Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- vaskalap
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Remélem Eriksent végig fenn hagyják,jót tenne a lelkének.Martinezt én cserélném.
- Cupi
Martinez hihetetlen....egy csatar legyen az klasszis vagy egy kozepszer kb 6 meccs ota csak a nagyobbnal nagyobb kihagyott ziccerekkel tunjon ki.....nem is ertem....fejbe nala komoly gondok lehetnek.Olyan helyzeteket is kihagy aminek belovesehez nem kell klasszisnak lenned....
Szerintem egy bemenne neki jonne a tobbi is.
Szerintem egy bemenne neki jonne a tobbi is.
- lucky0
- CsaSzi9294
Bzmeg, de szép gól lett volna! 
- mike
Eriksen jó, most épp egy kapufa.
A Lautarol gól meg sajnos lesről.
A milan ebből kapott volna legalább egy tizit
A Lautarol gól meg sajnos lesről.
A milan ebből kapott volna legalább egy tizit
- Festa
-
Hassel1984
- mike
Csak meglőtte Lautaro 
Nagyon kellett neki.
Nagyon kellett neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2021.01.30. 22:03-kor.
- Don Vittorio
Mezőnyfölény meg van, de borzasztó dekoncentráltak vagyunk, utolsó passzok rendre nem jönnek. Abban igaza van az Egrinek, hogy tényleg elég fáradtak vagyunk. Mi lenne ha lenne még bl is... 
Közben Martinez végre
Közben Martinez végre
- CsaSzi9294
Na végre! És még okos is volt.
Már csak Lukakunak kellene betalálni, mert tényleg aggaszt a gólcsendje.
- sly89
Le kellene hozni Lukakut és Barellát, hagy pihenjenek.
Szerencsére idáig a stream miatt mind2 gólról lemaradtam.
Szerencsére idáig a stream miatt mind2 gólról lemaradtam.
- alwin91
egyértelműen sok lenne ennek a csapatnak. ne felejtsük el, hogy a Serie A-bol mindenki más pihenhetett augusztusban.Don Vittorio írta: ↑2021.01.30. 22:03 Mezőnyfölény meg van, de borzasztó dekoncentráltak vagyunk, utolsó passzok rendre nem jönnek. Abban igaza van az Egrinek, hogy tényleg elég fáradtak vagyunk. Mi lenne ha lenne még bl is...
Közben Martinez végre![]()
Én Barellat most azonnal hoznám le, 2-0-val fél órát nélküle is ki kell bírni.
- Festa
Főleg a Benevento miatt ,de borzasztóan edzőmeccs fellingem van.CsaSzi9294 írta: ↑2021.01.30. 22:04 Na végre! És még okos is volt.Már csak Lukakunak kellene betalálni, mert tényleg aggaszt a gólcsendje.
Sensi vajon beáll majd?
- mike
Barella Vidal csere, na végre, okosak vagyunk;)
Eriksen mellett játszva még a satu Gag is annak tűnik:D
Eriksen mellett játszva még a satu Gag is annak tűnik:D
- mike
Lukakuuuuu
Lautaro pazar labdalopás
Lautaro pazar labdalopás
- Festa
Ez bejött.Kit szeretnél még,hogy gólt rúgjon?CsaSzi9294 írta: ↑2021.01.30. 22:04 Na végre! És még okos is volt.Már csak Lukakunak kellene betalálni, mert tényleg aggaszt a gólcsendje.
A kupabalhé után nagyon kellett ez neki.
- CsaSzi9294
Ott is van Lukaku is!!!! Malac gól, de dicséret illeti a La-Lu párost érte! 
- CsaSzi9294
Igen, meg úgy meccsek óta se ment neki.Festa írta: ↑2021.01.30. 22:14Ez bejött.Kit szeretnél még,hogy gólt rúgjon?CsaSzi9294 írta: ↑2021.01.30. 22:04 Na végre! És még okos is volt.Már csak Lukakunak kellene betalálni, mert tényleg aggaszt a gólcsendje.
![]()
A kupabalhé után nagyon kellett ez neki.
Még egy hivatalos Eriksen gólnak örülnék. Nőjön csak az önbizalma.
- Don Vittorio
Sensi és Pinamonti jöhetne. Csak, hogy el higgyük, hogy még itt játszanak 
- mike
Így kell ezt, Alexis gólpassz, Lukaku gól
)
Végig jók vagyunk ma, rég volt ilyen.
