Hát nem tudom, de én Perisicet rühellem a legjobban.mike írta: ↑2020.12.20. 21:17 Szerintem is sok a szerethető játékos.
Handa, Skrini, Bastoni, DeVrij, Hakimi, Barella, Lukaku, Lautaro, Alexis, Dambro, Sensi stb ezt mindet bírom.
Nekem egyetlen személlyel van bajom, aki miatt ez az egész fájdalmas és szinte érdekteken lett.
Aki miatt még a győzelmeknek sem lehet tisztán örülni.
Ez van, a másik gyuvés köcsöggel, lippivel is így jártunk....és nem tanultunk belőle.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
cuchu11
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- Festa
Szerintem az jó,hogy a játékosokkal szimpatizálunk mert így azért tudunk szurkolni nekik.mike írta: ↑2020.12.20. 21:17Szerintem is sok a szerethető játékos.
Handa, Skrini, Bastoni, DeVrij, Hakimi, Barella, Lukaku, Lautaro, Alexis, Dambro, Sensi stb ezt mindet bírom.
Nekem egyetlen személlyel van bajom, aki miatt ez az egész fájdalmas és szinte érdekteken lett.
Aki miatt még a győzelmeknek sem lehet tisztán örülni.
Ez van, a másik gyuvés köcsöggel, lippivel is így jártunk....és nem tanultunk belőle.
Conte nem szimpatikus a nyilatkozataival nem szeretjük a 3-5-2-t ,de a játékosai valamiért kedvelik.
Ezért ezt az évet még kikel húzni vele és nem pl az idegesítő cserérie vagy Gagliardini kezdetésére meg Eriksen nem játszatására fókuszálni.Én ezzel úgy vagyok,hogy még mindig jobban szeretem a csapatot mint amennyire utálom Contét.
- Portiere32
Lehet én vagyok a hülye, de azért ne üljünk már fordítva a lovon.
10 éven keresztül szopunk 9. meg épphogy 4. helyekkel. 10 éven keresztül a fél karunkat oda adtuk volna egy bajnoki címért. Most meg mindenki elkönyvelte a bajnoki címet mert úgyis gyenge mindenki... és csak a morgás megy hogy szar a játék.
Ne a szép játékért sírjunk egyelőre, hanem hogy legyünk bajnokok...
10 éven keresztül szopunk 9. meg épphogy 4. helyekkel. 10 éven keresztül a fél karunkat oda adtuk volna egy bajnoki címért. Most meg mindenki elkönyvelte a bajnoki címet mert úgyis gyenge mindenki... és csak a morgás megy hogy szar a játék.
- Festa
A Dortmundban csillogott .Nálunk is próbál csak most kevésbé fényesebben.
- mike
Szerintem meg mindenkinek saját joga eldönteni hogy miért sírPortiere32 írta: ↑2020.12.20. 22:34 és csak a morgás megy hogy szar a játék.
- Cupi
Én is.
Elégedett vagyok a mutatott játékkal? Persze, hogy nem. El tudnék képzelni mást a padon? Naná.
- PellerG
Ennyi.mike írta: ↑2020.12.20. 22:59Szerintem meg mindenkinek saját joga eldönteni hogy miért sírPortiere32 írta: ↑2020.12.20. 22:34 és csak a morgás megy hogy szar a játék.
Ne a szép játékért sírjunk egyelőre, hanem hogy legyünk bajnokok...![]()
Nem tiki-taka focit várunk itt sokan, de valami minimális fociélmény jól esne a sok nézhetetlen produktum mellett.
- Festa
Conte sosem volt a látványos játékáról híres,de az eredményeket mindenhol hozta.PellerG írta: ↑2020.12.20. 23:25Ennyi.mike írta: ↑2020.12.20. 22:59Szerintem meg mindenkinek saját joga eldönteni hogy miért sírPortiere32 írta: ↑2020.12.20. 22:34 és csak a morgás megy hogy szar a játék.
Nem tiki-taka focit várunk itt sokan, de valami minimális fociélmény jól esne a sok nézhetetlen produktum mellett.
A nézhető focihoz egy teljesen fitt Sensi Gagliardini helyett már előrelépés lehetne.
A tavasz még nagyon messze van ha visszaesünk akkor persze a kárrogónak igazuk lesz.
Amennyiben a lazio legalább 1 pontot tud szerezni a Milán ellen és mi nyerünk akkor telelhetünk a tabella tetején.
Érthető,hogy sokan nem rajonganak Conte munkásságáért az El döntő bukása ,hiszti az Atalanta meccs után és a Bl-ből való kiesés.
Viszont azt látom sajnos,hogy a győzelem meg a kupa mindent megszépít.
Persze a Triplete csapatba mindenkit szerettünk vagy mégsem.Pandev sosem volt Bl győztes típus mégis ő nyert és nem Ibrahimovics.
Muntari fúúú de rüheltem és nem voltam egyedül Persze a győztes csapatban mindenki jó volt.
Chivu meg középhátvéd helyett balbekbe volt erőltetve és hát a Bl gxőztes csapat leggyengébb.
Persze a 2011-es kupagyőzelem óta nem nyertünk semmit és azóta mindenki szar.
Én nem tudnék úgy szurkolni,hogy 1 játékossal sem szimpatizálok.
2013 utáni szakaszban is ott volt egy Palacio aki erőn felül teljesített,pedig még Bl-be sem jutott.
Icardi kétszer volt olasz gólkirály és a csapat elsőszámú sztárja volt.Rengeteg fontos gólt szerzett és akkor ezért lehetett lelkesedni.Később kiderült,hogy fejben nagxyjából egy 12 éves gyerek szinvonalán volt.
Mint tehetség itt volt Coutinho meg Kovacic is .Nem itt teljesedtek ki,de a tehetségüket nem csak a tifosok látták hanem a külföldi klubok is ahol hanem is mindig vezérszerepben,de ott voltak a keretben.Mind 2 Bl győztes.
Voltak játékosok akik azért igyekeztek és nem lehet elővenni őket viszont sokkal több van akit meg igen.
Sajnos olyan sok edzőváltás volt nálunk mint kb a Palermonál csúcsidőszkban.
Egy Európa legjobb védője Vidic nálunk miért bukot meg??
Diego Forlán aki kétszer aranycipős és a 2010-es Vb legjobb játékosa miért bukott meg??
Szerintem a rengeteg rossz vezető döntés miatt.Edzőváltások és gyors kirugások.Low cost igazolások.
