Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

versenyszellem

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Nerazzurri írta:Sok okoskodáson túl a bilan IDEGENBEN behúzta a 3 pontot. Így lett igazán kurva drága az elvesztegetett 2 pont.
Harmadikak vagyunk!!

8 forduló után, 2 il.. 4 pont hátrányban, miközben még mindnki játszik mindenkivel. ez még tökmindegy, a meghatározó a tavasz lesz.

valóban kellene egykét labdabiztosabb játákos igazolása télen, ugyanakkor Santonról tudni kell, hogy ő eredetelileg jobbhátvéd, még szép hogy befelé megy a pályán, hiszen neki az az alapvető, hogy jobb lábban indul meg, úgy meg azért balra indulni, elég határos.
szóval neki jó lesz majd a jobbhátvéd poszt.. valamikor.
Zanetti jól letudja hozni a balhátvédet (vagy jöjjön Bale :)), középre kellene Stanko/Motta vagy ha sokat sérültek, akkor tényleg valaki aki hozza azt amit ők és pluszban mélységből indul (mint Vieira fénykorában). nem hinném, hogy érdemben többet kéne foglalkozni a dolgokkal most. alakul a csapat, alakul Benitez taktikája, ne várjuk hogy minden meccsen kitömjük az ellenfelet és ha nincs szerencsénk, akkor egy pontvesztés is becsúszhat. (Tavaly anno a Samp kaparta ki nekünk a gesztenyét a Roma ellen, ha most ezt kapták érte "cserébe", ám legyen)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Húha. :) Ezzel szerintem meg is nyerték a bajnokságot. :D
Rémgyenge ez a milan, ma is látszott, a 2. félidőn emberhátrányban partiba volt a nápoly velük végén még be is szorították a milant.. Ezek az év végén nem lesznek előttünk a tabellán, ebben biztos vagyok.

Azért még azt sem árt megnézni hogy ezek mijen csapatok ellen játszottak, sokkal könnyebb meccseik voltak, most jön nekik még a neheze. 2 pont pedig októberben semmi.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

10 emberrel játszó Napoli szopatta az öregeiket.nem érdemes velük foglalkozni,ha több fronton nyomják tavaszig mindenhol elbuknak.inkább magunkkal kéne,mert ezt a bajnokságot csak mi veszíthetjük el.ha nem változtat a csapat a helyzetkihasználáson jó úton fog ehhez haladni. elég sokan többet rúgtak,mint mi.10gól azért kevés,főleg,hogy ebből Eto'o.. nagyon fontos lenne megnyerni a Milán elleni csatát.oda már kellesz Maicon,Milito,Sneijder,Coutinho jó formája is.gáz nincs,de azért télen,ha nem megy Benitez taktikája a csapatnak a spanyolnak váltani kell.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Szerintem meg nem szabad lebecsülni a Milant. Mindegy hogyan de idén valahogy behuzzák a meccset, még akkor is ha nem játszanak jól, ez nem lebecsülendő, sőt! A Genoa ellen nyerni kell!!! Ahogy olvasom a Juve-ban nem lesz egy épkézláb támadó, jó lenne ha nem kéne foglalkoznunk a riválisokkal!!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

hvmetal írta:számoljunk úgy,hogy a Milán ezt a meccset behúzza.. 10 ember ellen 1-0,holott nem rossz a napoli

A Napoli jól belelendült,mint az Udinese.10 emberrel is azért majdnem t....ragadták a Milant az este.Azért ne becsüljük le se a Milant se a Juvét az nem lenne jó.Gyenge védelmük van a 100,de azért oda kell rájuk figyelni.A Milant meg megverni,a támadóik sem alkotnak úgy,mint azt sokan gondolták.Bár még akkor is messze a vége,nagyon messze.
Benítezzel kapcsolatban.Nekem egy bajom van vele a cseréi( oké amit mondtok,de szerintem a kispad ugyanolyan szinte,mint tavaly,csak talán több a sérülés).Ezen kívül vannak meccsek amik nagyon jó és élvezetesek,de van másik véglet is.Még látszik,hogy nem teljesen megy az amit ő elképzelt.Meddő labdabirtoklás azért az megvan.Mondom vasárnap 39 percet birtokoltuk a labdát a Samp meg 19-et.Ez hatalmas fölény.Lehet ezt csinálja a barca is,de legalább ők berugdossák a helyzeteiket,ha ebben javulunk reszkess világ :) .Van türelmem,végül is megvan minden :)
Guardiola meg,messze van Mourinhotól és azzal a Barcaval még a 6 éves keresztlányom is megnyerne mindent.Úgyis fel tudja sorolni a kezdőjüket :)

Tommy írta:
Azért még azt sem árt megnézni hogy ezek mijen csapatok ellen játszottak, sokkal könnyebb meccseik voltak, most jön nekik még a neheze.

