Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- sly89
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Ez a meccs nem tett jót az egészségemnek. Ugyanakkor az X-re nem lehet panasz szerintem, és nem is szégyen az Atalanta ellen, azonban nyerhető meccs lett volna.
Calha, De Vrij, Dzeko nagyon gyengék voltak, viszont eszméletlen, hogy Barella és Brozovic mit dolgozik a kozéppályán. Dumfriestől elnézést kérek, úgy gondolom lassan itt az ideje, hogy kezdőként számoljunk vele - sokkal veszélyesebb mint Darmian.
Bár De Vrij hibázott, és gyenge volt, csapatszinten kell megtanulni védekezni, ne a védőnk egyéni képességeire hagyatkozzunk (nekik is lehet és van is rossz napjuk).
Handát a gólok miatt nem hibáztatom, ugyanakkor jópár labdánál csak mozizott, amiből kis balszerencsével gól is lehetett volna.
A tizit Dzekonak kellett volna lőnie, mert ő talán ésszel helyezte volna, nem bikázza mint Di Marco (akitől én továbbra sem vagyok elragadtatva, beadásai és szabadrúgásai jók, de itt ki is merül)
A meccs egyértelműen megmutatta, hogy kell egy csatár és középpályára egy Barellához hasonló játékos.
Calha, De Vrij, Dzeko nagyon gyengék voltak, viszont eszméletlen, hogy Barella és Brozovic mit dolgozik a kozéppályán. Dumfriestől elnézést kérek, úgy gondolom lassan itt az ideje, hogy kezdőként számoljunk vele - sokkal veszélyesebb mint Darmian.
Bár De Vrij hibázott, és gyenge volt, csapatszinten kell megtanulni védekezni, ne a védőnk egyéni képességeire hagyatkozzunk (nekik is lehet és van is rossz napjuk).
Handát a gólok miatt nem hibáztatom, ugyanakkor jópár labdánál csak mozizott, amiből kis balszerencsével gól is lehetett volna.
A tizit Dzekonak kellett volna lőnie, mert ő talán ésszel helyezte volna, nem bikázza mint Di Marco (akitől én továbbra sem vagyok elragadtatva, beadásai és szabadrúgásai jók, de itt ki is merül)
A meccs egyértelműen megmutatta, hogy kell egy csatár és középpályára egy Barellához hasonló játékos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sly89 2021.09.25. 20:05-kor.
- Festa
Vkszont ha berúgja Di Marco akkor meg hős lehetett volna.Az ilyen kicentizett meccseket kellen behúzni.CsaSzi9294 írta: ↑2021.09.25. 20:02 Mai top 3 részemről:
Legjobb:
Barella
Brozo
Lau
leggyengébb:
Calha
Skriniar
Dimarco
- interfan
- Dan-i-nter
Azt hiszem igazságos eredmény született, bár szerintem az Atalanta ma ezt jobban akarta, illetve érdemelte volna meg mint mi. Ha kikapunk se lehetne egy rossz szavunk, mert elképesztő mennyiségű hiba volt mind elől, mind hátul.
Chanaloglu 0 már nem először, illene padra szorulnia. Dzeko-t se értem miért kell minden meccset végigjátszania 35 évesen.
Akinek jár a dicséret az Barella illetve Brozovic. Az olasz nagyon ki van hajtva, ez látszott rajta már a 80. perc környékén, pedig neki is komoly kondija van. Brozovic-ot meg lehet nem szeretni, de ma is megállás nélkül fut fel-alá 90 percen keresztül.
Sűrű a menetrend, jó lenne ha Inzaghi értelmesen rotálná a keretet, mégha szűk is a pad, mert sokakon látszik, hogy túl vannak hajtva.
Chanaloglu 0 már nem először, illene padra szorulnia. Dzeko-t se értem miért kell minden meccset végigjátszania 35 évesen.
Akinek jár a dicséret az Barella illetve Brozovic. Az olasz nagyon ki van hajtva, ez látszott rajta már a 80. perc környékén, pedig neki is komoly kondija van. Brozovic-ot meg lehet nem szeretni, de ma is megállás nélkül fut fel-alá 90 percen keresztül.
Sűrű a menetrend, jó lenne ha Inzaghi értelmesen rotálná a keretet, mégha szűk is a pad, mert sokakon látszik, hogy túl vannak hajtva.
- PellerG
Sahtar ellen ezt tenném fel:
Handanovic
Skriniar-De Vrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozovic-Vecino-Dimarco
Lautaro-Dzeko
Handanovic
Skriniar-De Vrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozovic-Vecino-Dimarco
Lautaro-Dzeko
- interfan
Melysegsen egyetertek minden egyes szoval.Dan-i-nter írta: ↑2021.09.25. 20:06 Azt hiszem igazságos eredmény született, bár szerintem az Atalanta ma ezt jobban akarta, illetve érdemelte volna meg mint mi. Ha kikapunk se lehetne egy rossz szavunk, mert elképesztő mennyiségű hiba volt mind elől, mind hátul.
Ettol jobban nem lehett volna osszefoglalni.
- CsaSzi9294
Ez így van, de nálam egy tizenegyest egy 7,3x2,4 méteres kapuba kihagyni, főleg, hogy győztes gól lehetett volna, nekem nem fér bele. Ettől még szeretem Dimarcot, de ez miatt nálam bekerült a 3 gyenge közé. A kis és okos gól is gól.Festa írta: ↑2021.09.25. 20:05Vkszont ha berúgja Di Marco akkor meg hős lehetett volna.Az ilyen kicentizett meccseket kellen behúzni.CsaSzi9294 írta: ↑2021.09.25. 20:02 Mai top 3 részemről:
Legjobb:
Barella
Brozo
Lau
leggyengébb:
Calha
Skriniar
Dimarco
- Festa
Sajnos eddig azt se tudja mi lenne a dolga.Nem találja a helyét.
