Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Mazzola

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Cupi írta: 2021.03.09. 08:47 Értékelésekből is lejön amt láthattunk is, hogy Lukaku az egyik leggyengébb meccsét nyomta Inter mezben....olyan mintha fáradt lett volna mentálisan is. Helyzetekbe is azok a bénázások, hogy megvárta kb. amíg beérik és szerelik....
Na de rengeteg gólt és gólpasszt köszönhetünk neki szóval el is van felejtve. ;) Torino ellen majd jobb lesz. :)
Szerintem jobb lenne ha Lukaku teljesen kimaradna a Torino elleni keretből és pihenhetne egy kicsit. Ezt a meccset nélküle is simán hoznia kell a Lautaro - Alexis csatár párossal. Lesznek még nehezebb ,fontosabb meccseink a bajnokságban, ezért ideje lenne az állandó kezdőiket időről - időre pihentetni (pl. Brozo, De Vrij, Barella, Skriniar stb)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Mazzola írta: 2021.03.09. 09:39
Cupi írta: 2021.03.09. 08:47 Értékelésekből is lejön amt láthattunk is, hogy Lukaku az egyik leggyengébb meccsét nyomta Inter mezben....olyan mintha fáradt lett volna mentálisan is. Helyzetekbe is azok a bénázások, hogy megvárta kb. amíg beérik és szerelik....
Na de rengeteg gólt és gólpasszt köszönhetünk neki szóval el is van felejtve. ;) Torino ellen majd jobb lesz. :)
Szerintem jobb lenne ha Lukaku teljesen kimaradna a Torino elleni keretből és pihenhetne egy kicsit. Ezt a meccset nélküle is simán hoznia kell a Lautaro - Alexis csatár párossal. Lesznek még nehezebb ,fontosabb meccseink a bajnokságban, ezért ideje lenne az állandó kezdőiket időről - időre pihentetni (pl. Brozo, De Vrij, Barella, Skriniar stb)
Fog majd pihenni ha megkapja a 4.sárgalapot.
Nemcsak fáratság volt tegnap.Dzsin City kiválóan fogta.
Az Atalanta bizonyos szempontból a liga legjobb csapata.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2021.03.09. 09:38

En nagyon hasonlonak latom Hakimit a Lukaku-Barella paroshoz.
Az viszont igaz, hogy ok ketten jobb atlagokat hoznak.
Hakimi utolso 16 meccse:
6, 6, 7, 6, 6.5, 7, 6, 6.5, 5, 7.5, 7, 7.5, 7, 6.5, 7.5, 7.
En ebben akkora hatalmas hullamzast nem latok.
Ha Lukaku vagy Barellat idehoznam, ok is kb ugyanilyet hoznak.
Ok én a meccseket is nézem és nem csak az értékeléseket ezért mondom, hogy többet várok Hakimitől. Ennek oka, hogy képes klasszis teljesítményre is majd képes Perkó /és nem a mostanában jobban játszó/ szintre is. 0 jó beaádssal, védekezésben hibákkal, bután elvesztett/eladott labdákkal stb. Nekem nagy a kontraszt ilyenkor. Ha valaki képes kasszis szinten is játszani akkor kibukik ha többször meg árnyéka önmagának. ;)
De felesleges is ezen vitáznunk mert egy tehetséges játékos aki még fiatal. Jó, hogy van egy ilyen játékosunk csak annyit írtam én többet várok tőle a fent leírtak miatt. ;)
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Remélem a Napoli is átérzi, hogy két milyen fontos meccs vár rájuk. Hétvégén milan, majd rá 3 napra a Juve.
két jó meccsel vissza kapaszkodhatnak, vagy mennek a teljes süllyesztőbe. (utána hétvégén a Romat tuti ütik szerintem)
Szóval kis túlzással, de a Napoli megnyerheti nekünk a bajnokságot. ;)
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Cupi írta: 2021.03.09. 09:49
Ok én a meccseket is nézem és nem csak az értékeléseket ezért mondom, hogy többet várok Hakimitől. Ennek oka, hogy képes klasszis teljesítményre is majd képes Perkó /és nem a mostanában jobban játszó/ szintre is. 0 jó beaádssal, védekezésben hibákkal, bután elvesztett/eladott labdákkal stb. Nekem nagy a kontraszt ilyenkor. Ha valaki képes kasszis szinten is játszani akkor kibukik ha többször meg árnyéka önmagának. ;)
De felesleges is ezen vitáznunk mert egy tehetséges játékos aki még fiatal. Jó, hogy van egy ilyen játékosunk csak annyit írtam én többet várok tőle a fent leírtak miatt. ;)
Hidd el a meccseket mindenki nezi. ;)
Azok alapjan vannnak az atlagok, es az egyeb statisztikai mutatok, passzok, kulcspasszok, cselek, stb mutatok, nem a hasara ut mindenki es leirjak. :)
Hakimi konkretan a Seria A legjobb jobbhatved/WB statjait hozza, minden teren.

