Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- csak is inter
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
1:1 még nem jóóó
gyürjünk még be 1-et
gyürjünk még be 1-et
- Tamas76
Obi legalább hajt rendesen. Már kétszer annyit futott, mint Pandev.
-
segogabor
Coutinho sok rossz passzától kilyukadt a labda is! A játékvezető mindjárt vissza is vette az ajándék 11-est!
- mike
1 pont, örülünk neki....
-
Fan Gusto
Gyengék voltunk, nem vitás. Obi küzdött, Santon is.. Capitano meg egyenesen harapott. nagyjából ennyi a pozitívum, na meg, hogy ennél csak jobb lehet.
- Festa
Samuel is megsérült...Lehet tÚl sok horrort nézek,de ezt már nem tudom mással magyarázni csak azzal,hogy ELÁTKOZTAK MINKET!!!!!
MI LESZ ÍGY DERBYN?????
Ezt a meccset 3, SZ betűvel tudom jellemezni.
Szánalom,Szégyen és Szenvedés.
Krizis van nincs mese...Benitez mit írogatott ma??
Egy Eto'o kevés a csapatban.Amúgy senki nem tudta mi a dolga összevissza rohangáltunk a pályán.
MI LESZ ÍGY DERBYN?????
Krizis van nincs mese...Benitez mit írogatott ma??
Egy Eto'o kevés a csapatban.Amúgy senki nem tudta mi a dolga összevissza rohangáltunk a pályán.
- Cupi
Ez nagyon égő....szánalmas....
Nagyon birom Milito-t is, de mintha ott se lenne....de az egész csapat szinte olyan mintha kötelező lenne és semmi kedvük nem lenne semmihez.
Ja és így igaz, ha nincs a 11-es reggelig nem lövünk gólt, ez teljesen egyértelmű.
Tudom, hogy a milan ellen az más lesz meg nagy rangadó, de félek attól a meccstől már most....az meg alap, hogy ha holnap nyer a bilan simán előznek, nem mellesleg a Lazio is szépen el fog húzni ha nyernek.....
Ja és így igaz, ha nincs a 11-es reggelig nem lövünk gólt, ez teljesen egyértelmű.
Tudom, hogy a milan ellen az más lesz meg nagy rangadó, de félek attól a meccstől már most....az meg alap, hogy ha holnap nyer a bilan simán előznek, nem mellesleg a Lazio is szépen el fog húzni ha nyernek.....
- interfan
Ez után a meccs után, nem nagyon lehet mit mondani. Nevetséges hogy egy ajándék 11-esel, tudtunk 1 pontot elérni, azt hiszem rafa cseréit, csak egy szóval tudom, meg az egész embert, jellemezni, fos. Hihetetlen hogy rafa, leépített minket pár hónap alatt, nem nagyon maradtak bennem kérdések, rafanak mennie kell. Még ha baresi is veszi át a csapatot, ettől csak jobb lehett.
- bodimiki7
Festa írta:Samuel is megsérült...Lehet tÚl sok horrort nézek,de ezt már nem tudom mással magyarázni csak azzal,hogy ELÁTKOZTAK MINKET!!!!!
MI LESZ ÍGY DERBYN?????
Krizis van nincs mese...Benitez mit írogatott ma??![]()
Az bizony! Rafa mester meg a sajtótájékoztatót, hogy jó úton haladunk csak sok a sérült és a Bresicának mákja volt. Meg persze nekünk is a tizenegyessel.
- sorger=giallo
Azt tudja valaki, hogy Wes miért nem jött ki a második félidőre?
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- PellerG
Most olvasom, hogy elájult az öltözőben, de már jól van. Samuelnek vszínű ismét szalagszakadás....
- Audipower
Lehet néhányan hülyének néztek majd, de így hogy ennyi sérült van ezt az Obi gyereket meg lehetne próbálni a köv. meccsen a kezdőbe Zanetti mellett védekező kp. poszton. Sztem elég jól játszott. Küzdött, hajtott és sok labdát szerzett.
Pandev-ről meg bebizonyosodott amit eddig is gondoltam, hogy egy alibiző senkiházi. Obi 10 perc alatt többet futott, mint ő az egész meccsen.
A dagi pincérünkről meg inkább nem mondok semmit. A lényeg, hogy remélem minél hamarabb repül! Semmi taktika, semmi játék. Ebben a szezonban nem volt egyetlen egy nézhető meccsünk sem.
Komolyan mondom Mourinho-val sokkal szebb focit játszott a csapat.
Ami pedig a legnagyobb gond, hogy most valahogy nem érzem a csapaton a motivációt, az egymásért küzdeni akarást, mint tavaly, és sztem ezért egy ember a felelős, mégpedig a dagi mesterünk.
Forza Inter!!! Merda Benítez!!!
Pandev-ről meg bebizonyosodott amit eddig is gondoltam, hogy egy alibiző senkiházi. Obi 10 perc alatt többet futott, mint ő az egész meccsen.
A dagi pincérünkről meg inkább nem mondok semmit. A lényeg, hogy remélem minél hamarabb repül! Semmi taktika, semmi játék. Ebben a szezonban nem volt egyetlen egy nézhető meccsünk sem.
Komolyan mondom Mourinho-val sokkal szebb focit játszott a csapat.
- Cupi
Sérültek: Maicon, Samuel, Stankovic, Julio, Cambiasso, Mariga, Muntari, Sneijder (ha azért lett lecserélve)
Azért ez így kemény.
Ráadásul Samuel nem izom húzódást szenvedett, nagyon durva volt a térde, ő alsó hangon 2 hónapot fog szerintem kihagyni....
Nem várok Én semmi triplázást meg még duplázást sem, de azért szedjék már össze magukat, Rafa is találjon ki valamit és ne a 4. még BL-t érő helyért harcoljunk.
Tényleg semmi nem is jött ma össze, egy rakás jó lövésbe álltak bele a védők meg blokkoltak.
Azért ez így kemény.
Nem várok Én semmi triplázást meg még duplázást sem, de azért szedjék már össze magukat, Rafa is találjon ki valamit és ne a 4. még BL-t érő helyért harcoljunk.
Tényleg semmi nem is jött ma össze, egy rakás jó lövésbe álltak bele a védők meg blokkoltak.
- sorger=giallo
Köszönöm az infót! A sérült játékosainknak pedig mielőbbi gyógyulást!PellerG írta:Most olvasom, hogy elájult az öltözőben, de már jól van. Samuelnek vszínű ismét szalagszakadás....
FORZA INTER!!!
