Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

PellerG írta: 2021.10.24. 22:49
Szerencsére a Milannak is nehéz meccsek jönnek, Torót nem írom le, Róma idegen, ellenünk, majd Fior idegen.
Ja csak ők valahogy mindig behúzzák....Pioli mester varázsol...fogalmam sincs, hogy csinálja....
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Hát ezek a bírói ítéletek mostanában nem kedveznek,de ilyen tizit adni,ráadásul a labdát már ellőtte,és pont a vonalon hozzáértek.Száz juventino VAR-os pásztázta,hol lehet valamibe belekötni.Ezek nem a mi meccseink,pedig a 2. félidőben szervezetten játszottunk,védtük az eredményt..csak hát valami ellen nincs ellenszer.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Na ez a másik, hogy már ott se volt a labda. Olyan volt, mint amit tavaly fújtak a kupában a majmoknak. Ha nincs ez a fos VAR, akkor ilyet a büdös életben nem fújnak be. Legközelebb ha valaki egy kis ujjal hozzányúl bárkihez, akkor kötelező összeesni nekünk is és fújják sorba a büntetőket.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Hát a Juve kb semmit nem tett azért hogy egyenlitsen.
Sikerült döntetlenre adni.
Inzaghi ebben ugyan miért hibás?? Mert nem tudok frissíteni csak ilyen játékosokkal mint Dumfries, Vecino, Gagliardini??? Conte nem véletlen ment el!
Ez a mai döbbenet egyébként, ha az a szerencsétlen 20 centivel arrébb rúg bele az előtte alloba akkor meg sem nézik!
Azért egy olasz rangadon ritkán szokott a vezetés tudatában az előnyben lévők csapat dominálni!! Ez egy sima győzelem volt!! Amit sikerült elcseszni......
A BL hely meglesz!
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Megérdemeltük! Egy rohadt gyenge csapat ez a Juventus, de sajnos mi sem vagyunk sokkal jobbak. Igazi buta focit játszunk. Megint beállítunk bekkelni, mikor pontosan tudható hogy idén nem működik a védelem. Ráadásul mindezt úgy, hogy közben előre fele dupla nulla a csapat. Dumfries egy óriási bukó. Aki ezt nem látja, már csak az ára alapján is az nem tudom miben reménykedik, de remélem bejön neki.
Azt hittem a szezon elején, hogy igazi támadó futball lesz, és hallom mi alakítjuk ki a legtöbb hekyzetet. Igen ám, de semmi lendülete nincs a támadásainknak. Iszonyat statikus az egész. Tele vagyunk buta focistákkal sajnos és egyre inkább látszik, hogy nekik kell a kontroll, amit Conte alatt kaptak, mert ha túl nagy szabadságot kapnak akkor egyszerűen hibáznak. Gagliardini, Vecino, Dumfries és lehet sokatoknak nem fog tetszeni, de Lautaro sem Inter szint, ha egyáltalán lehet szintről beszélni jelenleg.
Ez egy könnyen nyerhető bajnokság lenne, ezért fájó látni, hogy elveszítjük. Simán hozni kellene. Sajnos úgy fest ehhez Inzaghi kevés, bár szimpatikus és drukkolok neki. Nagyon nem örülnék, ha jönne a PIF, de ha előre akarunk lépni és nem toporogni, akkor lehet ők a megoldás. A tizenegyes jogos volt, de az egy vicc, hogy Handanovic egyszer sem tud a jó irányba vetődni, holott régen...
A végén örüljünk, hogy nem kaptunk ki, mert sajnos ez is benne volt, megint szétszórt lett a csapat. Hazai pályán ez édes kevés volt egy Juventus ellen. Fognak még botlani a többiek, de el kell kezdeni nyerni.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Don Vittorio írta: 2021.10.24. 22:47
sly89 írta: 2021.10.24. 22:45 Inzaghi is a cirkuszolás helyett inkább szálljon magába, mert vicc, hogy 3-5-2-n kívül semmi mást nem tudunk játszani, nem tud belenyúlni a meccsbe. posztra cserél csak és várja a csodát, hogy valaki mutasson valamit.
Azért valljuk be, túl sok opció nincs a padon... És akkor még finoman fogalmaztam.
Nálam az egy takikás edzők elmennek a búsba! Haggyuk már ezt a padon nincs opció dumát! Váltson taktikát formációt ja nem tud!? Itt a baj!
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

Tsal Ahmade írta: 2021.10.24. 22:50
Mind a két csapat nulla volt. Bár 1-1 lett, mindkettő csapat szar volt, szerintem ettől függetlenül Inzaghi lemeccselte Allegrit.
Én nem úgy látom, hogy lemeccselte volna, bár kérdés hogy miként alakul a meccs és a játék képe, ha nincs a viszonylag korai gól.

