Francesco írta:Eléggé úgy fest, hogy a nyári átigazolási szezonból nem éppen a legfényesebben jöttünk ki. Maicon-t az eddigi teljesítménye alapján simán el lehetett volna engedni 25 millióért. Abból a pénzből meg lehetett volna venni Mascherano-t. Zanetti simán lehozta volna Maicon posztját. 10-15 millióért meg tudtuk volna szerezni Bale-t. Most meg szinte biztosan nem fog eligazolni, legalábbis hozzánk. Tulajdonképpen így is kihozhattuk volna plusz 20 millióval az átigazolási szezont. Így azonban érdekes lesz, hogy milyen minőségi játékosokat fogunk tudni venni a télen, mert meglepne, ha bárki is idejönne szezon közben a nagyobb nevek közül. Másrészt a legtöbbje nem is játszhatna a BL-ben. Kicsit úgy érzem, hogy elvesztegetett a csapat egy évet, ami az építkezést illeti. Nem kellett volna annyira mereven ragaszkodni az olyan játékosokhoz, aki menni akartak. Nyilván Benitez is ludas, hogy például Maicon nem mehet fel annyit a széleken, de a védekezés... Szóval lényeg a lényeg szerintem el kellett volna kezdeni a jövő csapatát építeni, hiszen idős a kezdőcsapat. Így, hogy nem vettünk senkit csak azt értük el, hogy télen sem lehet minőséget idecsábítani, főleg nem annyiért amennyiért nyáron lehetett volna, így pedig (de ne legyen igazam) nem hogy beljebb nem vagyunk az építkezéssel, de állunk egy helyben. Maicon és Balotelli eladásával 0 szaldóra ki lehetett volna jönni egy ilyen csapattal:
Cesar-Zanetti-Lúcio-Samuel-Santon-Mascherano-Cambiasso-Sneijder-Bastos-Bale-Eto'o.
Mindjárt nyúlhatott volna Benitez a kedvenc fegyveréhez a rotáláshoz, de így...
Forza Inter!
persze a vezetőség is hibás.de nem tudhatjuk,hogy Maicon menni akart és nem engedték,azért ilyen gyenge,vagy mert nem fekszik neki,hogy Biabiany elveszi tőle a folyosót.nincs formában ez is látszik.de Sneijder is csak akar és bár őt annyira nem emlegetjük,de Cambiasso is mikor játszott nem volt olyan precíz,mint szokott. Santont én jobbszélre tenném,ha Maicon nem a Reál miatt szar akkor betenném Santon elé. Mascherano nekem nem kéne(most igen,hogy sok a sérült
Cesar
Santon Lúcio Samuel(Chivu) Criscito
Maicon Cambiasso Bastos
Sneijder
Zanetti Eto'o(Milito)