- Audipower
Na jó éjt mindenkinek, bár ezután a meccs után nem lesz könnyű aludni!
Benítezt meg addig rúgják ki, míg nem csinál itt is egy középcsapatot, mint Liverpool-ban.
Benítezt meg addig rúgják ki, míg nem csinál itt is egy középcsapatot, mint Liverpool-ban.
- Tamas76
Ez egy ponttal több, mint amivel hazajöttünk Londonból. És ennyi a pozitívum. Amit tavaly nem tudtam elképzelni, az most megtörténik. Baj van, nagyon széthullott a csapat. Játékosok tömege abszolút formán kívül, folyamatosan bővül a sérültlistánk, láthatatlan a taktikánk. Morattinak ideje lenne körülnéznie az edzőpiacon. Nekem most hirtelen két név jut eszembe, akik biztosan hoznák legalább ezt a színvonalat és feltehetően olcsóbbak is, mint Rafa mester. Tornyi és Verebes. Bár Tornyi nem biztos, hogy olcsóbb. 
- PetR
- Kapcsolat:
Eddig még próbáltam elhinni hogy Benitez próbálgat, és hogy majd bele lendül a csapat. Ma rájöttem, hogy ez az egész el van ****va, nem is kicsit. Az első az hogy hetek óta Chivu kezd Santon helyett. Mindenki látja ha Davide játszik, sokkal hasznosabb mint a román. A második hogy nem képes belátni hogy az olasz kis-csapatok ellen nem vezet jóra ez a labdatartós játék. Beállnak bunkerbe aztán kész. Harmadik a cserék... Értem hogy rövid a kispad, de Maicon helyett mért Cordoba áll be, és még a Tottenham ellen mért nem középpályás helyett jött fel Milito 2 gólos hátrányban, mikor már mindegy volt? José sírna ha ezt látná... És én is majdnem...
Nem értem, mire vár Benitez, mennyi pontot vesszünk még el, hogy váltson?
- versenyszellem
...najó, akkor megint egy kis ördög ügyvédje móka...
jólvan, majd ha elmagyarázzátok, hogy miért Benitez hibája, hogy a támadó játékosaink/csatáraink miért nem tudnak egymással úgy összejátszani, hogy abból gól legyen, akkor elhiszem, hogy Benitez miatt nem lőttünk ma gólt, csak 11-esből.
Másrészt most komolyan mi jó élet múlt azon, hogy Cordoba volt a jobb szélső (egy ideig) és nem Santon? Santon is volt és nem láttam sok különbséget.
és ha valaki mégegyszer Benitez nagyjából 3. meccsekkel töltött hónapját José utolsó hónaójaihoz hasolítja, akkor nyilván mérhetetlen módon csalódott. Amikor Mou jött, egyszerű dolga volt, mert Mancini bármelyik szezonja sem volt nagy durranás, ettől függetlenül, sok volt az elégedetlenkedés. Moratti viszont bízott Joséban, aki ígéretének megfelelően 3 éven belül eljuttatta a csapatot a csúcsra.
Nos éppen ezért akinek nem tetszik a mai Inter, annak az első ember akit szídnia kéne az maga Mourinho, hogy miért lépett le. innentől kezdve valakinek jönnie kellett és mivel Mourinho klón nincs ezért jött valaki akinek ez a mai Inter volt az elképzelése. (vagy legalábbis valami másabb mint a tavalyi bajnok Inter)
a következő ember innentől akit szídni lehet a Moratti, hogy miért igazolta le Benitezt, ha tudta, hogy Benitez egy másik koncepció mentén fog haladni, mint őelőtte korábban Mou és miért nem keresett valakit, aki képes és hajlandó lett volna továbbvinni Mou csapatát ahogy volt egyben
nagyjából most jöhet a sorban Benitez, azzal az indokkal, hogy miért nem használja úgy a csapatot ahogy az az előző idényben ki lett találva és miért nem úgy edzeti őket, ahogy az előző idényben volt. egyrészt így több győzelünk lenne másrészt kevesebb sérültünk.
de egyik esetben sem tudjuk egészen bizonyosan megmondani, hogy vajon ha Benitez azt próbálná csinálni amit tavaly José, akkor az beválna-e. Azért Benitez mégiscsak egészen más személyiség, lehet hogy az egész fordítva sülne el és a csapattól aazt látnánk, hogy védekezni próbál, de nemjól és próbál gyorsan kontrázni vagy valami, de azt sem jól. Másrészt az edzésmódszereket valószínű hosszú évek tapasztalai alapján dolgozzák ki az edzők. egyiknapról a másikra nyilván nem lehet kidobni az ablakon X év tapasztalatot, csak mert Mourinhoval másféle edzések voltak a csapatnál és ahhoz szoktak (?) a játékosok. Ezen kívül pedig azt sem tudhatta előre senki, hogy Benitez edzésmódszerei következtében (?) ennyi sérülés fogja a csapatot súlytani.
Etoo pedig világklasszis, a legnagyobb játékos a csapatunkban idén. elképesztő, hogy mire képes meccsről meccsre, hétről hétre. csak ő ne sérüljön meg legalább még pár hónapig!
jólvan, majd ha elmagyarázzátok, hogy miért Benitez hibája, hogy a támadó játékosaink/csatáraink miért nem tudnak egymással úgy összejátszani, hogy abból gól legyen, akkor elhiszem, hogy Benitez miatt nem lőttünk ma gólt, csak 11-esből.
Másrészt most komolyan mi jó élet múlt azon, hogy Cordoba volt a jobb szélső (egy ideig) és nem Santon? Santon is volt és nem láttam sok különbséget.
és ha valaki mégegyszer Benitez nagyjából 3. meccsekkel töltött hónapját José utolsó hónaójaihoz hasolítja, akkor nyilván mérhetetlen módon csalódott. Amikor Mou jött, egyszerű dolga volt, mert Mancini bármelyik szezonja sem volt nagy durranás, ettől függetlenül, sok volt az elégedetlenkedés. Moratti viszont bízott Joséban, aki ígéretének megfelelően 3 éven belül eljuttatta a csapatot a csúcsra.
