Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Festa

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Festa »

Hakimi gólt rúgatott Perisiccel.
Lekéne zárni egy harmadikkal aztán holnap szurkolni a Romának.

Aztán jön a Juve meccs bármi lesz is.
Sáncheznek még jót tenne egy gól
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

mike írta: 2021.02.05. 21:57Perisiccccc :D
Te bírod a Horvátjainkat (én nem) pedig én lakok hozzájuk a legközelebb! 😁😁😁 Mondjuk annyi hogy hasonló helyzetben Young már megcsinálta a bravúrját és kihagyta azt amit nem lehet! Közben majdnem ott a harmadik!
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Most nagyon úgy érzem, hogy a bajnokságot megnyerjük. Miért? Kialakult nehézségek miatt, ilyenkor ez mindig pozitív energiákat tud mozgósítani.
2006 világbajnokság, Olasz válogatott.
Az összes média velünk foglalkozik, hogy mi lesz az Interrel. Ilyenkor a csapat el tud küzdeni egymásért és nincs legyőzhetetlen ellenfél...most nagyon ezt érzem :wave: :roll: :shifty:
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

lucky0 írta: 2021.02.05. 22:02
Te bírod a Horvátjainkat (én nem) pedig én lakok hozzájuk a legközelebb! 😁😁😁
Egyik sem kedvencem, csak nem értek egyet azzal hogy mindig mindenért ők a bűnbakok:D
Nekem Gag vagy Young általában sokkal fájdalmasabb:)
Tényleg közelebb laksz:)
mike

2 perc alatt 3 gólt is lőhettünk volna.
Egész jól támadunk most.
Festa

Eddig sima,de lehet,hogy a srácok csak 3,5-re rakták a meccset.
Több ilyen meccs lett volna ha félidőben vezettünk volna.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

mike írta: 2021.02.05. 22:09
lucky0 írta: 2021.02.05. 22:02
Te bírod a Horvátjainkat (én nem) pedig én lakok hozzájuk a legközelebb! 😁😁😁
Egyik sem kedvencem, csak nem értek egyet azzal hogy mindig mindenért ők a bűnbakok:D
Nekem Gag vagy Young általában sokkal fájdalmasabb:)
Tényleg közelebb laksz:)
Amikor idekerültek bírtam őket azonban a csapat mostanra kinőtte mindkettőjüket azt gondolom! Perkónak Conte rendszerében nincs meg a posztja illetve nem ott játszik ahol a legjobbat tudná nyújtani, Brozonak vannak jó meccsei ezt nem lehet elvenni tőle de nagyon hullámzó a teljesítménye! Van náluk rosszabb is a csapatban, szerencsére nincsenek sokan! 😁
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Lukakunak kellene egy akció gól! Mostanában olyan kedvetlennek érzem.
Festa

CsaSzi9294 írta: 2021.02.05. 22:22 Lukakunak kellene egy akció gól! Mostanában olyan kedvetlennek érzem.
Pedig ma is leköti a védőket.Persze mindig gólt várunk tőle.
Viszont ha ő a pályán van akkor a csatártársnak is könnyebb lehet a dolga.
mike

Gag-ot nyírják rendesen :lol:
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

CsaSzi9294 írta: 2021.02.05. 22:22 Lukakunak kellene egy akció gól! Mostanában olyan kedvetlennek érzem.
Szerintem inkabb csak faradt...par meccsen hianyzott serules miatt meg a kupaba eltiltas miatt. Ezt a meccset sancheznek vegig kellett volna jatszania, lautarot is felesleges volt behozni a kupameccs elott
Don Vittorio

Hozzászólás Szerző: Don Vittorio »

Festa írta: 2021.02.05. 22:25
Csapatjátékban ma is fontos szerepet vállalt. Biztos a juve/lazio/milan ellen tartogatja a gólokat 😎
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

mike írta: 2021.02.05. 22:26 Gag-ot nyírják rendesen :lol:
Palyan van meg ???? :lol: :lol: :lol: :lol:
A fejese utan a nevet se hallottam
mike

Szép volt.
Nagyon sima meccs lett, kapott gól nélkül.

Lukaku is rendben volt, jól készítgetett le.
Perisic is rendben volt ma.
Barella óriási, kedvenc;)
Lautaro is nagy kedvvel szállt be.

