Correa nekem is tetszett, még ha néha pontatlan is volt, azt kimondottan díjaztam, hogy a gyors játékra törekedett, nem pátyolgatta nyugdíjas tempóban a labdát, mint ahogy sokszor Dzeko teszi, lelassítva a támadásokat.interfan írta: ↑2021.11.21. 21:16
Akit en ma kiemelnek az Correa.
Nekem nagyon tetszett ez a Correa-Martinez paros.
Agilis, kreativ, gyors jatek jellemezte ezt a parost.
Vegre nem a kiismerheto nulla beadas a centerre jatekunk volt.
En a Shaktar ellen biztos ezt a Correa-Martinez parost tennem fel.
Mindketten jol jatszottak, es nem szabad megtorni a format.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
ricsinter
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- hvmetal
Miért , lesz ? Most sincs , nem ?
Nyertünk egy scudettot , van egy átlagos csapatunk tele lyukkal , messze lemaradva Európától . Simán benne van 10 év szopóág újra . Még ebben a vergődő olasz bajnokságban is .
Nyertünk .
- vaskalap
3-1 után azt hittem,végre egy sima rangadó.Tévedtem,az utolsó húsz perc felért egy tökön rúgással.Nem tudom mikor izgultam ennyire utoljára,de mindenre fel voltam készülve.Megint előjött a balfaszkodás,és csak az ellenfélnek köszönhetjük a 3 pontot.Szerencsére ezt behúztuk,és zárkózunk,bár én még most is a juvét tartom a kihívónak.
- Festa
- Dan-i-nter
Engem is ki szoktak akasztani Inzaghi cseréi, de arról nehogy már ő tegyen, hogy Dzeko a 36 év tapasztalatával elkezd cselezgetni a 16-os előtt ahelyett, hogy kipasszolná a szélre.
Elhiszem, hogy sérülésből jön vissza, meg nem fiatal, de ma fejben totál 0 volt. Ilyet egy derby-n nem engedhet meg magának. Ahogy valaki fentebb említette, arra se lehetett volna panaszunk, ha kiállítják.
A Napoli-t a semmiből jött gól hozta fel, nem feltétlen Inzaghi cseréi.
Elhiszem, hogy sérülésből jön vissza, meg nem fiatal, de ma fejben totál 0 volt. Ilyet egy derby-n nem engedhet meg magának. Ahogy valaki fentebb említette, arra se lehetett volna panaszunk, ha kiállítják.
- hvmetal
Úgy értem fel kéne fogni a helyzetet és örülni az eredménynek . Van rá nagy esély , hogy később visszasírjuk majd ezt a korszakot .Festa írta: ↑2021.11.21. 22:42Mit írtál volna ha nem nyerünk?![]()
Végre nyertünk egy rangadót . Talán megindul valami .
- PellerG
Nem értek egyet.INTER-1908 írta: ↑2021.11.21. 20:04 Szerintem a derbyk közül most érdemeltünk legkevésbé győzelmet bár 75. percig helyzete se volt a Napolinak...de utána akár meg is nyerhették volna a meccset...
Szerintem 75 percig egy csapat volt a pályán, az akarat nagyon rendben volt, úgy mentünk a győzelemért, ahogy eddig idén még egyszer sem.
A tanulság szerintem az, hogy attól mert van 5 cserelehetőség, nem feltétlen kell azokat mindig az utolsóig kihasználni, mikor már a Gag-ok, Vecinok, hasonló kaliberek jönnek be.
Főleg nem a rangadókon.
Mert így a megnyert meccs is elmehet egy pillanat alatt, mint láttuk.
- Festa
Szerintem ha egy csapat 3 nagysztárjától megválik akik alapjai a bajnokcsapatnak akkor ha 4 ponttal van lemaradva a listavezető(K) mögött akkor nem kell szégyenkeznie.Gyakorlatilag minden rangadón a mi domináltunk ,de csak ez volt az első gyözelem. Továbbra is mi rúgtuk a legtöbb gólt a bajnokságban. Mivel szinte mindig a cserék miatt kerülünk nehéz helyzetbe ezért elmondható,hogy akár 2-3 igazolás is sokat dobna a csapaton.Vidal meg kezdőként hasznosabb mint csereként,de most a török megint jobb helyzetben van.
Ranocchiát tegnap megúsztuk,dehát ő sem illetve Gagliardini sem Inter szint.
Meglátjuk januárban lesz-e okos Marotta igazolás.
-
Francesco
Annyit hozzátennék, mert én voltam az egyik Inzaghi-t kritizáló, hogy semmi bajom vele, sőt örülök, hogy ő az edzőnk, mert látványosabb focit képes játszatni a csapatával, mint a korábbiak. Mindemellett pedig van benne potenciál a további fejlődésre. Viszont ezeken felül észre kell vennie azt is, hogy miben hibázik. Persze ki vagyok én, hogy megkérdőjelezem egy-egy döntését, de sajnos azért az a helyzet, hogy több mérkőzés lett jóval karcosabb, vagy bukó amiatt, hogy nem tudunk lezárni meccseket és egy-egy ember lehozatalával megbénul a teljes csapat. És persze lehet azt mondani, hogy be kell lőni, nem ő adja el a labdát stb. De az ok-okozatot is vizsgálni kell. Ahogy Inzaghi nyerte meg a meccset azzal, hogy Correa-t nem cserélte le a 20. percben az Udinese ellen, úgy hiába akkor, ha a cseriéi után egy nyeretlen kétéves szintjére süllyed a csapat. Sőt a Milan ellen is lehet vitatkozni, hogy kinek kellett volna a másodikat rúgni és ez kinek a döntése volt, de legyen már az edzőé! Persze szeretném azt hinni és hiszem is, hogy Inzaghi pl. ott Martinez gólínységének szeretett volna véget vetni, mint ahogyan most pihentetni akart a BL miatt. Csak minden nagy csapat ellen nyerhettünk volna, mert jobbak voltunk, de nem nyertünk. Ilyen viszont van, az látszik, hogy a taktikusságban kell fejlődnie Inzaghinak.
