Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Nerazzurri
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Inzaghi egyelőre ennyit tud!! Megint ezer hiba volt részéről.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nerazzurri 2021.11.07. 22:46-kor.
- vaskalap
Ezt most jól elcsesztük.Nem a mi napunk volt,és most kár Inzaghizni,mert ő nem lehet a pályán.Ezt az első félidőben le lehetett volna zárni,de ez nem történt meg.Nincs dráma,de jó lett volna nyerni.Ha ma van egy Lukakunk,nyerünk.
- PellerG
Az eddigiek alapján nem tudom mit akarunk játszani Inzaghival.
Csípem őt, szimpi nagyon, de nem tudnám megmondani, mit akar viszontlátni a pályán.
Támadás nem extra, védekezés elég hézagos, pontrúgásaink veszélytelenek, pedig Calhanoglu vagy Dimarco rúgják őket bőszen jobbról-balról.
Kicsit mintha a "3-5-2-t már ismeritek az elmúlt két évből, menjetek ki és játsszatok" elvet folytatnánk.
Rangadókon több kell...
Csípem őt, szimpi nagyon, de nem tudnám megmondani, mit akar viszontlátni a pályán.
Támadás nem extra, védekezés elég hézagos, pontrúgásaink veszélytelenek, pedig Calhanoglu vagy Dimarco rúgják őket bőszen jobbról-balról.
Kicsit mintha a "3-5-2-t már ismeritek az elmúlt két évből, menjetek ki és játsszatok" elvet folytatnánk.
Rangadókon több kell...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2021.11.07. 22:50-kor.
- Cupi
Köze nem volt a milannak a meccshez az utolsó 10 percig....magunknak köszönhetjük....ráadásul az is egy vicc, hogy 102 szögletből egy sem volt veszélyes...
-
INTER-1908
Azzal hogy lement dzeko és jött sanchez correa páros gyakorlatilag magunkra húztuk a Milan
Égetően ordít a csapat egy komoly csere csatárért
Aki meg tudja tartani a labdát és fel lehet rá rúgni azokat amúgy 80 percig rendben volt a meccs igazából a Milannak nem volt helyzete gyakorlatilag az egész meccsen csak Ibra szabadja és a kapufa.
Nekünk 3-4 nagy helyzetünk volt.
Szerintem mi játszottunk jobban de a 11est be kell rúgni addig nincs miről beszélni
Égetően ordít a csapat egy komoly csere csatárért
Aki meg tudja tartani a labdát és fel lehet rá rúgni azokat amúgy 80 percig rendben volt a meccs igazából a Milannak nem volt helyzete gyakorlatilag az egész meccsen csak Ibra szabadja és a kapufa.
Nekünk 3-4 nagy helyzetünk volt.
Szerintem mi játszottunk jobban de a 11est be kell rúgni addig nincs miről beszélni
-
ricsinter
Jól megfogalmaztad, valahogy én is ezt érzem, olyan semmilyen az egész csapat, vagy villan valaki egyénileg, ha meg nem, akkor szarban vagyunk.PellerG írta: ↑2021.11.07. 22:47 Az eddigiek alapján nem tudom mit akarunk játszani Inzaghival.
Támadás nem extra, védekezés elég hézagos, pontrúgásaink veszélytelenek, pedig Calhanoglu vagy Dimarco rúgják őket.
Kicsit mintha a "3-5-2-t már ismeritek az elmúlt két évből, menjetek kis és játsszatok" elvet folytatnánk.
Rangadókon több kell...
- Dan-i-nter
Szerintem fölösleges negatívnak lenni.
A meccs előtt szerintem sokan úgy voltunk a formákat nézve, hogy a Milan az esélyesebb, ami bizakodásra adott okot az a hiányzók a kuzinoknál. Ehhez képest a meccs nagy részében fölényben játszottunk, jóval több helyzetünk is volt. Ahogy írtam korábban, az 1-1 a Milan-ra hízelgő.
Az utolsó 10 percre elcserélte magát Inzaghi, Brozo és Calhanoglu is a seggén vette a levegőt a 75.-től kezdve, erre Bastoni-t hozza le (ami már csak azért is hülyeség, mert a védelmet nem bontom meg egy Derby-n az utolsó 10 percben, hacsak nincs sérülés).
Ami helyzete volt a Milan-nak az utolsó 5-10 percben, az annyiból volt, hogy a két kp-ásunk se előre se hátra nem tudott már hozzá tenni a játékhoz, így pedig hiába van fent két friss támadónk, ha a labda nem jut el hozzájuk.
Ennyit rónék fel Inzaghi-nak, egyébként szerintem rendben volt a meccs.
Lautaro-t és esetleg De-Vrijt lehet szidni a kapot gól miatt, a többiek odatették magukat. Dzeko pl. lehet, hogy nem volt helyzete a kapu előtt, de a mezőnymunkája kifejezetten jó volt, 2 gólpaszt is adhatott volna, ha pontosabbak vagyunk.
A Milan ellen "idegenben" az 1-1 vállalható. Nyilván bosszantó mert mi közelebb voltunk a győzelemhez, de nem ezen a meccsen fog eldőlni a bajnokság. Örüljünk, hogy a Napoli botlott, és bízzunk benne, hogy nem lesz sérülés a válogatott szünet alatt.
FORZA INTER!
A meccs előtt szerintem sokan úgy voltunk a formákat nézve, hogy a Milan az esélyesebb, ami bizakodásra adott okot az a hiányzók a kuzinoknál. Ehhez képest a meccs nagy részében fölényben játszottunk, jóval több helyzetünk is volt. Ahogy írtam korábban, az 1-1 a Milan-ra hízelgő.