Így tovább.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Na bejött a 0-2es tippem! :thumbup:
Sima győzelem egy harmat gyenge Fiorentina ellen. Nem hajtottuk szét magunkat, bár nem is volt rá szükség.

Negatív számomra, hogy se Lukaku se Martinez nem lőtt gólt. Ahogy fentebb írtam, aggódom a belgáért, valóban fáradni látszik. Remélem ez csak átmeneti. Valamint ezt a beadásos szarságot jó lenne elfelejteni, mert nagyon rossz nézni.
Lényeg a 3 pont, Forza Inter! :clap:
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Szerencsére sima lett ezt a Dragovskit én cserekapusnak simán hoznám legalább ellenünk nem védne ilyen jól...
Alexis szerintem ma nagyot játszott nagyon sok zsugát osztott Hakimit is Ő indította a gól előtt...
A második félidőben Perisic is rendben volt. Lehetett volna több is ha nem véd ilyen jól a kapusuk.
Szóval ez ma szép volt!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Annyit adtunk ki ma,amennyit kellett.Ez a Fio. bűn gyenge volt ma,hogy kalapálták el a rabokat nem is értem.Nagyon kiemelkedő teljesítmény nem volt,talán Hakimi volt a legjobb.Fél szemmel figyeltem Dragovskit,hát elég felemás a véleményem róla,igaz egy meccs alapján nem ítélünk.
Festa

Don Vittorio írta: 2021.02.05. 22:34
Festa írta: 2021.02.05. 22:25
Csapatjátékban ma is fontos szerepet vállalt. Biztos a juve/lazio/milan ellen tartogatja a gólokat 😎
A Laziot nem tudom,de a Milán ellen eddig mindig gólt betalált.
Interfan értékelése előtt a legjobbak.
Barella,Brozovic,Sánchez ls a legnagyobb sztár Hakimi aki még Perisiceel is gólt tudott rúgatni.:)

Amúgy a sok "Conteoutosnak" igaza lehet hiszen Stellinivel eddig 2-ből 2 a győzelem és 6-0-s a gólkülönbség. ;) :D
Festa

Barella amúgy bitang nagy gólt rúgott.Nálam ez benne van a szezon 3 legnagyobb góljában. ;)
Természetesen az első Lukaku Milán ellen berúgott tizi gólja:)
Veko

Hozzászólás Szerző: Veko »

Jól számoltam? Lukaku 5x tisztázott pontrúgásoknál?
Festa

Veko írta: 2021.02.05. 22:56 Jól számoltam? Lukaku 5x tisztázott pontrúgásoknál?
Ja ő volt a legjobb hátvédünk ;)
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

-Sky:

Barella 7,5
Sanchez 7
Hakimi 7
Handanovic 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Brozovic 6,5
Perisic 6,5
Martinez 6,5
Gagliardini 6
Lukaku 6
Vidal 5

-SM:

Hakimi 7
Sanchez 7
Barella 7
Handanovic 6,5
Brozovic 6,5
Perisic 6,5
Bastoni 6
DeVrij 6
Skriniar 6
Gagliardini 6
Martinez 6
Lukaku 6
Vidal 5,5

-FcInter1908:

Barella 7,5
Hakimi 7
Brozovic 7
Handanovic 6,5
Bastoni 6,5
Skriniar 6,5
DeVrij 6,5
Perisic 6,5
Sanchez 6,5
Martinez 6,5
Gagliardini 6,5
Lukaku 6
Vidal 5,5

-FcInternews:

Handanovic 7
Barella 7
Hakimi 7
Skriniar 6,5
DeVrij 6,5
Bastoni 6,5
Brozovic 6,5
Gagliardini 6,5
Sanchez 6,5
Martinez 6,5
Perisic 6
Lukaku 6
Vidal 5

-Corsera:

Barella 7,5
Handanovic 7
Hakimi 7
Sanchez 7
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Perisic 6,5
Gagliardini 6,5
Brozovic 6
Martinez 6
Lukaku 6
Vidal 5,5
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Fiorentina kapusát nem hoznák el, szerintem nem nagy szám. Tegnap voltak nagy védései, de Bastoni befejeli akkor a gól az övé, nagyon rosszul jött ki a szögletnél.
interfan

