Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- mike
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Alexxxxxxiss
- CsaSzi9294
Alexiiiis!!!!
Juric most kapott agyfaszt.
Juric most kapott agyfaszt.
- vaskalap
Nehéz mit írni a maira.A helyzetek megvoltak,be kell lőni őket,ilyen egyszerű.Nem látom az elszántságot sem,egy szétesett csapatot látok 6 hete.A mai estén egyértelmű,hogy buktuk a scudettot.Szomorú vagyok,mert ez még nem a lejtő legalja,és csúszunk lefele.Közben x,de ez sem változtat sokat a lényegen.Két nehéz meccs jön,és ott sem lesz 6 pont az biztos.
- mike
Egyébként ha ilyen elánnal játszanánk az elejétől, akkor előrébb tartanánk.
Vért kéne itatni a meccsek előtt, mert mindig későn kapcsolunk.
Faragó te meg szarjál sünt.
Vért kéne itatni a meccsek előtt, mert mindig későn kapcsolunk.
Faragó te meg szarjál sünt.
- Inter101
Azért gondoljunk abba bele. Megnyerjuk a bajnokságot tavaly. Aztán eladjuk a 2 kis túlzással a legjobbunkat. Egy másik jó képességű játékosunk majdnem meghal a pályán.
Közben ott lapul a zsebben, a polcon a bajnoki címért járó elismerés! Biztos hogy akinek már van az úgy fog hajtani a 2.ért is???
És akkor folyamatosan jönnek a hírek a tulaj nem fizető képes, eladó a klub. Az eladásokbol alig fordítunk vissza valamit. Magyarul gyengültünk. Közben Inzaghi játéka finoman szólva sem energia takarékos! Ki vannak facsarva a játékosok!
Közben ott lapul a zsebben, a polcon a bajnoki címért járó elismerés! Biztos hogy akinek már van az úgy fog hajtani a 2.ért is???
És akkor folyamatosan jönnek a hírek a tulaj nem fizető képes, eladó a klub. Az eladásokbol alig fordítunk vissza valamit. Magyarul gyengültünk. Közben Inzaghi játéka finoman szólva sem energia takarékos! Ki vannak facsarva a játékosok!
- CsaSzi9294
Ennek az 1 pontnak is örülni kell. Nincs veszve semmi. De könyörgöm javuljunk már fel. Fior keményebb dió lesz.
- Don Vittorio
Oké, hogy meccsek óta szarok vagyunk, de aki azt írja, hogy buktuk a Scudettot az miért gondolja azt, hogy a milan,napoli, juve hármas az összes meccsét hozni fogja? Nyilván elég szar a helyzet, de még hátravan 10 meccs, kicsit korai még ez a gyászos hangulat.
- CsaSzi9294
Sokan el vagyunk keseredve, mert tudjuk, hogy többre vagyunk képesek, mint az elmúlt 3 hónapban játszunk. Csupán ennyi. Ahogy fentebb Mike írta, a csalódottság sokunkból kijön. És valljuk be, jogosan.Don Vittorio írta: ↑2022.03.13. 22:43 Oké, hogy meccsek óta szarok vagyunk, de aki azt írja, hogy buktuk a Scudettot az miért gondolja azt, hogy a milan,napoli, juve hármas az összes meccsét hozni fogja? Nyilván elég szar a helyzet, de még hátravan 10 meccs, kicsit korai még ez a gyászos hangulat.
- PellerG
Nem buktunk el semmit, sok van még hátra.
A többiek is fognak még botlani.
Igaz Torinóban nem kéne kikapnunk...
Ami tény, 2022-ben siralmasak vagyunk a pályán, kivéve a 2x Pool és a Salerno elleni meccset.
Én csak annyit szeretnék, hogy várjuk meg a szezon végi eredményt, mielőtt aláíratjuk Inzaghit, tanuljunk a korábbi hibákból.
Ami tény, 2022-ben siralmasak vagyunk a pályán, kivéve a 2x Pool és a Salerno elleni meccset.
Én csak annyit szeretnék, hogy várjuk meg a szezon végi eredményt, mielőtt aláíratjuk Inzaghit, tanuljunk a korábbi hibákból.
- vaskalap
Azért írja,mert így gondolja.Függetlenül a riválisok meccseitől.Gyászos a hangulatom,mert amit látok az nem egy bajnokcsapathoz méltó teljesítmény.Don Vittorio írta: ↑2022.03.13. 22:43 Oké, hogy meccsek óta szarok vagyunk, de aki azt írja, hogy buktuk a Scudettot az miért gondolja azt, hogy a milan,napoli, juve hármas az összes meccsét hozni fogja? Nyilván elég szar a helyzet, de még hátravan 10 meccs, kicsit korai még ez a gyászos hangulat.
- brecsinho
CsaSzi9294 írta: ↑2022.03.13. 22:32Nem vitázni akarok esküszöm, de te nem nézed a meccset? 3 hónapja ez megy. Minek kell örülni ? 3-4. helynek?
Nézem Csaszi és kb 20éve az összeset,de szerintem pont ilyenkor van a csapatnak szüksége a szurkolókra..nyáron kis híján csődbe mentünk most meg azon picsogunk hogy miért akartunk partyba lenni a poolal..én azt látom hogy majd10évig sinylődtünk a középszerben,a zártkapus idényt megnyertük egy feltúrbózott kerettel, amiböl kivették a 3klasszist és itthagyta a"csodaedző",nem is.értem hogy mitől lett hirtelen a bajnoki cim az elvárás ...na mindegy is,nyilván látom,hogy gödörben vagyunk,de ha beléjük rúgunk még párat mi is, attól nem lesz jobb..