Végig jók vagyunk ma, rég volt ilyen.
- CsaSzi9294
Bravó Lukaku!

- Festa
Pinamontira nem vagyok kiváncsi,de Sensire viszont igen.Don Vittorio írta: ↑2021.01.30. 22:17 Sensi és Pinamonti jöhetne. Csak, hogy el higgyük, hogy még itt játszanak![]()
Jönnek ketten!!Jól érezted.
Közben Luakaku dupla!
- CsaSzi9294
- CsaSzi9294
Eriksen végig a pályán? Conte beszívott, vagy ennyire meghatotta a hétközi győztes gólja?
Közben kiosztott majdnem még egy (ön)gólpasszt.
Közben kiosztott majdnem még egy (ön)gólpasszt.
- Don Vittorio
Szerencsére a hátukra volt írva a nevük, majdnem nem ismertem meg őketFesta írta: ↑2021.01.30. 22:26Pinamontira nem vagyok kiváncsi,de Sensire viszont igen.Don Vittorio írta: ↑2021.01.30. 22:17 Sensi és Pinamonti jöhetne. Csak, hogy el higgyük, hogy még itt játszanak![]()
Jönnek ketten!!Jól érezted.
Közben Luakaku dupla!
- CsaSzi9294
Azért az 5. meglehetne.
Mostmár mindegy, ne legyünk tehetetlenek.
Mostmár mindegy, ne legyünk tehetetlenek.
- mike
Végre egy sima meccs, jó játékkal, sok helyzettel, 6 góllal;)
Nálam Eriksen a meccs embere, az első gól az övé, rúgott kapufát, és szépen is osztogatott a meccsen.
Szép volt fiúk:)
Nálam Eriksen a meccs embere, az első gól az övé, rúgott kapufát, és szépen is osztogatott a meccsen.
Szép volt fiúk:)
- drtie
Megvan. Ami nagyon tetszett, hogy szinte a teljes csapat játszott. Lukakutól, Eriksenen keresztül egészen Pinamontiig. A cserék is játszani mentek mi. Ez a Benevento nagyon gyenge.
Nekem most nincs hiányérzetem. A játék lassú volt, de az is pont annyi volt, ami megkívánt a meccs.
Ma Conte és csapata válla is meg van veregetve.
Nekem most nincs hiányérzetem. A játék lassú volt, de az is pont annyi volt, ami megkívánt a meccs.
Ma Conte és csapata válla is meg van veregetve.
- Festa
Sima meccs.Így kellett volna nyerni a Spezia meg Crotone ellen.
Nálam a meccs embere Barella.Ilyen emberből kéne még 3.Ezzel az energiával.
Jöhet a kőkemény Fio meccs,amire majd Hakimi meg Barellát is tudjuk pihentetni a Juve ellen.
De jó
- sly89
Nehéz ez alapján a meccs alapján elhinni, hogy ez a Benevento leikszelt a Juvéval, kapura lövésük sem volt. Jól játszott a csapat, Eriksen egész jól mozgott ebben a regista szerepben, lehet hogy mégis sikerül találni neki egy helyet 3-5-2-ben.
Ennyit számít egy korai gól, mert a kis csapatot tömörülős taktikája meg van lőve onnantól. Jó lenne máskor megnyomni az elejét és akkor a végén már csak a maihoz hasonló tréningmeccs lenne belőle.
Egyedül amibe bele tudok kötni a mai meccs után, hogy 2-0-nál egyből lehoztam volna Lukakut és Barellát, de azért így is kaptak pár perc pihenőt.
Ennyit számít egy korai gól, mert a kis csapatot tömörülős taktikája meg van lőve onnantól. Jó lenne máskor megnyomni az elejét és akkor a végén már csak a maihoz hasonló tréningmeccs lenne belőle.
Egyedül amibe bele tudok kötni a mai meccs után, hogy 2-0-nál egyből lehoztam volna Lukakut és Barellát, de azért így is kaptak pár perc pihenőt.
-
INTER-1908
Én azért óvatosabban fogalmaznék vele kapcsolatban nálam a meccs embere Lautaro való igaz h sok helyzetet kihagy de rengeteget dolgozik rengeteget fut hajt letámad... nagyon jól játszott ma remélem javul a helyzetkihasználása.
Na de Eriksen... Való igaz jól mozgatta a csapatot de azért tegyük hozzá hogy az ellenfél nem egy top csapat volt.