Akkor lehet értékelni ha valaki a szögletből gólt szerez.
Lehet egy egészséges Vidal hasznosabb lenne.
Inzaghi ma hibázott 2 helyen is.
1.Egy éleshelyzetben a nem alap kezdő Di Marco rúgta a tizenegyest???
2.Sánchezt Lautaro és nem Dzeko helyett hozta be.
3.Az Atalantát mi hoztul fel .A középpályás védekezés ma nagyon hézagos volt.
Lélektanilag fontos volt,hogy nem kaptunk ki,de úgy nagyon keserű a szánk íze ha arra gondolunk,hogy milyen korán megszereztük a vezetést.
,,
- mike
Dzeko már sokadik meccsen homály, de amíg összekapar a meccseken 1-1 gólt, addig kevés a fogás rajta. Az tény hogy bántóan darabos, és körülményes, de nem nagyon van más.
Itt hibáztunk sztem.
Calha tényleg gyenge volt, de nem temetném. Viszont le lehetne ültetni 1-2 meccsre, lehet jót tenne neki.
A védőinket is pihentetni kell majd, mert kinyiffannak.
Hiányozni fog ez a 2 pont...
Itt hibáztunk sztem.
Calha tényleg gyenge volt, de nem temetném. Viszont le lehetne ültetni 1-2 meccsre, lehet jót tenne neki.
A védőinket is pihentetni kell majd, mert kinyiffannak.
Hiányozni fog ez a 2 pont...
- CsaSzi9294
1;
Igen, én szerintem Perisicnek kellett volna rúgnia. Dzeko gyenge tizenegyes rugó, már a Rómában is az volt, ezt így megértem. Perisic rutinosan elgurított volna Musso mellett.
2; Érthetetlen.
3; Szerintem nem csak a kp volt az. Az első Atalanta gól Skriniáré volt, 4 méterre volt és nézte ahogy közeledik a játékos és ellövi mellette a labdát. Szépen végig nézte. A 3. gólban is benne volt, DeVrij az első lövést próbálta blokkolni, a szlovák csak állt a 11es pontná, így teljesen szabadon maradt az a poszt, amit ugye a holland nem tudott fogni, még Skriniar üresen állt. Nem szidni akarom leendő kapitányunkat, neki is lehet gyengébb meccse, de ugyan úgy benne volt a gólokba, mint a kp az eladott labdákkal.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2021.09.25. 20:28-kor.
- mike
Beteg vagy ?CsaSzi9294 írta: ↑2021.09.25. 20:23 Igen, én szerintem Perisicnek kellett volna rúgnia.
Perisic rutinosan elgurított volna Musso mellett.
Perisicre bíznál bármit ?
Nem jellemző ez rád
- CsaSzi9294
Szükség törvényt bont.mike írta: ↑2021.09.25. 20:25Beteg vagy ?CsaSzi9294 írta: ↑2021.09.25. 20:23;
Igen, én szerintem Perisicnek kellett volna rúgnia.
Perisic rutinosan elgurított volna Musso mellett.![]()
Nem jellemző ez rád![]()
- PellerG
Marotta a meccs előtt elmondta, Onana egy érdekes lehetőség, de nekünk nagyszerű kapusunk van Handanovic személyében.
Firenzében ő is kellett a sikerhez, de remélem a háttérben dolgozunk az ügyön, mert ma is voltak dolgai...
Firenzében ő is kellett a sikerhez, de remélem a háttérben dolgozunk az ügyön, mert ma is voltak dolgai...
- Festa
Lehet Perisic is berúgta volna,de Di Marcora ilyen nagy téttel bíró tizit nem bíztam volna.CsaSzi9294 írta: ↑2021.09.25. 20:26Szükség törvényt bont.mike írta: ↑2021.09.25. 20:25Beteg vagy ?CsaSzi9294 írta: ↑2021.09.25. 20:23;
Igen, én szerintem Perisicnek kellett volna rúgnia.
Perisic rutinosan elgurított volna Musso mellett.![]()
Nem jellemző ez rád![]()
![]()
Nagy Pedch ,hogy Lautaro az elsőszámú lövőnk nem volt a pályán,mert akkor ez a meccs 3-2 ide.
- mike
Vagy Calha, aki bár gyenge volt, de a pontrúgásai bármikor meccseket hozhatnak.
Én Brozora vagy DeVrijre bíztam volna.
Persze utólag könnyű, de látszott hogy az atalantások húzták az időt, és Dimarco lenyúlt megigazítani a labdát. Ott mondtam páromnak, tuti hogy kihagyja....
- Baggio85
Pont azért nem Dimarconak kellett volna lőnie, amiért kihagyta: felelőtlenség ilyen helyzetben azt a megoldást választani, hogy felrúgom a léc alá a labdát, mert bármennyire jó a rúgótechnikája, 11es rúgásnál, főleg ilyen kiélezett helyzetben, nem ez a döntő. Persze kihagyhatta volna bárki más, de pl. Lukaku az összes 11esét belőtte, anélkül, hogy túl variálta volna. És ez a lényeg, hogy ezt úgy kellett volna lőni, hogy a legnagyobb eséllyel gól lehessen. Ebben a kivitelezésben bőven benne volt ez a kockázat.
