Szomorú, de a kisebb csapatok ellen egyszerűen nem tudnak motiváltak lenni a srácok. Körülbelül úgy állnak hozzá, mint én a mosogatáshoz. Meg kell csinálni, de legyünk már túl rajta.Cupi írta: ↑2021.04.21. 21:42Igen ezt én sem értem.....agyon kéne baszni ezeket simán. Nem hátul passzolgatni.....Baggio85 írta: ↑2021.04.21. 21:38 Hát nem tudom... Lehet ennek a meccsnek is bármi a vége, de milyen filozófiája lehet annak a futballról, akinek van egy kb 500 milliót érő kezdője, és láthatóan úgy áll neki egy meccsnek egy Spezia szintű csapat ellen, hogy majd futballozunk max. 10 percet megint és azzal megnyerjük a meccset?!
Tényleg ez az Inter, ezt a Spezia csak ilyen agyon taktikázott módon tudja legyőzni(?)?
Kínkeserves 6 és fél meccs elé nézünk még...![]()
Zárjuk le minél előbb ezt a bajnokságot. Nyerjük meg és utána már csak kettőt kell kötelezően hozni.![]()
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- alwin91
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- Baggio85
Szerintem ez nem a játékosok motiváltságán múlik. 11 emberrel visszaálltunk védekezni és ez csak a kapott gól után változott meg, de senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy ha nem lövik a gólt, akkor egy félidőn keresztül ezt játszottuk volna.alwin91 írta: ↑2021.04.21. 21:44Szomorú, de a kisebb csapatok ellen egyszerűen nem tudnak motiváltak lenni a srácok. Körülbelül úgy állnak hozzá, mint én a mosogatáshoz. Meg kell csinálni, de legyünk már túl rajta.Cupi írta: ↑2021.04.21. 21:42Igen ezt én sem értem.....agyon kéne baszni ezeket simán. Nem hátul passzolgatni.....Baggio85 írta: ↑2021.04.21. 21:38 Hát nem tudom... Lehet ennek a meccsnek is bármi a vége, de milyen filozófiája lehet annak a futballról, akinek van egy kb 500 milliót érő kezdője, és láthatóan úgy áll neki egy meccsnek egy Spezia szintű csapat ellen, hogy majd futballozunk max. 10 percet megint és azzal megnyerjük a meccset?!
Tényleg ez az Inter, ezt a Spezia csak ilyen agyon taktikázott módon tudja legyőzni(?)?
Kínkeserves 6 és fél meccs elé nézünk még...![]()
Zárjuk le minél előbb ezt a bajnokságot. Nyerjük meg és utána már csak kettőt kell kötelezően hozni.![]()
- mike
Hakimi bmeg, gyorsvonat a faszi.
- CsaSzi9294
Érik a gól, és az 1-1 ellenére nekem nagyon tetszik a játékunk. Egyértelműen dominálunk, gyönyörű passzok és összjátékok vannak. A Spezia örül ha fél percre fel tudja szabadítani a térfelüket... Idő kérdése és meg lesz a vezető gól!
- CsaSzi9294
Lukaku, ezt most nagyon... ahj... 
- Cupi
Lukaku ma nagyon gyenge.... 
-
chester0921
Lukaku nagyon dekoncentrált, igazán lehozhatna Conte.
- sorger=giallo
Hmmm... Nagyon kellene ez a győzelem (is)... A Milan még lejjebb szakadna és a zebrákkal szemben megmaradna a különbség.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Nerazzurri
Eriksennél járt már a labda a 2. Félidőben??
- mike
Alexis be, na végre.
Töketlenek vagyunk ma.
Töketlenek vagyunk ma.
- mike
Ilyen nincs bazmeg.
- CsaSzi9294
Ez aztán nem sokon múlott.
- CsaSzi9294
Nem igaz bazmeg.
- mike
Fax kivan már, 4 góllal kéne vinnünk.
- CsaSzi9294
Most már elmentek a picsába ha ezt se adják meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2021.04.21. 22:35-kor.