Ilyen meccseken viszont simán lehet használni mert nem kell ütköznie. Nem volt rossz de azért a Juve ellen inkább Brozóra bíznám a kpálya közepét
- alwin91
Barella sem játszhat a Juve ellen?
- Cupi
Fio ellen annyi jó hír van tegnap Milenkovicot és Castrovilit is kiállították a Torino ellen. Nem baj, hogy nem lesznek ellenünk.
Mai meg szép volt. Pont annyit játszottunk amennyit kellett. Senki nem szakadt meg /sőt többen pihentek/, csatáraink végre szereztek akció gólt.
Barella nagyon jó volt ma is de rajta a második félidőben érződött a fáradtság. Én is pihentetném.
- Festa
Nem .bocsi.Lukaku és Hakimi a sárgás.alwin91 írta: ↑2021.01.30. 22:53Barella sem játszhat a Juve ellen?
- brecsinho
Végre egy sima győzelem, nagyon kellett egy ilyen meccs a következő hetek rangadói előtt. Mivel 4:0 lett,írok négy gondolatot
1. Stellini kicsit más stílusba nyomta a kispad előtt,mint a Conte, nekem jobban tetszett a kiabálások és folyamatos utasítások nélküli meccselése,lehet a csapatnak is?
2. Eriksen fél lábbal is jobb focista,mint Gag,számomra érthetetlen,hogy a betömörülő kiscsapatok ellen miért nem őt játszattuk, a pontrúgások lehetett volna az egyik fegyver azokon a gyömöszölős meccseken. Remélem mostantól több lehetőséget kap
3. A jobb oldalon a Skrini,Hakimi, Barella trió fényévekkel jobb,mint a bal oldalunk, ezért nagyon egyoldalas a csapat. Se Young se Perisic nem megoldás már a szélen, a bal belső kp poszton Gag semmit se tesz hozzá és Vidalnak sem ott van az igazi posztja.
4. A helyzetkihasználás továbbra sem az erősségünk,főleg Lautaro szeret az égbe tüzelni, de Lukakunak is vannak azért gondjai a ziccerekkel. Remélem a mai gólok adnak egy kis lökést mindkettőnek,mert szükség lesz rájuk a következő hetekben.
Forza Inter!!
1. Stellini kicsit más stílusba nyomta a kispad előtt,mint a Conte, nekem jobban tetszett a kiabálások és folyamatos utasítások nélküli meccselése,lehet a csapatnak is?
2. Eriksen fél lábbal is jobb focista,mint Gag,számomra érthetetlen,hogy a betömörülő kiscsapatok ellen miért nem őt játszattuk, a pontrúgások lehetett volna az egyik fegyver azokon a gyömöszölős meccseken. Remélem mostantól több lehetőséget kap
3. A jobb oldalon a Skrini,Hakimi, Barella trió fényévekkel jobb,mint a bal oldalunk, ezért nagyon egyoldalas a csapat. Se Young se Perisic nem megoldás már a szélen, a bal belső kp poszton Gag semmit se tesz hozzá és Vidalnak sem ott van az igazi posztja.
4. A helyzetkihasználás továbbra sem az erősségünk,főleg Lautaro szeret az égbe tüzelni, de Lukakunak is vannak azért gondjai a ziccerekkel. Remélem a mai gólok adnak egy kis lökést mindkettőnek,mert szükség lesz rájuk a következő hetekben.
Forza Inter!!
-
Rolinter
Sajnos nem láttam a meccset.
Olvasom a hozzászólásokat és látom ,Eriksen kezdett, és jól játszott. Én személy szerint jobban őrülten volna ha juve ellen látom kedden. Akkor érzem,hogy edzőbá bízik benne, és nem csak kiegészítő ember .
Olvasom a hozzászólásokat és látom ,Eriksen kezdett, és jól játszott. Én személy szerint jobban őrülten volna ha juve ellen látom kedden. Akkor érzem,hogy edzőbá bízik benne, és nem csak kiegészítő ember .
