Köszi
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Cupi
- Festa
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Csűnya kiszámítható Conte foci,de mégis van egy érdekes adat a rúgott gólok számában a Top ligákban csak a Bayern előz meg minket.
Rúgott gólok száma alapján a rangsor így néz ki:
Bayern:48
Inter:45
Psg:44
Barcelona:37
Liverpool:37
Nem Topligák
Besiktas 41
Porto:36
Ajax:58 !
Most már csak hátul kéne elzárni a csapot!!
Rúgott gólok száma alapján a rangsor így néz ki:
Bayern:48
Inter:45
Psg:44
Barcelona:37
Liverpool:37
Nem Topligák
Besiktas 41
Porto:36
Ajax:58 !
Most már csak hátul kéne elzárni a csapot!!
-
P-Inter
Nehéz lesz elaludnom, hevesen ver a szívem. Ez a győzelem mindenkire triplán ráfért, Conte, mint egy kis gyerek, ahogy vigyorgott. Király meccselés volt, egyéni-csapat-edző szinten. Győzelmet nem kell magyarázni, azonban érdekes volt látni, hogy CR-nek momentuma sem volt, vezér se tudott lenni.
Néhány apróság: Gag teljesen homály volt, ha fél szemmel követtem volna a meccset, akkor is rögtön megmondom, ki Gag.. LM helyzetei (az elején féltem, a juve ellen ez nem fér bele, mázlink volt). Vidal dupla poén volt. Darmianról ne feledkezzünk meg, jól szállt be a meccsbe. Hakimit szépen lekapták, de ez is belefért. Lukaku labdaátvételei, azért őt is ki tudták venni játékból, és nem függtünk annyira tőle. Ja igen, Barella-Bastoni maradjon még vagy 10-15 évig az Interrel, jövőre igyekszem beszerezni két mezt is.
Néhány apróság: Gag teljesen homály volt, ha fél szemmel követtem volna a meccset, akkor is rögtön megmondom, ki Gag.. LM helyzetei (az elején féltem, a juve ellen ez nem fér bele, mázlink volt). Vidal dupla poén volt. Darmianról ne feledkezzünk meg, jól szállt be a meccsbe. Hakimit szépen lekapták, de ez is belefért. Lukaku labdaátvételei, azért őt is ki tudták venni játékból, és nem függtünk annyira tőle. Ja igen, Barella-Bastoni maradjon még vagy 10-15 évig az Interrel, jövőre igyekszem beszerezni két mezt is.
- interfan
Ertekelesek:
-Sky:
Bastoni 8
Barella 8
Hakimi 7,5
Brozovic 7
Vidal 7
Handanovic 6,5
Skriniar 6,5
DeVrij 6,5
Young 6
Lukaku 6
Darmian 6
Martinez 5,5
-SM:
Bastoni 8
Barella 8
Hakimi 7,5
Brozovic 7,5
DeVrij 7
Vidal 7
Handanovic 6,5
Skriniar 6,5
Young 6
Lukaku 6
Darmian 6
Martinez 5,5
-Calciomercato.com:
Barella 8,5
Bastoni 7,5
Hakimi 7
Brozovic 7
Vidal 7
Handanovic 6,5
Skriniar 6,5
DeVrij 6,5
Young 6
Lukaku 6
Darmian 6
Martinez 5,5
-FcInter1908:
Bastoni 8
Barella 8
Brozovic 7,5
Handanovic 7
Skriniar 7
DeVrij 7
Hakimi 7
Vidal 7
Young 6,5
Lukaku 6,5
Darmian 6,5
Martinez 6
-Sky:
Bastoni 8
Barella 8
Hakimi 7,5
Brozovic 7
Vidal 7
Handanovic 6,5
Skriniar 6,5
DeVrij 6,5
Young 6
Lukaku 6
Darmian 6
Martinez 5,5
-SM:
Bastoni 8
Barella 8
Hakimi 7,5
Brozovic 7,5
DeVrij 7
Vidal 7
Handanovic 6,5
Skriniar 6,5
Young 6
Lukaku 6
Darmian 6
Martinez 5,5
-Calciomercato.com:
Barella 8,5
Bastoni 7,5
Hakimi 7
Brozovic 7
Vidal 7
Handanovic 6,5
Skriniar 6,5
DeVrij 6,5
Young 6
Lukaku 6
Darmian 6
Martinez 5,5
-FcInter1908:
Bastoni 8
Barella 8
Brozovic 7,5
Handanovic 7
Skriniar 7
DeVrij 7
Hakimi 7
Vidal 7
Young 6,5
Lukaku 6,5
Darmian 6,5
Martinez 6
- interfan
En most oszinten remelem hogy ez a meccs atlendit minket az elmult hosszu-hosszu honapok szenvedesen.
