindig is az Internek fogok szurkolni, de ez a játék nézhetetlen, semmi örömet nem tudok lelni benne. Gondolom több szurkolótársam egyetért abban, hogy nem önmagában a vereségek bosszantóak, hanem a lélektelen, statikus passzolgatás, a kilátástalan játék. Contenak annyira rugalmatlan elképzelése van a fociról, hogy csak egy meghatározott taktikai felállást tud elképzelni, ahol minden játékosnak előre meg vannak határozva a lehetőségei. Sőt, az oldalvonal mellől még ordibál is folyamatosan, ha valaki kettő helyett hármat lép, vagy neadjisten mer valami kreatívat csinálni. Hakimi játékát nagyon szerettem a Dortmundban, Contenak viszont sikerült belőle egy bohóc vonalszélsőt csinálnia, a marokkói láthatóan csak szenved ebben a pozícióban. Gondolom a játékosokat is frusztrálja ez a merev rendszer, illetve a folyamatos balszerencse és a rossz játékvezetői döntések tovább gerjesztik ezt a nihilt.. Nekem tetszik Vidal és Barella harcossága, de a hozzáállás mellé egy kis higgadtság is szükséges, ellenkező esetben látjuk a végeredményt. Vidal irtózatosan buta volt, de az ő büntetése annyit ér, mint döglött lovon a patkó, jobban játszani nem fog tőle, max ő is elkezd takaréklángon lötyögni, plusz ahogy írták mások megvan rá az esély, hogy ez a döntés még nagyobb elégedetlenséget szül az öltözőben.
Eddig nagyon reménykedtem, hogy egyszer átszakad a gát, és elindulunk felfelé, de most már úgy érzem hogy ez a helyzet csak egy edzőcserével oldható fel. Normális, a csapat adottságaira formált taktikával eredményesebben játszanánk, és egy bizonyos idő után a folytonosság révén javulna a csapatmorál is, továbbá remélhetőleg feljavítaná azoknak a teljesítményét, akik most mélyen a tudásuk alatt játszanak. Sajnos én is úgy látom, hogy a parókás csak a szezon végén fog távozni, vagy már olyan későn, amikor semmi sem reparálható. A csapat egy pár egyéni villanásból bemákol majd pár győzelmet, ami elég arra, hogy 4-5 meccsel elodázza az edzőkérdést.
Elvárásaim a szezon további részétől:
- bár tavaly kifejezetten tetszett az EL menetelés, de most valahogy kerüljük EL.
- ismételten jussunk be a BL-be.
- olyan karakán edzőnk legyen, aki figyelembe veszi a játékosok adottságait, és szükség szerint változtatni tud a prekoncepcióin, akár meccs közben is!
- a téli átigazolási szezonban most már ne hozzunk újabb csoda vetaránokat, ez az út ahogy látjuk nem járható.
- valahogy tartsuk meg az értékeinket. Eriksenben pl. nagyon csalódtam, de bánnám, ha nem kapna egy szezont, ahol normális a felállás, és megkapja normálisan a bizalmat.
- vegyünk új kapust! Bírom Handát, megérdemelt volna legalább egy kupát nálunk a karrierje során, de szerintem megkoptak a reflexei, nem érzem biztosnak hátul..
- Egy mezőnyjátékos kapja meg a CSK karszalagot, a kapus egyszerűen nem tudja koordinálni a mezőnybeli kétes szituációkat. A bírókra sokszor tudnak hatni a csapatkapitányok, illetve szerintem pl. a csilei harcihörcsög piros lapja elkerülhető lehetett volna, ha a CSK elküldi az oldalvonalhoz fűszálakat számolni.
Eddig nagyon reménykedtem, hogy egyszer átszakad a gát, és elindulunk felfelé, de most már úgy érzem hogy ez a helyzet csak egy edzőcserével oldható fel. Normális, a csapat adottságaira formált taktikával eredményesebben játszanánk, és egy bizonyos idő után a folytonosság révén javulna a csapatmorál is, továbbá remélhetőleg feljavítaná azoknak a teljesítményét, akik most mélyen a tudásuk alatt játszanak. Sajnos én is úgy látom, hogy a parókás csak a szezon végén fog távozni, vagy már olyan későn, amikor semmi sem reparálható. A csapat egy pár egyéni villanásból bemákol majd pár győzelmet, ami elég arra, hogy 4-5 meccsel elodázza az edzőkérdést.
- bár tavaly kifejezetten tetszett az EL menetelés, de most valahogy kerüljük EL.
