ha már muszáj lenne játszania, én is inkább előrébb raknám, de a legjobb lenne, ha őt sem kellene nézni.
Darmian és D'Ambro jobb lenne.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
ha már muszáj lenne játszania, én is inkább előrébb raknám, de a legjobb lenne, ha őt sem kellene nézni.
Sajnos a bajnoksagba is lattuk mar ezt.Cupi írta: ↑2021.02.02. 21:38 Totál nulla ma sok játékosunk....mintha nem érdekelné őket...Brozo is hibát hibára halmoz de a többieknél is sok a hiba.
Nálam Eriksen jönne is be.
Barella meg olyan mintha fáradt lenne, nála sincs meg a szokásos tűz.![]()
2 szél katasztrófa, sajnos ma Darmian is Parma szint....
Egész meccs olyan mintha fejben senki nem lenne ott.....
En mar reg elvettem ezt, hogy valaki kipihent vagy sem, es ez szamitana.
Ti tudjátok, hogy hol van a középpálya? A ‘veszélyes’ támadások vagy előre vágott labdákból, vagy egy védő megindulásából születnek. Hogy lesz így fordítás?Don Vittorio írta: ↑2021.02.02. 22:05 Alexis is be van oltva gól ellen... Pedig majdnem visszakaptuk az ajándék gólt....![]()
Pedig most kellene átlövésekkel próbálkoznidrtie írta: ↑2021.02.02. 22:10Ti tudjátok, hogy hol van a középpálya? A ‘veszélyes’ támadások vagy előre vágott labdákból, vagy egy védő megindulásából születnek. Hogy lesz így fordítás?Don Vittorio írta: ↑2021.02.02. 22:05 Alexis is be van oltva gól ellen... Pedig majdnem visszakaptuk az ajándék gólt....![]()
Eriksen be. Jó lenne gyorsan egy gólt lőni, aztán a végét meghúzni. Ez a Juve irtó gyenge...
Ajándékoztunk két gólt a mocskoknak Young összehozott egy felesleges tizit aztán Basto és Handa szerencsétlenkedett össze egy százas ziccert Rinyáldónak! Elöl impotensek voltunk Lukaku nélkül bár így is voltak helyzeteink amiket ezen a szinten gólra kellett volna váltani sajnos! Darmian és Alexis képtelen volt rá! Kiestünk ez van a fájó csak az hogy ez a Juve nagyon gyenge és a mi teljesítményünk finoman szólva hullámzó! Lehet koncentrálni a bajnokságra...CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.02. 22:36 Srácok, most értem haza, valaki legyen kedves összefoglalni dióhéjban, hogy mi történt, hogy játszunk?![]()
Ja nagyon gáz....nem kell ajándék gólokat adni az ellenfélnek de ha már meg is teszed legalább a nagy helyzeteket használd ki....miket kihagytunk a második félidőbe.....vicc....Don Vittorio írta: ↑2021.02.02. 22:43 Dühös vagyok, mert gyakorlatilag magunkat vertük meg... Megfizettünk rendesen a hibáinkért, második félidőben gyakorlatilag a pályán sem voltak a rabok de nem tudtuk kihasználni. Kár érte! Alexis sajnos ma nagyon gyenge volt, Lukakuval behúztuk volna.
Azt azért ne felejtsük hogy 2 meccses a párharc. A második félidei játékunk nem volt rossz de a juve hagyta hogy kezdeményezzünk. ha berugjuk a 100% os helyzeteket akkor 3-2 ide. De ez egész éves probléma idén :/lucky0 írta: ↑2021.02.02. 22:46Ajándékoztunk két gólt a mocskoknak Young összehozott egy felesleges tizit aztán Basto és Handa szerencsétlenkedett össze egy százas ziccert Rinyáldónak! Elöl impotensek voltunk Lukaku nélkül bár így is voltak helyzeteink amiket ezen a szinten gólra kellett volna váltani sajnos! Darmian és Alexis képtelen volt rá! Kiestünk ez van a fájó csak az hogy ez a Juve nagyon gyenge és a mi teljesítményünk finoman szólva hullámzó! Lehet koncentrálni a bajnokságra...CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.02. 22:36 Srácok, most értem haza, valaki legyen kedves összefoglalni dióhéjban, hogy mi történt, hogy játszunk?![]()
Két góllal nem nyerünk a csalóknál! Gyakorlatilag kiestünk persze meg kell próbálni mert presztízs meg minden de sok esélyünk nincs a továbbjutásra mert egy vesztes bagázs vagyunk!