Es legalabb a tavalyi format, jatekot, es pontokat tudjuk hozni.
Mert azert tavaly igenis voltak Barca elso felidok, Inter-Dortmund 2-0, Milan-Inter 0-2, Napoli-Inter 1-3, Inter-Milan 4-2 meccsek amikor igenis jol jatszottunk, sot szepen is.
Pont ugyileg is jobban alltunk.
Ha mar a tavalyi jatekot es pontokat hozzuk, akkor eleg lehet a Scudettora.
Ez 80-85 pont.
Igaz az elmult 10 evben konkretan 1x lett volna ez eleg a bajnoki cimre, de iden tagadhatatlanul es kiemelkedoen gyengebb a Juve.
Szoval ha hozzuk azt amit tavaly, akkor bajnokok lehetunk, ami azert nem lehetetlen feladat.
Jojjon most a 3 konnyebb meccs, a 9/9, alljunk az elre, es maradjunk is ott a 38.forduloig.
Nyaron meg johet a nagy ujaepules a valoszinu uj tulajdonossal.
Es legalabb a tavalyi format, jatekot, es pontokat tudjuk hozni.
Mert azert tavaly igenis voltak Barca elso felidok, Inter-Dortmund 2-0, Milan-Inter 0-2, Napoli-Inter 1-3, Inter-Milan 4-2 meccsek amikor igenis jol jatszottunk, sot szepen is.
Pont ugyileg is jobban alltunk.
Ha mar a tavalyi jatekot es pontokat hozzuk, akkor eleg lehet a Scudettora.
Ez 80-85 pont.
Igaz az elmult 10 evben konkretan 1x lett volna ez eleg a bajnoki cimre, de iden tagadhatatlanul es kiemelkedoen gyengebb a Juve.
Szoval ha hozzuk azt amit tavaly, akkor bajnokok lehetunk, ami azert nem lehetetlen feladat.
Jojjon most a 3 konnyebb meccs, a 9/9, alljunk az elre, es maradjunk is ott a 38.forduloig.
Nyaron meg johet a nagy ujaepules a valoszinu uj tulajdonossal.
- mike
De jó így ébredni, teljesen más a hétfői hangulatom, a juve leverése után:)
Szoktunk jól játszani, meccsenként kb 15 percet.....most végignyomtuk, egy rövid perióduson kívül uraltuk a meccset.
Szép játékok, kombinációk, helyzetek, teljesen lesimáztuk a meccset.
Ilyenkor kérdezem, ha tudunk így focizni, akkor miért szenvedünk a meccsek 90 %-a alatt ?
Szoktam Contét csesztetni, de most jól összerakta a meccset, ha így játszanánk, nem szidnánk annyit
Szoktunk jól játszani, meccsenként kb 15 percet.....most végignyomtuk, egy rövid perióduson kívül uraltuk a meccset.
Ilyenkor kérdezem, ha tudunk így focizni, akkor miért szenvedünk a meccsek 90 %-a alatt ?
Szoktam Contét csesztetni, de most jól összerakta a meccset, ha így játszanánk, nem szidnánk annyit
-
ibrahimovics
Véleményem szerint Conte tudta kiket akarnak levenni a pályáról és ez alapján a 3 középpályásra szervezte meg a meccs megnyerését.
Többször is csinálhanta ilyet.
Azért azt hozzá kell tenni mindig elmondja sokkal másabb egy támadó csapat ellen játszani, mint egy felállt védelemmel szemben.
Gagliardinit kinevette Conte, mikor elesett a labdába.
Bastoninak olyan húzásai vannak, mint egy rutinos vén rókának. Nagyon pengének tartom és magabiztosnak.
