Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

hvmetal

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Francesco írta:Eléggé úgy fest, hogy a nyári átigazolási szezonból nem éppen a legfényesebben jöttünk ki. Maicon-t az eddigi teljesítménye alapján simán el lehetett volna engedni 25 millióért. Abból a pénzből meg lehetett volna venni Mascherano-t. Zanetti simán lehozta volna Maicon posztját. 10-15 millióért meg tudtuk volna szerezni Bale-t. Most meg szinte biztosan nem fog eligazolni, legalábbis hozzánk. Tulajdonképpen így is kihozhattuk volna plusz 20 millióval az átigazolási szezont. Így azonban érdekes lesz, hogy milyen minőségi játékosokat fogunk tudni venni a télen, mert meglepne, ha bárki is idejönne szezon közben a nagyobb nevek közül. Másrészt a legtöbbje nem is játszhatna a BL-ben. Kicsit úgy érzem, hogy elvesztegetett a csapat egy évet, ami az építkezést illeti. Nem kellett volna annyira mereven ragaszkodni az olyan játékosokhoz, aki menni akartak. Nyilván Benitez is ludas, hogy például Maicon nem mehet fel annyit a széleken, de a védekezés... Szóval lényeg a lényeg szerintem el kellett volna kezdeni a jövő csapatát építeni, hiszen idős a kezdőcsapat. Így, hogy nem vettünk senkit csak azt értük el, hogy télen sem lehet minőséget idecsábítani, főleg nem annyiért amennyiért nyáron lehetett volna, így pedig (de ne legyen igazam) nem hogy beljebb nem vagyunk az építkezéssel, de állunk egy helyben. Maicon és Balotelli eladásával 0 szaldóra ki lehetett volna jönni egy ilyen csapattal:
Cesar-Zanetti-Lúcio-Samuel-Santon-Mascherano-Cambiasso-Sneijder-Bastos-Bale-Eto'o.
Mindjárt nyúlhatott volna Benitez a kedvenc fegyveréhez a rotáláshoz, de így...
Forza Inter!

persze a vezetőség is hibás.de nem tudhatjuk,hogy Maicon menni akart és nem engedték,azért ilyen gyenge,vagy mert nem fekszik neki,hogy Biabiany elveszi tőle a folyosót.nincs formában ez is látszik.de Sneijder is csak akar és bár őt annyira nem emlegetjük,de Cambiasso is mikor játszott nem volt olyan precíz,mint szokott. Santont én jobbszélre tenném,ha Maicon nem a Reál miatt szar akkor betenném Santon elé. Mascherano nekem nem kéne(most igen,hogy sok a sérült :D ) Cambiasso,Motta,Zanetti,Deki tudja azt amit ő.sőt Mariga is majd.Bastos kéne baloldalra,én még Criscitot igazoltam volna le.
Cesar
Santon Lúcio Samuel(Chivu) Criscito

Maicon Cambiasso Bastos

Sneijder

Zanetti Eto'o(Milito)
:D
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Baggio85 írta:odáig nem jutottunk el, hogy fellökjük, vagy szabálytalankodjunk ellene!!! És ez ezen a szinten azért eléggé kellemetlen...

Legalább 3-4-szer úgy verte meg Bale Maicon-t, hogy bal lábbal, bal oldalon, az oldalvonal felé cselezett.

Mert ha befelé cselezve megveri akkor azt mondom: igen volt neki területe, de így!!! :o

Hihetetlen, ilyet már rég nem láttam.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Süti írta:
Baggio85 írta:odáig nem jutottunk el, hogy fellökjük, vagy szabálytalankodjunk ellene!!! És ez ezen a szinten azért eléggé kellemetlen...

Legalább 3-4-szer úgy verte meg Bale Maicon-t, hogy bal lábbal, bal oldalon, az oldalvonal felé cselezett.

Mert ha befelé cselezve megveri akkor azt mondom: igen volt neki területe, de így!!! :o

Hihetetlen, ilyet már rég nem láttam.

Ezt mondom én is: olyan messze védekeztünk tőle, hogy esély sem volt a labdát megszerezni. Amikor meg már felgyorsult, akkor pláne csak a mezszámát néztük.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Valószínűleg sokan emlékeztek, hogy tavaly egy hasonló gyorsaságú és kaliberű Robbent milyen könnyűszerrel vettünk ki a játékból a BL döntőjében, aki ráadásul a papíron gyengébb oldalunkon, Chivu oldalán próbált alkotni. Gondolom mindenkinek dereng valami. Na már most, ha Robbent akkor úgy védekeztük volna le , mint most Balet akkor nem lennénk BL győztesek alighanem.
Hogy mi volt a különbség? Az(egyrészt az lehet, hogy Rafa nem látta az első meccset, esetleg nem lát el a hosszúra:/) pedig egyértelmű. José tavaly megkérte Chuchut, hogy húzódjon ki a román szélére így tulajdonképpen hiába cselezte ki a rátapadó Chivut Robben, Esteban ott volt vésztartaléknak! Tegnap ebből semmi nem volt meg.. kilóméterekre védekeztünk tőle , ráadásul egy az egyben. Gyorsabb volt mindenkinél...3-1:/
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Nia írta:Nagyon jó meccs volt eddig az idény meccse,csak kár az eredményért,e megérdemelte a Tottenham.Lefociztak minket,de igaz ami igaz nekünk nem is volt középpályánk.