- Cupi
Igen pont ez volt a gáz....nem az a baj kimarad /illetve persze szar/ hanem az, hogy miért ilyen megoldást választ aminél benne van kimarad....Lukaku nem kicsit volt tapasztaltabb mint az olasz fiatalunk de mégis a legtöbb esetben a tutit választotta....88. percben győztes gól lehetett volna és izomból a léc alá akarod lőni.....nem tudom...kicsit nagyképű és felelőtlen...Baggio85 írta: ↑2021.09.25. 20:46 Pont azért nem Dimarconak kellett volna lőnie, amiért kihagyta: felelőtlenség ilyen helyzetben azt a megoldást választani, hogy felrúgom a léc alá a labdát, mert bármennyire jó a rúgótechnikája, 11es rúgásnál, főleg ilyen kiélezett helyzetben, nem ez a döntő. Persze kihagyhatta volna bárki más, de pl. Lukaku az összes 11esét belőtte, anélkül, hogy túl variálta volna. És ez a lényeg, hogy ezt úgy kellett volna lőni, hogy a legnagyobb eséllyel gól lehessen. Ebben a kivitelezésben bőven benne volt ez a kockázat.
- CsaSzi9294
Féltem a csapatot, mert nagyon kemény meccsek jönnek.
Sahtar (i) Sass (i), Lazio (i)
Mindegyik idegenben és a kp már most csapágyasra van hajtva, cserénk kvázi nincs rá.
Nem lenne jó ha ez a 3 meccs gödörbe taszítana minket. Félre értés ne essék, nem temetem a csapatot, de elég sok gólt kapunk (amellett persze sokat lövünk) és nem mindig lesz szerencsénk.
A Sahtart jó lenne hamar lerendezni kedden, de a fáradtság miatt nem lesz egy egyszerű menet az sem.
Sahtar (i) Sass (i), Lazio (i)
Mindegyik idegenben és a kp már most csapágyasra van hajtva, cserénk kvázi nincs rá.
Nem lenne jó ha ez a 3 meccs gödörbe taszítana minket. Félre értés ne essék, nem temetem a csapatot, de elég sok gólt kapunk (amellett persze sokat lövünk) és nem mindig lesz szerencsénk.
A Sahtart jó lenne hamar lerendezni kedden, de a fáradtság miatt nem lesz egy egyszerű menet az sem.
- Festa
Sajnos a középpályán egy lyuk is elég miközben a Brozo-Barella páros szarrá hajtja magát viszont Calhangolu meg már már emberhátrány.Amúgy tavaly is volt egy iksz az Atalantával mégis bajnok lettünk.Viszont akkor lett stabíl a védekezés amikor Eriksen lett a kezdő Vidal helyett.Most azt gondolaom (aztán cáfoljon rám),hogy HC lesz az akit váltani kell a kezdőtizenegyben.sly89 írta: ↑2021.09.25. 20:03 Ez a meccs nem tett jót az egészségemnek. Ugyanakkor az X-re nem lehet panasz szerintem, és nem is szégyen az Atalanta ellen, azonban nyerhető meccs lett volna.
A Bologna meccs után nagyon fura,hogy a Dumfries,Di Marco páros nem lett fix kezdő.Perisicnek lehet,hogy nagya rutinja,de még mindig csak kényszerposzton játszik.
Most nagyon fontos lenne,hogy a Bl-ben meglegyen a 3 pont mert különben ott is görcsölni fogunk.
Egy Coming out.
A nap talánya,hogy miért ö rúgta,de remélem legalább Inzaghi tudja a választ.
- interfan
Ertekelesek:
-Sky:
Martinez 7,5
Barella 7,5
Brozovic 6,5
Dumfries 6
Dimarco 6
Vecino 6
Bastoni 5,5
DeVrij 5,5
Darmian 5,5
Perisic 5,5
Dzeko 5,5
Skriniar 5
Calhanoglu 5
Handanovic 4,5
-Tuttomercatoweb:
Martinez 7
Dzeko 7
Barella 6,5
Dimarco 6,5
DeVrij 6
Darmian 6
Dumfries 6
Vecino 6
Brozovic 6
Bastoni 5,5
Calhanoglu 5,5
Perisic 5,5
Skriniar 5
Handanovic 4,5
-FcInternews:
Barella 6,5
Martinez 6,5
Dzeko 6,5
Bastoni 6
Dimarco 6
Skriniar 6
DeVrij 6
Dumfries 6
Brozovic 6
Vecino 6
Perisic 6
Darmian 5,5
Calhanoglu 5
Handanovic 4
-FcInter1908:
Martinez 7,5
Barella 7
Dzeko 6,5
Dumfries 6,5
DeVrij 6
Perisic 6
Dimarco 6
Vecino 6
Bastoni 5,5
Darmian 5,5
Brozovic 5,5
Skriniar 5
Handanovic 5
Calhanoglu 5
-Calciomercato.com:
Martinez 7,5
Barella 7,5
DeVrij 6,5
Dumfries 6,5
Brozovic 6,5
Vecino 6,5
Calhanoglu 6
Perisic 6
Bastoni 5,5
Dimarco 5,5
Skriniar 5,5
Dzeko 5,5
Handanovic 5
Darmian 5
-Calciomercato.it:
Barella 7,5
Martinez 7
Brozovic 6,5
Dzeko 6,5
Vecino 6
Bastoni 5,5
DeVrij 5,5
Handanovic 5,5
Darmian 5,5
Dumfries 5,5
Perisic 5,5
Dimarco 5
Skriniar 5
Calhanoglu 4,5
-Sky:
Martinez 7,5
Barella 7,5
Brozovic 6,5
Dumfries 6
Dimarco 6
Vecino 6
Bastoni 5,5
DeVrij 5,5
Darmian 5,5
Perisic 5,5
Dzeko 5,5
Skriniar 5
Calhanoglu 5
Handanovic 4,5
-Tuttomercatoweb:
Martinez 7
Dzeko 7
Barella 6,5
Dimarco 6,5
DeVrij 6
Darmian 6
Dumfries 6
Vecino 6
Brozovic 6
Bastoni 5,5
Calhanoglu 5,5
Perisic 5,5
Skriniar 5
Handanovic 4,5
-FcInternews:
Barella 6,5
Martinez 6,5
Dzeko 6,5
Bastoni 6
Dimarco 6
Skriniar 6
DeVrij 6
Dumfries 6
Brozovic 6
Vecino 6
Perisic 6
Darmian 5,5
Calhanoglu 5
Handanovic 4
-FcInter1908:
Martinez 7,5
Barella 7
Dzeko 6,5
Dumfries 6,5
DeVrij 6
Perisic 6
Dimarco 6
Vecino 6
Bastoni 5,5
Darmian 5,5
Brozovic 5,5
Skriniar 5
Handanovic 5
Calhanoglu 5
-Calciomercato.com:
Martinez 7,5
Barella 7,5
DeVrij 6,5
Dumfries 6,5
Brozovic 6,5
Vecino 6,5
Calhanoglu 6
Perisic 6
Bastoni 5,5
Dimarco 5,5
Skriniar 5,5
Dzeko 5,5
Handanovic 5
Darmian 5
-Calciomercato.it:
Barella 7,5
Martinez 7
Brozovic 6,5
Dzeko 6,5
Vecino 6
Bastoni 5,5
DeVrij 5,5
Handanovic 5,5
Darmian 5,5
Dumfries 5,5
Perisic 5,5
Dimarco 5
Skriniar 5
Calhanoglu 4,5
- matrix23
Gondolom azért Dimarco lőtte, mert edzéseken jól lövi. Ilyen egyszerű.