- interfan
Szerintem ami 60-65.percig tortent, arra lehet epiteni, es arra is kell.
Mert addig uraltuk a meccset, folenyesen vezettunk, es a Napoli a kapuig nem jutott el.
Azaz a jatek, az a magabiztossag, az a gyozni akaras ami egy bajnokcsapatnak kell.
Kiemelkedoen a szezon legjobb jateka volt a 60.percig.
Semmivel nem erosebb sem a Milan, sem a Napoli kerete.
Mi egyertelmuen gyengultunk a nyaron, a tobbiek a Juvet leszamitva egyertelmuen erosodtek.
De meg mindig nem tudtak minket beerni, ezt kellene a jatekban es eredmenyekben megmutatni.
60.percig egesz egyszeruen tokeletes volt minden.
En aminek nagyon orulok, az Calhanoglu es Correa jateka.
Elkepeszto szukseg van egy jo tamadora Martinez melle, es elkepeszto szukseg van egy hasznalhato KP-ra, mert Brozovic es Barella van a tobbi KO...
Ha Correa tud hasznos lenni, lasd tegnap, es Calhanoglu is hozza azt amit elvartunk tole, valamint Inzaghi is levetkozi legalabb a hulye csereit, ha mar a fix stabil 3-5-2 nem tudja, akkor nem lehet kerdes az idei bajnoki cim.
Egyertelmuen cel a cimvedes, ezt mindenki kimondta.
Inzaghi ha "gyoztes" edzo akar lenni, akkor meg kell birkoznia ezzel, es a szintugrast megcsinalni.
A tegnapi gyozelemmel, es a 4 ponttal most erre itt a lehetoseg.
Itt a lehetoseg, hogy az evet az 1.helyen zarjuk.
2021-es evbol maradt bajnoki meccsei a top 3-nak:
- Inter:
Venezia-Inter
Inter-Spezia
Roma-Inter
Inter-Cagliari
Salernitana-Inter
Inter-Torino
- Napoli:
Napoli-Lazio
Sassuolo-Napoli
Napoli-Atalanta
Napoli-Empoli
Milan-Napoli
Napoli-Spezia
- Milan:
Milan-Sassuolo
Genoa-Milan
Milan-Salernitana
Udinese-Milan
Milan-Napoli
Empoli-Milan
Azert latva a Napoli es a mi sorsolasunkat, egyaltalan nem elkepzelhetetlen hogy azt a 4 pontot ledolgozzuk, sot meg is forditjuk a mi javunkra.
Kell is, mert januartol februar elejeig nekunk lesz kemeny honapunk.
6 meccs = 4 rangado.
Lazio, Atalanta, Milan, Napoli.
Napolinal ellenben ossz vissz 1 rangado.
Szoval itt a nagy lehetoseg most tokeletesen zarni a 2021-es evet.
- Cupi
Én is nagyon ideges és csalódott voltam az utolsó 20 perc miatt mert egy agyonnyert meccsbe hoztuk vissza az ellenfelet de mivel nyertünk így viszonylag hamar megnyugodtam.
Inzaghinak vannak hülyeségei és a cseréi sem ültek de azt azért látni kell a padunk 1-2 játkost leszámítva ultra gyenge...oda nagyon kellene az erősítés mert szerintem pár olcsón/kölcsön megszerezhető közepes játékos is több mint pl Gag....szerencsétlen beállt és mintha ott sem lett volna úgy mentek át rajta a középppályán, futkosott össze vissza de tán még egy szabálytalan labdaszerzése sem volt....
Ranot viszont én megdícsérném. Alig játszik nem egy klasszis de lehozta jól a meccset. Egyik gólról sem tehetett és a végén a Napoli 2 nagy helyzeténél is Darmian maradt le az emberről.....jól nyomta.
Nézzük a pozitív oldalát. kb. 75 percig jók voltunk és azért csak 3 gólt lőttünk annak a listavezetőnek aki előtte 4!-et kapott összesen és veretlen volt.
Egyébként most a bajnokságban jön két könnyebb meccs. Barellat végre pihetnetném. Nagyon látszik szét van hajtva.
Inzaghinak vannak hülyeségei és a cseréi sem ültek de azt azért látni kell a padunk 1-2 játkost leszámítva ultra gyenge...oda nagyon kellene az erősítés mert szerintem pár olcsón/kölcsön megszerezhető közepes játékos is több mint pl Gag....szerencsétlen beállt és mintha ott sem lett volna úgy mentek át rajta a középppályán, futkosott össze vissza de tán még egy szabálytalan labdaszerzése sem volt....
Ranot viszont én megdícsérném. Alig játszik nem egy klasszis de lehozta jól a meccset. Egyik gólról sem tehetett és a végén a Napoli 2 nagy helyzeténél is Darmian maradt le az emberről.....jól nyomta.
Nézzük a pozitív oldalát. kb. 75 percig jók voltunk és azért csak 3 gólt lőttünk annak a listavezetőnek aki előtte 4!-et kapott összesen és veretlen volt.
Egyébként most a bajnokságban jön két könnyebb meccs. Barellat végre pihetnetném. Nagyon látszik szét van hajtva.
- PellerG
Ráadásul Osimhen arccsonttörés miatt kiesett egy hónapra, utána meg megy az Afrika Kupára.interfan írta: ↑2021.11.22. 08:342021-es evbol maradt bajnoki meccsei a top 3-nak:
- Napoli:
Napoli-Lazio
Sassuolo-Napoli
Napoli-Atalanta
Napoli-Empoli
Milan-Napoli
Napoli-Spezia
Azert latva a Napoli es a mi sorsolasunkat, egyaltalan nem elkepzelhetetlen hogy azt a 4 pontot ledolgozzuk, sot meg is forditjuk a mi javunkra.
