Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Baggio85
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Dícséret a csapatnak, hogy ebbe a 2 meccsbe így beleállt, de pl. Inzaghi szerintem itt már nem akarta, hogy hosszabbítás legyen. Nem tudom jelenleg eldönteni, hogy igaza volt e, majd a 38. forduló után kiderül.
De más magyarázat nincs arra, hogy miért nem egy támadót hozott be 5-nek.
- Festa
Végre realistán gondolkodott.Amennyiben kiharcoljuk a hosszabbítás,de után iksz vagy kikapunk akkor még egy csonfáradt csapatot is kaptunk volna.Igy viszont morális tőkét nyerhettünk volna a meccsből.Baggio85 írta: ↑2022.03.08. 23:31 Dícséret a csapatnak, hogy ebbe a 2 meccsbe így beleállt, de pl. Inzaghi szerintem itt már nem akarta, hogy hosszabbítás legyen. Nem tudom jelenleg eldönteni, hogy igaza volt e, majd a 38. forduló után kiderül.
Nyertünk az Anfield Roadon és nagyon szoros lett a vége,de nekünk a több frontos harc a halálunkat jelentette volna.
Érdekes a védkezésünk.Scamacca gólja óta azaz a Sassulo második gólja óta érintetlen Handanovic hálója.
- mike
Lautaro góljával lehetetlen betelni, brutál felső sarkot rúgott
A bajnokságban is várunk tőle hasonlókat, hátha visszajön a magabiztossága, ahogyan az egész csapaté is.
DV, Brozo pedig remélem felépül hétvégere.
Hatalmas győzelem, teljesen kész vagyok

A bajnokságban is várunk tőle hasonlókat, hátha visszajön a magabiztossága, ahogyan az egész csapaté is.
DV, Brozo pedig remélem felépül hétvégere.
Hatalmas győzelem, teljesen kész vagyok
- Atosz
Légyszi srácok, ne bántsátok Inzaghit, hogy “miért nem küldte fel a csatárokat megnyerni a meccset” épp elég volt Interfan félidei “5%os Liverpool” sztilót olvasni 10x. Nyilván úgy söpörtek volna át rajtunk fél óra alatt, hogy most mindenki bőgne. Fantasztikusan készítette fel a csapatot mindkét meccsre, és ebből most egy csodálatos győzelem lett. Kár Alexis kiállításáért, megnéztem volna azt a végjátékot nagyon, gyakorlatilag a középkezdés után fél perccel vissza is szereztük a labdát megint, sajnos pont abból lett a piros. Szuper meccs volt, mindenki hatalmas dícséretet érdemel! Lau gól, Vidal mentés 10000%!
- interfan
Ertekelesek:
-Sportmediaset:
Skriniar 7
Brozovic 7
DeVrij 6,5
D'Ambrosio 6,5
Bastoni 6,5
Perisic 6,5
Martinez 6,5
Handanovic 6
Dumfries 6
Darmian 6
Vidal 6
Gagliardini 6
Calhanoglu 6
Correa 5,5
Sanchez 5
-Tuttomercatoweb:
Martinez 7,5
Skriniar 7
Brozovic 7
Handanovic 6,5
Bastoni 6,5
Perisic 6,5
Calhanoglu 6,5
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Vidal 6
Dumfries 5,5
Sanchez 4,5
-Eurosport.it:
Skriniar 7,5
Bastoni 7,5
Brozovic 7,5
Perisic 7
Martinez 7
DeVrij 6,5
Vidal 6,5
Sanchez 6,5
Handanovic 6
Dumfries 6
Calhanoglu 6
Gagliardini 5,5
Correa 5,5
-Sky:
Skriniar 7,5
Bastoni 7
Brozovic 7
Martinez 7
Perisic 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Vidal 6
Calhanoglu 6
Sanchez 6
Dumfries 5,5
Correa 5,5
-Corriere Della Sera:
Brozovic 7,5
Martinez 7
Skriniar 6,5
Bastoni 6,5
Vidal 6,5
Perisic 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Dumfries 6
Calhanoglu 6
Sanchez 4
-Republica.it:
Skriniar 7
Handanovic 6,5
Bastoni 6,5
Perisic 6,5
Vidal 6,5
Martinez 6,5
DeVrij 6
Brozovic 6
Calhanoglu 6
D'Ambrosio 5,5
Dumfries 5,5
Correa 5,5
Sanchez 4,5
-Sportmediaset:
Skriniar 7
Brozovic 7
DeVrij 6,5
D'Ambrosio 6,5
Bastoni 6,5
Perisic 6,5
Martinez 6,5
Handanovic 6
Dumfries 6
Darmian 6
Vidal 6
Gagliardini 6
Calhanoglu 6
Correa 5,5
Sanchez 5
-Tuttomercatoweb:
Martinez 7,5
Skriniar 7
Brozovic 7
Handanovic 6,5
Bastoni 6,5
Perisic 6,5
Calhanoglu 6,5
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Vidal 6
Dumfries 5,5
Sanchez 4,5
-Eurosport.it:
Skriniar 7,5
Bastoni 7,5
Brozovic 7,5
Perisic 7
Martinez 7
DeVrij 6,5
Vidal 6,5
Sanchez 6,5
Handanovic 6
Dumfries 6
Calhanoglu 6
Gagliardini 5,5
Correa 5,5
-Sky:
Skriniar 7,5
Bastoni 7
Brozovic 7
Martinez 7
Perisic 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Vidal 6
Calhanoglu 6
Sanchez 6
Dumfries 5,5
Correa 5,5
-Corriere Della Sera:
Brozovic 7,5
Martinez 7
Skriniar 6,5
Bastoni 6,5
Vidal 6,5
Perisic 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
D'Ambrosio 6
Dumfries 6
Calhanoglu 6
Sanchez 4
-Republica.it:
Skriniar 7
Handanovic 6,5
Bastoni 6,5
Perisic 6,5
Vidal 6,5
Martinez 6,5
DeVrij 6
Brozovic 6
Calhanoglu 6
D'Ambrosio 5,5
Dumfries 5,5
Correa 5,5
Sanchez 4,5
- interfan
En a meccs elott is irtam, nem pihentetnek tobb poszton, mert meglesz a lehetosegunk az ismert okok miatt egy jo eredmenyre.