Volt egy ket nehez pillanat az elso felidoben, de szerencsere Handa most a helyen volt.
2.felido meg sima volt, lehetett volna tobb is a kulonbseg a jatek kepe alapjan, ez a Fiorentina hullagyenge egy csapat.
Hoztuk az ujabb kotelezot, ezt igy is kell.
Egyszeruen nem fernek bele ilyen Parma, Udine es Samp meccsek.
Ha ezeken a meccseket nem szorakozzuk el, most tobb pont elonnyel vezetnek a bajnoksagot siman.
Most jon a ket rangado a kupan kivul.
En min 4 pontot varok, es a Genoa kotelezo gyozelmet.
Ezzel a 24.fordulora meglenne az 54 pont, ami ugyanaz mint a tavalyi, es az most boven eleg lehet az 1.helyre februar vegere.
En tovabbra is tartom, a tavalyi forma, jatek, es pontszam iden eleg lehet a Scudettora.

Sanchez hozzaallasa, kreativitasa, es mezonyjateka peldaerteku.
Ujra nagyot jatszott. Neki is, es Hakiminek is megvan a 6.golpassza.
Hakimi-Barella-Sanchez = 22 golpassz.
Barella es Hakimi meg elkepesztoek, ahogy jatszanak, es ahogy a csapat egyik legfontosabb lancszemei, hihetetlen igazolas volt mindketto Marottatol.
Bastonival kiegeszulve ez a harmas az Intet gerincet adhatja 10 evre.
Top 5 legjobb statokat, atlagokat hozo jatekunkbol harom a Bastoni-Hakimi-Barella sor.

Kemeny ket het jon, de most kell megmutatni, es hozni min 4 pontot a Lazio es Milan meccsen.
Ha valasztani kell, akkor inkabb a Lazio legyen X, es a Milant verjuk, de persze jobb lenne a 6/6.
Egy Juve kiutessel a Kupabol es dontobe jutassal megalapozhatjuk az onbizalmat a ket bajnokira.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Azt azért ne felejtsük el, hogy ha minden csapat ennyire gyenge, akkor mi is azok vagyunk, mert nem vezetjük a tabellát. Ez egy bajnokság, vannak gyengébb, közepesen gyenge és erős csapatok. Nem lehet mindenkire azt mondani, hogy gyengék, mert akkor magunkat alázzuk szénné és tesszük értéktelenné az esetleges bajnoki címet. A Fior 3-0-ra lépte le a Juventust és pont. Sajnos mi sem emelkedünk ki, de most van a legjobb csapatunk az elmúlt 10 évet tekintve. Lenne olyan edző, akivel vezetnénk a bajnokságot? Biztosan, de Conte munkája sem rossz. Nézzük meg hány gólt lőtt a csapat, a védekezés is kezd összeállni, mindez egy Covid-tól rombolt időszakban, nézők nélkül és mint kiderült tulajdonosi bizonytalanságban. Sok lyukas poszt van a csapatban, kéne lassan kapus, szélső hátvéd, egy csere középhátvéd, a középpályára valaki, meg egy csatár. Ehhez képest van esélyünk. A BL blama volt, de a Gladbach simán verte a Bayernt a Dortmundot stb. Nem felmenteni akarom őket, de azért vegyük észre a jó dolgokat is. Egyébként meg minden edzőnek megvannak a maga hülyeségei, Conte is szerelmes pár emberbe, de ez meglenne Allegri is más emberek esetén is.
interfan

Francesco írta: 2021.02.06. 10:29 Azt azért ne felejtsük el, hogy ha minden csapat ennyire gyenge, akkor mi is azok vagyunk, mert nem vezetjük a tabellát. Ez egy bajnokság, vannak gyengébb, közepesen gyenge és erős csapatok. Nem lehet mindenkire azt mondani, hogy gyengék, mert akkor magunkat alázzuk szénné és tesszük értéktelenné az esetleges bajnoki címet. A Fior 3-0-ra lépte le a Juventust és pont. Sajnos mi sem emelkedünk ki, de most van a legjobb csapatunk az elmúlt 10 évet tekintve. Lenne olyan edző, akivel vezetnénk a bajnokságot? Biztosan, de Conte munkája sem rossz. Nézzük meg hány gólt lőtt a csapat, a védekezés is kezd összeállni, mindez egy Covid-tól rombolt időszakban, nézők nélkül és mint kiderült tulajdonosi bizonytalanságban. Sok lyukas poszt van a csapatban, kéne lassan kapus, szélső hátvéd, egy csere középhátvéd, a középpályára valaki, meg egy csatár. Ehhez képest van esélyünk. A BL blama volt, de a Gladbach simán verte a Bayernt a Dortmundot stb. Nem felmenteni akarom őket, de azért vegyük észre a jó dolgokat is. Egyébként meg minden edzőnek megvannak a maga hülyeségei, Conte is szerelmes pár emberbe, de ez meglenne Allegri is más emberek esetén is.
Kicsit vitazva ezzel.
Hakimit leszamitva, szerintem a tavalyi keret jobb volt.
Lasd Sensi a kezdoben, vagy hatul pl Godin es nem Kolarov.
De akar Mosest is idelehet hozni, vagy Biraghit, akik ha gyengek is voltak, a jelenlegi Young-Perisic paroshoz kepest sokkal tobbek voltak.

