Mi lesz ha már hivatalosan is meglesz a scudetto.
Szétszedik a várost.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Szerintem nincs ezzel az ünnepléssel semmi gond. Mi is, és mindenki más is tudja, hogy megvan. Nincs mit szégyellni azon ha megünnepeljük azt a győzelmet, ami 99,9%-osan biztossá tette.
https://www.youtube.com/watch?v=lsqnFXCNwQMNerazzurri írta: ↑2021.05.02. 08:33 Be tudnátok linkelni a videót? Lemaradtam róla sajnos, ahogy a meccsről is. Köszi
Egyrészt pl a milan-nál decemberben csináltak ilyen videókat, akár az öltözőben, akár a csapatbuszon (na az korai volt). Másrészt De Zerbiék 3 pontra vannak a Romától, ami európai kupaszereplést ér, nem hiszem hogy azért kapnának ki az Atalantától, mert 3 olasz csapat indulni akart a Super Ligában.....Baggio85 írta: ↑2021.05.01. 21:40 Hogy is mondjam: én is alig várom, hogy ünnepelni lehessen és nyilván jobb lenne a pályán, mint otthon a TV előtt, de remélem, hogy az Atalanta nem nyer holnap, viszont szerintem fog! És akkor még nincs meg a Scudetto. És most 3 kemény meccs jön. Tudom, 1 pont kell 4 meccsen, amiből 3 otthon van, de én kicsit babonás is vagyok és hiszek az összeesküvés elméletekben is (félig). Szerintem De Zerbiék mondjuk úgy, nem fognak megszakadni az Atalanta ellen, mert szeritnem ők eléggé kivannak most a Super Ligás csapatokra. És ennek az Atalantának elég könnyű utána a sorsolása, nyilván kivéve az utolsó Milan meccset. Szóval szerezzük meg a hiányzó 1 pontot így vagy úgy, de ne igyunk előre a medve bőrére. Úgyhogy csak maradjunk élesek és koncentráljunk a feladatra, amíg nem szakítottuk át a célszalagot. Szerintem ez a korai ünneplés "visszásságot" vált ki a többi csapatból és egy kicsit jogosan.
Köszimike írta: ↑2021.05.02. 09:15https://www.youtube.com/watch?v=lsqnFXCNwQMNerazzurri írta: ↑2021.05.02. 08:33 Be tudnátok linkelni a videót? Lemaradtam róla sajnos, ahogy a meccsről is. Köszi
![]()
Én sem hiszem, hogy a Sassuolo leadná a meccset. Kb már mindenki tudja, hogy bajnokok vagyunk. Ezzel max azt érnék el, hogy később legyünk azok. Jövő héten a Samp ellen szerintem minimum meg lesz az x, így meg már tehet mindenki amit akar.Pazzo írta: ↑2021.05.02. 09:19Egyrészt pl a milan-nál decemberben csináltak ilyen videókat, akár az öltözőben, akár a csapatbuszon (na az korai volt). Másrészt De Zerbiék 3 pontra vannak a Romától, ami európai kupaszereplést ér, nem hiszem hogy azért kapnának ki az Atalantától, mert 3 olasz csapat indulni akart a Super Ligában.....Baggio85 írta: ↑2021.05.01. 21:40 Hogy is mondjam: én is alig várom, hogy ünnepelni lehessen és nyilván jobb lenne a pályán, mint otthon a TV előtt, de remélem, hogy az Atalanta nem nyer holnap, viszont szerintem fog! És akkor még nincs meg a Scudetto. És most 3 kemény meccs jön. Tudom, 1 pont kell 4 meccsen, amiből 3 otthon van, de én kicsit babonás is vagyok és hiszek az összeesküvés elméletekben is (félig). Szerintem De Zerbiék mondjuk úgy, nem fognak megszakadni az Atalanta ellen, mert szeritnem ők eléggé kivannak most a Super Ligás csapatokra. És ennek az Atalantának elég könnyű utána a sorsolása, nyilván kivéve az utolsó Milan meccset. Szóval szerezzük meg a hiányzó 1 pontot így vagy úgy, de ne igyunk előre a medve bőrére. Úgyhogy csak maradjunk élesek és koncentráljunk a feladatra, amíg nem szakítottuk át a célszalagot. Szerintem ez a korai ünneplés "visszásságot" vált ki a többi csapatból és egy kicsit jogosan.
Milyen kar hogy a DeBoer-Zhang fele pezsgozesrol a Juve veres utan nincs video.Inter101 írta: ↑2021.05.02. 09:27 Egyébként mi ebben a videóban olyan nagy szám? Ez teljesen természetes!!! Ha darabokban lenne az öltöző akkor is így ünnepelne mindenki!!!
Elfogultak vagyunk és sokat vártunk erre a címre ezért érzelmileg megmozgat, de ez az ég egy adta világon nem jelent semmit! Gondoljátok hogy miközben Sensi ott ugrál elfelejti hogy hónapok óta nem kap 10 percet sem? Vagy Eriksen elfelejti akit x hónapig mellőzött, el akart adni? Vagy Skriniar akit szintén mellőzött x hónapig? Dehogy! Örülnek a fiúk mert megnyertek a bajnokságot!!! És ez így van rendjén, de 1 hónap múlva már azon fognak gondolkozni hogy hova irhatnak alá többért! És ez is rendben van egyébként!