Nos éppen ezért akinek nem tetszik a mai Inter, annak az első ember akit szídnia kéne az maga Mourinho, hogy miért lépett le. innentől kezdve valakinek jönnie kellett és mivel Mourinho klón nincs ezért jött valaki akinek ez a mai Inter volt az elképzelése. (vagy legalábbis valami másabb mint a tavalyi bajnok Inter)
a következő ember innentől akit szídni lehet a Moratti, hogy miért igazolta le Benitezt, ha tudta, hogy Benitez egy másik koncepció mentén fog haladni, mint őelőtte korábban Mou és miért nem keresett valakit, aki képes és hajlandó lett volna továbbvinni Mou csapatát ahogy volt egyben
nagyjából most jöhet a sorban Benitez, azzal az indokkal, hogy miért nem használja úgy a csapatot ahogy az az előző idényben ki lett találva és miért nem úgy edzeti őket, ahogy az előző idényben volt. egyrészt így több győzelünk lenne másrészt kevesebb sérültünk.
de egyik esetben sem tudjuk egészen bizonyosan megmondani, hogy vajon ha Benitez azt próbálná csinálni amit tavaly José, akkor az beválna-e. Azért Benitez mégiscsak egészen más személyiség, lehet hogy az egész fordítva sülne el és a csapattól aazt látnánk, hogy védekezni próbál, de nemjól és próbál gyorsan kontrázni vagy valami, de azt sem jól. Másrészt az edzésmódszereket valószínű hosszú évek tapasztalai alapján dolgozzák ki az edzők. egyiknapról a másikra nyilván nem lehet kidobni az ablakon X év tapasztalatot, csak mert Mourinhoval másféle edzések voltak a csapatnál és ahhoz szoktak (?) a játékosok. Ezen kívül pedig azt sem tudhatta előre senki, hogy Benitez edzésmódszerei következtében (?) ennyi sérülés fogja a csapatot súlytani.
Etoo pedig világklasszis, a legnagyobb játékos a csapatunkban idén. elképesztő, hogy mire képes meccsről meccsre, hétről hétre. csak ő ne sérüljön meg legalább még pár hónapig!
-
Injoc
Valahogy most nem tudom szidni a csapatot...mármint persze h borzalmas volt látni a szenvedésünket..de ez a rengeteg sérült ez valami elképesztő nem is emlékszek olyanra h november elejére a kezdő csapatból csak 1 ember nem hiányzott eddig sérülések miatt...(Eto'o)
Előbb a csatársor sérül le..aztán a komplett középpálya...kiesik az 1.számú kapusunk és most a védelem...
Hihetetlen! Azt hiszem a csapatnak most nagy szüksége lesz a szurkolók támogatására..mert úgy érzem primaverából felhozott fiatal játékosokkal egyelőre nem fogunk tudni meccseket nyerni..és nehéz lesz nézni a vergődésünket..de természetesen FORZA INTER!!!!
Előbb a csatársor sérül le..aztán a komplett középpálya...kiesik az 1.számú kapusunk és most a védelem...
Hihetetlen! Azt hiszem a csapatnak most nagy szüksége lesz a szurkolók támogatására..mert úgy érzem primaverából felhozott fiatal játékosokkal egyelőre nem fogunk tudni meccseket nyerni..és nehéz lesz nézni a vergődésünket..de természetesen FORZA INTER!!!!
- Inter101
....de az egész csapat szinte olyan mintha kötelező lenne és semmi kedvük nem lenne semmihez.
Pontosan így érzem én is, de nem csak a mai meccsen hanem szinte az összes eddigin. Akárki akármit mond én nem Benitezt hibáztatom(persze vannak hülyeségei), hanem sokkal inkább Mourinho-t. A csapat elvesztette a vezérét, ráadásul ugy hogy elárulták!! Lehet hogy sok mindent köszönhetünk neki, de azt gondolom hogy nagy részt ezt is neki "köszönhetjük"! Tény hogy lassan már a kezdőt is nehéz felállitani a sérültek miatt, de amit én hiányolok de nagyon nagyon az a TŰZ!!!!!! A játékosok nem teszik oda magukat, ami türhetetlen, Moratti helyében agyvérzést kapnék hogy milliokat fizetek ilyen kedvetlen bandának. Benitez hibás természetesen, mert nem csap az asztalra és hagyja hogy a a játékosok a fejére nőjjenek, bár én elvárnám hogy ilyen szinten ez ne legyen téma! Nagy bajban van a csapat, jó lenne ha az igazolási szezon kezdetéig nem lennénk nagy hátrányban, amire pedig nagy esély van! Nem mintha arra lehetne számitani hogy nagy nevek jönnek majd, én jobban örülnék ha a jelenleg formán kivüli játékosok belelendülnének. Az is baj hogy a kedvetlen társaság(Maicon, Chivu, Santon is ugy csinált mintha baja lenne hogy becserélik, bár gondolom az volt a baja hogy ő már soha nem kapja meg a lehetőséget) csak lehuzza a többieket, ha ők nem güriznek én sem fogok cimű történet. Jól jönne most egy nyári szünet.
Pontosan így érzem én is, de nem csak a mai meccsen hanem szinte az összes eddigin. Akárki akármit mond én nem Benitezt hibáztatom(persze vannak hülyeségei), hanem sokkal inkább Mourinho-t. A csapat elvesztette a vezérét, ráadásul ugy hogy elárulták!! Lehet hogy sok mindent köszönhetünk neki, de azt gondolom hogy nagy részt ezt is neki "köszönhetjük"! Tény hogy lassan már a kezdőt is nehéz felállitani a sérültek miatt, de amit én hiányolok de nagyon nagyon az a TŰZ!!!!!! A játékosok nem teszik oda magukat, ami türhetetlen, Moratti helyében agyvérzést kapnék hogy milliokat fizetek ilyen kedvetlen bandának. Benitez hibás természetesen, mert nem csap az asztalra és hagyja hogy a a játékosok a fejére nőjjenek, bár én elvárnám hogy ilyen szinten ez ne legyen téma! Nagy bajban van a csapat, jó lenne ha az igazolási szezon kezdetéig nem lennénk nagy hátrányban, amire pedig nagy esély van! Nem mintha arra lehetne számitani hogy nagy nevek jönnek majd, én jobban örülnék ha a jelenleg formán kivüli játékosok belelendülnének. Az is baj hogy a kedvetlen társaság(Maicon, Chivu, Santon is ugy csinált mintha baja lenne hogy becserélik, bár gondolom az volt a baja hogy ő már soha nem kapja meg a lehetőséget) csak lehuzza a többieket, ha ők nem güriznek én sem fogok cimű történet. Jól jönne most egy nyári szünet.
- g.e.r.a
Ez az védjétek még mindig Benítezt attól függetlenül, h nem látszik mit akar játszani a csapat!
Sok sérült ide vagy oda az tisztán látszik, h a pincér nem képes felnőni a feladathoz....
Nem képes motiválni a játékosokat és itt ez a legnagyobb probléma.
