Ha beszállhatok. A kettő között van az igazság szerintem. Lesznek problémák a juvenal is , sok az oreg jatekos akik konnyebben serulnek, nekik is Pirlo utan mas ritmust kell felvenni, 90 pont azert tulzas egy ilyen kiegyenlitett bajnoksagban. Az sem tuti , hogy , Chiesa Allegri rendszereben is annyira jo lesz mint tavaly, Dybala is serulekeny , Morata is az eb-n nyujtott teljesitmenyevel tukrozte mire kepes. Ettol fuggetlenul erosek, de a masodik felidoben szepen eltaktikazta magat Allegri is. Neki is felkell venni a ritmust. Nalunk is vannak gondok , lesznek is, de szepen venni kell az akadalyokat es nem lehet gond. Nagyjabol egy szintre rakom magunkat a csalókkal.CsaSzi9294 írta: ↑2021.08.22. 22:10Én is néztem, nekem egy lelketlen semmi volt amit mutattak, főleg a második félidőben.Anonym alkesz írta: ↑2021.08.22. 22:02Néztem a meccset, egyáltalán nem gyengék. 90 pont körül lesznek ezzel az edzővel, ismerni kell a múltját illetve a mai eseményeket.CsaSzi9294 írta: ↑2021.08.22. 20:30
Senki nem ír le senkit, de akkor is gyengék voltak ma. Na. Ne ragozzuk már tovább...![]()
![]()
Utana van egy sűrű mezőny Lazioval, Atalantaval, Milannal, Napolival es eleinte talan a Roma is eros lesz.