Thohir meg csak meg akarta menteni a klubot.A Sunning is rossz döntésekkel indított .
A huzóneveknek szánt J.Mario meg Barbosa rendre megbuktak.A tavaly nyár Lukakuval meg Barellával és őszig Sensivel nagyon másképp nézett ki.
A győztes mindent visz.A mai csapatra is másképp néznék ha augsuztus 20-án sikerült volna leggyőzni a Sevillát!!
Az nagyon fájt akkor.Viszont még mindig tart az idény és még nem tartunk ott ,hogy elengedjük az idény eleji céljainkat.
Tehát mindent megértek rendelhet mindenki névtelen mezt,de szerintem van kiért lelkesedni.
Az edzőnkért persze nem lehet:)
- hvmetal
Minden győzelem után azt olvasom , hogy valaki megelőzte Interfant , ès Ő , mint mentor dicsőíti a remek összefoglalást , ha elèg negatív .
Itt semmi nem ok , de legalább eredmènyesek vagyunk . Ugyanúgy nem volt játèkunk csak bárkinek lefeküdtünk az elmúlt èvekben .
Akinek Conte miatt nem kell a scudetto , az nem a csapat èrdekeit nèzi ès nem tudom miben èlt az elmúlt 6-7 èvben . Amúgy sem tudjuk mik a sárgák cèljaik...
Nem nèzek meg minden meccset , tufom , hogy szar , időpocsèklás . Egèsz èv ilyen lesz . Ha scudetto lesz a vège kibírható .
Az is boritèkolható volt , hogyha nem milliárdos olasz szurkoló veszi át az elnöksèget , hanem befektetők , sok minden megváltozhat . Nincs már meg az az atmoszfèra a csapat körül .
Egybe kell tartani a Barella, Bastoni , Martinez , Skriniar sort , ès ez is változhat jó irányba .
Itt semmi nem ok , de legalább eredmènyesek vagyunk . Ugyanúgy nem volt játèkunk csak bárkinek lefeküdtünk az elmúlt èvekben .
Akinek Conte miatt nem kell a scudetto , az nem a csapat èrdekeit nèzi ès nem tudom miben èlt az elmúlt 6-7 èvben . Amúgy sem tudjuk mik a sárgák cèljaik...
Nem nèzek meg minden meccset , tufom , hogy szar , időpocsèklás . Egèsz èv ilyen lesz . Ha scudetto lesz a vège kibírható .
Az is boritèkolható volt , hogyha nem milliárdos olasz szurkoló veszi át az elnöksèget , hanem befektetők , sok minden megváltozhat . Nincs már meg az az atmoszfèra a csapat körül .
Egybe kell tartani a Barella, Bastoni , Martinez , Skriniar sort , ès ez is változhat jó irányba .
- mike
Legalább van olyan aki meg is akarja érteni amit irok, már ez is valami:))PellerG írta: ↑2020.12.20. 23:25Ennyi.mike írta: ↑2020.12.20. 22:59Szerintem meg mindenkinek saját joga eldönteni hogy miért sírPortiere32 írta: ↑2020.12.20. 22:34 és csak a morgás megy hogy szar a játék.
Ez a sok ferdítés, hogy nem akarunk scudettót, meg ilyesmik, ezeket nem tudom honnan szeditek, senki sem írt ilyet.
Az is nyilvánvaló hogy itt mind jobban szeretjük az Intert, mint amennyire Contét utáljuk.
Már akkor Interes voltam mikor Zanettit és Rambertet egyben leigazoltuk, lehet számolgatni:) Nem is kérdés az elhivatottság, bárki lehetne innen liverpoolos, bayernes, psg-s, de mi itt akarunk értelmes futballt, és rohadtul nem kapjuk meg.
Conte hogy eredményes, az nézőpont kérdése. Kb 1 hete hasonlítottam össze a lenézett Mancinivel. Teljesen azonos az eredménylistájuk....Conte semmivel sem jobb vagy eredményesebb edző.
Nézhetetlen, élvezhetetlen, és önkínzó a játékunk. Speziák ellen lehet elég, de a kupákban középszintű csapatok is megfinhattak minket. (Sevilla, Shakthar, Gladbach).
Lehetne ezt másképp is, mert ez a csapat alkalmas lenne jobb focira, hogy ne kelljen minden meccset végigszenvedni.
- interfan
Igen Festa, de akkor a szar jatekosaink is eron felul teljesitettek, es adtak valami pluszt.Festa írta: ↑2020.12.21. 00:03Conte sosem volt a látványos játékáról híres,de az eredményeket mindenhol hozta.
A nézhető focihoz egy teljesen fitt Sensi Gagliardini helyett már előrelépés lehetne.
A tavasz még nagyon messze van ha visszaesünk akkor persze a kárrogónak igazuk lesz.
Amennyiben a lazio legalább 1 pontot tud szerezni a Milán ellen és mi nyerünk akkor telelhetünk a tabella tetején.
Érthető,hogy sokan nem rajonganak Conte munkásságáért az El döntő bukása ,hiszti az Atalanta meccs után és a Bl-ből való kiesés.
Viszont azt látom sajnos,hogy a győzelem meg a kupa mindent megszépít.
Persze a Triplete csapatba mindenkit szerettünk vagy mégsem.Pandev sosem volt Bl győztes típus mégis ő nyert és nem Ibrahimovics.
Muntari fúúú de rüheltem és nem voltam egyedül Persze a győztes csapatban mindenki jó volt.
Chivu meg középhátvéd helyett balbekbe volt erőltetve és hát a Bl gxőztes csapat leggyengébb.
Persze a 2011-es kupagyőzelem óta nem nyertünk semmit és azóta mindenki szar.
Én nem tudnék úgy szurkolni,hogy 1 játékossal sem szimpatizálok.
2013 utáni szakaszban is ott volt egy Palacio aki erőn felül teljesített,pedig még Bl-be sem jutott.
Icardi kétszer volt olasz gólkirály és a csapat elsőszámú sztárja volt.Rengeteg fontos gólt szerzett és akkor ezért lehetett lelkesedni.Később kiderült,hogy fejben nagxyjából egy 12 éves gyerek szinvonalán volt.
Mint tehetség itt volt Coutinho meg Kovacic is .Nem itt teljesedtek ki,de a tehetségüket nem csak a tifosok látták hanem a külföldi klubok is ahol hanem is mindig vezérszerepben,de ott voltak a keretben.Mind 2 Bl győztes.