Nem képes fegyelmet tartani nem is tisztelik ez tisztán látszik a játékosokon plusz ez a sok sérült sem véletlen!
Nem tudom meddig tudjátok még védeni Benítezt újabb és újabb kifogásokkal.....
Sok sérült ide vagy oda az tisztán látszik, h a pincér nem képes felnőni a feladathoz....
Nem képes fegyelmet tartani nem is tisztelik ez tisztán látszik a játékosokon plusz ez a sok sérült sem véletlen!
- Nerazzurri
Eto'o: küzdött végig, technikailag jelenleg csak ő INTER szint.
Sneijder: Aranylabda felejtő. Szeptember óta 0.
Obi: Kellemes meglepetés, jó harcos, tud távolról bombázni.
Pandev: Senkiházi. Brescia-ban is padozna, mit keres nálunk??
Coutinho: Kis here, huzogatja a lasztit balra majd jobbra, egy métert nem halad előre, ő még kevés.
Milito: Valószínűleg a tavalyi szezon volt élete szezonja, szerintem Cruz szintű..bár Cruz az ilyeneket belőte a 94. percben.
Zanetti: Elnyűhetetlen, többször előretörhetne, mint tavaly.
Chivu: Bocskoros. No comment.
Samuel: Jobbulást neki. Ilyen hiba benne van.
Lucio: Kora ellenére küzd rendesen, ő legalább kreatív próbál lenni.
Maicon: Kamu. Nem volt kedve focizni ma sem.
Cordoba: Ma nem hibázott.
Santon: Jelenleg hasznosabb, mint Chivu, vagy Maicon, viszont elvették önbizalmát.
Castel.: Átlagos kapus. Azt védi ki, amit bármelyik másik kapus is kivéd. Cesar azt is ki szokta védeni, amit más nem.
Benitez: Bye.
(Azért jó lenne, ha a keretben lenne egy fiatal tehetség, aki hisztis picsa ugyan, viszont legalább 5-6 szabadrúgást össze tud hozni a 16-os környékén meccsenként, amiből legalább 1 bemegy. Ha valaki nem jött volna rá Balotelliről beszélek. Érdemes volt eladni, most isszuk a levét. Viszont van helyette Pandevünk, meg Biabiany-nk. De jó.)
Sneijder: Aranylabda felejtő. Szeptember óta 0.
Obi: Kellemes meglepetés, jó harcos, tud távolról bombázni.
Pandev: Senkiházi. Brescia-ban is padozna, mit keres nálunk??
Coutinho: Kis here, huzogatja a lasztit balra majd jobbra, egy métert nem halad előre, ő még kevés.
Milito: Valószínűleg a tavalyi szezon volt élete szezonja, szerintem Cruz szintű..bár Cruz az ilyeneket belőte a 94. percben.
Zanetti: Elnyűhetetlen, többször előretörhetne, mint tavaly.
Chivu: Bocskoros. No comment.
Samuel: Jobbulást neki. Ilyen hiba benne van.
Lucio: Kora ellenére küzd rendesen, ő legalább kreatív próbál lenni.
Maicon: Kamu. Nem volt kedve focizni ma sem.
Cordoba: Ma nem hibázott.
Santon: Jelenleg hasznosabb, mint Chivu, vagy Maicon, viszont elvették önbizalmát.
Castel.: Átlagos kapus. Azt védi ki, amit bármelyik másik kapus is kivéd. Cesar azt is ki szokta védeni, amit más nem.
Benitez: Bye.
(Azért jó lenne, ha a keretben lenne egy fiatal tehetség, aki hisztis picsa ugyan, viszont legalább 5-6 szabadrúgást össze tud hozni a 16-os környékén meccsenként, amiből legalább 1 bemegy. Ha valaki nem jött volna rá Balotelliről beszélek. Érdemes volt eladni, most isszuk a levét. Viszont van helyette Pandevünk, meg Biabiany-nk. De jó.)
- Inter101
versenyszellem írta:...najó, akkor megint egy kis ördög ügyvédje móka...
Egyetértünk!
- Festa
Benitez föleg nem a mai meccs miatt akasztott ki.Ez egy sorozat aminek még nincs vége szerintem...
Cagliariban szenvedés Eto'o gól 3pont.
A Sampdoria ellen szenvedés 1 pont, 1 Eto'o gól
A Tottenham ellen láttuk 1 rúgott gól ,Eto'o
Ma 1 rúgottt gól Eto'o.
Eto'o,Eto'o,Eto'o aki most szélsőként volt a csapat legjobbja volt.
Nemrég megkérdezték Benitezt ,hogy baj-e az,hogy a csapat Eto'o függö.
Én az mondom nem baj .Az viszon igen,hogy más nem képes gólt rúgni.
Amire csak az a magyarázat,hogy a fejekben iszonyatz nagy zavar van.
Lásd Sneijder első negyedórában 17m-ről nem tudta berúgni a szabadrúgást.
Milito akihez odapattant a labda egy Brescia védöről a meccs vége felé és azt is fölé vágta.
Coutinhot nem emlem ki mert neki lehet,hogy kéne egy akár mázlis gól,hogy ne görcsölje szét a helyzeteit.
Védeném Benizezt ha ez lenne az első nmeccs amikor ennyire idegbeteg volt a csapat.
az,hogy Eto'o-n és Zanettin kivül mindenkinek zavar van a fejében az túl sok még egy BL győztes csapatban is...
A legnagyobb baj az Rafa mesterrel,hogy egy normális taktikát még talán ki tud találni,de felrázni nem tud egy csapatot.
Szerintem a Liverpool Bl döntös talpraállása sem neki köszenhetó,egész egyszerűen a játékosok ott magukat rázták fel.
Itt is ebben bízok kicsit,hogyha lesz egy egézséges Cambiasso meg Sztankovics akkor azért másképp fog müködnia gépezet.
Van egy ismerösöm aki azt mondta,hogy örül annak,hogy RB lett az edzönk mert így majd nem nyerünk semmit.
Akkor legyintette, rá,hogy lehet nem Mourinho,de egy összerakott csapatot ő sem tud elrontani.Hát....
Cagliariban szenvedés Eto'o gól 3pont.
A Sampdoria ellen szenvedés 1 pont, 1 Eto'o gól
A Tottenham ellen láttuk 1 rúgott gól ,Eto'o
Ma 1 rúgottt gól Eto'o.
Eto'o,Eto'o,Eto'o aki most szélsőként volt a csapat legjobbja volt.