Ez azért nagy érvágás lesz nekik.
https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a ... op-1611814
- Cupi
Milant viszont idén szerintem nem előzzük be. Nekik a legkönyebb a sorsolásuk. Ok az ilyen meccsekbe is benne van a botlás de szerintem max 1x fognak. De nem is baj, májusban kell az élen lenni. Most tapadni kell és növelni rajtuk a nyomást.interfan írta: ↑2021.11.22. 08:34
2021-es evbol maradt bajnoki meccsei a top 3-nak:
- Inter:
Venezia-Inter
Inter-Spezia
Roma-Inter
Inter-Cagliari
Salernitana-Inter
Inter-Torino
- Napoli:
Napoli-Lazio
Sassuolo-Napoli
Napoli-Atalanta
Napoli-Empoli
Milan-Napoli
Napoli-Spezia
- Milan:
Milan-Sassuolo
Genoa-Milan
Milan-Salernitana
Udinese-Milan
Milan-Napoli
Empoli-Milan
- Cupi
kicsit off de ezt a gyereket honnan szedte a Roma?
Felix Afena-Gyan
18 évesen beáll csereként és ver 2 gólt....2. brutál volt.
Mondjuk nem akarok szemét lenni de a feje alapján inkább 25 a srác.
Felix Afena-Gyan
18 évesen beáll csereként és ver 2 gólt....2. brutál volt.
Mondjuk nem akarok szemét lenni de a feje alapján inkább 25 a srác.
- CsaSzi9294
Miért mondod, Ghánában ilyen nem szokott elő fordulni. Amúgy szerintem a 25 még bók is lehet neki.
-
R9.
- Portiere32
- brecsinho
Pontosan erről van szóDan-i-nter írta: ↑2021.11.22. 01:27 Engem is ki szoktak akasztani Inzaghi cseréi, de arról nehogy már ő tegyen, hogy Dzeko a 36 év tapasztalatával elkezd cselezgetni a 16-os előtt ahelyett, hogy kipasszolná a szélre.
-
Bandi76
Nekem az volt nagyon bosszantó, hogy a cserékkel nekem az jött le, hogy egyrészt pihentessük a meghatározó játékosainkat, másrészt stabilizáljuk a védelmünket a maradék időre. Na ez utóbbi nagyon nem jött be. Hihetetlen volt számomra hogy ennyi defenzívebb játékossal a pályán hogy engedhettünk ekkora területet a Napolinak. A jobb oldalon gyakorlatilag nonstop üresen kapta a labdát Elmas vagy Di Lorenzo és a 16osunkig zavartalanul behozhatták. Arról nem is beszélve, hogy a beadásaikra a hosszú oldalon teljesen tisztán érkeztek amit szerencsére megúsztunk. Ezt leszámítva addig tényleg nagyon jól játszottunk. Én mindig inkább azon az oldalon álltam aki szerette Perisicet, de őszintén nem gondoltam volna, hogy amennyi mizéria volt vele és ahogy halad vele a kor, ilyen jó és megbízható játékot fog majd tudni hozni és hogy kb sajnálnunk kell ha lelép az év végén.
A Shakthar meccset be kell húzni és akkor megvan a továbbjutás, valamint ahogy írtátok a maradék bajnokikat az évben könnyen benne lehet, hogy az élre ugrunk mert ez mind hozható meccs (még a Roma is) és akkor egy nagyon pozitív és jó hangulattal mehetünk rá a 2022-es évre 
- PellerG
Dzekoval valamiért vissszavontabb szerepkört játszat Inzaghi.brecsinho írta: ↑2021.11.22. 11:14Pontosan erről van szóDan-i-nter írta: ↑2021.11.22. 01:27 Engem is ki szoktak akasztani Inzaghi cseréi, de arról nehogy már ő tegyen, hogy Dzeko a 36 év tapasztalatával elkezd cselezgetni a 16-os előtt ahelyett, hogy kipasszolná a szélre.
A Napoli-t a semmiből jött gól hozta fel, nem feltétlen Inzaghi cseréi.Ha nincs ez a balfaszkodás Dzeko részéről, inkább mi rúgtuk volna a negyediket,ezután kapott vérszemet a napoli,nehogy már ez is Simone hibája legyen, addig közük nem volt a meccshez.Behozta a két rutinos egykori "sztárt" a padról fél órára,sajnos egyik sem szállt be jól.
Rendszeresen cipeli a labdát, néha osztogatni is ő akar a támadóharmadban, rengeteg emiatt a labdavesztése, rossz passza.
Nem áll jól neki, lekontráznak minket, tegnap megint ennek ittuk meg majdnem a levét a végén.
-
INTER-1908
Én ezzel nem értek egyet szerintem többet nyerünk vele mint vesztünk. Dzeko a leginteligensebb játékosunk jól lát a pályán és technikás előfordul hogy hibázik mint tegnap de szerintem több gólpasszt ad mint amennyi gólt kapunk a hibájából.PellerG írta: ↑2021.11.22. 13:05Dzekoval valamiért vissszavontabb szerepkört játszat Inzaghi.brecsinho írta: ↑2021.11.22. 11:14Pontosan erről van szóDan-i-nter írta: ↑2021.11.22. 01:27 Engem is ki szoktak akasztani Inzaghi cseréi, de arról nehogy már ő tegyen, hogy Dzeko a 36 év tapasztalatával elkezd cselezgetni a 16-os előtt ahelyett, hogy kipasszolná a szélre.