Erre szoktam azt mondani hogy:ENNYI,minden szavaddal egyet értek csak nem akartam az egészet kimásolni ;)
azért még hozzá fűzném,h Maicont nagy szarba hagyta Benitez,Biabiany pedig sztem magához képest igenis jól játszott az 1 dolog h itt elégedettek legyetek vele még több kell.
Ha megtehetném most leülnék Wes-szel beszélgetni,ez amit művel már hetek óta :!: tisztára mint Ibra,lebasz mindenkit,hisztizik,mindent ellő össze sem hasonlítható a tavalyi Sneijderhez
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Fan Gusto írta:Valószínűleg sokan emlékeztek, hogy tavaly egy hasonló gyorsaságú és kaliberű Robbent milyen könnyűszerrel vettünk ki a játékból a BL döntőjében, aki ráadásul a papíron gyengébb oldalunkon, Chivu oldalán próbált alkotni. Gondolom mindenkinek dereng valami. /

Azért nem volt az olyen egyszerű. A románt szinte minden párharcban megverte, kapartam is a falat a döntő alatt rendesen. Szerencsére akkor volt Cambiasso, tegnap pedig nem. Nélküle ott is kedvére szlalomozgatott volna Robben. Nem hiába cserélték le Chivut. Lehet tegnap is ezt kellett volna lépni Maiconnak, de sztem csak simán az előtte lévő Biabianyra ráfejelni egy kicsit, h járjon vissza. Rendre egyedül maradt a brazil, akinek ugyan ez nem mentség, de ritka szar formában van és ezzel tegnap nem volt mit tenni.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Ez a Bale tényleg egy állat de nem ájulok el töle,ha nem egy fásult Maicon van vele szemben azért lehet tartani. De ha nem akkor egy védekezö kp vagy belsö védö ki tudná segitteni.Csak hát se Muntari se Zanetti nem szürt rendesen,Lucio meg nem jött ki szélre.
Azt szörnyü volt látni ahogy Maicon párszor szabadonhagyta Balet és inkább ráment egy labdanélküli emberre. Önbizalomhiány az volt rendesen,behátrált. José mellett vajon csináltak volna e ilyet?
Maicon már szezon kezdete ota ilyen letört,már ugy vagyok vele ment volna Madridba inkább ha ott akar lenni.
Millito remélem nem fog megalázkodni Eto'onak mert mikor gol után átadta neki a labdát,ilyedt kisgyerek képe volt.
Ugy érzem ezen a meccsen kilehetett kapni,az atmoszféra meglepöen jo volt igy tvn keresztül is.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Biabianyba mit láttok most őszintén?Már kapott jó pár meccset, de azon kívül, h fut nem látok tőle semmi rendkívülit!
Védekezésbe 0 még nem volt egy jó beadása sem a cseleinek a 80-90%-a nem jön be a labdát is rengetegszer eladja, általában befelé húz ahelyett, h a szélen próbálna elhúzni és egy jó beadással próbálkozni.
Ide 1-2 embert biztos, h hozni kell, mert lesznek még kellemetlen meglepetések.
Benítez meg jó lenne ha, észrevenné, h pár taktikai változást eszközölne, mert egyszerűen az elképzelései ütköznek a keretünk képességeivel!
De továbbra is Forza Inter!!!
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Nemcsak a tegnapi meccsünkből kell kiindulni!! Látható, hogy Samuel, és Lucio lassulnak, és ez érthető is, mert közelítenek a 33 felé. Ha Ranocchia nem fog bevállni, akkor nagyon nagy sz... vagyunk jövőre ez tuti, de sztem már lehet idén is( és nem csak a gyors angolok után mondom ezt, hanem az eddigi Serie A -s meccsek után). Chivunak nem megy bal oldalt, ezt miért nem érti mindenki csak Benítez nem? Rakja már középre!!! Milito biztatóan szállt be :D. Maicon no comment :oops: . Benítez hibázott a tegnapi meccsen akkor, mikor Muntari sérülésénél Nwankvot küldte be, mert sztem Chivut be kellett volna tolni középpályára, és Santont kellett volna be küldeni muntari helyére, és ő ment volna bal oldalra.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Az a helyzet,hogy sok minden összejött az idén.Először is a (majdnem)komplett kp sérült+egy páran jócskán visszaestek,tavalyhoz képest.Ez lehet jólakottság,vagy bármi,de a lényegen nem változtat.És még nem emlitettem az edzőcserét,persze más felállással,taktikával.Ez túl soknak bizonyult igy együtt,én megmondom őszintén tegnap meccs elött már az X-szel is qrva elégedett lettem volna.Persze még igy is vannnak jó teljesitmények,de ez jelenleg kevés.Az meg egyenesen bosszant,hogy ez a Bale gyerek megint hülyét csinált belölünk,pedig erre igazán fel lehetett volna készülni.Samuel nagyon gyenge volt,2 gólt is a számlájára irok.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Tegnap elment a kedvem a focitól. (Na ez tart kb. 1 napig amíg kiheverem a vereséget)
Maga a mérkőzés nem volt rossz - egy semlegesnek de nekünk :oops:
az eredmény miatt ....kész ..puff.
1. Kapusunk nem volt rossz de hiányzott J.C.
2. Zanettit nem szabad bántani !! Soha ! Ő védett ember ! Capitano amit eddig letett az INTER asztalára az kikezdhetetlen. Ő tabu !!!
3. Maicon volt vereségünk fő oka ! (Szerintem !) Amit a 2009/10 -esben produkált az nagyon oké de amit az ideibe és pláne tegnap művelt az :evil:
Nyílván túlzás de mintha nem is akart volna játszani. Semmi veszélyt nem jelentett mint ,,csatár" semmit nem csinált mint védő.
4. Fiataljainkból hiányzik a fizikai erő, a rutin . Talán majd 2-3 év múlva.
5. Eto'o volt az egyetlen aki jól játszott. Milito mintha javult volna egy picit .
6. Hátvédjeink hirtelen megöregedtek. Lucio küzdött rendesen de sok hibával játszott. Samu szintén.
7. A hollandnak a házasság nem tett jót ;) No de mindhalálig: FORZA INTER !
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