Nemrég megkérdezték Benitezt ,hogy baj-e az,hogy a csapat Eto'o függö.
Én az mondom nem baj .Az viszon igen,hogy más nem képes gólt rúgni.
Amire csak az a magyarázat,hogy a fejekben iszonyatz nagy zavar van.
Lásd Sneijder első negyedórában 17m-ről nem tudta berúgni a szabadrúgást.
Milito akihez odapattant a labda egy Brescia védöről a meccs vége felé és azt is fölé vágta.
Coutinhot nem emlem ki mert neki lehet,hogy kéne egy akár mázlis gól,hogy ne görcsölje szét a helyzeteit.
Védeném Benizezt ha ez lenne az első nmeccs amikor ennyire idegbeteg volt a csapat.
az,hogy Eto'o-n és Zanettin kivül mindenkinek zavar van a fejében az túl sok még egy BL győztes csapatban is...
A legnagyobb baj az Rafa mesterrel,hogy egy normális taktikát még talán ki tud találni,de felrázni nem tud egy csapatot.
Szerintem a Liverpool Bl döntös talpraállása sem neki köszenhetó,egész egyszerűen a játékosok ott magukat rázták fel.
Itt is ebben bízok kicsit,hogyha lesz egy egézséges Cambiasso meg Sztankovics akkor azért másképp fog müködnia gépezet.
Van egy ismerösöm aki azt mondta,hogy örül annak,hogy RB lett az edzönk mert így majd nem nyerünk semmit.
Akkor legyintette, rá,hogy lehet nem Mourinho,de egy összerakott csapatot ő sem tud elrontani.Hát....
-
R9.
jó hát ezt moratti baszta el amiért nem tudott idehozni egy értelems edzőt meg értelmes játékosokat
de tavaly mourinhot ki akarta rúgni mindenki kb ilyentájt, szóval menjen le a szezon azt meglátjuk
mire benitez taktikája bejött volna, sorra sérültek le az emberek
nem csak az ő hibája
de tavaly mourinhot ki akarta rúgni mindenki kb ilyentájt, szóval menjen le a szezon azt meglátjuk
nem csak az ő hibája
- interfan
Nem hiszem el hogy, már vannak akik mourinhot támadják, és benitezt védik. Ezek az emberek normálisak? A válasz nem. Könyörgöm mourinhonak a legtöbbet köszönhetjük, egy csodálatos tavalyi évet. Aki védi benitezt mondja már meg, mit akar játszatni a csapatal rafa? Miért van az összes kulcs játékos formán kívül? Miért van ennyi sérülés? Miért nem tisztelik rafat? Miért nem tud vezérünk lenni rafa? Miért vannak a normálatlan cseréi? Itt nincs kérdés csak egy válasz, rafanak mennie kell!!! Lehet nem most,hátha valamit összeszed a csapatból, de morattinak és brancanak körbe kell nézni az edző piacon. Télen pedig lépni kell, edző és játékosok terén.
- versenyszellem
g.e.r.a írta:Ez az védjétek még mindig Benítezt attól függetlenül, h nem látszik mit akar játszani a csapat!
én nem azért védem Benitezt, mert elégedett vagyok ezzel az egésszel, csupán próbálok más szemszögből is a dolgokra tekinteni. Ezenkívül bármennyit szídhatjuk most Benitezt, ha - adjaég - évvégén valami csoda folytán megint triplázunk, akkor ő lesz az isten..
én pedig alapvetően nem szeretek ennyire szélsőséges álláspontokra helyzekedni. főleg nem pár hónapnyi munka után.
a lényeg pedig továbbra is az, hogy nem tudjuk mi lenne ha nem Benitez ülne a padon hanem más (aki nem is Mourinho).
A BLben egy meccsre vagyunk a továbbjutástól, ránázásre kedvezőbb helyzetben mint tavaly. a bajnokságban a Lazio vezet előttünk (jelenleg) három ponttal, feltehetően, akár ha más ellen nem, talán azért ellenünk fognak még pontokat veszíteni. a Milan ha nyer holnap, beelőz egy pontttal, amit a derbin vissza lehet fordítani.
Benitez egy dolgot vesztett el idén eddig, az EU szuperkupát. Minden más sorozatban bőven megvan minden esélyünk, hogy elérjük azt amit tavaly. és végső soron még mindig az a király, aki májusban király. felőlem játszhatnánk olyan focit most mint a Barca vagy mint a Chelsea, ha májusban nem nyerünk, akkor csupán szemfényvesztésről lenne szó, nem másról. szóval én még mindig megmaradok optimistának és várom azt hogy a csapat összeálljon, felgyógyuljanak a sérültek és Benitez rátaláljon arra a taktikára ami az ő szája íze szerint való és a csapatnak és a csapatban játszó embereinknek is fekszik.
(persze én is tudom, hogy ha nem változik semmi, akkor a 16 között búcsú a BLtől és kínszenvedős bajnokság a Juve és a Milan ellen harcolva, most ez van ezt kell szeretni.)
- versenyszellem
azért a komplett fórum 80% lehetne türelmesebb bőven!
- 20recoba
R9. írta:de tavaly mourinhot ki akarta rúgni mindenki kb ilyentájt, szóval menjen le a szezon azt meglátjuk
nem csak az ő hibája
ott a pont...
- Cupi
Azért azt se felejtsétek el, hogy év közben kurva nehéz jó edzőt találni, főleg olyat akit a játékosok elfogadnak és akit komolyan vesznek. Nem nagyon tudnék most ilyet mondani. Akik már most kirúgnák tudnak ilyet? Aki motiválná a játékosokat, tapasztalt és elismert...
Én is csalódott vagyok és Benítez is hibás több dologban, de nem csak az ő sara ez az egész szenvedés és tényleg megvan még az esélyünk arra, hogy nyerjünk valamit májusba, szóval kapjon egy kis türelmet. Szarul megy, sok a sérült, de még nincs dráma.Az majd akkor lesz ha kiesünk a csoportból a BL-ben és a bajnokságban is tetemes lemaradásunk lesz. Reméljük ezekre nem kerül sor.
Bízzunk amíg lehet.
Forza Inter
Én is csalódott vagyok és Benítez is hibás több dologban, de nem csak az ő sara ez az egész szenvedés és tényleg megvan még az esélyünk arra, hogy nyerjünk valamit májusba, szóval kapjon egy kis türelmet. Szarul megy, sok a sérült, de még nincs dráma.Az majd akkor lesz ha kiesünk a csoportból a BL-ben és a bajnokságban is tetemes lemaradásunk lesz. Reméljük ezekre nem kerül sor.
