Festa írta: ↑2021.11.13. 13:17
Tegnap néztem streamen az Uruguay-Argentin meccset.Nagyon aprították egymást a bíró meg "férfias" felfogásban vezette a meccset.Ez alapján nekem az lesz a csoda ha valamelyik szudamerikai játékosunk éppen tér haza.
Pedig a jövő vasárnapi Napoli meccs kb az utolsü esély,hogy reális esélyünk lesz,hogy harcban maradjunk a scudettoért.
3 nappal később pedig a Sahtar ellen jön egy élet halál kérdés.
Erdekes tema es kerdes ez a serulesek.
Az tagadhatatlan teny, hogy eddig oriasi szerencsenk van ilyen teren.
Gyakorlatilag 1db 1 meccsen hianyzott 1db alapember, es ennyi.
Mashol, lasd Milan, Juve, pedig fordulokon keresztul, es szinte vegig 3-4-5, sot akar 6 alapember, es ezek alapemberek.
11/6 azert durva...
A szerencse eddig mellettunk van ilyen teren nem is kicsit.
Csak hat ez a szerencse kitudja meddig tart.
Mert oke tavaly gyakorlatilag lehoztuk alapember serules nelkul, de hogy az szerencse, vagy Pintus zsenializmusa volt, azt mar sosem tudjuk meg.
Viszont tavaly hetente 1db meccsunk volt decembertol.
Ez iden azert minimum + 2 meccsel kiegeszulhet februar-marcius BL 16.
Ha a jo Isten tovabbra is fogja a kezunket, es a 16 kozott elkepeszto szerencsenk lesz a sorsolasnal, akkor ne adj isten a 8 koze jutas sem kizart.
Ami mar +4 meccs, es boven aprilis kozepe.
Na most penzunk nincs, szoval a keret melyiteset nagyreszben el kell felejteni a telen, mert ingyen kolcson + sima opciozni nehez lesz.
Tehat marad a meglevo keret es jatekosok hasznalata.
Jo kerdes hogy lehet a seruleseket elkerulni, joreszt persze a szerencsenk is mulik.
Viszont ha XY es YX jatekosokat minden egyes meccsen jatszatjuk 0 pihenovel, akkor elobb vagy utobb beuthet egy serules, ne adj isten serules hullam lasd Milan vagy Juve.
Ezert szerintem nagyon fontos lenne az esszeru rotacio.
Ertem ez alatt azt, hogy a kotelezo/konnyu/kis meccseken (foglamazzunk ahogy gondoljuk) azert betenni par jatekost, es par jatekost akik agyon vannak hajtva pihentetni.
Ez foleg igaz, ha par agyonjatszatott jatekos nincs is formaba, es a jateka sem indokolja a folyamatos jatekat.
Itt en remelem Inzaghi szinten fejlodik, es megtalalja a szukseges egyensulyt, es ugy talan elkerulhetoek lesznek a serulesek.