Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Francesco
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Kinek hiányzik -minden köszönet mellett- Conte?
- CsaSzi9294
Denzel szerintem jól játszott, a kihagyott helyzetért sajnálom nagyon. Küzdött, hajtott, talán van esély, hogy megérkezzen hozzánk.
Satriano remélem betalál.
Satriano remélem betalál.
- sly89
Ha ennek a csapatnak nem sikerül egy jó tulajdonost találni, akkor vége van az olasz focinak. Minimális befektetéssel is olasz szinten kiemelkedőek lehetnénk, Bl-hez kellene szépen epítkezni csak. Nem kellene euró százmilliókat költeni.
Illetve itt az ideje, hogy Inzaghitól és Calhától is elnézést kérjek, sokat szidtam őket (főleg a törököt, akit el is konyveltem bukónak), nagyon szépen összeszedték magukat - Calha alapember lett, igazi csapatként működünk.
Úgy látszik nem csak Conte nagy motivátori képessége hozta a scudettot, egész egyszerűen sikerült olyan játékosokat igazolni, akik hajlandóak küzdeni és élvezik a futballt (vagy Inzaghi is legalább ugyanolyan jó motivátor töredék pénzért).
Illetve itt az ideje, hogy Inzaghitól és Calhától is elnézést kérjek, sokat szidtam őket (főleg a törököt, akit el is konyveltem bukónak), nagyon szépen összeszedték magukat - Calha alapember lett, igazi csapatként működünk.
Úgy látszik nem csak Conte nagy motivátori képessége hozta a scudettot, egész egyszerűen sikerült olyan játékosokat igazolni, akik hajlandóak küzdeni és élvezik a futballt (vagy Inzaghi is legalább ugyanolyan jó motivátor töredék pénzért).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sly89 2021.12.12. 22:20-kor.
- mike
- Festa
Azért egy ilyen meccsen jöhetne Sensi előbb is,de hát ha elég lesz az a negyedóra is.
-
Francesco
Nyugi Kellosamuel ma 23:00-kor nagy bejelentésre készül.sly89 írta: ↑2021.12.12. 22:19 Ha ennek a csapatnak nem sikerül egy jó tulajdonost találni, akkor vége van az olasz focinak. Minimális befektetéssel is olasz szinten kiemelkedően lehetnénk, Bl-hez kellene szépen epítkezni csak.
- CsaSzi9294
Bravo Calha! Nagy kedvencem lettél az utóbbi időben mutatott miatt!

Ő tavalyhoz képest szintet lépett.
Ő tavalyhoz képest szintet lépett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2021.12.12. 22:22-kor.
-
Francesco
- Dan-i-nter
Remek hsz. Én is pont ezen gondolkodtam, hogy nem igaz, hogy ennek a jó kórban lévő, bajnok aspiráns csapatnak ne tudjunk tulajt találni. Ha sikerül egyben tartani a csapat gerincét, akkor évekig a top-on lehetünk, főleg a többi csapatot elnézve.sly89 írta: ↑2021.12.12. 22:19 Ha ennek a csapatnak nem sikerül egy jó tulajdonost találni, akkor vége van az olasz focinak. Minimális befektetéssel is olasz szinten kiemelkedően lehetnénk, Bl-hez kellene szépen epítkezni csak.
Illetve amennyire megszerettük Eriksen-t miután megszokta az új posztját, azt kell mondjam, Hakan túlnőtt rajta. Hihetetlen, hogy pár meccs és gól hogy meghozta a kedvét+önbizalmát.
- sly89
- CsaSzi9294
Hihetetlen ez a kapus. Sajnálom, hogy ebben a Seria Bs csapatban van.
- mike
Cragno elképesztő.
Ha nem sikerül Onana, én őt akarnám.
Régóta figyelem, simán a liga egyik legjobbja.
Ha nem sikerül Onana, én őt akarnám.
Régóta figyelem, simán a liga egyik legjobbja.
-
Francesco
- sly89
Nem mertem leírni, de egyetértek veleDan-i-nter írta: ↑2021.12.12. 22:22 ...
Illetve amennyire megszerettük Eriksen-t miután megszokta az új posztját, azt kell mondjam, Hakan túlnőtt rajta. Hihetetlen, hogy pár meccs és gól hogy meghozta a kedvét+önbizalmát.
- CsaSzi9294
Gyerünk Zanotti!
- CsaSzi9294
Gyönyörű győzelemmel vettük át a vezetést!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- mike
Hát ez pazar volt srácok, sok gól és atomfutball.
Cragno hihetetlen volt, ha csak simán jól véd 7-8-at rúgtunk volna.
Új elso

Cragno hihetetlen volt, ha csak simán jól véd 7-8-at rúgtunk volna.
Új elso
-
Francesco
Szép volt fiúk!
- Festa
4-0 ami lehetett volna akár 7 vagy 8 is lásd kihagyott tizenegyes +kapufa.
Lautaro ha értékesítette volna a tizijét akkor mestherhármast szerez,na de maradjunk pozítivak.
Hakan aki november legjobbja volt nálam megrúgta a 2021-2022-es idény legszebb gólját.
Ez a meccs arra is jóvolt,hogy Dumfries vagy Sánchez egy kis önbizalmat szerezzen.
Lautaro ha értékesítette volna a tizijét akkor mestherhármast szerez,na de maradjunk pozítivak.
Hakan aki november legjobbja volt nálam megrúgta a 2021-2022-es idény legszebb gólját.
Ez a meccs arra is jóvolt,hogy Dumfries vagy Sánchez egy kis önbizalmat szerezzen.
- Dan-i-nter
Kiváló mérkőzés, ami valóban lehetett volna sokkal nagyobb arányú győzelem ha nincs Cragno (tényleg remélem talál egy normális csapatot, mert ennél többre hivatott).
Amit kifejezetten jó leírni, hogy meccs előtt érezni lehetett, hogy ez csak hazai lehet. Az, hogy 4-0 vagy egy brusztolós 1-0/2-0 az nem volt egyértelmű, de amilyen önbizalommal játszik a csapat az utóbbi időben minden negatívum ellenére egyszerűen előrejelezte, hogy győzni fogunk. És azért ez sokáig nem jellemezte a csapatot, még Conte első évében is volt nem egyszer, hogy botlottak a riválisok, és egyszerűen nem tudtuk kihasználni.