Voltak játékosok akik azért igyekeztek és nem lehet elővenni őket viszont sokkal több van akit meg igen.
Sajnos olyan sok edzőváltás volt nálunk mint kb a Palermonál csúcsidőszkban.
Egy Európa legjobb védője Vidic nálunk miért bukot meg??
Diego Forlán aki kétszer aranycipős és a 2010-es Vb legjobb játékosa miért bukott meg??
Szerintem a rengeteg rossz vezető döntés miatt.Edzőváltások és gyors kirugások.Low cost igazolások.
Thohir meg csak meg akarta menteni a klubot.A Sunning is rossz döntésekkel indított .
A huzóneveknek szánt J.Mario meg Barbosa rendre megbuktak.A tavaly nyár Lukakuval meg Barellával és őszig Sensivel nagyon másképp nézett ki.
A győztes mindent visz.A mai csapatra is másképp néznék ha augsuztus 20-án sikerült volna leggyőzni a Sevillát!!
Az nagyon fájt akkor.Viszont még mindig tart az idény és még nem tartunk ott ,hogy elengedjük az idény eleji céljainkat.
Tehát mindent megértek rendelhet mindenki névtelen mezt,de szerintem van kiért lelkesedni.
Az edzőnkért persze nem lehet:)
Most ott jarunk, hogy a jo jatekosaink sem tudnak sokszor egy atlagot hozni.
A gyenge jatekosainkat hagyjuk is...
Nagyon szep es jo, ha a karacsonyt az elso helyen toltjuk.
De ez megvolt tavaly is, 14 es 17 fordulo utan is, egy kicsit tobb ponttal, es akkor jogosan orulhettunk mert 1 eve ilyenkor igenis latszott valami.
Csak elismerve tudtam az akkori csapatrol, teljesimtenyrol, sot meg jatekrol is beszelni.
Minden varakozast felulmultunk.
De egyszeruen utanna megtort valami...
Es semmi, de semmi fejlodes, elorelepes nem latszik.
Sot mondjam azt, talan vissza is leptunk azota.
Ezek az altalad idehozott bukott jatekosok meg megmutatjak, miert nem szabad hozni 32-33 feletti jatekosokat.
Nyugodtan beleirhattuk volna a nyari Conte bajnokokat is, mert ok is legalabb akkora nullak mint az altalad emlitett Vidic vagy Forlan.
Barki jott 32-33 evesen csunyan vege lett...
Okos ember a sajat karan tanul, hulye a sajatjan, es hat valakinek mar mindegy, na ezt kellene megnezni azoknak akik jovahagytak iden nyaron is a 33+ vonalat.
- interfan
Mancini kapcsan is sajnos tenyleg nagyon hasonlo a palyafutas.mike írta: ↑2020.12.21. 07:16Legalább van olyan aki meg is akarja érteni amit irok, már ez is valami:))
Ez a sok ferdítés, hogy nem akarunk scudettót, meg ilyesmik, ezeket nem tudom honnan szeditek, senki sem írt ilyet.
Az is nyilvánvaló hogy itt mind jobban szeretjük az Intert, mint amennyire Contét utáljuk.
Már akkor Interes voltam mikor Zanettit és Rambertet egyben leigazoltuk, lehet számolgatni:) Nem is kérdés az elhivatottság, bárki lehetne innen liverpoolos, bayernes, psg-s, de mi itt akarunk értelmes futballt, és rohadtul nem kapjuk meg.
Conte hogy eredményes, az nézőpont kérdése. Kb 1 hete hasonlítottam össze a lenézett Mancinivel. Teljesen azonos az eredménylistájuk....Conte semmivel sem jobb vagy eredményesebb edző.
Nézhetetlen, élvezhetetlen, és önkínzó a játékunk. Speziák ellen lehet elég, de a kupákban középszintű csapatok is megfinhattak minket. (Sevilla, Shakthar, Gladbach).
Lehetne ezt másképp is, mert ez a csapat alkalmas lenne jobb focira, hogy ne kelljen minden meccset végigszenvedni.
De egyebkent tenyleg erdemes arra ranezni, tavaly ilyenkor hogy alltunk.
14 meccs utan elso hely 37 ponttal.
Karacsonykor meg 17 meccs 13 GY 3X 1V.
Kiestunk a BL-bol, mert Conte alkalmatlan oda, de legalabb az EL ott volt.
Volt jatekunk, sot tovabbmegyek voltak meccsek ahol igazan szepen jatszottunk.
Volt elkepzeles, volt irany, volt egy projekt.
Azota meg...
Valaki itt leirta korabban, tavaly telen valami megtort.
Azota pedig az elobb emlitett dolgok egyszeruen nincsenek.
Fejlodes helyett meg visszafejlodes van.
Mind eredmenyekben, mind jatekban.
-
bali06
A Bl kieses tényleg gaz, de ne felejtsük mar el, hogy nem volt a csapatnak alapozasa nyaron, hanem rögtön jott a következő szezon es heti 2 meccs allandoan, es meg beraktak valogatott meccseket is. Minden csapatnal elmondjak, hogy hetkozben eselyuk sincs a taktikai gyakorlasra, csak edzenek es probaljak frissen tartani a jatekosokat. Nem csak nalunk vannak erdekes eredmenyek es gyenge jatek.interfan írta: ↑2020.12.21. 07:29Mancini kapcsan is sajnos tenyleg nagyon hasonlo a palyafutas.mike írta: ↑2020.12.21. 07:16Legalább van olyan aki meg is akarja érteni amit irok, már ez is valami:))
De egyebkent tenyleg erdemes arra ranezni, tavaly ilyenkor hogy alltunk.
14 meccs utan elso hely 37 ponttal.
Karacsonykor meg 17 meccs 13 GY 3X 1V.
Kiestunk a BL-bol, mert Conte alkalmatlan oda, de legalabb az EL ott volt.
Volt jatekunk, sot tovabbmegyek voltak meccsek ahol igazan szepen jatszottunk.
Volt elkepzeles, volt irany, volt egy projekt.
Azota meg...
Valaki itt leirta korabban, tavaly telen valami megtort.
Azota pedig az elobb emlitett dolgok egyszeruen nincsenek.
Fejlodes helyett meg visszafejlodes van.
Mind eredmenyekben, mind jatekban.
- interfan
Ez oke lenne, de sajnos tavaly telen indult el valami lefele, ott tort meg valami. Azota van ez.