- Festa
Érdekes az értékelés.
Brozovic,Barella és Lautaro a legjobbak között volt viszont Dzeko ha nem rúg gólt akkor a mezönylegrosszabb játékosa volt.
Nincs már a megfelelő sebessége arra jógyhogy tizenhatoson belül megtaláljuk,de hosszútávon lehet jobb lenne egy Correa-Lautaro páros.
Dumfries pedig a kezdőbe kell.Darmian nagyon jó beugró ember,de nem stabíl ember.
Brozovic,Barella és Lautaro a legjobbak között volt viszont Dzeko ha nem rúg gólt akkor a mezönylegrosszabb játékosa volt.
Nincs már a megfelelő sebessége arra jógyhogy tizenhatoson belül megtaláljuk,de hosszútávon lehet jobb lenne egy Correa-Lautaro páros.
Dumfries pedig a kezdőbe kell.Darmian nagyon jó beugró ember,de nem stabíl ember.
-
cuchu11
Nem láttam a meccset, csak most az összefoglalót. Handáról nem sok szót ejtetek, pedig szerintem a 2. gól tisztán az övé volt. Az értékelések szerint az újságírók is így látják.
- CsaSzi9294
De nem értem, hogy miért? Örült, hogy az első lövést elérte és nem ment be. A kipattanót én nem varrnám a nyakába.
Vagy rosszul gondolom?
- interfan
Egyetertek.Festa írta: ↑2021.09.25. 21:07 Érdekes az értékelés.
Dzeko a goljan kivul megint -1ember volt, rengeteg tamadas es helyzet ment el rajta.
Remelem Inzaghi belatja azt is, hogy Dumfries a kezdobe valo.
- Cupi
Középre ütötte de egy erős lövés volt. Ez nem az ő gólja....miért volt egy ember tök üresen aki mehetett a kipattanóra? Védőket is kérdezzük meg....
- CsaSzi9294
- Inter101
Azért volt az övé mert a lövés erős volt de igazából középre ment, lehetett volna máshova ütnie.
Nem akarom a nyakába varrni mert nagyon nem rajta ment el!
Inzaghi alatt úgy néz ki hogy ilyen nyílt sisakos játék lesz! Szerintem nem várható bunker védelem!
Rengeteg rossz passz volt! Így egy Atalanta ellen nem lehet nyerni, illetve lehetett volna
Nem akarom a nyakába varrni mert nagyon nem rajta ment el!
Inzaghi alatt úgy néz ki hogy ilyen nyílt sisakos játék lesz! Szerintem nem várható bunker védelem!
Rengeteg rossz passz volt! Így egy Atalanta ellen nem lehet nyerni, illetve lehetett volna
- CsaSzi9294
Dumfries szépen lassan beverekszi magát a kezdőbe, ahogy szerintem Vecino is átveszi a török helyét ha így folytatja. A holland nekem nagyon szimpatikus, inkább támadóbb, mint védekezőbb, ami miatt inkább emlékeztem Hakimire.
Azért egy Milinkovic-Savic mekkorát dobna ezen a kpn. Mondjuk Calha helyett. Bocsi csak álmodozom…
Azért egy Milinkovic-Savic mekkorát dobna ezen a kpn. Mondjuk Calha helyett. Bocsi csak álmodozom…
- sly89
De Vrij kifutott róla, már a lövés helyett is simán lehetett volna annak az embernek passzolniuk, es az is ugyanugy gol. Szerintem se Handáé volt a 2 gól, ettől függetlenül tőle lehetett volna tobb is.
- Festa
Dzeko 6 forduló alatt 5 gólt rúgott és második a góllövő listán,de mezönyben azért nem túl acélos.Félpályás megindulásokat ne várjunk tőle,de nekem olyan mint Icardi volt azaz ha gólt rúg akkor szeretjük ha meg abből a három gólhelyzetből egyet sem értékesít akkor egy fos. Sajnos ezeket a nagyon szoros meccseket 1-1 szerencsés momentummal megkéne nyerni különben nem dédelgessünk scudettos álmokat.