( Irtam a meccs elott, ha az elso meccs pl X, most beleszaladhatnak a kesbe, de igy biztosan nem fogunk)
Hala az egnek ezzel a lehetoseggel eltunk is, es egy oriasi eredmenyt ertunk el.
A ket csapat sosem volt egy sulycsoportban, ezt mindenki tudta mar a sorsolas pillanataban, majd ha nekunk is lesz egy olyan tulajdonosunk mint a Poolnak akkor talan, de addig nekunk ez a 2 meccs ajandek volt, jutalomjatek.
Mindenki elmondta tolunk, ilyen meccsek kellenek ahhoz, hogy tanuljunk, es erezzuk milyen erzes jatszani a legmagasabb szinten, es ez csak hasznukra valhat(Marotta meccs elotti nyilatkozata).
Egyszoval senki nem vart egy pillanatra sem tovabbjutast, mindenki vilagosan latta az eroviszonyokat.
A City es a Bayernt karoltve megkaptuk Europa top 3 csapata kozul az egyiket, ezt maga Inzaghi mondta a meccs elott.
En egyaltalan nem veszem elo Inzaghit, mert a szokasos posztracseret hozta.
Igy is volt 3 Pool kapufa, es megkoszonhetjuk az egieknek, hogy nem kaptunk tobb golt.
Ha lehoz egy KP-t, emberhatrany, siman lehet hogy kapunk golokat, persze ez igy sem csak rajtunk mulott.
Es akkor megint csak az maradt volna meg, hogy ujabb nagy meccs ujabb 0 gyozelem.
Viszont nyertunk, ami 2 szempontbol is aranyhat erhet.
1.
+ 2,7m, igy mar jegybevetelekkel egyutt atleptuk a 60m eurot az idei BL-bol.
Tavaly a BL bevetelunk 38m volt, iden ez kb 61m.
Egy olyan helyzetben amikor beveteleink 36%-al csokkennek a tavalyi penzugyi KO evhez kepest, akkor ez a +23m a BL-bol nagyon nagy dolog.
Valamint az egesz sikernek marketing erteke is van.
Steven baratunk tanacsadoi ezt mondtak neki, maradj a Pool meccsekig, mert hatalmas marketing, es reklam.
Es igen, valoban az.
Persze nem ettol fog majd a Bridge 900m helyett 1 milliardot adni, de ezt a gyozelem az egesz vilag megtudja.
2.
A lelektan.
Ez a nagy meccs gyozelem valoban egy fordulopont lehet.
Mint ahogy fordulopont volt az 1.Napoli nagy meccses gyozelem is.
Az adott egy akkora lelektani pluszt, onbizalmat, hogy par pontos hatranybol, karacsonyra par pontos elonyt epitettunk, es jott a gyozelemi szeria.
Ez a nagy meccs diadal most ugyanezt a hatast valthatja ki.
Jatekosaink elhiszik, hogy kepesek nagy meccsen is nyerni, es atfordulhat a lelektan, megjohet az onbizalom.
Es mint latjuk, kb ezen mulik az idei bajnoki cimunk is.
Egy nagy meccses blama (Milan meccs) jutattot minket oda ahova, a godorbe.
Most ez a nagy meccses diadal hozhat ki minket ebbol.
Irta valaki ez a gyozelem csak akkor er valamit, ha a Torot vasarnap behuzzuk.
Ez igy van.
Viszont teljesen mas lelektani helyzetben megyunk most Torinoba.
Ez a gyozelem lendulete es onbizalma ad akkora lokest, ami a fordulopont lehet, es ami a bajnoki cimhez vezet.
Az elso Napoli meccs gyozelme is oriasi jelentosegu volt, elottem is igy veltem, es mint kiderult valoban az is volt.
Most ugyanezt erzem a tegnapi meccs kapcsan, hogy ez volt a donto, es itt jott el a fordulopont.
Torino-Fiorentina, csakis a 6 pont elfogadhato, de ha ez a tegnapi gyozelem nem ad lenduletet, akkor semmi.
En most azt erzem, ez a lendulet, onbizalom eljott, es megvolt a lelektani fordulopont, tehat jon most a 6/6.