Pedig akkor se Covid, se semmi nem volt, megis megtort az egesz.
Ertelmszeru hogy mindenhol vannak rossz meccsek, ez vilagos.
Dehat mint mindenben, nem mindegy az arany.
Pedig akkor se Covid, se semmi nem volt, megis megtort az egesz.
Ertelmszeru hogy mindenhol vannak rossz meccsek, ez vilagos.
Dehat mint mindenben, nem mindegy az arany.
- Festa
Szélmalom harcot nem érdemes folytatni,mivel szerintem itt senki nem kedveli Contét.
Arra meg,hogy nyár után is maradna nincs esély .Az a kérdés,hogy a maradék félév Conteoutjaival lesz tele a meccs topic
vagy lesz más téma is azért kérdés Conte nem azért maradt mert hagyták hanem mert Zhang így döntött .Reméljük meg van már fejben az utód is aki nagyon remélem ,hogy nem Allegri lesz.Elég volt már a klubhoz nem kötödő Mazzari,Ranieri,Conte féle edzőkből
Sztankovics is eltudná érni a Bl helyet és adni kéne neki időt.A Triplete csapat tagjaként biztos több türelmet kapna a Nordtól is.
Conte nem fog változtatni a 3-5-2-n és nem fog megtanulni cserélni sem.
Lehetne foglalkozni Hakimivel aki már 4 gólnál tart vagy Lukakuval aki élete formájában van.
Azt,hogy a játékosaink mit tudnak meglehet nézni az utolsó válogatott meccseken is .
Arra meg,hogy nyár után is maradna nincs esély .Az a kérdés,hogy a maradék félév Conteoutjaival lesz tele a meccs topic
vagy lesz más téma is azért kérdés Conte nem azért maradt mert hagyták hanem mert Zhang így döntött .Reméljük meg van már fejben az utód is aki nagyon remélem ,hogy nem Allegri lesz.Elég volt már a klubhoz nem kötödő Mazzari,Ranieri,Conte féle edzőkből
Sztankovics is eltudná érni a Bl helyet és adni kéne neki időt.A Triplete csapat tagjaként biztos több türelmet kapna a Nordtól is.
Lehetne foglalkozni Hakimivel aki már 4 gólnál tart vagy Lukakuval aki élete formájában van.
Azt,hogy a játékosaink mit tudnak meglehet nézni az utolsó válogatott meccseken is .
- Nerazzurri
Jó lenne, ha ezen egy kicsit te is elgondolkodnál. Annyira görcsösen ragaszkodsz a saját álláspontodhoz, hogy meg sem hallod mások véleményét. Megérteni meg nyilván nem is akarod.
Szerintem az itt nem kérdés, hogy mindenki utálja Contet. Ki jobban, ki kevésbé. De azért az, hogy a játékosok nem tehetnek semmiről, az egy vicc. Már ezerszer leírtuk, hogy miért..
- interfan
"Arra meg,hogy nyár után is maradna nincs esély"Festa írta: ↑2020.12.21. 08:36 Szélmalom harcot nem érdemes folytatni,mivel szerintem itt senki nem kedveli Contét.
Ebben te ennyire biztos vagy?
Miert ennyire biztos ez?
Mire alapozod ezt?
Nem hiszem hogy "szelmalom harc" ez, egyszeru dolgok amiket latunk.
Nem Conterol, hanem az erdemenyekrol es jatekrol.
-
R9.
- interfan
- Festa
A logika az,hogy akkor már csak tőle kéne megválni és mer Luciano bácsit nem kell fizetni.interfan írta: ↑2020.12.21. 08:41"Arra meg,hogy nyár után is maradna nincs esély"Festa írta: ↑2020.12.21. 08:36 Szélmalom harcot nem érdemes folytatni,mivel szerintem itt senki nem kedveli Contét.
Miert ennyire biztos ez?
Mire alapozod ezt?
- interfan
Logika nem egyenlo a "nyar utan maradna nincs esellyel".Festa írta: ↑2020.12.21. 09:01A logika az,hogy akkor már csak tőle kéne megválni és mer Luciano bácsit nem kell fizetni.interfan írta: ↑2020.12.21. 08:41"Arra meg,hogy nyár után is maradna nincs esély"Festa írta: ↑2020.12.21. 08:36 Szélmalom harcot nem érdemes folytatni,mivel szerintem itt senki nem kedveli Contét.
Miert ennyire biztos ez?
Mire alapozod ezt?
Azt hittem mar valami belso infod van.
De sajnos Conte szerzodese tovabbra is 2022-ig szol, es nem ugy ismerjuk aki csak ugy lemond a penzrol.
Sajnos mennyi is mennyi nem logikus dontes szuletett mar itt.
El sem kezdi inkabb az ember, mert soha nem er a vegere...
Latjuk a mai napig hogy beszel rola Zhang.
Pontosan latjuk mekkora alma volt Conte.
Te eltudod kepzelni, hogy egy esetleges Scudetto utan kitegyek?
Latva a tavalyt, latva a sajat tortenelmunket az elmult evekben.
Oszinten kerdezem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2020.12.21. 09:07-kor.
- mike
Ha már megint személyeskedünk, akkor az első mondatodban javasolt dolgokat Te is megtehetnéd:)Nerazzurri írta: ↑2020.12.21. 08:40Jó lenne, ha ezen egy kicsit te is elgondolkodnál. Annyira görcsösen ragaszkodsz a saját álláspontodhoz, hogy meg sem hallod mások véleményét. Megérteni meg nyilván nem is akarod.)
Szerintem az itt nem kérdés, hogy mindenki utálja Contet. Ki jobban, ki kevésbé. De azért az, hogy a játékosok nem tehetnek semmiről, az egy vicc. Már ezerszer leírtuk, hogy miért..
Hol írtam hogy a játékosok nem tehetnek semmiről ?
Én azt írtam hogy élhetőbb rendszerben sokkal jobban ki tudnának teljesíteni, igazából szerintem nem csak mi, hanem a játékosok sem értik mit akarunk játszani:)
Mindegy hagyjuk, tényleg szélmalomharc minden oldalról.
-
Fan Gusto
Picit más téma, de az elmúlt 10 évben sokszor előfordult, hogy decemberben-januárban összeomlottunk, pedig addig egészen szépen menetelgettünk. Most a szezon eleje sikerült botrányosra, de ha ez azzal jár, hogy idén innentől a Scudetto magasba emeléséig stabilan gyűjtögetjük a pontokat (még, ha gyenge játékkal is), akkor én benne vagyok.