- mike
2 elvett gól, 2 Lautaro kapufa, gólvonalon fekvő kapus kezébe guruló labda, lukaku kihagyott ziccere.
Ezt az elbaxott meccset....
Ezt az elbaxott meccset....
-
Tombi1986
Handanovic potya nem kellett volna, ráadásul egymás után második meccsen.
Ettől függetlenül nyerni kellene, de tipikus a mai is.
Ellenfélnek nagyon nagy mákja volt, nekünk meg semmi sem akar összejönni.
Ettől függetlenül nyerni kellene, de tipikus a mai is.
Ellenfélnek nagyon nagy mákja volt, nekünk meg semmi sem akar összejönni.
- Nerazzurri
Borzalom, nem bajnok csapathoz méltó!!!
- CsaSzi9294
Szeretem Handát és sokat is köszönhetünk neki, de remélem jövőre más lesz az első számú kapus. Eljárt felette az idő, egyre több a baki. Ettől függetlenül is simán hozni kellett volna ezt a mait, de szerencsére (talán) mondhatjuk azt, hogy belefért ma egy X.
- alwin91
az első les gólt nem nagyon isnmetelgettek. bizzos les volt?
- Cupi
Szétbasz az ideg.......nyugodt előnyünk lehetett volna erre megint mehet a körömrágás....Hellas ennél erősebb csapat.....miért kell a végéig kihúzni???? Miért nem lehetett volna ez egész bajnokságot lezárni gyorsban????
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Lukakut imádom de az egész meccsen egy nagy szerencsétlenség volt ma.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Lukakut imádom de az egész meccsen egy nagy szerencsétlenség volt ma.
- CsaSzi9294
Ne haragudj meg, de hagyjuk már ezt a negatív hozzáállást...
Igen nyerni kellett volna, de abszolút uraltuk a meccset, balszerencsések voltunk ennyi. Ha a két lesgólnál nem ragadunk be 20 centit most 3-1et ünnepelnénk.
Milánó pirosabbik oldalán van ok a szar hangulatra, itt nálunk szerencsére nincs.
Így is bajnokok leszünk, és megérdemelten.
-
Francesco
Mindenesetre a tulajoknak üzenem, hogy a szuperliga helyett először verjük meg a nagy Spezia-t.
-
cuchu11
Jobb ez így! Legalább meg tudom számolni a két kezemen, hogy hány ponttal vezetünk 
- Don Vittorio
Peches meccs volt, de azért balfaszkodtunk is rendesen... Lukaku lábában maradt a győzelem ma 
Lehet, hogy ráférne már egy meccs pihenő. Mindenesetre röhej, hogy ma ezt nem húztuk be, kicsit görcsösek voltunk.
Lehet, hogy ráférne már egy meccs pihenő. Mindenesetre röhej, hogy ma ezt nem húztuk be, kicsit görcsösek voltunk.
- Cupi
Juve nyert simán.....az kell vérszemet kapjanak.......
- mike
Rohadt idegölő meccs volt, reggelig se rúgtunk volna gólt, pedig lett volna miből.
Megint azt sajnálom hogy adtunk 35 perc előnyt, érthetetlen...utána kezdtük csak el komolyan venni.
Megint azt sajnálom hogy adtunk 35 perc előnyt, érthetetlen...utána kezdtük csak el komolyan venni.
- Baggio85
Na, ha nem olyan felfogásban kezdjük a meccset mint egy negyedosztályú csapat, akkor ez a szerény képsességű Spezia a kapu közelébe nem jutott volna el, dehát kellett az óvatos játék, látszott a meccs többi részén...
Nagyon fel kellene támadnia valamelyik ellenfélnek, de azért a Roma, Samp, Juve ellen pl. ezzel a hozzáálással mire észbe kapunk, már eldőlt a meccs és akkor kezdhetünk majd izgulni.
Nagyon fel kellene támadnia valamelyik ellenfélnek, de azért a Roma, Samp, Juve ellen pl. ezzel a hozzáálással mire észbe kapunk, már eldőlt a meccs és akkor kezdhetünk majd izgulni.