A Napoli-t a semmiből jött gól hozta fel, nem feltétlen Inzaghi cseréi.Ha nincs ez a balfaszkodás Dzeko részéről, inkább mi rúgtuk volna a negyediket,ezután kapott vérszemet a napoli,nehogy már ez is Simone hibája legyen, addig közük nem volt a meccshez.Behozta a két rutinos egykori "sztárt" a padról fél órára,sajnos egyik sem szállt be jól.
Rendszeresen cipeli a labdát, néha osztogatni is ő akar a támadóharmadban, rengeteg emiatt a labdavesztése, rossz passza.
Nem áll jól neki, lekontráznak minket, tegnap megint ennek ittuk meg majdnem a levét a végén.
Arra viszont már nem képes és talán soha nem is volt hogy egy sprinttel lefussa a védelmet
- Cupi
- Cupi
75. percben átálltunk 4 védősre és ahogy írod csak védekező játékosok voltak bent. Az volt a gáz ezzel teljesen át is adtuk a játékot a Napolinak és magunkra is húztuk őket mert pl. Gag hiába védekezőbb játékos egy árva labdát nem szerzett de még csak nem is ütközött le senkit....Bandi76 írta: ↑2021.11.22. 13:00 Nekem az volt nagyon bosszantó, hogy a cserékkel nekem az jött le, hogy egyrészt pihentessük a meghatározó játékosainkat, másrészt stabilizáljuk a védelmünket a maradék időre. Na ez utóbbi nagyon nem jött be. Hihetetlen volt számomra hogy ennyi defenzívebb játékossal a pályán hogy engedhettünk ekkora területet a Napolinak. A jobb oldalon gyakorlatilag nonstop üresen kapta a labdát Elmas vagy Di Lorenzo és a 16osunkig zavartalanul behozhatták. Arról nem is beszélve, hogy a beadásaikra a hosszú oldalon teljesen tisztán érkeztek amit szerencsére megúsztunk. Ezt leszámítva addig tényleg nagyon jól játszottunk. Én mindig inkább azon az oldalon álltam aki szerette Perisicet, de őszintén nem gondoltam volna, hogy amennyi mizéria volt vele és ahogy halad vele a kor, ilyen jó és megbízható játékot fog majd tudni hozni és hogy kb sajnálnunk kell ha lelép az év végén.A Shakthar meccset be kell húzni és akkor megvan a továbbjutás, valamint ahogy írtátok a maradék bajnokikat az évben könnyen benne lehet, hogy az élre ugrunk mert ez mind hozható meccs (még a Roma is) és akkor egy nagyon pozitív és jó hangulattal mehetünk rá a 2022-es évre
![]()
Vidal se szállt be most jól sajnos.
Két szél védekezésbe meg a 75. pertől katasztófa volt....DiMarco is azt sem tudta hova helyezkedjen akkor jöttek el mellette amikor akartak és sajnos Darmian a másik odlalon is állandóan behúzódott középre /részben mert a középpályásaink sehol nem volak/ és a helyén 2x is hatalmas helyzetbe került a Napoli a hosszúra átívelt labdából....
- interfan
Szerintem Dzeko kapcsan az az alapveto problema, hogy elkene oda jutni hogy nemPellerG írta: ↑2021.11.22. 13:05Dzekoval valamiért vissszavontabb szerepkört játszat Inzaghi.brecsinho írta: ↑2021.11.22. 11:14Pontosan erről van szóDan-i-nter írta: ↑2021.11.22. 01:27 Engem is ki szoktak akasztani Inzaghi cseréi, de arról nehogy már ő tegyen, hogy Dzeko a 36 év tapasztalatával elkezd cselezgetni a 16-os előtt ahelyett, hogy kipasszolná a szélre.
o a kezdo csatarunk.
Mert azert az sajnos sokat elmond, hogy egy lassan 36 eves jatekos az Inter kezdo tamadoja.
Utobbi 6 bajnoki 1db gol.
356 perc = 1 gol.
Ezen a 6 bajnokin hozott egy kemeny 5,5 atlagot ami roppant keves, sot egyenes gyenge.
BL mutatoja is a 4 meccs/301 perc = 1 gol.
Alapvetoen a kora miatt is lassu, nagyon sokszor korulmenyes, pontatlan a passzjatekban, es ahogy fentebb Ricsinter is irta lellasitja a tamadasokat is.
Az elso 9 meccsen rugta szepen a golokat, amiatt hasznos volt, osszajatekban akkor sem igazan.
Azota viszont megallt teljesen.
Egy lassan 36 eves jatekosra nem lehet egy Inter epiteni mint kezdo tamado.
Vagyis lehet, de akkor nem a Scudettonak kell a kimondott celnak lennie.
Biztos hogy lesznek meg goljai, es fellangolasai, leginkabb a kicsik ellen szokott ez menni neki.
Most jon a Shaktar, meg Venezia, Salernitana, biztos vagyok benne hogy jopar golt fog most rugni.
De ra mint kezdo tamado lassan 36 evesen egy komoly celokert kuzdo csapatnak egyertelmuen nem lehet epiteni.
- PellerG
Holnapra egy-két cserék érzek Inzaghitól a Sahtar ellen:
Handanovic
Skriniar-Ranocchia-Bastoni
Dümfríz-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Perisic
Lautaro-Dzeko
Szerintem Fríz (őket Darmiannal rotálni szokta heti 2 meccsnél) és Dzeko (Correa nem teljesen 100-as a Napoli meccs után) esélyes hogy bekerülnek.
Handanovic
Lautaro-Dzeko
Szerintem Fríz (őket Darmiannal rotálni szokta heti 2 meccsnél) és Dzeko (Correa nem teljesen 100-as a Napoli meccs után) esélyes hogy bekerülnek.
