Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
segogabor
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Tegnapi meccs után az fogalmazódott meg bennem , hogy új irány felé kell venni az irányt. Nem hiszem el ,hogy nincs olyan fiatal játékos aki tudná hozni legalább ugyanazt a szintet mint Young,Perisic,Darmian,Vidal és a padon nézegető Kolarov. Ez fizetésben 20 millió euró durván. Radu miért nem kap lehetőséget kupameccsen , mikor 37 éves a kezdőkapusunk. Annyira a jelennek élünk ,hogy nem látunk az orrunkig, hogy nyáron ezzel a kiöregedett kerettel komoly gondba leszünk.
-
Janicsár
Értem mit mondasz engem is a hányinger kerülgetett mikor láttam ezeket a nyavajásokat ujjongani, mintha ők is úgy érezték volna hogy már most továbbjutottak. Ezért kéne őket jól elkenni a visszavágón és én azt mondom hogy ezt a juvét ha nem is agyonverni de 1-2re vagy esetleg 1-3 ra el lehet pcsázni. 1-2 nél idegenben ugye egál és onnan bármi lehet. És itt visszakanyarodva a beszélgetésünkre, ezt csak akkor tudjuk elérni ha elhisszük hogy képesek vagyunk rá. A legfontosabb a bajnokság persze de 2 meccs van a kupából hátra amiből az egyiket mindenképp le kell játszanunk. Így szerintem annyira nem érdemes elengedni még ezt főleg hogy mindenki verhető idén. Persze ezekhez a dolgokhoz az kell hogy végre a mi oldalunkra álljon a szerencse és befelé pattanjanak a labdák, szerintem ez is kísér minket egész évben mármint a balszerencse de egyszer ez fordulni fog. Miért ne pont a kövi kupameccsen? Én bizakodva tekintek előre most és ahogy említetted a juve elleni meccsek a legfontosabbak 
- Festa
A fociban hiába vagy jó a mezőnyben ha nem rúgod be a helyzeteket.
Darmian ha eltalálja rendesen helyzetben akkor most jobb az eredmény.
Szerintem nem volt kisebb akarás mint a 2-0-s bajnokin,de ilyen hibák mint amit Bastoni -Handa páros vétett egész egyszerűen nem fér bele.Egy Juve ellen akkor van esélyed ha a védekezés tökéletesen működik és nincsenek egyéni hibák.
Reálisan kevés az esély viszont feltartott kézzel sem mehetünk ki a pályára.
Lehet azért kéne szurkolni,hogy hosszabbítás ne legyen mert 120.perc a Lazio meccs előtt végzetes lehet.
Darmian ha eltalálja rendesen helyzetben akkor most jobb az eredmény.
Szerintem nem volt kisebb akarás mint a 2-0-s bajnokin,de ilyen hibák mint amit Bastoni -Handa páros vétett egész egyszerűen nem fér bele.Egy Juve ellen akkor van esélyed ha a védekezés tökéletesen működik és nincsenek egyéni hibák.
Reálisan kevés az esély viszont feltartott kézzel sem mehetünk ki a pályára.
Lehet azért kéne szurkolni,hogy hosszabbítás ne legyen mert 120.perc a Lazio meccs előtt végzetes lehet.
- interfan
Ugyanigy gondolom en is.segogabor írta: ↑2021.02.03. 09:13 Tegnapi meccs után az fogalmazódott meg bennem , hogy új irány felé kell venni az irányt. Nem hiszem el ,hogy nincs olyan fiatal játékos aki tudná hozni legalább ugyanazt a szintet mint Young,Perisic,Darmian,Vidal és a padon nézegető Kolarov. Ez fizetésben 20 millió euró durván. Radu miért nem kap lehetőséget kupameccsen , mikor 37 éves a kezdőkapusunk. Annyira a jelennek élünk ,hogy nem látunk az orrunkig, hogy nyáron ezzel a kiöregedett kerettel komoly gondba leszünk.
Raadasul ezek az elkepeszto fizuk.
Vidal 8m
Perisic 5m
Kolarov 5m
Young 3,5m
Darmian 2m
Handanovic 3,5m
Es akkor meg ilyen Vecino 3m, Ranocchia 2m-t ne is emlitsunk.