Tavaly jatekban, elkepezelesben, es ugy egybeveve jobbak voltunk.

Azt meg kar vitatni, hogy a par csapat mennyire elkepesztoen gyenge.
Juve konkretan tiz, azaz 10 eve egy bizonyos DelNerivel kezdett ettol rosszabbul.
Fiorentinat is nehez lenne azt mondani, milyen jok. Nagyon szep hogy vertek a Juvet 1 meccsen.
De cserebe kaptak egy 6-0 a Napolitol, kikaptak az Atalanta, Lazio, Milan, sot meg a Benevento ellen is.
Prandellivel a bajnoksagban 13 meccs = 3 GY 5X 5 vereseg.
Milan jobb mint az elmult evekben, de a Lazio meg gyengebb.
Szoval ezek nem igazan lehet mit beszelni.

Azzal meg teljesen felesleges foglalkozni, ki kit vert meg 1db meccsen.
1 meccsen barmi meglehet barmikor.
Lehet verte a Gladbach a Bayernt 1 meccsen, de a Bayern az 1.helyen van, a Gladbach meg a 7.
Egy laza 16 pont van a ket csapat kozott.

En nagyon szep es jo dolgokat is latok.
Lasd Barella-Hakimi-Bastoni harmas kimagaslo formaja.
Ez egy olyan harmas, akik viszik a jelenlegi Intert, akik a keret legjobb statjait es atlagait hozzak, es akik 10 evre a csapat gerincet adhatjak.
Lukaku, DeVrij, Skriniar detto stabil es jok.
Mint ahogy Sanchez is, aki tegnap is megmutatta mennyire hasznos es peldaerteku tagja a keretnek.
Szoval igenis megvan az eros pozitiv dolog.
Mint ahogy a tulajvaltas is annak a szellemeben tortenik ahogy Marotta is elmondta, hogy maganak az Internek es a szurkoloknak is jobb legyen.

Viszont szerintem az elorelepes tavalyhoz kepest nem igazan tortent meg, sot gyengebbek vagyunk mint tavaly ilyenkor, es a bajnoksag is a Juve miatt mindenkeppen gyengebb.
Ha a tavalyi format jatekot iden hozzuk, az iden eleg lehet a bajnoki cimre, ellentetben tavaly nem volt az.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

1 ponttal álltunk jobban tavaly, mint idén és 9 góllal lőttünk kevesebbet. Moses valóban kár, hogy nem maradt, bár túl sok meccsen nem játszott, mint ahogyan sajnos Sensi sem. Azért nem kár azzal foglalkozni, hogy egy meccsen ki ver meg kit, mert egy szezonban két meccset játszunk egy csapattal nem pedig 10-et, ezért hiányozni fog a Juventus-nak az a 3 pont, amit az amúgy tényleg gyenge Fior ellen buktak el. Az olasz bajnokság egy hullámvasúton ül évek óta. Jó lenne, ha lenne 4-5 kimagasló csapat, mert most egy sincs. Tavaly a csapat az idény első felében jobb arcot mutatott, de utána a második részben már nem. Szóval összességében nem merném kijelenteni, hogy tavaly jobbak voltunk, mert a statok sem ezt mutatják. Amíg Sensi ott volt, addig tényleg szépen játszottunk helyenként. Megjegyzem a Barca, amely azért csak megvert minket 8-at kapott a Münchentől. Persze az is csak egy meccs volt.
Apropó, szerinted van valós veszélye annak, hogy a szezon is ugorhat annyira nincs pénz?
interfan