- interfan
Ertekelesek:
-Sky:
Eriksen 7
Barella 7
Martinez 7
Lukaku 7
Sanchez 7
Bastoni 6,5
Skriniar 6,5
Handanovic 6
Hakimi
Vidal 6
Gagliardini 5,5
Ranocchia 5
Perisic 5
-SM:
Eriksen 7
Barella 7
Martinez 7
Skriniar 7
Sanchez 7
Lukaku 7
Bastoni 6,5
Handanovic 6
Hakimi 6
Vidal 6
Ranocchia 5,5
Gagliardini 5,5
Perisic 5,5
-FcInternews:
Eriksen 7
Barella 7
Martinez 7
Skriniar 6,5
Bastoni 6,5
Hakimi 6,5
Sanchez 6,5
Lukaku 6,5
Handanovic 6
Ranocchia 6
Vidal 6
Gagliardini 6
Perisic 6
-FcInter1908:
Bastoni 7
Skriniar 7
Eriksen 7
Barella 7
Sanchez 7
Lukaku 7
Martinez 7
Hakimi 6,5
Gagliardini 6,5
Handanovic 6
Ranocchia 6
Vidal 6
Perisic 6
-Tuttomercatoweb:
Skriniar 7
Eriksen 7
Barella 7
Martinez 7
Bastoni 6,5
Sanchez 6,5
Lukaku 6,5
Handanovic 6
Ranocchia 6
Vidal 6
Hakimi 5,5
Gagliardini 5,5
Perisic 5
-Sky:
Eriksen 7
Barella 7
Martinez 7
Lukaku 7
Sanchez 7
Bastoni 6,5
Skriniar 6,5
Handanovic 6
Hakimi
Vidal 6
Gagliardini 5,5
Ranocchia 5
Perisic 5
-SM:
Eriksen 7
Barella 7
Martinez 7
Skriniar 7
Sanchez 7
Lukaku 7
Bastoni 6,5
Handanovic 6
Hakimi 6
Vidal 6
Ranocchia 5,5
Gagliardini 5,5
Perisic 5,5
-FcInternews:
Eriksen 7
Barella 7
Martinez 7
Skriniar 6,5
Bastoni 6,5
Hakimi 6,5
Sanchez 6,5
Lukaku 6,5
Handanovic 6
Ranocchia 6
Vidal 6
Gagliardini 6
Perisic 6
-FcInter1908:
Bastoni 7
Skriniar 7
Eriksen 7
Barella 7
Sanchez 7
Lukaku 7
Martinez 7
Hakimi 6,5
Gagliardini 6,5
Handanovic 6
Ranocchia 6
Vidal 6
Perisic 6
-Tuttomercatoweb:
Skriniar 7
Eriksen 7
Barella 7
Martinez 7
Bastoni 6,5
Sanchez 6,5
Lukaku 6,5
Handanovic 6
Ranocchia 6
Vidal 6
Hakimi 5,5
Gagliardini 5,5
Perisic 5
- interfan
Mind a 4 pontoddal egyetertek, es ugyanigy gondolkozom en is.brecsinho írta: ↑2021.01.30. 23:14 Végre egy sima győzelem, nagyon kellett egy ilyen meccs a következő hetek rangadói előtt. Mivel 4:0 lett,írok négy gondolatot![]()
Forza Inter!!
Eriksent jatszatni kell, hatalmas erosites lenne o a csapatnak, ordit a KP egy ilyen jatekosert.
Bal WB poszt egy nagy lyuk a csapatban, ez mar regota latvanyos.
Oda nyaron surgosen nezni kell egy kezdoszintu jatekost.
Martinez ingadozo sajnos, de osszesegeben mindenkeppen a jobbak koze tartozik.
Viszont en megfelelo osszegert eladnam, es abbol epitkeznek tovabb.
Ha meg marad, akkor is kell (taktikafuggo is persze) melyiteni elol a keretet.
Egy ingyen Depay de szep is lenne.
- alwin91
Nem vagyok híve annak, hogy egy játékos ne a saját posztján játszon, de ha muszáj, akkor szerintem ez a mélységi irányító nem egy halott ügy. Határozottan több esze van a játék szervezéséhez, mint Brozonak és szerintem alapvetően minőségben hatalmas különbség van a két játékos között. Viszont Eriksennek meg kell tanulnia határozottabban odalépnie.
Annak nagyon örültem, hogy Sanchez hajtott mikor beállt, nem fog beleszarni a dologba, mert itt maradt.
Annak nagyon örültem, hogy Sanchez hajtott mikor beállt, nem fog beleszarni a dologba, mert itt maradt.