Szerintem inkább két tanácstalan, impotens csapat állt egymàssal szemben, nem hiszem azért, hogy ennyire nem akartunk támadni a vezetés után.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Tsal Ahmade írta: 2021.10.24. 22:49 Azért nem volt kamu tizi, mert már elrúgta a labdát és utána rúgta meg, ez ilyen egyszerű, elvakultság nélkül nézve ez jogos. Itt akit hibáztatni lehet, az a barom, mert nem 1, de kb .3 ütemes késett el vele.... Ilyen kockázatos mozdulatot 16-son belül nem csinálhat egy játékos ilyen szinten....
Én is ezzel az állásponttal értem egyet. Amit nem értek:
- Dumfriest becserélni egy ilyen rangadóra úgy, hogy az elmúlt meccseken önbizalomhiányosan játszott.
- Gagot behozni Calha helyére amikor Calha akar, küzd és meg kvázi megy is neki. Gag pedig… kiváncsi lennék, hogy hány labda érintése és ebből mennyi előre passza volt.
- Perisic lehíváa úgy, hogy a mezőny legjobbja volt.
- az már csak hab a tortán, hogy az ezerrel pörgő Barella helyére hogyan lehet a lötyögő Vecino-t behozni…

Szóval ahogy én látom: Inzaghinak még tanulnia kell a csere folyamatokat és azok következményeit.
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

Csak magunknak köszönhetjük! Nem elfáradt a csapat, hanem elkezdtük őrízni az 1-0-t elég korán. Lett volna esély kibontakozni, de meg sem próbáltuk, szégyen volt a hozzáállás 60 perc után.
Persze becserélték Chiesát és Dybalát, de nem csak ez számított.
Teljesen jogos büntető volt lenyugodva, de a pályán sem kellett volna legyen az a szerencsétlen, nem is értem minek kellett becserélni. Dupla 0.
lucky0

ricsinter írta: 2021.10.24. 22:57
Mind a két csapat nulla volt. Bár 1-1 lett, mindkettő csapat szar volt, szerintem ettől függetlenül Inzaghi lemeccselte Allegrit.
Én nem úgy látom, hogy lemeccselte volna, bár kérdés hogy miként alakul a meccs és a játék képe, ha nincs a viszonylag korai gól.

Szerintem inkább két tanácstalan, impotens csapat állt egymàssal szemben, nem hiszem azért, hogy ennyire nem akartunk támadni a vezetés után.
Inzaghi lemeccselte Allegrit? Jézus Mária! 😂😂😂
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Don Vittorio írta: 2021.10.24. 22:47
sly89 írta: 2021.10.24. 22:45 Inzaghi is a cirkuszolás helyett inkább szálljon magába, mert vicc, hogy 3-5-2-n kívül semmi mást nem tudunk játszani, nem tud belenyúlni a meccsbe. posztra cserél csak és várja a csodát, hogy valaki mutasson valamit.
Azért valljuk be, túl sok opció nincs a padon... És akkor még finoman fogalmaztam.
Jogos, én is tudom, hogy eléggé megvan kötve a keze, de nekem akkor is nagyon kevés, amit mutat, a cseréi sokadjára döntik el a meccset rossz értelemben.
Nem vártam tőle sokat mikor idejött, és sajnos az első 1-2 meccset leszámítva egyáltalán nem bizonyítja, hogy itt valami alakulóban lenne, nem látom mivel akarja megnyerni a meccseket, mi lenne az erősségünk a többiekhez képest - és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy mivel fogunk scudettot nyerni (semmivel, valoszínűleg örülünk majd a 3-4. helynek is).

Dumbries nálam csatlakozik azokhoz, akiket nagyon vártak/vártunk, de már az első megmozdulásaikból látszott, hogy semmi keresnivalójuk nincs egy Interben, (Dalbert, Gabigol, es meg lehetne sorolni) és ez minden egyes meccsel csak egyre biztosabb.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

drtie írta: 2021.10.24. 22:58
Tsal Ahmade írta: 2021.10.24. 22:49 Azért nem volt kamu tizi, mert már elrúgta a labdát és utána rúgta meg, ez ilyen egyszerű, elvakultság nélkül nézve ez jogos. Itt akit hibáztatni lehet, az a barom, mert nem 1, de kb .3 ütemes késett el vele.... Ilyen kockázatos mozdulatot 16-son belül nem csinálhat egy játékos ilyen szinten....
Én is ezzel az állásponttal értem egyet. Amit nem értek:
- Dumfriest becserélni egy ilyen rangadóra úgy, hogy az elmúlt meccseken önbizalomhiányosan játszott.
- Gagot behozni Calha helyére amikor Calha akar, küzd és meg kvázi megy is neki. Gag pedig… kiváncsi lennék, hogy hány labda érintése és ebből mennyi előre passza volt.
- Perisic lehíváa úgy, hogy a mezőny legjobbja volt.
- az már csak hab a tortán, hogy az ezerrel pörgő Barella helyére hogyan lehet a lötyögő Vecino-t behozni…

Szóval ahogy én látom: Inzaghinak még tanulnia kell a csere folyamatokat és azok következményeit.
Calha elmondta a meccs előtt, még nem 100%-os, gondolom ennyit bírt.
Perisic besárgult, necces lett volna fent hagyni, de akkor már Dimarco.
Barella görcsöt kapott, szétfutotta magát.
Dümfríz jogos, ahogy az is, hogy fájdalmas hogy csakis 3-5-2-t látunk majd.
Tsal Ahmade

Hozzászólás Szerző: Tsal Ahmade »

lucky0 írta: 2021.10.24. 23:00

Jézus Mária nem volt se a padon se a pályán. Szerintem le igen, Inzaghi jobban cserélt, Allegri csak szaladt a meccs után, nem tudott jól belenyúlni a meccsbe, nem hatottak a cseréi. Szerencsével egyenlítettek, semmivel sem szolgáltak rá, mondjuk inter se a győzelemre. Taktikailag lejátszotta igen, a középpályánk sokkal jobban dominált, a védelem gyenge.
Cupi