- Cupi
Nekem most mind1 ki kezd a lényeg valahogy nyerjünk.PellerG írta: ↑2021.11.23. 09:37 Holnapra egy-két cserék érzek Inzaghitól a Sahtar ellen:
Handanovic
Lautaro-Dzeko
- Festa
Ne izgulj Cupi lehet ez még 0-1 is.Cupi írta: ↑2021.11.23. 09:48Nekem most mind1 ki kezd a lényeg valahogy nyerjünk.PellerG írta: ↑2021.11.23. 09:37 Holnapra egy-két cserék érzek Inzaghitól a Sahtar ellen:
Handanovic
Lautaro-Dzeko
Szerintem Fríz (őket Darmiannal rotálni szokta heti 2 meccsnél) és Dzeko (Correa nem teljesen 100-as a Napoli meccs után) esélyes hogy bekerülnek.Komolyan nem hinném el ha zsinórban 4. alkalommal is 0-0 lenne.....remélem mindenki odateszi magát.
Viccet félretéve ez volt a bosszú a EL döntőben elszenvedett 0-0-ért.
- PellerG
5x adják vissza 0-0-al?Festa írta: ↑2021.11.23. 10:50Ne izgulj Cupi lehet ez még 0-1 is.Cupi írta: ↑2021.11.23. 09:48Nekem most mind1 ki kezd a lényeg valahogy nyerjünk.PellerG írta: ↑2021.11.23. 09:37 Holnapra egy-két cserék érzek Inzaghitól a Sahtar ellen:
Handanovic
Lautaro-Dzeko
Szerintem Fríz (őket Darmiannal rotálni szokta heti 2 meccsnél) és Dzeko (Correa nem teljesen 100-as a Napoli meccs után) esélyes hogy bekerülnek.Komolyan nem hinném el ha zsinórban 4. alkalommal is 0-0 lenne.....remélem mindenki odateszi magát.
Viccet félretéve ez volt a bosszú a EL döntőben elszenvedett 0-0-ért.
- Festa
-
DM22
A realitások talaján mozogva minden úgy történt részünkről ahogy vártam. Lassan kezdünk összeállni, meglesz a kohézió az edző elképzelései és a játékosok között, és lassacskán nekünk is befelé pattannak a dolgok.
A közhelyek után (amik bár közhelyek de igazak ) pedig úgy érzem a Napoli és a Sahtar meccs duóban a sorsfordító. Ha meverjük az ukránokat , továbbjutunk lekerül egy évek óta cipelt teher. ( Én kizártnak tartom hogy a Real ne nyerjen ezért győzelem esetén továbbjutásra számítok).
Ha letudtuk az ukránokat győzelemmel onnantól kezdve maximálisan koncentrálhatnánk a bajnokságra. Felszabadító és önbizalom növelő lenne.
Ráadásul azt gondolom a mi meccseink ígérkeznek a legkönnyebbnek. A juve keresi még önmagát, sok a sérült. A Milan szerintem bőven erőn felül teljesít folyamatosan, ennek pedig lassan meglesz az eredménye x-ek és vereségek formájában. A Napoli sötét ló, ők mindent feltettek a bajnokságra, de nem érzem azt , hogy ez a 4 pont hátrány lekűzdhetetlen lenne, vagy a keretük és az edző minősége előrébb mutató lenne mint a miénk. Szerintem ők pont mostanában fognak megtorpanni szintén, valamint a Milannak és nekik az Afrika kupa is befog zavarni januárban.
Emellett a Milan és a Napoli hamarosan egymás ellen játszik.
Ergo, nem ördögtől való gondolat a bizakodás a bajnoki címben. Egy dolgon kell javítani, a helyzetkihasználáson. Én azt gondolom Dzeko helyett egy Vlahovicot megtudnánk oldani, azzal évekre biztosítanánk a top 3-at a Serie A-ban, de sajnos ehhez új tulaj kell.
Nagyon azt rebesgetik, hogy januárban megpróbálja elhozni a juve, tőlük minél távolabb kéne maradni mert még mindig tényezőnek tekintem őket. Ez a szar unalmas bekkelős Allegri foci sajnos kifizetődő.
A közhelyek után (amik bár közhelyek de igazak ) pedig úgy érzem a Napoli és a Sahtar meccs duóban a sorsfordító. Ha meverjük az ukránokat , továbbjutunk lekerül egy évek óta cipelt teher. ( Én kizártnak tartom hogy a Real ne nyerjen ezért győzelem esetén továbbjutásra számítok).
Ha letudtuk az ukránokat győzelemmel onnantól kezdve maximálisan koncentrálhatnánk a bajnokságra. Felszabadító és önbizalom növelő lenne.
Ráadásul azt gondolom a mi meccseink ígérkeznek a legkönnyebbnek. A juve keresi még önmagát, sok a sérült. A Milan szerintem bőven erőn felül teljesít folyamatosan, ennek pedig lassan meglesz az eredménye x-ek és vereségek formájában. A Napoli sötét ló, ők mindent feltettek a bajnokságra, de nem érzem azt , hogy ez a 4 pont hátrány lekűzdhetetlen lenne, vagy a keretük és az edző minősége előrébb mutató lenne mint a miénk. Szerintem ők pont mostanában fognak megtorpanni szintén, valamint a Milannak és nekik az Afrika kupa is befog zavarni januárban.
Emellett a Milan és a Napoli hamarosan egymás ellen játszik.
Ergo, nem ördögtől való gondolat a bizakodás a bajnoki címben. Egy dolgon kell javítani, a helyzetkihasználáson. Én azt gondolom Dzeko helyett egy Vlahovicot megtudnánk oldani, azzal évekre biztosítanánk a top 3-at a Serie A-ban, de sajnos ehhez új tulaj kell.
Nagyon azt rebesgetik, hogy januárban megpróbálja elhozni a juve, tőlük minél távolabb kéne maradni mert még mindig tényezőnek tekintem őket. Ez a szar unalmas bekkelős Allegri foci sajnos kifizetődő.