intertomega írta:Zanettit nem szabad bántani !! Soha ! Ő védett ember ! Capitano amit eddig letett az INTER asztalára az kikezdhetetlen. Ő tabu !!!
Egyetértek, de azt hiszem nem is hibáztatta senki.

FORZA INTER!!!
Süti

intertomega írta:3. Maicon volt vereségünk fő oka !

Nem igazán értem Maicon-t miért kiáltják ki sokan bűnbaknak??

Az idei szezon eddig nem az övé, de ehhez az is kell - többek között - hogy Benitez mást játszasson vele, mint amire való.

Hogyha Maicon-t a védkezéseknél kell emlegetni az már régen rossz.

Ez Benitez hibája elsősorban. (De felelőssége minimum.)

Lefejezte Milito-t, a fiatalokra sokat akar alapozni, és Maicon felfutásait is beáldozza.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Sztem ezt innen mi nem tudjuk megítélni. nem hiszem hogy Benitez azzal küldi ki a srácokat hogy játszatok szarul, ne ütközzetek és ne segítsetek ki a szélre...
Az nem zavar ha megverik egy játékosunkat de az hogy Maicon felmegy, egy méterről belerúgja az előtte álló sztár balhátvéd Assu-Ekkotoba (vagy hogy kell írni a nevét) majd hanyatdobja magát és ott hisztizik 2 percig na ez kicsit idegesítő. A meg nem adott góljuknál Bale 3 méterre az alapvonaltól verte meg Maicont és mint egy szobor úgy állt ott.Rohadt nagy mázli, hogy kb 2 centivel kicsúszott a labda.Ez nem forma kérdése, fellököm a francba vagy eltöröm a lábát.
A másik oldalon a szintén jó nevű a világ összes sztárcsapata álltal üldözött Hutton játszott. Pandev egyszer nem tudott vele mit kezdeni egy az egyben. egy beadás egy csel semmi. Ahogy Eto'o kimozgott arra a szélre rúgtunk egy gólt...
Én inkább Pandevet emelném ki, mint szar teljesítményt nem Biabianyt. A kis francia eddig csak szutyok csapatokban játszott fingja nincs mit kell még csinálni. majd belejön, vagy nem.
Sneijder katasztrofa, Muntarinak meg látványosan nem passzol senki. Mondjuk ezt megtudom érteni. Zanettit meg bármennyire imádom, szeretem, egy darab labdát nem szerezett. Egyszerse láttam hogy leütközött volna valakit és erőszakosan elvette volna a labdát. Amit náluk Huddlestone egyszemélyben megoldott nos az nálunk két embernek sem sikerült...
Ezt én nem Benitez nyakába varnám tekintve, hogy nincs kihez nyúlnia.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Kaptunk 2 hét alatt ugyan attól a csapattól 2 meccsen 5!!!!!!!!!!! ugyanolyan szituációból lőtt gólt! Ezen kéne elgondolkoznia Benitez-nek és a játékosoknak (főleg a védelemnek).
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Én nem küldeném el Benítezt(hacsak a mester nem jönne vissza :) ),csak idegesít és nem értem mire az óvatosság.
Sok mindenben egyetértek veletek sok mindenben nem.Például hagyjuk már ezt a rövid a pad szlogent,meg,hogy nem volt más választása,főleg akkor mikor a vérnyomásomat 300ra nyomja fel az,hogy általam nyáron megismert Nwankwot(tudom,hogy ez az én hibám) küldi Muntari helyére 1-0-nál,mikor egy Milito ül a padon.Akivel,mint kiderült azért sokkal jobbak voltunk.
De ezt már írtam.Vélemények különböznek így van jól.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Sem Chivu sem pedig Maicon nem mehet fel a támadásoknál, mert a feltolt védekezésnél ez nem fér bele, ezért Santon sem kezdhet, minek, szóval én ebben (is) látom Maicon visszaesését.[/quote]

Ez szerintem is nagyon látszik, hogy a szélsők mennyire vissza vannak fogva. Érthetetlen.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Ehhez képest azért elsősorban Maicon elég sok időt tölt az aktuális ellenfél térfelén.

FORZA INTER!!!
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

sorger=giallo írta:Ehhez képest azért elsősorban Maicon elég sok időt tölt az aktuális ellenfél térfelén.

