Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- alwin91
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
ha ezt tudom hamarabb írok
-
R9.
ha nyerunk kit erdekel?internaZIOnaLe írta: ↑2021.04.25. 16:31 Most is Martinez ugyan nem jó, de veszelyesebb a kapura mint Lukaku.. Erre ki jön le... A szokásos.
Szerintem minden fel süket vak ember tudja miket fog cserélni paróka.
Lagymatag szar focit játszunk sajnos ma is és meccsek óta.
- Audipower
Jön a Lord, Conte x-et akar. 
-
R9.
vszinuleg jobban ert hozza mint te o latja a dolgokat kozelrol, vilag egyik legjobb edzojeinternaZIOnaLe írta: ↑2021.04.25. 16:26 Kicsit tele a tököm Conte csereivel.
Nem azért mert Eriksen akkora játékot tett le az asztalra ma, de miért mindig csak öt lehet lecserelni? Brozo es Barella soha....
Ezt a horvát és az olasz is tudja hogy bármi van ők maradnak fent.. Mint ahogy Bigrom se jöhet le soha..
Nekem többek között az ilyen húzásai miatt mindenképp menne Conte, Scudetto ide, új tulaj oda....
- vaskalap
Jön is a bekkelés.
- mike
Sokakat igen;)R9. írta: ↑2021.04.25. 16:36ha nyerunk kit erdekel?internaZIOnaLe írta: ↑2021.04.25. 16:31 Most is Martinez ugyan nem jó, de veszelyesebb a kapura mint Lukaku.. Erre ki jön le... A szokásos.
Ahhoz meg nem kell szakembernek lenni hogy szinte nézhetetlennek nevezzük amit játszunk.
-
R9.
napoli regen milyen szep focit jatszott, es mit nyertek?
semmit
semmit
-
R9.
hat lehet, de eredmenyorientalt a focinkmike írta: ↑2021.04.25. 16:38Sokakat igen;)R9. írta: ↑2021.04.25. 16:36ha nyerunk kit erdekel?internaZIOnaLe írta: ↑2021.04.25. 16:31 Most is Martinez ugyan nem jó, de veszelyesebb a kapura mint Lukaku.. Erre ki jön le... A szokásos.
Ahhoz meg nem kell szakembernek lenni hogy szinte nézhetetlennek nevezzük amit játszunk.
ha scudetto megvan engem nem erdekel milyen a foci
mourinhoval is rengetek hasonlo meccs volt es azota is azokkal a meccsekkel elert sikerrol beszel mindenki csak az ido megszepiti az emlekeket
- CsaSzi9294
Szerintem ezt Handa nagyon benézte. Megint.
- Audipower
Handa megint lepkézett 1-et. Szerencsére nem lett belőle gól.
- alwin91
eléggé, de szerencsére a kezéhez ért először a csatár. köszönjük neki az elmúlt éveket, de ennyi elég volt, búcsúzzon bajnoki győzelemmel.
- mike
Azért Contét sehogyan se hasonlítsuk már Joséhoz, akivel mindent megnyertünk. Conténak a Sahtar és a Gladbach is problémát jelentett...
És ilyen játékkal ugyanúgy besülnénk.
Nyerjük meg a scudettot, mindenki ezért drukkol.
De Contéhoz így se ragaszkodnék, es sokan vannak így vele még.
-
R9.
igen triplaztunk de bl csoportkorbe 92.percbe mentunk tovabb ha emlekszel
ha ott nincs gol utolsokent esunk ki
nyugodtan osszelehet oket hasonlitani hasonlo mentalitas es akarat sztem
ha ott nincs gol utolsokent esunk ki
nyugodtan osszelehet oket hasonlitani hasonlo mentalitas es akarat sztem
- mike
Megvaaaan.
Mi se tudjuk hogyan, de ez is 3 pont.
Újabb nézhetetlen xar, de ezt hagyjuk is.
A gyuve döntetlenezik, így ők tényleg kiszálltak.
Mi se tudjuk hogyan, de ez is 3 pont.
Újabb nézhetetlen xar, de ezt hagyjuk is.
A gyuve döntetlenezik, így ők tényleg kiszálltak.
- Cupi
Te jo eg ma is oregedtem vagy 10 evet.....3 pont megvan.Ennek orulok.
Csutka utolso Crotone ellen is ez lesz,hogy kibekkeljuk az 1-0at?
Lukaku is osszekaphatna magat mert nincs nagy formaban....
Darmian aki erkezese miatt ki voltunk a 2.meccsen menti meg a seggunk.
Csutka utolso Crotone ellen is ez lesz,hogy kibekkeljuk az 1-0at?