- interfan
3 honapot kihagyas var Oshimenre.PellerG írta: ↑2021.11.22. 09:03 Ráadásul Osimhen arccsonttörés miatt kiesett egy hónapra, utána meg megy az Afrika Kupára.
Ez azért nagy érvágás lesz nekik.
https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a ... op-1611814
Nem megy az Afrika Kupara sem.
https://m.calciomercato.com/news/napoli ... iale-66967
Milannal meg Rebic dolt ki ujra, minimum 1 honap.
En oszinten remelem, hogy ez az elkepeszto szerencse ami velunk van, az mellettunk is marad.
Mert nalunk hala az egnek, alig alig van alapember serules.
Most DeVrij 3 meccs, egyetlen 1db alapember.
Juve, Milan, Napoli meg latjuk.
3-4-5, sot volt hogy 6 alapember is hianyzott hetekig egyszerre.
Belegondolni is szornyu mi lenne velunk 3-4-5-6 alapember hianyzoval...
Szoval maradjon szepen igy, es most ez is oriasi lehetoseg nekunk, hogy a karacsonyt mar mi toltsuk az 1.helyen.
Ezert is volt hihetetlenul fontos megverni a Napolit, nagyon nagyon sokat erhet ez a gyozelem.
Lelektanilag pedig meg tobbet adhat.
- Cupi
Én optimista vagyok a bajnoki cím terén de szerintem karácsonykor még tuti nem leszünk az élen. Napoli sorsolása nehezebb, őket lehet lenyomjuk addigra de a Milan szerintem max 1x fog hibázni. De mint korábban is írtam ez nem is lényeg. Nyerjünk minél több meccset tapadjunk, érezzék a nyomást aztán majd jövőre előzünk.
- interfan
Inzaghi elmondta, DeVrij es Sanchezen kivul mindenki bevetheto es teljesen egeszseges.
Correa, es Dzeko is 100%-osan felepult, 1.perctol bevethetoek, Barellanak volt egy kis izomfaradsaga de mar o is a csapattal edz.
Martinez es Bastoni esetben lesz reggel egy vizsgalat, de bizakodoak vagyunk mindket esetben.
Elmondta, holnap kotelezo nyerni igazi donto lesz ez a meccs szamunkra, es ha ez megvan utanna koncentralhatunk a bajnoksagra.
Elvaras volt az elejetol a minimum 16 koze jutas, es ezt holnap teljesithetjuk is.
Correa, es Dzeko is 100%-osan felepult, 1.perctol bevethetoek, Barellanak volt egy kis izomfaradsaga de mar o is a csapattal edz.
Martinez es Bastoni esetben lesz reggel egy vizsgalat, de bizakodoak vagyunk mindket esetben.
Elmondta, holnap kotelezo nyerni igazi donto lesz ez a meccs szamunkra, es ha ez megvan utanna koncentralhatunk a bajnoksagra.
Elvaras volt az elejetol a minimum 16 koze jutas, es ezt holnap teljesithetjuk is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2021.11.23. 17:04-kor.
- Cupi
Szerencsétlennek mostanába minden meccs után van...ami nem csoda...kár, hogy az edzők ezt nem látják és soha nem pihenhet....tudom, hogy holnap pont nem kellene mert fontos meccs de lefogadom utána sem fog a kiesők elleni meccseken sem.
- interfan
Milannal folyamatosan elkepeszto balszerencse aradat van a rengeteg serultel.Cupi írta: ↑2021.11.23. 16:52Én optimista vagyok a bajnoki cím terén de szerintem karácsonykor még tuti nem leszünk az élen. Napoli sorsolása nehezebb, őket lehet lenyomjuk addigra de a Milan szerintem max 1x fog hibázni. De mint korábban is írtam ez nem is lényeg. Nyerjünk minél több meccset tapadjunk, érezzék a nyomást aztán majd jövőre előzünk.![]()
Volt olyan meccsuk ahol 6 alapember hianyzott.
Persze nyertek, de ezt lathattuk a Fiorentina ellen, nem lehet mindig.
Egesz egyszeruen ennyi hianyzoval jonnek a botlasok.
Most is Rebic min 1 honap, Calabria 2-3 het, es meg ott van Maingnan es Tomori is.
Persze nem nehez a sorsolasuk a 2021-es ev maradek reszere, de szerintem ennyi serultel lesznek ott botlasok.
Nekunk meg azert a Romat leszamitva nem lesz nehez dolgunk.
Persze igazad van, alairom barmikor azt is ha a Napolit elozzuk, es a Milan meg 1 pontra.
De en most latva a sorsolast, es a Milan-Napoli serules hullamat, ugy erzem karacsonyra az Inter lesz az 1.helyen.
- interfan
Hat erre en is kivancsi leszek, mert most azert lesznek boven olyan meccsek ahol pihenhetne.
Pont kerdeztek Inzaghit Sensirol.
Elmondta teljesen egeszseges, maximalis erobedobassal edz, keszen all barmikor a jatekra.
Eddig nem o kapta meg a lehetoseget, de mostantol karacsonyig sok lehetoseget fog kapni.
Kivancsi leszek.
- Festa
Már az is előrelpéps lenne ha Gagliardini játékperceit Sensi kapná meg.interfan írta: ↑2021.11.23. 17:00Hat erre en is kivancsi leszek, mert most azert lesznek boven olyan meccsek ahol pihenhetne.
Pont kerdeztek Inzaghit Sensirol.
Elmondta teljesen egeszseges, maximalis erobedobassal edz, keszen all barmikor a jatekra.
Eddig nem o kapta meg a lehetoseget, de mostantol karacsonyig sok lehetoseget fog kapni.
Kivancsi leszek.
Ha nem sérül meg akkor egyértelműen erősítés SENSI
- interfan
Ez a Chelsea sima 4-0 most kifejezetten nem jott jol ha a sorsolast nezzuk.