- olyan karakán edzőnk legyen, aki figyelembe veszi a játékosok adottságait, és szükség szerint változtatni tud a prekoncepcióin, akár meccs közben is!
- a téli átigazolási szezonban most már ne hozzunk újabb csoda vetaránokat, ez az út ahogy látjuk nem járható.
- valahogy tartsuk meg az értékeinket. Eriksenben pl. nagyon csalódtam, de bánnám, ha nem kapna egy szezont, ahol normális a felállás, és megkapja normálisan a bizalmat.
- vegyünk új kapust! Bírom Handát, megérdemelt volna legalább egy kupát nálunk a karrierje során, de szerintem megkoptak a reflexei, nem érzem biztosnak hátul..
- Egy mezőnyjátékos kapja meg a CSK karszalagot, a kapus egyszerűen nem tudja koordinálni a mezőnybeli kétes szituációkat. A bírókra sokszor tudnak hatni a csapatkapitányok, illetve szerintem pl. a csilei harcihörcsög piros lapja elkerülhető lehetett volna, ha a CSK elküldi az oldalvonalhoz fűszálakat számolni.
- lucky0
Sokunk érzését és gondolatait fogalmaztad meg nagyon szépen! Én is eljutottam arra a szintre hogy már nem is idegeskedek egyszerűen csak nagyon szomorú vagyok a kialakult helyzet miatt, rossz látni ezt a szenvedést és Conte merev taktikáját, valóban azt látni és üres lelátók híján hallani hogy Conte minden játékos mozgását játékát próbálja kontrollálni az ő elképzelései szerint ami egy két játékos kivételével inkább demoralizáló hatású szerintem mint építő jellegű! Sajnos a parókás nem nagyon akar és nem is fog megújulni sem lemondani a keretben pedig van annyira jó hogy lőtávolban maradjunk a többi bajnok esélyes csapattal szemben így kizártnak tartom hogy elküldjék a nyár előtt mert gazdaságilag kész anyagi csőd lenne! A még nagyobb baj az hogy nem tudni Conte miatt addig hány játékos veszítünk majd el és milyenek jönnek a télen a kérésére akik maradnak majd a nyakunkon pár évig nagy fizuért és szar játékért cserébe!chester0921 írta: ↑2020.11.26. 14:54 Pár meccsel ezelőtt még dühöngtem a rossz játék láttán, mérges voltam, majd a haragot lassan felváltotta a csalódottság, és a Real elleni meccsre eljutottam a totális érdektelenségig. Ne értsetek félre, mindig is az Internek fogok szurkolni, de ez a játék nézhetetlen, semmi örömet nem tudok lelni benne. Gondolom több szurkolótársam egyetért abban, hogy nem önmagában a vereségek bosszantóak, hanem a lélektelen, statikus passzolgatás, a kilátástalan játék. Contenak annyira rugalmatlan elképzelése van a fociról, hogy csak egy meghatározott taktikai felállást tud elképzelni, ahol minden játékosnak előre meg vannak határozva a lehetőségei. Sőt, az oldalvonal mellől még ordibál is folyamatosan, ha valaki kettő helyett hármat lép, vagy neadjisten mer valami kreatívat csinálni. Hakimi játékát nagyon szerettem a Dortmundban, Contenak viszont sikerült belőle egy bohóc vonalszélsőt csinálnia, a marokkói láthatóan csak szenved ebben a pozícióban. Gondolom a játékosokat is frusztrálja ez a merev rendszer, illetve a folyamatos balszerencse és a rossz játékvezetői döntések tovább gerjesztik ezt a nihilt.. Nekem tetszik Vidal és Barella harcossága, de a hozzáállás mellé egy kis higgadtság is szükséges, ellenkező esetben látjuk a végeredményt. Vidal irtózatosan buta volt, de az ő büntetése annyit ér, mint döglött lovon a patkó, jobban játszani nem fog tőle, max ő is elkezd takaréklángon lötyögni, plusz ahogy írták mások megvan rá az esély, hogy ez a döntés még nagyobb elégedetlenséget szül az öltözőben.
- CsaSzi9294
Szerintem arra is sok, hogy nem nyerünk meg arra is, hogy Spaletti jövő héten ilyenkor már edzést fog tartani.
Nyáron meg jön Allegri vagy Pochettino, de Marotta és az olasz vonal miatt Allegrit mondom.
- internaZIOnaLe
Holnap elmarad a szokásos meccs előtti Conte sajtótájékoztató, mivel találkozó lesz a tulajdonosokkal.