- interfan
Fura tema ez, de igazabol kb ugyanugy allunk most is, mint amikor irod szepen menetelgetunk.Fan Gusto írta: ↑2020.12.21. 09:28 Picit más téma, de az elmúlt 10 évben sokszor előfordult, hogy decemberben-januárban összeomlottunk, pedig addig egészen szépen menetelgettünk. Most a szezon eleje sikerült botrányosra, de ha ez azzal jár, hogy idén innentől a Scudetto magasba emeléséig stabilan gyűjtögetjük a pontokat (még, ha gyenge játékkal is), akkor én benne vagyok.
Tavaly tobb pontunk volt, de visszanezve az elmult evekre nagyon hasonlo pontokat talalunk.
- Portiere32
Persze én is néznék egy kis futballt, de 10 éve nincsen... most legalább bajnoki cím legyenPellerG írta: ↑2020.12.20. 23:25Ennyi.mike írta: ↑2020.12.20. 22:59Szerintem meg mindenkinek saját joga eldönteni hogy miért sírPortiere32 írta: ↑2020.12.20. 22:34 és csak a morgás megy hogy szar a játék.
- Cupi
Tegnap Conte a meccs után elmondta nagyon fáradtak a játékosok és a szerdai lesz a 10. és egyben utolsó meccs ebben az erőltetett menetben amit még összeszorított fogakkal de ki kell bírni valahogy.
Szóval arra készüljünk, hogy a tegnapihoz hasonló szinvonal várható a Hellas ellen is. Fáradstágot teljesen megértem, brutál lehet 10 meccset lenyomni 3 naponta....szóval nekem most főleg nincsenek nagy elvárásaim csak a 3 pont. Valahogy nyerjünk és zárjuk egy győzelemmel az évet.
Nem izgat első helyen karácsonyozunk e mert nem most kell vezetni a bajnokságot hanem az utolsó forduló után.
Másfél hét szünet alatt meg remélem Conte agyalni fog, hogy hogyan lehetnénk előre kicsit keratívabbak mert az tényleg gyászos.
Januártól több pihi lesz 2 meccs között, lehet gyakorolni és jobban felkészülni a bajnoki meccsekre.
Szóval arra készüljünk, hogy a tegnapihoz hasonló szinvonal várható a Hellas ellen is. Fáradstágot teljesen megértem, brutál lehet 10 meccset lenyomni 3 naponta....szóval nekem most főleg nincsenek nagy elvárásaim csak a 3 pont. Valahogy nyerjünk és zárjuk egy győzelemmel az évet.
Másfél hét szünet alatt meg remélem Conte agyalni fog, hogy hogyan lehetnénk előre kicsit keratívabbak mert az tényleg gyászos.
Januártól több pihi lesz 2 meccs között, lehet gyakorolni és jobban felkészülni a bajnoki meccsekre.
- hvmetal
Szerintem egyèrtelmű , hogy válás lesz . Ha megnyerjük mehet dicsősègben a kèpzelt világjával , van akkora arc . Ha nem , akkor elküldik . Szerintem az lesz a kèrdès milyen formátumba ès mennyi lóvèt akaszt le a klubról .
Mancinis párhuzam teljesen jó , ezt szerintem páran tudtuk már akkor is amikor mèg csak pletykáltak róla .
Nagyon elbeszèl itt mindenki egymás mellett . Mindenki tudja , hogy az egèsz egy szar , csak van aki sanyargatja magát , hogy nem tud beletörődni , van aki wlfogadta ès próbál pozitív maradni , azt nèzi , hogy legalább jönnek most a pontok . Utálja az ember , de nyárig úgyis így marad . Egy győztes meccs után itt olvasni amit te is tudsz , hogy szar az egèsz ès bizonytalan az èv arra jó , hogy mèg lassabbnak tűnjön az idő .
Aki úgy ül le meccset nèzni , hogy majd most megmutatjuk , az inkább szedjen hangyát .
Mancinis párhuzam teljesen jó , ezt szerintem páran tudtuk már akkor is amikor mèg csak pletykáltak róla .
Nagyon elbeszèl itt mindenki egymás mellett . Mindenki tudja , hogy az egèsz egy szar , csak van aki sanyargatja magát , hogy nem tud beletörődni , van aki wlfogadta ès próbál pozitív maradni , azt nèzi , hogy legalább jönnek most a pontok . Utálja az ember , de nyárig úgyis így marad . Egy győztes meccs után itt olvasni amit te is tudsz , hogy szar az egèsz ès bizonytalan az èv arra jó , hogy mèg lassabbnak tűnjön az idő .
Aki úgy ül le meccset nèzni , hogy majd most megmutatjuk , az inkább szedjen hangyát .
- Festa
96 óta követem a csapatot és így a 98-as Uefa kupa és a 2005-ös kupagyőzelem között is a csapatnak szurkoltam.
Voltak itt Vierin át Ronaldon át óriási sztárok ,de mégiscsak a 2006-2010-is időszakban nyertük a kupákat.
2011 óta nemhogy semmi,de még Bl csoportkör sem volt.Aki nem nézi a meccseket az hol volt ebben az időszakban?
Hol volt amikor Stramával vagy Ranierivel X mecccsen át nem tudtunk nyerni.
Persze érthetó ha valaki belefáradt ebbe a 10 évbe ,de most nem Taiderek meg Dodok meg Mvillak érkeztek hanem Lukaku,Sánchez vagy pedig egy nemzetközileg is ismert Hakimi.
A legrövidebb szünet minket érintett és ez nem menti fel Contét ettől még hülyén cserél,de azért most vannak olyan játékosok akikben van potenciál.Barella vagy Bastoni és ha nem lenne sérült akkor Sensi is az Olasz válogatott alapkővei lehetnek.
A nyári extra time meg érdekes dolgokat hozott pl érdemes megnézni,hogy holt tart egy Psg vagy egy City a bajnokságban a Barcáról nem is beszélve.
Handa valóban nem ideális kapitány .Viszont ő egy elhibázott döntés Icardi kiválása után kényszerből lett az.Hosszútávon ezt meg kell oldani.Viszont Icardi után emberileg egy Lukaku összehasonlíthatatlanul szimpatikusabb ember.
Nálam hosszútávon az elpusztíthatalan Barella lenne a csk.