Többször is csinálhanta ilyet.
Azért azt hozzá kell tenni mindig elmondja sokkal másabb egy támadó csapat ellen játszani, mint egy felállt védelemmel szemben.
Gagliardinit kinevette Conte, mikor elesett a labdába.
Bastoninak olyan húzásai vannak, mint egy rutinos vén rókának. Nagyon pengének tartom és magabiztosnak.
-
bali06
Egyszerű a válasz, hogy miért nem játszunk igy a tobbi meccseken. Ott nekünk kell támadni betomorult csapatok ellen és ok kontrazhatnak le minket. Tegnap atadtuk a juvenak a labdat es ez sokkal jobban allt a csapatnak, sokkal nagyobb teruleteink is voltak.mike írta: ↑2021.01.18. 08:41 De jó így ébredni, teljesen más a hétfői hangulatom, a juve leverése után:)
Szoktam Contét csesztetni, de most jól összerakta a meccset, ha így játszanánk, nem szidnánk annyit![]()
- Cupi
Pont azon gondolkodtam, hogy ha az eddig elbukott vagy X-re adott meccsink csak egy részén játszottunk volna úgy mint tegnap akkor kb a BL-ben is továbbmegyünk és a bajnokságba is pontelőnyünk lenne.
Tegnapi meccsen annyi hiányrzetem volt, hogy a 2 csatár gól nélkül maradt a több helyzet ellenére is. Remélem a következő meccsen meg nekik is kijön a lépés.
- interfan
Vidal tagadta hogy a Juve cimeret akarta megcsokolni.
Elmondta, a csok Chiellininek szolt, akit testvere kent szeret, csodalatos eveket toltottek egyutt, es nagyon szeretik egymast.
A "csok" itt lathato:
https://m.calciomercato.com/news/inter- ... -par-89260
Mindenki dontse el maga kinek es minek szolt a "csok" a video alapjan.
Elmondta, a csok Chiellininek szolt, akit testvere kent szeret, csodalatos eveket toltottek egyutt, es nagyon szeretik egymast.
A "csok" itt lathato:
https://m.calciomercato.com/news/inter- ... -par-89260
Mindenki dontse el maga kinek es minek szolt a "csok" a video alapjan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2021.01.18. 10:13-kor.
- CsaSzi9294
Conte: " Eddig soha nem sikerült edzőként legyőznöm a juvét, még akkor sem amikor az Averesével a Serie B-ben találkoztunk velük. "
(Facebookról bemásolva)
Azért ez egy kicsit jó volt a parókástól.
(Facebookról bemásolva)
Azért ez egy kicsit jó volt a parókástól.
-
ricsinter
Annak ellenére, hogy elhatároztam Conte alatt nem nézek több meccset, azért a csalók ellen csak nem bírtam magammal, megszegtem a fogadalmam, de nagyon nem bántam meg, valóban remekül játszottunk
Feltűnő volt, hogy most nem erőltettük a beadásokat annyira és rögtön mennyivel másabb volt az egész.
Barella, Bastoni, Brozo nagyon nagyot játszott, de amúgy különösebben senkire nem lehetett panasz, talán Lautaro, meg Young volt gyengébb.
Feltűnő volt, hogy most nem erőltettük a beadásokat annyira és rögtön mennyivel másabb volt az egész.
Barella, Bastoni, Brozo nagyon nagyot játszott, de amúgy különösebben senkire nem lehetett panasz, talán Lautaro, meg Young volt gyengébb.
- Baggio85
Igazság szerint a tegnapi meccs nagyon összejött, minden szempontból. Nyilván a Juve-nál a 4 hiányzó alapból nehezítette a helyzetüket.
Viszont a csapatok 90%-a nem azt játsza ellenünk, mint a Juve. Ők azért hiányzók ide vagy oda, egy Derby d'Italia-n nem tehetik meg, hogy védekezésre álljanak be. És az mellett, hogy elég haloványok voltak tegnap, mi kimondottan jól játszottunk és a mi játékunknak "ült" az övék. Ekkora területek például kontrázni szinte egy más csapat ellen sincs, max a hasonló rangadókon, ezért nehezebb is réseket találni. Az tegnap is látszott sajnos, hogy a helyzeteinknél nem koncentrálunk eléggé. Ha máskor is le tudnánk zárni egy meccset 2 vagy 3-0ra, akkor sokkal jobban is állhatnánk most.