Francesco írta: 2021.02.06. 11:40 1 ponttal álltunk jobban tavaly, mint idén és 9 góllal lőttünk kevesebbet. Moses valóban kár, hogy nem maradt, bár túl sok meccsen nem játszott, mint ahogyan sajnos Sensi sem. Azért nem kár azzal foglalkozni, hogy egy meccsen ki ver meg kit, mert egy szezonban két meccset játszunk egy csapattal nem pedig 10-et, ezért hiányozni fog a Juventus-nak az a 3 pont, amit az amúgy tényleg gyenge Fior ellen buktak el. Az olasz bajnokság egy hullámvasúton ül évek óta. Jó lenne, ha lenne 4-5 kimagasló csapat, mert most egy sincs. Tavaly a csapat az idény első felében jobb arcot mutatott, de utána a második részben már nem. Szóval összességében nem merném kijelenteni, hogy tavaly jobbak voltunk, mert a statok sem ezt mutatják. Amíg Sensi ott volt, addig tényleg szépen játszottunk helyenként. Megjegyzem a Barca, amely azért csak megvert minket 8-at kapott a Münchentől. Persze az is csak egy meccs volt.
Apropó, szerinted van valós veszélye annak, hogy a szezon is ugorhat annyira nincs pénz?
Juve tenyszeruen gyengebb mint barmikor az elmult 10 evben. DelNerivel kezdtek a jelenlegitol gyengebben utoljara.
Alltak ok 21 fordulo = 59 ponttal is 2 eve.
Emiatt nekunk egyertelmuen tobb az eselyunk.
De a rekord pontos Sarri fele Napolihoz kepest is hol van ez a Gattuso fele valami.
Szoval emiatt lathatoan gyengebb a jelenlegi Seria A, mint az elmult evekben.

Par hete szamolgattam, hogy februar vegere 54 pontot varok, es azzal szerintem meglesz az 1.hely.
Tavaly ugyaennyigy 54 pont jott ossze 24 fordulo utan.
Benevento-Fior kotelezo megvan.
Most johet a min 4 pont a Lazio-Milan ellen, majd az ujabb kotelezo a Genoa ellen.
Szerintem ez nem lehetetlen feladat, sot.
Meglatjuk mi lesz a maradek honapokban, de a tavalyi produkcio eddig jobb volt.
A keret Hakimit leszamitva detto.
Viszont szerintem ha iden hozzuk a tavalyi pontszamot, az a Juve gyengesege miatt eleg lehet, ha nem talalnak igazan magukra Pirloval.

Ezt a kerdesedet nem ertem:
"szerinted van valós veszélye annak, hogy a szezon is ugorhat annyira nincs pénz?"

Ez alatt mire gondolsz?
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2021.02.06. 11:47
"szerinted van valós veszélye annak, hogy a szezon is ugorhat annyira nincs pénz?"

Ez alatt mire gondolsz?
Gondolom arra, hogy tegnap a kommentátor is említette a meccsünkön, hogy ha nem találnak a kínaiak időben új tulajt akkor likviditási problémák miatt még az is elképzelhető a szezont sem fogjuk tudni befejezni. Nem néztem ennek utána de sajnos nagyon necces, hogy ilyen felmerülhet. :? :(
interfan

Cupi írta: 2021.02.06. 12:08
interfan írta: 2021.02.06. 11:47

Ez alatt mire gondolsz?
Gondolom arra, hogy tegnap a kommentátor is említette a meccsünkön, hogy ha nem találnak a kínaiak időben új tulajt akkor likviditási problémák miatt még az is elképzelhető a szezont sem fogjuk tudni befejezni. Nem néztem ennek utána de sajnos nagyon necces, hogy ilyen felmerülhet. :? :(
Nincs ilyenrol szol.

Az valoban igaz, hogy egyes hirek szerint marcius vegeig, mas hirek szerint majus vegeig 200m eurora van szuksege a klubnak.
Viszont...

"Ha nem talalnak"

Ez szinten nem all fent, mert a BC egyontetu hirek szerint mar ajanlatot is tett.
Szoval ha akkora lenne a szar, a Suning ezt azonnal elfogadna.
De a hirek szerint kivarnak, es meglatjak a tobbi vallalat lepeset.
Ez teljesen azt tamasztja ala, hogy nem olyan surgos a dolog, es tobb erdeklodo is van.

Marotta is elmondta tegnap, jol haladnak a dolgok, es a Suning a klub, szurkolok, es az Inter erdekeben hozzak meg majd a legjobb dontest.
Cupi

interfan írta: 2021.02.06. 12:13

Nincs ilyenrol szol.