Lukaku is osszekaphatna magat mert nincs nagy formaban....
Darmian aki erkezese miatt ki voltunk a 2.meccsen menti meg a seggunk.
- Portiere32
Lehet hülyeség de úgy látom azóta lett ilyen görcsös, semmi kockázatot nem vállaló a játékunk, (oké mondjuk ki h szar) mióta már kb zsebben van a bajnoki cím... A 10 meccses győzelmi széria során kimondottan jól játszottunk, mikor mondjuk 5 ponttal a Milan mögött voltunk.
Most már tényleg a 100%-os eredmény kényszer van, hiszen azért fél kézzel már minden játékosunk fogja a serleget.
Még két meccs és öröm futballt várok
Most már tényleg a 100%-os eredmény kényszer van, hiszen azért fél kézzel már minden játékosunk fogja a serleget.
Még két meccs és öröm futballt várok
- mike
Dehogy, akkor is sokszor 1 golokkal, és a maihoz hasonló kakival nyertünk
Pl Sassuolo meccs, ahol végig bekkeltünk, úgy hogy a Sass se akart támadni.
- Inter101
Az látszik hogy az egész csapat nagyon várja hogy bajnokságot nyerjenek! Nem sok van már ezt úgymond féllábbal is meg kell csinálni!!
Szarul játszunk, majdhogynem szokásosan. Conte véleményem szerint nem akkora edző, van egy kezdő 11-e és kb ennyi!
Amiben valóban kiemelkedő hogy valahogy ezt a kezdő csapatot hétről hétre ki tudja állítani, magyarán nincs sérült!! Ezért tartják a heti 1 meccses szakembernek! Ezt nem lehetne megcsinalni heti 2 meccsen+utazgatas.
Ha rajtam múlna én hagynám őt a következő szezonra is, egy bajnoki cím után semmiképpen nem küldeném el, és persze a szerződését sem hosszabbítanam!!!
De ez legyen a legnagyobb gondunk a közeljövőben ezt kívánom mindannyiunknak!!
Szarul játszunk, majdhogynem szokásosan. Conte véleményem szerint nem akkora edző, van egy kezdő 11-e és kb ennyi!
Amiben valóban kiemelkedő hogy valahogy ezt a kezdő csapatot hétről hétre ki tudja állítani, magyarán nincs sérült!! Ezért tartják a heti 1 meccses szakembernek! Ezt nem lehetne megcsinalni heti 2 meccsen+utazgatas.
Ha rajtam múlna én hagynám őt a következő szezonra is, egy bajnoki cím után semmiképpen nem küldeném el, és persze a szerződését sem hosszabbítanam!!!
De ez legyen a legnagyobb gondunk a közeljövőben ezt kívánom mindannyiunknak!!
- Portiere32
- vaskalap
Várható minden meccsen a minimál játék,én ezen nem vagyok meglepődve.Ne kapjunk gólt,egyet úgyis lövünk,ez a jelszó.Szerencsére a gobbók X-eltek,úgyhogy nőt az előny.Persze azért az látható,hogy sok játékos rendesen kiégett,mégis a mély keretnek köszönhetően hozzuk ezeket a meccseket.
- Portiere32
Ez már június hónap a suliban, amikor elkezdjük felírni a táblára a VAKÁCIÓ-t, tanulni már senki se próbál, még véletlenül sem, hisz úgyse tudunk már megbukni, csak valahogy húzzuk a suli végéig. 
-
R9.
most mar minden meccs ilyen lesz
csak jojjon a scudetto!!!
csak jojjon a scudetto!!!