Ez már a múlt, ez tényleg egy Bajnok csapat, ráadásul élvezetes focival.
Gratula az egész csapatnak, Mazzarri nyeljen le egy kaktuszt keresztbe, és ami a legfontosabb, FORZA INTER!
Amit kifejezetten jó leírni, hogy meccs előtt érezni lehetett, hogy ez csak hazai lehet. Az, hogy 4-0 vagy egy brusztolós 1-0/2-0 az nem volt egyértelmű, de amilyen önbizalommal játszik a csapat az utóbbi időben minden negatívum ellenére egyszerűen előrejelezte, hogy győzni fogunk. És azért ez sokáig nem jellemezte a csapatot, még Conte első évében is volt nem egyszer, hogy botlottak a riválisok, és egyszerűen nem tudtuk kihasználni.
Ez már a múlt, ez tényleg egy Bajnok csapat, ráadásul élvezetes focival.
Gratula az egész csapatnak, Mazzarri nyeljen le egy kaktuszt keresztbe, és ami a legfontosabb, FORZA INTER!
-
INTER-1908
Ez szép volt kár hogy a tizi kimaradt de most belefért.
Sanchez nagyon jó játékos remekül játszott remélem nem kell őt eladni mert pokoli jó volt ma
De az egész csapat nagyon jó volt ma
Csak így tovább
Forza Inter!
Sanchez nagyon jó játékos remekül játszott remélem nem kell őt eladni mert pokoli jó volt ma
De az egész csapat nagyon jó volt ma
Csak így tovább
Forza Inter!
- sorger=giallo
Sima meccs volt, de jó ezt leírni. Baromi "egyszerű" a képlet, "mindössze" további 19 fordulón keresztül kell megőrizni az előnyünket és lehet örülni.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- alwin91
Látva a mezőnyjátékot a meccseken, én úgy gondolom, ha a két csatár elől Milito és Eto'o lenne akkor simán a világ élvonalába tartoznánk. Jó játékos Lautaro és Dzeko is többet nyújt annál, mint vártam, de nem klasszis csatársor mégsem.
A csapat többi része viszont kezd eléggé rendbe lenni, talán még az a fránya balszél.
A csapat többi része viszont kezd eléggé rendbe lenni, talán még az a fránya balszél.
-
INTER-1908
Ok de szerintem 21 jobb lennesorger=giallo írta: ↑2021.12.12. 22:45 Sima meccs volt, de jó ezt leírni. Baromi "egyszerű" a képlet, "mindössze" további 19 fordulón keresztül kell megőrizni az előnyünket és lehet örülni.
FORZA INTER!!!
- Audipower
Inzaghit nagyon szidtam a szezon elején, de megkövetem magam. Élmény volt nézni ma a játékunkat. Jobb helyzetkihasználással 6-7 gól is lehetett volna közte. Egyedül Martinez 11-ese miatt van egy kis hiányérzetem. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem sokkal jobban tetszett ez a felállás elől Sanchezzel Lautaro mellett, mint Dzekoval. Sokkal gyorsabb volt a játékunk rengeteg üresbemozgással, mint a statikusabb bosnyákkal.
Forza Inter!!!
Jó éjszakát mindenkinek!
Forza Inter!!!
Jó éjszakát mindenkinek!
- Festa
Dzeko és Lautaro nem tudnak összejátszani.Egy olyan ember kell melléjük aki hajlandó nekik passzolni legyen az Correa vagy Sánchez.Egymás mellett sajnos nem annyira hasznosak .Audipower írta: ↑2021.12.12. 22:50 Inzaghit nagyon szidtam a szezon elején, de megkövetem magam. Élmény volt nézni ma a játékunkat. Jobb helyzetkihasználással 6-7 gól is lehetett volna közte. Egyedül Martinez 11-ese miatt van egy kis hiányérzetem. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem sokkal jobban tetszett ez a felállás elől Sanchezzel Lautaro mellett, mint Dzekoval. Sokkal gyorsabb volt a játékunk rengeteg üresbemozgással, mint a statikusabb bosnyákkal.
Forza Inter!!!
Jó éjszakát mindenkinek!
- Cupi
Szép volt. Oké, hogy az ellenfél szar volt de azt vágjátok ezek a meccsek tavaly 1-0-ák voltak sokszor nézhetetlen játékkal.
Persze tudom ott jött a bajnoki cím itt meg még azt nem tudjuk.
Tényleg öröm volt nézni, hogy ment előre mindenki, akarták a győzelmet, ki akarták szolgálni a szurkolókat.
Negatívnak a helyzetkihasználást írnám. Tudom 4-0-nál ez viccesen hangzik de lehetnénk kicsit pontosabbak.
43 rúgott gól egészen döbbenetes.
Na még 2 győzelmet idénre és mehet mindenki ünnepelni meg pihenni.
Tényleg öröm volt nézni, hogy ment előre mindenki, akarták a győzelmet, ki akarták szolgálni a szurkolókat.
Negatívnak a helyzetkihasználást írnám. Tudom 4-0-nál ez viccesen hangzik de lehetnénk kicsit pontosabbak.
43 rúgott gól egészen döbbenetes.
Na még 2 győzelmet idénre és mehet mindenki ünnepelni meg pihenni.
-
ricsinter
Én sajna csak fèl szemmel tudtam követni a meccset, de amit làttam nagyon tetszett, rendesen élmény volt nézni a lendületességet, összjátékokat, valamint az is nagyon szimpatikus volt, hogy több gólos előnyben sem àlltunk le, hanem ugyanolyan elánnal hajtottunk.
Én is egy jó ideig szkeptikus voltam Inzaghival, de egyre szimpatikusabb amit mutat a csapat, szépen összeàllt a jàték ès olyan kipukkadások sincsenek, mint szezon elejèn, szóval ha így folytatjuk, akkor megkövetem magam az Inzaghival megfogalmazott kritikák miatt
Ja és én egyre inkàbb azt kezdem látni, hogy ebben a taktikàban és jàtékstílusban nem igazán indokolt sem Dzeko, sem egy hozzá hasonló típusú csatár, szerintem sokkal gördülékenyebb így a játèk.