Az valoban igaz, hogy egyes hirek szerint marcius vegeig, mas hirek szerint majus vegeig 200m eurora van szuksege a klubnak.
Viszont...

"Ha nem talalnak"

Ez szinten nem all fent, mert a BC egyontetu hirek szerint mar ajanlatot is tett.
Ez teljesen azt tamasztja ala, hogy nem olyan surgos a dolog, es tobb erdeklodo is van.

Marotta is elmondta tegnap, jol haladnak a dolgok, es a Suning a klub, szurkolok, es az Inter erdekeben hozzak meg majd a legjobb dontest.
Remélem így lesz. Szar olvasgatni nap mint nap valamit, hogy ha eddig nem történik valami ha addig....ezt a játékosok is tudják és érzik is hisz a fizuk csúsznak /tudom, hogy megállapodtak velük de attól még csúsznak/ és nyilván ilyenkor van némi bizonytalanság bennük is. Ha a cég ahol dolgozom közölné van egy kis gond és pár hónapig nem lesz fizu de nyugi megoldódik és rendezzük....nem lennék azért olyan nyugodt.
Bízom benne, hogy tényleg azért nem mondtak még igent a BC-nek mert van jobb ajánlat is kilátásba. Ne fussunk ki az időből.Ne a végén legyen majd kapkodás.
interfan

Cupi írta: 2021.02.06. 12:21
interfan írta: 2021.02.06. 12:13

Nincs ilyenrol szol.

Viszont...

"Ha nem talalnak"

Remélem így lesz. Szar olvasgatni nap mint nap valamit, hogy ha eddig nem történik valami ha addig....ezt a játékosok is tudják és érzik is hisz a fizuk csúsznak /tudom, hogy megállapodtak velük de attól még csúsznak/ és nyilván ilyenkor van némi bizonytalanság bennük is. Ha a cég ahol dolgozom közölné van egy kis gond és pár hónapig nem lesz fizu de nyugi megoldódik és rendezzük....nem lennék azért olyan nyugodt.
Bízom benne, hogy tényleg azért nem mondtak még igent a BC-nek mert van jobb ajánlat is kilátásba. Ne fussunk ki az időből.Ne a végén legyen majd kapkodás.
Ertheto amit irsz, mert egy tulajdonvaltas kapcsan senki nem tudja a jovojet.
Foleg ugy hogy Marotta elmondta, irrealisan magasak a fizuk, es ezzel kezdeni kell valamit, es ujratargyalni oket.

Viszont a "fizu csuszas" miatt nem tudom oket sajnalni.
Gyakorlatilag mi vagyunk az egyetlen nagy csapat, sot konkretan a Seria A-t is nezve, ahol nem csokkentek semmivel a fizuk.
Szinte minden csapatnal 2-3-4 havi fizetesrol mondtak le a jatekosok, edzok.
Nalunk 0 honaprol.
Tehat ez ugyben meg nalunk jartak a legjobban.
interfan

Kedden jon a Kupa visszavago.
Egy kis erdekesseg hamar Kupaelodonto es Juve.

2016.01.27 Juventus-Inter 3-0

Visszavago, 2016.03.02 Inter-Juve 3-0.
Tizenegyesek utan 4-5.

Akkori kezdocsapatunk:

Carrizo
Santon-D'Ambrosio-Juan-Nagatomo
Kondogbia-Medel-Brozovic
Ljajic-Eder-Perisic

Edzo: Mancini
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta: 2021.02.06. 13:02 Kedden jon a Kupa visszavago.

Tizenegyesek utan 4-5.

Akkori kezdocsapatunk:

Carrizo
Kondogbia-Medel-Brozovic
Ljajic-Eder-Perisic

Jó ég. Kb senki sem férne be a mostani kezdőbe - kivéve Brozovic, aki jelenleg is kezdő. Juan-t nagyon bírtam akkor, sajnos nagyon megtorpant.
Azt egyébként a mai napig nem értem, hogy küldhette el a Roma Florenzit kölcsönbe és tartotta meg Santont :D
Festa

alwin91 írta: 2021.02.06. 13:17

Tizenegyesek utan 4-5.