Az utolsó 10 percre elcserélte magát Inzaghi, Brozo és Calhanoglu is a seggén vette a levegőt a 75.-től kezdve, erre Bastoni-t hozza le (ami már csak azért is hülyeség, mert a védelmet nem bontom meg egy Derby-n az utolsó 10 percben, hacsak nincs sérülés).
Ami helyzete volt a Milan-nak az utolsó 5-10 percben, az annyiból volt, hogy a két kp-ásunk se előre se hátra nem tudott már hozzá tenni a játékhoz, így pedig hiába van fent két friss támadónk, ha a labda nem jut el hozzájuk.
Lautaro-t és esetleg De-Vrijt lehet szidni a kapot gól miatt, a többiek odatették magukat. Dzeko pl. lehet, hogy nem volt helyzete a kapu előtt, de a mezőnymunkája kifejezetten jó volt, 2 gólpaszt is adhatott volna, ha pontosabbak vagyunk.
A Milan ellen "idegenben" az 1-1 vállalható. Nyilván bosszantó mert mi közelebb voltunk a győzelemhez, de nem ezen a meccsen fog eldőlni a bajnokság. Örüljünk, hogy a Napoli botlott, és bízzunk benne, hogy nem lesz sérülés a válogatott szünet alatt.
FORZA INTER!
- Dan-i-nter
Így van, nem kell a csapatot szidni egy vállalható rangadó miatt. A Juve elleni szerencsétlenkedés pl. sokkal bosszantóbb volt mint a mai.CsaSzi9294 írta: ↑2021.11.07. 22:45A meccs 80%ban jobbak voltunk, hiába nem volt kaput eltaláló lövésünk a 2. félidőben.
Az, hogy a Milán feljavult az utolsó negyed órára az Barella és Darmian lecserélésének valamint a fáradtságnak köszönhető. Ez a meccs Martinezen ment el, nem kell szépíteni.
-
ricsinter
Szerintem igenis lehet negatívnak lenni, a juve meccs után egy újabb nagy csalódás, náluk is azóta csak az nem játszik jobban, aki nem akar…
Ez a Milan sehol nem volt esélyesebb, nagy mákkal állnak ott ahol, szerintem kötelező lett volna a győzelem a jelenlegi helyzetben, mert így soha az életben nem zárkózunk fel.
Ez a Milan sehol nem volt esélyesebb, nagy mákkal állnak ott ahol, szerintem kötelező lett volna a győzelem a jelenlegi helyzetben, mert így soha az életben nem zárkózunk fel.
-
Tombi1986
Bajnokság január-február körül fog eldőlni, hogy kik nyerhetik meg. Voltunk őszi bajnokok a szezon végére épphogy meg lett a negyedik hely.
Mai meccset meg kellett volna nyerni, végén szerencsénk volt, bár a Milánnak is amennyi helyzet kimaradt.
Brozovic mai teljesítménye után ne akarjon 10 millás fizetést, vagy akkor menjen el Angliába.
Veszélyes nem a Milan volt, hanem a saját játékosaink.
Szerintem Dumfries behozatala volt a legrosszabb megoldás, mert Rebic akkor támadt fel poraiból.
KP-re cserélni? Vidal lehet max az több is megoldás nagy lutri. Azért azt látni kell, hogy cserepad nincs minőség.
Mai meccset meg kellett volna nyerni, végén szerencsénk volt, bár a Milánnak is amennyi helyzet kimaradt.
Brozovic mai teljesítménye után ne akarjon 10 millás fizetést, vagy akkor menjen el Angliába.
Veszélyes nem a Milan volt, hanem a saját játékosaink.
Szerintem Dumfries behozatala volt a legrosszabb megoldás, mert Rebic akkor támadt fel poraiból.
KP-re cserélni? Vidal lehet max az több is megoldás nagy lutri. Azért azt látni kell, hogy cserepad nincs minőség.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Tombi1986 2021.11.07. 22:57-kor.
- mike
Egyetértek, ahogy a lazio és a juve ellen, most is hozható meccset engedtünk ki a kezünből.
Ez pontosan 7 pont bukta.
Inzaghit én nem bántamám, egyértelműen ledomináltuk a milant, a ziccereket, 11-est nem neki kell berúgnia.
Hiányzik ebből a csapatból a plusz, az ami Lukakuval megvolt, ahogy írtad, vele tuti nyertünk volna.
Bukdácsolnia kellene a napolinak és a bilannak, hogy zárkózni tudjunk.
- sorger=giallo
A hajrától eltekintve (a várakozásaimmal ellentétben) a Milan egyértelműen indiszponáltabb volt összességében, a második félidő elején lezárhattuk volna a derbit és ezen a meccsen a cserék sem ültek, kb. súlytalan volt Sanchez és Correa is. A végén még örülhettünk az x-nek is.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Cupi
Ráadásul Bastoni jól játszott így én sem értem azt a cserét. Még amit felrónék neki, hogy Sanchezt előbb hoztam volna.Dan-i-nter írta: ↑2021.11.07. 22:50 Szerintem fölösleges negatívnak lenni.
- Cupi
- Dan-i-nter
A mi rangadókon nyújtott teljesítményünk alapján és az ő rangadókon nyújtott teljesítményük alapján szerintem senki nem gondolhatta a meccs előtt, hogy favoritok vagyunk. A Milan egyértelműen túlteljesít idén is, de nem csak ebből kell kiindulni, hanem abból is, hogy mi nem igazán vagyunk formában (most ilyen Sheriff elleni győzelmeket hagyjuk). A Sarri-Lazio 3-1re kent el minket, pedig ők szarabb formában vannak mint a kuzinok..
-
Tombi1986
Di Marco eléggé súlytalan. Kb egy jó megoldása nem volt. Empoli ellen lehet, hogy elegendő, de egy TOP mérkőzésen már nem.Cupi írta: ↑2021.11.07. 22:57Ráadásul Bastoni jól játszott így én sem értem azt a cserét. Még amit felrónék neki, hogy Sanchezt előbb hoztam volna.Dan-i-nter írta: ↑2021.11.07. 22:50 Szerintem fölösleges negatívnak lenni.