Én is egy jó ideig szkeptikus voltam Inzaghival, de egyre szimpatikusabb amit mutat a csapat, szépen összeàllt a jàték ès olyan kipukkadások sincsenek, mint szezon elejèn, szóval ha így folytatjuk, akkor megkövetem magam az Inzaghival megfogalmazott kritikák miatt
Ja és én egyre inkàbb azt kezdem látni, hogy ebben a taktikàban és jàtékstílusban nem igazán indokolt sem Dzeko, sem egy hozzá hasonló típusú csatár, szerintem sokkal gördülékenyebb így a játèk.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsinter 2021.12.12. 23:20-kor.
- Cupi
Igen, ezen már nyáron is gondolkodtam. Bajnokok lettünk majd jöttek a pofonok, hogy pénzügyileg csőd közelben vagyunk, el kell adni,stb....új tulaj nem lett...most továbbjutás a BL-ben, élre álltunk a bajnokságban és tényleg ilyenkor eszembe jut komolyan egy ilyen csapat nem kell senkinek? Senki nincs aki látna fantáziát abban, hogy egy alapból már jó csapatot tovább erősítsen és a BL-ben is tényezők legyünk? Erre a csapatra erősítések terén nem kellene már 200 milliót rákölteni.
Remélem nyáron tényleg lesz aki ezt észreveszi és lesz új tulajunk.
- PellerG
Cupi írta: ↑2021.12.12. 23:15Igen, ezen már nyáron is gondolkodtam. Bajnokok lettünk majd jöttek a pofonok, hogy pénzügyileg csőd közelben vagyunk, el kell adni,stb....új tulaj nem lett...most továbbjutás a BL-ben, élre álltunk a bajnokságban és tényleg ilyenkor eszembe jut komolyan egy ilyen csapat nem kell senkinek? Senki nincs aki látna fantáziát abban, hogy egy alapból már jó csapatot tovább erősítsen és a BL-ben is tényezők legyünk? Erre a csapatra erősítések terén nem kellene már 200 milliót rákölteni.
Remélem nyáron tényleg lesz aki ezt észreveszi és lesz új tulajunk.![]()
Eléggé elszabadult a csávó.Francesco írta: ↑2021.12.12. 22:21Nyugi Kellosamuel ma 23:00-kor nagy bejelentésre készül.sly89 írta: ↑2021.12.12. 22:19 Ha ennek a csapatnak nem sikerül egy jó tulajdonost találni, akkor vége van az olasz focinak. Minimális befektetéssel is olasz szinten kiemelkedően lehetnénk, Bl-hez kellene szépen epítkezni csak.
Úgy látszik nem csak Conte nagy motivátori képessége hozta a scudettot, egész egyszerűen sikerült olyan játékosokat igazolni, akik hajlandóak küzdeni és élvezik a futballt (vagy Inzaghi is legalább ugyanolyan jó motivátor töredék pénzért).![]()
Szerinte még a héten be lesz jelentve az új tulaj
https://mobile.twitter.com/kellosamuel
- Cupi
De ez ki?PellerG írta: ↑2021.12.12. 23:16
Eléggé elszabadult a csávó.
-
Francesco
Vagy megvan az új Di Marzio, vagy nem, de jövő héten kiderül!PellerG írta: ↑2021.12.12. 23:16Cupi írta: ↑2021.12.12. 23:15Igen, ezen már nyáron is gondolkodtam. Bajnokok lettünk majd jöttek a pofonok, hogy pénzügyileg csőd közelben vagyunk, el kell adni,stb....új tulaj nem lett...most továbbjutás a BL-ben, élre álltunk a bajnokságban és tényleg ilyenkor eszembe jut komolyan egy ilyen csapat nem kell senkinek? Senki nincs aki látna fantáziát abban, hogy egy alapból már jó csapatot tovább erősítsen és a BL-ben is tényezők legyünk? Erre a csapatra erősítések terén nem kellene már 200 milliót rákölteni.
Remélem nyáron tényleg lesz aki ezt észreveszi és lesz új tulajunk.
Eléggé elszabadult a csávó.Francesco írta: ↑2021.12.12. 22:21Nyugi Kellosamuel ma 23:00-kor nagy bejelentésre készül.sly89 írta: ↑2021.12.12. 22:19 Ha ennek a csapatnak nem sikerül egy jó tulajdonost találni, akkor vége van az olasz focinak. Minimális befektetéssel is olasz szinten kiemelkedően lehetnénk, Bl-hez kellene szépen epítkezni csak.
Úgy látszik nem csak Conte nagy motivátori képessége hozta a scudettot, egész egyszerűen sikerült olyan játékosokat igazolni, akik hajlandóak küzdeni és élvezik a futballt (vagy Inzaghi is legalább ugyanolyan jó motivátor töredék pénzért).![]()
-
Francesco
A futball próféta. Reméljük.Cupi írta: ↑2021.12.12. 23:19De ez ki?PellerG írta: ↑2021.12.12. 23:16
Eléggé elszabadult a csávó.
https://mobile.twitter.com/kellosamuel![]()
-
Francesco
Viccet félretéve logikus lenne a PIF szerepvállalása. A NUFC kirakat csapattá tételéhez súlyos százmilliók és 24 új játékos kell, meg edző. És még akkor sem garantált a BL hely. Itt 4 játékosra vagyunk attól, hogy európában is tényezők legyünk. Ez két átigazolási ablak alatt hozható. Onnantól garantált a bajnoki címek sora és telt ház az összes meccsünkön otthon.
Mindemellett, hogy instant sikerek lennének, egy kultikus csapat lenne az övék egy kultikus városban. Mindehhez tökéletesen passzol az új stadion projekt is. Ergo bármennyire is erős a PL gazdaságilag pont annyira hátránya is ez. Ezért logikus, hogy a NUFC nem az Inter helyett lett az övék, hanem mellette.
Mindemellett, hogy instant sikerek lennének, egy kultikus csapat lenne az övék egy kultikus városban. Mindehhez tökéletesen passzol az új stadion projekt is. Ergo bármennyire is erős a PL gazdaságilag pont annyira hátránya is ez. Ezért logikus, hogy a NUFC nem az Inter helyett lett az övék, hanem mellette.
- Cupi
Igen és még a NUFC ki is eshet...na az lenne nekik igazán kellemetlen...oké, hogy a pénz nem számít de azért a másodosztályba szórakozni....Francesco írta: ↑2021.12.12. 23:32 Viccet félretéve logikus lenne a PIF szerepvállalása. A NUFC kirakat csapattá tételéhez súlyos százmilliók és 24 új játékos kell, meg edző. És még akkor sem garantált a BL hely. Itt 4 játékosra vagyunk attól, hogy európában is tényezők legyünk. Ez két átigazolási ablak alatt hozható. Onnantól garantált a bajnoki címek sora és telt ház az összes meccsünkön otthon.