Mindig, az esetek 99%-ban ezeken a nem eppen fiatal jatekosok mennek el a meccsek.
Marotta a napokban megfogalmazta az uj iranyt.
"Aranytalanul nagy a munkaero fizetese a csapatoknal, ezzel kezdeni kell valamit, es csokkenteni kell.
A jelenlegi modell nem tarthato fenn.
Koltsegeket kell most visszaszoritani, es szerzodeseket felul is kell vizsgalni.
Tovabbiaknak nem fogunk nagy osszegu fizetesek es szerzodeseket kotni.
Hosszabbitasokrol elmondta, novelni akarjuk az oroksegunket, es jovore gondolunk, es olyan jatekosok szerzodeset hosszabbitani akik eredmenyt hoztak nekunk.
Ezt szem elott tartva a fiatal jatekosok szerzodeset akarjuk hosszabbitani, akik bebizonyitottak hogy kepesek a betoltot szerepet ellatni."
- interfan
Vidal tegnap ujra duhosen jott le a palyarol.
Emlekezetes az Udine elleni meccs cserejenel "vaffanucnozott" Contenak es beviharzott az oltozobe, es Conte segitojenek kellett visszahozni.
Tegnapi cserenel szinten elegedetlen volt, es azt mondta "hogy mindig a 22-es jon le".
Contet kerdeztek a meccs utan, hogy nem volt e tulzott Vidal reakcioja.
Conte elmondta, o nem figyeli a jatekosok reakciojat, o csak a dontest hozza meg.
https://www.fcinter1908.it/ultimora/vid ... tuzione-2/
https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... tto-360031
Gazzetta szerint is "erdekes" Vidal reakcioja a tenyek tukreben.
Vidal 25 meccsen volt elerheto, ebbol 19x a kezdoben volt, es 6x jott be cserekent.
Nulla, azaz 0 meccs volt amikor vegig a padon maradt, es nem kapott egy percet sem.
- BL-ben: 4 meccs = 4x kezdo.
- Seria A: 18 meccs = 12x kezdo, 6x cserekent lepett palyara.
- Kupa: 3 meccs = 3x kezdo
Nem volt olyan meccse Vidalnak, amikor elerheto volt, es nem kapott egyetlen percet sem.
Emlekezetes az Udine elleni meccs cserejenel "vaffanucnozott" Contenak es beviharzott az oltozobe, es Conte segitojenek kellett visszahozni.
Tegnapi cserenel szinten elegedetlen volt, es azt mondta "hogy mindig a 22-es jon le".
Conte elmondta, o nem figyeli a jatekosok reakciojat, o csak a dontest hozza meg.
Vidal 25 meccsen volt elerheto, ebbol 19x a kezdoben volt, es 6x jott be cserekent.
Nulla, azaz 0 meccs volt amikor vegig a padon maradt, es nem kapott egy percet sem.
Nem volt olyan meccse Vidalnak, amikor elerheto volt, es nem kapott egyetlen percet sem.
-
Bandi76
És ezt meghálálta eddig kb másfél jó meccsel..De azért nyavajog, szimpatikus jelenség....
-
cuchu11
- drtie
Szerintem ezt csak az újságok fújják fel. Conte ismeri Vidalt és talán tud is bánni vele.interfan írta: ↑2021.02.03. 09:49 Vidal tegnap ujra duhosen jott le a palyarol.
Kis párhuzam, hogy CR7 is ‘morcos’ volt, amikor lecserélték. A nagy egoval rendelkező játékosok már csak ilyenek. Időre és támogatásra (jelen esetben játékidőre) van szükség, hogy megnyugodjanak. Vidal esetében mindkettő megvan, egyedül már csak a minőség hiányzik tőle...
A kupameccs után rettentő csalódott voltam. Bastoni még fiatal, neki könnyen meg tudom bocsátani a bakit és remélem tanul is belőle. No de Handa. Mi a ... jött ki? Vagy ha már kijön, akkor szólnia kellett volna Bastoninak, hogy vagy passzolja oda neki a labdát, vagy rúgja ki a pcsába, mert ott van mögötte CR. Young esete pedig... hányszor volt már olyan, hogy egy játékos az előtte futó ellent a kezénél fogva úgy tudja visszarántani, hogy az szabályos legyen? Ráadásul bőven emberhátrányban volt a Juve, ezért ha szól, át tudtak volna váltani a védők. Amatőr hiba. Ki lehet kapni, de nem így...