Milan akkor jött fel amikor bejött Dumfries, Di Marco - egyértelmű, hogy széleken tudtak mögénk kerülni.
Inzaghinak vannak elég homály cseréi, Darmian helyett Ambrosiot hoztam volna inkább be, Bastoni meg le sem kellett volna cserélni.
KP azért necc, mert bejön GAG, Vecino párosból valamelyik akkor az ellenfél lehet nem csak egy kapufát rúgott volna.
- Dan-i-nter
Igen D'ambro-t én is szivesebben néztem volna, még úgy is, hogy egyelőre nem írom le a hollandot. (De ne rangadón cseréljük be 1-1nél).
Az meg oké, hogy sz*r a csere felhozatal KP-án, de annak sincs semmi értelme, hogy fenthagyja Brozo-t meg Calhanoglu-t, mikor már lépni alig tudnak. Védekezés 0 volt a részükről az utolsó bő 10 percben, előre se volt pontos megoldásuk pedig volt kontra lehetőségünk. Több értelme lett volna Sensi-t/Vecino-t behozni egyikük helyére, mint Dimarco-t KH-ra.
Remélhetőleg ő nem sérült meg..
- Cupi
Remélem Dzeko és Barella sem megy el a válogatott meccsekre....
- interfan
Ertekelesek:
-Sky:
Bastoni 7
Calhanoglu 7
Darmian 6,5
Perisic 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
DeVrij 5,5
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Correa 5,5
Vidal 5
Martinez 5
Dzeko 5
-FcInter1908:
Bastoni 7
Darmian 7
Calhanoglu 7
Perisic 7
Skriniar 6,5
Brozovic 6,5
Handanovic 6
Vidal 6
DeVrij 5,5
Barella 5,5
Correa 5,5
Dumfries 5,5
Dzeko 5,5
Martinez 5
-FcInternews:
Bastoni 6,5
Darmian 6,5
Calhanoglu 6,5
Perisic 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
DeVrij 6
Brozovic 6
Dumfries 5,5
Vidal 5,5
Correa 5,5
Dzeko 5,5
Martinez 5
-Tuttomercatoweb:
Calhanoglu 7
Bastoni 6,5
Skriniar 6,5
Darmian 6,5
Handanovic 6
Perisic 6
DeVrij 5,5
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Vidal 5
Martinez 5
Dzeko 5
-Sky:
Bastoni 7
Calhanoglu 7
Darmian 6,5
Perisic 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
DeVrij 5,5
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Correa 5,5
Vidal 5
Martinez 5
Dzeko 5
-FcInter1908:
Bastoni 7
Darmian 7
Calhanoglu 7
Perisic 7
Skriniar 6,5
Brozovic 6,5
Handanovic 6
Vidal 6
DeVrij 5,5
Barella 5,5
Correa 5,5
Dumfries 5,5
Dzeko 5,5
Martinez 5
-FcInternews:
Bastoni 6,5
Darmian 6,5
Calhanoglu 6,5
Perisic 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
DeVrij 6
Brozovic 6
Dumfries 5,5
Vidal 5,5
Correa 5,5
Dzeko 5,5
Martinez 5
-Tuttomercatoweb:
Calhanoglu 7
Bastoni 6,5
Skriniar 6,5
Darmian 6,5
Handanovic 6
Perisic 6
DeVrij 5,5
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Vidal 5
Martinez 5
Dzeko 5
-
ricsinter
Hát ki hogy látja, én tartom, hogy illett volna győzni.Dan-i-nter írta: ↑2021.11.07. 22:59
A mi rangadókon nyújtott teljesítményünk alapján és az ő rangadókon nyújtott teljesítményük alapján szerintem senki nem gondolhatta a meccs előtt, hogy favoritok vagyunk. A Milan egyértelműen túlteljesít idén is, de nem csak ebből kell kiindulni, hanem abból is, hogy mi nem igazán vagyunk formában (most ilyen Sheriff elleni győzelmeket hagyjuk). A Sarri-Lazio 3-1re kent el minket, pedig ők szarabb formában vannak mint a kuzinok..
Ezt meg felejtsük már el, hogy rossz a padunk, meg hogy nem lehet kit behozni kp-ra, szerintem nagyon sok csapat örülne neki, ha egy Vidal-Sensi párost be tudna hozni, vagy előre Sanchez-Correat, másoknak sincs több lehetőség.
A Milannak egy Krunic volt a kezdőjében, ezek utàn ne mondjuk màr, hogy nekünk kp-n gyenge a kispadunk…
- bodimiki7
Ennyit enged a padunk, Inzaghi egyelőre teljesen pragmatikusan posztra cserél, csak hát ugye tavaly Darmian volt a jolly joker, mert mind balra mind jobbra be lehetett küldeni, üde színfolt volt, most pedig ő lett az elsőszámú szélsőnk. A támadósorban sincs már a teljesen fix Lukaku, ami nem lenne baj, de nincs Dzeko profilú támadónk, így ha egyszerre lesz Correa és Sanchez, de akár Correa és Martinez a pályán, akkor a gyakorolt támadójátékunk esetlegessé válik, mert hiányzik a karakter a tervezett meccsképhez.
A másik ami feltűnő, hogy bár visszább esünk, most már sokkal biztonságosabb játékra törekszünk, gondolom élénken él még Inzaghiban a Real elleni nyertnek tűnő meccs elvesztése. Ez mindenképpen pozitív tőle, de remélhetőleg ezen is sikerül majd továbblépni és valahogy behúzni ezeket a meccseket, mert a kudarckerüléssel csak a lassú kudarc jön el.