- interfan
Ertekelesek:
-Sky:
Hakimi 7
Darmian 7
Sanchez 6,5
Bastoni 6,5
Skriniar 6
DeVrij 6
Eriksen 6
Sensi 6
Martinez 6
Lukaku 6
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Handanovic 5
Perisic 5
-FcInter1908:
Hakimi 7
Darmian 7
Sanchez 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Eriksen 6
Martinez 6
Lukaku 6
Sensi 5,5
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Handanovic 5
Perisic 5
-Calciomercato.it:
Darmian 7
Hakimi 7
Sanchez 6,5
Eriksen 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6
Lukaku 6
Martinez 6
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Sensi 5,5
Handanovic 5
Perisic 5
-FcInternews:
Darmian 7,5
Hakimi 7
Sanchez 6,5
Sensi 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6
Eriksen 6
Martinez 6
Lukaku 6
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Handanovic 5
Perisic 5
-Sky:
Hakimi 7
Darmian 7
Sanchez 6,5
Bastoni 6,5
Skriniar 6
DeVrij 6
Eriksen 6
Sensi 6
Martinez 6
Lukaku 6
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Handanovic 5
Perisic 5
-FcInter1908:
Hakimi 7
Darmian 7
Sanchez 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Eriksen 6
Martinez 6
Lukaku 6
Sensi 5,5
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Handanovic 5
Perisic 5
-Calciomercato.it:
Darmian 7
Hakimi 7
Sanchez 6,5
Eriksen 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6
Lukaku 6
Martinez 6
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Sensi 5,5
Handanovic 5
Perisic 5
-FcInternews:
Darmian 7,5
Hakimi 7
Sanchez 6,5
Sensi 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6
Eriksen 6
Martinez 6
Lukaku 6
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Handanovic 5
Perisic 5
- tabi.csaba
Lukakunak,Eriksennek nem volt értékelhető megmozdulása! Mégis 6-os osztályzatot kaptak?? Úgyhogy fölösleges az ilyen baromságokat megosztani!interfan írta: ↑2021.04.25. 17:30 Ertekelesek:
-Sky:
Hakimi 7
Darmian 7
Sanchez 6,5
Bastoni 6,5
Skriniar 6
DeVrij 6
Eriksen 6
Sensi 6
Martinez 6
Lukaku 6
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Handanovic 5
Perisic 5
-FcInter1908:
Hakimi 7
Darmian 7
Sanchez 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Eriksen 6
Martinez 6
Lukaku 6
Sensi 5,5
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Handanovic 5
Perisic 5
-Calciomercato.it:
Darmian 7
Hakimi 7
Sanchez 6,5
Eriksen 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6
Lukaku 6
Martinez 6
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Sensi 5,5
Handanovic 5
Perisic 5
-FcInternews:
Darmian 7,5
Hakimi 7
Sanchez 6,5
Sensi 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6
Eriksen 6
Martinez 6
Lukaku 6
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Handanovic 5
Perisic 5
- interfan
Szerinted Csabi.tabi.csaba írta: ↑2021.04.25. 18:30Lukakunak,Eriksennek nem volt értékelhető megmozdulása! Mégis 6-os osztályzatot kaptak?? Úgyhogy fölösleges az ilyen baromságokat megosztani!interfan írta: ↑2021.04.25. 17:30 Ertekelesek:
-Sky:
Hakimi 7
Darmian 7
Sanchez 6,5
Bastoni 6,5
Skriniar 6
DeVrij 6
Eriksen 6
Sensi 6
Martinez 6
Lukaku 6
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Handanovic 5
Perisic 5
-FcInter1908:
Hakimi 7
Darmian 7
Sanchez 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Eriksen 6
Martinez 6
Lukaku 6
Sensi 5,5
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Handanovic 5
Perisic 5
-Calciomercato.it:
Darmian 7
Hakimi 7
Sanchez 6,5
Eriksen 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6
Lukaku 6
Martinez 6
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Sensi 5,5
Handanovic 5
Perisic 5
-FcInternews:
Darmian 7,5
Hakimi 7
Sanchez 6,5
Sensi 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6
Eriksen 6
Martinez 6
Lukaku 6
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Handanovic 5
Perisic 5
De koszonom az elismero szavakat.
- sorger=giallo
És ami duplán felesleges, hogy egy az egyben be is másolod ide.tabi.csaba írta: ↑2021.04.25. 18:30Lukakunak,Eriksennek nem volt értékelhető megmozdulása! Mégis 6-os osztályzatot kaptak?? Úgyhogy fölösleges az ilyen baromságokat megosztani!
Nekem évek óta Handanovic a kedvencem a csapatból, de még én is azt mondom, hogy szép búcsú lenne a fix kezdőtől egy bajnoki cím. A következő szezonban szerintem minimum egy posztriválisra (Radu?) szükség lesz.
FORZA INTER!!!
- interfan
Ha mar ertekelesek, abbol pontosan lathatjuk Handanovic visszaeseset az eves atlagokkal.sorger=giallo írta: ↑2021.04.25. 18:50
Nekem évek óta Handanovic a kedvencem a csapatból, de még én is azt mondom, hogy szép búcsú lenne a fix kezdőtől egy bajnoki cím. A következő szezonban szerintem minimum egy posztriválisra (Radu?) szükség lesz.
FORZA INTER!!!
Elmult evekben mindig a legjobbak kozott volt.
2017/18: 6.362
2018/19: 6.346
2019/20: 6.156
2020/21: 5.872
Majd tavaly mar elindult kicsit lefele.