Kiváncsi vagyok, hogy a köv. meccsek hogyan sikerültek. Én még mindig bízok a csapatban.
Forza Inter!
- interfan
Fiorentina meccs kotelezo ha akarunk barmit iden.
Amugy is hullagyenge ez a Fior, de ket legertekesebb jatekosuk is hianyzik.
Magabiztos onbizalom novelo gyozelmet varok.
Juve a Roma ellen, Milan meg a tokutolso Crotone ellen jatszik.
Viszont jovohettol komoly kis 3 meccs var rank:
Juve-Inter
Inter-Lazio
Milan-Inter
Nagyon jo lenne valahogy forditani a Kupaban.
Valamint szinten elkepesztoen fontos lenne, min 4 ponttal kijonni a Lazio-Milan meccsekbol.
Kemeny ket het var rank.
Juve-Inter
Inter-Lazio
Milan-Inter
Valamint szinten elkepesztoen fontos lenne, min 4 ponttal kijonni a Lazio-Milan meccsekbol.
Kemeny ket het var rank.
- Don Vittorio
Ezek közül a legfontosabb, hogy megverjük a milant, egymás ellenibe ki kell egyenlíteni a mérleget velük szemben. Lazio-tól sem lenne jó kikapni, remélem nem is fogunk de talán ellenük lenne a pontvesztés leginkább elfogadható.interfan írta: ↑2021.02.04. 06:56 Fiorentina meccs kotelezo ha akarunk barmit iden.
Juve-Inter
Inter-Lazio
Milan-Inter
Kemeny ket het var rank.
- alwin91
Én a kupát elengedném. Feltennék egy rakat olyan játékost a Juve ellen, aki nagyon keveset játszott:Don Vittorio írta: ↑2021.02.04. 07:30Ezek közül a legfontosabb, hogy megverjük a milant, egymás ellenibe ki kell egyenlíteni a mérleget velük szemben. Lazio-tól sem lenne jó kikapni, remélem nem is fogunk de talán ellenük lenne a pontvesztés leginkább elfogadható.interfan írta: ↑2021.02.04. 06:56 Fiorentina meccs kotelezo ha akarunk barmit iden.
Juve-Inter
Inter-Lazio
Milan-Inter
Kemeny ket het var rank.
Radu - D'Ambro, Rano, Bastoni - Kolarov, Sensi, Eriksen, Brozo/Vidal, Darmian - Pinamonti, Sanchez
Aztán az is lehet, hogy ezek a játékosok annyival kipihentebbek, hogy be is húznák a meccset
- Cupi
Mentségükre szóljon, hogy 80 ezer ember drukkolása elnyomja a hangjukat. Nehéz ilyenkor meghallani ha szól a másik.drtie írta: ↑2021.02.03. 22:59
A kupameccs után rettentő csalódott voltam. Bastoni még fiatal, neki könnyen meg tudom bocsátani a bakit és remélem tanul is belőle. No de Handa. Mi a ... jött ki? Vagy ha már kijön, akkor szólnia kellett volna Bastoninak, hogy vagy passzolja oda neki a labdát, vagy rúgja ki a pcsába, mert ott van mögötte CR. Young esete pedig... hányszor volt már olyan, hogy egy játékos az előtte futó ellent a kezénél fogva úgy tudja visszarántani, hogy az szabályos legyen? Ráadásul bőven emberhátrányban volt a Juve, ezért ha szól, át tudtak volna váltani a védők. Amatőr hiba. Ki lehet kapni, de nem így...
Forza Inter!