Most nem igazán értem Inzaghi miért van elővéve....azt játszatta amit egy rangadón egy juve ellen kell. Igen biztonsági focit nyomtunk de ha nincs az a buta hiba akkor simán meglett volna a 1-0 és a győzelem. Conte Cagliari szintek ellen is ezt játszatta hazai pályán nem is egyszer....
Arról nem ő tehet a padon ilyen arcok ülnek....arról sem, hogy az a szerencsétlen Dumfries késik vagy 3 ütemet és ezzel ugrik a 3 pont....arról sem, hogy Perisic kihagyja azt a hatalmas helyzetet aminél passzolhatott is volna és Dzeko még nagyobb helyzetben lett volna...2-0-ról az életbe nem jöttek volna vissza....
Én nem hibáztatom a mai miatt és szerintem nem is kell elővenni most.
lucky0

Tsal Ahmade írta: 2021.10.24. 23:02

Jézus Mária nem volt se a padon se a pályán. Szerintem le igen, Inzaghi jobban cserélt, Allegri csak szaladt a meccs után, nem tudott jól belenyúlni a meccsbe, nem hatottak a cseréi. Szerencsével egyenlítettek, semmivel sem szolgáltak rá, mondjuk inter se a győzelemre. Taktikailag lejátszotta igen, a középpályánk sokkal jobban dominált, a védelem gyenge.
Bocsánat kicsit túltoltam mert kurvára ideges vagyok és haragszom a csapatra Inzaghira a bíróra és mindenkire! Amikor egy csapat 30 percig csalja a focit az nem nyerhez ezt vallom! Mégegyszer bocsánat flegmaságomért!
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Tsal Ahmade írta: 2021.10.24. 23:02

Jobban cserélt Inzaghi? Ezt Dumfries nem igazán bizonyította.
Szerintem nem játszott le senki senkit, Inzaghi egy egy taktikás edző, aki bele se tud nyúlni a meccsbe. Darmian elfáradt, jött a dupla nulla Denzel…na meg előtte Gag.Ezért nem nyertünk.
A kezdő kp-nk alapból jobb játékosokból áll, ezért domináltunk az első félidőben, és nem a taktika miatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2021.10.24. 23:14-kor.
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Én sem venném elő Inzghit.. igaz Gaglia helyett hozhatta volna elsőnek Vecinot inkább, bár ha Vidal van mondjuk, akkor gondolom ő jön. Perkótól tartott,hogy a sárgával megfogja magát védekezésben és Chiesa ficánkol majd, aztán mikor Darmian átjött balra le is szedte szépen. Basto formája kétségbeejtő, Denzel meg sajnos előre közepes, védekezni meg nem tud..inkább jött volna D'ambrosio...úgyis bunkereztünk az egész félidőben. Ez az amit nem értek teljesen, hogy miért nem próbáltuk egy kicsit megtartani a labdákat.
CsaSzi9294

Kenji írta: 2021.10.24. 23:14 Én sem venném elő Inzghit.. igaz Gaglia helyett hozhatta volna elsőnek Vecinot inkább, bár ha Vidal van mondjuk, akkor gondolom ő jön. Perkótól tartott,hogy a sárgával megfogja magát védekezésben és Chiesa ficánkol majd, aztán mikor Darmian átjött balra le is szedte szépen. Basto formája kétségbeejtő, Denzel meg sajnos előre közepes, védekezni meg nem tud..inkább jött volna D'ambrosio...úgyis bunkereztünk az egész félidőben. Ez az amit nem értek teljesen, hogy miért nem próbáltuk egy kicsit megtartani a labdákat.
Vagy ha ismerne más taktikát is LM maradt volna elől Dzekoval és át állunk Sanchezzel 3-4-1-2re. Gag meg maradhatott volna a padon.
ricsinter

Cupi írta: 2021.10.24. 23:03 Most nem igazán értem Inzaghi miért van elővéve....azt játszatta amit egy rangadón egy juve ellen kell. Igen biztonsági focit nyomtunk de ha nincs az a buta hiba akkor simán meglett volna a 1-0 és a győzelem.
Mert az eleve elképzeléstelen játékunkból a 2. félidőre még beszaribb és impotensebb lett, nem volt az egész meccsen egy épkézláb támadásunk, valamint igenis szarul cserélt és nem csak a kevés opció miatt, Sensi is nyugodtan jöhetett volna, legalább labdabiztosabb lett volna a csapat, védekezni úgysem tud sem Gag, sem Vecino, feleslegnek vannak csak feltéve, meg sàrga ide vagy oda, Perisic is maradhatott volna.