- PellerG
https://media1.tenor.co/images/a390a5f7 ... ZK3rNI7yjUinternaZIOnaLe írta: ↑2020.11.26. 17:26 Holnap elmarad a szokásos meccs előtti Conte sajtótájékoztató, mivel találkozó lesz a tulajdonosokkal.
- hvmetal
1 csapatnak szurkol mindenki .
Milyen felesleges ráerőltetni a másikra az igazat , mintha azzal elkotródna ez a majom , vagy Eriksen úgy játszana , hogy a triplázós csapatban is lett volna helye . Szar az egész ki , hogy éli meg .
Érdekelne a kopasz visszahozatala . Közelebb lenne a rendszere a remélt trénerek rendszeréhez . Élete lehetősége lenne . Ez már jó keret . Kérdés , a múlt után , hogy végezné a munkát , egyáltalán vállalná e . Azért kutya szerep .
( ennyi pénz után ott tartunk , hogy páran még Spallettit is várnánk , gáz )
Milyen felesleges ráerőltetni a másikra az igazat , mintha azzal elkotródna ez a majom , vagy Eriksen úgy játszana , hogy a triplázós csapatban is lett volna helye . Szar az egész ki , hogy éli meg .
Érdekelne a kopasz visszahozatala . Közelebb lenne a rendszere a remélt trénerek rendszeréhez . Élete lehetősége lenne . Ez már jó keret . Kérdés , a múlt után , hogy végezné a munkát , egyáltalán vállalná e . Azért kutya szerep .
( ennyi pénz után ott tartunk , hogy páran még Spallettit is várnánk , gáz )
- hvmetal
Csak nem Mandzukicrol lesz szó .internaZIOnaLe írta: ↑2020.11.26. 17:26 Holnap elmarad a szokásos meccs előtti Conte sajtótájékoztató, mivel találkozó lesz a tulajdonosokkal.
Csodát ne várjunk .
Nem láttam a meccset . Skriniar , Bastoni milyen volt ?
- internaZIOnaLe
Hoztak egy jó atlagot. Skrini picit darabosabb volt még önmagához képest ishvmetal írta: ↑2020.11.26. 18:12Csak nem Mandzukicrol lesz szó .internaZIOnaLe írta: ↑2020.11.26. 17:26 Holnap elmarad a szokásos meccs előtti Conte sajtótájékoztató, mivel találkozó lesz a tulajdonosokkal.
Csodát ne várjunk .
Nem láttam a meccset . Skriniar , Bastoni milyen volt ?
- mike
Én nehezen tudom elképzelni, elég alázós sztori lenne. Bár fene tudja, lehet megpróbálná.
Eleg beteg gondolat, de neki legalább csak a játékát utáltam, Contét meg úgy ahogy van, mindent:D
-
R9.
Ugye szerződésben van szóval nem opció hogy nem vállalja el, mert akkor megtagadja a munkát és kilehet rugni 
ez inkább Conténak lenne nagyon ciki
ez inkább Conténak lenne nagyon ciki
- alwin91
Ezzel én is így vagyok. Azért a keret sokkal erősebb, mint akkor volt.
Ettől függetlenül ne felejtsük el, hogy Marotta sosem rúgott ki senkit sem.
- mike
Mondjuk ebben van ráció:)
Kérdés van-e értelme a kirakott edzőt visszahívni, jó eséllyel csak maximum fél évre...
Amatőr lépés lenne, de Conte rombolását még tovább hagyni, az is, a fene vigye az egészet:(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2020.11.26. 18:40-kor.
-
P-Inter
Én tegnap csak nézegettem a meccset és jobb híján inkább azt figyeltem, hogy ez a madrid vajon miben jobb, mint mi... 1) gyorsabbak és lendületesebbek voltak, fejben, fizikailag. Mintha minket valami trükkel lassítottak volna hozzájuk. 2) technikai képzettségben is kellemes volt őket nézni, labdalevételek, passzok, finom bokamozdulatok, átvételek. Magabiztos eleganciát sugároztak.
- PellerG
Spalletti az egójával nem hiszem, hogy visszatérne.alwin91 írta: ↑2020.11.26. 18:35Ezzel én is így vagyok. Azért a keret sokkal erősebb, mint akkor volt.
Szépen kitölti a szerződését nyárig, - a semmire - aztán majd aláír valahova.
Ha szóba is kerülne a visszatérése (nehezen hiszem), szerintem 100%, hogy csak úgy írna alá, hogy minimum 1.5 éves szerződéssel.
De szerintem felesleges is erről beszélni, mert ha esetleg lenne is váltás szezon közben, szinte biztos, hogy Allegrire mennénk rá.