Fejlodjon persze, es ne legyenek ezek a 8/2 gyenge meccs, es legyen 8/0 gyenge meccs.
De ez kb mindenkire igaz, es ez legyen a legnagyobb bajunk.
Cupi

Azt ne felejtsük el, hogy ma 113 éves szeretett klubunk. ;)
Remélem az elmúlt 10 évnél egy sokkal sikeresebb időszak következik. :)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Contét semmiképpen sem tudnám "grandézni".
Messze van ő ettől.
De most működik a történet.
Belátta azt a sok faxságát, amit mi már hónapok óta szajkózunk.
Skriniar és Eriksen mellőzése, Young, Vidal, Gag erőltetése stb.

Kb ennyi történt, és jönnek is az eredmények.
A csapatot összekovácsolta, ez látszik, hajtanak, küzdenek egymásért. A minőség meg megvan, ezt tudjuk.

Így kell tovább nyomni, és akkor ünnepelhetünk ;)
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

Nekünk sosem lesz "grande" de ez a jelző egyébként is elég relativ.

Bár amellett nem tudok szó nélkül elmenni , hogy "belátta a sok faszságát amit mi már hónapok óta szajkózunk " :D
Mennyivel jobban jártunk volna egy Mike , Interfan edződuóval. Már sokkal korábban átvettük volna az első helyet. És tuti nem is kérnétek 12 millát mint ez a "szemétláda".

Azt azért ne felejtsük, ha Eriksent beteszi az elejétől és annyit játszik mint amennyit itt kiakartak erőszakolni, valószínűleg annyi pontot hullajtunk hogy kiszállunk a bajnoki címért folyó harcból. 8 évig volt a Spurs alkalmazottja, kb a karrier 90%-át ott töltötte és Conte volt az aki inkább 1 évet várt, hogy Eriksen megemberelje magát, megszokja a légkört, hogy bomba biztosan tudjon játszani. Nála működött , hogy nem szabad a mélyvízbe dobni. Persze nem akarta őt, de ennek ellenére bíztatja , és elfogadta és HASZNÁLJA! win-win szitu.

Vidal , a sokat ekézett... ingyen jött, oké magas fizuért, és oké kopott az ember sokat, és vannak baromságai.. de ezerszer ő jöjjön be cserének mint Gagliardini! Nem Vidal szopó Conte,egyszerűen stabilitást akart vele adni a csapatnak. Jelenleg nem vagyunk City , hogy a padról is kezdő szintű játékosok álljanak be. Viszont szükségünk van minőségre a padon , és pénz ebben a kategóriában csak Vidalokra van! Kész, ezt elkell fogadni. Jó húzásnak tartom az ő megszerzését. Conte távozásával viszont húzzon a fenébe Ő is.

Ne felejtsük el azt sem, hogy a felszopott Mou ( aki nekem is a szivem csücske) , egy sokkal inkább egy csapatos bajnokságban , kevesebb pontot szerzett mint Conte , úgy , hogy az Inter akkor tényleg ellenfél nélkül volt a Serie A-ban.

Az ahogy Conte őrjöng a meccsek alatt örömében, ahogy motivál, ahogy stabilan kitart a dogmái mellett karakteres de MÉGIS képes változtatni ha már BIZTOS benne hogy ez a változtatás a csapat javára válik mind mind iszonyú szimpatikus és elvitathatatlan tőle.
Ahogy az is , hogy Lukaku akit mindenki szeret, a büdös életbe nem jött volna hozzánk ha nem Conte az edző, Ő garancia más játékosok szemében is.. Érdekes , hogy itt a fórumon azok a tények figyelmen kívül vannak hagyva, hogy Barella kiemeli a fejlődésében mennyire elengedhetetlen érdemei vannak Conte-nak, (Bastoin ugyanez) , és ahogy Lukaku tiszteli..