Oké nem ő tehet róla, hogy Perisic kihagyta a helyzetet, de ott sem egy kidolgozott akcióról volt szó, hanem Perko sajàt térfelünkön történő szereléséből indult az egész.
Kenji

CsaSzi9294 írta: 2021.10.24. 23:15
Kenji írta: 2021.10.24. 23:14 Én sem venném elő Inzghit.. igaz Gaglia helyett hozhatta volna elsőnek Vecinot inkább, bár ha Vidal van mondjuk, akkor gondolom ő jön. Perkótól tartott,hogy a sárgával megfogja magát védekezésben és Chiesa ficánkol majd, aztán mikor Darmian átjött balra le is szedte szépen. Basto formája kétségbeejtő, Denzel meg sajnos előre közepes, védekezni meg nem tud..inkább jött volna D'ambrosio...úgyis bunkereztünk az egész félidőben. Ez az amit nem értek teljesen, hogy miért nem próbáltuk egy kicsit megtartani a labdákat.
Vagy ha ismerne más taktikát is LM maradt volna elől Dzekoval és át állunk Sanchezzel 3-4-1-2re. Gag meg maradhatott volna a padon.
Hát jó kérdés lehet,hogy jó ötlet lett volna előre cserélni, de alapból ha vezetsz a juve ellen és nem nagyon van meg a labda, nem biztos,hogy ez az első gondolatod. Inkább stabilizálni akart..csak még nem esett le neki h Gaglia olyan mint a t*köm, alakalmazhatatlan ilyen meccseken...
CsaSzi9294

Kenji írta: 2021.10.24. 23:20
Hát jó kérdés lehet,hogy jó ötlet lett volna előre cserélni, de alapból ha vezetsz a juve ellen és nem nagyon van meg a labda, nem biztos,hogy ez az első gondolatod. Inkább stabilizálni akart..csak még nem esett le neki h Gaglia olyan mint a t*köm, alakalmazhatatlan ilyen meccseken...
Hát bizony itt kezdődnek a gondok… :)
Cupi

ricsinter írta: 2021.10.24. 23:17

Mert az eleve elképzeléstelen játékunkból a 2. félidőre még beszaribb és impotensebb lett, nem volt az egész meccsen egy épkézláb támadásunk, valamint igenis szarul cserélt és nem csak a kevés opció miatt, Sensi is nyugodtan jöhetett volna, legalább labdabiztosabb lett volna a csapat, védekezni úgysem tud sem Gag, sem Vecino, feleslegnek vannak csak feltéve, meg sàrga ide vagy oda, Perisic is maradhatott volna.

Oké nem ő tehet róla, hogy Perisic kihagyta a helyzetet, de ott sem egy kidolgozott akcióról volt szó, hanem Perko sajàt térfelünkön történő szereléséből indult az egész.
Oké de ha meg nincs az a hülye 11-es akkor lehozzuk 1-0-ra és arról beszélgetnénk, hogy igaz nem látványos játékkal de taktikussal hoztunk egy rangadót. ;) Szóval azon a szar 11-esen múlt ami meg aztán tényleg nem Inzaghi sara. ;)
Ezért én a maiért nem veszem elő. De mindenki másképpen látja.
CsaSzi9294

Cupi írta: 2021.10.24. 23:22
ricsinter írta: 2021.10.24. 23:17

Oké de ha meg nincs az a hülye 11-es akkor lehozzuk 1-0-ra és arról beszélgetnénk, hogy igaz nem látványos játékkal de taktikussal hoztunk egy rangadót. ;) Szóval azon a szar 11-esen múlt ami meg aztán tényleg nem Inzaghi sara. ;)
Ezért én a maiért nem veszem elő. De mindenki másképpen látja.
A legnagyobb hibás Dumfries, aki úgy gondolta, hogy meg tudja ugrani ezt a szintet és ide igazolt. :) :roll:
Inter101

Őszintén szólva nem tudom mit kellett volna Inzaghinak másképp csinálnia..... Egy taktikas edző?? Conte is az mégis mindenki piedestalra emelte! Meg úgy általában az olaszok között sem gyakori a minden meccsen másképp állok fel dolog.
Ráadásul attól még mást játszunk attól még az alapanyag adott!! Vajon Inzaghi miért nem Hakimit cserélte be?? Miért Dumfriest?? Mert ő volt a padon, gondolom bízott benne hogy a Juve kitamad es akkor marad helye hogy futkarozzon. Magyarán számított rá hogy egy kontra végig megy és akkor most nem arról beszélnénk hogy végig védekeztünk!! De a Juve nem nyílt ki ezért mondjuk esélyük nem volt a gól szerzesre! Ajándék volt mint a Lazio elleni! Így nem fogunk és nem is lehet bajnokságot nyerni!
Az alap csapatunk bajnokcsapat materia, a cserék meg kb kiesnenek!! Ebből bajnokságot nyernie kb senkinek nem lehet reális elvárás!
Kenji

CsaSzi9294 írta: 2021.10.24. 23:22
Kenji írta: 2021.10.24. 23:20

Hát bizony itt kezdődnek a gondok… :)
😁😁 Mindenki megpróbálja használni.. aztán megismerik.. Egyébként ennél jobban semmit nem utálok, mikor így bukunk pontokat.. egy sima zacskó is jobb érzés, mint így elk*rni, ráadásul a juve ellen. Handa igazán megfoghatta volna SP tizijét..
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Nem értek egyet, hogy sz*rul játszottunk. Tavaly "ugyanezt" a meccset nyertük meg azzal, hogy egy kontrából 2-0ra tudtunk vezetni. Ma ennyi hiányzott. Pl. Perisic helyzeténél.
Most ez ugyanolyan, hogy miért Dimarco rúgta a 11est az Atalanta ellen; de ezen a meccsen Inzaghi egy hibát követett el: levitte Perisicet és behozta helyette Dumfriest. Ennek sem kellett volna azt eredményeznie feltétlenül, ami történt, de egy védekezésben kiválóan játszó Perisicet levinni és ERRE a meccsre bevinni Dumfriest, szerintem teljesen értelmetlen döntés volt, mert itt már tényleg csak az eredményt kellett volna védeni a végén.
Másban nem tudok kivetni valót találni ma, csak az a baj, hog ez két pontukba került.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Itt mindenki számára ennyire egyértelmű volt az a tizi? Benéztem a fórumot?
ricsinter