- interfan
Jobb lenne valoban ha a sajat posztjan jatszana, de errol szerintem le kell tenni mar.alwin91 írta: ↑2021.01.31. 10:25 Nem vagyok híve annak, hogy egy játékos ne a saját posztján játszon, de ha muszáj, akkor szerintem ez a mélységi irányító nem egy halott ügy. Határozottan több esze van a játék szervezéséhez, mint Brozonak és szerintem alapvetően minőségben hatalmas különbség van a két játékos között. Viszont Eriksennek meg kell tanulnia határozottabban odalépnie.
Az is eredmeny ha jatszik, es mint latjuk is es ahogy irod rengeteg esze van a jatekhoz.
Sanchez kapcsan en nem feltem attol, hogy majd o beleszarik.
O mindig is peldaerteku volt minden teren.
Ahogy Marotta elmondta, senki nem akart tavozni most.
- interfan
Jo hir a Fiorentina elleni meccs kapcsan, hogy eltiltas miatt ket legfontosabb jatekosuk is hianyozni fog.
Nem lesz sem Milenkovic, sem Castrovilli ellenunk.
Nem lesz sem Milenkovic, sem Castrovilli ellenunk.
- CsaSzi9294
Nyerni fogunk, ez a Fior Prandellivel is atomgyenge. Csodaszámba megy, ha gólt lőnek egy meccsen. Nem lenézve őket persze. Én nem félek, hát még hogy a két legjobbjuk nem is lesz, így pláne nem. Sima 0-3 lesz!
- mike
Azért ne felejtsük el, hogy mi bárki ellen képesek vagyunk nagyot szenvedni:DCsaSzi9294 írta: ↑2021.01.31. 11:35 Nyerni fogunk, ez a Fior Prandellivel is atomgyenge. Csodaszámba megy, ha gólt lőnek egy meccsen. Nem lenézve őket persze. Én nem félek, hát még hogy a két legjobbjuk nem is lesz, így pláne nem. Sima 0-3 lesz!
Jó lenne ha Eriksen a Fio ellen mindenképp kezdene, gördülékenyebb a támadójátékunk vele, a forgatásai, és az hogy 25 méteren belül bárhonnan veszélyes, sokat számíthat.
A juve ellenire meg inkább Brozo lesz, a stabilabb védekezés miatt.
Tegnap végre nem csak negyed órát, és nem csak a második félidőben fociztunk, így tovább.
- interfan
Egyetertek Csaszival, ez a Fior atomgyenge.mike írta: ↑2021.01.31. 12:00Azért ne felejtsük el, hogy mi bárki ellen képesek vagyunk nagyot szenvedni:DCsaSzi9294 írta: ↑2021.01.31. 11:35 Nyerni fogunk, ez a Fior Prandellivel is atomgyenge. Csodaszámba megy, ha gólt lőnek egy meccsen. Nem lenézve őket persze. Én nem félek, hát még hogy a két legjobbjuk nem is lesz, így pláne nem. Sima 0-3 lesz!
Jó lenne ha Eriksen a Fio ellen mindenképp kezdene, gördülékenyebb a támadójátékunk vele, a forgatásai, és az hogy 25 méteren belül bárhonnan veszélyes, sokat számíthat.
Tegnap végre nem csak negyed órát, és nem csak a második félidőben fociztunk, így tovább.
Persze mi is kepesek vagyunk "csodakra", de azert nagy tobbsegben ezeket a 0 meccseket betudjuk daralni.
Fior ellen en is remelem kezd Eriksen, szep volt valoban a tamadojatek vele.
- alwin91
Én arról meg vagyok győződve, hogy Conte a csatárok mögé szánta eredetileg, többször is próbálta ezt a 3-4-1-2-es felállást Eriksennel, de egyszerűen nem működött. Viszont ez tényleg feküdhet neki én nagyon bízom benne.interfan írta: ↑2021.01.31. 10:43Jobb lenne valoban ha a sajat posztjan jatszana, de errol szerintem le kell tenni mar.alwin91 írta: ↑2021.01.31. 10:25 Nem vagyok híve annak, hogy egy játékos ne a saját posztján játszon, de ha muszáj, akkor szerintem ez a mélységi irányító nem egy halott ügy. Határozottan több esze van a játék szervezéséhez, mint Brozonak és szerintem alapvetően minőségben hatalmas különbség van a két játékos között. Viszont Eriksennek meg kell tanulnia határozottabban odalépnie.
Az is eredmeny ha jatszik, es mint latjuk is es ahogy irod rengeteg esze van a jatekhoz.