Szerintem ezért kell örülni ennek a győzelemnek, de semmilyen következtetést nem szabad levonni, mert az Udinese, Fiorentina, Benevento teljesen más meccsek lesznek.
- sly89
Mindig szidom Contét, de a tegnapi teljesítményért elismerésem neki és a játékosoknak is, jól játszott a csapat. A középpálya egyben volt, Barella pedig hamarosan világklasszis lehet, ez már nem az első ilyen szép beadása volt amiből gól született, emellett mindenhol ott van, letámad, labdát szerez, támadást épít. Bastoni ugyancsak fejlődik folyamatosan.
A meccs fontosságát az is jól mutatja, hogy Handa hajlandó volt elvetődni Chiesa lövésénél
Abban igazat adok az előttem szólóknak, hogy ez egy Juventus volt, akármilyen gyenge formában is vannak. Viszont a kis csapatok ellen, akik beállnak és a pont mentés a céljuk ellenünk, teljesen másképpen kell játszani, és ez az amiben még fejlődni kell, hogy magabiztosabban játszunk, fel tudjuk törni a betömörülő védelmet.
Remélem, hogy a magabiztos győzelem elhiteti a csapattal, hogy igenis van keresnivalójuk a scudettoert vívott harcban, és közelebb van, mint ahogy kinézett a meccsek képe alapján az első félévben - így talán az erősítések hiánya sem okozna akkora gondot.
Féltünk, hogy a tulajdonos váltás miatti pletykák majd kihatnak ajátékosokra, de úgy néz ki, elég jól sikerült kizárni minden külső tényezőt és csak a fociról szólt a tegnap este. Ehhez a témához kapcsolódva, nagyon remélem, hogy a címer változtatás kamu, szerintem csak rontani tudnak rajta (Juve, Újpest címereket szépen elszúrták, nekem anno a szín változtatást is szokni kellett az Inter címerben mikor sárgáról aranyra váltott)
Végre egy olyan meccs volt, ami után nem idegeskedéssel, hanem elégedettséggel lehetett kikapcsolni a streamet - remélem a szezon második felében tobb ilyenben is részünk lesz
A meccs fontosságát az is jól mutatja, hogy Handa hajlandó volt elvetődni Chiesa lövésénél
Abban igazat adok az előttem szólóknak, hogy ez egy Juventus volt, akármilyen gyenge formában is vannak. Viszont a kis csapatok ellen, akik beállnak és a pont mentés a céljuk ellenünk, teljesen másképpen kell játszani, és ez az amiben még fejlődni kell, hogy magabiztosabban játszunk, fel tudjuk törni a betömörülő védelmet.
Remélem, hogy a magabiztos győzelem elhiteti a csapattal, hogy igenis van keresnivalójuk a scudettoert vívott harcban, és közelebb van, mint ahogy kinézett a meccsek képe alapján az első félévben - így talán az erősítések hiánya sem okozna akkora gondot.
Féltünk, hogy a tulajdonos váltás miatti pletykák majd kihatnak ajátékosokra, de úgy néz ki, elég jól sikerült kizárni minden külső tényezőt és csak a fociról szólt a tegnap este. Ehhez a témához kapcsolódva, nagyon remélem, hogy a címer változtatás kamu, szerintem csak rontani tudnak rajta (Juve, Újpest címereket szépen elszúrták, nekem anno a szín változtatást is szokni kellett az Inter címerben mikor sárgáról aranyra váltott)
Végre egy olyan meccs volt, ami után nem idegeskedéssel, hanem elégedettséggel lehetett kikapcsolni a streamet - remélem a szezon második felében tobb ilyenben is részünk lesz
- Cupi
- mike
Szerintem meg nem ilyen egyszerű:)bali06 írta: ↑2021.01.18. 10:02Egyszerű a válasz, hogy miért nem játszunk igy a tobbi meccseken. Ott nekünk kell támadni betomorult csapatok ellen és ok kontrazhatnak le minket. Tegnap atadtuk a juvenak a labdat es ez sokkal jobban allt a csapatnak, sokkal nagyobb teruleteink is voltak.mike írta: ↑2021.01.18. 08:41 De jó így ébredni, teljesen más a hétfői hangulatom, a juve leverése után:)
Szoktam Contét csesztetni, de most jól összerakta a meccset, ha így játszanánk, nem szidnánk annyit![]()
Mert a gyenge meccseinken is mindig tudtunk 10-15 percet jól focizni, megráztuk magunkat mikor már égett a ház.