- interfan
Ertekelesek:
-Sky:
Sanchez 8
Martinez 7,5
Calhanoglu 7,5
Barella 7,5
Bastoni 7
Skriniar 7
Dumfries 7
Brozovic 7
DeVrij 6,5
Handanovic 6
Dimarco 6
Perisic 6
Vidal 6
-Sportmediaset:
Martinez 7,5
Sanchez 7
Calhanoglu 7
Barella 7
Dumfries 7
Bastoni 6,5
Skriniar 6,5
Brozovic 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
Dimarco 6
Sensi 6
Vidal 6
Perisic 6
-Tuttomercatoweb:
Sanchez 7,5
Martinez 7,5
Calhanoglu 7,5
Barella 7,5
Dumfries 7
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Brozovic 6,5
Handanovic 6
Perisic 6
-Calciomercato.com:
Sanchez 7,5
Calhangolu 7,5
Barella 7,5
Skriniar 7,5
Martinez 7
DeVrij 7
Dumfries 7
Brozovic 7
Bastoni 6,5
Perisic 6,5
Handanovic 6
Dimarco 6
Vidal 6
-Sky:
Sanchez 8
Martinez 7,5
Calhanoglu 7,5
Barella 7,5
Bastoni 7
Skriniar 7
Dumfries 7
Brozovic 7
DeVrij 6,5
Handanovic 6
Dimarco 6
Perisic 6
Vidal 6
-Sportmediaset:
Martinez 7,5
Sanchez 7
Calhanoglu 7
Barella 7
Dumfries 7
Bastoni 6,5
Skriniar 6,5
Brozovic 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
Dimarco 6
Sensi 6
Vidal 6
Perisic 6
-Tuttomercatoweb:
Sanchez 7,5
Martinez 7,5
Calhanoglu 7,5
Barella 7,5
Dumfries 7
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Brozovic 6,5
Handanovic 6
Perisic 6
-Calciomercato.com:
Sanchez 7,5
Calhangolu 7,5
Barella 7,5
Skriniar 7,5
Martinez 7
DeVrij 7
Dumfries 7
Brozovic 7
Bastoni 6,5
Perisic 6,5
Handanovic 6
Dimarco 6
Vidal 6
- interfan
Inzaghi a meccs utan elmondta, Martinez marad ugyanugy az 1.szamu tizenegyesrugonk, Calhanoglu csak 2.szamu.
Csak az nem hibazik aki nem probalkozik, zarta Inzaghi.
Na de a meccsrol a velemenenyem.
Karacsonyra vartam ezt az ajandekot, de ha hala az egnek hamarabb megerkezett az 1.hely.
R9-el telibetalaltam a 4-0-at, ezt vartuk meg is kaptuk.
Ez a meccs akar 10-0 is lehetett volna.
Persze ugyanugy 3 pont, de hany millioszor jobb ezt nezni mint a Conte fele gyomoszolest, a 0 jatekost, a total celfocit.
Gyakoraltilag 1-2 meccset leszamitva a kotelezoket nagyon magabiztosan, sot legtobbszor folenyesen hozzuk, ez elkepeszto stabil Inzaghinal.
Az meg hogy cserebe szepen is jatszuk, na az meg egy igazi ajandek a Contes evek utan.
Sanchez elott le a kalappal ujra.
24 bajnokin volt kezdo Inter jatekoskent.
24 meccs = 10 gol 13 golpassz.
Kell ezt magyarazni?
Tegnap is a mezony legjobbjai kozott volt.
Persze Cagliari Seria B, de milyen jo volt nezni a Martinez-Sanchez parost elol.
Kreativ, agilis, kombanativ, gyors jatek.
Ez kene tobbet, gyonyoru volt, mindkettot extrat hozott ujra.
Martinez is szepen elkezdte termelni a golokat, 10 gollal a bajnoksagba legtobb Inter golos.
Tavaly ilyenkor BL-el egyutt hozott ugyanigy 10 golt.
Bajnoksagba most 15 meccs = 10 gol, azert nem egy rossz merleg ez.
Egyszoval minden elismeres, es vegre orom volt nezni a tamadoinat, mind Martinez, es foleg Sanchez hatalmasat jatszott.
Salernitanat legalabb ugyanugy 4-esel ki kell tomni.
Napoli es vagy a Milan biztosan pontokat fog vesziteni.
Januart akar egy 4-5 pontos elonnyel is kezdhetjuk.
Igy kell, ezt kell a cimvedonek.
Csak az nem hibazik aki nem probalkozik, zarta Inzaghi.
Na de a meccsrol a velemenenyem.
Karacsonyra vartam ezt az ajandekot, de ha hala az egnek hamarabb megerkezett az 1.hely.
R9-el telibetalaltam a 4-0-at, ezt vartuk meg is kaptuk.
Ez a meccs akar 10-0 is lehetett volna.
Persze ugyanugy 3 pont, de hany millioszor jobb ezt nezni mint a Conte fele gyomoszolest, a 0 jatekost, a total celfocit.
Gyakoraltilag 1-2 meccset leszamitva a kotelezoket nagyon magabiztosan, sot legtobbszor folenyesen hozzuk, ez elkepeszto stabil Inzaghinal.
Az meg hogy cserebe szepen is jatszuk, na az meg egy igazi ajandek a Contes evek utan.
Kell ezt magyarazni?
Persze Cagliari Seria B, de milyen jo volt nezni a Martinez-Sanchez parost elol.
Martinez is szepen elkezdte termelni a golokat, 10 gollal a bajnoksagba legtobb Inter golos.
Egyszoval minden elismeres, es vegre orom volt nezni a tamadoinat, mind Martinez, es foleg Sanchez hatalmasat jatszott.
Salernitanat legalabb ugyanugy 4-esel ki kell tomni.
Napoli es vagy a Milan biztosan pontokat fog vesziteni.
Januart akar egy 4-5 pontos elonnyel is kezdhetjuk.
Igy kell, ezt kell a cimvedonek.
- mike
Szegény Handa mennyire hátul az értékeléseknél .