Egy nem Conte szimpatizáns.
mike

DM22 írta: 2021.03.09. 16:44 Mennyivel jobban jártunk volna egy Mike , Interfan edződuóval. Már sokkal korábban átvettük volna az első helyet.
Hülyeséget beszélsz, mert akkor már az elejétől mi vezettünk volna :D
Aki akarta, értette amit írtam.
Te nem, de nincs is ezzel baj, erről ennyit;)
DM22

mike írta: 2021.03.09. 17:23
DM22 írta: 2021.03.09. 16:44 Mennyivel jobban jártunk volna egy Mike , Interfan edződuóval. Már sokkal korábban átvettük volna az első helyet.
Rendben, én csak örülök, ha a fórumon az olyan halandók mellett mint én, vannak szakértők is. Kis ország ez, még kisebb Interes közösséggel, úgyhogy ez nagy dolog :)
mike

DM22 írta: 2021.03.09. 17:27
Rendben, én csak örülök, ha a fórumon az olyan halandók mellett mint én, vannak szakértők is. Kis ország ez, még kisebb Interes közösséggel, úgyhogy ez nagy dolog :)
Ne igyál gyógyszerre, mert abból ez lesz : )
DM22

mike írta: 2021.03.09. 17:32
DM22 írta: 2021.03.09. 17:27

Ne igyál gyógyszerre, mert abból ez lesz : )
Nézd, mielőtt megsértődsz , állapodjunk meg abban, hogy mint drukkertárs a drukkertársnak, nem volt célom a sértegetés. nem is hiszem, hogy írtam olyasmit, csak felemeltem a hangom a szerintem enyhén toxikus és sarkos véleményekkel kapcsolatban.
Ha te úgy látod , akkor úgy látod, én máshogy látom, de a politika is úgy működik, hogy minél többet szajkózzuk egy közösségnek a saját helyesnek vélt gondolatainkat , az annál inkább kiteljesedik és általánossá válik, és így a neutrális megközelítést teljesen elvethetjük.
És mindezt a megfelelő tárgyi tudás vagy háttérinformáció nélkül. (Most itt arra gondolok hogy valódi megítélést mondjuk valódi szakértők , és a köreiben dolgozók tudnak mondani Conte-ról, ellenben ha valakin markánsan látszik hogy hülye , mint De Boer , ott nyilvánvalóan a megítélés már valid lehet a nagyközönség számára. Viszont amikor így vezetjük a bajnokságot, ilyen szépen felépített csapattal és eredményekkel, akkor nem tudom hogy minek és miért kell belerúgni még egyet Conte-ba , csak azért is alapon.)
Ha érted érted.. ha nem.. akkor majd talán más témában konszenzusra jutunk.
mike

DM22 írta: 2021.03.09. 17:41 minél többet szajkózzuk egy közösségnek a saját helyesnek vélt gondolatainkat , az annál inkább kiteljesedik és általánossá válik, és így a neutrális megközelítést teljesen elvethetjük.
Oké, de világosíts már fel, hogy hol és mit szajkóztam én ?

Kb 2 napja nem is írtam a fórumra.
Véleményem volt, leírtam reggel 1 db hsz-ben. Nem gondoltam hogy ez feldolgozhatatlan vki számára:)

A többieket biztosan nem érdekli ez a dolog, úgyhogy írhatsz privit inkább, de ha nem, azt se bánom:D
Festa

Portiere32 írta: 2021.03.09. 09:52 Remélem a Napoli is átérzi, hogy két milyen fontos meccs vár rájuk. Hétvégén milan, majd rá 3 napra a Juve.
két jó meccsel vissza kapaszkodhatnak, vagy mennek a teljes süllyesztőbe. (utána hétvégén a Romat tuti ütik szerintem)
Szóval kis túlzással, de a Napoli megnyerheti nekünk a bajnokságot. ;)

Én pontosan ezt gondolom.Sok elcseszett meccsük volt,de ahogy a juvét mergverték úgy sem a Milán sem a rabruhasok sem mehetnek biztosra.A Torinóban meg lassan annyi a koronás,hogy akár a portás fia is kezdő lehet vasárnap :)
DM22

mike írta: 2021.03.09. 17:54
DM22 írta: 2021.03.09. 17:41 minél többet szajkózzuk egy közösségnek a saját helyesnek vélt gondolatainkat , az annál inkább kiteljesedik és általánossá válik, és így a neutrális megközelítést teljesen elvethetjük.
Oké, de világosíts már fel, hogy hol és mit szajkóztam én ?