Es sajnos idenre ez meg latvanyosabb lett.
- Festa
Sajnos mindenki Handára hegyezi ki a dolgokat,de a Lula csatársor a végére elfogyott.
Pedig ha itt most 2-ra megyünk a féidőben megyünk akkor ezzel senki nem foglalkozik.
Még jóhogy Darmian itt van bombacserének.Élete legfontosabb döntése.
Conte nyilatkozata mindent elmond.A legtöbben nem nyertek még bajnoki címet és most kicsit megremegnek a lábak.
A Crotonét meg a Sampot vérző fejjel és törött lábbal és megkell nyerni és akkor utána lehet a jövőre koncentrálni.
Hakimi az utolsó 4 gólban (3 gólpassz) benne volt és ma még szabadrúgásból is betalálhatot volna.
Pedig ha itt most 2-ra megyünk a féidőben megyünk akkor ezzel senki nem foglalkozik.
Még jóhogy Darmian itt van bombacserének.Élete legfontosabb döntése.
Conte nyilatkozata mindent elmond.A legtöbben nem nyertek még bajnoki címet és most kicsit megremegnek a lábak.
A Crotonét meg a Sampot vérző fejjel és törött lábbal és megkell nyerni és akkor utána lehet a jövőre koncentrálni.
Hakimi az utolsó 4 gólban (3 gólpassz) benne volt és ma még szabadrúgásból is betalálhatot volna.
- Cupi
Egyébként én is ezen gondolkodtam. Keretbe a legtöbben még nem nyertek semmit. Nem tudják milyen és most a kapujába vannak és megremegnek a lábak. Ez nagyon látszik az utolsó 4-5 meccsen. Most már tudják csak egy karnyújtásra vannak a bajnoki címtől ami a legtöbbüknek az első lesz.
Egész ketetből kb. Vidal és Perkó az aki mér nyert ezt azt. Perkó is csak tavaly először a Bayern-el. Vidal meg lehet rutinos ebbe de sérült és egyébként is sajnos elég gyenge teljesítményt nyújt.
Hányingerem van a mutatott játéktól és a taktikától de sejtem Conte ezért találta ki. Biztos, hogy látja, hogy sok fiatal és nyeretlen játékosa a bajnokság ezen szakaszában már izgul rendesen amiből jöhetnek a hibák és a görcsölések.
- Festa
Interfan szerintem jóhogy berakod az értékeléseket.
Lukaku nem rúgott gólt,de ő így is fontos szereplő az alfája és omegája a támadásoknak ha nem rúg gólt.
A foci összetettebb dolog tudták fogni,de ennek az lett az ára,hogy 2 ember is sárgát kapott róla.
Rengeteg támadásban részt vesz.Persze mivel CR7 fordulók óta nem rúgott gólt ezért sajnálhatjuk hogy Romelu nem érte be ezen időszakban.Azért nem lenne rossz ha a 25 gól meglenne neki a hátralévő fordulókban.
Darmian megdöntötte a bajnoki gólcsűcsát.Eddig a legtöbb gólt egy idényben a 2014/2015-ben szerezte a Torino színeiben.
Igazi Yoly Joker lett.
Lukaku nem rúgott gólt,de ő így is fontos szereplő az alfája és omegája a támadásoknak ha nem rúg gólt.
A foci összetettebb dolog tudták fogni,de ennek az lett az ára,hogy 2 ember is sárgát kapott róla.
Rengeteg támadásban részt vesz.Persze mivel CR7 fordulók óta nem rúgott gólt ezért sajnálhatjuk hogy Romelu nem érte be ezen időszakban.Azért nem lenne rossz ha a 25 gól meglenne neki a hátralévő fordulókban.
Darmian megdöntötte a bajnoki gólcsűcsát.Eddig a legtöbb gólt egy idényben a 2014/2015-ben szerezte a Torino színeiben.
Igazi Yoly Joker lett.
-
gianluca
Sziasztok!
Szerintem Conte nyilatkozata a megremegő lábakról a kulcs az elmúlt meccsek teljesítménye mögötti meghúzódó okok tekintetében. Szerintem a legtutibbra akar menni, mindig csak az éppen szükséges kockázatot vállalva, mert tud(hat)ja, hogy egy-két, a kisebb csapatok ellen becsúszó betli elbizonytalaníthatja a hátralevő két rangadóra a csapatot és azt a kockázatot pedig végképp nem akarja vállalni, hogy az utolsó, Udinese elleni meccsre maradjon a döntés. Szóval - meglátásom szerint - a minimálfocinkkal arra apellál, hogy könyörtelenül kihasználjuk az ellen hibáit (ez azért a LuLa teljesítménye miatt, most nem annyira jön), ha pedig mégse, akkor a meccs vége felé növeli a "kockázati szintet", amíg meg nem szerzzük a vezetést. Ha az megvan, akkor vissza sündisznóba. AZtán persze, lehet, hogy nem kicsit tévedek.