Utana Juve-Inter, de ha meglesz a 6/6 most, akkor ott is onbizalommal teli jatszhatunk majd.
De hogy negativumot is emeljunk ki, es ne csakis a pozitvat.
Brozovic es DeVrij izomserulese.
Remeljuk egyik sem komoly, es a Torino ellen mar ott lesznek.
Mindket jatekosra, de foleg Brozovicra oriasi szukseg van a bajnoki hajrara, hatalmasat jatszott Brozovic megint. Barella es o a KP ket igazi tartooszlopa, es ok kepviselik csakis a minoseget komoly szinten.
Szoval nagyon remelem semmi komoly, ebben a jelenlegi Interben Brozovicot lehetetlen potolni.
Vegul pedig Martinez.
16. golja volt iden.
Tavaly osszesen volt 19.
Tavalyelott meg 21.
Szoval minden esely megvan arra, hogy Interes palyafutasa leggolerosebb szezonjat hozza.
En szezon eleje ota tartom, a kb 20 golt iden is hozni fogja, mint tette azt tavaly, meg azelott is.
O ez, o ezt tudja, ezt hozza.
Persze sosem lesz egy Lukaku, de amikor poenkodunk itt, hogy a haja meg bla-bla, es 80m, akkor lathatjuk nem is olyan irrealis az az osszeg.
Ha egy 23 eves ossz 19 golos Scamacca 50m.
Akkor egy 24 eves, mar 60 golhoz kozelito Martinez mennyi?
Es akkor nem is ilyen Sass elnoke min 75m Scamaccakbol indulok ki.
( Irtam a meccs elott, ha az elso meccs pl X, most beleszaladhatnak a kesbe, de igy biztosan nem fogunk)
Hala az egnek ezzel a lehetoseggel eltunk is, es egy oriasi eredmenyt ertunk el.
A ket csapat sosem volt egy sulycsoportban, ezt mindenki tudta mar a sorsolas pillanataban, majd ha nekunk is lesz egy olyan tulajdonosunk mint a Poolnak akkor talan, de addig nekunk ez a 2 meccs ajandek volt, jutalomjatek.
Mindenki elmondta tolunk, ilyen meccsek kellenek ahhoz, hogy tanuljunk, es erezzuk milyen erzes jatszani a legmagasabb szinten, es ez csak hasznukra valhat(Marotta meccs elotti nyilatkozata).
Egyszoval senki nem vart egy pillanatra sem tovabbjutast, mindenki vilagosan latta az eroviszonyokat.
A City es a Bayernt karoltve megkaptuk Europa top 3 csapata kozul az egyiket, ezt maga Inzaghi mondta a meccs elott.
En egyaltalan nem veszem elo Inzaghit, mert a szokasos posztracseret hozta.
Igy is volt 3 Pool kapufa, es megkoszonhetjuk az egieknek, hogy nem kaptunk tobb golt.
Ha lehoz egy KP-t, emberhatrany, siman lehet hogy kapunk golokat, persze ez igy sem csak rajtunk mulott.
Es akkor megint csak az maradt volna meg, hogy ujabb nagy meccs ujabb 0 gyozelem.
Viszont nyertunk, ami 2 szempontbol is aranyhat erhet.
1.
+ 2,7m, igy mar jegybevetelekkel egyutt atleptuk a 60m eurot az idei BL-bol.
Tavaly a BL bevetelunk 38m volt, iden ez kb 61m.
Egy olyan helyzetben amikor beveteleink 36%-al csokkennek a tavalyi penzugyi KO evhez kepest, akkor ez a +23m a BL-bol nagyon nagy dolog.
Valamint az egesz sikernek marketing erteke is van.
Steven baratunk tanacsadoi ezt mondtak neki, maradj a Pool meccsekig, mert hatalmas marketing, es reklam.
Es igen, valoban az.
Persze nem ettol fog majd a Bridge 900m helyett 1 milliardot adni, de ezt a gyozelem az egesz vilag megtudja.
2.
A lelektan.
Ez a nagy meccs gyozelem valoban egy fordulopont lehet.
Mint ahogy fordulopont volt az 1.Napoli nagy meccses gyozelem is.
Az adott egy akkora lelektani pluszt, onbizalmat, hogy par pontos hatranybol, karacsonyra par pontos elonyt epitettunk, es jott a gyozelemi szeria.
Ez a nagy meccs diadal most ugyanezt a hatast valthatja ki.
Jatekosaink elhiszik, hogy kepesek nagy meccsen is nyerni, es atfordulhat a lelektan, megjohet az onbizalom.
Es mint latjuk, kb ezen mulik az idei bajnoki cimunk is.
Egy nagy meccses blama (Milan meccs) jutattot minket oda ahova, a godorbe.
Most ez a nagy meccses diadal hozhat ki minket ebbol.
Irta valaki ez a gyozelem csak akkor er valamit, ha a Torot vasarnap behuzzuk.
Ez igy van.
Viszont teljesen mas lelektani helyzetben megyunk most Torinoba.
Ez a gyozelem lendulete es onbizalma ad akkora lokest, ami a fordulopont lehet, es ami a bajnoki cimhez vezet.