Bízzunk amíg lehet.
Forza Inter
- brecsinho
Ez nagyon sovany volt ismet,nem ilyen szombat esti lazra szamitottam
Milito meg igy is mennybe mehetett volna a 95.percben, hihetetlen, hogy ennyire nem jon semmi ossze neki iden...elegge melyen ulunk a kakiban, van meg iden 7 meccsunk+ a klub vb, ha nem sikerul kikecmeregni valahogy, akkor szerintem ne Rafaval kezdjuk az uj evet. Nagy a kontraszt a majusi triplazos csapatunkhoz kepest, de ugye senki se gondolta komolyan, hogy Benitezzel egybol minden meccsen lealazunk mindenkit. Nyilvan sok dontese megkerdojelezheto, jo nehany erthetetlen is, de ennyi formankivuli es serult jatekosbol nehez vilgvero csapatot epiteni 3 honap alatt..es nem vedeni akarom, mert nekem se tetszik amit latok, de nem varhatunk csodat, amig Eton meg Lucion kivul senki nem tud 3 jo meccset felmutatni iden...viszont innnen szep felallni,ha Benitez bizonyitani akarja, hogy alkalmas a posztra, akkor surgosen kitalal valamit..be kell gyurni szerdan a Leccet, a derbi elott vert inni es megmutatni, hogy meg mindig mi vagyunk a legnagyobbak
Szep lesz a keretunk szerdara, Maicon,Samuel minusz a mai meccsen, Sneijder azert csak osszeszedi magat. Samuel helyett remelem Chivu kezd Lucioval es Santon megkapja vegre huzamaosabb idore a balhatved posztot, Capitano mehet vissza a jobbszelre, Cordoba meg csak maradjon vesztartalek. (Amugy kivancsi vagyok Matrix kezd-e majd a Zlatan ellen, nalam biztos
) Cuchu es Stanko nagyon kell kozepre, Sneijdernek is jobban menne szerintem, talan szerdan mar jatszhatnak de legkesobb a derbire fel kell epulniuk. Elol egy biztos pontunk van, aki eddig hatan viszi a csapatot es le a kalappal elotte, nem tudom ki fog felnoni melle..szerintem huzzunk sorsot meccs elott es Milito,Pandev,Biabiany, Coutinho kozul 2 jatszhat..de lassan oda jutunk, hogy Pandev helyett mar Mancinit is megprobalhatnank
Nehez optimistanak lenni, de amikor eveken keresztul semmit se nyertunk, akkor is Interista voltam meg most is, ugyhogy bizzunk a legjobbakban es hogy ennel mar ugysincs lejjebb (remelem)...
Forza Inter!!!!
Szep lesz a keretunk szerdara, Maicon,Samuel minusz a mai meccsen, Sneijder azert csak osszeszedi magat. Samuel helyett remelem Chivu kezd Lucioval es Santon megkapja vegre huzamaosabb idore a balhatved posztot, Capitano mehet vissza a jobbszelre, Cordoba meg csak maradjon vesztartalek. (Amugy kivancsi vagyok Matrix kezd-e majd a Zlatan ellen, nalam biztos
Forza Inter!!!!
- DaNi
Most legalább voltak támadásaink
azért az látszott ,hogy a sztár játékosainkban nincs az a tűz ami tavaly meg volt bennük ( erről részben benitez tehet az ő feladata ,hogy motiválja a játékosokat),kivétel Eto'o, Zanetti és Lucio bennük megvan az a nyerni akarás ami tavaly talán a kameruniban sok is egy kicsit, nagyon látszik rajta ,hogy ő viszi a csapatot a hátán és ezért minden szögből pedig lehet jobb lenne ha passzolna is. A fiatalok nagyon jól játszottak Santont kellett volna behozni Maicon helyére, meglátszott a játékunkon mikor Coutinho irányította a támadásokat, sokkal pergősebben játszottunk, Obi remekül segítette Zanettit a szűrésben és onnantól kezdve, hogy bejött sokkal ritkábban tudtak ellentámadásokat indítani, nagyon tetszett a játéka erőszakos és kemény volt rengeteg labdát szerzett.
Érdemes lenne átgondolni ,hogy a Milito, Sneijder, Maicon trio pihenőt kapjon a Lecce ellen és rendbe tegyék a dolgokat a fejekben.
Érdemes lenne átgondolni ,hogy a Milito, Sneijder, Maicon trio pihenőt kapjon a Lecce ellen és rendbe tegyék a dolgokat a fejekben.
- Süti
Teljesen szétesett a csapat, ez egy újabb mélypont, Benitez továbbra sem győzött meg semmiről az égvilágon, kínos döntetlenek, sérülések, sértődöttség a pályán stb.
Azt vettem észre, hogy nagyon önzőek a támadóink, kivétel nélkül mindegyik.
Eto'o, Milito, Sneijder, Pandev, Coutinho ész nélkül lő mindenhonnan. Coutinho-ban ég a bizonyítási vágy őrá nem neheztelek, de a többiek kicsit visszavehetnének...
Nem tudom mi a hír Sneijder lecseréléséről, de én biztos vagyok benne, hogy a szünetben veszekedés miatt szedte le Benitez.
Azt vettem észre, hogy nagyon önzőek a támadóink, kivétel nélkül mindegyik.
Eto'o, Milito, Sneijder, Pandev, Coutinho ész nélkül lő mindenhonnan. Coutinho-ban ég a bizonyítási vágy őrá nem neheztelek, de a többiek kicsit visszavehetnének...
Nem tudom mi a hír Sneijder lecseréléséről, de én biztos vagyok benne, hogy a szünetben veszekedés miatt szedte le Benitez.
- mike
versenyszellem írta:azért a komplett fórum 80% lehetne türelmesebb bőven!
Én a tegnapi meccsig az voltam.
Az a baj hogy párszor bevágták a képbe Rafát, és teljesen olyan volt mintha szarna az egészre
- csak is inter
Cupi írta:Azért azt se felejtsétek el, hogy év közben kurva nehéz jó edzőt találni, főleg olyat akit a játékosok elfogadnak és akit komolyan vesznek. Nem nagyon tudnék most ilyet mondani. Akik már most kirúgnák tudnak ilyet? Aki motiválná a játékosokat, tapasztalt és elismert...![]()
Bízzunk amíg lehet.
Forza Inter
Na azért ha vissza jönne Mourinho ő azért hamar beileszkedne...
- Nia
K.rva jó bü............