Inter101 írta: 2021.10.24. 23:27
Az alap csapatunk bajnokcsapat materia, a cserék meg kb kiesnenek!! Ebből bajnokságot nyernie kb senkinek nem lehet reális elvárás!

Miért a Milannak vagy a Napolinak olyan bitang erős padja van?

A Milan pl több alapember hiányában behúzza a meccseket, na ott náluk lehet most panaszkodni, hogy nincs pad, nem mintha alapból vaskos lenne.

Szóval szerintem ez nem lehet kifogás, egyik csapatnak sincs a bajnokságból túl hosszú kerete.
Kenji

möszi írta: 2021.10.24. 23:33 Itt mindenki számára ennyire egyértelmű volt az a tizi? Benéztem a fórumot?
"Szeretek" kételkedni meg bírózni, főleg ha a juvéról van szó, de szetintem ez sajnos 11-es volt.😕
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

möszi írta: 2021.10.24. 23:33 Itt mindenki számára ennyire egyértelmű volt az a tizi? Benéztem a fórumot?
A fórumot nem, de a szitut talán igen. ;)
Egyébként hogy mennyire volt egyértelmű? Mint Chiellini kezelése, amit vissza se néztek. Az is adható lett volna, meg ez is. Szerintem.
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

Volt kontakt és a vonalon volt. Ekkora hülyeséget csinálni nem lehet hátul.
Cupi

Adható volt sajnos...ha mondjuk Chiellini csinálja ugyanezt egy játékosunkkal és nem kapjuk meg akkor mi is hőbörögtünk volna.
Bosszantó de ez van. :?
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

drtie írta: 2021.10.24. 23:42
A fórumot nem, de a szitut talán igen. ;)
Egyébként hogy mennyire volt egyértelmű? Mint Chiellini kezelése, amit vissza se néztek. Az is adható lett volna, meg ez is. Szerintem.
Ez a bajom... szerintem az adhatóbb lett volna, de mindegy.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Sziasztok,

Nekem a megadott 11-sel az a bajom, hogy bíró egyértelműen látta az esetet és simán tovább engedte a mérkőzést.
Tény, Dumfries kontaktban volt az ellenfél játékosával, de az egész labda elrúgása után történt. Erre nem adtam volna 11-est.

Azt is látni kell, hogy idén a bírok részéről egy percig ne várjunk korrekt mérkőzés vezetést.

Ingzaghit pedig lehet szidni, de arról nem Ő tehet, hogy olyan játékosokat tud behozni akiket a Spaletti érában is szidtunk már, nekem inkább ez a bajom nem is Lukaku-Hakimi elvesztése. Tele van a keret selejt játékosokkal.

Amúgy a belgának továbbra sem fut olyan jól szekere a Chelseaban…
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Ez 11-es volt, egyértelműen.
Ettől függetlenül lehet hogy fordítva mi nem kaptuk volna meg, vagy vissza sem nézik, de ezt ismerjük...

Leadtunk 2 pontot a debileknek, maguktól karácsonyig sem rugtak volna gólt. Ez a legfájóbb az egészben...
Inzaghit nem hibáztatom, nyilván nem azzal küldte be a hollandot hogy baxxa el az egész meccsünket.
A Lazio meccsel együtt ez most fájdalmas, elszórtunk 5 pontot, és eléggé leszakadtunk Napoli és Milan mögött.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Audipower írta: 2021.10.24. 22:40 Nem is érdemlünk győzelmet. A 65. perctől csak arra játszunk, hogy kihúzzuk valahogy. Nálam Inzaghi eddig nagyon kevés ide.
Elkepeszto idegesito volt hogy nem tudtunk nyerni.
Megint itt volt egy rangado, a bizonyitasi lehetoseg, erre tessek...
Valoban sajnos egyaltalan nem erdemeltunk gyozelmet, es sajnos Inzaghi "derby fobiaja" is megmaradt.
Nehez mit irni mert az embernek borzaszto csunya szavak jutnak csak eszebe, itt lett volna a lehetoseg de nem...
Persze most az Empoli meg Udinet verjuk majd kerdes nelkul, de utanna Milan meg Napoli, es hat az eddigiek alapjan nem sok jora szamitok.
interfan

Ertekelesek:

-Sky:

Barella 7
Perisic 7
Dzeko 7
DeVrij 6,5
Brozovic 6,5
Calhanoglu 6,5
Bastoni 6
Skriniar 6
Darmian 6
Gagliardini 6
Sanchez 6
Handanovic 5,5
Martinez 5
Dumfries 4

-Tuttomercatoweb:

Barella 7
Perisic 7
Dzeko 7
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Darmian 6,5
Brozovic 6,5
Calhanoglu 6,5
Bastoni 6
Gagliardini 6
Sanchez 6
Handanovic 5,5
Martinez 5
Dumfries 4