- Cupi
Én is erre gondoltam. Nem azért mert teljesen feladnám hanem mert ezek a játékosok egy komoly csapat ellen kapnának egy esélyt. Ha van eszük felszántják a pályát. Ha sikerül nagy öröm ha meg nem akkor legalább az alap kezdők pihentek és nem sérülnek le feleslegesen.alwin91 írta: ↑2021.02.04. 07:43
Én a kupát elengedném. Feltennék egy rakat olyan játékost a Juve ellen, aki nagyon keveset játszott:
Radu - D'Ambro, Rano, Bastoni - Kolarov, Sensi, Eriksen, Brozo/Vidal, Darmian - Pinamonti, Sanchez
Aztán az is lehet, hogy ezek a játékosok annyival kipihentebbek, hogy be is húznák a meccset![]()
Az jobban fájna és bosszantana ha kimennénk az alap kezdővel, mindenki hajtana és jól lefáradna majd kiesnénk egy x-el vagy netán győzelemmel de idegenben lőtt kevesebb góllal.....
- interfan
Egyetertek, a Milant verni kell.Don Vittorio írta: ↑2021.02.04. 07:30Ezek közül a legfontosabb, hogy megverjük a milant, egymás ellenibe ki kell egyenlíteni a mérleget velük szemben. Lazio-tól sem lenne jó kikapni, remélem nem is fogunk de talán ellenük lenne a pontvesztés leginkább elfogadható.interfan írta: ↑2021.02.04. 06:56 Fiorentina meccs kotelezo ha akarunk barmit iden.
Juve-Inter
Inter-Lazio
Milan-Inter
Kemeny ket het var rank.
Ha valahol, akkor a Lazio ellen fer bele egy X, persze ott is jobb lenne nyerni.
Fiorentina-Genoa meg kotelezo.
Ez 10 pont februar vegeig.
Szerintem a Juvenak is lesznek komoly pontvesztesei.
Most Roma, majd Napoli.
Milannak is lesz egy Roma meccse.
Viszont en a Kupat nem engednem el.
Ez a Juve nagyon nem az aki volt az elmult evekben, siman verhetoek.
Borzaszto fajdalmas lenne egy ujabb kizugas.
2 szezon es 7/6 sorozat buko, ez nagyon nem jo.
- mike
A BL-t csúnyán elbaltáztuk, azóta sem bírom feldolgozni ez a dolgot...interfan írta: ↑2021.02.04. 08:30 Egyetertek, a Milant verni kell.
Ha valahol, akkor a Lazio ellen fer bele egy X, persze ott is jobb lenne nyerni.
Fiorentina-Genoa meg kotelezo.
Ez 10 pont februar vegeig.
Szerintem a Juvenak is lesznek komoly pontvesztesei.
Most Roma, majd Napoli.
Milannak is lesz egy Roma meccse.
Viszont en a Kupat nem engednem el.
Úgy néz ki a kupa is messzebb került, így én feltennék mindent a bajnokságra.
A bilan kezd elfogyni, a szurkolói még el vannak szállva, nagyon nagy a pofájuk mindenhol, de lassan eltűnnek majd.
A gyuve viszont veszélyes, az utolsó 5 meccsükből négyet hoztak, csak mi tudtuk megfogni őket.
A samp meccs és a roma és udinese elleni bénázás sokba kerülhet nekünk.
Ilyen több nem fér bele.
- interfan
Sky szerint visszaterhet a kezdobe Hakimi es Lukaku.
Valamint Young helyett Perisic kezdhet, Sanchez pedig a kezdoben lehet.
Sky szerinti varhato kezdo holnapra:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Hakimi-Barella-Brozovic-Vidal-Perisic
Lukaku-Sanchez
Valamint Young helyett Perisic kezdhet, Sanchez pedig a kezdoben lehet.
Sky szerinti varhato kezdo holnapra:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Lukaku-Sanchez
- drtie
Az év meglepetése, hogy Vidal is a kezdőben kap helyet.
- Festa
-
INTER-1908
Nagyon nehéz meccs lesz a Fior ellen 2Ft-ot nem tennék a győzelemre tartok tőle hogy Samp-os meccs lesz... Annyi talán a szerencse hogy ha jól tudom a Fior-nál nincs volt Interes. De kiindulva a kupameccsből nagyon kemény meccs vár ránk.
- matrix23
Biraghi és Borja Valero, plusz Kouame játszott az utánpótlásban.INTER-1908 írta: ↑2021.02.04. 22:07 Nagyon nehéz meccs lesz a Fior ellen 2Ft-ot nem tennék a győzelemre tartok tőle hogy Samp-os meccs lesz... Annyi talán a szerencse hogy ha jól tudom a Fior-nál nincs volt Interes. De kiindulva a kupameccsből nagyon kemény meccs vár ránk.