-
INTER-1908
Én nem látom hogy Inzaghi bármit is tehetett volna.
Egy biztos szerintem a mérkőzés legjobbja krunic volt!
Szerintem 2 értelmes passza nem volt de állítom hogy most együtt zuhanyzik Brozoviccal úgy kivette írva játékból!
A Milannak az volt a taktikaja hogy a mi focinkat elrontsa és sajnos egy pontrugasbol egy öngóllal tudtak egyenlíteni...
Ez a baj a millannal hogy a mindig kihozzak a meccsből a legtöbbet...
Mint mikor mi nyertünk fős játékkal 1-0 ra
Egy biztos szerintem a mérkőzés legjobbja krunic volt!
Szerintem 2 értelmes passza nem volt de állítom hogy most együtt zuhanyzik Brozoviccal úgy kivette írva játékból!
A Milannak az volt a taktikaja hogy a mi focinkat elrontsa és sajnos egy pontrugasbol egy öngóllal tudtak egyenlíteni...
Ez a baj a millannal hogy a mindig kihozzak a meccsből a legtöbbet...
Mint mikor mi nyertünk fős játékkal 1-0 ra
-
ricsinter
Amúgy hogy valami pozitívum is legyen említve, Perisic előtt le a kalappal, nehéz beismernem, mert màr a feje látvànyàtól rosszul voltam, de hihetetlenül összekapta magàt, főleg védekezésben nagyon stabil, tàmadásban hozhatna néha jobb döntéseket, hogy némileg belekössek
És Calha is tetszett, ha mindig így jàtszana, egyáltalán nem lehetne rá panasz.
És Calha is tetszett, ha mindig így jàtszana, egyáltalán nem lehetne rá panasz.
- Festa
Szerintem a csapat tette amit kell.Iszonyatosan nagy munkát végeztek egyesek,de az a + hiányzott.mike írta: ↑2021.11.07. 22:56Egyetértek, ahogy a lazio és a juve ellen, most is hozható meccset engedtünk ki a kezünből.
Ez pontosan 7 pont bukta.
Inzaghit én nem bántamám, egyértelműen ledomináltuk a milant, a ziccereket, 11-est nem neki kell berúgnia.
Hiányzik ebből a csapatból a plusz, az ami Lukakuval megvolt, ahogy írtad, vele tuti nyertünk volna.
Bukdácsolnia kellene a napolinak és a bilannak, hogy zárkózni tudjunk.
Az a+,hogy berúgjuk a tizenegyest vagy az ordító helyzeteket amikor az utolsó 10 percet leszámítva végig domináltunk a meccsen. Dzeko ha gól szerez akkor szeretjük,de a mezőnyben nincs olyan dinamikája mint Lukakunak.Hakimit meg aki egyébként elsősorban nem a rangadókon villogott senki nem tudja pòtolni.
Sajnos a cserékkel most nem jobbak lettünk,mert a végén a Milán talált magára.
A jó játék győzelem nélkül sajnos kevés.
Inzaghi szerintem 90%azt hozza ki ebből a csapatból ami benne van és ha Di Marco meg Lautaro berúgja a tizenegyeseiket akkor most nagyon szorosan ott lennénk a Milán,Napolin.
Atalanta,Milán,Lazio,Juventus -egyiken sem játszottunk rosszul,de különböző okokból egyik meccset sem tudtuk megnyerni.
- mike
- interfan
Ugyanezt gondolom en is, semmivel nem erosebb sem a Milan padja, sem a kezdoje mint a mienk.ricsinter írta: ↑2021.11.07. 23:14 Hát ki hogy látja, én tartom, hogy illett volna győzni.
Ezt meg felejtsük már el, hogy rossz a padunk, meg hogy nem lehet kit behozni kp-ra, szerintem nagyon sok csapat örülne neki, ha egy Vidal-Sensi párost be tudna hozni, vagy előre Sanchez-Correat, másoknak sincs több lehetőség.
A Milannak egy Krunic volt a kezdőjében, ezek utàn ne mondjuk màr, hogy nekünk kp-n gyenge a kispadunk…
Jaa es azt se felejtsuk hogy megint volt 2 alapember es egy majdnem alapember hianyzo naluk, nekunk meg senki...
7 pontos elonnyel meg az is varhato volt, hogy nekik az X is jo.
Nekunk az X meg semmit nem ert.
2.felidoben 0 kaput eltalalo lovessel egyszeruen nem lehet, eleve 3db volt ebbol 2db a tizi.
Masik amit en is igy latok, ez az idezet:
"Az eddigiek alapján nem tudom mit akarunk játszani Inzaghival.
Támadás nem extra, védekezés elég hézagos"
Egyszeruen semmi varatlan nincs, ugyanaz mindig, ugyanaz a csakis posztra cserek es az egyetlen 1db fix taktika.
Kotelezok jonnek ezzel, de a rangadokon egyszeruen elszarjuk.
Sajnos ez az 5 meccs = 0 gyozelem nagyon nem hizelgo, lehet itt barmire fogni, ez az eredmeny.
Ket kezdo csatarunkhoz sem mer hozzanyulni erthetetlen modon.
Pedig a Sassuolo meccs ota a bajnoksagban oriasi homaly van elol.
Dzeko: 328 perc = 1db gol 0 golpassz atlaga 5.625.
Martinez: 264 perc = 0 gol 1db golpassz atlaga 5.500.
Ezek azert roppant gyenge szamok.
Itt lett volna a lehetoseg 4-5 pontra kerulni az 1.helytol.
Erre 7 pontra van tolunk ket csapat is, es a kovetlezo meccsen is "rangado" jon ahol eddig 0
gyozelmet szamolunk.
Persze lehet itt mondani, hogy voltunk teli bajnokok stb, ez ok.
Viszont azert november vegen/december elejen 7 pontra allni az 1.helytol azert annyira nem biztato.