Csak szimplán lehozta nullára, ezért kár volt kitaposnia a füvet
Csak szimplán lehozta nullára, ezért kár volt kitaposnia a füvet
- interfan
- interfan
Azert ez egy nagyon minimalis resze az osszkepnek.Cupi írta: ↑2021.12.12. 23:15Igen, ezen már nyáron is gondolkodtam. Bajnokok lettünk majd jöttek a pofonok, hogy pénzügyileg csőd közelben vagyunk, el kell adni,stb....új tulaj nem lett...most továbbjutás a BL-ben, élre álltunk a bajnokságban és tényleg ilyenkor eszembe jut komolyan egy ilyen csapat nem kell senkinek? Senki nincs aki látna fantáziát abban, hogy egy alapból már jó csapatot tovább erősítsen és a BL-ben is tényezők legyünk? Erre a csapatra erősítések terén nem kellene már 200 milliót rákölteni.
Remélem nyáron tényleg lesz aki ezt észreveszi és lesz új tulajunk.![]()
Persze szepek az eredmenyek, es az is egy fontos resz, de sajnos ott a hatter.
Eleve ismerjuk az Olasz kozeget, Olasz vezetok hivatali szervek kimondjak hogy rendszerintu a korrupcio, a vesztegetesek, a csalasok es az egesz Olasz rendszer romlott.
Mar csak az idei szezonban 4 honap alatt volt 2 balhe Olaszorszagban, a multeveket hagyjuk is.
Nem veletlenul nem tolongnak a magan befektetesi csoportok, inkabb mennek mashova.
Ennek a eleve a kozeg, es meg inkabb a penzugyi dolgok.
Es igen, itt a penzugyi resz a lenyeges.
Ezert nem vett meg minket senki tavaly, csak a hitelbefekteto, adossagkezelo kerult kepbe, es ezert nincs jelenleg sem ismert komoly erdeklodo.
A focibol mar kihalt az a romantikus korszak, amikor nagyvallalkozok, akik az adott klub szurkoloi veszik meg a klubot.
Ez a Morattis romantikus korszak mar a 2020-as evekben nem lehetseges.
Szoval marad az Allami tulajdon, ami osszvissz 3 csapat a vilagon.
Es a befektetok, akiknek a penz az elsodleges szempont.
Na most az Allami tulajdonnal pontosan ismerjuk, tudjuk, a foci es ugy eleve a sport csak egy kis eszkoz a joval-joval nagyobb celok eleresehez.
Nekik egy dolog kell az elkepeszto reklam, es nezettseg, amivel elerik a sporttol sokkal-sokkal fontosabb es nagyobb celjaikat.
Amivel vilaggazdasagi es vilag legnagyobb turista kozpontot tudnak epiteni a sajat varosaikbol.
A reklam es TV eleres kapcssn pedig a PL megint fenyevekre van a Seria A-tol, de meg a Spanyol es Nemet bajnoksag is.
Innentol jonnek a magan befektetesi csoportok, vagy nagyvallalkozok.
Nekik meg mi a fontos?
A penz...
Gazdasagi igazgatonk, sot hivatalos kozlemenyeink tartalmaztak, a 21-22-es szezonra cel a 100-120m euros minusz.
Mindezt ugy hogy a nezok 75%-ban visszatertek, Scudetto egyertelmu eselyesei vagyunk, es a BL-ben is tovabbmentuk, raadasul meg komoly eladasaink is voltak.
Na most mint befekteto, kinek vonzo az, hogy evente 50-60, meg 100-120m minuszt termel a csapat amibe befektettem?
Hat nem sok mindenkinek...
Par hete szerepeltek itt a pontos jegybevetel, a pontos TV-s jogdij, szponzoracio, es ugy osszesegeben minden adat.
Nehez ugy, hogy a PL 20. majdnem dupla annyi TV-s bevetele van mint a Seria A bajnok Internek. (Sheffield 105m, Inter 65m)
Nehez ugy, hogy a TV jogdijak a PL-ben 3 milliard euro, Nemetbe 1,5 milliard, Spanyolba 1,4 milliard, Olaszba meg 800m.
Nehez ugy hogy a nezetseg sokszorosa ezeknek a bajnoksagoknak mint az Olasznak.
Nehez ugy hogy a jegybevetel a PL-ben 700m, Spanyolba detto, Nemetbe is 600m, Olaszban pedig nem eri el a 200m-t.
Ezek megint 3-4x szamok.
Nehez ugy hogy az osszbevetel mindent egybevetve (TV jogdij, UEFA bevetel, sajat bajnoksagi bevetel, szponzoracio, ajandektargyak, jegybevetel, mezeladas, stb) a PL-ben 6 milliard, Spanyol-Nemet 3,5 milliard, Olaszban pedig 2,5 milliard.
Kiadasok nagyon hasonloak az 5 top bajnoksagot nezve, de a bevetelek kozt milliardos kulonbsegek vannak eves szinten.
Ezen adatokbol kiderul az is, miert termelenk kb egytol egyig az Olasz csapatok eves szinten mindig hatalmas vesztesegeket, mas bajnoksagokban pedig miert nyeresegesek a klubok.
En azt mondom amit mar nagyon sokszor irtam, jonni fog egy magan befektetesi csoport, mert egyszeruen jonnie kell, mas megoldas nincs.
A Zhang csalad altal felberelt 5 kozvetito ceg bekopog mindenhova, "akcios az Inter" szlogennel, hatha a BC-t ez meghatja.
Viszont a fentebb emlitett hivatalos adatokbol kiderul, miert nem tolonganak a befektetok az Interert, es ugy eleve az egesz Olasz kozegben.
Mint latjuk az eredmenyek minimalis reszet teszik ki az osszkepnek, sokkal fontossabb egy befektetonek a penzugyi resz.
- CsaSzi9294
Én értem azt, hogy Sanchez komoly helyet foglal el a szívedben, de mielőtt emelgetjük a kalapokat, nézd azt is, hogy a Seria A talán leggyengébb csapata de legalábbis legrosszabb védelme ellen játszottunk. Majd ha az Atalanta/Nápoly/Milán ellen játszik jól, akkor fogom megemelni a kalapomat. De amíg ilyen nudli csapatok ellen hoz egy szintet, nekem ne reklámozd és ne beszéld belém, hogy mekkora játékos. Ha 5 gólt rúgott volna tegnap és a szezonban többet nem, akkor is hypolnád a szezon végén, hogy milyen elismerés jár neki. Gyanítom nem véletlenül kap ennyi szerepet (sérülések ide vagy oda), Inzaghi jobban tudja szerintem, mint te vagy én.interfan írta: ↑2021.12.13. 07:37
Kell ezt magyarazni?