Voltak itt Vierin át Ronaldon át óriási sztárok ,de mégiscsak a 2006-2010-is időszakban nyertük a kupákat.
2011 óta nemhogy semmi,de még Bl csoportkör sem volt.Aki nem nézi a meccseket az hol volt ebben az időszakban?
Hol volt amikor Stramával vagy Ranierivel X mecccsen át nem tudtunk nyerni.
Persze érthetó ha valaki belefáradt ebbe a 10 évbe ,de most nem Taiderek meg Dodok meg Mvillak érkeztek hanem Lukaku,Sánchez vagy pedig egy nemzetközileg is ismert Hakimi.
A legrövidebb szünet minket érintett és ez nem menti fel Contét ettől még hülyén cserél,de azért most vannak olyan játékosok akikben van potenciál.Barella vagy Bastoni és ha nem lenne sérült akkor Sensi is az Olasz válogatott alapkővei lehetnek.
A nyári extra time meg érdekes dolgokat hozott pl érdemes megnézni,hogy holt tart egy Psg vagy egy City a bajnokságban a Barcáról nem is beszélve.
Handa valóban nem ideális kapitány .Viszont ő egy elhibázott döntés Icardi kiválása után kényszerből lett az.Hosszútávon ezt meg kell oldani.Viszont Icardi után emberileg egy Lukaku összehasonlíthatatlanul szimpatikusabb ember.
Nálam hosszútávon az elpusztíthatalan Barella lenne a csk.
- interfan
Ha mar Verona, ellenuk azert valoban lehet egy nehezebb meccs.
Roma meccset ismerjuk, de alapbol X lett.
0-0.
Tobbi meg:
Juve-Verona 1-1
Milan-Verona 2-2
Atalanta-Verona 0-2
Lazio-Verona 1-2
Persze ezek "idegenbeli" meccsek, de akkor is jo eredmenyek.
Szoval nem lesz egyszeru nyerni.
Sajnos a valodi ellenfelunk a Juve hazai palyan jatszik a Fior ellen, ezert is lenne nagyon fontos nyerni, es nem pontokat vesziteni szerdan.
Off tema:
Ha mar City, ok azert nem allnak rosszul, van egy elmaradt meccsuk ezt ne felejtsuk.
Amit ha nyernek, akkor 3.helyen vannak a bajnosagban.
BL-ben meg sima 1.hely 5 gyozelem 1 X.
Roma meccset ismerjuk, de alapbol X lett.
0-0.
Tobbi meg:
Juve-Verona 1-1
Milan-Verona 2-2
Atalanta-Verona 0-2
Lazio-Verona 1-2
Persze ezek "idegenbeli" meccsek, de akkor is jo eredmenyek.
Szoval nem lesz egyszeru nyerni.
Sajnos a valodi ellenfelunk a Juve hazai palyan jatszik a Fior ellen, ezert is lenne nagyon fontos nyerni, es nem pontokat vesziteni szerdan.
Off tema:
Ha mar City, ok azert nem allnak rosszul, van egy elmaradt meccsuk ezt ne felejtsuk.
Amit ha nyernek, akkor 3.helyen vannak a bajnosagban.
BL-ben meg sima 1.hely 5 gyozelem 1 X.
- mike
Éppen ezért bosszantó hogy a játékunkon nem látszik hogy már nem Taiderek, Dodók fociznak itt
A CSK dolog érdekes, Barella talán még túl fiatal és forrófejű hozzá, de olyan karakter aki hosszú távon is az lehetne.
Addig vihetné DeVrij, kapusnak tényleg nem való ez a szerepkör.
- alwin91
De az eredményeken igenmike írta: ↑2020.12.21. 10:10Éppen ezért bosszantó hogy a játékunkon nem látszik hogy már nem Taiderek, Dodók fociznak itt![]()
A CSK dolog érdekes, Barella talán még túl fiatal és forrófejű hozzá, de olyan karakter aki hosszú távon is az lehetne.
Addig vihetné DeVrij, kapusnak tényleg nem való ez a szerepkör.
Barella iszonyat jó játékos, de CSK-nak az én véleményem szerint nem való egy hentes. Sokkal inkább adnám Lukakunak vagy De Vrij-nak.
- Cupi
Én sem adnám kapusnak de elvileg a CSK-t a játékosok választják. Tehát valami oka biztos van amiért Handa kapta a bizalmukat ilyen téren.
De Vrij nálam is ott lenne a jelöltek közt.
- vaskalap
Contéra kitérve,ha hatalmas bakit nem csinál az idény végéig,biztos,hogy vele kezdődik el a 2021/2022-es szezon.Lehet köpködni rá,meg szídni,nincs ezzel baj,csak tisztába kell lenni ezzel.Magyarul még másfél évig nézhetjük a szimpi fociját.
- interfan
En ezzel annyiban vitatkoznek, hogy szerintem bajnoki cim nelkul biztosan nem lesz maradasa.
Kint is kb mindenki egyetert abban, hogy a Scudettoval mentheto csak ez a szezon, es kb kotelezo is hoznia Contenak.
Fel is tettek neki ezt a kerdest.
Jelenleg mar nem cel, hanem kb elvaras a Scudetto odakint.
-
Bandi76
Azért dühítő nézni ezt a produktumot mert egy normális edző aki belátja a hibáit és képes változtatni akár meccs közben is komolyabb célokért is küzdhetne ezzel a kerettel, főleg mivel a kihívóink is nagyon gyengék most. Képzeljük el egy Mourinho mit kezdett volna egy ilyen kerettel anno...Nagyon jó játékosaink vannak persze pár szarral kiegészülve akiket Conte mindenáron tol és lehúzzák a csapatot. Barellát hentesnek és hasonlónak nevezni elég komoly következtetés.... Remélem itt mindenki egyetért abban hogy messze a leglelkesebb játékosunk aki konkrétan meghal a pályán,nem fél a sérüléstől látszik hogy ég benne a tűz. Bár mindenki így küzdene mint ő és azért emellett van esze is a játékhoz amit képes is levetíteni a pályára. Abban egyetértek hogy még túl fiatal és heves ahhoz hogy csk legyen, de ha le tud majd higgadni kicsit akkor én tuti neki adnám. Addig meg Lukaku az akire egyértelműen felnéz mindenki és végig kommunikál a pályán ami nélkülözhetetlen egy csapatkapitánynál.