Semmi.Ez vereség kellett volna,hogy legyen.15 perc a végén ennyi volt a játék.Hazai pályán hetek óta 1 hajszál a vereség Még csak fel sem fedezem mit is akarnak játszani.Feltolni ennyire a védelmet.Ááááá
-3 ember ismét.Kedves Rafa a vallom,hogy a sok sérülés mögött mindig a rossz "edzésmunka" áll,mindig mindenhol.Eddig középpályánk nem volt most már hátvédsorunk nincs.Jövő héten meg Bilán.Bár állítólag 3an felépülnek,de mire lesz jó ha szerdán megint kidől 3 ember.Valami itt nagyon nem stimmel.
És még a balfasz kommentátor is felhúzott.11esnél szerintem eltalálta Eto'o bal lábát.
FORZA INTER
Semmi.Ez vereség kellett volna,hogy legyen.15 perc a végén ennyi volt a játék.Hazai pályán hetek óta 1 hajszál a vereség Még csak fel sem fedezem mit is akarnak játszani.Feltolni ennyire a védelmet.Ááááá
-3 ember ismét.Kedves Rafa a vallom,hogy a sok sérülés mögött mindig a rossz "edzésmunka" áll,mindig mindenhol.Eddig középpályánk nem volt most már hátvédsorunk nincs.Jövő héten meg Bilán.Bár állítólag 3an felépülnek,de mire lesz jó ha szerdán megint kidől 3 ember.Valami itt nagyon nem stimmel.
És még a balfasz kommentátor is felhúzott.11esnél szerintem eltalálta Eto'o bal lábát.
FORZA INTER
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.11.07. 10:41-kor.
- Baggio85
Aggasztó a sok sérülés, de nem lepődnék meg ha ezek azért lennének, mert Benitez nagyon kemény edzéseket tart. Ez lehet annak is az oka, hogy kicsit fáradtnak tűnik az egész csapat (legalábbis magához képest). Többször elhangzott már, hogy a csapat a VB-re készül, ott kell formában lenni. Ráadásul Benitez Angliából jött, ahol azért nagyobb iramhoz volt szokva, mint a Seria A. Erre persze csak a jövő ad választ, de ebből még a szezon 2. felére nagy előnyünk lehet, ha tényleg így van, csak mondjuk azért jó lenne ha addig versenyben is maradnánk és maradna játékos... Mert lehet, hogy ehhez a plusz terheléshez, már az idősebb játékosok nem tudnak igazából alkalmazkodni, anélkül, hogy ne sérülnének meg.
A tegnapi meccsről röviden annyi, hogy sikerült az első helyzetből gólt kapni, a 2. félidőben már el sem jöttek a kapuig. A támadó játékunkra meg egy szó van: ETO'O. Még szerencse, hogy ő formában van, de ettől már nagyon kiismerhető volt a játékunk, főleg a vége felé. Nem értem miért nem tartotta Santon kicsit jobban a szélét a jobb oldalon. Vagy az volt, hogy passzoljuk ki Eto'o-nak ő meg majd valahogy megoldja 2-3 ember mellett vagy középen erőltettük, ahol összesen kb. 18 játékos állt a 16-os előterében. Nem csoda, hogy majdnem minden kapuralövésünk elakadt. Milito-nak meg megint a lábában volt a győztes gól, mint a Juve ellen...Benne is maradt sajnos. Ez egy ilyen időszak. Nem kell pánikolni, a csapat mellett kell maradni, nincs még veszve semmi.
FORZA INTER!!!
Ui.: Jobbulást Walter!!!
A tegnapi meccsről röviden annyi, hogy sikerült az első helyzetből gólt kapni, a 2. félidőben már el sem jöttek a kapuig. A támadó játékunkra meg egy szó van: ETO'O. Még szerencse, hogy ő formában van, de ettől már nagyon kiismerhető volt a játékunk, főleg a vége felé. Nem értem miért nem tartotta Santon kicsit jobban a szélét a jobb oldalon. Vagy az volt, hogy passzoljuk ki Eto'o-nak ő meg majd valahogy megoldja 2-3 ember mellett vagy középen erőltettük, ahol összesen kb. 18 játékos állt a 16-os előterében. Nem csoda, hogy majdnem minden kapuralövésünk elakadt. Milito-nak meg megint a lábában volt a győztes gól, mint a Juve ellen...Benne is maradt sajnos. Ez egy ilyen időszak. Nem kell pánikolni, a csapat mellett kell maradni, nincs még veszve semmi.
FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2010.11.07. 10:33-kor.
- Nia
csak is inter írta:Cupi írta:Azért azt se felejtsétek el, hogy év közben kurva nehéz jó edzőt találni, főleg olyat akit a játékosok elfogadnak és akit komolyan vesznek. Nem nagyon tudnék most ilyet mondani. Akik már most kirúgnák tudnak ilyet? Aki motiválná a játékosokat, tapasztalt és elismert...![]()
Bízzunk amíg lehet.
Forza Inter
Na azért ha vissza jönne Mourinho ő azért hamar beileszkedne...
Csere Benítez Mourinhoért és még adunk 15 millát mi?
- Nia
Baggio85 írta: Nem kell pánikolni, a csapat mellett kell maradni, nincs még veszve semmi.
FORZA INTER!!!
Ja.Képek alapján jó pár hét,sajnos.Az ártó kívánságok mindig visszafelé sülnek el.
Én vagyok az örök optimizmus és türelem,tudod:) De ebben már annyira nem hiszek,persze nem azt mondom semennyire.De kezd aggasztóvá válni a sok hiányzó sérülés meg minden.
De persze kitartok hisz sokszor mondtam nem számít már a kupa,ahogy nekem eddig sem feltétlen
FORZA INTER
- Baggio85
Nia írta:Baggio85 írta: Nem kell pánikolni, a csapat mellett kell maradni, nincs még veszve semmi.
FORZA INTER!!!
Ja.Képek alapján jó pár hét,sajnos.Az ártó kívánságok mindig visszafelé sülnek el.
Én vagyok az örök optimizmus és türelem,tudod:) De ebben már annyira nem hiszek,persze nem azt mondom semennyire.De kezd aggasztóvá válni a sok hiányzó sérülés meg minden.
De persze kitartok hisz sokszor mondtam nem számít már a kupa,ahogy nekem eddig sem feltétlen
FORZA INTER
Bár ne lenne igazam, de van egy olyan érzésem, hogy nézhetünk egy új belső védő után (vagy Ranocchiát előbb ide kell hozni).
Az viszont biztos, hogy ha a köv. meccsekre nem épül fel 2-3 sérült, főleg a középpályán, akkor nagyon nehéz lesz... Főleg a Derby.