Ja,de néha pont a "kiscsapatok" szopatják legjobban az embert .)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Chivu nincs a keretben kisebb sérülés miatt. Na végre látunk egy meccset a román nélkül. :)
Jó lenne ha simán nyerménk és Santon jól tolná, akkor talán Benítez is belátná, hogy Chivu nem jó a szélen. ;)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Cupi írta:Chivu nincs a keretben kisebb sérülés miatt. Na végre látunk egy meccset a román nélkül. :)

Te kis kárörvendő :D
Egyébként nekem is felüdülés lesz, szegényt lassan megútáljuk pedig az edző tehet róla hogy nem az igazi posztján játszik.
Ő nem egy Zanetti akit tökmindegy hova raksz, mindenhol klasszis 8-)
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Santon kezd!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Van vmi full kezdő 11 + pad?
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 29 Coutinho; 9 Eto'o.
Subs: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 11 Muntari, 22 Milito, 23 Materazzi, 27 Pandev, 40 Nwankwo.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

mike

versenyszellem írta:sop://sop.rojadirecta.com:3912/99115

Tökéletes :)
mike

Tonira nagyon kell figyelni, ma is nagyon agilis.
imilan5555

Hozzászólás Szerző: imilan5555 »

Muntari Gól?!?!?
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Muntari :shock:
Jókor jött ez a potya gól. Védelem a helyén van, csak tartson ki a végéig a koncentráció.
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Pont azt beszéltem az egyik ismerősömmel mikor Muntari be ált,hogy góólt fog lőni...
Nekem NEM szimpatikus ,de ezzel a góólal sem lett az :)
ekkora potyát...
Igaz ő legalább lő kapura..... többet lőtt kapura mint eddig a csapat...és tessék egy csak becsorgott
SZÉP VOLT MUNTAAAAARI
mike

Na most a meccs végéig elfelejtem hogy mennyire útálom ezt a nyominger Muntarit :)
Egyébként ennél több kell, eddig elég gyenge a produktum.
Cambi meg megint lesérült :(
csak is inter

Ez nem kellett volna.. Cesar,minek fut ki ilyen labdára....remélem nem nagy a baj nála
csak is inter

Castellazzi: de jó hogy ilyen a második kapusunk!!!
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Már megint ez az antifoci megy az uccsó 15 percben.
Még csak véletlenül sem próbál meg helyzetet kialakítani a csapat.
Megérdemelnék, h a Genova kiegyenlítsen.

Bírom, h mindig az a duma megy, h 7-ről 7-re jobb a csapat. Én ezt nem látom. Lehet így húzta ki 6 évig a Lpoolnál ez a spanyol.
mike

Megint egy meccs amit jobb elfelejteni, lényeg a 3 pont.
A meccsek utolsó 20 percében a pályán sem vagyunk általában :evil:
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

nagyon gyenge volt ez a meccs, de vhogy megnyertük. :)
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Csak a 2. félidőt láttam a meccsből, de sajnos ez alapján kb. a 3 pont volt a pozitívum. :?
Nem nagyon látszik az a sok passzos kreatív játék, amit Benítez ígért. Azt meg főleg nem értem, hogy ha ezt a taktikát akarja játszatni, akkor a széleken miért nem vállaljuk be a kényszerítőket, és miért tömörülünk be középre. :shock:
Egyértelműen a szélre kellene kihúzni a játékot, mert az olasz csapatok beállnak 10 emberrel védekezni, azt meg középen feltörni lehetetlen.
Remélem a Tottenham ellen összeszedi magát a csapat, de főleg Benítez, mert az nem piskóta meccs lesz. Jó lenne, ha Motta vagy Cambi felépülne addigra, mert a középpálya elég kevés lesz így a Bl-ben.
Muntari meg lőtt egy potyát, és nem lógott ki a nagyon gyenge napot kifogó csapatból, de azért a kezdőben nem akarom látni.