Mindent egybevetve, elég egyszerű a képlet:
Ha holnap nyer a Milan, akkor 5 pontra van szükségünk, így már a Sampdoria meccset követően legkésőbb bajnokok lehetünk 2 győzelemmel.
Ha nem nyer a Milan, de nyer az Atalanta, akkor 4 pont kell, tehát a Sampdoria meccsen szintén bajnokok lehetünk egy döntetlennel (feltételezve, hogy a csöves Crotonét megverjük).
Ha s em a Milan, Ssem a bergamoiak nem nyernek, akkor a jövő hét szombat dél körül betehetjük a pezsgőt a hűtőbe, hogy kellően hideg legyen este 8-ra. Én ezt a forgatókönyvet nagyon csipáznám.
Szerintem Conte nyilatkozata a megremegő lábakról a kulcs az elmúlt meccsek teljesítménye mögötti meghúzódó okok tekintetében. Szerintem a legtutibbra akar menni, mindig csak az éppen szükséges kockázatot vállalva, mert tud(hat)ja, hogy egy-két, a kisebb csapatok ellen becsúszó betli elbizonytalaníthatja a hátralevő két rangadóra a csapatot és azt a kockázatot pedig végképp nem akarja vállalni, hogy az utolsó, Udinese elleni meccsre maradjon a döntés. Szóval - meglátásom szerint - a minimálfocinkkal arra apellál, hogy könyörtelenül kihasználjuk az ellen hibáit (ez azért a LuLa teljesítménye miatt, most nem annyira jön), ha pedig mégse, akkor a meccs vége felé növeli a "kockázati szintet", amíg meg nem szerzzük a vezetést. Ha az megvan, akkor vissza sündisznóba. AZtán persze, lehet, hogy nem kicsit tévedek.
Mindent egybevetve, elég egyszerű a képlet:
Ha holnap nyer a Milan, akkor 5 pontra van szükségünk, így már a Sampdoria meccset követően legkésőbb bajnokok lehetünk 2 győzelemmel.
Ha nem nyer a Milan, de nyer az Atalanta, akkor 4 pont kell, tehát a Sampdoria meccsen szintén bajnokok lehetünk egy döntetlennel (feltételezve, hogy a csöves Crotonét megverjük).
Ha s em a Milan, Ssem a bergamoiak nem nyernek, akkor a jövő hét szombat dél körül betehetjük a pezsgőt a hűtőbe, hogy kellően hideg legyen este 8-ra. Én ezt a forgatókönyvet nagyon csipáznám.
- interfan
En egyaltalan nem hiszem hogy ez lenne a gond.Cupi írta: ↑2021.04.25. 19:41Egyébként én is ezen gondolkodtam. Keretbe a legtöbben még nem nyertek semmit. Nem tudják milyen és most a kapujába vannak és megremegnek a lábak. Ez nagyon látszik az utolsó 4-5 meccsen. Most már tudják csak egy karnyújtásra vannak a bajnoki címtől ami a legtöbbüknek az első lesz.Azért is voltunk 1-2 hónappal ezelőtt sokkal magabiztosabbak mert akkor még nem volt ekkora előnyünk. Most már biztos, hogy mindenki fejében ott van meglehet de jaj nehogy elbukjuk mert a világ lúzerei leszünk.
Egész ketetből kb. Vidal és Perkó az aki mér nyert ezt azt. Perkó is csak tavaly először a Bayern-el. Vidal meg lehet rutinos ebbe de sérült és egyébként is sajnos elég gyenge teljesítményt nyújt.
Hányingerem van a mutatott játéktól és a taktikától de sejtem Conte ezért találta ki. Biztos, hogy látja, hogy sok fiatal és nyeretlen játékosa a bajnokság ezen szakaszában már izgul rendesen amiből jöhetnek a hibák és a görcsölések.![]()
Conte tavaly is eloadta ezt a fiatallal nem lehet nyerni dolgot.
Azota latjuk mennyire bejott a "rutin, bajnok, gyoztes" Vidal, Perisic, Kolarov, akik ugye "nagy meccsen" nem remegnek hat.
Hat igen, Vidal-BL...
Hakimi teljesitmenye extra az elmult 4-5 meccsen.
Mint ahogy Barellanak is alig-alig akad gyenge meccse.