Az elso Napoli meccs gyozelme is oriasi jelentosegu volt, elottem is igy veltem, es mint kiderult valoban az is volt.
Most ugyanezt erzem a tegnapi meccs kapcsan, hogy ez volt a donto, es itt jott el a fordulopont.
Torino-Fiorentina, csakis a 6 pont elfogadhato, de ha ez a tegnapi gyozelem nem ad lenduletet, akkor semmi.
En most azt erzem, ez a lendulet, onbizalom eljott, es megvolt a lelektani fordulopont, tehat jon most a 6/6.
Utana Juve-Inter, de ha meglesz a 6/6 most, akkor ott is onbizalommal teli jatszhatunk majd.
De hogy negativumot is emeljunk ki, es ne csakis a pozitvat.
Brozovic es DeVrij izomserulese.
Remeljuk egyik sem komoly, es a Torino ellen mar ott lesznek.
Mindket jatekosra, de foleg Brozovicra oriasi szukseg van a bajnoki hajrara, hatalmasat jatszott Brozovic megint. Barella es o a KP ket igazi tartooszlopa, es ok kepviselik csakis a minoseget komoly szinten.
Szoval nagyon remelem semmi komoly, ebben a jelenlegi Interben Brozovicot lehetetlen potolni.
Vegul pedig Martinez.
16. golja volt iden.
Tavaly osszesen volt 19.
Tavalyelott meg 21.
Szoval minden esely megvan arra, hogy Interes palyafutasa leggolerosebb szezonjat hozza.
En szezon eleje ota tartom, a kb 20 golt iden is hozni fogja, mint tette azt tavaly, meg azelott is.
O ez, o ezt tudja, ezt hozza.
Persze sosem lesz egy Lukaku, de amikor poenkodunk itt, hogy a haja meg bla-bla, es 80m, akkor lathatjuk nem is olyan irrealis az az osszeg.
Ha egy 23 eves ossz 19 golos Scamacca 50m.
Akkor egy 24 eves, mar 60 golhoz kozelito Martinez mennyi?
Es akkor nem is ilyen Sass elnoke min 75m Scamaccakbol indulok ki.
- mike
De jó így felkelni, megvertük az otthon több mint 1 éve veretlen Poolt az Anfielden.
Ők azt vesznek meg akit akarnak, 80 milliós emberek ülnek a padjukon, nekünk el kellett adni a legjobbjainkat, és mégis odacsaptunk nekik egy jó nagyot.
Skriniar Van Dijk mellett a világ legjobb belső védője, Bastoni is ilyesmi lehet:)
Brozo is mekkorát ment, most írja le valaki hogy top szinten nem elég, dehogynem, bárhova beférne.
Calha mennyi piszkos melót végzett, még ez a buzi Vidal is nagyot ment, a két wingback meg embertelen mennyit hajtott.
És akkor Barella még nem is játszott.
Lautaro találatára meg csak annyit, hogy "kis gól is gól"
Nehogy eladjuk már a kölyköt, itt lett futballista, Interista, és ilyeneket tud, nem a helyére kell igazolni, hanem mellé vkit
Ők azt vesznek meg akit akarnak, 80 milliós emberek ülnek a padjukon, nekünk el kellett adni a legjobbjainkat, és mégis odacsaptunk nekik egy jó nagyot.
Skriniar Van Dijk mellett a világ legjobb belső védője, Bastoni is ilyesmi lehet:)
Brozo is mekkorát ment, most írja le valaki hogy top szinten nem elég, dehogynem, bárhova beférne.
Calha mennyi piszkos melót végzett, még ez a buzi Vidal is nagyot ment, a két wingback meg embertelen mennyit hajtott.
És akkor Barella még nem is játszott.
Lautaro találatára meg csak annyit, hogy "kis gól is gól"
Nehogy eladjuk már a kölyköt, itt lett futballista, Interista, és ilyeneket tud, nem a helyére kell igazolni, hanem mellé vkit
- interfan
- mike
Én nem félek az ilyen dolgoktól: Handa, Brozovic, Perisic legnagyobb pártfogója voltam itt mindig is:)
Dumfries mellett is már a hülyeség határán túl is kitartottam, mert láttam benne valamit, pedig mindenki elküldte már a phaszba
Contét,Vidalt meg nyíltan rühelltem mindig, de tegnap tényleg nagyot ment a tarajos görény
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2022.03.09. 07:58-kor.
- interfan
Mondjuk az egyszer igazi, hogy te vagy a legnagyobb Perisicfan.
Dumfries kapcsan viszont en tovabbra sem latom azt, hogy egy komoly Interbe kezdo lehessen.
Tud egy atlagot, es ennyi.
Mondjuk 13m-ert mit varunk...
Egy fiatalabb Darmian, aki hoz egy atlagot es a padra ok egy komoly csapatba.