Forza Inter!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Audipower 2010.10.29. 22:53-kor.
Cupi

3 pont, semmi több, gyengék voltunk. Biabiany nagyon gyengus, kis csapatba lehet elférne (mondjuk a Parma-ban sem volt nagy szám), de ide nagyon kevés. Sneijder sincs sajnos formában, forog össze vissza, elveszti a labdákat....igaz ha azt a nagy paszt Biabiany beveri.... ;) Nagyon remélem, hogy Cambiasso sérülése nem komoly. Na meg azt is, hogy Milito visszatér és Eto'o-val végre komolyabb támadásokat láthatunk.
Bajnokságba jön 2 kötelező győzelem a Derby előtt, azokon jó lenne javulni. :)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nagyon gyenge meccs volt. Nagyon gyengék voltunk mi is és szerencsénkre az ellenfél is.
Az,hogy a győztes gólunkat Muntari rúgta már magában is vicc.Persze az inkább Eduardo is kellett.
Sajnos helyzetünk is elég volt.Eto'o tök egyedül elöl most szenvedett.
Megvan a 3 pont és életben maradt egy tippmixszelvényem.:)

Két jó teljesítményt tudnék említeni a mai napról: J.CESAR és CASTELAZZI.
A többieket hagyjuk.

Remélem a tottenham ellen már a gólra törő arcunkat mutatjuk meg.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Mondjuk 2 dolog miatt megvédeném a csapatot:

1. A 3 pont kellett, az megvan. Kedden Bl meccs, gondolom azért ezzel is számoltak a srácok! (Nem csoda, nagyon nehéz meccs lesz, főleg hogy úgy néz ki, hogy sem Cambiasso, sem Stanko nem lesz ott.)

2. Borzasztóan sérülésveszélyes volt a pálya. Látszott, hogy úgy le volt fagyva a talaj, hogy korcsolyákkal talán jobban jártak volna a játékosok.

A Samp elleni elvesztett 2 pontot talán most visszahoztuk, mert ez inkább x-es meccs volt.

FORZA INTER!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2010.10.29. 23:19-kor.
hvmetal

Cupi írta:3 pont, semmi több, gyengék voltunk. Biabiany nagyon gyengus, kis csapatba lehet elférne (mondjuk a Parma-ban sem volt nagy szám), de ide nagyon kevés. Sneijder sincs sajnos formában, forog össze vissza, elveszti a labdákat....igaz ha azt a nagy paszt Biabiany beveri.... ;) Nagyon remélem, hogy Cambiasso sérülése nem komoly. Na meg azt is, hogy Milito visszatér és Eto'o-val végre komolyabb támadásokat láthatunk.
Bajnokságba jön 2 kötelező győzelem a Derby előtt, azokon jó lenne javulni. :)

azzal,hogy a francia gyenge lenne nem értek egyet.épp az,hogy ma nem volt rossz.az egyik legjobb volt egy szarul játszó csapatból.nagy hibája,hogy folyton befele hozza a labdát,Maiconnak véletlenül sem passzolná ki.na,de más kérdés,hogy a brazil továbbra is az egyik leggyengébb Sneijderrel együtt.Lucio kezd idegesítően sokat C.Ronizni :D
remélem,hogy Cambiasso sérülése nem komoly.én is Muntarit tettem volna be helyére,rizikófaktor,de arra sosem panaszkodhattunk,hogy alibizett volna,bizonyítási vágyat mindig lehetet látni,sokszor túlságosan is,de most kellett az agressziója és,hogy merjen valaki lőni.Stanko még aki idén nagy harcos és akar.Coutinho ma felejtős volt,Santonnal messze biztosabb a baloldal.jah és képzeljétek el a francia gyerek nélkül a jobboldalunkat ezzel a Maiconnal.. Eto'o olykor passzolhatna.(rá egy szó sem lehet idén,vérbeli csatár,megértem csak ha passzol 2esetben akár gólhelyzet lehetett volna) Capitano elég furcsa volt a második félidőbe.persze egy robotban is lehet üzemzavar.
lényeg a 3pont,bíró kva gyenge volt
(jelenleg jobban hasonlítunk a tavalyi Milánhoz,mint a tavalyi Interhez,ezt be kell látni.szerencse,hogy idén nincs senki tavalyi Inter szinten az ellenből)
Forza Nerazzurri!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Festa írta:Két jó teljesítményt tudnék említeni a mai napról: J.CESAR és CASTELAZZI.
A többieket hagyjuk.
Így igaz, sajnos. A 3 pont megvan, de a többiről inkább ne beszéljünk, habár nyilván a londoni csatára tartalékoltak a srácok. Viszont nem tartom kizártnak, hogy Muntari fizetés emelést fog követelni, mert gólt lőtt...