- interfan
Sosem rugott ki senkit, egeszen Spallettiig.alwin91 írta: ↑2020.11.26. 18:35Ezzel én is így vagyok. Azért a keret sokkal erősebb, mint akkor volt.
Mert amikor Spalletti ki lett rugva, Marotta mar feleve itt volt.
-
möszi
Amikor Spalt kitették kb én voltam a fórumon az egyetlen, akit nem ragadott el a “top-top edző” életérzés. Contét soha nem kedveltem, nem is fogom, szerintem nem győztes típus, nem tud nagy meccseket nyerni. Tavaly, amikor azt hiszem a Dortmundos összeomlás után kifakadtam, megkaptam a fórumon, h vak vagyok, mert nem látom a fejlődést stb. Azóta nem jöttem a fórumra, h ugye megmondtam, de annak örülök, ha többen látják végre Conte korlátait. Még akkor is, ha max kibickedhetünk innen. Most nem csekkoltam, de 2 év alatt szerintem Gasp és talán Benitez kivételével minden edzőnk nyert rangadókat. Spal nem kiemelkedő, de egy ennél sokkal szarabb kerettel hozta ugyanezt az eredményt. Én is kíváncsi vagyok, mit kezdene a mostani kerettel, eléggé adná magát a 4 védős rendszer...
- Inter101
Spaletti???? Na Naingolan vakációja egyből véget érne!! Mehetne irányítani!

Na ne már!!! Nem április 1je van ugye??
Na ne már!!! Nem április 1je van ugye??
-
R9.
Lehet hogy az emlékek megszépólnek de Spallal a nagy barcával leikszeltünk itthon egy gyengébb kerettel, és az ultra erős bl csoportban egymás ellenivel estünk ki a spurs ellen ( és akkor még borja valero volt a kedvenc )
én most már visszahoznám, Conteba semmi tűz nincs már, várja hogy kirúgják látszik minden nyilatkozatán
én most már visszahoznám, Conteba semmi tűz nincs már, várja hogy kirúgják látszik minden nyilatkozatán
- mike
Messze nem voltál egyedül ezzel:)
Ugyanúgy fohászkodtam hogy ne jöjjön mint most Vidal esetében...már talán túlzásba is vittem.
De azért sajnálom hogy mindkét esetben totális befürdés lett.
Ezt Spalletti is simán hozná.
- internaZIOnaLe
Contenal már a büfés Mari néni is jobb lehet.. Csak váltsunk már könyörgök
- Inter101
Erdekes ez az egesz hatarozott ideju szerzodes! Kivancsi lennek ki vallalna el hatarozatlan idejuvel ahol a felmondasi ido 1 honap.......... Lehet ezek a nagy edzozsenik is odatennek magukat!! Nem is ertem miert ez a forma terjedt el!
- interfan
Tobb Olasz szakerto es ujsagiro szerint is Contenak le kell mondania.
A rutin rendszere megbukott, es itt az ideje lemondania, Marottanak pedig ujra elovenni Allegri telefonszamat nyar utan.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... -percorso/
Conte pedig kozben aranytapir "dijat" kapott.
https://www.fcinter1908.it/copertina/in ... panettone/
A rutin rendszere megbukott, es itt az ideje lemondania, Marottanak pedig ujra elovenni Allegri telefonszamat nyar utan.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... -percorso/
Conte pedig kozben aranytapir "dijat" kapott.
https://www.fcinter1908.it/copertina/in ... panettone/
-
möszi
Közben pedig azt számolom, hogy ha megnyerjük a maradék két meccsünket és a Gladbach kikap tőlünk és a Reáltól, akkor még tovább is mennénk a margittal együtt??? Ezt jól láttam? Van remény Conte maradására, éljen! 
-
R9.
- vaskalap
Mint már egy páran leírták elöttem,nálam is tegnap eltörött valami.Eddig se voltak szép meccseink,de ez a tegnapi változást hozott nálam.Bíztam benne,hogy elöbb-utóbb összeáll a rendszer,és az amúgy elég jó ketet végre megindul felfelé.De a tegnapi meccs rádöbbentett,hogy itt már csak egy út van,Contét el kell küldeni.Csak így oldható fel ez a konfliktus.Spaltól se vagyok elájulva,de tekintve az anyagi lehetőségeket,szerintem nyárig visszahozzák.Mondjuk nála legalább erős volt a védelmünk.Akárhogy is lesz,váltani kell,mert idézném egy kollégámat:"mindig van lejjebb".
- interfan
Nem fog, ez szerintem is fix.
Kirugni meg Zhang nem fogja.