FORZA INTER!!!

Szerintem nagyon eltérő az előző szezonhoz képest, hogy mit játszott akkor, meg most és melyik mennyire volt eredményes.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Nia írta:Például hagyjuk már ezt a rövid a pad szlogent,meg,hogy nem volt más választása,főleg akkor mikor a vérnyomásomat 300ra nyomja fel az,hogy általam nyáron megismert Nwankwot(tudom,hogy ez az én hibám) küldi Muntari helyére 1-0-nál,
Ez kényszerű csere volt, nem taktikai. Láthattad hogy Muntari lesérült.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Nia írta:Például hagyjuk már ezt a rövid a pad szlogent,meg,hogy nem volt más választása,főleg akkor mikor a vérnyomásomat 300ra nyomja fel az,hogy általam nyáron megismert Nwankwot(tudom,hogy ez az én hibám) küldi Muntari helyére 1-0-nál,mikor egy Milito ül a padon.Akivel,mint kiderült azért sokkal jobbak voltunk.
.

De Nia akkor mi lett volna az addigis igen gyenge középpályás védekezéssel ha Muntari helyett Milito ment volna be? Capitano egyedül nem bírta volna és még simábban futottak volna át rajtunk. Akkor még elég sok volt hátra a meccsből amikor Muntari lesérült és cserét kért. ;)
Abban igazad van, hogy néha Beníteznek is kéne kockáztatnia, jóval többet mint eddig tette de szerintem azzal a cserével amit írsz még nagyobb verést kaptunk volna. Igaz ez a 3-1 is égő. :cry:
Szombaton nyerni kell mert az nagy blama lenne ha hazai pályán nem bírnánk a Brescia-val. :)
Dris

mi az hogy Maicon nem mehet fel?ti melyik meccset néztétek?felment csak egy normális megmozdulása nem volt ott sem.
a feltolt védekezés nem azt jelenti hogy nem mehet fel a szélső hátvéd hanem hogy közelebb legyenek egymáshoz a pályán így elvileg könnyebb lenne tartani a labdát.de amíg a három méterre álló társhoz nem tudja oda gurítani a labdát még Sneijder sem mit várunk a többiektől?
hvmetal

baromság már egyből küldeni Benitezt.szimpatikus embernek tűnik.Joséhoz képes egy gentleman :D
de annyira zavaró,hogy nem tüzeli a játékosait,összezavarodott pofával áll egy egy bekapott gól után.
taktikája nem fekszik a csapatnak.ezt be kell látni.ez olyan,mint első évében josé taktikája.aztán még ő is képes volt belátni,hogy nem így a legerősebb a csapat és váltott.szerettem a tavalyi játékunkat sokakkal ellentétben,de jó.formálja át a csapat,MAJD ha lesz hozzá megfelelő játékosai.ezt ezzel a korú védőkkel,adott gyorsasággal rendelkező szélsőinkkel,30 dkg-ás fiatalainkkal nem lehet megcsinálni. én a Bari meccs után mondtam már,hogy szerintem szar a taktika és csak Eto'o-ra nem lehet alapoznia egy BL győztesnek.na meg,hogy nem jó,hogy Milito,Sneijder,Maicon csak keresi a helyét. 1-2 meccsen azért jobb lett volna a tavalyi taktikával fellépni azért.
szerintem könnyebb és ésszerűbb dolog lenne a tavalyi taktikát fejleszteni,apránként átformálni(hozzá igazolni) és majd a következő szezonban megvalósítani Rafa elképzeléseit.
nálam bolondság egy 2év alatt összekovácsolt(nem is akárhogy) csapatot egyből átállítani más taktikára.nem is csoda,hogy sokan lassúnak tünnek vagy nem találják a helyüket.a védők tavaly sem 10 alatt futották a 100métert csak mindenki a számára megfelelő pozicíóba csinálhatta a feladatát és a világ egyik legegységesebb csapatává vált az Inter.
Hajrá Beni! Forza Inter
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Az első mérkőzésen sokkal gólratörőbben játszottunk, pontosabban, meg talán a Tottenham is jobban tartott tőlünk. Nem akarok senkit se kritizálni, ez a vereség nem 1 ember hibája volt. A Tottenham még is csak ottvan az Angol "nagyjai" között....és szerintem mi el is bíztuk magunkat, ők meg megakarják mutatni, hogy van keresnivalójuk a Bl-be.....
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

jdanika írta:Az első mérkőzésen sokkal gólratörőbben játszottunk, pontosabban, meg talán a Tottenham is jobban tartott tőlünk. Nem akarok senkit se kritizálni, ez a vereség nem 1 ember hibája volt. A Tottenham még is csak ottvan az Angol "nagyjai" között....és szerintem mi el is bíztuk magunkat, ők meg megakarják mutatni, hogy van keresnivalójuk a Bl-be.....