Kb 2 napja nem is írtam a fórumra.
Véleményem volt, leírtam reggel 1 db hsz-ben. Nem gondoltam hogy ez feldolgozhatatlan vki számára:)

A többieket biztosan nem érdekli ez a dolog, úgyhogy írhatsz privit inkább, de ha nem, azt se bánom:D
Igazából nem rólad van szó konkrétan. Már kb 7-8 fórumozó próbálta megreformálni különböző módszerekkel a fórumot az elmúlt években... Szép szóval, csúnya szóval, ketté szedni a fórumot olyanokra akik nem akarják mindig a negativ szart olvasni meg tudjuk kinek és a hordának a véleményét napi 20 x arról h Conte szar meg hogy jön Gabriel Jesus.Szerintem nem kértek nagy és teljesíthetetlen dolgot. Sajnos egyik sem vezetett eredményre, de egyik sem igazi megoldás. Én már nem is próbálkozom, bocs ha rajtad csattant az ostor csak nem értettem, hogy lehet már megint valamibe hibát találni Conte-val kapcsolatban ezért írtam, meg hogy a másik oldalról is vizsgáljuk a dolgokat. Hidd el már rég elment a kedvem a rendszeres fórumozgatástól, ahogy sok embernek :) Ennyi a magyarázat, de nem is méltó a téma a folytatásra, amúgysincs eredménye, soha nem is lesz, na meg örüljünk annak aminek talán mindenki ugyanúgy tud. Első hely, magabiztos vezetés a tabellán.
mike

DM22 írta: 2021.03.09. 18:09 Igazából nem rólad van szó konkrétan.

örüljünk annak aminek talán mindenki ugyanúgy tud. Első hely, magabiztos vezetés a tabellán.
Oké, tehát nem rólam volt szó, örülök.
Csak mivel tőlem idéztél + meg is neveztél a hsz-edben, nyilván megszólítva érezhettem magam

A fórummal nekem semmi gondom.

A zárómondatoddal egyetértek.
Leírtam reggel is, ha így nyomjuk, akkor ünnepelhetünk majd ;)
DM22

mike írta: 2021.03.09. 18:18
DM22 írta: 2021.03.09. 18:09 Igazából nem rólad van szó konkrétan.

örüljünk annak aminek talán mindenki ugyanúgy tud. Első hely, magabiztos vezetés a tabellán.
Oké, tehát nem rólam volt szó, örülök.
Csak mivel tőlem idéztél + meg is neveztél a hsz-edben, nyilván megszólítva érezhettem magam

A fórummal nekem semmi gondom.

A zárómondatoddal egyetértek.
Leírtam reggel is, ha így nyomjuk, akkor ünnepelhetünk majd ;)
Azért tőled idéztem , és téged szólítottalak meg mert kerek értelmes gondolataid vannak, és nem , igazából senkibe nem akarok belekötni, lerágott csont ez a téma, meg most viszonylagos nyugi is van a fórumon amit kifejezetten szeretek. Csak egy gondolatmenet volt, amiben természetesen megértettem a te álláspontod , és nem értek vele egyet. És ez fordítva is így van csupán ennyi az egész. A lényeges dolgokban meg úgyis egyet értünk.

A Napoli meg rohdadtul tehetne nekünk egy szívességet. Ha csak a Juve meccset lehozzák x-re én már küldöm is a Laurentisnek a túrórudit jutalomból.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

DM22 írta: 2021.03.09. 16:44
Azt azért ne felejtsük, ha Eriksent beteszi az elejétől és annyit játszik mint amennyit itt kiakartak erőszakolni, valószínűleg annyi pontot hullajtunk hogy kiszállunk a bajnoki címért folyó harcból. 8 évig volt a Spurs alkalmazottja, kb a karrier 90%-át ott töltötte és Conte volt az aki inkább 1 évet várt, hogy Eriksen megemberelje magát, megszokja a légkört, hogy bomba biztosan tudjon játszani. Nála működött , hogy nem szabad a mélyvízbe dobni. Persze nem akarta őt, de ennek ellenére bíztatja , és elfogadta és HASZNÁLJA! win-win szitu.

Vidal , a sokat ekézett... ingyen jött, oké magas fizuért, és oké kopott az ember sokat, és vannak baromságai.. de ezerszer ő jöjjön be cserének mint Gagliardini! Nem Vidal szopó Conte,egyszerűen stabilitást akart vele adni a csapatnak. Jelenleg nem vagyunk City , hogy a padról is kezdő szintű játékosok álljanak be. Viszont szükségünk van minőségre a padon , és pénz ebben a kategóriában csak Vidalokra van! Kész, ezt elkell fogadni. Jó húzásnak tartom az ő megszerzését. Conte távozásával viszont húzzon a fenébe Ő is.

Az ahogy Conte őrjöng a meccsek alatt örömében, ahogy motivál, ahogy stabilan kitart a dogmái mellett karakteres de MÉGIS képes változtatni ha már BIZTOS benne hogy ez a változtatás a csapat javára válik mind mind iszonyú szimpatikus és elvitathatatlan tőle.
Ahogy az is , hogy Lukaku akit mindenki szeret, a büdös életbe nem jött volna hozzánk ha nem Conte az edző, Ő garancia más játékosok szemében is.. Érdekes , hogy itt a fórumon azok a tények figyelmen kívül vannak hagyva, hogy Barella kiemeli a fejlődésében mennyire elengedhetetlen érdemei vannak Conte-nak, (Bastoin ugyanez) , és ahogy Lukaku tiszteli..