-
Janicsár
Nagyon elfelejtődik Inzaghi érdeme ebben a történetben szerintem. Lehet ekézni és tény hogy vannak dolgai, de a sokat emlegetett rangadós mérlege nem csak miatta olyan amilyen, ahogy ezt a meccset is csapatként nyertük aminek tetszik vagy sem fontos része Inzaghi. Szerintem most összekapta fejben a srácokat és egy jó tervvel mentünk neki a meccsnek. Az hogy kellett a szerencse az egy dolog de a szerencse a bátrak mellé áll és sztem nem volt beszari de ostoba sem. Hajthattunk volna a hosszabbításra de ott bedaráltak volna, főleg 10 embert. Már az első meccsen láttuk hogy nem bírjuk szusszal. Ebből a meccsből igy pont annyit tudunk kivenni ami a szezon hátralevő részére motiválhatja a bandát. Én nagyon büszke vagyok rá is pláne azért is mert nem egy hisztis kurvát játszott se a kihagyott helyzeteknél se Sanchez pirosánál hanem elfogadta a döntést és alkalmazkodott. Correa kellett előre hátha egy kontra kifut rá és végigmehet de ebben a szituácioban öngyilkosság lett volna all int nyomni. Hogy egy klasszikust idézzek: "... Nem nyerünk vele.. És lehet meg se nyerjük..."
A meccs vége felé ez a mondat jutott eszembe a Mennyei királyságból.
A meccs vége felé ez a mondat jutott eszembe a Mennyei királyságból.
- interfan
Az szerintem is letfontossag volt, hogy nem pihetneve B csapattal mentunk ki.
Ujabb kudarc sokkal tobbe kerult volna, mint a kifaradt A csapat.
Ez a gyozelem viszont lelektanilag sokkal tobb elonyt adhat, mint ha fitt maradt volna az A csapat.
A futball es mint minden sport legnagyobb reszben a lelektanon mulik.
Nem pedig a fizikai tenyezokon.
Ujabb kudarc sokkal tobbe kerult volna, mint a kifaradt A csapat.
Ez a gyozelem viszont lelektanilag sokkal tobb elonyt adhat, mint ha fitt maradt volna az A csapat.
A futball es mint minden sport legnagyobb reszben a lelektanon mulik.
Nem pedig a fizikai tenyezokon.
- mike
Ezt írtam este a meccs után, és abszolút tartom is.
Nagyot meccselt, már az első mérkőzésen is. Klopp sem nagyon tudott mit kezdeni vele, csak a Pool minősége állt csak mellette.
A Real Madrid elleni meccseken is minimum partiban voltunk, de inkább jobbak, a minőség és a tapasztalat hiányzott hogy azokat megnyerjük. A másodikat Ancelotti sem tudja hogyan nyerték meg, simán jobbak voltunk.
Inzaghi remek edző, és végtelenül szimpatikus is, remélem marad legalább 3-4 évet.
- matrix23
Kb én is csak akkor álltam volna át 2 belső középpályásra, ha az a 2 középpályás Barella és Brozovic. Annak ellenére, hogy tegnap nagyot játszott Vidal, azért látszik, hogy ő sebességben már kevés, Gagliardini meg sosem volt elég
El tudom képzelni mi lett volna a Vidal, Gag kettőssel az utolsó 10 percben, ha ketten maradnak közepén.
- interfan
Ket igazan kiemelkedo, es komoly szinten is tenyezo kozeppalyasunk.
Lesz munka a nyaron a KP-n, nem is keves, ha szeretnek komolyabb szintre lepni.
Azert az milyen durva, hogy a tavalyi BL bevetelunk 38m euro volt, az edzonk fizetes kiadasa pedig 28m.
Magyarul BL - edzo fizetes = 10m bevetel
Iden BL bevetel kb 61m, edzonk fizetes kiadasa 8,3m.
Magyarul BL - edzo fizetese = 52,7m
Magyarul 44,4m pluszt jelentett ez.
- Festa
Sajnos a török nagyon visszaesett.A derbin lőtt gólja után volt egy fellendülése meg aztán a szögleteket magabiztosan tekeri be,de mezönyben sajnos nagyon hullámzó. Szükség lenne egy olyan középpályásra akire gólszerzés terén is számithatunk.
- Cupi
Srácok szerintem egy Martinez szintű csatár ha 2 hónapig nem lő gólt akkor igenis lehet rá elégedetlenkedni. Nagyon evakult az aki ilyenkor nem tenné. Szerintem ti is írtátok össze kell magát kapni és kevés amit a Salernita elleni meccsig nyújtott.
Szerencsére ez sikerült. Tartsa is ezt meg mert szükség lesz rá.
- interfan
Calhanoglu ezert nem lett sosem "top" jatekos, emiatt a hullamzas miatt.Festa írta: ↑2022.03.09. 09:02Sajnos a török nagyon visszaesett.A derbin lőtt gólja után volt egy fellendülése meg aztán a szögleteket magabiztosan tekeri be,de mezönyben sajnos nagyon hullámzó. Szükség lenne egy olyan középpályásra akire gólszerzés terén is számithatunk.
A Milannal is ugyanez volt o.
Nalunk rosszul kezdett, majd jott egy kiemelkedo november-december.
Azota meg ujra egy gyenge januar-februar, es marcius is nagyon atlagos...
Nem rossz jatekos, foleg ingyen.
De tole nem varhatunk Barella meg Brozovic szintet.
Ha magasabb szintre akarunk lepni, akkor kell a Barella-Brozovic paroshoz egy 3.hasonlo szintu jatekos.