- drtie
- Festa
Sajnos a Juve meccs már kezdés előtt eldőlt.
Lukaku nélkül ugyanis nem tudunk nyerni.Sajnos vele se mindig.
Jobban függünk tőle mint a Milán csicskahimovocstól.
Ez van.Egyszer nekünk is lehet szerencsénk.
Lukaku nélkül ugyanis nem tudunk nyerni.Sajnos vele se mindig.
Jobban függünk tőle mint a Milán csicskahimovocstól.
Ez van.Egyszer nekünk is lehet szerencsénk.
- Cupi
Na akkor tuti életük formájába lesznek...ellenünk az ex játékosaink mindig tündökölnek....matrix23 írta: ↑2021.02.04. 22:34Biraghi és Borja Valero, plusz Kouame játszott az utánpótlásban.INTER-1908 írta: ↑2021.02.04. 22:07 Nagyon nehéz meccs lesz a Fior ellen 2Ft-ot nem tennék a győzelemre tartok tőle hogy Samp-os meccs lesz... Annyi talán a szerencse hogy ha jól tudom a Fior-nál nincs volt Interes. De kiindulva a kupameccsből nagyon kemény meccs vár ránk.
Én is nehéz meccsre számítok. Hiába gyenge ez a Fio és nem lesz több kulcsjátékosa is. Mi az ilyen meccseket tesszük általában nehézzé magunknak.
3 pont legyen meg valahogy.
- mike
- bodimiki7
Év elején már játszott Brozovic box-to-box szerepkörében, mikor 3-4-1-2 volt a felállás és nem sikerült beletanulni.
Sajnos ő is egy one trick pony, aki a regista poszton kívül sehol máshol nem használható.
- mike
Értelek de az más rendszer, és teljesen más feladat is, ott lett volna előtte egy irányító, itt nem.
Csak egy ötlet volt amit Antonio barátunk úgysem olvas el, úgyhogy mindegy is
- interfan
Hivatalos kezdo:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Lukaku-Sanchez
Fiorentinaban nincs az eltiltott Milenkovic es Castrovillin kivul Ribery sem.
Sima gyozelmet varok, remelem egy Benevento elleni magabiztos, sok golos gyozelmet kapunk.
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Lukaku-Sanchez
Sima gyozelmet varok, remelem egy Benevento elleni magabiztos, sok golos gyozelmet kapunk.
- Don Vittorio
Sempre il numero 22interfan írta: ↑2021.02.05. 19:50 Hivatalos kezdo:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Lukaku-Sanchez
- alwin91
Bonaventura-Borja-Biraghi is a Fior középpályáján. Ha ezeket nem verjük meg akkor senkit.Don Vittorio írta: ↑2021.02.05. 20:00Sempre il numero 22interfan írta: ↑2021.02.05. 19:50 Hivatalos kezdo:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Lukaku-Sanchez
Sima gyozelmet varok, remelem egy Benevento elleni magabiztos, sok golos gyozelmet kapunk.Nem is kell ide új igazolás, ez az ember nem képes rotálni, pedig szerintem Barella már pihenhetne legalább egy félidőt, Sensi meg csak elbírna 45 percet.
- Festa
Sensei csak ilyen 5-10 perceket kapott utoljára.Don Vittorio írta: ↑2021.02.05. 20:00Sempre il numero 22interfan írta: ↑2021.02.05. 19:50 Hivatalos kezdo:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Lukaku-Sanchez
Sima gyozelmet varok, remelem egy Benevento elleni magabiztos, sok golos gyozelmet kapunk.Nem is kell ide új igazolás, ez az ember nem képes rotálni, pedig szerintem Barella már pihenhetne legalább egy félidőt, Sensi meg csak elbírna 45 percet.
Valóban járna már legalább egy 45 perc neki mert így nem fog formába lendülnil
- Inter101
Conte nem szokott változtatni! Szíve szerint egész szezonban ugyanazt a 11et játszatná!
- CsaSzi9294
Mai tippem: 0-2! 
- mike
Na csapjunk bele.