Lukaku nélkül enerváltabb a támadójátékunk is.
Korán vezetést szereztünk majd Young egy ártalmatlan helyzetben visszahuzta Cuadradot, 11es berugta C. Aztán pár perc múlva Bastoni rosszul vett át egy labdát ami C elé pattant miközben Handa kijott a kapubol, gondolom kész lett a kávé amit Bastoninak készített és oda akarta vinni, így C az üres kapuba gurított. A 2 félidőben voltak helyzeteink amiket kihagytunk vagy Buffon védett nagyot.CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.02. 22:36 Srácok, most értem haza, valaki legyen kedves összefoglalni dióhéjban, hogy mi történt, hogy játszunk?![]()
Ha berúgjuk? Olyan nincs a fociban! Ott van bazdmeg!!! Azzal már lehet nyerni!Janicsár írta: ↑2021.02.02. 22:48Azt azért ne felejtsük hogy 2 meccses a párharc. A második félidei játékunk nem volt rossz de a juve hagyta hogy kezdeményezzünk. ha berugjuk a 100% os helyzeteket akkor 3-2 ide. De ez egész éves probléma idén :/lucky0 írta: ↑2021.02.02. 22:46Ajándékoztunk két gólt a mocskoknak Young összehozott egy felesleges tizit aztán Basto és Handa szerencsétlenkedett össze egy százas ziccert Rinyáldónak! Elöl impotensek voltunk Lukaku nélkül bár így is voltak helyzeteink amiket ezen a szinten gólra kellett volna váltani sajnos! Darmian és Alexis képtelen volt rá! Kiestünk ez van a fájó csak az hogy ez a Juve nagyon gyenge és a mi teljesítményünk finoman szólva hullámzó! Lehet koncentrálni a bajnokságra...CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.02. 22:36 Srácok, most értem haza, valaki legyen kedves összefoglalni dióhéjban, hogy mi történt, hogy játszunk?![]()
Köszönöm szépen!lucky0 írta: ↑2021.02.02. 22:46Ajándékoztunk két gólt a mocskoknak Young összehozott egy felesleges tizit aztán Basto és Handa szerencsétlenkedett össze egy százas ziccert Rinyáldónak! Elöl impotensek voltunk Lukaku nélkül bár így is voltak helyzeteink amiket ezen a szinten gólra kellett volna váltani sajnos! Darmian és Alexis képtelen volt rá! Kiestünk ez van a fájó csak az hogy ez a Juve nagyon gyenge és a mi teljesítményünk finoman szólva hullámzó! Lehet koncentrálni a bajnokságra...CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.02. 22:36 Srácok, most értem haza, valaki legyen kedves összefoglalni dióhéjban, hogy mi történt, hogy játszunk?![]()
Neked is köszönöm a részletes elemzést!Inter101 írta: ↑2021.02.02. 22:49Korán vezetést szereztünk majd Young egy ártalmatlan helyzetben visszahuzta Cuadradot, 11es berugta C. Aztán pár perc múlva Bastoni rosszul vett át egy labdát ami C elé pattant miközben Handa kijott a kapubol, gondolom kész lett a kávé amit Bastoninak készített és oda akarta vinni, így C az üres kapuba gurított. A 2 félidőben voltak helyzeteink amiket kihagytunk vagy Buffon védett nagyot.CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.02. 22:36 Srácok, most értem haza, valaki legyen kedves összefoglalni dióhéjban, hogy mi történt, hogy játszunk?![]()
Összeségében a Juve nem tett semmit hogy megnyerje a meccset mi viszont igen hogy elveszitsuk, így is a lett!
Lukakutól azért tartanak a védők .Sokszor ketten csüngenek rajta.Don Vittorio írta: ↑2021.02.02. 22:43 Dühös vagyok, mert gyakorlatilag magunkat vertük meg... Megfizettünk rendesen a hibáinkért, második félidőben gyakorlatilag a pályán sem voltak a rabok de nem tudtuk kihasználni. Kár érte! Alexis sajnos ma nagyon gyenge volt, Lukakuval behúztuk volna.