A tizenegyes egy ilyen éles meccsen óriás sansz volt.Élni kéne ezzekel,mert a bajnokságban sok rosszul lejátszott meccs van amit a bajnokok megnyernek.Lehet látványos most a támadójáték,de sajnos ha mindig kapunk 1-2 gólt akkor arra nem lehet alapozni,hogy mindig eggyel többbet rúgunk.Kellenek az 1-0 vagy 2-0-ra megnyert meccsek is.
Hadnanovics ma nem volt annyira rossz,de ha nincs kint a labda és 3-2 az Atalantának akkor abban ő is sáras lett volna.
A tizenegyes egy ilyen éles meccsen óriás sansz volt.Élni kéne ezzekel,mert a bajnokságban sok rosszul lejátszott meccs van amit a bajnokok megnyernek.Lehet látványos most a támadójáték,de sajnos ha mindig kapunk 1-2 gólt akkor arra nem lehet alapozni,hogy mindig eggyel többbet rúgunk.Kellenek az 1-0 vagy 2-0-ra megnyert meccsek is.
Hadnanovics ma nem volt annyira rossz,de ha nincs kint a labda és 3-2 az Atalantának akkor abban ő is sáras lett volna.
- Festa
Dzeko amúgy több gólt rúgott az Interben mint bárki az agyon sztárolt psg-ben.
- Nerazzurri
Az lehet, de Dzeko kombinatív játékra alkalmatlan. Nem tud passzolni, általában körülményes és rossz döntéseket hoz. Megtartani sem tudja. Fejelni elvileg tud, kivéve ma.
Szóval mégegyszer nem a gólok számával van a baj, hanem azzal, hogy szinte végig -1 ember..
Szóval mégegyszer nem a gólok számával van a baj, hanem azzal, hogy szinte végig -1 ember..
-
Francesco
Ami nekem az első hat fordulót követően feltűnő:
- Handanovic -bár nem mennek rajta el meccsek- sürgősen pótlásra szorul, mert egyre lassabb. Ez a szezon még oké de a következő...
- A védelem nem tudja azt a szintet hozni mint tavaly, mert a középpálya jóval támadóbb.
- A középpálya jóval támadóbb ugyan, de Calha az első meccset leszámítva iszonyatosan nagy fék, pedig neki kéne pörgetni a csapatot.
- Barella és Brozovic eddig remek. Vecino is több meccsen biztatóan szállt be.
- Dumfries és Dimarco nem értem miért nem kezd, mondjuk Perisic és főleg Darmian is jobb, mint gondoltam. Viszont egy Bologna elleni meccs után maradhattak volna a kezdőben...
- Lautaro ahogy korábban írtam szintugrás előtt van, remélem nem veri le a lécet.
- Correa első meccse non plus ultra volt, azóta...
- Dzeko sok gólt lő, de nem érzi a csapattársakkal való összjátékot, ami fura, mert ő erről is volt híres. Remélem ez változik. Valamint több helyzetet használ ki.
- Az eddigi eredmények rendben vannak, Inzaghi pár húzása furcsa, de nem akarok pálcát törni felette, mert mi nem vagyunk ott az edzéseken.
- Az Atalanta és úgy általában a bajnokesélyes csapatok ellen belefér az X és az a legfontosabb, hogy többlet pontot ne hozzanak rajtunk. Az olasz bajnokságot a kicsik ellen lehet megnyerni.
- Kicsit stabilabbnak kéne lenni hátul, mindezt úgy hogy ne menjen a támadójáték rovására. Na ez lesz a nehéz.
Szurkoló vagyok, lesz olyan, mikor szidni fogom Inzaghi-t, de akkor is örülök neki, hogy ő van itt és nem Conte. Akkor is így lesz, mikor egy egy meccs után visszasírom majd az 1-0-ákat.
Idén nem elvárás a bajnoki cím de nagyon fog fájni ha nem jön össze mert ez nem egy erős bajnokság most. Ugyanakkor új edző van, több távozó és érkező, idő kell még hogy minden flottul menjen, de eddig biztató a csapat. Viszont pár rangadót nyerni kell a nagyok ellen. A következő három meccsből 9 pontot várok, ha ez megvan akkor azzal rárúgjuk az ajtót a mezőnyre.
- Handanovic -bár nem mennek rajta el meccsek- sürgősen pótlásra szorul, mert egyre lassabb. Ez a szezon még oké de a következő...
- A védelem nem tudja azt a szintet hozni mint tavaly, mert a középpálya jóval támadóbb.
- A középpálya jóval támadóbb ugyan, de Calha az első meccset leszámítva iszonyatosan nagy fék, pedig neki kéne pörgetni a csapatot.
- Barella és Brozovic eddig remek. Vecino is több meccsen biztatóan szállt be.
- Dumfries és Dimarco nem értem miért nem kezd, mondjuk Perisic és főleg Darmian is jobb, mint gondoltam. Viszont egy Bologna elleni meccs után maradhattak volna a kezdőben...
- Lautaro ahogy korábban írtam szintugrás előtt van, remélem nem veri le a lécet.
- Correa első meccse non plus ultra volt, azóta...
- Dzeko sok gólt lő, de nem érzi a csapattársakkal való összjátékot, ami fura, mert ő erről is volt híres. Remélem ez változik. Valamint több helyzetet használ ki.
- Az eddigi eredmények rendben vannak, Inzaghi pár húzása furcsa, de nem akarok pálcát törni felette, mert mi nem vagyunk ott az edzéseken.
- Az Atalanta és úgy általában a bajnokesélyes csapatok ellen belefér az X és az a legfontosabb, hogy többlet pontot ne hozzanak rajtunk. Az olasz bajnokságot a kicsik ellen lehet megnyerni.
- Kicsit stabilabbnak kéne lenni hátul, mindezt úgy hogy ne menjen a támadójáték rovására. Na ez lesz a nehéz.