Egy nem Conte szimpatizáns.
Had szóljak hozzá én is bekezdésenként.🙂

1; Ha többet jatszatta volna és berakja Eriksent, sokkal előbb ilyen formába lendült volna, mint most. 5-10 perceket kapott, és valószínűleg most is annyit kapna és az eladásáról szólna a nyári mercato, ha nem lő győztes gólt a Milánnak.

2; Persze, hogy ekézzük/ekéztük Vidalt, mert egy nagy nulla, nem egy bekapott gól, nem egy meccs ment el rajta. És így visszakanyarodva az 1. pontra, persze, hogy Eriksent akartuk sokan a pályára, mivel vele nem a tegnap is láthatott (1.fi.) oldalról gyömöszölős szarságot kellett volna nézni kb fél évig...

3; Conte őrjöng! Most! Eddig búval baszott módon, gondokkal teli fejjel sétálgatott az oldal vonalon. Persze, mindenkinek tetszik a mostani Conte, és Isten adja, hogy maradjon is így. Így tudja hozni a “Conte faktort”, ami sokat tud tolni a csapaton. Ha végig így tett volna ő is, amit tavaly január óta nem láttunk tőle, valamint belátja a hülyeségeit időben, amit feljebb is említettek, akkor most kb 15 ponttal is vezethetnénk és a BL-ben is jelen lennénk. Tudom nincs “ha”! Nyilván, senki nem tagadja, sokat tett ebben a másfél évben a csapatért, mert CSAPATOT csinált. Sokan utáljuk a múltja, a faszságai miatt, de persze, hogy most boldog mindenki, amikor megy a szekér.
Vagyis szerintem csak egy része volt jogos annak, amit írtál. Én meg így látom. 😉✌️
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Tudom hogy ez a kedvenc topikotok, meg a Mercatos, de a kelleténél több és hosszabb HSZ-ek foglalkoztak a juvéval, meg a BL meccsükkel. Áthelyeztem őket, próbáljatok kevesebbet offolni! :)

Más: ebben a tegnapi vitában érződött egy csöppnyi személyeskedés (a többi része abszolút rendben volt). Szerencsére talán egyre több a pozitív komment is a fórumon (nyilván sokat segít hogy jól megy a csapatnak), nem letargikus a hangulat, nincs napi szintű Conte-out :).
Maradjon is így, és próbáljuk a piszkálódást mellőzni! Köszi srácok!
DM22

CsaSzi9294 írta: 2021.03.09. 19:51 Had szóljak hozzá én is bekezdésenként.🙂

1; Ha többet jatszatta volna és berakja Eriksent, sokkal előbb ilyen formába lendült volna, mint most. 5-10 perceket kapott, és valószínűleg most is annyit kapna és az eladásáról szólna a nyári mercato, ha nem lő győztes gólt a Milánnak.

2; Persze, hogy ekézzük/ekéztük Vidalt, mert egy nagy nulla, nem egy bekapott gól, nem egy meccs ment el rajta. És így visszakanyarodva az 1. pontra, persze, hogy Eriksent akartuk sokan a pályára, mivel vele nem a tegnap is láthatott (1.fi.) oldalról gyömöszölős szarságot kellett volna nézni kb fél évig...

3; Conte őrjöng! Most! Eddig búval baszott módon, gondokkal teli fejjel sétálgatott az oldal vonalon. Persze, mindenkinek tetszik a mostani Conte, és Isten adja, hogy maradjon is így. Így tudja hozni a “Conte faktort”, ami sokat tud tolni a csapaton. Ha végig így tett volna ő is, amit tavaly január óta nem láttunk tőle, valamint belátja a hülyeségeit időben, amit feljebb is említettek, akkor most kb 15 ponttal is vezethetnénk és a BL-ben is jelen lennénk. Tudom nincs “ha”! Nyilván, senki nem tagadja, sokat tett ebben a másfél évben a csapatért, mert CSAPATOT csinált. Sokan utáljuk a múltja, a faszságai miatt, de persze, hogy most boldog mindenki, amikor megy a szekér.
Vagyis szerintem csak egy része volt jogos annak, amit írtál. Én meg így látom. 😉✌️
Az 1-es pont az amiről hetekig vitázhatnánk, de az lenne a legjobb ha megkérdeznénk Eriksent hogy mi volt vele :)