Pedig ilyenkor még jobban beállt bekkelni az ellenfél, mégis meg tudtuk fordítani a meccseket.
Vagyis nem az ellenfél stílusa miatt bénáztunk.
Spórolnánk? Vagy hozzáállás probléma? Conte kivárós hülyesége ?
Nem tudom, de pontokat buktunk ezek miatt.
Most meg az elejétől koncentrálva lesimáztuk a legerősebb ellenfelünket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2021.01.18. 11:10-kor.
- interfan
- interfan
Egyes hirek szerint elkezdett inogni a pad Pirlo alatt.
Adja a jo eg, hogy ne valtask le, mert ettol gyengebb edzot keresve sem talalhatnanak.
Utoljara egy bizonyos Luigi Delnerivel ert el a Juveval gyengebb eredmenyt 17 fordulo utan, gyozelem szamot, es pontot a mostanihoz kepest.
Ez a 2010/11-es szezonban volt, kereken 10 eve.
Adja a jo eg, hogy ne valtask le, mert ettol gyengebb edzot keresve sem talalhatnanak.
Utoljara egy bizonyos Luigi Delnerivel ert el a Juveval gyengebb eredmenyt 17 fordulo utan, gyozelem szamot, es pontot a mostanihoz kepest.
Ez a 2010/11-es szezonban volt, kereken 10 eve.
-
Fan Gusto
A második gólnál Bastoni átadása után a labda 61,3 métert tett meg, míg a gólszerző Barella lábán landolt. Szédületes!
- Festa
Annak nagy jelentősége volt,hogy mi rúgtuk az első gólt.interfan írta: ↑2021.01.18. 11:09Ha a tavalyi format, jatekot, es pontokat hozzuk, akkor az iden eleg lehet a bajnoki cimre.
Kerdes kepesek vagyunk e a tavalyi Intert visszahozni, ami azert nem lenne annyira nehez.
Teljesen más meccseket játszanának ha nem mi rohangálnánk az eredmény miatt.
- sorger=giallo
Kivételesen nem mi kocogtunk az eredmény után, megérdemelt győzelem volt a tegnapi, de jó ezt végre leírni egy rangadó kapcsán, két momentumot kiemelve, Chiesa lövésénél Handa a fénykorát idézte, Vidal gólja után pedig egy pillanatra az volt az érzésem, hogy Lukaku kiüti a tarajost. A szezonból azonban még rengeteg van hátra, plusz a gazdasági (és egyéb) kérdések is a levegőben lógnak, azt hiszem mozgalmas időszak elé néz az Inter, reméljük a legjobbakat.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Cupi
Livescore-on láttam szerdaán Udinese - Atalanta bajnoki lesz. Ez valami elmaradt meccs?
Udine szempontjából érdekes így a sorsolás. 3 napon belül Atalanta és Inter....remélem jól lefáradnak a bergamoiak ellen.
Udine szempontjából érdekes így a sorsolás. 3 napon belül Atalanta és Inter....remélem jól lefáradnak a bergamoiak ellen.
- interfan
Terjen vissza a tavalyi jatek, es forma, ez most szerintem a legfontosabb.
Mert tavaly osszel sot telen is egy ideig, igenis volt jatekunk.
Be kell huzni a soron kovetkezo 3 meccset, ezaltal 21 fordulo = 49 pont, ez mar a tavalyi pontszam lenne es iden ez biztosan 1.helyet erne.
Onnantol pedig nem szabad az 1.helyrol letaszitson senki.
Be kell huzni a soron kovetkezo 3 meccset, ezaltal 21 fordulo = 49 pont, ez mar a tavalyi pontszam lenne es iden ez biztosan 1.helyet erne.
- Festa
Jön az Inter-Milán 2 felvonásban.interfan írta: ↑2021.01.18. 14:59 Terjen vissza a tavalyi jatek, es forma, ez most szerintem a legfontosabb.