Szurkoló vagyok, lesz olyan, mikor szidni fogom Inzaghi-t, de akkor is örülök neki, hogy ő van itt és nem Conte. Akkor is így lesz, mikor egy egy meccs után visszasírom majd az 1-0-ákat.
Idén nem elvárás a bajnoki cím de nagyon fog fájni ha nem jön össze mert ez nem egy erős bajnokság most. Ugyanakkor új edző van, több távozó és érkező, idő kell még hogy minden flottul menjen, de eddig biztató a csapat. Viszont pár rangadót nyerni kell a nagyok ellen. A következő három meccsből 9 pontot várok, ha ez megvan akkor azzal rárúgjuk az ajtót a mezőnyre.
-
R9.
-
R9.
nord vegig dimarcot es dzekot eltette 
- interfan
Itt kicsit mast irnak Dzeko "elteteserol".
Inkabb a kifutyulest emelik ki amit Dzeko kapott.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... hi-lukaku/
Ahogy kiemelik, ket nagy helyzetet is kihagyott az elejen, amivel akar el is donhettuk volna a meccset.
Majd Dzeko szinte minden egyes helyzetben rossz megoldast valasztott.
Vegezetul pedig 16 labdat adott el, tobbet mint az osszes Inter jatekos.
-
RenciDavid
Többen nem értik, hogy miért Dimarco volt kijelölve 11es rúgónak. Nekik mondom,hogy ő nagyon jól végzi el ezeket, annak idejen az olasz utánpótlás válogatottakban (u21,u20,u19) is rendre ő volt kijelölve. Sajnos most így jött ki, de én odaállítanám legközelebb is.
- interfan
Az a helyzet, hogy Handanovic mar evek ota "surgosen potlasra szorul".
Nem hogy ez az a szezon "oke", hanem mar a tavalyi sem volt oke, nem hogy az idei.
A sors elkepeszto pechje, hogy most kerultunk ekkora szarba, es a kapus poszt volt az amire ugy ahogy van szartuk, mert ha eladasbol is volt barmi penz azt mashova tettuk.
Milyen jo lett volna ha pl egy Maignant 13m-ert mi tudunk iden leigazolni.
De mint latjuk Musso is nagyon stabil, es 20m nem volt nagy penz erte.
Vagy tavaly Mendy 24m-ert ment a Chelseabe.
Sajnos az elmult evekben is egyre komolyabban es latvanyosabban esik vissza.
Lassan mar odaerunk, hogy nem hogy egy atlagot nem tud hozni, hanem kifejezetten gyenge.
Elmult evek atlagai:
2020/21: 5.867
2019/20: 6.156
2018/19: 6.346
2017/18: 6.362
Iden eddig 5.642 az atlaga, mindezt 7db meccs utan, amivel kiemelkedoen a leggyengebb atlagunkat hozza.
Dehat valljuk be, 38. evet tapossa, ezert nem is meglepo ez.
- Inter101
Csak az nem követ el hibát aki nem csinál semmit!!RenciDavid írta: ↑2021.09.26. 09:05 Többen nem értik, hogy miért Dimarco volt kijelölve 11es rúgónak. Nekik mondom,hogy ő nagyon jól végzi el ezeket, annak idejen az olasz utánpótlás válogatottakban (u21,u20,u19) is rendre ő volt kijelölve. Sajnos most így jött ki, de én odaállítanám legközelebb is.
Viszont ha bajnokok akarunk lenni az ilyen és ehhez hasonló helyzetekből muszáj jól kijonni!
Conte stílusa ezzel a csapattal nem lenne eredményes, hiszen távozott az általa játszott taktika 2 fő eleme!
Inzaghi sokkal de sokkal támadóbb játékot játszat ami a védekezés rovására megy! Valahogy a vezetés megszerzése után kellene okosabban, takarékosabban játszani!!
Tegnap rengeteg hibával játszottunk ebből azért bőven kínáltunk lehetőséget az Atlantanak! Nem tudom mi a terv Dzekoval de ennyi idősen nem fogja bírni a szezont, könnyen lehet hogy a tegnapi teljesítmény is a fáradtságra vezethető vissza!
Calhanoglut sokan szidják, de a srác nagyon sokat melózik ám!! Nem ismerem hogy régebben milyen poszton játszik, de legalább annyit kell melóznia mint Barellanak aki viszont fáradhatatlannak tűnik! Belőle szerintem sokat kivesz hogy sokat kell védekezniel!
Szerintem ő a csatarok mögött érezné magát jól(mint Eriksen egyébként) , viszont olyan felállással eddig nem játszottunk!
Brozovic meg nagyon fontos szerepet játszik a labdák kihozatalaban a 3 védős rendszerben!
Élvezhető meccseket játszunk, ez nem annyira eredmény centrikus mint általában az olasz foci nekem tetszik! Ha maradt volna Conte nézhetetlen meccseken játszanánk rengeteg döntetlent, nem gondolom hogy az eredményesebb lenne!
Ha ezt a csapatot pár helyen megerositenenk(nem kéne olyan nagyon sok helyen) akkor európai szinten is benne lehetnénk a szűk elitben! Bele sem merek gondolni hogy Lukakuval Dzeko helyén és Hakimivel Darmian helyén Inzaghival mire lenne képes ez a csapat!!!!!!
Nekem tetszik Inzaghi tenykedese, szimpatikus edző, szimpatikus játék felfogás és nekem úgy tűnik hogy ezek a srácok mint csapat is rendben vannak! A végén meglatjuk mire elég ez így, egy biztos örömmel nézem kedvenc csapat meccseit!!
Forza INTER!