- Cupi
Alapból én is azt mondom kötelező nyerni mert ez a Fio nem nagy szám de még nem volt olyan régen az Udinese elleni 0-0....Udinese is full nulla csapat és ott még az edző is a kirúgás szélén áll mégse nyertünk.interfan írta: ↑2021.01.31. 12:11Egyetertek Csaszival, ez a Fior atomgyenge.mike írta: ↑2021.01.31. 12:00Azért ne felejtsük el, hogy mi bárki ellen képesek vagyunk nagyot szenvedni:DCsaSzi9294 írta: ↑2021.01.31. 11:35 Nyerni fogunk, ez a Fior Prandellivel is atomgyenge. Csodaszámba megy, ha gólt lőnek egy meccsen. Nem lenézve őket persze. Én nem félek, hát még hogy a két legjobbjuk nem is lesz, így pláne nem. Sima 0-3 lesz!
Persze mi is kepesek vagyunk "csodakra", de azert nagy tobbsegben ezeket a 0 meccseket betudjuk daralni.
Fior ellen en is remelem kezd Eriksen, szep volt valoban a tamadojatek vele.
Szóval én nem mondom azt, hogy sima lesz de nagyon örülnék neki ha tévednék és 3-0-al jönnénk haza Firenzéből.
- Atosz
Abban bízom, hogy eddig ugye csak a második félidőkben voltunk képesek focizni, de ha a bajnokságra is egy meccsként tekintünk, akkor a bajnokság második félidejét is jó lenne megnyomni, csak ugye azt már teljes egészében. Nagyon bízom Contéban és a srácokban, hogy behúzzák ezt a scudettot hasonló góltermés mellett, kicsit szebb, konzisztensebb játékkal esetleg. A védelem úgynézki mostanában kezd összeállni, néha tavalyi önmagát idézve, ami nagyon jó hír a folytatásra nézve!
Valahogy ki kell bekkelni a bal szárny elképesztő bénázását, Younggal, Perisiccel, Gagliardinivel, néha Vidallal. Egy Martinez feljavulás ezen sokat segíthetne, Bastonival összefognák a köztük gyengén teljesítőket (vagy csak simán Basto átrúgja fölöttük
).
Valahogy ki kell bekkelni a bal szárny elképesztő bénázását, Younggal, Perisiccel, Gagliardinivel, néha Vidallal. Egy Martinez feljavulás ezen sokat segíthetne, Bastonival összefognák a köztük gyengén teljesítőket (vagy csak simán Basto átrúgja fölöttük
- interfan
Juventus ellen nem lesz Hakimi es Lukaku, helyettuk Darmian es Sanchez kerulhet be.
Visszaterhet a jelenlegi hirek szerint a kezdobe a pihentett DeVrij, Vidal, Brozovic, Young sor.
Jelenleg ezt a kezdot josoljak keddre:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Darmian-Barella-Brozovic-Vidal-Young
Martinez-Sanchez
Visszaterhet a jelenlegi hirek szerint a kezdobe a pihentett DeVrij, Vidal, Brozovic, Young sor.
Jelenleg ezt a kezdot josoljak keddre:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Darmian-Barella-Brozovic-Vidal-Young
Martinez-Sanchez
- interfan
Ujabb jo hir erkezett, D'Ambrosio felepult es ma mar a csapattal edzett.
Mindenki elerheto es mindenki teljeserteku edzesmunkat vegez.
Nincs serult jatekosunk.
Mindenki elerheto es mindenki teljeserteku edzesmunkat vegez.
Nincs serult jatekosunk.
-
Caldee
Az elmúlt 3 fordulóban nem kaptunk gólt (Juventus, Udinese, Benevento)
Előtte 17 fordulóból összesen 3-szor fordult elő, hogy kapott gól nélkül hoztuk le az adott meccset, és egyszer sem volt olyan, hogy zsinórban akár csak kettő(!!) bajnokin ne kaptunk volna gólt.
Ha ebben tartósan tudunk javulni és folytatódik a tendencia, akkor bajnokok lehetünk.
Előtte 17 fordulóból összesen 3-szor fordult elő, hogy kapott gól nélkül hoztuk le az adott meccset, és egyszer sem volt olyan, hogy zsinórban akár csak kettő(!!) bajnokin ne kaptunk volna gólt.
Ha ebben tartósan tudunk javulni és folytatódik a tendencia, akkor bajnokok lehetünk.