Bastonirol ne is beszeljunk, Skriniar detto.
A Conte fele Inter egyszeruen mindig ez volt.
A tipikus erofoci, ahol erobol kell lenyomni az ellenfelet, nem pedig felepitett taktikakal es tobbsiku jatekkal.
Volt egy par jo meccsunk, de ezt leszamitva az egesz idei evben, sot mar tavaly is ezt a "jatekot" nyomtuk.
- interfan
Koszi.Festa írta: ↑2021.04.25. 19:53 Interfan szerintem jóhogy berakod az értékeléseket.
Igazi Yoly Joker lett.
Egyeterek egyebkent, egy csatarnal rengeget szamit a gol, de...
Amint reszleteztel az is, hogy osszejatekban is reszt vesz.
Az meg sajnos ertelemszeru, hogy mindenkinek lesznek gyengebb meccsei.
- sorger=giallo
Én nem hiszem, hogy Samirra hegyezném ki a dolgot (nem véletlenül írtam róla jelen időben), egyszerűen csak a kora alapján egy ideje érik, hogy némileg a háttérbe szoruljon és idén már sajnos a teljesítményén is érezhető, hogy kopott az általános formája.
Lukaku kapcsán, azt hiszem a Crotone ellen akár egy kis pihenőt is kaphatna.
FORZA INTER!!!
- sorger=giallo
- interfan
Nagyon hasonloan gondolkozok en is, a velemenyen is teljesen egyezik azzal amit irtal.Francesco írta: ↑2021.04.25. 15:54 Amit az utóbbi meccseken (5-6) művelünk, az sajnos nagyon gyenge. Tényleg örülhetünk, hogy eddig mindenki más is vakon van, mert ezzel a produkcióval bajnokságot nyerni...hát nem tudom. Ez Európába édes kevés és az az igazság, hogy nem nagyon látszik, hogy e téren fejlődött volna a csapat. Nem tudunk dominálni még a kis csapatok ellen sem. Egysíkúan játszunk és, ha valaki nem villan, akkor csak várhatunk, hogy csapatként majd megverjük az aktuális csapatot, de ez nem szokott összejönni.
Ha el kell valakit adni, remélem Martinez lesz az, mert bár sok gólt lő, de nagyon idegesítő a játéka, önző és nem tud passzolni, akkor sem ha akar. Lukaku elfáradt és nagyon kiismerhető, hogy mindent vele akarunk megoldani. Nagyon fontos lenne ez a meccs és nem azért, hogy ki mit játszik a több csapat közül, hanem, mert ha ezt hozzuk, akkor mindenki el fogja engedni az idény hátralevő részét. Ez egy fordulópont lehet, nem értem miért nem alakítunk ki helyzeteket, miért háttal állunk a kapujuknak és miért nem vezetünk. Bajnokok akarunk lenni, akkor kezdjünk már el így is játszani.
- hvmetal
Hamarabb adnám el Lukakut , mint Martinezt .
-
Francesco
Elmondod miért gondolod így?
Engem nagyon zavar, hogy buta, önző, nem tud passzolni és folyton fetreng. És ez nem igen változik. Valahogy hiányolom belőle a gyilkos ösztönt és azt a képességet ami egy nagyon jó játékostól végül megkülönböztetet egy sztárjátékost.
Lukaku ellenben egyértelműen a védekezésben is hasznos lsd. a szögletek, valamint több gólt lő, rá lehet bízni a tizenegyeseket és tudja a hátán vinni a csapatot, ha kell. És elemi ereje van.
Martinezt én a Racing óta követem és szerettem meg már ott, de nem látom a fejlődést rajta, ne értsd félre remek csatár, de szerintem Lukaku körökkel előtte van. Viszont kíváncsi vagyok miért inkább őt adnád el? Martinez fiatalabb, nálam ez az egy érv van mellette.
- Festa
Ez Jogos.Lehet ,hogy én beleestem korábban,de már nem fogom.sorger=giallo írta: ↑2021.04.25. 20:01Én is így gondolom. Ellenben, ha a további hozzászólásoknál esetenként egy az egyben bemásolják, az már a felesleges kategória, arról nem beszélve, hogy a fórumot is széttördeli.
FORZA INTER!!!
Hakimi az utolsó 4 meccsen minden gólban benne volt.Lehet csiszolni még a védőmunkáján,de szerintem olyan kiemelkedő játékos a posztján,hogy sokszor el se hiszem,hogy nálunk játszik a sok dodó,Brechet,Coco,Gresko ,Womé után.