Hihetetlen, hogy ezt írom, de szurkoljunk a zebráknak, hogy lenyomják a Milant!

FORZA INTER!!!
Tommy

Inkább a halál mint hogy a gobboknak szurkoljak!

Legyen x, az is tökéletes.
hvmetal

sorger=giallo írta:
Festa írta:Két jó teljesítményt tudnék említeni a mai napról: J.CESAR és CASTELAZZI.
A többieket hagyjuk.
Így igaz, sajnos. A 3 pont megvan, de a többiről inkább ne beszéljünk, habár nyilván a londoni csatára tartalékoltak a srácok. Viszont nem tartom kizártnak, hogy Muntari fizetés emelést fog követelni, mert gólt lőtt...

FORZA INTER!!!

maximum azért,hogy sérüljön le minél több köcsög mindkét részről :D
Tommy

hvmetal írta:
sorger=giallo írta:
A többieket hagyjuk.

FORZA INTER!!!

Ez a helyes hozzáállás! :D :lol:
Cupi

hvmetal írta:azzal,hogy a francia gyenge lenne nem értek egyet.épp az,hogy ma nem volt rossz.az egyik legjobb volt egy szarul játszó csapatból.nagy hibája,hogy folyton befele hozza a labdát,Maiconnak véletlenül sem passzolná ki.na,de más kérdés,hogy a brazil továbbra is az egyik leggyengébb Sneijderrel együtt.Lucio kezd idegesítően sokat C.Ronizni :D

Sokat játszott idén, sokszor kezdő volt, de engem nem győzött meg, sokszor beleviszi a védőkbe, elveszti a labdát, nem jó ütemben passzol, stb. gyorsaságán kívül nem sok haszna van. Parma-ban is rúgott 6 gólt 29 meccsen. De ok ez szubjektív, Te így látod Én meg úgy. ;)
Lucio-t viszont nagyon lecsesztem volna az edző helyébe, 2x is eszetlenül előre rohant cselezgetve és elvesztette a labdát amiből kontráztak....ez 3-0-nál ok, de így.... :?
hvmetal

amúgy Destrot nem kéne elszórni.szerintem nagy tehetség rejtőzik benne.beállt és 1-2 védőnket azért le tudott kötni.Destro,Bonucci,Santon,takonyelli,Khrin,Stevanovic stb.ez a generáció azért erősebb,mint teszem azt a martins,pandev,andreolli,biava volt.Bonuccit már elszórtuk,ő meg el a pálya futását,takony jó,hogy elment,nem lesz belőle senki,de szerintem például Destro érne annyit ilyen sérülés hullám idején,mint Pandinho.elég sokan mentek opciósan kölcsönbe aztán..belőlük lehetne csemegézni olcsón
hvmetal

Cupi írta:
hvmetal írta:azzal,hogy a francia gyenge lenne nem értek egyet.épp az,hogy ma nem volt rossz.az egyik legjobb volt egy szarul játszó csapatból.nagy hibája,hogy folyton befele hozza a labdát,Maiconnak véletlenül sem passzolná ki.na,de más kérdés,hogy a brazil továbbra is az egyik leggyengébb Sneijderrel együtt.Lucio kezd idegesítően sokat C.Ronizni :D

Sokat játszott idén, sokszor kezdő volt, de engem nem győzött meg, sokszor beleviszi a védőkbe, elveszti a labdát, nem jó ütemben passzol, stb. gyorsaságán kívül nem sok haszna van. Parma-ban is rúgott 6 gólt 29 meccsen. De ok ez szubjektív, Te így látod Én meg úgy. ;)
Lucio-t viszont nagyon lecsesztem volna az edző helyébe, 2x is eszetlenül előre rohant cselezgetve és elvesztette a labdát amiből kontráztak....ez 3-0-nál ok, de így.... :?