Persze jó látni hogy az Inter megnyerte a bajnokságot!!!!
Forza INTER!
Erről beszélek! Hogy ez Contetol független! Nem miatta van hanem hogy megvan a bajnoki cím!! És igen Contenak is van érdeme benne bőven, de ettől még a csapat nem biztos hogy CSAPAT! Mert tüske bőven van játékosoknak, miatta!!!! De most ünnepelnek, együtt hiszen együtt értek el egy olyan eredményt amire nagypapakent is emlékezni fognak!!
Libabőr!Nerazzurri írta: ↑2021.05.02. 09:25Köszimike írta: ↑2021.05.02. 09:15https://www.youtube.com/watch?v=lsqnFXCNwQMNerazzurri írta: ↑2021.05.02. 08:33 Be tudnátok linkelni a videót? Lemaradtam róla sajnos, ahogy a meccsről is. Köszi
![]()
![]()
Ha darabokban lenne az öltöző, akkor most nem lenne ünneplés és bajnoki cím sem. Pont ez a lényege. Az a nagy szám, hogy egyben van a csapat, végre. Szerinted ez nem Conte érdeme? Akkor kié?Inter101 írta: ↑2021.05.02. 09:27 Egyébként mi ebben a videóban olyan nagy szám? Ez teljesen természetes!!! Ha darabokban lenne az öltöző akkor is így ünnepelne mindenki!!!
Elfogultak vagyunk és sokat vártunk erre a címre ezért érzelmileg megmozgat, de ez az ég egy adta világon nem jelent semmit! Gondoljátok hogy miközben Sensi ott ugrál elfelejti hogy hónapok óta nem kap 10 percet sem? Vagy Eriksen elfelejti akit x hónapig mellőzött, el akart adni? Vagy Skriniar akit szintén mellőzött x hónapig? Dehogy! Örülnek a fiúk mert megnyertek a bajnokságot!!! És ez így van rendjén, de 1 hónap múlva már azon fognak gondolkozni hogy hova irhatnak alá többért! És ez is rendben van egyébként!
Persze jó látni hogy az Inter megnyerte a bajnokságot!!!!
Forza INTER!
bizony felkell nagyitani mert o csinalt a jatekosokbol csapatot, o tanitotta meg oket gyozni, atadta a mentalitasatInter101 írta: ↑2021.05.02. 11:28 Senki nem mondta hogy darabokban van az öltöző!
Írtam és gondolom hogy a bajnoki cím Contenak is köszönhető! De azért ne nagyitsuk már fel a szerepét!
Ne felejtsünk már el olyan dolgokat amik megtortentek(El döntő vereség, Bl blama, játékosok indokolatlan mellozese, mások indokolatlan szerepeltetese, olyan játékosokhiz való ragaszkodás ami nem normális, mások érthetetlen elengedese pl Godin).
Örüljünk, megvan a bajnoki cím, én is örülök, de azért Conte szerepét a helyén kezelem! De simán elfogadom hogy más másképp gondolja!!!
Forza INTER!
+ ne felejtsd el az vezetoket, Zhangot, Intert, es a szurkolokat tamado nyilatkozatait az elmult 1 evbol.Inter101 írta: ↑2021.05.02. 11:28 Senki nem mondta hogy darabokban van az öltöző!
Írtam és gondolom hogy a bajnoki cím Contenak is köszönhető! De azért ne nagyitsuk már fel a szerepét!
Ne felejtsünk már el olyan dolgokat amik megtortentek(El döntő vereség, Bl blama, játékosok indokolatlan mellozese, mások indokolatlan szerepeltetese, olyan játékosokhiz való ragaszkodás ami nem normális, mások érthetetlen elengedese pl Godin).
Örüljünk, megvan a bajnoki cím, én is örülök, de azért Conte szerepét a helyén kezelem! De simán elfogadom hogy más másképp gondolja!!!
Forza INTER!
Barellat ő tanította meg biciklizni . Seprűnyéllel .R9. írta: ↑2021.05.02. 11:33bizony felkell nagyitani mert o csinalt a jatekosokbol csapatot, o tanitotta meg oket gyozni, atadta a mentalitasatInter101 írta: ↑2021.05.02. 11:28 Senki nem mondta hogy darabokban van az öltöző!
Forza INTER!
vagyis nem kell felnagyitani, ugy gondolod ahogy akarod![]()
Igen én is baromi csalódott voltam az elvesztett EL döntő után. Emlékszem éjjel 2 után tudtam elaludni. Akkor arra gondoltam és azzal nyugtattam magam, hogy nem baj, jövőre a bajnoki cím meglesz, össze kell jönnie mert nem hiszem el, hogy ez a 11 éve tartó nyeretlenség nem fog hamarosan megszakadni.