Elsőként a kupában majd 2020.01.26-án a kupában majd pedig 2020.02.21-én 15 00-kor!!! a bajnokságban.
Fontos lenne,hogy mind a kettő esetben demoralizáló verességet mérjünk rájuk kb mint tegnap a zebrácskák ellen.
A mai Cagliari ellen is jó lenne egy pontbesztés,de ha nem ma akkor az Atalanta ellen csak buknak majd.
- Cupi
- Festa
Az ki gondolta volna,hogy a Genoa vagy a Parma ellen veszítenek pontot.
A februári derbinek kulcs jelentősége lehet.Ott helyre kell rakni a kuzinokat.
- Cupi
Az nem kéréds, hogy ott helyre kell tenni őket. Még mindig fáj az októberi vereség.
Kupába ellenük én viszont B csapattal mennék ki. Nem feladva de nem ér annyit, hogy ott sérüljön le valaki. Bajnokság fontosabb.
- vaskalap
Közben a Milan egy tizivel vezet.
-
INTER-1908
- CsaSzi9294
- vaskalap
Cagliarinak viszont nem jár. 
- interfan
Nagyobb baj az hogy megint ugy huztak be egy meccset hogy konkretan 4-5 alapemberuk hianyzott.
Hernandez, Bennacer, Calha, Leao, konkretan a Milan legjobbjai.
Es meg Rebic sem volt.
Juvet ide sem hozom, de akar a Real, sot a Shaktarnal is ez vagy meg rosszabb volt a helyzet, es most csak azokat neztem akik ellen konkretan jatszottunk.
Elkepeszto szerencsenk van azert iden, hogy nalunk meg egyszer sem allt elo olyan helyzet, hogy 4-5 alapemberunk hianyzik, es foleg nem a konkretan legjobbjaink.
Bele sem gondolok mi lenne velunk ha egyszerre hianyozna Lukaku, Barella, Hakimi, Bastoni, Brozovic.
Jobb nem tudni...
Tehat adjunk halat az egeiknek, hogy a szerencse nagyon velunk van ebbol a szempontbol, es remeljuk ez igy is marad.
- hvmetal
Sok múlik a fizikális felkészítésen . Felesleges a folyamatos dráma . Le kell őket győzni . Ha bajnok akar lenni a csapat a minőség adott . Fizukkal , szurkolókkal máshol is probléma van .
Nyerni kell , ahogy a juve ellen is tettük .
Nyerni kell , ahogy a juve ellen is tettük .
- Cupi
Igen ez a döbbenet. Sokszor teli vannak hiányzóval mégis nyernek.
Tegnap is írtam ez a Cagliari gyenge de azért egy X-ben bíztam.
-
Tombi1986
Könnyű behúzni a meccseket, hogy majdnem az összesen kapnak 11-est.
Cagliari pedig totál nulla, nem vártam tőlük csodát.
+ Milan ellen "zs" kategóriás játékosok nem tudják életük góljait berúgni.
Izgalmas a bajnokság, de Juventus elleni győzelem felszabadította a társaságot, így most bízok benne, hogy szépen gyűlnek majd a három pontok.
Cagliari pedig totál nulla, nem vártam tőlük csodát.
+ Milan ellen "zs" kategóriás játékosok nem tudják életük góljait berúgni.
Izgalmas a bajnokság, de Juventus elleni győzelem felszabadította a társaságot, így most bízok benne, hogy szépen gyűlnek majd a három pontok.
- interfan
Azt viszont kar tagadni, hogy az utobbi evek legjobb Milanja allt ossze.Cupi írta: ↑2021.01.19. 08:27Igen ez a döbbenet. Sokszor teli vannak hiányzóval mégis nyernek.Az az érdekes a mostani milannal 100x erősebb milan is megérezte ha hiányzot pár meghatározó játékosa ez meg azt sem érzi meg ha a fél kezdő hiányzik.....