- Baggio85
Nekem az első néhány forduló és a tegnapi meccs kapcsán az a véleményem, hogy:
1. Nem az a baj, hogy Dimarco lőtte, hanem, hogy az ő rúgótechnikájával, ha lerúgja valamelyik sarokba a labdát, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel lett volna gól, mint ez az elképzelés. Ahogyan tegnap írtam, szerintem ez felelőtlenség volt tőle, ami betudható a rutin hiányának, és akkor itt merül fel, hogy nem e kellett volna másnak lőnie.
2. Handá-val az a baj, hogy tényleg nincs nála középút. Vagy hatalmas bravúrokat mutat be, vagy óriásiakat hibázik. Én azért bízom benne, hogy idénre még összeszedi magát és kevesebb hibával tudja majd lehozni a szezont.
3. Az jó, hogy Dzeko minden meccsen gólt lő, csak lehet ha nem lőne, de egyszerű technikai feladatokat meg tudna oldani (jó százalékkal), akkor más abból tudna lőni 2 vagy 3at. Megmondom őszintén, nem vártam, hogy szétfutja a védelmet, vagy azt, hogy úgy tartja meg a labdát, ahogy Lukaku, de azon egyelőre én le vagyok döbbenve, hogy mennyi technikai hibával játszik.
4. Calhanoglu kapcsán nem hiszem, hogy a Milan szurkolók bármennyire kárörvendhetnek. Ő ezen a szinten egy középszerű játékos. Ezt akkor is tudtuk, mikor nyáron felmerült a neve. Őt azért kellett idehozni, mert Eriksen kiesett. Különben valószínűleg fel sem merült volna a neve. 0 eurót fizettünk érte, és bár a 6 milliót abszolút nem érdemli meg, de ennél jobb, olcsóbb megoldás számunkra nem volt a nyáron. Az Ő idehozatalából mi nem tudunk rosszul kijönni. A probléma az, hogy a sérülesek miatt neki is minden meccsen játszania kell.
5. Azért azt is érdemes figyelembe venni, mikor Conte és Inzaghi játékát hasonlítjuk össsze, hogy a tavalyi év ugyanígy kezdődött. Meccseken át 2-3 gólt kaptunk. Ezt ismerte fel Conte kb. az utolsó 10-12 fordulóra, ahol tényleg már mindenki ellen kontráztunk csak, mert az feküldt legjobban a csapatnak. Még ha unalmas, nézhetetlen 1-0-s meccseink is voltak. Szóval jó ez a sok rúgott gól, meg támadójáték, de ha minden meccsen megint elkezdünk gólokat kapni, akkor ez hosszú távon nem lesz eredményre vezető.
1. Nem az a baj, hogy Dimarco lőtte, hanem, hogy az ő rúgótechnikájával, ha lerúgja valamelyik sarokba a labdát, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel lett volna gól, mint ez az elképzelés. Ahogyan tegnap írtam, szerintem ez felelőtlenség volt tőle, ami betudható a rutin hiányának, és akkor itt merül fel, hogy nem e kellett volna másnak lőnie.
2. Handá-val az a baj, hogy tényleg nincs nála középút. Vagy hatalmas bravúrokat mutat be, vagy óriásiakat hibázik. Én azért bízom benne, hogy idénre még összeszedi magát és kevesebb hibával tudja majd lehozni a szezont.
3. Az jó, hogy Dzeko minden meccsen gólt lő, csak lehet ha nem lőne, de egyszerű technikai feladatokat meg tudna oldani (jó százalékkal), akkor más abból tudna lőni 2 vagy 3at. Megmondom őszintén, nem vártam, hogy szétfutja a védelmet, vagy azt, hogy úgy tartja meg a labdát, ahogy Lukaku, de azon egyelőre én le vagyok döbbenve, hogy mennyi technikai hibával játszik.
4. Calhanoglu kapcsán nem hiszem, hogy a Milan szurkolók bármennyire kárörvendhetnek. Ő ezen a szinten egy középszerű játékos. Ezt akkor is tudtuk, mikor nyáron felmerült a neve. Őt azért kellett idehozni, mert Eriksen kiesett. Különben valószínűleg fel sem merült volna a neve. 0 eurót fizettünk érte, és bár a 6 milliót abszolút nem érdemli meg, de ennél jobb, olcsóbb megoldás számunkra nem volt a nyáron. Az Ő idehozatalából mi nem tudunk rosszul kijönni. A probléma az, hogy a sérülesek miatt neki is minden meccsen játszania kell.
5. Azért azt is érdemes figyelembe venni, mikor Conte és Inzaghi játékát hasonlítjuk össsze, hogy a tavalyi év ugyanígy kezdődött. Meccseken át 2-3 gólt kaptunk. Ezt ismerte fel Conte kb. az utolsó 10-12 fordulóra, ahol tényleg már mindenki ellen kontráztunk csak, mert az feküldt legjobban a csapatnak. Még ha unalmas, nézhetetlen 1-0-s meccseink is voltak. Szóval jó ez a sok rúgott gól, meg támadójáték, de ha minden meccsen megint elkezdünk gólokat kapni, akkor ez hosszú távon nem lesz eredményre vezető.
- PellerG
Köszönöm!RenciDavid írta: ↑2021.09.26. 09:05 Többen nem értik, hogy miért Dimarco volt kijelölve 11es rúgónak. Nekik mondom,hogy ő nagyon jól végzi el ezeket, annak idejen az olasz utánpótlás válogatottakban (u21,u20,u19) is rendre ő volt kijelölve. Sajnos most így jött ki, de én odaállítanám legközelebb is.
A Veronában több 11-est is bevert az elmúlt 1.5 évben.
Emellett a szabadrúgásait ismerjük, legutóbb 2 hete mutatta meg Genovában, hogy mit tud.
Bezzeg ha belőtte volna a tegnapit, most ő lenne az Isten a fórumon és menne a "végre hazatért" szlogen.