Nalam egy kerdes van, belatta e Zhang hogy nem kell tovabbmenni a Conte uton.
Mert ha meg ezt sem, es megyunk tovabb azon amit nyar vegen elkezdtunk, akkor az nagyon baj mint barmi mas, es akkora karokat okoz hogy abbol mire kijovunk evek lehetnek.
Ez a teli mercatobol kiderul.
- Inter101
- vaskalap
Jól látod,meg kell nyernünk a meccseinket,a Realnak meg verni kell a németeket.
- interfan
Hat igen, ez igy van.vaskalap írta: ↑2020.11.26. 20:16 Mint már egy páran leírták elöttem,nálam is tegnap eltörött valami.Eddig se voltak szép meccseink,de ez a tegnapi változást hozott nálam.Bíztam benne,hogy elöbb-utóbb összeáll a rendszer,és az amúgy elég jó ketet végre megindul felfelé.De a tegnapi meccs rádöbbentett,hogy itt már csak egy út van,Contét el kell küldeni.Csak így oldható fel ez a konfliktus.Spaltól se vagyok elájulva,de tekintve az anyagi lehetőségeket,szerintem nyárig visszahozzák.Mondjuk nála legalább erős volt a védelmünk.Akárhogy is lesz,váltani kell,mert idézném egy kollégámat:"mindig van lejjebb".
Tobb helyen is elkezdtek irni hogy a Sass meg Gladbach ket meccs donto lehet.
Dehat dehat, en ezt sajnos nem tudom elhinni...
-
möszi
De az a durva, hogy HA!!! netán a donyeck odahaza üti a realt és mi hozzuk a két meccsünket, illetve a gladbach is elpáholja őket, akkor ők is simán kieshetnek... Kedden megint a mi meccsünk előtt játszik a másik két csapat, ergo estére már tudjuk, hogy mi a szitu. Mivel nem látom reálisnak most Conte menesztését, szurkolok, hogy legalább a kövi két meccset hozzuk, mert ez így nagyon méltatlan eredmény...
- interfan
Ha egyaltalan eljutnank odaig, szerintem Spalletti akkor sem terne vissza.PellerG írta: ↑2020.11.26. 18:40Spalletti az egójával nem hiszem, hogy visszatérne.
Szépen kitölti a szerződését nyárig, - a semmire - aztán majd aláír valahova.
Ha szóba is kerülne a visszatérése (nehezen hiszem), szerintem 100%, hogy csak úgy írna alá, hogy minimum 1.5 éves szerződéssel.
De szerintem felesleges is erről beszélni, mert ha esetleg lenne is váltás szezon közben, szinte biztos, hogy Allegrire mennénk rá.
Persze fizu, de azert mar "csak" 6-7 honap van a szerzodesebol.
Eltudom kepzelni mekkora motivacioval jonne, szerintem hamarabb mondana le a maradek kb 800 ezer euro fizetesrol, mint hogy dolgoznia kelljen ujra.
- Festa
Ez az!!Nehogy már azt várjuk vissza akivel kétszer is éppen csak meglett a Bl.
Meg ránk szabadította Naingolannt és elngedtr Rafinhát.
A ló tulsó oldala.Akkor jöjjön Allegri ,de vissza ne lépjünk már!!!
- Cupi
Pontosan. Nehogy már visszahozzuk a kopaszt. Fórum 95% szerintem örült amikor lelépett. Nem kell ő ide. Conte menjen ez nem kérdés de akkor már gazdálkodjuk ki valahogy Allegrit.
Ha gyengébb keretünk volt ha nem én nem felejtem el neki, hogy az utolsó évében egy Empoli ellen hazai pályán szívroham közeli állapotban lett csak meg a 4. hely. Köszi én nem kérek belőle.
- mike
A Chelsea-től is így lépett le, ha tőlünk is így, akkor élő ember nem lesz aki szerződést köt vele.
Persze gondolom erre most tesz magasról, és tartja a markát.
Érthetetlen ha semmi elvárás nincs meghatározva, mondjuk egy BL csoportból kiesés + a bajnokságban dobogón kívüli pozíció nálam alapból lehetőséget adna a szerződésbontásra. 12 milliót adunk neki, és semmi kontroll ?
Persze, örültünk hogy leváltottuk a kopaszt.
Most maximum az van, hogy az ördöggel is cimborálnánk, hogy ez a töketlen barom leváltásra kerüljön.
Spalletti nem reális:)
Sajnos az edzőcsere sem, amíg van matematikai esélyünk, biztosan maradni fog
Amúgy mennyi lenne a lelépési pénze most ?
A hátralévő másfél évnyi fizu ?