Egyébként értem amiket írsz , van amivel egyet is tudok érteni, én csak egy másik szemszögből vizsgáltam a dolgokat.
CsaSzi9294

DM22 írta: 2021.03.10. 12:31
CsaSzi9294 írta: 2021.03.09. 19:51
Az 1-es pont az amiről hetekig vitázhatnánk, de az lenne a legjobb ha megkérdeznénk Eriksent hogy mi volt vele :)

Egyébként értem amiket írsz , van amivel egyet is tudok érteni, én csak egy másik szemszögből vizsgáltam a dolgokat.
Ki így, ki úgy!😉
A lényeg, hogy Forza Inter! 🙂
interfan

Contet 1 meccses eltiltast kapott, igy nem lehet ott a Torino elleni merkozesen a kispadon.
Cupi

interfan írta: 2021.03.10. 13:19 Contet 1 meccses eltiltast kapott, igy nem lehet ott a Torino elleni merkozesen a kispadon.
Mire kapta? Bíró sárgát adott csak neki a szövegeléskor.
interfan

Cupi írta: 2021.03.10. 15:25
interfan írta: 2021.03.10. 13:19 Contet 1 meccses eltiltast kapott, igy nem lehet ott a Torino elleni merkozesen a kispadon.
Utolagos szovetsegi vizsgalat tiltotta el, a biro sertegeteseert.
Festa

interfan írta: 2021.03.10. 15:43
Cupi írta: 2021.03.10. 15:25
Utolagos szovetsegi vizsgalat tiltotta el, a biro sertegeteseert.
Pedig a meccsen elég türelmesnek tűnt a spori.
A köztük lezajló beszélgetést szívesen meghallgatnám,
Cupi

Festa írta: 2021.03.10. 16:03
Pedig a meccsen elég türelmesnek tűnt a spori.
A köztük lezajló beszélgetést szívesen meghallgatnám,
Itt megtalálod:

https://www.football-italia.net/167476/ ... insult-you
interfan

Kolarov izomserulest szenvedett tegnap edzesen.
Kulon folytatja az edzeseket, es a Torino ellen valoszinu nem lesz elerheto.

Rajta kivul mindenki a csapattal edz, es bevetheto.
Cupi

interfan írta: 2021.03.11. 10:23 Kolarov izomserulest szenvedett tegnap edzesen.

Torinonál lesz hiányzó? Sokan voltak covid-osok pár hete. Felépült mindenki? Köszi.
interfan

Cupi írta: 2021.03.11. 10:27
interfan írta: 2021.03.11. 10:23 Kolarov izomserulest szenvedett tegnap edzesen.

Torinonál lesz hiányzó? Sokan voltak covid-osok pár hete. Felépült mindenki? Köszi.
Belotti, Singo, Nkolou aki pozitiv meg.

Felepult Bremer, Murru, Linetty, Boungiorno, Baselli.

Mai cikk:

https://m.fcinternews.it/l-avversario/q ... mer-362977
Cupi

interfan írta: 2021.03.11. 10:50

Belotti, Singo, Nkolou aki pozitiv meg.

Felepult Bremer, Murru, Linetty, Boungiorno, Baselli.

Mai cikk:

https://m.fcinternews.it/l-avversario/q ... mer-362977
Köszi. Mondjuk ha a legerősebb Torino kezdő állna ki akkor is nyerni kellene. ;)
interfan

Vidal komoly terdesrulest szenvedett, holnap megmutik Milanoban.
Leghamarabb 1 honap mulva terhet vissza, de jo esellyel a szezonjanak is vege.
Cupi

interfan írta: 2021.03.11. 13:47 Vidal komoly terdesrulest szenvedett, holnap megmutik Milanoban.
Edzésen? :shock: Kemény.....
Gyenge volt sajnos de sérülést snekinek nem kívánok, gyógyuljon meg, jobbulást.
Festa

Cupi írta: 2021.03.11. 13:54
interfan írta: 2021.03.11. 13:47 Vidal komoly terdesrulest szenvedett, holnap megmutik Milanoban.
Edzésen? :shock: Kemény.....
Gyenge volt sajnos de sérülést snekinek nem kívánok, gyógyuljon meg, jobbulást.
Ezzel nem lesz dilemma Conte előtt.Eriksen kezd majd vasárnap előtt.
Bár sok hiábát elkövetett,azért jobbulást neki.
Remélem majd nem mankóval kell részt vennie az ünneplésben.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Kidőlt Vidal? Akkor a sok mantrázás és woodozás a tarajos ellen meghozta eredményét..felkészül Gag és Vecino :lol:
mike

Jobbulást neki, de kicsit sem fog hiányozni.
Részemről remélem, hogy nem látom már többet Inter mezben, az is szégyen hogy felvehette.
Cupi

brecsinho írta: 2021.03.11. 14:27 Kidőlt Vidal? Akkor a sok mantrázás és woodozás a tarajos ellen meghozta eredményét..felkészül Gag és Vecino :lol:
Egyébként igen az a gáz, hogy Vidal gyenge volt de a két úriember még nála is szarabb..... :?
interfan

Hirek szerint egy kerdes van a Torino ellen, Sanchez vagy Martinez.
Tobbi poszton a szokasos.