Tegnap is írtam ez a Cagliari gyenge de azért egy X-ben bíztam.![]()
- Cupi
- Portiere32
Minden kis csapat amíg döntetlenre áll 10 emberrel védekezik, mintha vért ittak volna... A Milan minden meccsen az első 10 percben vagy rúg egy gólt 11-esből, vagy az első kaput találó lövésük gól, onnan azért már egészen más a leányzó fekvése, a kis csapat már nem védekezhet, nekik meg nem kell az eredmény után futni. Nézzük meg azért mikor az ellenfél szerzett vezetést ellenük legtöbbször épphogy döntetlenre tudtak menteni.Cupi írta: ↑2021.01.19. 08:27Igen ez a döbbenet. Sokszor teli vannak hiányzóval mégis nyernek.Az az érdekes a mostani milannal 100x erősebb milan is megérezte ha hiányzot pár meghatározó játékosa ez meg azt sem érzi meg ha a fél kezdő hiányzik.....
Tegnap is írtam ez a Cagliari gyenge de azért egy X-ben bíztam.![]()
-
Bandi76
Eddig szerintem erőn felül teljesítenek és nagyjából minden össze is jön nekik. Nagyot mennek ami azért elismerésre való de tuti ki fognak pukkadni mert egyszerűen nem elég erős a keretük. Nem lehet ezt egy egész szezonon keresztül vinni. Még mindig jobban tartok a Juvétól vagy a Nápolytól mint a Milantól hogy ők nyerik meg a bajnokságot. A lényeg hogy mi nem balfácánkodjuk el ahogy szoktuk! 
-
Fan Gusto
Kicsit olyan ez, mint amikor leülök snapszerozni édesapámmal, ő pedig halomra jelenti be a huszakat, a negyveneket, én pedig másnap is kártyázni akarok, mert egyszerűen nem létezik, hogy örökké ő húzza fel a jó lapokat. Ez van a Milannál is. Biztos vagyok benne, hogy ez a széria egyszer meg fog szakadni, de valahogy mindig úgy alakulnak a dolgok - tizenegyes, kiállítás, az ellenfél rossz formája -, hogy egyelőre ez még várat magára.Bandi76 írta: ↑2021.01.19. 10:51 Eddig szerintem erőn felül teljesítenek és nagyjából minden össze is jön nekik. Nagyot mennek ami azért elismerésre való de tuti ki fognak pukkadni mert egyszerűen nem elég erős a keretük. Nem lehet ezt egy egész szezonon keresztül vinni. Még mindig jobban tartok a Juvétól vagy a Nápolytól mint a Milantól hogy ők nyerik meg a bajnokságot. A lényeg hogy mi nem balfácánkodjuk el ahogy szoktuk!![]()
u.i.1: ettől függetlenül imádok apukámmal kártyázni
u.i.2: a Milan lehet, hogy Mandzukiccsal felhúzta a filkót a negyvenhez
- Festa
1.Nem fog kipukkadni a MilánBandi76 írta: ↑2021.01.19. 10:51 Eddig szerintem erőn felül teljesítenek és nagyjából minden össze is jön nekik. Nagyot mennek ami azért elismerésre való de tuti ki fognak pukkadni mert egyszerűen nem elég erős a keretük. Nem lehet ezt egy egész szezonon keresztül vinni. Még mindig jobban tartok a Juvétól vagy a Nápolytól mint a Milantól hogy ők nyerik meg a bajnokságot. A lényeg hogy mi nem balfácánkodjuk el ahogy szoktuk!![]()
2.A keretük erősebb mint a mienknek.A kezdőnk talán erősebb,ha senki nem hiányzik.
3.1 hónap múlva derbi ha ott nem nyerünk akkor mindig csak a Milán aktuális ellenfelében bízhatunk
Ha senki nem jön akkor továbbra is lyukas posztok lesznek nálunk lásd baloldali Wb meg kp
-
Fan Gusto
Mire alapozva mondod, hogy erősebb a keretük? Szerintem egyáltalán nem, sőt messze elmarad a miénktől, az olasz bajnokságban az egyetlen csapat, amelyik valóban versenre kelhet velünk ebből a szempontból, az a Juventus.Festa írta: ↑2021.01.19. 12:161.Nem fog kipukkadni a MilánBandi76 írta: ↑2021.01.19. 10:51 Eddig szerintem erőn felül teljesítenek és nagyjából minden össze is jön nekik. Nagyot mennek ami azért elismerésre való de tuti ki fognak pukkadni mert egyszerűen nem elég erős a keretük. Nem lehet ezt egy egész szezonon keresztül vinni. Még mindig jobban tartok a Juvétól vagy a Nápolytól mint a Milantól hogy ők nyerik meg a bajnokságot. A lényeg hogy mi nem balfácánkodjuk el ahogy szoktuk!![]()
2.A keretük erősebb mint a mienknek.A kezdőnk talán erősebb,ha senki nem hiányzik.