Forza Inter!
Forza Inter!
- CsaSzi9294
Ezt rá kellett volna k*rn!!!!
- mike
Mit fogott a lengyel viking 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2021.02.05. 20:54-kor.
- CsaSzi9294
Mit fogott bzmeg.
úgy látom ma is egy egynapos klasszis kapus ellen játszunk.
- CsaSzi9294
Nem lenézve, de annyira nudli ez a Fior (így 8 perc után), hogy nincs az az Isten, hogy ne nyerjünk. Még az általam említett 0-2 is kevés kéne, hogy legyen.
Aztan majd jön Biraghi és Valero...
Aztan majd jön Biraghi és Valero...
-
kovacs_ata
Perisic pont olyan, mint a szorzótábla. Egyszerűen kiszámítható minden mozdulata, hiszen a szerényebb képességűek is kívülről fújják már...
- CsaSzi9294
Ha még sem tudják, hogy mit fog csinálni, akkor meg beléjük rúgja... botrányos ez az ember.kovacs_ata írta: ↑2021.02.05. 21:09 Perisic pont olyan, mint a szorzótábla. Egyszerűen kiszámítható minden mozdulata, hiszen a szerényebb képességűek is kívülről fújják már...
- CsaSzi9294
Csak szerintem ordít a csapat Eriksenért? Középről rengeteg lövési lehetőségünk lenne. Ehelyett beadás beadás hátán.
Közben Barella gól (középről
).
Közben Barella gól (középről
- mike
Nicoloooo.
Mekkora gólt ragasztott
Mekkora gólt ragasztott
- CsaSzi9294
Persisc helyett nem lehetne mondjuk Radut berakni? Nem tud beadniiiii. És igazából azért van ott.
- Don Vittorio
Elől még mindig sokat totojázunk, Alexis mindig egy csellel többet csinál a kelleténél, vagy Hakimi tol rajta még egy feleslegeset. Ebben kéne fejlődni, egyébként nem vészes, de kéne még egy gól, hogy megnyugodhassunk.
- mike
Eddig oké, de rá kell rúgni legalább még egy gólt.
Voltak azért cinkes dolgok hátul.
Voltak azért cinkes dolgok hátul.
- lucky0
Ejjjj ha csak beadni nem tudna ez a szerencsétlen! Oké hogy nem a posztja bla bla de hogy egy cselt nem tud megcsinálni vagy előrefelé esetleg jól passzolni...néha Nagatomo magasságokban vagy az alatt! A baj hogy Young is hasonlót produkál idén! Kolarovot próbáljuk már meg ott legalább beadni tud ha mást nem is!CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.05. 21:33 Persisc helyett nem lehetne mondjuk Radut berakni? Nem tud beadniiiii. És igazából azért van ott.
- vaskalap
Nem egy nagy meccs eddig,szenvedünk csak.Barella nálam megint szintet ugrott,Imádom.
-
kovacs_ata
Hát nem tudom, hogy ti hogy látjátok, de ez szerintem megint a szokásos nem meggyőző performansz, ráadásul a pár kulcsemberét nélkülöző Fiorentina ellen. Kihagyások hátul, Brozovicról szeretnénk azt hinni, hogy mekkora játékos, de közben nagyon nem az, Vidal 0, Perisic egyenesen mínuszos, Lukaku ha megjátszhatatlan, akkor neki ott annyi is. És most hagyjuk a kifogásokat, miszerint biztosan fáradtak, már a kupa visszavágóra gondolnak vagy csak szimplán tartalékoknak rá. Ha ez lenne a helyzet, akkor nem ezt a játéknak nehezen nevezhető valamit tennék ki a pályára az esetek túlnyomó többségében. Mi lenne, ha Európában még mindig talpon lennénk? Eriksen pedig újra csak a padot melegíti...
Nagyon remélem, hogy a második félidőben azért sikerül majd betuszkolni egy második gólt, különben necces lehet ez még.
Nagyon remélem, hogy a második félidőben azért sikerül majd betuszkolni egy második gólt, különben necces lehet ez még.
- lucky0
- CsaSzi9294
Perisic!! Mekkora játékos!
Végre 2!
Végre 2!
- mike
Perisiccccc