- Cupi
Nekem Barella nagy kedvencem de idén ő is nagyon hullámzó....január február nála is elég pocsék volt...
- interfan
Az oke, de Barella a szezon elejen is kiemelkedo volt.
Mint ahogy tavaly is a legjobbak kozott volt.
Osszesitve ha nezzuk, akkor azert van kulonbseg Barella vs Calhanoglu ugyben minoseg teren.
Brozovicnak is volt gyengebb periodusa, de osszesegeben a top 3 jatekosunk kozott van, es kiemelkedo amit nyujt.
- mike
Azért azt is nézzük meg hogy Inzaghinál mit játszik Calha.interfan írta: ↑2022.03.09. 09:11 Calhanoglu ezert nem lett sosem "top" jatekos, emiatt a hullamzas miatt.
A Milannal is ugyanez volt o.
Nalunk rosszul kezdett, majd jott egy kiemelkedo november-december.
Azota meg ujra egy gyenge januar-februar, es marcius is nagyon atlagos...
Nem rossz jatekos, foleg ingyen.
De tole nem varhatunk Barella meg Brozovic szintet.
Ha magasabb szintre akarunk lepni, akkor kell a Barella-Brozovic paroshoz egy 3.hasonlo szintu jatekos.
Nem akarok az ő védelmezőjeként is fellépni, de sorokkal hátrébb játszik a korábbi posztjainál. Tegnap is iszonyat nagyot melózott, nyilván kevesebbet tud szervezni, de az alap Barella Brozo Calha belső hármasunkban még Barella is több szabadságot kap. Calhanoglu szinte hatost játszik nálunk, és elég alázatosan nyomja:)
Az engem pl kifejezetten zavar, hogy alig tudunk 16-os közeli szabadrúgásokat kiharcolni, mert ezekből Calha sokat berúgdosna. Csak nem erre épül a focink, nincsenek jól cselező csatáraink ehhez.
Magyarul nem tudjuk eléggé kiaknázni a képességeit, de nekem semmi gondom vele, kellemes meglepetés a hozzáállása, és a statjai is jók.
- Festa
Lehet egy szintet lépő interben Calhangolu már a padra férne csak oda.
Gagliardini,Vecino meg oda se.
Még egy érdekes,hogy a Liverpoolnak szinte nem volt 30 fölötti játékosa.
Amennyiben top csapat akarunk lenni akkor csak sikeréhes 20-on évesek férnek bele.
Ebbe a sorba beleillik a Scamacca,Fratessi páros is vagy akár Thuram.
- interfan
Ez pontosan igy van.Festa írta: ↑2022.03.09. 09:42Lehet egy szintet lépő interben Calhangolu már a padra férne csak oda.
Gagliardini,Vecino meg oda se.
Még egy érdekes,hogy a Liverpoolnak szinte nem volt 30 fölötti játékosa.
Amennyiben top csapat akarunk lenni akkor csak sikeréhes 20-on évesek férnek bele.
Ebbe a sorba beleillik a Scamacca,Fratessi páros is vagy akár Thuram.
Egy szintet lepo Interbe Calhanoglu padra ferne.
Vidal, Gagliardini, Vecino pedig oda sem.
Remeljuk ezt a szintlepes a nyaron megtortenik, es akkor mashogy alakulhat a BL is ha kepesek leszunk a keret minoseget kiaknazni.
Es valahol ezert tragikus amit irsz, hogy a Poolba szinte nem volt 30 pluszos.
Mert nekunk a Vidal-Kolarov-Dzeko-Sanchez sor eves szinten kb 35m euroba kerul.
Meg Sanchez-Dzeko csak-csak letesz valamit, de a Vidal-Kolarov paros evi 15m-ert vicc kategoria...
Ezeket az uzleteket kell surgossen mellozni a klub "egeszsege mukodese erdekeben".
Thuram helyett pedig inkabb David vagy Jesust kellene, ha mar minosegi ugrast akarunk.
KP-ra ingyen alairnam Kessiet.
25m-ert johet Frattesi.
Valamint egy Vice Brozo a felmerult nevek kozul.
Mondjuk Ambrabat.
Kezdo KP: Barella-Brozovic-Kessie
Pad: Frattesi-Amrabat-Calhanoglu
Kezdo tamadok: Martinez-David/Jesus
Pad: Scamacca-Sanchez
Ez mar egy igazan komoly minoseg lenne, es a keret adott lenne meg komolyabb celokert.
Inzaghi pedig bizonyithatna ezaltal komolyabb szinten.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.03.09. 09:52-kor.
- mike
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a középpálya rotációba.
Épp az a problémánk jelenleg hogy létezik olyan nálunk hogy "pad".
Van egy jó kezdőnk, meg a maradék a padon.
Akkor leszünk a BL-ben versenyképesek ha lesz 17-18 játékosunk akik közül mindegy kik kezdenek.
Gag, Vecino félék ebbe nyilvánvalóan nem férnek bele, Calhanoglu meg simán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2022.03.09. 09:52-kor.
- PellerG
Meccs előtt még te is eladtad volna 40 M-ért és már számolgattad hogy lehetne pótolni
Persze ha gólt lő, nagy király ő, de amikor 2.5 hónapon át a kaput nem találja el, azt sem szabad elfelejteni.
