Mindkettő majdnem üres kapu volt + a 11-es....
Érthetetlen.
Nem játszottunk jobban, de a helyzetek alapján bőven vezetnünk kéne. Bosszantó
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Majd jön Dümfríz és veri 1 vs. 1-beninterfan írta: ↑2021.11.07. 21:37 Ket pozitivum van.
A biro abszolult velunk van szerencsere.
Masik pedig Ballo Toure kretensege.
Viszont ezzel kifujt...
A ket tizit leszamitva gyakorlatilag helyzetunk nem volt a 44.percig.
Ettol egy Derbyn joval-joval tobb kellene, ezt a meccset nekunk muszaj lenne nyerni, ehelyett semmi extrat nem nyujtunk.
Masodik felidore surgos, es komoly valtozas kell, mert ez igy eddig nem jo.
Ket tamadonk mintha palyan sem lenne...
Martinezt latni hallani, mondjuk jobb lenne ha nem lehetne rola beszelni.
Dzeko meg szellemet jatszik.
Mind hozzaallasban, mind jatekosokban valtani kell.
Sanchez nagyon jo formaban van, nem is ertem miert nem lehet jatszatni.
Ez a Milan foleg Ballo baratunk oldalan siman verheto, nekunk meg nyerni kell.
Mondjuk nem rossz taktika, szar ellen szart.PellerG írta: ↑2021.11.07. 21:40Majd jön Dümfríz és veri 1 vs. 1-beninterfan írta: ↑2021.11.07. 21:37 Ket pozitivum van.
Viszont ezzel kifujt...
Ettol egy Derbyn joval-joval tobb kellene, ezt a meccset nekunk muszaj lenne nyerni, ehelyett semmi extrat nem nyujtunk.
Darmian helyett ma D'Ambrot kell betenni, ez megint egy olyan meccs sztem, ahol ez adná magát.
Ugyanezt erzem en is, hogy nem latom az elkepzelest es a jatekot tolunk.Francesco írta: ↑2021.11.07. 21:39 Mindamellett, hogy 2-3 góllal vezethetnénk én nem látom, hogy mi a játékunk. Kicsit olyan esetleges az egész. Valahogy több elképzelés van a kuzinok játékában még akkor is, ha egyelőre ez náluk hekyzetekben nem mutatkozik mi. Nálunk nem nagyon van felépített támadás stb. Fura az egész csapat. És sajnos a gól nagyon benne a védelemben így még fájhat a sok kihagyott helyzet. Valahogy meg kéne nyerni, mert jobbak vagyunk egyénileg és jobbak lehetnénk csapatban is.
Dzekot és Martinezt a 60. körül cserélném Sanchez-Correa sorra.interfan írta: ↑2021.11.07. 21:37 Ket pozitivum van.
Viszont ezzel kifujt...
Valaki mondja már meg, hogy miért? Az egyetlen kérdés a tizenegyesnél az volt, hogy mi szabálytalankodtunk-e Kessie-vel szemben mielőtt ő akasztott (ezért is volt a VAR-check). A bíró úgy ítélte meg, hogy nem volt szabálytalanság, az akasztás az Kessie részéről egyértelmű volt a visszajátszások alapján.Az első tizit meg köszönjük meg,mert ahogy valaki írta,ha ellenünk fújnak be egy ilyet,már tajtékos lenne a hangulatom.
A 11-es nem kérdés nekem. Annyi, hogy szerintem vicces volt maga a helyzet, amiből és ahogyan kialakult. Ha ez fordítva történik, legfeljebb azért lennék ideges, mert összeszerencsétlenkedték így a srácok.Dan-i-nter írta: ↑2021.11.07. 21:54Valaki mondja már meg, hogy miért? Az egyetlen kérdés a tizenegyesnél az volt, hogy mi szabálytalankodtunk-e Kessie-vel szemben mielőtt ő akasztott (ezért is volt a VAR-check). A bíró úgy ítélte meg, hogy nem volt szabálytalanság, az akasztás az Kessie részéről egyértelmű volt a visszajátszások alapján.Az első tizit meg köszönjük meg,mert ahogy valaki írta,ha ellenünk fújnak be egy ilyet,már tajtékos lenne a hangulatom.
Én 30ra mert a természet ennyit enged.CsaSzi9294 írta: ↑2021.11.07. 22:11 Kiváncsi lennék most ebben a pillanatban hányan állunk a tv előtt 20 centire?![]()
Serules kellett hogy ezt meglepje Inzaghi, azert ez se semmi...
Calha viszont a múltkori meccse után ma is hasznos és jó.
Valszeg nála is előjön a fáradtság, mint Barellánál. Lehet, hogy mind2-nek elképesztő kondija van, de szinte minden meccset végigjátszanak.
A meccs 80%ban jobbak voltunk, hiába nem volt kaput eltaláló lövésünk a 2. félidőben.