Tavaly pl ilyenkor a 2.helyen voltunk 1db pontra a Milantol. Maximalis lemaradasunk meg 5 pont volt az is a 10.forduloig, utana mar csak 3 es 1 pont.
De 2019/20-ban is 1db pontra voltunk a elsotol a 2. helyen.
Annyira van tolunk a 9.hely mint a 2. es az 1. ez is sokat elmond.
Ha bajnoki celjaink vannak, ami azert ki is lett mondva, akkor ez a 3.hely 7 pontra a 1-2.-tol, es az 5 rangado = 0 gyozelem egesz egyszeruen nem fer bele.
Inzaghinak valamit valtania kell, es azt a bizonyos mindenki altal elvart szintugrast meglepnie, mert eddig ez nem latszik.
- Inter101
Pont ez az hogy az Inter vezetése elmondta kb 50 szer hogy nem elvárás a bajnoki cím!! Itt a fórumon lett levezetve hogy egyesek szerint miért is vagyunk esélyesek!
És ha már a rangadokon nyújtott teljesítményrol van szó, Lukaku pont az a játékos volt az Internek aki egy közel hasonló képességű csapatok meccsén a Serie A ban a különbséget jelenti!! Dzeko, Lautaro, Sanchez, Correa egyike sem ilyen!!!
És igenis ennyit jelent egy bivalyerős Lukaku, illetve ennyire súlytalanok összeségében a csataraink!
És ha már a rangadokon nyújtott teljesítményrol van szó, Lukaku pont az a játékos volt az Internek aki egy közel hasonló képességű csapatok meccsén a Serie A ban a különbséget jelenti!! Dzeko, Lautaro, Sanchez, Correa egyike sem ilyen!!!
És igenis ennyit jelent egy bivalyerős Lukaku, illetve ennyire súlytalanok összeségében a csataraink!
- Festa
Dzeko hiába rúgott gólokat nem tudja pótolni Lukakut sőt Lautaro is gyengébb a belga hiányában.Inter101 írta: ↑2021.11.08. 09:06 Pont ez az hogy az Inter vezetése elmondta kb 50 szer hogy nem elvárás a bajnoki cím!! Itt a fórumon lett levezetve hogy egyesek szerint miért is vagyunk esélyesek!
Lautaronak sokkal könnyebb dolg volt most ,mert RL9 megosztotta védők figyelmét ez most nincs
Ráadásul Di Marco és Lautaro is 2 fontos tizenegyest hibázott,amit ha értékesitünk most sokkal jobban állnánk.
- interfan
Pont az ellenkezoje igaz.Inter101 írta: ↑2021.11.08. 09:06 Pont ez az hogy az Inter vezetése elmondta kb 50 szer hogy nem elvárás a bajnoki cím!! Itt a fórumon lett levezetve hogy egyesek szerint miért is vagyunk esélyesek!
Marotta szavai oktober 28:
"
Ebben az evben azt tuztuk ki celnak, hogy koltegcsokkentesi politikaba kezdunk, de a versenykepesseget megtartjuk.
Tudjuk ez nagyon nehez, ezert nagyon nehez lesz megvedeni a Scudettot, de a cel az hogy buszken megvedjuk a bajnoki cimunket.
"
Egyebkent igazad van, ennyit jelent Lukaku, es valoban sulytalanok eddig a tamadoink.
-
Herfort Balazs
Jó meccs volt a tegnapi, meglehetett volna nyerni, de a végén el is bukni. Én alapvetően úgy álltam ehhez a szezonhoz hogy nem várok bajnoki címet. Legyen meg a dobogó, BL továbbjutás, esetleg a kupát húzzuk be. Megnyerhető persze ez a Scudetto idén is, de azért ne felejtsük el hogy 3 klasszissal kevesebben vagyunk, Lukaku, Hakimi, Eriksen. Jött helyettük Dzeko-Correa, Dumfries, Calhanoglu. Gólok számában potoltuk Lukakut, de osszejatekban nem. Hakimi a legjobb a világon azon a poszton, és a török meg top formájában sem jöhet Eriksenhez, bár neki is idő kellett meg belejött ebbe a szerepkörbe. Tegnap amúgy jó volt Calha, így tovább.
És elment Conte, aki 1 fasz, ismerjük a hülyeséget amiket csinált, de tűzbe mentek érte, hatalmas egység volt közte a játékosok között.
Inzaghi meg egy fiatal edző, a Lazional szépen hozta amit kell, de ez itt már másik szint. Ami ott elég volt, vagy bravúr, itt az a minimum.
A foci nem mindig a képességek alapján dől el, hanem sokszor fejben. Egy gyengébb keret is nyerhet bajnokságot, ha összeáll minden. A Milannal úgy néz ki most ez meglehet, a gyengébb játékosok is jobban teljesítenek ilyenkor.
Nem kell még temetni a csapatot, sem az esélyeket, sok meccs van még. A Napolit sem szabad leírni, de még a szezon harmada se telt le.
Szerintem szoros lesz, összefog sűrűsödni a tabella.
Most nincs igazán szerencsénk a rangadokon, de átfog ez billenni

És elment Conte, aki 1 fasz, ismerjük a hülyeséget amiket csinált, de tűzbe mentek érte, hatalmas egység volt közte a játékosok között.
Inzaghi meg egy fiatal edző, a Lazional szépen hozta amit kell, de ez itt már másik szint. Ami ott elég volt, vagy bravúr, itt az a minimum.
A foci nem mindig a képességek alapján dől el, hanem sokszor fejben. Egy gyengébb keret is nyerhet bajnokságot, ha összeáll minden. A Milannal úgy néz ki most ez meglehet, a gyengébb játékosok is jobban teljesítenek ilyenkor.