És ráadásul most komoly csapatépítésbe kezdtek, nagy tervekkel, komoly bizonyítási vággyal, és egy csomó fiatal mindentkiadokmagambólagyőzelemértésaközöségért játékossal. Sokat nyom ez a latba.
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

hvmetal írta:baromság már egyből küldeni Benitezt.szimpatikus embernek tűnik.Joséhoz képes egy gentleman :D
de annyira zavaró,hogy nem tüzeli a játékosait,összezavarodott pofával áll egy egy bekapott gól után.
taktikája nem fekszik a csapatnak.ezt be kell látni.ez olyan,mint első évében josé taktikája.aztán még ő is képes volt belátni,hogy nem így a legerősebb a csapat és váltott.szerettem a tavalyi játékunkat sokakkal ellentétben,de jó.formálja át a csapat,MAJD ha lesz hozzá megfelelő játékosai.ezt ezzel a korú védőkkel,adott gyorsasággal rendelkező szélsőinkkel,30 dkg-ás fiatalainkkal nem lehet megcsinálni. én a Bari meccs után mondtam már,hogy szerintem szar a taktika és csak Eto'o-ra nem lehet alapoznia egy BL győztesnek.na meg,hogy nem jó,hogy Milito,Sneijder,Maicon csak keresi a helyét. 1-2 meccsen azért jobb lett volna a tavalyi taktikával fellépni azért.
szerintem könnyebb és ésszerűbb dolog lenne a tavalyi taktikát fejleszteni,apránként átformálni(hozzá igazolni) és majd a következő szezonban megvalósítani Rafa elképzeléseit.
nálam bolondság egy 2év alatt összekovácsolt(nem is akárhogy) csapatot egyből átállítani más taktikára.nem is csoda,hogy sokan lassúnak tünnek vagy nem találják a helyüket.a védők tavaly sem 10 alatt futották a 100métert csak mindenki a számára megfelelő pozicíóba csinálhatta a feladatát és a világ egyik legegységesebb csapatává vált az Inter.
Hajrá Beni! Forza Inter

Hát azért Angliában olyanokba kötött bele, mint SAF, Wenger, Mourinho, folyamatosan szidta az FA-t, mert nem nyert a Pool... Nekem már akkor sem volt szimpatikus és rövid milánói ténykedése sem változtatta meg érzelmeimet vele kapcsolatban, hogy finoman fogalmazzak. Persze továbbra is a szívem csücske az Inter, mert csapatot nem cserélünk, max nőt. :D
A többi mondandóddal nagyjából egyet is értek, de azért reménykedek, hogy a következő szezonban már nem nálunk rontja a levegőt Benitez.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Maicon tavalyi első féléve kb ugyanilyen volt! Ha visszaemlékszünk! Szídtuk akkor is rendesen, mivel tényleg, egy használható beadása nem volt sztem egészen januárig. Mindent kilőtt a stadionból.
Persze védekezésben nem 'semmisült' meg így, mint tegnap és 2 hete Bale-el szemben, tavaly támadásban, idén úgy néz ki védekezésben 0, de dién inkább mind2-ben 00.

Jó lenne tényleg tudni, hogy játszik e így, mert ment volna a Realba, vagy sem?
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Nekem ez az Inter nagyon hasonlít a Mourinho elöttire, amely hitehagyottan, kedvetlenül, gyakorlatilag elképzelés teljes hiánya nélkül játszott. A nagy szomoruság és egyben nagy boldogság ott van hogy ma már a BL győztesekről beszélünk. Nálam Biabiany kikerülne a csapatból, volt elég sok esélye, de én nem emlékszem 1 azaz 1 olyan megmozdulására amellyel azt mondhatnánk igen ő kell nekünk, a mindenki által katasztrofa Queresma(nem igy irják tudom) kb ilyen meccseket tudott magáénak(mondjuk sokkal többe került). Maicon meg nagyon rossz, szerintem meg van sértödve a világra a klubra, Benitezre, és nincs benne semmi önérzet, igy szépen leértékeli magát télen eligazol majd féláron vagy még kevesebbért. A bal oldalunk sem jó, oda mindenképp kell erősités erről nem nagyon kell mit mondani. Ami nekem feltűnt hiába játszunk 2 szélsővel nincs egy normális beadás és helyzetbe kerülésről ne is beszéljünk!! Valami nagyon nincs rendben és sajnos még rengeteg sérülés sem könnyiti meg a helyzetet. Nincs elképzelés a játékban én személy szerint nagyon borulátó vagyok, sokan irjátok hogy máskor sem volt jobb ebben a szakaszban, de semmi nem utal arra hogy ugyanaz lesz mint volt akkor(nincs garancia rá hogy a formán kivüli emberek, hirtelen formába kerülnek, esetleg taktikai váltás stb), már csak az edző személye miatt is, és abban bizni hogy Benitez kitalál valamit, hát nem tudom, ennyire nem vagyok optimista. Forza INTER!!!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Komax írta:Ez kényszerű csere volt, nem taktikai. Láthattad hogy Muntari lesérült.