-
Tombi1986
Kis csapat ellen nem tudsz vezetést szerezni akkor az lesz, ami mai is volt. Ezért nem fér bele az ajándék gól. Csapat feje ezer fele. Klub anyagi helyzete, fizetés ami nincs, szuper liga és a nem kicsi a teher, hogy 11 év után bajnokságot lehet nyerni.CsaSzi9294 írta: ↑2021.04.21. 22:39Szeretem Handát és sokat is köszönhetünk neki, de remélem jövőre más lesz az első számú kapus. Eljárt felette az idő, egyre több a baki. Ettől függetlenül is simán hozni kellett volna ezt a mait, de szerencsére (talán) mondhatjuk azt, hogy belefért ma egy X.
Handanovic sok pontot hozott és szerencsére talán ezek a hibák már nem osztanak-szoroznak.
Reméljük holnap a Roma meglepetést okoz.
- CsaSzi9294
Nyugi, nem lesz gond. A Milántól vagy a Juvétól tartasz?Cupi írta: ↑2021.04.21. 22:42 Szétbasz az ideg.......nyugodt előnyünk lehetett volna erre megint mehet a körömrágás....Hellas ennél erősebb csapat.....miért kell a végéig kihúzni???? Miért nem lehetett volna ez egész bajnokságot lezárni gyorsban????
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Lukakut imádom de az egész meccsen egy nagy szerencsétlenség volt ma.![]()
Ma kurvára szerencsétlenek voltunk, van ilyen.
-
chester0921
Hihetetlen, Lukaku két tiszta helyzetet szórakozott el. Az utóbbi időben láttam egy két hozzászólást a fórumon, hogy a bajnokságot már a primaveraval is megnyerjük, meg hogy zsebben a bajnoki cím... Szerintem nagyon veszélyesek ezek a mondatok,ha összeomlunk a hajrára akkor nem nyerünk csak tapasztalatot.. Majd ha matematikailag tuti a scudetto,akkor lehet hátradőlni.
- Nerazzurri
Nem haragszom, de ez egy foshalmaz volt. Ennyire ideges és pontatlan játékot régen produkáltak a fiúk. Ezzel együtt biztos emlékszel még, hogy én az optimista tábort képviselem a szezon eleje óta!!CsaSzi9294 írta: ↑2021.04.21. 22:42Ne haragudj meg, de hagyjuk már ezt a negatív hozzáállást...
Igen nyerni kellett volna, de abszolút uraltuk a meccset, balszerencsések voltunk ennyi. Ha a két lesgólnál nem ragadunk be 20 centit most 3-1et ünnepelnénk.
Milánó pirosabbik oldalán van ok a szar hangulatra, itt nálunk szerencsére nincs.
Persze, hogy bajnokok leszünk, ez nem vitás.
-
INTER-1908
Várni kell még az ünnepléssel és hogy miénk a scudetto szerencsére így is nőtt az előny de azért nem szabad elhinni hogy innentől minden sima lesz 7 kemény meccs van még vissza és a Verona ellen se fogja ajándékba adni a 3 pontot. Nincs semmi gond sok olyan meccs volt ahol ennél rosszabb játékkal is nyertünk most pedig jó játékkal X lett
Ez van ilyen a foci
Ez van ilyen a foci
- vaskalap
Szerintem nem volt rossz a a játék,nem volt szerencsénk a helyzetekkel.Én megvallom X-et vártam a maitól,de most két győzelem következik.
- lucky0
Hetek óta csaljuk a focit sajnos csak a szerencsének köszönhettük eddig hogy így is nyertünk sorozatban! Az a csapat amelyik akkor kezd el focizni amikor ég a ház vagy szorít az idő az nem hogy 3 pontot nem érdemel...dühös vagyok és csalódott! Lukaku mostanában feltűnően sokat sétálgat és mutogat! Sokkal szimpatikusabb amikor hajt és küzd, akkor könnyebben lenyeli az ember neki ha ziccert hibázik! Remélem feljavul ő is mert nagyon kellene a jó játéka a hajrára! Nincs ez még meg és nem szeretem mikor irogatják itt többen hogy zsebben a bajnoki cím! Nehogy az Atalanta megszorongasson minket a végén....még egy két ilyen meccs és meleg lesz a pite!