Nem kell még temetni a csapatot, sem az esélyeket, sok meccs van még. A Napolit sem szabad leírni, de még a szezon harmada se telt le.
Szerintem szoros lesz, összefog sűrűsödni a tabella.
Most nincs igazán szerencsénk a rangadokon, de átfog ez billenni
- interfan
Az olyan mondatoknak hogy mi lett volna "HA" XY berugja azert nincs semmi ertelme, mert kitudja milyen lett volna a Milan jateka "HA" mi vezetunk a 27.perctol.Festa írta: ↑2021.11.08. 09:13 Dzeko hiába rúgott gólokat nem tudja pótolni Lukakut sőt Lautaro is gyengébb a belga hiányában.
Lautaronak sokkal könnyebb dolg volt most ,mert RL9 megosztotta védők figyelmét ez most nincs
Ráadásul Di Marco és Lautaro is 2 fontos tizenegyest hibázott,amit ha értékesitünk most sokkal jobban állnánk.
De ennyi erovel mi lett volna "HA" a Milan kapufaja bemegy 90.percben, vagy mi lett volna "HA" Kessies ziccere megy be.
De "HA" es Dimarco tizi, mi lett volna "HA" 1-2-nel az Atalanta kapufaja bemegy es 1-3?
A "HA"-val kezdodo mondatoknak a sportban semmi ertelme, mert ennyi erovel ott a masik oldali "HA" es soha nem tudjuk meg mi tortent volna "HA"...
- Festa
Ki beszélt Ha bemegy a helyzetünk típusú mondatról.Tények vannak.Tény Lukaku egyetlen tizenegyest sem hibázott amig itt volt.interfan írta: ↑2021.11.08. 09:22Az olyan mondatoknak hogy mi lett volna "HA" XY berugja azert nincs semmi ertelme, mert kitudja milyen lett volna a Milan jateka "HA" mi vezetunk a 27.perctol.Festa írta: ↑2021.11.08. 09:13 Dzeko hiába rúgott gólokat nem tudja pótolni Lukakut sőt Lautaro is gyengébb a belga hiányában.
De ennyi erovel mi lett volna "HA" a Milan kapufaja bemegy 90.percben, vagy mi lett volna "HA" Kessies ziccere megy be.
De "HA" es Dimarco tizi, mi lett volna "HA" 1-2-nel az Atalanta kapufaja bemegy es 1-3?
A "HA"-val kezdodo mondatoknak a sportban semmi ertelme, mert ennyi erovel ott a masik oldali "HA" es soha nem tudjuk meg mi tortent volna "HA"...
Ezt a meccset egy komolyabb csatárteljesitménnyel meglehetett volna nyerni.Két tizenegyest meg nem is mikor kaptunk fontos rangadón.Óriási sanszunk volt. A milános ismerösöm meg elismerte,hogy az iksz rájuk nézve hizelgő.
- interfan
Lukaku tavaly ilyenkor 16 meccset palyara lepve 16 golnal jart.
Martinez 6 golnal jart.
Sanchez pedig 2 golnal jart.
Ez osszsesen 24 gol a tamadoktol.
Ez iden igy nez ki:
Dzeko 8
Martinez 5
Correa 4
Sanchez 1
Ez osszesen 18 gol.
- Inter101
Még annyit tennék hozzá, hogy Inzaghi megcsinalta mindegyik ragadón a játékot úgy hogy az nyerhető legyen, óriási egyéni és buta hibák(kihagyott 11esek, vétlen vagy éppen a vonalon az ellenfélnek büntető olyan szituációban ami még csak nem is veszélyes) vezettek odáig hogy azokat nem nyertük meg!!!
Ennyit arról hogy Inzaghi játéka nem látszik.....
Amúgy tegnap Bastoni lépett fel a tamadasokhoz tudatosan, csak úgy mondom!
Ennyit arról hogy Inzaghi játéka nem látszik.....
Amúgy tegnap Bastoni lépett fel a tamadasokhoz tudatosan, csak úgy mondom!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Inter101 2021.11.08. 09:32-kor.
- interfan
Ugyanaz a "HA", mert ennyi erovel "HA" bemegy a tizi, senki nem tudja mit jatszik a Milan.Festa írta: ↑2021.11.08. 09:26Ki beszélt Ha bemegy a helyzetünk típusú mondatról.Tények vannak.Tény Lukaku egyetlen tizenegyest sem hibázott amig itt volt.interfan írta: ↑2021.11.08. 09:22Az olyan mondatoknak hogy mi lett volna "HA" XY berugja azert nincs semmi ertelme, mert kitudja milyen lett volna a Milan jateka "HA" mi vezetunk a 27.perctol.Festa írta: ↑2021.11.08. 09:13 Dzeko hiába rúgott gólokat nem tudja pótolni Lukakut sőt Lautaro is gyengébb a belga hiányában.
Ezt a meccset egy komolyabb csatárteljesitménnyel meglehetett volna nyerni.Két tizenegyest meg nem is mikor kaptunk fontos rangadón.Óriási sanszunk volt. A milános ismerösöm meg elismerte,hogy az iksz rájuk nézve hizelgő.
"Ha" bemegy a kapufa, lehet nincs is a tizi az Atalanta ellen.
Ezeket sosem tudjuk meg, ezert sincs semmi ertelme a mi lett volna ha mondatnak a sportban.
Tenyek vannak igen, az eredmenyek, a mi lett volna "HA" az mar csak fikcio..,
- Cupi
Ez mikor lett kimondva? Te is írtad korábban meg a vezetőink is, hogy nincs ilyen elvárás, hogy bajnokok legyünk.interfan írta: ↑2021.11.08. 07:23
Ha bajnoki celjaink vannak, ami azert ki is lett mondva, akkor ez a 3.hely 7 pontra a 1-2.-tol, es az 5 rangado = 0 gyozelem egesz egyszeruen nem fer bele.