Persze,hogy láttam,de attól még simán mehetett volna be milito is.Nem az utolsó cseréig várni még egy támadó behozatalával.Ha a csapatom hátrányban van a támadásokat erősítem,nem posztra cserélek.És gyorsan változtatok.na ez a különbség Benítez és Mourinho között.Ezt most elég kesze-kuszán fogalmaztam meg,de korán van még.
Cupi írta:De Nia akkor mi lett volna az addigis igen gyenge középpályás védekezéssel ha Muntari helyett Milito ment volna be?
Abban igazad van, hogy néha Beníteznek is kéne kockáztatnia, jóval többet mint eddig tette de szerintem azzal a cserével amit írsz még nagyobb verést kaptunk volna. Igaz ez a 3-1 is égő. :cry:
Szombaton nyerni kell mert az nagy blama lenne ha hazai pályán nem bírnánk a Brescia-val. :)

A középpálya így is úgy is szar volt.Kockáztatni meg kell.Hányszor láttuk az elmúlt két évben.És Mourinhotól tegnap.Anélkül nincs győzelem.És jobbak is voltunk úgy.Nekem tök mindegy,hogy 1-0,2-0...ra nyerünk,ahogy tök mindegy az,hogy kapsz ki.A vereség az vereség.0 pontot ér,és bár nincs ha de annyira nem tángáltak volna el minket,mint tegnap a Marseille a Zilinat :)

De mondom ennek ellenére,nem küldeném el,mert úgy sincs a helyére senki,és tudom,hogy jó edző de a vérnyomásomat mindig megemeli az amit csinál,ahogy óvatoskodik állandóan.

Nem értünk ebben egyet,de nem baj,így van jól azért remélem harag nincs :)
És nyerni kell az biztos.

FORZA INTER
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.11.04. 09:32-kor.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Hagyjuk már ezt a dumát, h öregek a védőink....33 évesek lesznek ez egy védőnél még nem kor!
A hiba a taktikában van, mert tényleg igaz nem nagy sprinter egyik védőnk se bár szerintem azért Lució nem annyira tohonya.Én szerintem a taktikának kellene illeszkednie a játékosokhoz a képességeikhez nem pedig fordítva.
Benítez meg ennyi szar meccsből nem képes belátni, h nem fog ez működni.
A másik ez a hülye duma, h új edzőnk van...igen új edzőnk van, de nem 2 meccse ül a padon már igazán látszódnia kéne mit akar játszatni, de egyszerűen nem látom....előjött azzal a hülye dumával, h itt támadó foci lesz na ezzel szemben Joséval több támadásunk volt és több ziccert is dolgoztunk ki.
Mert az számomra nem támadás, h az ellenfél térfelén körbepasszoljuk a labdát helyzetbe nem igazán kerülünk aztán elveszítjük.
Sok a sérült igen, de amikor nem volt sok a sérült akkor sem volt biztatóbb a játékunk.
Na meg igen a sok sérült szerintem ebben a spanyolnak is bőven benne van keze, mert érdekes módon csak a középpályások hullanak, mint a legyek....
Mind1 nem azt mondom, h el kéne küldeni csak Moratti most már nagyon elbeszélgethetne vele, h ez így reménytelen találjon ki vmit!
Forza Inter!!
Süti

g.e.r.a írta:A hiba a taktikában van,
Én szerintem a taktikának kellene illeszkednie a játékosokhoz a képességeikhez nem pedig fordítva.

Ez így van.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Süti írta:
g.e.r.a írta:A hiba a taktikában van,
Én szerintem a taktikának kellene illeszkednie a játékosokhoz a képességeikhez nem pedig fordítva.

Ez így van.

Az előző szezonban nem volt probléma a védőkkel pedig akkor Messi, Drogba, Iniesta, Xavi stb. ellen játszottuk ,nem hinném ,hogy egy év alatt lelassultak volna. Beniteznek egyenlőre nem jöttek be a számításai annyit ért el hogy elbaszta a védelmet meg a támadójátékot, labdataró játékot akart :!: szerintem az nem az ha a kaputól 25-30 méterre gurigázunk. Tulajdonképpen gólt is csak úgy lőttünk ha valaki csinált vmi váratlant oszt gól de amúgy semmi támadási elképzelés ez így nem lesz jó remélem nagyon gyorsan elkezd vmit csinálni Benitez :evil:
Cupi

Nia írta:
Nem értünk ebben egyet,de nem baj,így van jól azért remélem harag nincs :)
És nyerni kell az biztos.

FORZA INTER

Harag? Miért lenne? :) Dehogy, arra van a fórum, hogy okoskodjunk meg véleményeket írjunk és kulturáltan kötekedjünk néha egymással. ;)
Remélem Beni papa kitalál valamit mert nem szeretném ha a milan-tól is kikapnánk vagy 0-0-át játszanánk majd velük. ;)
BL csoportot meg azért lenne jó megnyerni mert nagyon úgy néz ki, hogy a top csapatok mind az első helyen lesznek (Real, Barca, Arsenal, Bayern, MU, Chelsea)
Süti

DaNi írta:labdataró játékot akart :!: szerintem az nem az ha a kaputól 25-30 méterre gurigázunk.

Tavaly a Barca kb. 70-30%-os labdabirtoklási fölénye és gurigázgatása is kevés volt ahhoz, hogy túllépjenek rajtunk, nem igazán értem Benitez miért nem látja ezt be.