- CsaSzi9294
Emlékszem igen, te meg talán arra, hogy én pont nem.Nerazzurri írta: ↑2021.04.21. 22:45Nem haragszom, de ez egy foshalmaz volt. Ennyire ideges és pontatlan játékot régen produkáltak a fiúk. Ezzel együtt biztos emlékszel még, hogy én az optimista tábort képviselem a szezon eleje óta!!CsaSzi9294 írta: ↑2021.04.21. 22:42Ne haragudj meg, de hagyjuk már ezt a negatív hozzáállást...
Persze, hogy bajnokok leszünk, ez nem vitás.
Én máshogy láttam a mai meccset, ha nincs a Handa baki, lehoztuk volna minimum 2-0al.
Amúgy is van okuk a játékosoknak az idegeskedésre, nem hogy egy iszonyat kellemetlen stílusú Spezia ellen idegenben hátrányból fordítani, ráadásul a jó Isten se akarta, hogy megtegyük.
Szerintem uraltuk a meccsen én láttam szép passzokat, kijátszásokat, és ahogy már mondtam a szerencse ma nem mellettünk volt. A baki ellenére is reális lett volna az 1-3.
Ez van megyünk tovább, szerintem nekünk felesleges idegeskedni, nem gondolnám, hogy lesz tétje a Juve elleni meccsnek a végén.
- Cupi
Ha holnap nyer az atalanta 9 pontra vannak.CsaSzi9294 írta: ↑2021.04.21. 22:44
Nyugi, nem lesz gond. A Milántól vagy a Juvétól tartasz?
Ma kurvára szerencsétlenek voltunk, van ilyen.
- CsaSzi9294
- CsaSzi9294
Azért nem olyan borzasztó kimondani hogy HA nyernek Rómában, akkor már CSAK 9 pontra lesz a 2., ami valójában 10.Cupi írta: ↑2021.04.21. 22:51Ha holnap nyer az atalanta 9 pontra vannak.CsaSzi9294 írta: ↑2021.04.21. 22:44
Nyugi, nem lesz gond. A Milántól vagy a Juvétól tartasz?
Ma kurvára szerencsétlenek voltunk, van ilyen.Juvétól tartok mert hiába van ott Pirlo, 9x nyertek zsinórban, tudják, hogy kell nyerni, képesek lenyomni az összes meccsüket....mi meg nyomunk még pár ilyet mint ma és egyből jön a görcsösség meg kapkodás.....ezt nem szeretném ezért jó lenne gyorsan lezárni az egészet.
![]()
Szerintem a Veronát hozni fogjuk. Conte nem fogja kiengedni a győzelmet, szerintem erre mind mérget vehetünk.
- Cupi
Legyen így. Csak bosszant, hogy egy Spezia ellen kellett volna hozni a kötelezőt és most hátradőlhettünk volna a kényelmes előnyünk tudatába ami a kedvüket is elvenné az üldözőknek.....CsaSzi9294 írta: ↑2021.04.21. 22:55
Azért nem olyan borzasztó kimondani hogy HA nyernek Rómában, akkor már CSAK 9 pontra lesz a 2., ami valójában 10.![]()
Szerintem a Veronát hozni fogjuk. Conte nem fogja kiengedni a győzelmet, szerintem erre mind mérget vehetünk.
Jóvátehetik a srácok ha a köv 3 meccset nyerik mert akkor még a Roma elleni rangadó előtt bajnokok lennénk.
- alwin91
Nyugi srácok, az utóbbi két meccsen a szerencse nagyon nem kedvezett nekünk, a következő meccsen valószínűleg nem így lesz! ráadásul egymás után utaztunk idegenbe 2x.
- Festa
Lesek és rossz megoldások.
Jó lett volna növelni az elönyt a Milánnal szemben,de ez van.