Varhato kezdo:

Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Hakimi-Barella-Brozovic-Eriksen-Perisic
Lukaku-Martinez/Sanchez
interfan

Eriksen egy kisebb gyuladas miatt a bal terdeben kulon edzett.
Semmi komoly gondja, de elovigyazatosagbol valoszinu nem kezd a Torino ellen.
Helyette Gagliardini kezdhet.
Cupi

interfan írta: 2021.03.12. 15:24 Eriksen egy kisebb gyuladas miatt a bal terdeben kulon edzett.
Minden napra jön egy sérülés hír? Kolarov, Vidal ma meg Eriksen. :? Reméljük tényleg nem komoly.
Sensi mikorra várható vissza? /Elvileg mert gyakorlatban gondolom 1-2 meccse lenne max a következő sérülésig :roll: /
interfan

Cupi írta: 2021.03.12. 15:37
interfan írta: 2021.03.12. 15:24 Eriksen egy kisebb gyuladas miatt a bal terdeben kulon edzett.
Minden napra jön egy sérülés hír? Kolarov, Vidal ma meg Eriksen. :? Reméljük tényleg nem komoly.
Sensi mikorra várható vissza? /Elvileg mert gyakorlatban gondolom 1-2 meccse lenne max a következő sérülésig :roll: /
Vidal meg Kolarovert egy mp-re sem kar.
Eriksenert annal inkabb, de inkabb a hullagyenge Toro ellen ne legyen, mint pl a Sass ellen.

Sensi nem serult, ezert nem kell visszavarni.
2 hete a csapattal edz, teljes erteku edzesmunkat vegez, es bevetheto.
Parma es az Atalanta ellen is ott volt a keretben.
Cupi

interfan írta: 2021.03.12. 15:52
Eriksenert annal inkabb, de inkabb a hullagyenge Toro ellen ne legyen, mint pl a Sass ellen.

Nem hiányolom őket de a sorozatos sérülésekről a hír nem a legjobb.
Sensi jó, hogy felépült mert ha Brozo és Barella sárgát kap a hétvégén akkor a Sass ellen 2 embet ki is eshet.
interfan

Cupi írta: 2021.03.12. 15:59
interfan írta: 2021.03.12. 15:52

Nem hiányolom őket de a sorozatos sérülésekről a hír nem a legjobb.
Sensi jó, hogy felépült mert ha Brozo és Barella sárgát kap a hétvégén akkor a Sass ellen 2 embet ki is eshet.
Eddig hatalmas szerencsenk volt a serulesek es covid teren, latva a tobbi csapatot, ahonnan 5-6-7, de akar 8 alapember is hianyzott egyszerre.
Remeljuk a szerencse kitart mar ebben a maradek 2 honapban.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2021.03.12. 16:01 Eddig hatalmas szerencsenk volt a serulesek es covid teren, latva a tobbi csapatot, ahonnan 5-6-7, de akar 8 alapember is hianyzott egyszerre.
Meg is néztem gyorsan az olasz Covid számokat (ugye friss hír volt, hogy újra zárnak). Szóval a jelenlegi betegek száma 4x, a napi esetek száma 3x nagyobb a magyarnál. Viszont a lakosságszám 6x nagyobb, mint nálunk. Szóval jelenleg talán kevésbé rossz a helyzet, mint nálunk. A számok alapján előbb lehet gond a Premier League-ben vagy a La Liga-ban. Remélem a csapatot elkerüli a Covid. Viszont a szurkolókkal megtartott meccsek időpontját sajnos még a távolban sem lehet látni. Félek, hogy újabb szezon következik zárt kapuk mögött. Nagyon lesújtó a helyzet. És azt se felejtsük, hogy Európa egyik legnagyobb nézőszámával az Inter rendelkezik. Szóval bevételek szempontjából sem mindegy...
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