Ez a jelenlegi taktika nem fenntartható 90 percen keresztül. Látszott a második félidő elején, hogy a csapatg megpróbálja megcsinálni Benitez elképzelését, de végig nem lehet letámadni.
Dris

Most, hogy ennyi a sérült én lehet kipróbálnám Crisetiget középen.Nem értem ha tavaly kupameccseken leülhetett legalább a padra akkor most mi van vele.Láttam pár meccsét tud passzolni és gondolom a belét is kiköpné úgy hajtana ha bekerül. Vagy ha Chivunak ennyire nem megy Santonnal meg baja van akkor Biraghi. Amerikába kivitte nem is volt szar.Sérült vagy mi?Amúgy én a középpályán is eltudnám képzelni hogy kisegítse Chivut.nem egy vaskos gyerek de biztos ő is hajtana.Muntarinál bárki jobb.Főleg hogy ő is megsérült.
Süti

Dris írta:Muntarinál bárki jobb.Főleg hogy ő is megsérült.

Muntari nem rossz játékos, szerintem használható lenne, de úgy néz ki távozni fog.

Benitez magyarázata Bale levédekezésének kudarcáról:

"If you're driving a Ferrari and I'm driving a Volvo, the Ferrari is faster, even if a Volvo is an excellent car. It's a matter of space." (inter.it)
Cupi

Holnapi meccsre a keret.

Goalkeepers: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;

Midfielders: 10 Wesley Sneijder, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 30 Amantino Mancini, 40 Obiora Nwankwo;

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Jonathan Biabiany.

Középpályásokra ha ránézek sírnom kell.....kemény, hogy ennyien sérültek. :cry:
szabinho91

Hozzászólás Szerző: szabinho91 »

Kemény 2 használható vérbeli középpályásunk van :?
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Süti írta:"If you're driving a Ferrari and I'm driving a Volvo, the Ferrari is faster, even if a Volvo is an excellent car. It's a matter of space." (inter.it)

Én azért visszakérdeznék, hogy ha alapvetően tudom h a ferrari gyorsabb mint a volvom, és meg akarom nyerni a versenyt...akkor nem kellett volna kiraknom egy pár fekvő rendőrt, vagy pár szeget?
Magyarán ha tudom h Bale kurva gyors nem kellett volna ráállítani több embert? Nem szeretem ha vki a hülyeségét próbálja megmagyarázni. Biabiany azért került be a csapatba, hogy sebességét kihasználjuk a védekezés terén is, de amikor látta h semmi köze nincs a srácnak a védekezéshez, miért nem változtatott ezen---> nem véletlen volt tavaly a mi jobb oldalunk a világon a legerősebb, mind támadásban, mind védekezésben...Eto'o+Maicon= Bale semlegesítve...na de mind1 csak legalább ne magyarázza meg...főleg így ne
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

maicon kellett volna előre, védőnek meg zanetti
lehet bale nem fickándozott volna ennyit
hvmetal

R9. írta:maicon kellett volna előre, védőnek meg zanetti
lehet bale nem fickándozott volna ennyit

vagy pedig Maicon elől Santon védő.és akkor marad egy Zanettink bárhova ahova kell Santon pedig szerintem gyorsabb Capitano-nál.legalábbis remélem :D
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Süti írta:"If you're driving a Ferrari and I'm driving a Volvo, the Ferrari is faster, even if a Volvo is an excellent car. It's a matter of space." (inter.it)

Ohhh... de, most a saját hibái miatt cseszteti a játékosokat :evil: ha így megy tovább nem fog itt maradni sokáig ( legalábbis remélem )
camest

Hozzászólás Szerző: camest »

Dris írta:"If you're driving a Ferrari and I'm driving a Volvo, the Ferrari is faster, even if a Volvo is an excellent car. It's a matter of space." (inter.it)

Ezt ő se gondolhatta komolyan, legalábbis remélem... Ha ilyen egyszerű a foci, akkor a cél megtalálni európa leggyorsabb játékosait, akik kettőt tudnak rúgni a labdába és már nem is lehet olyan nagy baj?
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Magyarán ha tudom h Bale kurva gyors nem kellett volna ráállítani több embert?

Maicon feladata volt megállítani, aki ha formában lenne meg is birkózott volna a feladattal, hiszen a világ legjobb jobbhátvédje. De nincs formában. Ez nem hiszem, hogy Benitez sara. Maicon jelenleg csak egy Volvo. :-) Amúgy őt még Mourinho sem merte középpályára feltolni. A brazil szélső védők általában szeretnek hátulról előre merészkedni, és nem szeretik a középpálya kötöttségét. (lásd Roberto Carlos akitől ezért kellett megválnunk 15 éve)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Azt hogy balet nem sikerült megállítani elsősorban Benitez hibája volt.. Már az első meccsen is ott szopatta maicont ahol akarta, így lehetett volna annyi esze a spanyolnak, hogy nem maicont rakja a jobboldalra (aki mellesleg élete legszarabb formájában játszik) ha nem santont vagy zanettit esetleg.. És már az angliai visszavágon is látszott kb negyedóra után, hogy maicont ma is szopatni fogják, de Benitez ezt csak végignézte és semmit nem változtatott. Elmult 2 évben sikerült hatástalanítani egy messit, robbent és c. ronaldot (első milánói meccsre gondolok, ahol Santon leradírozta) akkor nehogy már ezt a Bale srácot ne lehessen.
Injoc

Youme írta:
Magyarán ha tudom h Bale kurva gyors nem kellett volna ráállítani több embert?

Maicon feladata volt megállítani, aki ha formában lenne meg is birkózott volna a feladattal, hiszen a világ legjobb jobbhátvédje. De nincs formában.