A fáradtság jelei amikor Lukaku egyedül viszi a kapusra és mégsem lesz gól.
Most nem sikerül kiccentizni a meccseket amihez érdemes azt is hozzátenni,hogy az utolsó 3 meccsünkön 5 kapufán volt!!!!
A sorsunk továbbra is a mi kezünkben van.
Amennyiben a Verona,Crotone,Samp hármast hozzuk akkor megvan.
A Napoli elleni iksz teljesen rendben volt,de ez nem volt bekalkulálva.
Amennyiben nyerünk is csak kiszenvedett gyözelmekre számítok.
Jó lett volna növelni az elönyt a Milánnal szemben,de ez van.
A fáradtság jelei amikor Lukaku egyedül viszi a kapusra és mégsem lesz gól.
Most nem sikerül kiccentizni a meccseket amihez érdemes azt is hozzátenni,hogy az utolsó 3 meccsünkön 5 kapufán volt!!!!
A sorsunk továbbra is a mi kezünkben van.
Amennyiben a Verona,Crotone,Samp hármast hozzuk akkor megvan.
A Napoli elleni iksz teljesen rendben volt,de ez nem volt bekalkulálva.
Amennyiben nyerünk is csak kiszenvedett gyözelmekre számítok.
- CsaSzi9294
A mögöttünk lévőknek is lesz pontvesztésre alkalmas meccsük rendesen.
Milán:
Lazio i
Juve i
Torinó i
Atalnta i
Juve:
Fior i
Milán o
Sass i
Inter o
Atalanta:
Róma i
Sass i
Milán o
Plusz a kiscsapatok, akiket nem írtam hozzájuk, ott is lehet botlani, Xelni.
Hozzuk a Veronát meg a Ceotonét, nem tudom elképzelni, hogy a többi megnyer mindent. Kizárt dolog. Még ha minden hátralevő meccsünket döntetlenre hozzuk se.
Milán:
Lazio i
Juve i
Torinó i
Atalnta i
Juve:
Fior i
Milán o
Sass i
Inter o
Atalanta:
Róma i
Sass i
Milán o
Plusz a kiscsapatok, akiket nem írtam hozzájuk, ott is lehet botlani, Xelni.
Hozzuk a Veronát meg a Ceotonét, nem tudom elképzelni, hogy a többi megnyer mindent. Kizárt dolog. Még ha minden hátralevő meccsünket döntetlenre hozzuk se.
- interfan
Ertekelesek:
-Sky:
Hakimi 7
Martinez 7
Perisic 6,5
Skriniar 6
DeVrij 6
Bastoni 6
Barella 6
Young 6
Eriksen 5,5
Brozovic 5,5
Sanchez 5,5
Lukaku 4,5
Handanovic 4,5
-Calciomercato.com:
Hakimi 7
Martinez 7
Perisic 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Bastoni 6
Barella 6
Brozovic 6
Young 6
Eriksen 5,5
Sanchez 5,5
Lukaku 4,5
Handanovic 4,5
-Tuttomercato:
Hakimi 7
Perisic 6,5
Martinez 6
Eriksen 6
Brozovic 6
Barella 6
Bastoni 6
DeVrij 6
Skriniar 6
Lukaku 5
Handanovic 5
-FcInter1908:
Hakimi 7
Martinez 6,5
Perisic 6,5
Barella 6
Brozovic 6
Bastoni 6
DeVrij 6
Skriniar 6
Sanchez 6
Young 6
Eriksen 5,5
Lukaku 5
Handanovic 4
-Sky:
Hakimi 7
Martinez 7
Perisic 6,5
Skriniar 6
DeVrij 6
Bastoni 6
Barella 6
Young 6
Eriksen 5,5
Brozovic 5,5
Sanchez 5,5
Lukaku 4,5
Handanovic 4,5
-Calciomercato.com:
Hakimi 7
Martinez 7
Perisic 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Bastoni 6
Barella 6
Brozovic 6
Young 6
Eriksen 5,5
Sanchez 5,5
Lukaku 4,5
Handanovic 4,5
-Tuttomercato:
Hakimi 7
Perisic 6,5
Martinez 6
Eriksen 6
Brozovic 6
Barella 6
Bastoni 6