3.1 hónap múlva derbi ha ott nem nyerünk akkor mindig csak a Milán aktuális ellenfelében bízhatunk
Ha senki nem jön akkor továbbra is lyukas posztok lesznek nálunk lásd baloldali Wb meg kp
https://www.transfermarkt.es/ac-mailand/kader/verein/5
https://www.transfermarkt.es/inter-mail ... /verein/46
- Festa
Láttam majd a Milán összes meccsét .Ibra nélkül játszottak 1 hónapig.Fan Gusto írta: ↑2021.01.19. 12:21Mire alapozva mondod, hogy erősebb a keretük? Szerintem egyáltalán nem, sőt messze elmarad a miénktől, az olasz bajnokságban az egyetlen csapat, amelyik valóban versenre kelhet velünk ebből a szempontból, az a Juventus.Festa írta: ↑2021.01.19. 12:161.Nem fog kipukkadni a MilánBandi76 írta: ↑2021.01.19. 10:51 Eddig szerintem erőn felül teljesítenek és nagyjából minden össze is jön nekik. Nagyot mennek ami azért elismerésre való de tuti ki fognak pukkadni mert egyszerűen nem elég erős a keretük. Nem lehet ezt egy egész szezonon keresztül vinni. Még mindig jobban tartok a Juvétól vagy a Nápolytól mint a Milantól hogy ők nyerik meg a bajnokságot. A lényeg hogy mi nem balfácánkodjuk el ahogy szoktuk!![]()
https://www.transfermarkt.es/ac-mailand/kader/verein/5
https://www.transfermarkt.es/inter-mail ... /verein/46
Rendre ők rúgják az első gólt.Tegnap Hernandez,Calhangolu és Rebic is hiányzott mégis simán nyertek.
- alwin91
Érdekes ez a Milan dolog, mert játékosállományban szerintem nem nagy eresztés, de csapatként piszok jól funkcionálnak. Plusz a szerencsefaktor, ami rendre velük van. 13db büntető talán 18 meccs alatt? Röhej.
- interfan
Jatekosallomanyban az elmult evek kiemelkedoen legjobb Milan ez.
Lehet a tizikkel szerencsejuk van, viszont akkor jegyezzuk meg hogy a hianyzokkal nagyon de nagyon nincs.
4-5-6 alapemberek hianyzoznak, erre nalunk sosem volt pelda.
Szoval ebben meg mi vagyunk nem kicsit szerencsesek.
- Cupi
- Festa
Simán csak szurkolok,hogy ne nyerjenek.
Eddig elég kudarcos.Tegnap Kjaer is megsérült.Romganoli eltiltott lesz.
Ha igy verik az Atalantát akkor nem tudom mikor előzzük meg őket.
- interfan
Ha mar ennyire Milan, akkor Kjaer nem serult, es jatszhat a hetvegen.
Sot mi tobb, most veszik kolcson a Chelsea fiatal Angol KH-jat a majdnem 20m euros Tomorit.
Kb 25m euros sima opciojuk is lesz ra.
- Festa
Interfan ahogy azokat mondani forrás kell.
La Gazzetta azt írja,Musacchio,Kulalu belső páros lesz náluk.
https://www.gazzetta.it/calcio/squadre/ ... ormazioni/
Nálunk meg Sánchez megint lesérült attól a 10 perctől...
Nem lesz ő már 100%sosem.
- Cupi
Én pont ezért nem nézem őket mert elég a mi meccseinken felidegelni magam. Nem akarok azon bosszankodni na már megint nyertek.
Egyébként van több milanos haverom és amikor épp nem húzzuk egymást akkor elismerik, hogy nekik is óriási meglepetés ez a szereplés és a keret és edző kombót figyelembe véve a 4.-6. helyre várják magukat.