Ez olyan, hogy rühellem Vidalt, de szerintem mindkét BL meccsen jól játszott most.
Attól még nem akarom hogy maradjon, ha gólt is lőtt volna még bónuszként akkor sem
- interfan
Ha visszaolvasod, azt irtam 50-60m.
Egyebkent ez egy evidens tema lenne.
50-60m-ert eladni Martinezt.
Ebbol a penzbol pedig hozni a David + ingyen Dybala parost.
Jo kerdes megerne e...
Martinez-David/Jesus/Lukaku
Vagy
Dybala-David/Jesus/Lukaku
Mindenki dontse el neki melyik eri meg jobban.
Ettol fuggetlenul tartom, hiaba Martinez golcsendje, ha egy ossz 19 golos Scamacca 23 evesen 50m, akkor egyaltan nem irrealis a lassan 60
golos 24 eves Martinezrt a 80m...
-
cuchu11
Bologna-Inter időpontjáról tudtok valamit?
- interfan
-
cuchu11
ok. köszi.
Közben én is ránéztem a sorsolásra. Én is azt gondolom,
hogyha a következő két meccset behúzzuk, akkor meglesz a 2.csillag.
- Cupi
Brutál nehéz meccsre számítok. Torino ellen hazai pályán is szenvedtünk. Fio meg mindig kellemetlen ellenfél. Ráadásul idén jó formában is vannak. Nyerni kell ez nem kérdés de nagyon nehéz lesz.
- interfan
Szerintem is most dol el a bajnoksag, ha a Toro, Fior, Juvet hozzuk egy 9/7 ponttal, akkor meglesz.
Viszont ha jon a bukdacsolas, es nem tudunk kijonni a lelektani godorbol, es ilyen 4-5 pontot szerzunk, akkor eluszhat.
Remeljuk a lelektani fordulat megvolt, es eleg onbizalmat adott a tegnapi gyozelem ehhez.
Most minden adott, hogy megalapozzuk a bajnoki cimet a kovetkezo 3 meccsen.
-
cuchu11
Mondjuk a Torino úgy látom, hogy nincs nagy formában. A Fio meg vezért veszített.
Úgyhogy legyünk bizakodóak.
- Cupi
- interfan
Jelenlegi hirek szerint DeVrij kihagyja a Torino meccset.
Brozovic kapcsan pedig felelem van, hogy neki is ki kell hagynia, de az o jatekara azert van esely.
Brozovic kapcsan pedig felelem van, hogy neki is ki kell hagynia, de az o jatekara azert van esely.
- interfan
Legfrisebb hirek szerint DeVrij nem csak a Torino elleni meccset, hanem a Fiorentina elleni meccset is kihagyja.
Igy csak a valogatott meccsek utan terhet vissza, a Juventus elleni merkozesen.
Brozovic kapcsan nagy a bizakodas, viszont a nem biztos hogy a Torino ellen kockazatunk a kezdetesevel a jelenlegi hirek szerint.
Brozovic kapcsan nagy a bizakodas, viszont a nem biztos hogy a Torino ellen kockazatunk a kezdetesevel a jelenlegi hirek szerint.
- Cupi
Remélem a válogatottba sem mennek akkor el....ilyenkor szokott az lenni oda meg mennek és rásérülnek.interfan írta: ↑2022.03.10. 08:30 Legfrisebb hirek szerint DeVrij nem csak a Torino elleni meccset, hanem a Fiorentina elleni meccset is kihagyja.
Brozo nagyon hiányozna már a Torino ellen is de inkább azt hagyja ki mint kockáztassunk és utána 3 meccset.....
- CsaSzi9294
Remélem Dambro lesz a helyén. Pool ellen nem játszott rosszul.interfan írta: ↑2022.03.10. 08:30 Legfrisebb hirek szerint DeVrij nem csak a Torino elleni meccset, hanem a Fiorentina elleni meccset is kihagyja.
- interfan
Nem egy csoda D'Ambrosio, de egy atlagot hoz, es tud a KH poszton is jatszani.CsaSzi9294 írta: ↑2022.03.10. 09:29Remélem Dambro lesz a helyén. Pool ellen nem játszott rosszul.interfan írta: ↑2022.03.10. 08:30 Legfrisebb hirek szerint DeVrij nem csak a Torino elleni meccset, hanem a Fiorentina elleni meccset is kihagyja.
Ellenben Dimarconak koze sincs a KH poszthoz.
Szoval igazad van.
En igy kezdenek:
D'Ambrosio-Skriniar-Bastoni
- CsaSzi9294
Ellenben a kp már keményebb kérdés. Nyilván Vidal fog beállni, ha Brozo kihagyja a Torot. Jól játszott kedden, de nem egy zseni, bármikor benne van a kreténség. Rettenet gyenge a padunk.interfan írta: ↑2022.03.10. 09:31Nem egy csoda D'Ambrosio, de egy atlagot hoz, es tud a KH poszton is jatszani.CsaSzi9294 írta: ↑2022.03.10. 09:29Remélem Dambro lesz a helyén. Pool ellen nem játszott rosszul.interfan írta: ↑2022.03.10. 08:30 Legfrisebb hirek szerint DeVrij nem csak a Torino elleni meccset, hanem a Fiorentina elleni meccset is kihagyja.