DeVrij 6
Skriniar 6
Lukaku 5
Handanovic 5
-FcInter1908:
Hakimi 7
Martinez 6,5
Perisic 6,5
Barella 6
Brozovic 6
Bastoni 6
DeVrij 6
Skriniar 6
Sanchez 6
Young 6
Eriksen 5,5
Lukaku 5
Handanovic 4
- CsaSzi9294
Nem nagyon kell szépíteni, ez a tegnapi meccs sajnos Handán ment el, és úgy gondolom a Napoli elleni is. Imádom, szeretem, de ha nincs a tegnapi baki a Spezia valószínűleg nem lőtt volna egy gólt sem, 1 kapura lövésük volt egész meccsen.interfan írta: ↑2021.04.22. 06:48 Ertekelesek:
-Sky:
Hakimi 7
Martinez 7
Perisic 6,5
Skriniar 6
DeVrij 6
Bastoni 6
Barella 6
Young 6
Eriksen 5,5
Brozovic 5,5
Sanchez 5,5
Lukaku 4,5
Handanovic 4,5
-Calciomercato.com:
Hakimi 7
Martinez 7
Perisic 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Bastoni 6
Barella 6
Brozovic 6
Young 6
Eriksen 5,5
Sanchez 5,5
Lukaku 4,5
Handanovic 4,5
-Tuttomercato:
Hakimi 7
Perisic 6,5
Martinez 6
Eriksen 6
Brozovic 6
Barella 6
Bastoni 6
DeVrij 6
Skriniar 6
Lukaku 5
Handanovic 5
-FcInter1908:
Hakimi 7
Martinez 6,5
Perisic 6,5
Barella 6
Brozovic 6
Bastoni 6
DeVrij 6
Skriniar 6
Sanchez 6
Young 6
Eriksen 5,5
Lukaku 5
Handanovic 4
Igen, Lukaku se volt a helyzet magaslatán, de rajta a fáradtság jelei mutatkoznak, ami azért így a vége fele rendben is van, főleg, hogy a hátán viszi a csapatot egész szezonban.
Na meg ugye volt két lesgólunk, ami csak is a balszerencsén és centiken múlott...
És az sem elhanyagolható, hogy kb beparkoltak a csapatbusszal a kapuba, nem a legkellemesebb ellenfél a Spezia és főleg nem hazai pályán. De nyilván ettől függetlenül nyerni kellett volna.
Egy valami, ami nekem szembe tűnik, hogy Hakimi nem mer kapura lőni. Gyönyörűen elviszi, meg is csinálja a cselt ha úgy van és ekkor jön a szokásos középre beadás. Ugyan ez volt tegnap is meg a Napoli ellen a végén is. Simán a rövid fölsőt egy erősebb rúgással be lehetne venni, mert így mindenki tudja, hogy be kell passzolja Lukakunak. Csak egy meglátás!
Nyáron elengedhetetlen az új kezdő szintű kapus igazolása, mert kell egy biztos pont hátra és sajnos(!) a szlovén felett úgy látszik elszállt az idő. Úgy gondolom az most a legfontosabb poszt, amire igazolni kell.
- Cupi
Biztos, hogy a fáradtság közrejátszott Lukaku gyenge teljesítménében csak az a baj akkor a Hellas ellen sem lesz jobb mert az a meccs 3 nap múlva lesz.....CsaSzi9294 írta: ↑2021.04.22. 08:37
Igen, Lukaku se volt a helyzet magaslatán, de rajta a fáradtság jelei mutatkoznak, ami azért így a vége fele rendben is van, főleg, hogy a hátán viszi a csapatot egész szezonban.
Na meg ugye volt két lesgólunk, ami csak is a balszerencsén és centiken múlott...
És az sem elhanyagolható, hogy kb beparkoltak a csapatbusszal a kapuba, nem a legkellemesebb ellenfél a Spezia és főleg nem hazai pályán. De nyilván ettől függetlenül nyerni kellett volna.