Inzaghinak valamit valtania kell, es azt a bizonyos mindenki altal elvart szintugrast meglepnie, mert eddig ez nem latszik.
Ettől még lehetünk. Nem is értem miért temeted ennek lehetőségét már így november elején 7 pont lemaradás miatt.
Persze mondhatjuk erre ne alapozzunk. Nem is kell de szerintem ezt a tempót amit most nyomtak nem fogják bírni. Egész Európába csak a milan és a napoli veretlen még...pedig náluk sokkal jobb csapatok is vannak....szóval ez most egy kivételes szitu de ennek vége lesz. City, Bayern, PSG. stb mint kaptak már ki, ők nem....ha csak 1 vereségük lenne ami minimum a realitás akkor ott lennénk szorosan mögöttük az elbénázott rangadók ellenére is.
Igen van hibája Inzahginak is de első évében a nála rutinosabb Conte sem lett velünk bajnok....valamint oké, hogy nem mindig nyúl bele jól de ha csak a rangadókat nézzük akkor nem sokon múltak a győzelmek. Arról meg nem ő tehet DiMarco kihagyja a végén a 11-est vagy tegnap Lautaro és arról sem, hogy DeVrij egy szerencsétlen mozdulattal a saját kapunkba fejel...arról sem, hogy Dumfries késik vagy 3 ütemet és feleslegesen lábon rúgja az ellenfelet a 16-oson belül vagy mint Bastoni a Lazio ellen pechesen kézzel ér egy közelről ráfejelt labdába....
De ott a BL-ben a Madrid elleni meccs is. Lefociztuk őket de kimaradt minden és megszívtuk.
Nem azt mondom, hogy Inzaghi szent és nem hibázott hanem azt felesleges őt szidni a rangadókon mutatott teljesítmény miatt.
Bajnoki álmokat meg én nem adom fel amíg van matematikai/reális esélyünk.
- interfan
Mikor lett kimondva?Cupi írta: ↑2021.11.08. 09:33Ez mikor lett kimondva? Te is írtad korábban meg a vezetőink is, hogy nincs ilyen elvárás, hogy bajnokok legyünk.interfan írta: ↑2021.11.08. 07:23
Jokor jott a kerdes.
Kicsit ha fentebb porgetsz konnyen megtalalod kb 10 perccel ezelottrol.
De ha atmesz a stabrol elnok vezetoseg stb topic oktober 28 hivatalos kozlemenyeihez, ott is megtalalalod.
Na szoval akkor ujra:
Marotta szavai oktober 28:
"
Ebben az evben azt tuztuk ki celnak, hogy koltegcsokkentesi politikaba kezdunk, de a versenykepesseget megtartjuk.
Tudjuk ez nagyon nehez, ezert nagyon nehez lesz megvedeni a Scudettot, de a cel az hogy buszken megvedjuk a bajnoki cimunket.
"
- Festa
A tizenyesnél nagyobb ziccer nincs a fociban.Egyébként Barella lővését meg a gólvonalról rúgták ki aztán 2 percre Lautaro közelről óriási helyzetben hibázott.Amennyiben 3-1-re megyünk félidőben akkor nem hiszem,hogy ez a Milán feláll a padlóról.interfan írta: ↑2021.11.08. 09:32Ugyanaz a "HA", mert ennyi erovel "HA" bemegy a tizi, senki nem tudja mit jatszik a Milan.Festa írta: ↑2021.11.08. 09:26Ki beszélt Ha bemegy a helyzetünk típusú mondatról.Tények vannak.Tény Lukaku egyetlen tizenegyest sem hibázott amig itt volt.interfan írta: ↑2021.11.08. 09:22
Az olyan mondatoknak hogy mi lett volna "HA" XY berugja azert nincs semmi ertelme, mert kitudja milyen lett volna a Milan jateka "HA" mi vezetunk a 27.perctol.
"Ha" bemegy a kapufa, lehet nincs is a tizi az Atalanta ellen.
Ezeket sosem tudjuk meg, ezert sincs semmi ertelme a mi lett volna ha mondatnak a sportban.
Tenyek vannak igen, az eredmenyek, a mi lett volna "HA" az mar csak fikcio..,
Sajnos két rangadón rontuttunk tizit ami tavaly Lukakuval nem okozott problémát .Ez egy feladat,hogy legyen biztos tizenegyesrugó ,mert ezen még pontokat bukhattunk.
- interfan
Abban igazad van Festa hogy kellene egy biztos tizi rugo.
Dehat valamiert nincs.
Biztos megvan az oka annak, hogy XY odaall, YX meg nem.
Sajnos abbol kell fozni ami van.
Dehat valamiert nincs.
Biztos megvan az oka annak, hogy XY odaall, YX meg nem.
Sajnos abbol kell fozni ami van.
- Festa
A többszörös Dzeko nem mer odaállni?
tudom sokat kihagyott,de akkor is fura.
Amúgy szerintem perisic amikor odaállt berúgta .Felölem nyugdotan lehetne ő.
Lautaronak még 2 fontos kihagyott tizije ugrott be egy 2019 őszén a Dortmund ellen és egy a Bologna ellen 2020 nyarán.
- interfan
Valoszinu a valaszt is megadtad, "sokat kihagyott".Festa írta: ↑2021.11.08. 09:54A többszörös Dzeko nem mer odaállni?
tudom sokat kihagyott,de akkor is fura.
Amúgy szerintem perisic amikor odaállt berúgta .Felölem nyugdotan lehetne ő.
Lautaronak még 2 fontos kihagyott tizije ugrott be egy 2019 őszén a Dortmund ellen és egy a Bologna ellen 2020 nyarán.
Fura egyebkent mert pl Dimarco stabilan es magabiztosan rugta a tiziket pl a korosztalyos valogatottban is.