- mike
Szerintem ez bullshit, egyszerűen csak minimális kockázatot sem vállalunk. Amit látunk az Conte focija, év eleje óta kínlódás nézni, mikor épp eredményes, elnézőbbek vagyunk, máskor meg nem.
Hány meccs után írtuk hogy megvan a 3 pont, de gyorsan felejtsük el...sokat adott a gép a sorozat közben, most néha megfordult a dolog.
Oké hogy a győzelem a lényeg, de egész héten ezeket a meccseket várom, szinte számolom a napokat, és minden hétvégén ugyanazt a foshalmazt kapom a képembe. Néha már kicsit frusztrál, és ez nem a remegő lábak miatt van.
Nem kell Conténak magyarázkodnia, mert meglesz a scudetto, de ez legalább annyira köszönhető a vetélytársak totális bénázásának:)
Ettől persze még nagy dolog, és megünnepeljük:))
- hvmetal
Szerintem Martinez még nem érett be .
Érte amúgy sem fogsz annyi pénzt kapni ebben a helyzetben , hogy tud pótolni .
Egyedül a belga akiért tényleg komoly összeg jöhetne .
Nála vannak kételyeim , mi lesz Conte után .
Lautaro még fogja növelni az értékét . Lukaku kérdéses , főleg egy más rendszerben jöhet ki a sutaßága .
Lautaro még fogja növelni az értékét . Lukaku kérdéses , főleg egy más rendszerben jöhet ki a sutaßága .
- Festa
Sajnos el kell ismerni,hogy Lautaro egy 3 csatáros rendszerben olyan mint amilyen a Barcában volt korábban eredményes tudna lenni.Szerintem maradjon még mert többre lenn ő képes mint 14-15 gól.Csak lekéne nyugodnia és higgadtan megoldsani a helyzeteket.hvmetal írta: ↑2021.04.25. 21:21 Szerintem Martinez még nem érett be .
Azt,hogy Lukaku vajon csak Conte alatt jó-e ez egy jó kérdés,de majd félek tőle szeptemben kiderül.
- Cupi
Atalanta demonstrálja hogyan kell bedarálni az ellenfelet.....
De jó lenne nekünk is már egy ilyen sima győzelem is.
El tudnám picit engedni ezt az agyvérzés közeli állapotot amiket átélünk mostanában. 
De jó lenne nekünk is már egy ilyen sima győzelem is.
- Inter101
Ha valakit el kéne adni én is Martinezt adnám el. Viszont valóban csatár poszton mostanában óriási hiány van, ezért pótolni nem lenne egyszerű sőt szinte lehetetlen kategória, én akkor is tőle válnék meg!
Szerintem ha elmegy az alap csapatból valaki akkor azt fogjuk eladni akiért sokat adnak, most valami okosat mondtam!
Amúgy félek tőle nem egy játékos lesz! Végre nyerünk egy bajnokságot erre ahelyett hogy erosodnenk valószínűleg gyengulunk. Mindegy, nyerjük meg a Scudettot a jövőn aggódni raerunk miután kiunnepeltuk magunkat!
Szerintem ha elmegy az alap csapatból valaki akkor azt fogjuk eladni akiért sokat adnak, most valami okosat mondtam!
Amúgy félek tőle nem egy játékos lesz! Végre nyerünk egy bajnokságot erre ahelyett hogy erosodnenk valószínűleg gyengulunk. Mindegy, nyerjük meg a Scudettot a jövőn aggódni raerunk miután kiunnepeltuk magunkat!
-
Herfort Balazs
Ha a Milan nem nyer ma és mi hozzuk a hétvégi meccset akkor már bajnokok leszünk mivel hiába nyer az Atalanta 11 pont az előny + az egymás elleni jobb eredménnyel már jobbak vagyunk
Jól számolom?
Jól számolom?
-
gianluca
Szia!Herfort Balazs írta: ↑2021.04.26. 07:45 Ha a Milan nem nyer ma és mi hozzuk a hétvégi meccset akkor már bajnokok leszünk mivel hiába nyer az Atalanta 11 pont az előny + az egymás elleni jobb eredménnyel már jobbak vagyunk
Jól számolom?
Sajnos nem. Az Atalantával szemben van 11 pont előny, amint írtad. Tehát a hátralevő meccseken - feltéve, hogy ők mindent nyernek, azaz 15 pontot szereznek - nekünk 4 pont kell, akkor leszünk azonos pontszámmal a végén. Tehát leghamarabb a Sampdoria ellen lehetünk bajnokok, ha nyeri a következő meccsét a bergamoi gárda.
Továbbá, ha Milan döntetlenezik, akkor is kell a 4 pont.