Sajnos az is csak idő kérdése azt gondolom! Nem a mai meccs miatt hanem mert kevés az igazán jó meccsünk amikor érezni a csapaton az energiát az átütő erőt, magabiztosságot! Ezzel szemben nagyon sokszor játszunk enerváltan, lassan és ha jól felkészül belőlünk akár egy kiscsapat is könnyedén levédekez minket B terv meg nuku aztán megy az uccsó tíz perces kapkodás! Így nem lehet semmit nyerni és nem is fogunk legnagyobb bánatomra! Ne legyen igazam!kovacs_ata írta: ↑2021.02.02. 22:50 Számomra már csak az a kérdés, hogy a bajnokság mikor fog elúszni és akkor Conte kétszer is eléri velünk a Tripletét, csak kár, hogy nem a klasszikus értelemben vettet, hanem a lúzer Tripletét...
Mindezt az egyik legjobban fizetett edzőként.![]()
Hát azért annak örülök hogy a csapatot kicsit más mentalitású emberek alkotják és ne molyanok mint te.lucky0 írta: ↑2021.02.02. 22:49Ha berúgjuk? Olyan nincs a fociban! Ott van bazdmeg!!! Azzal már lehet nyerni!Janicsár írta: ↑2021.02.02. 22:48Azt azért ne felejtsük hogy 2 meccses a párharc. A második félidei játékunk nem volt rossz de a juve hagyta hogy kezdeményezzünk. ha berugjuk a 100% os helyzeteket akkor 3-2 ide. De ez egész éves probléma idén :/lucky0 írta: ↑2021.02.02. 22:46
Ajándékoztunk két gólt a mocskoknak Young összehozott egy felesleges tizit aztán Basto és Handa szerencsétlenkedett össze egy százas ziccert Rinyáldónak! Elöl impotensek voltunk Lukaku nélkül bár így is voltak helyzeteink amiket ezen a szinten gólra kellett volna váltani sajnos! Darmian és Alexis képtelen volt rá! Kiestünk ez van a fájó csak az hogy ez a Juve nagyon gyenge és a mi teljesítményünk finoman szólva hullámzó! Lehet koncentrálni a bajnokságra...
Igen szerintem is jók voltunk a másodikban csak sajnos a helyzeteket ki kell használni.Nerazzurri írta: ↑2021.02.02. 22:55 Második félidőben egyáltalán nem voltunk rosszak, ne vicceljünk már. Simán benne lehet, hogy Torinóban nyerünk..
Kb ez a lényeg:)
Nem veszem személyeskedésnek! Csak elbeszélünk egymás mellett! Nekem nem a mentalitással volt bajom egy szóval sem írtam olyat hogy nem akartak a fiúk! Csak tudod az önmagában kevés ezen a szinten ha valaki akar de lehet én gondolom rosszul! A másik dolog pedig az hogy ne haragudj ha nem örülök annak hogy a csaló geci banda lenyomott minket idegenben! Bonuccinak akkora volt az arca az oldalvonal mellett mintha mesterhármast rúgott volna kb. nekünk! Számomra a Juve elleni meccsek mindig a legfontosabbak mindegy hogy bajnoki vagy kupa rohadtul fáj ez most!Kell egy pár nap mire megemészti az ember vagy legalábbis én! Két góllal kell nyernünk idegenben, kb. Mission Impossible persze reménykedni lehet de felesleges azt gondolom! Ezt már csak a Juve bukhatja el...ez a realitás sajnos az eredmény tükrében!Janicsár írta: ↑2021.02.02. 22:57Hát azért annak örülök hogy a csapatot kicsit más mentalitású emberek alkotják és ne molyanok mint te.
És ezt most ne vedd személyeskedésnek, nem sértésből mondom mert ez is egy mentalitás, de nem nagyon néznék inter meccset ha a játékosok ugy futnának ki a pályára hogy "mindegy a juvénak nem rugunk 2 t" meg "ugyis kiesünk".
Ha teljesen fogalmatlan lett volna a társaság azt mondom megértem a totálisan negativ hozzáállásod, és igazad van a "ha bement volna" az nem gól, de azért azt látni kell hogy nem játszottunk rosszul a második félidőben. Voltak helyzetek és ez igenis számít. Nekem legalábbis számít.
Na peace