Ugyan ez igaz Martinezre is. Vlahovic másfél szezon óta van berobbanva. Bármikor elcserélném, sőt, még + pénzt is megérne, mint az argentin. Martinez úgy gondolom elérte a maxot, fejben gyenge, mint a forint, azért, mert tegnap szerzett két gólt, az nem hozza vissza azt, hogy az utóbbi pár hétben (meg tavaly is) mennyit szerezhetett volna.
Drukkolok mind a kettőnek, hogy szerezzen gólt vagy gólokat, félre értés ne essék. De az Internek jobban, drukkolok és sokkal több lőtt gólunk lehetne illetve ezáltal pontunk is, ha jobban ki lenne használva az a sok helyzet, amit sajnos valami oknál fogva nem tudunk góllal lezárni. És nem a Venezia vagy Cagliari szintű csapatok ellen kell Janinak lenni, majd kalapokat emelni. A Reál ellen kellett volna mutatni valamit elől…azután lehet hypolni az egekbe…
- Festa
Sánchez évekig az Arsenalban bizonytott Top szinten.CsaSzi9294 írta: ↑2021.12.13. 11:15Én értem azt, hogy Sanchez komoly helyet foglal el a szívedben, de mielőtt emelgetjük a kalapokat, nézd azt is, hogy a Seria A talán leggyengébb csapata de legalábbis legrosszabb védelme ellen játszottunk. Majd ha az Atalanta/Nápoly/Milán ellen játszik jól, akkor fogom megemelni a kalapomat. De amíg ilyen nudli csapatok ellen hoz egy szintet, nekem ne reklámozd és ne beszéld belém, hogy mekkora játékos. Ha 5 gólt rúgott volna tegnap és a szezonban többet nem, akkor is hypolnád a szezon végén, hogy milyen elismerés jár neki. Gyanítom nem véletlenül kap ennyi szerepet (sérülések ide vagy oda), Inzaghi jobban tudja szerintem, mint te vagy én.interfan írta: ↑2021.12.13. 07:37
Kell ezt magyarazni?
Ugyan ez igaz Martinezre is. Vlahovic másfél szezon óta van berobbanva. Bármikor elcserélném, sőt, még + pénzt is megérne, mint az argentin. Martinez úgy gondolom elérte a maxot, fejben gyenge, mint a forint, azért, mert tegnap szerzett két gólt, az nem hozza vissza azt, hogy az utóbbi pár hétben (meg tavaly is) mennyit szerezhetett volna.
Drukkolok mind a kettőnek, hogy szerezzen gólt vagy gólokat, félre értés ne essék. De az Internek jobban, drukkolok és sokkal több lőtt gólunk lehetne illetve ezáltal pontunk is, ha jobban ki lenne használva az a sok helyzet, amit sajnos valami oknál fogva nem tudunk góllal lezárni. És nem a Venezia vagy Cagliari szintű csapatok ellen kell Janinak lenni, majd kalapokat emelni. A Reál ellen kellett volna mutatni valamit elől…azután lehet hypolni az egekbe…
A Barcában nem egyszer El Clásicot döntött el a góljával.Messi mellett és megállta a helyét.
Sajnos 30 fölött ő már csak 1-1 meccset vállal,mert tartósan nem lenne erre képes.
Azt belátom,hogy amennyit játszik ahhoz képest sok a fizuja amennyit játszik.
Neki is kb 5-6 éve kellett volna játszani amikor nálunk épp a Belfodil-Rocchi duó volt elől.
- interfan
Az a baj ezzel amit irsz, hogy teljesen elfogult es finomam szolva is "kettos merce" mukodik.CsaSzi9294 írta: ↑2021.12.13. 11:15Én értem azt, hogy Sanchez komoly helyet foglal el a szívedben, de mielőtt emelgetjük a kalapokat, nézd azt is, hogy a Seria A talán leggyengébb csapata de legalábbis legrosszabb védelme ellen játszottunk. Majd ha az Atalanta/Nápoly/Milán ellen játszik jól, akkor fogom megemelni a kalapomat. De amíg ilyen nudli csapatok ellen hoz egy szintet, nekem ne reklámozd és ne beszéld belém, hogy mekkora játékos. Ha 5 gólt rúgott volna tegnap és a szezonban többet nem, akkor is hypolnád a szezon végén, hogy milyen elismerés jár neki. Gyanítom nem véletlenül kap ennyi szerepet (sérülések ide vagy oda), Inzaghi jobban tudja szerintem, mint te vagy én.interfan írta: ↑2021.12.13. 07:37
Kell ezt magyarazni?
Sanchezt reszt ne is kezdjuk.
Tavaly meg azelott, is ez volt vegig.
Amikor jol jatszik, akkor miert nem lo golt es ad golpasszt.
Amikor golpasszokat ad, miert nem lo golt.
Amikor golt lo, miert nem ad golpasszokat.
Ezek visszakereshetok itt es lezajlott beszelgetesek.
Amikor Dzeko kapcsan felhoztam, hogy Bologna 2 gol 4-0-nal, meg Genoa gol 3-0-al mennyit ert, akkor jott az hogy ne kezdjuk ezt el mert gol gol.
Na oke, legyen igaz, igaza van annak aki irta.
De akkor Sanchez kapcsan se legyen ez, mert o "csak" a Cagliari ellen rugott golt.
Mert akkor kezdhetjuk ezt Dzeko kapcsan is.
A merce ugyanaz legyen.
Egyebkent tobben irtak mennyire jo volt nezni a kombinativ, agilis, kreativ tamadojatekot amit a Martinez-Sanchez paros csinalt.
Ez szinten szemmel lathatoan szep volt.
Mint ahogy Festa is tobbszor kiemelte, sokkal jobb a tamadosor ha Martinez mellett Correa vagy Sanchez jatszik.
Egyebkent kreativitasban es "szep" jatekban ezzel egyet is ertek.
Martinez kapcsan 15 meccs = 10 gol, azt hiszem ezt sem kell magyarazni.
Mint ahogy a Sanchez fele 24 meccs = 10 gol 13 golpasszot sem.
Ez nem reklamozas, ezek tenyek.
Vlahovic kapcsan szep amit irsz es igaz is.
