Hát ehhez nem is kell különösebb éleslátás, Hakimi sztárjelöltként érkezett, ezért is várunk tőle nagyon sokat:))
A szokásos szürke robotfocival, de simán vezetünk, jó lenne még gólokat rúgni.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Jönnek majd a kérők ahogy szoktak,de jó lenne ha Maicon szintű ember lenne belőle.
Perisic meg Hakimi oldalt cserélt egy időre. Néha csinaltatja ezt Conte a szelsokkel, csak nem értem minek. Perisic sosem volt jobb szélső, Hakimi meg balNerazzurri írta: ↑2020.12.05. 22:15 Ez a csicska pericsicska mi az anyukáját keresett Hakimi helyén a gólnál??
Hakimi 2!! Forza Inter!!
Nagy faszság volt, a gól előtt fél perccel is úgy rohangált szegény Hakimi ott a bal oldalon össze-vissza, mint a mérgezett egér, miközben Conte ordibált neki... szép gólt lőtt nagyon megint! Lukakut jó, hogy levitte, kell neki a pihenés, 2 kurvanagy ziccert is elbalfaszkodott sajnos, fontos meccseken ez nem fog beleférni.alwin91 írta: ↑2020.12.05. 22:18Perisic meg Hakimi oldalt cserélt egy időre. Néha csinaltatja ezt Conte a szelsokkel, csak nem értem minek. Perisic sosem volt jobb szélső, Hakimi meg balNerazzurri írta: ↑2020.12.05. 22:15 Ez a csicska pericsicska mi az anyukáját keresett Hakimi helyén a gólnál??
Hakimi 2!! Forza Inter!!
Alexis is.Bár kicsit sokat forgolodik a passzok előtt.
Negatív pedagógia..Én játszattam nem élt vele
Engem az a forgolódása nagyon idegesít mert többször eladta így a labdát...meg volt amikor csak a bírónak köszönhette, hogy nem vették el tőle mert lefújták. Egyébként jól nyomja de ezt elfelejthetné.
Más logikus magyarázat nem nagyon lehet arra,hogy egy jó nevű playmakert időhuzó cserének használja,
Brozo szerintem nélkülözhetetlen, védekezésben, labdatartásban és passzokban is sokat tesz hozzá, nélküle nincs középpályánk.
Nincs 6 alatt játékosunk.interfan írta: ↑2020.12.06. 07:31 Ertekelesek:
- Sky:
Hakimi 8
Brozovic 7
Lukaku 7
Skriniar 6,5
Bastoni 6,5
Sanchez 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
Darmian 6
Barella 6
Gagliardini 6
Perisic 6
Martinez 6
Vidal 6
- SM:
Hakimi 7,5
Brozovic 7
Skriniar 7
Bastoni 7
Lukaku 7
Handanovic 6,5
Sanchez 6,5
DeVrij 6
Darmian 6
Barella 6
Gagliardini 6
Vidal 6
Martinez 6
Perisic 6
- FcInternews:
Hakimi 7
Brozovic 7
Handanovic 6,5
Skriniar 6,5
Gagliardini 6,5
Vidal 6,5
Sanchez 6,5
Lukaku 6,5
Bastoni 6
DeVrij 6
Martinez 6
Barella 6
Darmian 6
Perisic 6
- FcInter1908:
Hakimi 8
Skriniar 7,5
Brozovic 7,5
Sanchez 7
Lukaku 7
DeVrij 6,5
Bastoni 6,5
Gagliardini 6,5
Perisic 6,5
Handanovic 6
Barella 6
Darmian 6
Vidal 6
Martinez 6
- Calciomercato.com:
Hakimi 8
Brozovic 7,5
Sanchez 7
Handanovic 6,5
Skriniar 6,5
Bastoni 6,5
Barella 6,5
Gagliardini 6,5
Perisic 6,5
Lukaku 6,5
DeVrij 6
Martinez 6
Darmian 6
Vidal 6
Hakimi a vilag talan 2.legjobb jobbhatvedje.Festa írta: ↑2020.12.06. 07:58Nincs 6 alatt játékosunk.interfan írta: ↑2020.12.06. 07:31 Ertekelesek:
- Sky:
Hakimi 8
Brozovic 7
Lukaku 7
Skriniar 6,5
Bastoni 6,5
Sanchez 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
Darmian 6
Barella 6
Gagliardini 6
Perisic 6
Martinez 6
Vidal 6
- SM:
Hakimi 7,5
Brozovic 7
Skriniar 7
Bastoni 7
Lukaku 7
Handanovic 6,5
Sanchez 6,5
DeVrij 6
Darmian 6
Barella 6
Gagliardini 6
Vidal 6
Martinez 6
Perisic 6
- FcInternews:
Hakimi 7
Brozovic 7
Handanovic 6,5
Skriniar 6,5
Gagliardini 6,5
Vidal 6,5
Sanchez 6,5
Lukaku 6,5
Bastoni 6
DeVrij 6
Martinez 6
Barella 6
Darmian 6
Perisic 6
- FcInter1908:
Hakimi 8
Skriniar 7,5
Brozovic 7,5
Sanchez 7
Lukaku 7
DeVrij 6,5
Bastoni 6,5
Gagliardini 6,5
Perisic 6,5
Handanovic 6
Barella 6
Darmian 6
Vidal 6
Martinez 6
- Calciomercato.com:
Hakimi 8
Brozovic 7,5
Sanchez 7
Handanovic 6,5
Skriniar 6,5
Bastoni 6,5
Barella 6,5
Gagliardini 6,5
Perisic 6,5
Lukaku 6,5
DeVrij 6
Martinez 6
Darmian 6
Vidal 6
Hakimi bár nem volt tökéletes,de ha duplázik egy "hátvéd" akkor simán lehet 8
Utoljára szerintem Maicon volt aki ezthasonló poszton összehozta.