de abban megegyezhetünk,hogy egyikőnk sem bánná,ha mégis klasszis válna belőle Milánó szebbik felén.ez még tanuló év egy nagy csapatba,tavasszal több kellesz tőlük.na meg nyilván 20perceket kapnának.
szerintem Rafá le is b.ssza őket,csak én úgy vettem észre,hogy José után még nincs akkora tekintélye.jó edző,nem ő tehet a sérülésekkor,josé sem tudna jobban kavarni gyenge Pandev,Muntari féle cserékből
Cupi

hvmetal írta:de abban megegyezhetünk,hogy egyikőnk sem bánná,ha mégis klasszis válna belőle Milánó szebbik felén.ez még tanuló év egy nagy csapatba,tavasszal több kellesz tőlük.na meg nyilván 20perceket kapnának.
szerintem Rafá le is b.ssza őket,csak én úgy vettem észre,hogy José után még nincs akkora tekintélye.jó edző,nem ő tehet a sérülésekkor,josé sem tudna jobban kavarni gyenge Pandev,Muntari féle cserékből

Naná, persze, hogy nem bánnám, ami a csapat hasznára vállik az csak jó. :)
Sajnos igen a padon nem ülnek minőségi játékosok vagy nincsenek formában.
Én azért bízok még abban, hogy Milito újra a régi lesz és Sneijder Maicon kettős is összekapja magát. ;)
Mondom most a bajnokságban jön két meccs a derby előtt amin kötelező a 6 pont és akkor legrosszabb esetben is a derby után előzzük le a milant. :) Persze leírni könnyű. ;)
sorger=giallo

Tommy írta:
hvmetal írta:
sorger=giallo írta:

FORZA INTER!!!

Ez a helyes hozzáállás! :D :lol:
Nem kell mindenben egyetértenünk csak azért, mert egy csapatnak szurkolunk! Viszont ez a magatartás rendkívül sportszerűtlen tőletek. Gratulálok mindkettőtöknek! Óvoda...

FORZA INTER!!!
mike

Tommy írta:Inkább a halál mint hogy a gobboknak szurkoljak!

Legyen x, az is tökéletes.

Ott a pont, én is erre az álláspontra helyezkedek :)
Tommy

Nem kell mindenben egyetértenünk csak azért, mert egy csapatnak szurkolunk! Viszont ez a magatartás rendkívül sportszerűtlen tőletek. Gratulálok mindkettőtöknek! Óvoda...

FORZA INTER!!!

Ne legyünk már alszentek..
Én gyűlölöm a bilant és a giuvét is, a legrosszabakat kívánom nekik, nem is tagadom. Nem fogok soha egyiknek sem szurkolni semmilyen körülmények között, tisztelni ezeket meg pláne nem fogom, nem éredemlik meg.
sorger=giallo

Én sem szeretem a Milant, meg a Juventust! Csak az Inter! De nem kívánom az ellenfeleknek, hogy "sérüljön le minél több köcsög mindkét részről". Mindegy, ebben megint nem értünk egyet. Sebaj...

FORZA INTER!!!
hvmetal

FORZA INTER!!![/quote]
maximum azért,hogy sérüljön le minél több köcsög mindkét részről :D[/quote]
Ez a helyes hozzáállás! :D :lol:[/quote]Nem kell mindenben egyetértenünk csak azért, mert egy csapatnak szurkolunk! Viszont ez a magatartás rendkívül sportszerűtlen tőletek. Gratulálok mindkettőtöknek! Óvoda...