De jelenleg nekunk nem az a problemank hogy Martinez helyere kellene valaki, hanem az hogy melle.
Martinez 24 eves, iden 10 gol 2 golpassz.
Tavaly 19 gol 11gp.
Azelott 21 gol 8 golpassz.
Azelott Vice-Icardikent 9 gol 1 golpassz.
Egy 24 eves jatekost, aki osszesen 153 meccsen 59 golt es 22 golpasszt kioszt, szerintem sokan elfogadnanak.
A valogatott statjait ide sem hoztam.
Nem Martinez helyere kene egy "top" csatar, hanem melle.
- CsaSzi9294
Nem egy a véleményünk, ezzel nincs is baj. De ahogy fentebb írta Festa, kb 6-7 évvel ezelőtt kellett volna hozni. A nagy csapatok ellen legyen agilis meg szupersztár. Ne Seria Bs csapatok ellen. Mondom még egyszer nincs vele bajom, azzal annál inkább, ahogy az egekig sztárolod.interfan írta: ↑2021.12.13. 11:27Az a baj ezzel amit irsz, hogy teljesen elfogult es finomam szolva is "kettos merce" mukodik.CsaSzi9294 írta: ↑2021.12.13. 11:15Én értem azt, hogy Sanchez komoly helyet foglal el a szívedben, de mielőtt emelgetjük a kalapokat, nézd azt is, hogy a Seria A talán leggyengébb csapata de legalábbis legrosszabb védelme ellen játszottunk. Majd ha az Atalanta/Nápoly/Milán ellen játszik jól, akkor fogom megemelni a kalapomat. De amíg ilyen nudli csapatok ellen hoz egy szintet, nekem ne reklámozd és ne beszéld belém, hogy mekkora játékos. Ha 5 gólt rúgott volna tegnap és a szezonban többet nem, akkor is hypolnád a szezon végén, hogy milyen elismerés jár neki. Gyanítom nem véletlenül kap ennyi szerepet (sérülések ide vagy oda), Inzaghi jobban tudja szerintem, mint te vagy én.interfan írta: ↑2021.12.13. 07:37
Kell ezt magyarazni?
Amikor Dzeko kapcsan felhoztam, hogy Bologna 2 gol 4-0-nal, meg Genoa gol 3-0-al mennyit ert, akkor jott az hogy ne kezdjuk ezt el mert gol gol.
De akkor Sanchez kapcsan se legyen ez, mert o "csak" a Cagliari ellen rugott golt.
A merce ugyanaz legyen.
Egyebkent tobben irtak mennyire jo volt nezni a kombinativ, agilis, kreativ tamadojatekot amit a Martinez-Sanchez paros csinalt.
Mint ahogy Festa is tobbszor kiemelte, sokkal jobb a tamadosor ha Martinez mellett Correa vagy Sanchez jatszik.
De jelenleg nekunk nem az a problemank hogy Martinez helyere kellene valaki, hanem az hogy melle.
Martinez kapcsán nem az a problémám, hogy 10 gólt lőtt (amiből kb 3-4 11-es) hanem, hogy többnek kellene lenni, mert a helyzetei megvannak bőven.
- CsaSzi9294
Tökéletesen egyet értek Veled! A múlt béli teljesítményért jár a kalap emelés. Most valahogy nekem (!!!) egy “átlagos”játékos.Festa írta: ↑2021.12.13. 11:26Sánchez évekig az Arsenalban bizonytott Top szinten.CsaSzi9294 írta: ↑2021.12.13. 11:15Én értem azt, hogy Sanchez komoly helyet foglal el a szívedben, de mielőtt emelgetjük a kalapokat, nézd azt is, hogy a Seria A talán leggyengébb csapata de legalábbis legrosszabb védelme ellen játszottunk. Majd ha az Atalanta/Nápoly/Milán ellen játszik jól, akkor fogom megemelni a kalapomat. De amíg ilyen nudli csapatok ellen hoz egy szintet, nekem ne reklámozd és ne beszéld belém, hogy mekkora játékos. Ha 5 gólt rúgott volna tegnap és a szezonban többet nem, akkor is hypolnád a szezon végén, hogy milyen elismerés jár neki. Gyanítom nem véletlenül kap ennyi szerepet (sérülések ide vagy oda), Inzaghi jobban tudja szerintem, mint te vagy én.interfan írta: ↑2021.12.13. 07:37
Kell ezt magyarazni?
A Barcában nem egyszer El Clásicot döntött el a góljával.Messi mellett és megállta a helyét.
Sajnos 30 fölött ő már csak 1-1 meccset vállal,mert tartósan nem lenne erre képes.
Azt belátom,hogy amennyit játszik ahhoz képest sok a fizuja amennyit játszik.
Neki is kb 5-6 éve kellett volna játszani amikor nálunk épp a Belfodil-Rocchi duó volt elől.
- interfan
Ugyanugy alljunk mindenkihez, azert mert valaki nem szimpatikus nem kell lehuzni.CsaSzi9294 írta: ↑2021.12.13. 11:33Nem egy a véleményünk, ezzel nincs is baj. De ahogy fentebb írta Festa, kb 6-7 évvel ezelőtt kellett volna hozni. A nagy csapatok ellen legyen agilis meg szupersztár. Ne Seria Bs csapatok ellen. Mondom még egyszer nincs vele bajom, azzal annál inkább, ahogy az egekig sztárolod.interfan írta: ↑2021.12.13. 11:27Az a baj ezzel amit irsz, hogy teljesen elfogult es finomam szolva is "kettos merce" mukodik.CsaSzi9294 írta: ↑2021.12.13. 11:15
Én értem azt, hogy Sanchez komoly helyet foglal el a szívedben, de mielőtt emelgetjük a kalapokat, nézd azt is, hogy a Seria A talán leggyengébb csapata de legalábbis legrosszabb védelme ellen játszottunk. Majd ha az Atalanta/Nápoly/Milán ellen játszik jól, akkor fogom megemelni a kalapomat. De amíg ilyen nudli csapatok ellen hoz egy szintet, nekem ne reklámozd és ne beszéld belém, hogy mekkora játékos. Ha 5 gólt rúgott volna tegnap és a szezonban többet nem, akkor is hypolnád a szezon végén, hogy milyen elismerés jár neki. Gyanítom nem véletlenül kap ennyi szerepet (sérülések ide vagy oda), Inzaghi jobban tudja szerintem, mint te vagy én.
A merce ugyanaz legyen.