-
ricsinter
Ez oké, hogy nem csak nálunk vannak érdekes eredmények és meccsek, de amíg itt mindegyik meccs egy szenvedés, addig a többi csapat ha kell, akkor össze tudja kapni magát a fontos pillanatokban, de akár a kevésbé fontos meccseken is tudnak jó játékot hozni. Pl a Bayern sem lehengerlő idén, de csak rúgtak 6-ot a Salzburgnak, 5-öt a Frankfurtnak, 4-et az Atleticonak, a PSG is gyengélkedik, de az utolsó 2 BL meccsüket meggyőzően lehozták, Real is a fontos meccsekre összekapta magát, Pool is a tabella élén, hétvégén 7-et rúgtak, vagy az Atalantat is kitömték idegenben, miközben durván sok sérültjük van, Juve is kezd alakulgatni, de lehetne tovább is sorolni. Ahol nagyobb gyengélkedés van, mint pl a Barcanál, vagy a Dortmundnál, ott a vírus nélkül is meglenne ugyanez, mert ott mélyebb gyökerű problémák vannak.bali06 írta: ↑2020.12.21. 08:28
A Bl kieses tényleg gaz, de ne felejtsük mar el, hogy nem volt a csapatnak alapozasa nyaron, hanem rögtön jott a következő szezon es heti 2 meccs allandoan, es meg beraktak valogatott meccseket is. Minden csapatnal elmondjak, hogy hetkozben eselyuk sincs a taktikai gyakorlasra, csak edzenek es probaljak frissen tartani a jatekosokat. Nem csak nalunk vannak erdekes eredmenyek es gyenge jatek.
Ha megnézzük a BL csoportokat is, végül mindenhol papírforma szerint alakultak az eredmények (a miénken kívül), szóval a nehéz helyzet ellenére, azért néha lehetne életjeleket adni, nem kéne erre fogni ezt ami megy.
- mike
Valahol félúton van a megoldás.
Annyira talán nem fos a helyzet, mint amit a pályán mutatunk, hisz a bajnokságban hozogatjuk a meccseket.
Viszont nem kenhetünk mindent a covidra meg a nagy terhelésre, ezek máshol is ugyanúgy jelen vannak.
Nem cserélődött ki a keretünk, nem volt edzőváltás, látszani kellene valami fejlődésnek, de hiába keressük....
Nálam a BL kiesés megbocsáthatatlan, főleg ebből a csoportból, ez színtiszta blama, és óriási károkat okozott rövid távon is.
Persze húzzuk be a scudettót, de ebben a keretben ennél sokkal több van.
- hvmetal
Attól , hogy höbörgünk Conte nem lesz modern , jó edző .
Nem fogja azt mondani , bennem ennyi van , 1 bajnokságra jó vagyok 1 drága kerettel .
Szarok vagyunk . Lehetnènk jobbak , nem leszünk . Vele 4 vèdővel sem lennènk jobbak . Korlátolt szakmailag . Felesleges itt a csapatokkal jönni . Nem a mi szintünk .
Ha nincs vírus tudta volna használni Eriksent ? Szerintem ő nem . 1 taktikás edző . Ebben is csak az eredmènyessègig jó .
Nem fogja azt mondani , bennem ennyi van , 1 bajnokságra jó vagyok 1 drága kerettel .
Szarok vagyunk . Lehetnènk jobbak , nem leszünk . Vele 4 vèdővel sem lennènk jobbak . Korlátolt szakmailag . Felesleges itt a csapatokkal jönni . Nem a mi szintünk .
Ha nincs vírus tudta volna használni Eriksent ? Szerintem ő nem . 1 taktikás edző . Ebben is csak az eredmènyessègig jó .
-
ricsinter
Ezt már a korábbi szezonokból megtanulhattuk, hogy az annyira nem fos a helyzet, mert hozogatjuk a meccseket hozzállás hosszútávon úgysem működik. Jól mutat a tabella, meg az 5 mecces széria, de ilyenek voltak korábban is, aztán a szezon végén láthattuk, hogy mire volt elég.
-
Fan Gusto
Én továbbra is bízom benne, hogy ebben a szezonban Contéval sikeresek lehetünk. Egyrészt azért, mert nem tartom annyira rossz edzőnek - a korlátaival együtt sem -, mint itt sokan mások, másrészt, mert - ahogy azt már sokan leírták előttem - ahhoz, hogy edzőváltás legyen, óriási földbeállásra lenne szükség, azt pedig nem kívánom.ricsinter írta: ↑2020.12.21. 11:36Ezt már a korábbi szezonokból megtanulhattuk, hogy az annyira nem fos a helyzet, mert hozogatjuk a meccseket hozzállás hosszútávon úgysem működik. Jól mutat a tabella, meg az 5 mecces széria, de ilyenek voltak korábban is, aztán a szezon végén láthattuk, hogy mire volt elég.
- brecsinho
Jól mutat a 6 győzelem zsinórban és a BL kiesés után kellett ez lelkileg a csapatnak,ami valahol Conte érdeme is,ahogy összeszedte őket, sőt szerdán akár még karácsonyi elsők is lehetünk. Viszont játékunk továbbra sincs, ugyanaz a taktika minden meccsre,érthetetlen döntések (Gag >Sensi>Eriksen), meg a parókás nyilatkozatai, nem csoda,hogy nincs egekben a népszerűsége.
Januárban sok minden kiderül: 10-én Roma, 17-én Juve, közte egy Fior elleni kupameccsel,meglátjuk változik-e valami. Minimum 2-3 változtatás kell a keretben (balwing,vice-Lukaku és a Ninja/Eriksen/Vecino helyett egy használható kp), mert a Young/Perisic baloldallal - megtámogatva Gaggal - nem lehet scudettot nyerni szerintem.Ha jól kijövünk a mercatobol és kap még embert a kőbevésett taktikájához a mister (na meg elvernénk végre a csalókat..),akkor látok esélyt arra,hogy versenyben leszünk végig.
Januárban sok minden kiderül: 10-én Roma, 17-én Juve, közte egy Fior elleni kupameccsel,meglátjuk változik-e valami. Minimum 2-3 változtatás kell a keretben (balwing,vice-Lukaku és a Ninja/Eriksen/Vecino helyett egy használható kp), mert a Young/Perisic baloldallal - megtámogatva Gaggal - nem lehet scudettot nyerni szerintem.Ha jól kijövünk a mercatobol és kap még embert a kőbevésett taktikájához a mister (na meg elvernénk végre a csalókat..),akkor látok esélyt arra,hogy versenyben leszünk végig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára brecsinho 2020.12.21. 14:56-kor.