Tavaly Wb pozicíóban Candreva 3 ,Young 4 ,Birgahi 2 gólt szerzett a teljes szezonban és most Hakimi 3-nál jár.
Kár volt temetni meg azt gondolni,hogy Darmian kiszorította.
De Festa azt irtad hogy Candreva 3 golos, szoval az 5 gollal sem jon ki a matek.Festa írta: ↑2020.12.06. 09:27 Candreva nálam 5 gólos a bajnokságban .
Lecce,Parma,Spal,Verona,Brescia ellen szerzett gólt.
Biraghi a Spal ellen meg a Sassulo ellen szerzett gólt bajnokin.
Persze ha az egész szezonra gondoltál akkor Biraghi szerzett még a Ludogerecnek is.
Januárban legkésőbb Hakimi mindegyik számot túlteljesiti majd.![]()
Sajnos ide jutottunk, es hat lathatjuk miert hogyan es ki mennyire fair.
Ezzel sokan vagyunk így
Az nem lehet, hogy Eriksen a formája és edzésen mutatott teljesítmény alapján kap ennyi percet? Értem az angol kommentátort, hogy a PL, meg minden, de ez a Serie A, itt is elkezdhetne valami teljesítményt nyújtani, hogy ne csak a PR értékéből követeljük csapatba...
Ugyanigy gondolkozok en is Mike.mike írta: ↑2020.12.06. 10:33Ezzel sokan vagyunk így![]()
Azt hogy váltani kell és visszahozni a 3-5-2-őt, azt Conte változtatása előtt már hetekkel írtuk, neki ezt is lassan sikerült észrevenni. Mázli hogy nem ment rá az egész szezon....
Most zsinórban 4 győzelmünk van, ha a Shakhtar ellen meglesz az ötödik, és a továbbjutás, akkor talán pályára álltunk.
Ettől még nem hiszem hogy Conte az emberünk, szerintem ezzel a stílussal és robotfocival van egy szint ami fölé semmiképp nem juthatunk - ezt Conte munkássága eddig is bizonyította.
Legyen meg a továbbjutás, húzzuk be a scudettót, és nyáron keressünk egy modern felfogású edzőt.
Szerdán hozni kell a papírformát a Shakhtar ellen, és drukkoljunk a Margitnak, hogy ők is hozzák.
2 percet kapott!!! Hogy nyujtson barmit is ha nem kap lehetoseget??? Ki van csukva hogy maradjon!!! Egy ilyen jatekos nem ulhet a kispadon tartosan!!!!bodimiki7 írta: ↑2020.12.06. 10:42Az nem lehet, hogy Eriksen a formája és edzésen mutatott teljesítmény alapján kap ennyi percet? Értem az angol kommentátort, hogy a PL, meg minden, de ez a Serie A, itt is elkezdhetne valami teljesítményt nyújtani, hogy ne csak a PR értékéből követeljük csapatba...
Remélem ha nem adunk túl rajta, akkor hasonló utat jár be, mint Skriniar, aki mióta kezdőbe került elég stabil a korábbi önmagához képest.
Ezzel csak az a baj hogy ha veletlenul megynyerjuk a Scudettot akkor Conte biztosan maradni fog, nem mellesleg 100% hogy azonnal szerzodes hosszabitast fog kerni, amit a pillanat heveben meg akar meg is adnak neki!interfan írta: ↑2020.12.06. 10:58Ugyanigy gondolkozok en is Mike.mike írta: ↑2020.12.06. 10:33Ezzel sokan vagyunk így![]()
Azt hogy váltani kell és visszahozni a 3-5-2-őt, azt Conte változtatása előtt már hetekkel írtuk, neki ezt is lassan sikerült észrevenni. Mázli hogy nem ment rá az egész szezon....
Most zsinórban 4 győzelmünk van, ha a Shakhtar ellen meglesz az ötödik, és a továbbjutás, akkor talán pályára álltunk.
Ettől még nem hiszem hogy Conte az emberünk, szerintem ezzel a stílussal és robotfocival van egy szint ami fölé semmiképp nem juthatunk - ezt Conte munkássága eddig is bizonyította.
Legyen meg a továbbjutás, húzzuk be a scudettót, és nyáron keressünk egy modern felfogású edzőt.
Szerdán hozni kell a papírformát a Shakhtar ellen, és drukkoljunk a Margitnak, hogy ők is hozzák.
Hozzuk a papirformat a Shaktar ellen, legyen szerencsenk a masik meccsen, majd a sorsolasnal.
Huzzuk be a Scudettot, iden erre minden adott.
Nyaron pedig Conte a "csucson" tavozzon.
Ide pedig ahogy irod, jojjon egy "modern felfogasu edzo".
Én akkor imádnám.
Korábban is írtad, hogy Hakimi be van korlátozva Conte miatt. Itt mire gondolsz? Többet kell védekeznie mint Dortmunban? Ez tény de nem Conte miatt hanem azért mert ez az olasz bajnokság. Teljesen más kultúra, taktikai foci, kemény védekezés.