Martinez kapcsán nem az a problémám, hogy 10 gólt lőtt (amiből kb 3-4 11-es) hanem, hogy többnek kellene lenni, mert a helyzetei megvannak bőven.
Mint irtam ha Dzeko kapcsan se hozzuk fel a 0 csapatok elleni goljat, akkor Sancheznel sem, es akkor nincs reszrehajlas.
Semmifele sztarolas nincs ebben, a teljesitmeny onmagaert beszel.
Persze hogy nem egy "top" jatekos mar 33 evesen, de ahogy pont Festa irta ez nem is elvarhato tole.
Martinez kapcsan meg tartom, melle kell valaki nem a helyere.
Mert keves 24 eves jatekost talalsz aki ezeket a szamokat hozza.
Ide 10 gol 2 golpassz.
Tavaly 19 gol 11gp.
Egy 24 eves jatekost, aki osszesen 153 meccsen 59 golt es 22 golpasszt kioszt, szerintem sokan elfogadnanak.
- CsaSzi9294
Ha van időd és kedved, kérlek vesd össze Belottival ezeket a statokat. Kiváncsi vagyok rá, de nekem nincs rá időm.interfan írta: ↑2021.12.13. 11:45Martinez kapcsan meg tartom, melle kell valaki nem a helyere.
Ide 10 gol 2 golpassz.
Tavaly 19 gol 11gp.
- Festa
Én azért örülök neki,hogy itt játszik ez egy ajándék számomra.
Viszont ha az a kérdés,hogy tartósan ki tudna többet tenni a csapatért akkor azt mondom,hogy Scamacca.
Dzeko-Lautaro meg sem sajnos nem passzolnak össze.Mind a kettő inkább gólt szerezne minthogy a másiknak passzolna.
Annak idején az Argentin válogatottban is volt ilyen dilemma Bielsánál .
Vagy Crespo játszott vagy Batistuta.
Correa nem Messi nem Dybala ,de egyelőre mégcsak nem is Cruz,de csapatjáték szempontjából hasznosabb.
Sánchez pedig ugyanerre képes csak azért tegyük hozzá,hogy decemberben volt a második meccse amikor kezdő volt.
Viszont ha az a kérdés,hogy tartósan ki tudna többet tenni a csapatért akkor azt mondom,hogy Scamacca.
Dzeko-Lautaro meg sem sajnos nem passzolnak össze.Mind a kettő inkább gólt szerezne minthogy a másiknak passzolna.
Annak idején az Argentin válogatottban is volt ilyen dilemma Bielsánál .
Vagy Crespo játszott vagy Batistuta.
Correa nem Messi nem Dybala ,de egyelőre mégcsak nem is Cruz,de csapatjáték szempontjából hasznosabb.
Sánchez pedig ugyanerre képes csak azért tegyük hozzá,hogy decemberben volt a második meccse amikor kezdő volt.
- interfan
Az a baj hogy a Belotti vs Martinez kerdesben, hogy nincsenek egy korban.CsaSzi9294 írta: ↑2021.12.13. 11:49Ha van időd és kedved, kérlek vesd össze Belottival ezeket a statokat. Kiváncsi vagyok rá, de nekem nincs rá időm.interfan írta: ↑2021.12.13. 11:45Martinez kapcsan meg tartom, melle kell valaki nem a helyere.
Ide 10 gol 2 golpassz.
Tavaly 19 gol 11gp.
Belotti 28 eves, most kellene a csucson lennie, Martinez pedig 24, benne meg van fejlodesi lehetoseg.
Martinez 2 teljes szezont jatszott vegig, es ugye az ideit.
Szoval ez alapjan akkor nezzuk az utobbi 2 teljes szezont es az ideit.
Belotti iden 2 gol 1 golpassz.
Martinez iden 10 gol 2 golpassz.
Tavaly:
-Martinez: 19 gol 11 golpassz
-Belotti: 13 gol 7 golpassz
2019/20:
-Martinez: 21 gol 8 golpassz
-Belotti: 22 gol 4 golpassz
Osszesen:
Martinez: 50 gol 21 golpassz
Belotti: 33 gol 12 golpassz
Martinez 50/7 tizenegyes
Belotti 33/14 tizenegyes
Valogatott stat:
-Martinez: 35 meccs 17 gol 5 golpassz 0 tizenegyes
-Belotti: 41 meccs 12 gol 7 golpassz 1 tizenegyes
- CsaSzi9294
Köszi!interfan írta: ↑2021.12.13. 12:31Az a baj hogy a Belotti vs Martinez kerdesben, hogy nincsenek egy korban.CsaSzi9294 írta: ↑2021.12.13. 11:49Ha van időd és kedved, kérlek vesd össze Belottival ezeket a statokat. Kiváncsi vagyok rá, de nekem nincs rá időm.interfan írta: ↑2021.12.13. 11:45
Martinez kapcsan meg tartom, melle kell valaki nem a helyere.
Ide 10 gol 2 golpassz.
Tavaly 19 gol 11gp.
Belotti 28 eves, most kellene a csucson lennie, Martinez pedig 24, benne meg van fejlodesi lehetoseg.
Martinez 2 teljes szezont jatszott vegig, es ugye az ideit.
Szoval ez alapjan akkor nezzuk az utobbi 2 teljes szezont es az ideit.
Belotti iden 2 gol 1 golpassz.
Martinez iden 10 gol 2 golpassz.
Tavaly:
-Martinez: 19 gol 11 golpassz
-Belotti: 13 gol 7 golpassz
2019/20:
-Martinez: 21 gol 8 golpassz
-Belotti: 22 gol 4 golpassz
Osszesen:
Martinez: 50 gol 21 golpassz
Belotti: 33 gol 12 golpassz
Martinez 50/7 tizenegyes
Belotti 33/14 tizenegyes
Valogatott stat:
-Martinez: 35 meccs 17 gol 5 golpassz 0 tizenegyes
-Belotti: 41 meccs 12 gol 7 golpassz 1 tizenegyes
Igazából azért kérdeztem, mert az olasz egy jóval gyengébb csapatban kb ugyan azt hozza, amit nálunk egy jobb képességű játékosokkal a háta mögött levő Martinez.
Belotti 22 évesen egy Torinóban 26 gólt lőtt és 7 gólpasszt adott. Arra akartam kilyukadni, hogy tudtam hozni példának jobbat, mint az argentin.