Akkori kezdocsapatunk:

Carrizo
Kondogbia-Medel-Brozovic
Ljajic-Eder-Perisic

Jó ég. Kb senki sem férne be a mostani kezdőbe - kivéve Brozovic, aki jelenleg is kezdő. Juan-t nagyon bírtam akkor, sajnos nagyon megtorpant.
Azt egyébként a mai napig nem értem, hogy küldhette el a Roma Florenzit kölcsönbe és tartotta meg Santont :D
Santon,Nagatomo ,Carizzo..
Ezek kb a Sampdoria padjára férnének sem.

Én azt mondom,hogy csak akkor jussunk be ha aztán meg is nyerjük.
Még egy kupadöntős versséget nem szertnék átélni.
interfan

Festa írta: 2021.02.06. 13:24
alwin91 írta: 2021.02.06. 13:17

Tizenegyesek utan 4-5.

Akkori kezdocsapatunk:

Carrizo
Kondogbia-Medel-Brozovic
Ljajic-Eder-Perisic

Santon,Nagatomo ,Carizzo..
Ezek kb a Sampdoria padjára férnének sem.

Én azt mondom,hogy csak akkor jussunk be ha aztán meg is nyerjük.
Még egy kupadöntős versséget nem szertnék átélni.
Ha azzal a csapattal sikerult, akkor most sem szabad feladni.

Dontobe Napoli vagy Atalanta johet, egyik sem lenne verhetetlen.
En nagyon szeretnem ha sikerulne behuzni iden Kupat.
Tavaly is nagyon fajdalmas volt a kieses az elodontobe.
mike

Cupi írta: 2021.02.06. 12:08 tegnap a kommentátor is említette a meccsünkön, hogy ha nem találnak a kínaiak időben új tulajt akkor likviditási problémák miatt még az is elképzelhető a szezont sem fogjuk tudni befejezni. Nem néztem ennek utána de sajnos nagyon necces, hogy ilyen felmerülhet. :? :(
Szinte mantrázta a dolgot, 10 percenként ismételgette, rohadtul idegesített már.
Van egy jó meccsünk, és ilyenekkel keseríti a drukkert az a barom.
Ráadásul infók hiányában próbált okos lenni....

Nem lesz itt gond, a kínaiak nem hülyék, ha nagyon égne a ház, siettetnék az eladást.
Én úgy látom hogy több lehetőség is van, és nem kell azonnal dönteni, ez mindenképp jó:)
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

De rühellem ezt a Rinyáldót. Köze nincs a meccshez a Juvénak, mégis vezetnek 1-0-ra.
Festa

mike írta: 2021.02.06. 16:25
Cupi írta: 2021.02.06. 12:08 tegnap a kommentátor is említette a meccsünkön, hogy ha nem találnak a kínaiak időben új tulajt akkor likviditási problémák miatt még az is elképzelhető a szezont sem fogjuk tudni befejezni. Nem néztem ennek utána de sajnos nagyon necces, hogy ilyen felmerülhet. :? :(
Szinte mantrázta a dolgot, 10 percenként ismételgette, rohadtul idegesített már.
Van egy jó meccsünk, és ilyenekkel keseríti a drukkert az a barom.
Ráadásul infók hiányában próbált okos lenni....

Nem lesz itt gond, a kínaiak nem hülyék, ha nagyon égne a ház, siettetnék az eladást.
Én úgy látom hogy több lehetőség is van, és nem kell azonnal dönteni, ez mindenképp jó:)
Hagyjuk már.Amikor muszály lesz lépnek a kínaik.
Fel van fújva mint a Hakimi ügy.Elovasott egy NSO-s cikkett aztán abból okoskodott.

A digin kb Máté Bence aka Benito akinek a felkészültsége ér valamit.
interfan

alwin91 írta: 2021.02.06. 18:22 De rühellem ezt a Rinyáldót. Köze nincs a meccshez a Juvénak, mégis vezetnek 1-0-ra.
En bizok a Romaban hogy legalabb egy X-re jok lesznek.
Nagyon jo lenne ha a Juve bukna most par pontot.

UI:
Sajnos behuzta a Juve 2-0.
Kar, pedig jo lett volna pontokat veszitenek.
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

interfan írta: 2021.02.06. 18:41
alwin91 írta: 2021.02.06. 18:22 De rühellem ezt a Rinyáldót. Köze nincs a meccshez a Juvénak, mégis vezetnek 1-0-ra.
En bizok a Romaban hogy legalabb egy X-re jok lesznek.
Nagyon jo lenne ha a Juve bukna most par pontot.