Mert ugye a Juvet nem kaphattuk volna, ellenben a Chelseat igen.
Igy az eselyeink a sorsolasnal egy 2.helyes tovabbjutas eseten jopar szazelekkal rosszabbak lettek.
Mivel Dzeko mar teljesen felepult, igy visszaalhat az "Inzaghi alap" ma.
Egyedul DeVrij hianyzik, helyette Ranocchia maradhat a kezdoben.
Varhato kezdo:
Handanovic
Darmian-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Perisic
Dzeko-Martinez
Igy az eselyeink a sorsolasnal egy 2.helyes tovabbjutas eseten jopar szazelekkal rosszabbak lettek.
Varhato kezdo:
Handanovic
Dzeko-Martinez
-
Francesco
Most őszintén, melyik csapat ellen lenne reális esélyünk a továbbjutásra, ha a jelenlegi elsőket nézzük?interfan írta: ↑2021.11.24. 08:16 Ez a Chelsea sima 4-0 most kifejezetten nem jott jol ha a sorsolast nezzuk.
Varhato kezdo:
Handanovic
Dzeko-Martinez
- Chelsea
- City
- Liverpool
- Bayern
- Ajax
- Manchester United
- Lille
Mert szerintem a Lille stílusa nem feküdne nekünk, bár jóval gyengébbek, mint tavaly, biztos elbíznánk magunkat és nagy pofára esés lenne a vége. A MU és úgy általában az angolok szintén kapufa, egyedül talán az Ajax lenne megugorható, de abszolút favorit senki ellen nem lenne a csapat. Persze szerencsés sorsolással akár még lehetne menni két kört is, mire komoly csapat állna a csapat útjába. De először jussunk tovább!
- interfan
Egy biztos, valami boduletes szerencsere van szuksegunk a sorsolasnal a mai gyozelem utan.Francesco írta: ↑2021.11.24. 08:35Most őszintén, melyik csapat ellen lenne reális esélyünk a továbbjutásra, ha a jelenlegi elsőket nézzük?interfan írta: ↑2021.11.24. 08:16 Ez a Chelsea sima 4-0 most kifejezetten nem jott jol ha a sorsolast nezzuk.
Varhato kezdo:
Handanovic
Dzeko-Martinez
- Chelsea
- City
- Liverpool
- Bayern
- Ajax
- Manchester United
- Lille
Mert szerintem a Lille stílusa nem feküdne nekünk, bár jóval gyengébbek, mint tavaly, biztos elbíznánk magunkat és nagy pofára esés lenne a vége. A MU és úgy általában az angolok szintén kapufa, egyedül talán az Ajax lenne megugorható, de abszolút favorit senki ellen nem lenne a csapat. Persze szerencsés sorsolással akár még lehetne menni két kört is, mire komoly csapat állna a csapat útjába. De először jussunk tovább!![]()
Mert 7 csapatbol 4 = 0 esely.
Maradna 3: MU, Ajax, Lille.
MU felo hogy magara talal most Solski kirugasa utan, es azert eleve nem rossz csapat.
Papiron viszont mind a Lille, mind az Ajax gyengebb tolunk.
Persze mindketto jo kis csapat, es nekunk egy Gladbachba meg Sevillaba is beletort a fogunk, de azert ha ekkora felfoghatatlan szerencsenk lenne, akkor azert a Lille meg Ajax ellen igenis lenne esely, es azert valahol illene is tovabbmenni.
Nyerjunk ma, utanna johet a tobbi.
A sorsolasnal lenne 28% eselyunk hogy vilagi szerencsenk lesz.
Egyebkent ha mar Lille.
Renato Sanches nagyon durva amit hoz folyamatosan, most erett be es lett egy kiemelkedo jatekos.
Nagyon remelem a Milan nem igazolja le, mert az hatalmas erosites lenne.
Jonathan David a masik, anno Marotta figyelte is, dehat a 2020 nyara mar masrol szolt...
Rossz ez a ha mar nekunk szar, legyen masnak is szar hozzaallas, mindig is utaltam ezt eleve az eletben de a futballban is.
De sajnos ha bajnokok akarunk lenni, akkor muszaj ezt barmennyire is rossz hozzaallas.
Mert ha a Juve leakaszt egy Vlahovicot, a Milan meg egy Renato Sanchest a telen, akkor azert nagyon nehez helyzetbe is kerulhetunk...
-
R9.
remelem nem futunk bele egy bayernbe
kivegzes lenne
de eloszor ma jussunk tovabb
de eloszor ma jussunk tovabb
- lucky0
Mindenki nyugodjon le a picsába! Ma lenyomjuk az ukránokat a Cowboyok buciznak a Margittal aztán egy Madridi döncivel csoportelsőként várhatjuk a sorsolást! Én a Salzburgot várom aztan mehetünk is meccsre a szomszédba!

- interfan
-
segogabor
Srácok! Hagyjuk már ezt. Februárba senki nem tudja mi lesz. Mi az hogy semmi esély? Ilyen nincs a fociban . De ez borzalmas azért,hogy tovább se jutunk még , de már 7 csapat tuti kivégez bennünket. Van egy jó kis csapatunk , hibákkal , lyukakkal , dehogy egy buzi imádó Bayern ellen nincs esély , vagy a sose BL-t nyerő Man.City ellen nincs esély , azt nem veszi be a gyomrom.
- interfan
Kozelithetunk barhogy, de aki azt mondja ezekkel a csapatokkal egy szinten es egy sulycsoportba vagyunk akkor ott valami nincs rendben.segogabor írta: ↑2021.11.24. 09:37 Srácok! Hagyjuk már ezt. Februárba senki nem tudja mi lesz. Mi az hogy semmi esély? Ilyen nincs a fociban . De ez borzalmas azért,hogy tovább se jutunk még , de már 7 csapat tuti kivégez bennünket. Van egy jó kis csapatunk , hibákkal , lyukakkal , dehogy egy buzi imádó Bayern ellen nincs esély , vagy a sose BL-t nyerő Man.City ellen nincs esély , azt nem veszi be a gyomrom.