Igen a bűvös mondatot te is leírtad, h nincs formában..és ha ezt mi "mezei focikedvelők" észrevesszük neki se ártott volna...na mind1 ez már a lényegen nem változtat, tudom h Rafanak most nincs középpályája, de az amúgy is sanyarú keretet nem kellene tovább gyengíteni rossz taktikai döntésekkel...
(Am Robi Carlos de jól jött volna a bal oldalon 15 évig :D )
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Aha csak éppen azt nem árulja el senki, hogy ki játszott volna Maicon helyén? A még lassabb Zanetti? Vagy Santon aki jobbhátvédet utoljára az IFI-ben játszott 2008-ban? Ugyan már...

Mert ide most lehet mondani nyugodtan egy nevet, de ha ő is csak egy Volvo lett volna a Ferrari ellen, akkor most meg azzal lenne tele a topik, hogy miért nem Maicon játszott? Istenem, ennyire nem lehet hülye ez a Benitez, hogy Maicont kihagyja egy ilyen fontos meccsen...
Cupi

Srácok itt nem az a kérdés kinek kellett volna játszania Maicon helyén, hanem, hogy a középpályáról ki tudott volna besegíteni neki Bale-el szemben. Robben-t, hogy fogtuk a döntőbe? csak Chivu? dehogy, Cambiasso besegített ha a románt lefutotta bvagy bebőrözte. Ez többször is látható volt. Most nem volt Cambiasso se más aki segített volna. Ez lehetett taktikai hiba is, de egyszerűen a középpálya gyengesége is a sok sérült miatt.
Ha Maicon helyére tettünk volna mást, de a taktika ugyanaz marad akkor szerintem Bale ugyanúgy lefutotta volna, eszméletlen gyors, Őt nem azzal kell megállítani, hogy mást teszünk 1 ember helyett és kész. ;)
Ilyen gyors csávókat csak úgy lehet levédkezni ha nem kapnak területet, vagy ha mégis lefutja a szélsőt akkor valaki belép elé, szereli, stb. Ezt csinálta tavaly többször is Cambiasso, na meg ugye akkor Eto'o is. Most Biabiany szinte semmit nem védekezett, pedig nagyon gyors....
Injoc

Cupi írta:
Ilyen gyors csávókat csak úgy lehet levédkezni ha nem kapnak területet, vagy ha mégis lefutja a szélsőt akkor valaki belép elé, szereli, stb. Ezt csinálta tavaly többször is Cambiasso, na meg ugye akkor Eto'o is. Most Biabiany szinte semmit nem védekezett, pedig nagyon gyors....

Ez itt a lényeg...nem (feltétlenül) Maicon itt a baj(habár kétség nélkül nagyon gyengét teljesít), hanem h nem volt megfelelő támogatása..mint ahogy azt már Chivu is sérelmezte...Tavaly Eto'o és Pandev is jóval többet védekezett mint azok akik most kapnak helyet szélső támadóként. Ezt kellett volna látnia Rafanak és erre kellett volna kihegyezni a taktikát..Ugyanis ha tudom h az ellenfél csapatában 2 kurva gyors szélső (Lennon, Bale) van akkor azzal az utasítással küldöm ki a csapatot h védekezésnél a szélső támadók visszajönnek és így létszámfölényes helyzetet alakítanak ki a szélső hátvéddel+a védekező középpályásokkal. Nem Maicont kellett volna tologatni..taktikai utasítást kellett volna adni..és mivel látta h Biabiany nem tudta ezt végrehajtani a félidőben le kellett volna cserélni és jönni kellett volna Militonak...
Illetve tartom h ha Muntari sérülésénél nem a fiatal srácot hozza be, hanem Santont és Chivu ment volna ütközni jobban jártunk volna...csak sok itt a "ha" ebben a gondolatmenetben :) :)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Youme írta:Aha csak éppen azt nem árulja el senki, hogy ki játszott volna Maicon helyén? A még lassabb Zanetti? Vagy Santon aki jobbhátvédet utoljára az IFI-ben játszott 2008-ban? Ugyan már...

Mert ide most lehet mondani nyugodtan egy nevet, de ha ő is csak egy Volvo lett volna a Ferrari ellen, akkor most meg azzal lenne tele a topik, hogy miért nem Maicon játszott? Istenem, ennyire nem lehet hülye ez a Benitez, hogy Maicont kihagyja egy ilyen fontos meccsen...

Most komolyan azt a szart amit Maicon csinál idén, annál bárki jobb teljesítményre lenne képes! Ilyen gyenge formában talán még soha nem volt pályafutása során a brazil, ennél jobb teljesítményt nem nehéz nyújtani.. Biztos vagy benne, hogy Santont vagy Zanettit nem szopatták volna ennyire, nem mondom, hogy teljesen hatástalanítani tudták volna ez a Bale srácot, de hogy nem szopatták volna így őket 2 meccsen az biztos. Másik meg ha tudta Benitez (meg igazából mindenki) hogy ennyire veszélyes a csávó akkor talán nem 1 embert kellet volna rállítani.. Josénál pont az volt jó, hogy nem 1 emberre bízta Messi vagy Robben fogását, többen figyeltek rá végig, ha egyik játékos nem tudott közbelépni, jött a másik, sokszor 3-an törtek rájuk egyszerre, és ugy szerelték őket.
Válasz küldése