UI:
Sajnos behuzta a Juve 2-0.
Kar, pedig jo lett volna pontokat veszitenek.
Mi is tudunk balfaszok lenni, de hogy a Roma mióta az eszemet tudom minden évben tökön lövi magát az félelmetes.
Meg a puposok is, hogy ilyen meccsen nyerni tudnak 2:0-ra...
Cupi

Pirloval is bajnok lesz a juve összességében zsinórban 10. alkalommal akkor mondjon le az összes olasz csapat.... :?
Komolyan vicc, hogy ezeknél lehet az edző, Conte, Allegri, Sarri, Pirlo ezek mindig megnyerik? Remélem nem így lesz de én nagyon magam alatt leszek ha megint asszisztálunk ehhez és megnyerik.... :?

Juvés haverom szokta mondani szedjük már össze magunkat mert őszintén unja már a bajnoki címeket...mi meg 10 éve vágyakozunk utána....de ciki. :cry: :cry:
X-ben bíztam és most csalódott vagyok. :?
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Szoktam reggelente hallgatni Szaniszló Cs Farkasösztön youtube videóit és ott egy dolgot szinte minden rangadó előtt elmond
" a Roma még nem nyert idén rangadót" hát ez most sem változott...
Viszont Interfan-nal vitatkoznék attól hogy kevesebb pontot szerzel mint korábbi évek során nem feltétlenül azt jelenti hogy gyengébb egy bajnokság vagy a csapat. Inkább azt hogy kiegyenlítettebb. Akármennyire szajkózzuk hogy Pirloval gyengébb a Juve azért a szuperkupát behúzták az olasz kupában esélyes nekik a döntő... a Bajnokságban 2 pont a hátrányuk ill állnak a BL-ben is.
interfan

Off:
Nem csak Fonseca padja inog erosen, hanem Gattuso es a Napolie is.
Ha a Kupa elodontore, es a Juve elleni meccsre nem kapja ossze a Napolit, akkor kirughatjak.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta: 2021.02.07. 07:09 Off:
Ha a Kupa elodontore, es a Juve elleni meccsre nem kapja ossze a Napolit, akkor kirughatjak.
Goran elintézte őket.
interfan

vaskalap írta: 2021.02.07. 08:45
Goran elintézte őket.
Piero tudta kit kell felhivni. :D
Festa

interfan írta: 2021.02.07. 08:52
vaskalap írta: 2021.02.07. 08:45
Goran elintézte őket.
Piero tudta kit kell felhivni. :D
Napoli 2 lővés 2 gól.Micsoda hatékonyság.
Mertenséknek azért jó lenne a 2 juve meccsen pontot lopni az enyves kezű zebráktól.
Cupi

Juve mióta kikapott tőlünk csak nyer. :? De szép lenne kedden lefagyasztani a mosolyt az arcukról és kiütni őket a kupából. ;)
Nehéz lesz és igen erre van kisebb esély de nem lehetetlen.
Tegnap sem játszottak jól csak nagyon hatékonyan. Picit jobb Roma az ellenfelük szerintem nem nyernek.
interfan

Cupi írta: 2021.02.07. 10:38 Juve mióta kikapott tőlünk csak nyer. :? De szép lenne kedden lefagyasztani a mosolyt az arcukról és kiütni őket a kupából. ;)
Nehéz lesz és igen erre van kisebb esély de nem lehetetlen.
Tegnap sem játszottak jól csak nagyon hatékonyan. Picit jobb Roma az ellenfelük szerintem nem nyernek.
Egyetertek, a tegnapi meccs kepe sem nekik kezdvezett, es eleve nagyon nem az igazaik.
1-2 nehez lesz, de sikerult mar felallni 3-0-rol is.
Pedig akkor Mancini volt, es a ilyen vicc szint Carrizo, Nagatomo, Biabiany, Eder, stb jatszottak.

En hiszek a forditasban, oriasi lokest adhatna, a Juvet pedig megtorhetne erosen.
interfan

Vidal es Sanchez eltiltas miatt nem lesz.
Jelenlegi hirek szerint egy kerdes van, Gagliardini vagy Eriksen kezd Vidal helyen.

Varhato kezdo:

Hanndanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Hakimi-Barella-Brozovic-Gag/Eriksen-Young
Lukaku-Martinez
Válasz küldése