FORZA INTER!!![/quote]
Te így látod. én másképp
csak a 2szeres bundagyőztes,féreg milánról és a világ egyik legundorítóbb klubjáról van szó.sportszerű vagyok abban velük,hogy kellenek a ligába,hogy megverhessük őket,de mindkét csapat egy féreg. azért szívesen megnéznik egy Chiellini Ibrahimovic ütközést amin mindketten orrukat törik,vagy hogy dinhonak kirúgják és helyre hozzák a fogsorát.nem feltétlenül nyílttörésre,komoly sérülésre kell gondolni,maximum 1-2 játékosnál.gonosz dolog. Te értékrendetben neked van teljesen igazad, nálam ilyen téren érthető a "sportszerűtlenség"
ettől még egyikünk sem lesz kisebb szurkoló(nem mintha az imidzs lenne a lényeg,hanem,hogy Forza Inter)
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Nem volt egyszeru menet,de legfontosabb, hogy megvan a 3pont, ez ma nagyon kellett :!: Mikor beallt Sulley baratunk ereztem,hogy meg foszereplo lehet, de csak remeltem nem a piros lapja miatt..az elso felidoben probaltunk iranyitani, a mezonyben volt foleny, kapu elott csak egy eselyunk volt, meglepo modon Muntari adott egy remek passzt Etonak, aki meg most se hiszi el,hogy tudta mellerugni...Genovanak egy ziccere volt a felido vege elott, amit szepen kihagytak es a legjobbkor jott Muntari "rakateja", a kapus meg benezte :lol:a Persze igy a masodik felidot szepen ellazsaltuk es majdnem rafaztunk, de nem ma kellett sziporkazni ;)
milan-juve tok mindegy mi lesz,nekunk a Brescia,Lecce parost verni kell es a derbin szetszedni oket :twisted: Ami baj,hogy egyre tobb a serult sajnos, Cesar,Cambiasso eselyes,h nem jatszanak Londonban,nehez lesz kapott gol nelkul kihuzni...Sneijder,Maicon tovabbra is hurka,de bizzunk benne,h belelendulnek vegre..mondjuk kedden egy Sneijder gol+assziszt.Kivancsi vagyok Rafa mit talal ki, most ter vissza eloszor Angliaba,nagy meccsre szamitok es a vegen Nerazzuri sikerre :P

Forza Inter!!!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Úgy érzem ez a tegnapi győzelem elég izzadtságszagú volt.A játék képe alapján az X igazságosabb lett volna,persze egyáltalán nem bánom a 3 pontot.Ami feltünt,hogy elöl nagyon gyengék vagyunk,ha Eto'o nak nem megy szinte semmi veszély.Ezen változtatni kéne,mert lesznek ennél a Genoa-nál acélosabb ellenfeleink is.Viszont akiket kiemelnék,az a Lucio,Samuel kettős,tegnap hibátlanok voltak.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Megvan a 3 pont és kész.Nem lehet mindig sem szép sem csúnya játékkal nyerni.

Volt amikor tetszett a játék.De ezek az utolsó percek...na mindegy.

J.Cesar,Cuchu,Stanko(aki lehet,hogy már lesz),Motta,Chivu.Ki jön a tavalyi év is. :)

FORZA INTER
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

mike írta:Megint egy meccs amit jobb elfelejteni, lényeg a 3 pont.
A meccsek utolsó 20 percében a pályán sem vagyunk általában :evil:

Kicsit sok már nekem az ilyen meccsekből...értem én h nem pöröghet a csapat minden meccsen meg h sok a sérült...de tegnap vmiért jobban felhúzott ez a teszetoszaság mint általában...Maicon nem segíti a támadásokat..védekezni meg nem tud..Lucio tökéletesen védekezik..mindaddig amíg hátul van és nem képzeli azt h ő lett hirtelen a támadó középpályás (borzasztóan felhúz mikor megindul cselezget majd lelassít és inkább elpasszolja..helyén meg lehet indulni) Samuel nagyon stabil középen ő mindig hozza a szintet amit el lehet várni tőle...Santon már most van olyan jó mint Chivu csak még látszik azért a meccshiány...Muntarin nagyon látszott h sértődött de sztem nagyon profi módon állt a meccshez..Zanetti védekezett Lució helyett és Sneijder helyett osztogatott...Sneijder nagyon formán kívül van és ez látszik a legjobban..nincs esze a csapatnak..nincs aki mozgatna...a 2 fiatalnak a teljesítmény még érthető módon hullámzó..de ha Biabiany beveri azt az ordító ziccert...Eto'o-nak ma nem volt kedve játszani (megértem, nem lehet h mindig ő húzza az igát) és ez meglátszott a csapaton...
Remélem a BL-ben hozzuk az ott megszokott formát..ha már a bajnokság ilyen nyögvenyelős
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

vaskalap írta:Ami feltünt,hogy elöl nagyon gyengék vagyunk.