-FcInter1908:

Perisic 7
Dzeko 7
Skriniar 6,5
DeVrij 6,5
Darmian 6,5
Barella 6,5
Calhanoglu 6,5
Brozovic 6,5
Handanovic 6
Bastoni 6
Sanchez 6
Gagliardini 5,5
Martinez 5
Dumfries 4

-Calciomercato.it:

Barella 7,5
Perisic 7
Dzeko 7
DeVrij 6,5
Brozovic 6,5
Calhanoglu 6,5
Bastoni 6
Skriniar 6
Darmian 6
Gagliardini 6
Sanchez 6
Handanovic 5,5
Martinez 5
Dumfries 4,5
Inter101

ricsinter írta: 2021.10.24. 23:39
Inter101 írta: 2021.10.24. 23:27

Miért a Milannak vagy a Napolinak olyan bitang erős padja van?

A Milan pl több alapember hiányában behúzza a meccseket, na ott náluk lehet most panaszkodni, hogy nincs pad, nem mintha alapból vaskos lenne.

Szóval szerintem ez nem lehet kifogás, egyik csapatnak sincs a bajnokságból túl hosszú kerete.
Őszintén szólva én nem követem a többieket és nem is érdekel! Az hogy náluk mi van az az ő dolguk én a mieinket véleményeztem!
Egyébként meg hosszú még a szezon bármi lehet!
Nem elvárás a bajnoki cím, ilyen hibákkal meg nincs is sok esélyünk rá!
Simán behuztuk volna, a Juve helyzetet nem alakított ki, egy pillanatig sem helyeztek nyomást ránk , mondjuk ez volt az ára hogy ne tudjunk kontrazni kezünkben volt a meccs!! Inzaghi erről egyáltalán nem tehetett!! Perisic oldalát támadta Chiesa, sárga lapos volt ezért volt a változtatás! Hihetetlen volt a tegnapi meccs!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Azért, mielőtt megint "kardunkba dőlnénk", hogy mennyire gyengén, ötlettelenül játszottunk tegnap, jusson eszébe mindenkinek, hogy azt a Juve-t nem hagytuk érvényesülni egész meccsen, amelyik egy 6 meccses győzelmi sorozatból jött, beleértve egy BL címvédő, angol listavezető elleni győzelmet. Nyilván jó lett volna egy tiki-takával 5-t rúgni nekik, csakhát kérdés, mennyire reális elvárás ez ettől a csapattól. Az tény, hogy a második gólra sokkal jobban meg kellene próbálni rámenni, de ahhoz még a Conte csapatnak is kellett egy év, hogy ezt meg is tudja valósítani. Az, hogy a Juve-nak helyzete sem volt, nyilván azért volt, mert 1-0 után nem mindenáron rohamoztunk, ami azért valahol érthető is...
Ha nincs ez a hiba, akkor most kb. arról beszélnénk, hogy egy fontos BL meccs után, milyen profi módon hoztuk le a Derby'd Italiat.
ricsinter

Inter101 írta: 2021.10.25. 09:20
Őszintén szólva én nem követem a többieket és nem is érdekel! Az hogy náluk mi van az az ő dolguk én a mieinket véleményeztem!
Simán behuztuk volna, a Juve helyzetet nem alakított ki, egy pillanatig sem helyeztek nyomást ránk , mondjuk ez volt az ára hogy ne tudjunk kontrazni kezünkben volt a meccs!! Inzaghi erről egyáltalán nem tehetett!! Perisic oldalát támadta Chiesa, sárga lapos volt ezért volt a változtatás! Hihetetlen volt a tegnapi meccs!
Rendben, nem követed a meccseiket, nincs ezzel probléma, de ha ilyen kijelentést teszünk, hogy ezzel a kerettel nem reális elvárás a bajnoki cím, akkor azért érdemes a többiek helyzetét is megvizsgálni, mert sehol nem fényesebb a szitu.

Szerintem meg elvárható, nyilván nem fogok én sem kardba dőlni, ha nem jön össze (bár ha véletlenül ez a nyomi Milan lenne a bajnok, azért nehezen emészteném meg), mert annyira valóban nem kiemelkedő a keret, hogy kötelező feladatnak tekinthessük, de én mindenképp úgy gondolom, hogy illene szorosan versenyben lennünk majd végig és a rangadókon is kellene bizonyítani, a top 3 kötelező.

A simától szerintem távol állt ez, egy mákos távoli megpattanó lövésből lett a gólunk, azon kívül mi is ugyanúgy nulla veszélyt jelentettünk a juve kapujára, konkrétan védenivalója nem volt Szczesnynek az egész meccsen, én nem gondolom, hogy végig tudatos lett volna ez az impotens foci. A 60. perctől már szándékos volt a visszaállás, de nem hiszem, hogy egy ilyen hulla gyenge juve ellen ezt bármi indokolta volna, nyugodtan rá lehetett volna menni a 2-0-ra. A kontrajáték abszolút nem az erősségünk, szóval arra végképp nem lehet alapoznunk.
Cupi