Fiatal, jó pontrúgó, Inter szívű, szerintem hagyjuk őt békén, nagyobb játékosok is hibáztak már, és szerintem érthető volt, hogy ő rúgta a fent írt képességei miatt.
-
ricsinter
Egy kicsit én is meg szeretném védeni Calhat, tény, hogy nagyon gyenge eddig, de valóban rendkívül sokat kell melóznia és így tényleg kevésbé jönnek ki az erényei, ez ugyanolyan szitu kb, amikor Conte alatt Eriksennek is más szerepkört kellett betölteni, mint a korábban megszokott és ugye láthattuk annak is mi volt az eredménye. A Milanban ennél jóval kevesebb védekező feladata volt a töröknek.Inter101 írta: ↑2021.09.26. 09:45 Calhanoglut sokan szidják, de a srác nagyon sokat melózik ám!! Nem ismerem hogy régebben milyen poszton játszik, de legalább annyit kell melóznia mint Barellanak aki viszont fáradhatatlannak tűnik! Belőle szerintem sokat kivesz hogy sokat kell védekezniel!
Szerintem ő a csatarok mögött érezné magát jól(mint Eriksen egyébként) , viszont olyan felállással eddig nem játszottunk!
Sokan írták itt még szezon előtt, hogy megnéznék Eriksent Inzaghi keze alatt, mert sokkal szabadabban, a kapuhoz közelebb játszhatna, de úgy látszik nem ez az elképzelése Simonenek egyik középpályásunkkal kapcsolatban sem.
- Cupi
Serultek mikor ternek vissza?Correa,Sensi,Vidal
Kozeppalyat is nagyon kellene rotalni....Barella,Brozo kettosnek ki kellene hagynia 1 meccset....ok nincs minosegi cserejuk de magyon megszivjuk ha megvarjuk amig kidolnek....akkor nem 1-2 meccs kihagyas lesz...
Kozeppalyat is nagyon kellene rotalni....Barella,Brozo kettosnek ki kellene hagynia 1 meccset....ok nincs minosegi cserejuk de magyon megszivjuk ha megvarjuk amig kidolnek....akkor nem 1-2 meccs kihagyas lesz...
- Cupi
En tovabbra is a megoldast kritizalom amit valasztott....88.percben gyoztes gol lehet es a lec ala akarod loni izombol....Lukaku is nem veletlen lotte a legtobbszor laposan a sarokba vagy megvarta a kapus merre mozdul es elguritotta a masikba....ha a tet nagy valasszuk a szinte biztosat....3-0as vezetesnel lehet cifrazni.PellerG írta: ↑2021.09.26. 11:05
Köszönöm!
Emellett a szabadrúgásait ismerjük, legutóbb 2 hete mutatta meg Genovában, hogy mit tud.
Bezzeg ha belőtte volna a tegnapit, most ő lenne az Isten a fórumon és menne a "végre hazatért" szlogen.
Fiatal, jó pontrúgó, Inter szívű, szerintem hagyjuk őt békén, nagyobb játékosok is hibáztak már, és szerintem érthető volt, hogy ő rúgta a fent írt képességei miatt.
De ez az en velemenyem.
-
Interfan1000
Én szerintem csak Handanovic lett volna rosszabb, mint Di Marco…lőhette volna bárki helyette, egy ilyen éles szituációban kijelölni a csapat legfiatalabb tagját nettó baromság. Mondjuk mondhatta volna az olasz is, hogy nem vállalja el…biztos voltam benne, hogy elrontja.
-
rEEzuh
Ha lenne egyetemes "szinte biztos" választás, akkor eleve nem lenne kérdés amiről beszélgetünk :] Elég szubjektiv téma szerintem, én a "középre erősen" tipusu tizikre mondom hogy "szinte biztos", valszeg ez volt Dimarco terve is, csak picit túlhúzta. Majd legközelebb összejön.Cupi írta: ↑2021.09.26. 12:20En tovabbra is a megoldast kritizalom amit valasztott....88.percben gyoztes gol lehet es a lec ala akarod loni izombol....Lukaku is nem veletlen lotte a legtobbszor laposan a sarokba vagy megvarta a kapus merre mozdul es elguritotta a masikba....ha a tet nagy valasszuk a szinte biztosat....3-0as vezetesnel lehet cifrazni.PellerG írta: ↑2021.09.26. 11:05
Köszönöm!
De ez az en velemenyem.![]()
-
P-Inter
Én azt mondom, hogy igazságos eredmény a döntetlen, hovatovább, egy Atalanta ellen még ok. A Samp elleni 2 pont jobban fog hiányozni.
A kihagyott tizi nem a világ vége, nekem nem. Dimarconak se legyen az.
A kihagyott tizi nem a világ vége, nekem nem. Dimarconak se legyen az.
- drtie
Egy kis véletlen párhuzam: https://m.nemzetisport.hu/angol_labdaru ... se-2851663
Illetve talán Neki is volt egy kis respektje, mégis elrontotta: https://m.youtube.com/watch?v=fpbkRApq9qY
És bár én is mást jelöltem volna 11-es rúgásra (főként azért mert még nincs stabil helye a csapatban) , de ha már így alakult, akkor nem bántom, sőt! A következőt is vele rúgatnám.
- interfan
Correa mar multheten is a csapattal egyutt edzett, teljesen felepult, a Shaktar ellen ott lesz.
Vidal felepulese nem halad jol, tovabbra is kulon edz, legkorabban a Sassuolo ellen lehet elerheto, de lehet csak a szunet utan a Lazio ellen oktober kozepen.
Sensi helyzete ugyanez, kulon edz, legkorabban Sass ellen, de valoszinubb a Lazio ellen lehet elerheto.