Mi, akik 2012 ota nem voltak BL 16, ismetlem 16 kozott.
Erdemes realisnak lenni, es a realitas az, hogy ma a Shaktart verni kell, bejutni majdnem 10 ev utan a 16 koze, es ott imadkozni a szerencsehez hogy ne ezt a 4 csapatot kapjuk es jussunk be a 8 koze.
- interfan
Ez is egy elkepzeles.
Vagy verjuk a Shaktart es a Realt is, es legyen meg az 1.hely.
-
ricsinter
A G csoport győztese bárki is lesz, az egyértelműen verhető, szerintem amúgy nem a Lille lesz az, nem hinném, hogy legyőzik a Wolfsburgot idegenben, mert még a németek is továbbjuthatnak, szóval nekik is van tét. De onnan játékstílus alapján úgy gondolom pont hogy feküdne akár a Lille, akár a Sevilla is az EL kudarc ellenére, a Salzburg a támadófocijuk miatt kicsit kellemetlenebb lenne ilyen szempontból, de ők meg annyival elmaradnak minőségileg, hogy nem lehetne ott sem kérdés a továbbjutás.Francesco írta: ↑2021.11.24. 08:35
Most őszintén, melyik csapat ellen lenne reális esélyünk a továbbjutásra, ha a jelenlegi elsőket nézzük?
- Chelsea
- City
- Liverpool
- Bayern
- Ajax
- Manchester United
- Lille
Mert szerintem a Lille stílusa nem feküdne nekünk, bár jóval gyengébbek, mint tavaly, biztos elbíznánk magunkat és nagy pofára esés lenne a vége. A MU és úgy általában az angolok szintén kapufa, egyedül talán az Ajax lenne megugorható, de abszolút favorit senki ellen nem lenne a csapat. Persze szerencsés sorsolással akár még lehetne menni két kört is, mire komoly csapat állna a csapat útjába. De először jussunk tovább!![]()
Én a MU-nak is örülnék, nem mondom, hogy mi lennénk az esélyek, de annyira hullámzóak, olyan semmilyenek játékra (bár ez majd függ addig az új edzőtől is), hogy az is egy hozható párharc lenne, én azt nézném meg legszívesebben, úgy is jó régen játszottunk már ellenük.
Viszont az Ajaxot én nagy ívben szeretném elkerülni, na ők a dinamikus játékukkal, kemény pressinggel nagyon nem feküdnének nekünk, idénre ismét nagyon szépen összeálltak, nem csodálkoznék azon sem, ha most is meglepetés csapat lennének, mint pár éve.
A többi csapatról felesleges is beszélni, de valóban ne szaladjunk ennyire előre, először nyerjünk ma, aztán hátha valami csoda folytán még az 1. hely is összejön
- Cupi
Ilyet leírni egy majd február közepén esedékes 2 meccses párharc esetén, hogy 0 esély szerintem több mint pesszimizmus.
Mindenki ellen lesz esélyünk. Persze több csapat ellen is mi leszünk az outsiderek de attól még lesz esélyünk. Ha 0 akkor ki se álljunk, felesleges. Játékosok is így mennének ki akkor 8-0-al esnénk kis simán.
Egyébként meg ugyanúgy továbbjuthatunk egy City ellen mint ahogy simán kieshetünk egy Lille vagy Ajax ellen is. Egy kieséses szakaszba már bármi megtörténhet.
De első körbe ma este nyerjünk és jussunk tovább. Utána ráérünk ellenfelekről álmodozni.
- interfan
Ez inkabb realitas.Cupi írta: ↑2021.11.24. 10:14Ilyet leírni egy majd február közepén esedékes 2 meccses párharc esetén, hogy 0 esély szerintem több mint pesszimizmus.![]()
Mindenki ellen lesz esélyünk. Persze több csapat ellen is mi leszünk az outsiderek de attól még lesz esélyünk. Ha 0 akkor ki se álljunk, felesleges. Játékosok is így mennének ki akkor 8-0-al esnénk kis simán.![]()
Egyébként meg ugyanúgy továbbjuthatunk egy City ellen mint ahogy simán kieshetünk egy Lille vagy Ajax ellen is. Egy kieséses szakaszba már bármi megtörténhet.
De első körbe ma este nyerjünk és jussunk tovább. Utána ráérünk ellenfelekről álmodozni.![]()
Persze barki ellen van esely, es minden meccs 90.percig tart, minden meccs 3 eselyes, a labda gombolyu, a fu meg zold, es hinni kell a harmas sipszoig a gyozelemben hiaba 0-3 az ellenfelnek.
Ez mind oke.
Viszont erdemes latni a jelenlegi Inter helyet a jelenlegi "el futballban".
Nyerjunk, sot verjuk a Realt is, es akkor nem kell tartani senkitol.
- Portiere32
Pontosan. 2010 talán megfelelő példa...Cupi írta: ↑2021.11.24. 10:14Ilyet leírni egy majd február közepén esedékes 2 meccses párharc esetén, hogy 0 esély szerintem több mint pesszimizmus.![]()
Mindenki ellen lesz esélyünk. Persze több csapat ellen is mi leszünk az outsiderek de attól még lesz esélyünk. Ha 0 akkor ki se álljunk, felesleges. Játékosok is így mennének ki akkor 8-0-al esnénk kis simán.![]()
De első körbe ma este nyerjünk és jussunk tovább. Utána ráérünk ellenfelekről álmodozni.![]()
Persze egyelőre még nem is jutottunk tovább... de a csapat februári temetése is tök felesleges.