Baggio85 írta: 2021.10.25. 09:48 Azért, mielőtt megint "kardunkba dőlnénk", hogy mennyire gyengén, ötlettelenül játszottunk tegnap, jusson eszébe mindenkinek, hogy azt a Juve-t nem hagytuk érvényesülni egész meccsen, amelyik egy 6 meccses győzelmi sorozatból jött, beleértve egy BL címvédő, angol listavezető elleni győzelmet. Nyilván jó lett volna egy tiki-takával 5-t rúgni nekik, csakhát kérdés, mennyire reális elvárás ez ettől a csapattól. Az tény, hogy a második gólra sokkal jobban meg kellene próbálni rámenni, de ahhoz még a Conte csapatnak is kellett egy év, hogy ezt meg is tudja valósítani. Az, hogy a Juve-nak helyzete sem volt, nyilván azért volt, mert 1-0 után nem mindenáron rohamoztunk, ami azért valahol érthető is...
Ha nincs ez a hiba, akkor most kb. arról beszélnénk, hogy egy fontos BL meccs után, milyen profi módon hoztuk le a Derby'd Italiat.
Én is pont ezt írtam tegnap. Totál szerencsétlen volt ez a végjáték. Conte-val meg sok esetben mákunk is volt, hogy megtartottuk az 1-0-át....ott is lehetett volna ez többször is. Emlékszem ilyen Chievok ellen remegnem kellett a 90.percben amikor egygólos előnyünk volt és szabadhzoz vagy szöglethez jutottak....és nem egyszer mákunk is volt....most a Lazio ellen és tegnap is totál pechesek is voltunk.
Lesz ez jobb is. Én hiszek még a bajnoki címben is. Nem tudom elképzelni, hogy Pioli bajnok legyen. :D Nála jobb edzőknek és sokkal erősebb milannal sem sikerült sokaknak ez.....
Egyébként meg a BL hely legyen meg. Ha nem leszünk bajnokok akkor ez van, nyáron remélem lesz új tulaj és pár játékosnak viszlát majd erősíthetünk is. ;)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Nem bírtam Contet , de ez a mák duma szerintem hülyeség . Az olyan típusú , vérprofi csapatoknak inkább tulajdonsága ez . Ahogy az örök másodikoknak is , hogy mindig el.sszák a végét és a feltételes dolgokkal jönnek .

Mindkét meccset együtt bukta el a csapat .
Bastoni , Dimarco , most ez a boxer képű . Fegyelem hiánya .

Lassan fel kell fogni , Conte , Hakimi , Lukaku nélkül marhára nem extra a csapat . Szerintem eléggé kiegyenlített a mezőny . Nem tudnám megtippelni a végét . Inzgahit nehéz belőni .
Cupi

hvmetal írta: 2021.10.25. 12:37 Nem bírtam Contet , de ez a mák duma szerintem hülyeség . Az olyan típusú , vérprofi csapatoknak inkább tulajdonsága ez . Ahogy az örök másodikoknak is , hogy mindig el.sszák a végét és a feltételes dolgokkal jönnek .

Lassan fel kell fogni , Conte , Hakimi , Lukaku nélkül marhára nem extra a csapat . Szerintem eléggé kiegyenlített a mezőny . Nem tudnám megtippelni a végét . Inzgahit nehéz belőni .
Profin nyomtuk és azért is lettünk bajnokok. De azért voltak olyan meccsek amikor a mázli faktor is közrejátszott. :) Nem tudom emlékszel e arra a Napoli elleni hazaira pl. amikor Insignet kiállították és a végén felborult a pálya, kapufákat rúgtak, azt sem tudtuk hol vagyunk de végül kihúztuk az 1-0-át. Ott azért megvolt a mák is. :D
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Olyan is volt mikor lefociztuk a barcat idegenben es ha felido 0:2 vagy 3 senki sem szolt volna 1 szot se es a vegen kikaptunk 2:1-re
lehet innen is es onnan is peldat hozni
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Mint a Lazio esetében itt is sokáig kontorol alatt volt a meccs,de sajnos a cserékkel nem erősebbek lettünk hanem gyengébbek.
A stadionban senki nem értette,hogy milrt rohan ki a bíró mert meccs közben Dumfries belépője egyáltalán nem volt látványos és a bíró továbott intett.
Azt nem tudom képernyőn ,hogy jött át ,de Handanovic nagyon bizonytalan volt.Nem tudtam elképzelni,hogy ezt a meccset kapott gól nélkül hozzuk le vele.Az önbizalom vesztés legjobb példája amikor már a kirugást sem ő végezte el.

A hangulat nem volt rossz a közel 60 000 ember már hasonlított egy igazi derbi hangulatra,de az csalódás volt,hogy a Nord nem csinált koreográfiát egy ilyen meccsre.
interfan

ricsinter írta: 2021.10.25. 09:59
Inter101 írta: 2021.10.25. 09:20
Rendben, nem követed a meccseiket, nincs ezzel probléma, de ha ilyen kijelentést teszünk, hogy ezzel a kerettel nem reális elvárás a bajnoki cím, akkor azért érdemes a többiek helyzetét is megvizsgálni, mert sehol nem fényesebb a szitu.

Szerintem meg elvárható, nyilván nem fogok én sem kardba dőlni, ha nem jön össze (bár ha véletlenül ez a nyomi Milan lenne a bajnok, azért nehezen emészteném meg), mert annyira valóban nem kiemelkedő a keret, hogy kötelező feladatnak tekinthessük, de én mindenképp úgy gondolom, hogy illene szorosan versenyben lennünk majd végig és a rangadókon is kellene bizonyítani, a top 3 kötelező.