Az Atalanta tegnapi győzelmével igazából az vált biztossá, hogy a Crotone meccse lefújásakor még biztosan nem leszünk bajnokok, még ha nyerünk is. Ha az Atalanta nem nyer másnap (vasárnap), akkor viszont azok leszünk.
Így nem bánnám, ha csak a Samp ellen, a pályán lennénk bajnokok, mert az azért csak felemelőbb érzés.
De ne szaladjunk ennyire előre, verjük meg először magabiztosan 1-0-ra
- Festa
Azért a Croténét csak megverjük valahogy.
Mellesleg a Sassulo-Atalanta az azért nem fix 2-es nálam.
A Samp ellen legkésőbb behúzhatjuk.Lehet jobb lenne ha ott a győzelem kellene mertha nagyona döntetlenre játszunk arra ráfaraghatunk.
Mellesleg a Sassulo-Atalanta az azért nem fix 2-es nálam.
A Samp ellen legkésőbb behúzhatjuk.Lehet jobb lenne ha ott a győzelem kellene mertha nagyona döntetlenre játszunk arra ráfaraghatunk.
- Cupi
Ha a milan ma döntetlenezik akkor ellenük már csak 3 pont kell. Egymás elleni nekünk jobb. De sajna igen ott az Atalanta. Vicces, hogy velük pár hete még nem is számoltunk. Nekik elég könnyű a sorsolásuk. Utolsó fordulóban lesz egy Atalanta - Milan. Azon kívűl simán nyerhetik az összeset. Szóval nerjük meg amit kell és ne bízzünk a riválisok botlásába.gianluca írta: ↑2021.04.26. 08:01
Továbbá, ha Milan döntetlenezik, akkor is kell a 4 pont.
Az Atalanta tegnapi győzelmével igazából az vált biztossá, hogy a Crotone meccse lefújásakor még biztosan nem leszünk bajnokok, még ha nyerünk is. Ha az Atalanta nem nyer másnap (vasárnap), akkor viszont azok leszünk.
Így nem bánnám, ha csak a Samp ellen, a pályán lennénk bajnokok, mert az azért csak felemelőbb érzés.
De ne szaladjunk ennyire előre, verjük meg először magabiztosan 1-0-raa kiesőt, aztán tenisznyelven szólva lesz 4 meccslabdánk.
Jól írtad, a csont utolsó ellen remélem kitalál valamit a mester és kibekkelünk egy egy gólos vezetést.
- interfan
Egyetertek Mike, szerintem is teljesen bullshit.mike írta: ↑2021.04.25. 21:13Szerintem ez bullshit, egyszerűen csak minimális kockázatot sem vállalunk. Amit látunk az Conte focija, év eleje óta kínlódás nézni, mikor épp eredményes, elnézőbbek vagyunk, máskor meg nem.
Hány meccs után írtuk hogy megvan a 3 pont, de gyorsan felejtsük el...sokat adott a gép a sorozat közben, most néha megfordult a dolog.
Oké hogy a győzelem a lényeg, de egész héten ezeket a meccseket várom, szinte számolom a napokat, és minden hétvégén ugyanazt a foshalmazt kapom a képembe. Néha már kicsit frusztrál, és ez nem a remegő lábak miatt van.
Nem kell Conténak magyarázkodnia, mert meglesz a scudetto, de ez legalább annyira köszönhető a vetélytársak totális bénázásának:)
Ettől persze még nagy dolog, és megünnepeljük:))
Ahogy irtad Conte focija ez, mindig is ez volt.
Ahogy a jol bevalt mondas tartja, "nyertunk a tobbit felejtsuk el".
Ez az egesz idei szezonra igaz mondas lehet.
- Festa
Nektek mi az elméletetek a Lautaro-Lukaku párosról akik a hátukon vittéka csapatot?
21+14 gól aztán Cagliari,Napoli,Spezia,Verona meccsek 0 gól a ettől a párostól.
Elfelejtettek focizni??? Lukaku visszatért a Hawaii pizzához?
Lukaku mikor játszott hányszor volt lecserélve nem sokszor.
Utolsó 6 meccsen 8 kapufánk volt ami lehet szerencse meglehet a koncentráció hiánya is.
21+14 gól aztán Cagliari,Napoli,Spezia,Verona meccsek 0 gól a ettől a párostól.
Elfelejtettek focizni??? Lukaku visszatért a Hawaii pizzához?
Lukaku mikor játszott hányszor volt lecserélve nem sokszor.
Utolsó 6 meccsen 8 kapufánk volt ami lehet szerencse meglehet a koncentráció hiánya is.