Lehet egy Sanchez - Martinez-el kezdenék és max a második félidőben jön a belga.
Annyira megszoktam a győzelmeket, hogy 2 meccset zsinórban nem nyertünk és már tök szarul éreztem magam egész este.
Következő 3-at nyerjük meg valahogy és vége is az idegeskedésnek.
- CsaSzi9294
Nekem speciel nem nagy kedvencem a chilei, de ugyan így tennék én is.Cupi írta: ↑2021.04.22. 09:04Biztos, hogy a fáradtság közrejátszott Lukaku gyenge teljesítménében csak az a baj akkor a Hellas ellen sem lesz jobb mert az a meccs 3 nap múlva lesz.....CsaSzi9294 írta: ↑2021.04.22. 08:37
Lehet egy Sanchez - Martinez-el kezdenék és max a második félidőben jön a belga.![]()
Ha nagyon kell a gól a 50. perc körül hoznám Lukakut.
Valamint én még annyit változtatnék, hogy Sensit a kezdőbe raknám.
Attól tartok egy kicsit, hogy a nagyobb előny ellenére is nehogy rágörcsöljünk a “győzelmi kényszerre”.
- Cupi
Igen ettől én is. Ha netán a Hellas ellen is jön egy szenvedés és 1-1 akkor tartok tőle nagy görcsösség lesz.....CsaSzi9294 írta: ↑2021.04.22. 10:03
Attól tartok egy kicsit, hogy a nagyobb előny ellenére is nehogy rágörcsöljünk a “győzelmi kényszerre”.
Amiben bízom az Conte. Lehet kritizálni de ezeket a lelki dolgokat jól kezeli és szerintem elhiteti a játékosokkal, hogy igenis nyerni fogunk és be fognak menni azok a helyzetek.
- Cupi
Tegnap kicsit letört a meccs így most a pozitív oldalát nézem.
Szóval ha a következő két kötelező /tudom leírni könnyű/ meccsünket hozzuk akkor egy kis szerencsével már jövőhéten a Crotone meccs után /vasárnap a többi meccs után/ bajnokok lehetünk. Ehhez az kell, hogy a milan, atalanta, juve sor ezen a két meccsen az egyiken max döntetlenezzen.
Azért ez sem lenne lehetetlen.
Lazio - Milan
Milan - Benevento
Fiorentina - Juve
Udinese - Juve
Atalanta - Bologna
Sassuolo - Atalanta
Bőven benne van egyikőjük sem nyeri mindkét meccsét. Oké tudom az is mi sem, de most direkt a pozitív oldalát néztem.
/Tudom az Atalanta ma még játszik a Roma-val. Remélem az max x lesz./
Szóval ha a következő két kötelező /tudom leírni könnyű/ meccsünket hozzuk akkor egy kis szerencsével már jövőhéten a Crotone meccs után /vasárnap a többi meccs után/ bajnokok lehetünk. Ehhez az kell, hogy a milan, atalanta, juve sor ezen a két meccsen az egyiken max döntetlenezzen.
Lazio - Milan
Milan - Benevento
Fiorentina - Juve
Udinese - Juve
Atalanta - Bologna
Sassuolo - Atalanta
Bőven benne van egyikőjük sem nyeri mindkét meccsét. Oké tudom az is mi sem, de most direkt a pozitív oldalát néztem.
- Festa
Én nem vagyok ennyire optimista.Cupi írta: ↑2021.04.22. 13:34 Tegnap kicsit letört a meccs így most a pozitív oldalát nézem.![]()
Lazio - Milan
Milan - Benevento
Fiorentina - Juve
Udinese - Juve
Atalanta - Bologna
Sassuolo - Atalanta
Bőven benne van egyikőjük sem nyeri mindkét meccsét. Oké tudom az is mi sem, de most direkt a pozitív oldalát néztem.![]()
Szerintem mimum 3 (Verona,Crotone,Sampdroia) kell hozzá.