cuchu11 írta: 2021.03.12. 18:02 És azt se felejtsük, hogy Európa egyik legnagyobb nézőszámával az Inter rendelkezik. Szóval bevételek szempontjából sem mindegy...
Esetleg Olaszországban legnagyobb nézőszám, Európában biztosan nem!
Mindenesetre tény komoly bevétel kiesés!!
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Inter101 írta: 2021.03.12. 19:26
cuchu11 írta: 2021.03.12. 18:02 És azt se felejtsük, hogy Európa egyik legnagyobb nézőszámával az Inter rendelkezik. Szóval bevételek szempontjából sem mindegy...
Esetleg Olaszországban legnagyobb nézőszám, Európában biztosan nem!
Mindenesetre tény komoly bevétel kiesés!!
Olaszország legnagyobb átlagnézőszámával, de Európa 6. legnagyobb átlagnézőszámával rendelkezik az Inter, legalábbis a 2019-es adatok alapján. Innen mondjuk feljebb nem vezet út, mert 65.000 nézőt jelentett és az új stadion sem biztos, hogy lesz akkora. Bár a szaúdiak lehet építenek egy 300.000-es stadiont a Jedda mintájára. 😁
Festa

cuchu11 írta: 2021.03.12. 18:02
interfan írta: 2021.03.12. 16:01 Eddig hatalmas szerencsenk volt a serulesek es covid teren, latva a tobbi csapatot, ahonnan 5-6-7, de akar 8 alapember is hianyzott egyszerre.
Meg is néztem gyorsan az olasz Covid számokat (ugye friss hír volt, hogy újra zárnak). Szóval a jelenlegi betegek száma 4x, a napi esetek száma 3x nagyobb a magyarnál. Viszont a lakosságszám 6x nagyobb, mint nálunk. Szóval jelenleg talán kevésbé rossz a helyzet, mint nálunk. A számok alapján előbb lehet gond a Premier League-ben vagy a La Liga-ban. Remélem a csapatot elkerüli a Covid. Viszont a szurkolókkal megtartott meccsek időpontját sajnos még a távolban sem lehet látni. Félek, hogy újabb szezon következik zárt kapuk mögött. Nagyon lesújtó a helyzet. És azt se felejtsük, hogy Európa egyik legnagyobb nézőszámával az Inter rendelkezik. Szóval bevételek szempontjából sem mindegy...
A Portugáloknál áprilistól újra lehetnek nézők.
Szerintem majd a bajnoki ünneplésre mehet be legközelebb a Nord ;)
CsaSzi9294

GdS - Eriksen sérülése nem veszélyes, Conte azonban nem kockáztat és Gagliardini játékra kész. A dán középpályás ma újra a csapattal fog edzeni, ezután pedig valószínűleg elutazik Torinóba és ott lesz kispadon.

(Fb)
Festa

CsaSzi9294 írta: 2021.03.13. 09:58 GdS - Eriksen sérülése nem veszélyes, Conte azonban nem kockáztat és Gagliardini játékra kész. A dán középpályás ma újra a csapattal fog edzeni, ezután pedig valószínűleg elutazik Torinóba és ott lesz kispadon.

(Fb)

Gagliardini mit tudhat?
Jöl főz kávét?
Ilyenkor véletlenül sem Sensi vagy Vecino kerül elő.
Mindegy ez a meccs még RG5 -el is meglesz.
mike

Festa írta: 2021.03.13. 12:50 Gagliardini mit tudhat?
Jöl főz kávét?
Megvagyunk vele 11-en, kb ennyi.
Szerencsére keveset játszik mostanában, ami meg is látszik a középpályás játékunkon:)

Sensiről én már teljesen letettem, sosem lesz belőle futballista, állandóan sérült.
Vecinót meg szidtuk eleget, de mindig jobbnak tartottam Gagnál, ő legalább néha feliratkozott a góllövők közé, ráadásul fontos pillanatokban is.
Festa

mike írta: 2021.03.13. 13:39
Festa írta: 2021.03.13. 12:50 Gagliardini mit tudhat?
Jöl főz kávét?
Megvagyunk vele 11-en, kb ennyi.
Szerencsére keveset játszik mostanában, ami meg is látszik a középpályás játékunkon:)

Sensiről én már teljesen letettem, sosem lesz belőle futballista, állandóan sérült.
Vecinót meg szidtuk eleget, de mindig jobbnak tartottam Gagnál, ő legalább néha feliratkozott a góllövők közé, ráadásul fontos pillanatokban is.
Vecinoról ugyanezt gondolom.Normál esetben nem lenne kezdőmde RG5-nél még mindig jobb.
Ez kapott gól nélkül kell hozni holnap.Mivel a Milán-Napoli lesze ste jó eséllyel nőhet az elönyünk.
Válasz küldése