- Nia
Főleg,hogy szerdán is meccs.Ott is sérülhetnek le és valahogy nem hiszem,hogy nem fognak.a Milan ellen állítólag már lesz stanko meg Cuchu,csak kérdés ugyebár,hogy mennyire tudnak beszállni ennyi hét után.
- DaNi
Nia írta: Csak az a baj,hogy én sem tudnék senkit mondani Benítez helyet.Ti?
Reijkard, Lippi esetleg Spaletti vagy vmelyik olasz kiscsapat edzője esetleg Mihajlovic vagy Zenga
- Gabosska
- Kapcsolat:
DaNi írta:Nia írta: Csak az a baj,hogy én sem tudnék senkit mondani Benítez helyet.Ti?
Reijkard, Lippi esetleg Spaletti vagy vmelyik olasz kiscsapat edzője esetleg Mihajlovic vagy Zenga
"Reijkard" egy Milan bérenc seggarcz ide ne jöjjjön...bebizonyosodott, hogy a Barca a kerete miatt ment jól és nem miatta: kirugták és helyette a csődtömeg Hagit alkalmazták a törökök...nevetséges.
Benitezt kritizáljátok, mert nem mert kockáztatni, nem tökös....Spaletti örök életében egy féle focit játszodt a Romával, nem tudta soha, hogy mit jelent a változtatás ereje...
Mihajlovic, Zenga: szerintem te nem tudod hogy ők kik... nem vagy megelégedve egy BL győztes klasszissal (akinek csak tartalékos inter áll rendelkezésére, és kis ideje van nálunk csak), de kellenek az amatőr zöldfülűek...
Undorító az, hogy amikor a Werdert alázzuk, mindenki a fellegekben jár...egy kemény sérüléshullám gyangánt nem jönnek az eredmények és mindneki Benitez és Moratti nyakának esik...
Miért nem megy a játék? Mert ilyen Obik kell pályára álljanak. A fél csapat a Reálba, Barcába, ManU-ba és a nagy csapatokba még a padra sem férne fel (Pandev és a bandája).
Benitez hozott eddig jó pár érthetetlen döntést, de teljesen felrógta a Mou foct és újat akar felállítani....pár forduló ehhez nem elég...hogy mért kell nekünk más játékot játszani? Mert Moratti ezt kérte tőle...
Ott a pont.
- PetR
- Kapcsolat:
Azoknak akik védik Rafát: jó, ne küldjük el egyből, de akkor vegye észre hogy valamit változtatni kell. Mert eddig nem látom hogy próbálgatná a taktikákat, hanem egyet erőltet.
És legyen igazatok, lendüljön bele a csapat! De ha esetleg nagyon lemaradnánk a bajnokságban, és a klub VB-t is elveszítjük, érdemes lenne szétnézni a mozdítható edzők közt, nekem ez a véleményem.
Forza Inter!
És legyen igazatok, lendüljön bele a csapat! De ha esetleg nagyon lemaradnánk a bajnokságban, és a klub VB-t is elveszítjük, érdemes lenne szétnézni a mozdítható edzők közt, nekem ez a véleményem.
Forza Inter!
- Baggio85
PetR írta:és a klub VB-t is elveszítjük
Na erről inkább ne is beszéljünk!!! Szerintem idén a VB megnyerése minden más cím előtt áll. Legalábbis nálam biztos és szerintem Morattinál is. Decemberben az Inter-nek Világbajnoknak kell lennie!!!
- Youme
- Adminisztrátor
DaNi írta:Nia írta: Csak az a baj,hogy én sem tudnék senkit mondani Benítez helyet.Ti?
Lippi kizárt. Ő sem vállalná ez 10000000%.
Reijkard Benitez rasztásítva.
- Dris
PetR írta:Azoknak akik védik Rafát: jó, ne küldjük el egyből, de akkor vegye észre hogy valamit változtatni kell. Mert eddig nem látom hogy próbálgatná a taktikákat, hanem egyet erőltet.
Forza Inter!
sztem nem erőltet semmit mert nincs is kivel gyakorolni. gondolom nem obira és a tartalékokra építene ha a többiek egészségesek lennének. amíg a nagyja nem volt sérült sztem biztató volt a játék és meg is tudtuk csinálni helyek közzel amiket kigondolt. gondolok itt a werder ellen, tottenham elleni első félidő stb...
nem kell beszarni.
98ban mikor megnyertük az Uefa kupát televoltunk rohadt jó játékosokkal.következő évben 8. hely és egy valag edző váltotta egymást.És megállt a világ?
nem...
Az jobb lenne ha idehívnánk valakit aki még soha életében semmit nem nyert aztán két hónap múlva hozhatnánk egy újat?
- Gabosska
- Kapcsolat:
PetR írta:Azoknak akik védik Rafát: jó, ne küldjük el egyből, de akkor vegye észre hogy valamit változtatni kell. Mert eddig nem látom hogy próbálgatná a taktikákat, hanem egyet erőltet.
Forza Inter!
Várjuk meg, hogy a padon Tiágó Mották legyenek és ne Obiorák...jelen pillanatban nem áll rendelkezésére olyan játékosállomány, amivel lehetne betyárkodni. Én ennek örülök: tutira igazolunk télen (csak kérdéses, hogy mennyire megyünk a minőségre?)
Én még bízok Benitezben: idén volt pár olyan mérkőzésünk, amelyeken lehidalt minden Interista...Benitez előtt az a tény, hogy az ellenfél 16osán belül passzolgassunk, nem létezett (illetve én csak a Mancio éra kezdetétől vagyok Interista, azóta ilyesmit nem tapasztaltam).
Mounak idő kellett...adjuk ezt meg Beniteznek is
Ne feledjük, Mou is egy jó átigazolási szezon után tette gigásszá a csapatot...
- mike
Roberto Mancini
Úgyis kiáll a rúdja a city-nél.
Scudettóra teljesen jó ő is, mostmár nekem az a lényeg
- Gabosska
- Kapcsolat:
mike írta:DaNi írta:Nia írta: Csak az a baj,hogy én sem tudnék senkit mondani Benítez helyet.Ti?
Roberto Mancini![]()
Úgyis kiáll a rúdja a city-nél.
Scudettóra teljesen jó ő is, mostmár nekem az a lényeg
A Mancios időkből egy valami hiányzik nekem: az a rengeteg szögletből szerzett gól...szerintem Mou és Benitez megtiltották a játékosoknak, hogy szögletből minden második meccsen gólt szerezzünk....