Ellenben Dimarconak koze sincs a KH poszthoz.
Szoval igazad van.
En igy kezdenek:
- interfan
Jelenlegi hirek szerint amennyiben Brozovic nem lesz, Gagliardini kezdhet a Torino ellen.
Amugy igaz amit irsz, a 3 pados jatekosunk szinvonala minosithetetlen.
Ezert is jo, hogy jonnek a pletyak, hogy 3 uj KP is johet.
Teljes ujjaalakulas kell a KP-n az egyszer fix.
Amugy igaz amit irsz, a 3 pados jatekosunk szinvonala minosithetetlen.
Ezert is jo, hogy jonnek a pletyak, hogy 3 uj KP is johet.
Teljes ujjaalakulas kell a KP-n az egyszer fix.
- CsaSzi9294
- Cupi
Az a jó, hogy most rá is leszünk kényszerítve a középpálya megerősítésére mert Vecino pl. tuti lelép és Vidal sorsa is kérdéses. Tehát most nem lehet azt, hogy jaj létszámilag megvagyunk nem kell oda senki. Szerencsére most létszámilag sem leszünk meg tehát kellenek oda játékosok.
- interfan
Vecino es Vidal fix tavozo.Cupi írta: ↑2022.03.10. 09:49Az a jó, hogy most rá is leszünk kényszerítve a középpálya megerősítésére mert Vecino pl. tuti lelép és Vidal sorsa is kérdéses. Tehát most nem lehet azt, hogy jaj létszámilag megvagyunk nem kell oda senki. Szerencsére most létszámilag sem leszünk meg tehát kellenek oda játékosok.Persze nagyon nem mindegy kiket hozunk de ez már egy másik kérdés.
Vecino ingyen, Vidalnak mi fizetunk 4,5m vegkielegitest.
Gagliardini szerintem fix marad, ha Inzaghi az edzo, tudjuk mit mondott rola.
Szoval legjobb esetben lesz 7 KP, es Gag mint 7.szamu.
Rosszabb esetben lesz 6 KP Gagal egyutt.
Valoszinu ez az uj tulajdonostol fugg.
- interfan
DeVrijel ellenteben, Brozovicnal hala az egnek nem mutattak ki semmit a muszeres vizsgalatok, most kozolte az Inter.
Igy o ha minden jol megy, ott lesz a Torino elleni kezdoben.
Igy o ha minden jol megy, ott lesz a Torino elleni kezdoben.
- Festa
Nála akkor csak izomfáradtság lehetett a gond.
Semmi bajom a hollanddal,de Brozo hiánya esetén szét esik a középpálya lásd a Sassulo meccset.
A Torino utolsó értelmes eredménye a Juve ellen iksz volt egyébként 1 gólnál nem nagyon rúgnak többet,de sajnos nem is nagyon kapnak.Tippem egy kiszenvedett 0-1 ide.
- interfan
Toro valoban egy massziv csapat, mindossze 28 golt kaptak.
(Mi 22 golt)
Roppant szar formaban vannak.
Utolso 5 meccs = 3 vereseg 2X.
Viszont ahogy kiemelted, a Juve ellen is X.
Barhogyan is, de nyerni kell, egesz egyszeruen ez mindennel fontosabb most.
Felolem nyerhetunk 1 ongollal is a 98. percben, nyerhetunk a Conte fele gyomoszolos szarral, csak nyerjunk.
Kikaptak a Cagliari, Udinese, Venezia sortol.
- Festa
Azért én a 78.percben jobban örülnék ha 0-2-re vezettünk.interfan írta: ↑2022.03.10. 12:55Toro valoban egy massziv csapat, mindossze 28 golt kaptak.
(Mi 22 golt)
Roppant szar formaban vannak.
Utolso 5 meccs = 3 vereseg 2X.
Viszont ahogy kiemelted, a Juve ellen is X.
Barhogyan is, de nyerni kell, egesz egyszeruen ez mindennel fontosabb most.
Felolem nyerhetunk 1 ongollal is a 98. percben, nyerhetunk a Conte fele gyomoszolos szarral, csak nyerjunk.
Kikaptak a Cagliari, Udinese, Venezia sortol.
A december 22-ei meccsen ahol a Dumfries góljával nyertünk nagyon szenvedős volt.
Meg kell lennie a 3 pontnak a juve meccsig nem veszithettünk pontot vagy pontokat.
- mike
- interfan
Hirek szerint ket kerdes van a Torino ellen, a ket WB poszt.
Darmian vagy Dumfries, Perisic vagy Gosens.
Jelenleg Darmian es Perisic a favorit.
Tobbi poszt nem kerdes, varhato kezdo:
Handanovic
Darmian-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Perisic
Dzeko-Martinez
Handanovic
Dzeko-Martinez
- Cupi
Szerintem Perkó is a pool ellen nagyot küzdött és a végére fáradt is volt. Én Gosens-et kezdetném. Ok 90 percet nem bír de 60. környékén max lejön.interfan írta: ↑2022.03.11. 09:25 Hirek szerint ket kerdes van a Torino ellen, a ket WB poszt.
Handanovic
Dzeko-Martinez