- Nerazzurri
Ahogy te is, amikor azt írod, hogy “ Legalább van olyan aki meg is akarja érteni amit irok, már ez is valami:))”.mike írta: ↑2020.12.21. 09:04Ha már megint személyeskedünkNerazzurri írta: ↑2020.12.21. 08:40Jó lenne, ha ezen egy kicsit te is elgondolkodnál. Annyira görcsösen ragaszkodsz a saját álláspontodhoz, hogy meg sem hallod mások véleményét. Megérteni meg nyilván nem is akarod.)
Csak indirekt, kicsit rejtett üzemmódban teszed én meg közvetlenül.
Nyilván értem (értjük), amit írsz, mert nem vagyunk teljesen fogyatékosok, csak nem értünk egyet, másképp látjuk.
Na de tényleg mindegy. Peace - FORZA INTER
- Inter101
Néztem a Spezia meccset ismét angol kommentátorral, akinek az egyik mondata így hangzott: Conte a heti egy meccsek specialistája......
Ennyi előnyünk van a többiekkel szemben! Ha nyerünk egy bajnokságot az a Bl, EL kiesés miatt lesz, nem azért mert Conte annyira jó edző!
Ha végig így tudjuk le a szezont és a végén mi szerezzük a legtöbb pontot a bajnokságban az a világ csodája lenne!!
Barella nagyon szimpatikus és jó játékos viszont szerintem nem egy magával ragadó ember! Én Skriniart tudnám elképzelni annak, ő nyerni akar, és nem mellesleg ha kell biztatja a többieket(régebben sok sok ilyen gesztust lehetett látni tőle és újabban megszunoben van, gondolom azért mert nem igazán szamitunk rá). Viszont őt elvileg vihetik.......
Nekem a legnagyobb bajom Conteval az hogy ha marad, hosszútávon tönkre fogja tenni a csapatot, keretet! Félek tőle, eladjuk azokat akiket nem kéne, és jönnek olyanok akikre nem lehet később számítani!!
Ennyi előnyünk van a többiekkel szemben! Ha nyerünk egy bajnokságot az a Bl, EL kiesés miatt lesz, nem azért mert Conte annyira jó edző!
Ha végig így tudjuk le a szezont és a végén mi szerezzük a legtöbb pontot a bajnokságban az a világ csodája lenne!!
Barella nagyon szimpatikus és jó játékos viszont szerintem nem egy magával ragadó ember! Én Skriniart tudnám elképzelni annak, ő nyerni akar, és nem mellesleg ha kell biztatja a többieket(régebben sok sok ilyen gesztust lehetett látni tőle és újabban megszunoben van, gondolom azért mert nem igazán szamitunk rá). Viszont őt elvileg vihetik.......
Nekem a legnagyobb bajom Conteval az hogy ha marad, hosszútávon tönkre fogja tenni a csapatot, keretet! Félek tőle, eladjuk azokat akiket nem kéne, és jönnek olyanok akikre nem lehet később számítani!!
- mike
Senki sem írta hogy itt bárki is fogyatékos lenne.Nerazzurri írta: ↑2020.12.21. 13:27 Nyilván értem (értjük), amit írsz, mert nem vagyunk teljesen fogyatékosok, csak nem értünk egyet, másképp látjuk.
Na de tényleg mindegy. Peace - FORZA INTER
Mi is másképp látjuk.
Az igazság valahol középen van, de hogy minek a közepén, jó kérdés, elfelejtettem
Peace és Forza Inter!
- Festa
Legyen béke és tisztelet,
Azoknak akik örülnek 1-1 Lukaku vagy Hakimi gólnak és azoknak is akik nem nézik a meccseinket mert Conteout.
Aztán a végén még meglep minket,Antonio és Sensit a kezdőbe rakja.
Azoknak akik örülnek 1-1 Lukaku vagy Hakimi gólnak és azoknak is akik nem nézik a meccseinket mert Conteout.
Aztán a végén még meglep minket,Antonio és Sensit a kezdőbe rakja.
- interfan
Mar Vidal keszul a kezdobe holnap.
Ugyis "jol" sikerult a "visszaterese" a Spezia ellen.
- Festa
Szerintem egy az akareterével nincs gond.
Sajnos ő túlsáogsan is akar vagy pörög lásd piros lap a Real ellen.
Ezt gyakran összehozta máshol is.A jelenlegi keretben sajnos még mindig belefér.
- interfan
Akaraerto sokat nem er, lasd Nagatomo, vagy Melo.Festa írta: ↑2020.12.22. 10:28Szerintem egy az akareterével nincs gond.
Sajnos ő túlsáogsan is akar vagy pörög lásd piros lap a Real ellen.
Ezt gyakran összehozta máshol is.A jelenlegi keretben sajnos még mindig belefér.
Nem a tulporgessel van a gond, hanem a teljesitmennyel.
De szep is lenne ha "csak" a Real elleni piros lenne a gond...
Sajnos a keretunk egyik leggyengebben teljesito jatekosa...
- internaZIOnaLe
Oké hogy gobbo es utaljuk de azért ne tulozz már. Gagnal azért sokkal jobb nem beszélve poszttol függetlenül Perko, Young vonalnal is... Brozonal is jobb szerintem. Persze ettől függetlenül utalom es nem akarom palyan látni... De 100x inkabb ő mint Gag plinterfan írta: ↑2020.12.22. 10:45Akaraerto sokat nem er, lasd Nagatomo, vagy Melo.
Nem a tulporgessel van a gond, hanem a teljesitmennyel.
De szep is lenne ha "csak" a Real elleni piros lenne a gond...
Sajnos a keretunk egyik leggyengebben teljesito jatekosa...
- interfan
Statok sajnos kegyetlen adatok.internaZIOnaLe írta: ↑2020.12.22. 11:34Oké hogy gobbo es utaljuk de azért ne tulozz már. Gagnal azért sokkal jobb nem beszélve poszttol függetlenül Perko, Young vonalnal is... Brozonal is jobb szerintem. Persze ettől függetlenül utalom es nem akarom palyan látni... De 100x inkabb ő mint Gag pl
Borzaszto atlagai vannak.
Kb ugyanaz mint Gagliardininek, de ez szint?
Raadasul 6 + 2m-s fizuval?
Perisic, Kolarov, Young, Gagliardini akiket megeloz.
Nalam ez a leggyengebb koze tartozast mutatja Vidalnal.