Egyebkent ha Perisic vagy Calha magabiztosan rugjak, akkor lehetne kozuluk is valaki.
- Cupi
Ezt írtam amikor beírtátok így nem láthattam. Egyébként meg Marotta azt mondta cél és nem azt ez az elvárás.
- interfan
Akkor biztos azert kerulte egy a figyelmed.
Ez igy van, a cel egyertelmuen ez, ezt tobbszor is elmondtak vezetoink, a bajnoki cim a cel.
Viszont hany evig es hanyszor hallhattuk, hogy nem lehet cel meg a bajnoki cim, lasd Conte elso eve 2019-20.
Vagy hogy a cel a BL hely, gyakorlatilag 2012 es 2019 kozott.
- CsaSzi9294
Ez a fix rugó simán lehetne Calha. Tegnap a 2.at is biztos berúgta volna, ha nem veszi el tőle Martinez.
- interfan
A legalabb 200 percet lejatszo jatekosaink eddigi atlagai:
1. Barella: 6.593 (1365perc)
2. Brozovic: 6.562 (1305perc)
3. Skriniar: 6.466 (1350perc)
4. Dimarco: 6.375 (700perc)
5. Perisic: 6.346 (946perc)
6. Bastoni: 6.266 (1180perc)
7. Sanchez: 6.250 (211perc)
8. Martinez: 6.214 (1027perc)
9. DeVrij: 6.166 (1311perc)
10. Vidal: 6.166 (348perc)
11. Dzeko: 6.133 (1150perc)
12. Darmian: 6.083 (872perc)
13. Correa: 5.944 (324perc)
14. Calhanoglu: 5.909 (753perc)
15. Handanovic: 5.875 (1440perc)
16. Gagliardini: 5.875 (227perc)
17. Vecino: 5.857 (287perc)
18. Dumfries: 5.576 (636perc)
1. Barella: 6.593 (1365perc)
2. Brozovic: 6.562 (1305perc)
3. Skriniar: 6.466 (1350perc)
4. Dimarco: 6.375 (700perc)
5. Perisic: 6.346 (946perc)
6. Bastoni: 6.266 (1180perc)
7. Sanchez: 6.250 (211perc)
8. Martinez: 6.214 (1027perc)
9. DeVrij: 6.166 (1311perc)
10. Vidal: 6.166 (348perc)
11. Dzeko: 6.133 (1150perc)
12. Darmian: 6.083 (872perc)
13. Correa: 5.944 (324perc)
14. Calhanoglu: 5.909 (753perc)
15. Handanovic: 5.875 (1440perc)
16. Gagliardini: 5.875 (227perc)
17. Vecino: 5.857 (287perc)
18. Dumfries: 5.576 (636perc)
- tabi.csaba
Martinez hiába technikás,az induló sebessége nagyon lassú!
A mozgása hasonlít Romárióra! Csak ő jobban fedezte a labdát,gyorsabb is volt!
Nem ártana picit fogynia,hátha robbanékonyabb lenne!
A mozgása hasonlít Romárióra! Csak ő jobban fedezte a labdát,gyorsabb is volt!
Nem ártana picit fogynia,hátha robbanékonyabb lenne!
-
Herfort Balazs
Inzaghi megpróbálhatna egy 3-4-2-1et is.
A keretünk erre lenne a legalkalmasabb.
Dzeko/Martinez
Correa/Sachez-Calhanoglu
Perisic-Brozovic-Barella-Darmian
Bastoni-De Vrij-Skriniar
Sanchez és Correa egyértelműen ezen a poszton lehetne a legjobb, a töröknek is jobban fekudne, védekezésben pedig plusz 1 ember húzódhatna hátrébb. Szerintem Martinez is lehozná ezt a posztot.
A Chelsea játszotta ezt többször, nem lenne nagy változás, de hátha átbillenne a dolog a rangadokon.
A keretünk erre lenne a legalkalmasabb.
Dzeko/Martinez
Correa/Sachez-Calhanoglu
Perisic-Brozovic-Barella-Darmian
Bastoni-De Vrij-Skriniar
Sanchez és Correa egyértelműen ezen a poszton lehetne a legjobb, a töröknek is jobban fekudne, védekezésben pedig plusz 1 ember húzódhatna hátrébb. Szerintem Martinez is lehozná ezt a posztot.
A Chelsea játszotta ezt többször, nem lenne nagy változás, de hátha átbillenne a dolog a rangadokon.
- vaskalap
Szerintem minden csapatnál van kijelölt tizi rúgó,nálunk miért nincs?3 játékost ki kéne jelölni,és minden edzés után gyakoroltatni.Ha pedig ez így működik,akkor valamit nem jól csinálunk.
- interfan
Nalunk 4 jatekos van kijelolve es o akik elvalltak ezt.
Martinez
Calhanoglu
Perisic
Dimarco
Par adatot hoztak veluk kapcsolatban a lapok:
- Martinez:
10 megitelt bunteto
7 gol
3 kihagyott
70%
- Calhanoglu:
24 megitelt bunteto
21 gol
3 kihagyott
87,5%
- Dimarco:
12 megitelt bunteto
9 gol
3 kihagyott
75%
- Perisic:
9 megitelt bunteto
5 gol
4 kihagyott
55%
- Inter101
Mondjuk így adódik a kérdés hogy miért Martinez az aki az első 11esnel odaadja a labdát Calhanoglunak!! Fordítva kéne lennie!!!!interfan írta: ↑2021.11.09. 09:56Nalunk 4 jatekos van kijelolve es o akik elvalltak ezt.
Martinez
Calhanoglu
Perisic
Dimarco
Par adatot hoztak veluk kapcsolatban a lapok:
- Martinez:
10 megitelt bunteto
7 gol
3 kihagyott
70%
- Calhanoglu:
24 megitelt bunteto