A simától szerintem távol állt ez, egy mákos távoli megpattanó lövésből lett a gólunk, azon kívül mi is ugyanúgy nulla veszélyt jelentettünk a juve kapujára, konkrétan védenivalója nem volt Szczesnynek az egész meccsen, én nem gondolom, hogy végig tudatos lett volna ez az impotens foci. A 60. perctől már szándékos volt a visszaállás, de nem hiszem, hogy egy ilyen hulla gyenge juve ellen ezt bármi indokolta volna, nyugodtan rá lehetett volna menni a 2-0-ra. A kontrajáték abszolút nem az erősségünk, szóval arra végképp nem lehet alapoznunk.
Pontosan igy gondolom en is, nem kell kovetni a tobbieket, de megis o veluk harcolunk a bajnoki cimert es nem City, Chelsea, Pool es tarsaik ellen.
4-5 alapember nelkul, nem hogy pad nelkul is kepesek egyes csapatok nyerni, a tobbi mind csak kifogas.
Semmivel de semmivel nem voltunk jobbak mint a Juve tegnap, sot...
Sajnos borzalmasan kijottek Inzaghi korlatai is, es valo igaz az is, hogy ideje lenne "nagy" meccseken is mutatni valamit.
Mert hat szep dolog a Bologna, Genoa, Sheriff, meg most Empoli ellen 3-4-5-6 golokat rugni, de a 4 nagy meccs = 0 gyozelem 2x 2 vereseg minden csak nem biztato.

Ez a bajnoksag igenis nyerheto, es igenis latni kell a tobbiek szinvonalat es szintjet.
Ha nem sikerul, az sajnos vagy sem, de Inzaghi sara lesz.

Egyaltalan nem szerettem Contet, de teljesen mas tipus volt mint Inzaghi.
Inzaghinak is meg kell tanulni "gyozni", mert ha az nem megy, akkor orokre csakis a kifogas marad, es a miert nem sikerult, meg a mi lett volna ha...

Most befogjuk daralni folenyesen az Empolit, es az Udinet meg a Sheriffet is verni fogjuk.
De utana megint jonnek a komoly meccsek, es Milan meg Napoli, ezekre kellene surgosen felnoni.
Ezeknek a csapatoknak semmivel nem jobb a keretuk mint a mienk, es sokszor 4-5 alapember nelkul kell jatszaniuk, megis nyernek.
Juve is itt van 3 pontra, Roma is 2-re, ideje lenne vegre osszekapni magunkat a rangadokon.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Cupi írta: 2021.10.25. 12:46
hvmetal írta: 2021.10.25. 12:37 Nem bírtam Contet , de ez a mák duma szerintem hülyeség . Az olyan típusú , vérprofi csapatoknak inkább tulajdonsága ez . Ahogy az örök másodikoknak is , hogy mindig el.sszák a végét és a feltételes dolgokkal jönnek .

Profin nyomtuk és azért is lettünk bajnokok. De azért voltak olyan meccsek amikor a mázli faktor is közrejátszott. :) Nem tudom emlékszel e arra a Napoli elleni hazaira pl. amikor Insignet kiállították és a végén felborult a pálya, kapufákat rúgtak, azt sem tudtuk hol vagyunk de végül kihúztuk az 1-0-át. Ott azért megvolt a mák is. :D
Igen .
Arra gondoltam , hogy most minden szempontból visszaléptünk és sokszor csak a "ha" marad .
Kicsit jobb a csapat , mint Spalettinél és rosszabb , mint Contenel . Amilyen gazdasági jelenünk , jövőképünk van , még örülhetünk is . Nekem nem gond , ha nem leszünk bajnokok. Szerintem nem reális . Összeírjuk a játékosokat , 7 név okés , de ha a lyukas posztokat nézem , nem acélos a társaság . Ha nézem a keretet , azt mondanám 2 mercatora vagyunk egy bajnok szinttől . Az a gáz , hogy nekem több pénzem van , mint amennyit kölhetünk majd .
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Az igaz,hogy elment Lukaku és Hakimi,de azt is vegyük figyelembe,hogy a juvéból meg C.Ők is gyengültek,mint fő rivális,így a mezőny is kiegyensúlyozottabb lett.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

vaskalap írta: 2021.10.25. 18:52 Az igaz,hogy elment Lukaku és Hakimi,de azt is vegyük figyelembe,hogy a juvéból meg C.Ők is gyengültek,mint fő rivális,így a mezőny is kiegyensúlyozottabb lett.
Ezért nem lesz az Inter ,de nem a juve is a bajnok.
Szerintem mivel a Napoli kevesebb erőt ad bele az EL-be ezért ők lesznek az elsőszámú esélyek.
interfan

Gazzetta szerint az Empoli ellen tobb poszton is pihentethet Inzaghi.
Elore bekerulhet Sanchez vagy Correa, valamint Perisic es DeVrij is pihenot kaphat.

Gazzetta szerinti varhato kezdo:

Handanovic
Skriniar-Ranocchia-Bastoni
Darmian-Barella-Brozovic-Vecino-Dimarco
Sanchez-Martinez
Válasz küldése