Lehet, hogy itt egy olcsó megoldás? :D
"Serie A: Cassano összeveszett a Sampdoria elnökével, kirúghatják"
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Nekem nincs digisportom, így a nagyimhoz járok át meccset nézni. Őszintén szólva legközelebb nem biztos, hogy átmegyek. A netes megoldás is elég ilyen játékhoz...
Észrevételeim:
-Cesar most bebizonyított, hogy remek kapus.
-Maicon-t el kellett volna engedni a Realba.
-Santon jó megoldás lehet a későbbiekben.
-Coutinho remek képességű játékos, de még szerintem erősen kéne rotálni, csak nincs kivel ugye.
-Biabiany nagyon gyors, de még! kevés.
-Támadójátékunk nem a legjobb, de ez érthető ugyanis:
Coutinhotól még nem szabad elvárni, hogy világklasszis teljesítményt nyújtson, miután a Brazil második vonalból jött. Biabiany sem az a nyerőember típus. Így marad az, hogy Eto'o jó napot fog e ki, vagy esetleg más valakinek elsül a lába. Most az utóbbi történt.
De könyörgöm! Ez nem szimpátia tüntetés: Biabiany, Coutinho Santon még nem olyan kaliberű labdarúgó, aki befér a világ egyik legerősebb BL győztes csapatába. Ez nem szimpátiatüntetés, hanem futball. Nekem mind a három szimpatikus és ők lehetnek a jövő, de most még kevés mind a három. Legalábbis állandó kezdő pozícióhoz.
Cassano nem hiszem, hogy megoldás lenne. Hova raknánk? Pár Samp meccset lestem Koman miatt és nem szélső. Lassú (szélsőhöz képest), nem jár vissza védekezni és hangulatember. Télen végre kiszórjuk az utolsó renitens embert is, minek hozni helyette mást? Zseniális játékos, de vele nem lennénk előrébb. Padra meg még ingyen is pénzkidobás a keresete miatt...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nerazzurri írta:
vaskalap írta:Ami feltünt,hogy elöl nagyon gyengék vagyunk.

Lehet, hogy itt egy olcsó megoldás? :D
"Serie A: Cassano összeveszett a Sampdoria elnökével, kirúghatják"

Hajrá! Startoljunk rá és szerezzük meg.Jó lesz majd Eto'o mögé.
Majd Benitez megfegyelmezi.Na mondjuk ebben én se hiszek.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Cassanóval kapcsolatban egyetértek az ellenkezőkkel!
Minek még 1 Ibra?! Engem nem kicsit idegesített az, mikor nem volt kedve focizni, és ezt sértődötten ki is mutatta, nem egyszer, mikor nem jut el hozzá a labda, és cserébe simán egyszerűen megáll elől és durcásan ott is marad visszasegítés helyett....
Akkor már megadnám a hosszú távú lehetőséget Biabianynak és/vagy Coutinhónak!!
Cassano egyértelmű, hogy jó játékos, de nem tud megváltozni, ő mindig ilyen volt, mindig is ilyen lesz! Több Samp meccsen láttam már, nem véletlenül akarják 3 éven belül harmadszor kitenni a Sampból, korábban Rómából később Realból....
Ha itt is előadná ezt párszor, biztos vagyok benne, hogy a most őt idekívánók is fel lennének háborodva, hogy ilyen mezben ezt nem lehet megtenni....Lásd Balo, nem régi esete
mike

Cassano zseni, DE!
Épphogy eltakarítottuk az ügyeletes hisztis picsát, Balotellit.
Nem hiszem hogy jót tenne ha hoznánk helyezze egy másikat.

Jól nézne kie egy Etoo-Milito-Cassano hármas, csak félek tőle hogy felborulna a csapat egyensúlya egy ilyen nagy egóval rendelkező játékos miatt.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Nia írta:Megvan a 3 pont és kész.Nem lehet mindig sem szép sem csúnya játékkal nyerni.

Ez kurva gyenge játék volt. Egy kidolgozott helyzetünk volt, amikor Muntari (!!!) tökéletesen centerezett Eto'o elé, ennyi.

Sneijder továbbra is duzzog a pályán, Maicon is sokszor visszább zár, védekeznie kell, nem fekszik nekik ez a taktika, és még 4-5 játékoson látom azt, hogy nagyon nem ízlik nekik Benitez elképzelése.

A Tottenham ellen ez érdekes lesz, jó lenne csoportgyőztesként továbbmenni...
Válasz küldése