- lucky0
Igen bukhat a Milan Napoli Juve hármas is! És szted mi ezzel a hígfos játékkal hány meccset nyerünk majd meg? Én 6 győzelemre gondolok személy szerint.... valószínűleg kevés lesz a Scudettóhoz sajnos! De még egy negyedik hely is benne van főleg ha a rabok is megvernek majd! Hogy jutottunk el idáig nem tudom!? Sztem Inzaghi sem és ez a legnagyobb probléma! Jól elszartuk ezt a bajnokságot! Az egész éves meló mehet majd a kukába! De ne legyen igazam!Don Vittorio írta: ↑2022.03.13. 22:43 Oké, hogy meccsek óta szarok vagyunk, de aki azt írja, hogy buktuk a Scudettot az miért gondolja azt, hogy a milan,napoli, juve hármas az összes meccsét hozni fogja? Nyilván elég szar a helyzet, de még hátravan 10 meccs, kicsit korai még ez a gyászos hangulat.
- Cupi
Egyetertek.2022-ben par meccset leszamitva nagyon balf*sz*ok vagyunk sajna....PellerG írta: ↑2022.03.13. 22:46 Nem buktunk el semmit, sok van még hátra.
Az is bekaphatja aki azt gondolta 3 frontra ez a keret jo lesz....Vecino meg....ez a pali kb.a Puskas Akademiaba nem ferne be....komolyan mit latnak ebben az csavoban???? Na mind1...
Remelem Marotta is latja,hogy ezt a csapatot nyaron erositeni kell....
- CsaSzi9294
Valahogy ki kell adnunk magunkból. Az asszonyom nem akarom.brecsinho írta: ↑2022.03.13. 22:47CsaSzi9294 írta: ↑2022.03.13. 22:32Nem vitázni akarok esküszöm, de te nem nézed a meccset? 3 hónapja ez megy. Minek kell örülni ? 3-4. helynek?
Nézem Csaszi és kb 20éve az összeset,de szerintem pont ilyenkor van a csapatnak szüksége a szurkolókra..nyáron kis híján csődbe mentünk most meg azon picsogunk hogy miért akartunk partyba lenni a poolal..én azt látom hogy majd10évig sinylődtünk a középszerben,a zártkapus idényt megnyertük egy feltúrbózott kerettel, amiböl kivették a 3klasszist és itthagyta a"csodaedző",nem is.értem hogy mitől lett hirtelen a bajnoki cim az elvárás ...na mindegy is,nyilván látom,hogy gödörben vagyunk,de ha beléjük rúgunk még párat mi is, attól nem lesz jobb..
Viccet félre téve, tökéletesen jogos amit írsz, de sokkal jobb ez a csapat és sajnos jó ideje nem úgy játszunk, ahogy azt elvárnánk. Csalódottak vagyunk és mivel mi az Inter vagyunk alapvetően elvárás a bajnoki cím. Halkan megjegyzem annyira gyenge a bajnokság, hogy ezzel a kerettel meg pláne az.
-
Janicsár
A csapat szereplésénél csak a szurkolók "szereplése" gyászosabb. 
Akinek nem inge persze...
Akinek nem inge persze...
- Inter101
Fórumon kéne szurkolunk?? Mit érne?? A stadionban kell hajszolni a játékosokat! Ha én itt szurkolok attól kinek lesz jobb?
- CsaSzi9294
-
Janicsár
Jah akkor csak a stadionban nevezhetem magam szurkolónak?
De amugy a ti dolgotok hogy ennyivel a vége előtt leírjátok hogy eluszott a bajnoki cim csak nem értem mit vártok a csapattól akkor. Nekem ennyi a problémám ezzel de nem személy csak jelenség ellen irányul.
De engedjük el az lesz a legjobb
De amugy a ti dolgotok hogy ennyivel a vége előtt leírjátok hogy eluszott a bajnoki cim csak nem értem mit vártok a csapattól akkor. Nekem ennyi a problémám ezzel de nem személy csak jelenség ellen irányul.
De engedjük el az lesz a legjobb
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Janicsár 2022.03.13. 23:02-kor.
- mike
Kezdd el, eleinte fura lesz neki, de aztán majd már tudja miért kapja
Amúgy meg ez egy fórum, és mindenkin máshogy csapódik le ez a szenvedés, és mindenknek joga is van úgy kommentelni ahogy érzi:)
Én pl azt mondom Torinóban mindenki buzi !
- Inter101
Én idén nem vártam el a bajnoki címet! Az simán a Juvenak állt a szezon elején!
Közben az őszi Inter nagyon jól és eredményesen játszott, a fő várományos meg nagyon gyengén!
A Milan meccs nagyon szerencsétlen volt, mint ahogy egy csomó másik is, valahogy idén nem vagyunk szerencsések, és emiatt gondolom azt hogy nem nekünk áll a zászló! Lehet még bármi és annak az ellenkezője is!
Számomra egy tulajdonosváltás felér egy bajnoki címmel, sőt még többel, ha olyan tulaj jön aki rendbe teszi a klubot és végre normálisan fog működni!
Forza INTER!
Közben az őszi Inter nagyon jól és eredményesen játszott, a fő várományos meg nagyon gyengén!
A Milan meccs nagyon szerencsétlen volt, mint ahogy egy csomó másik is, valahogy idén nem vagyunk szerencsések, és emiatt gondolom azt hogy nem nekünk áll a zászló! Lehet még bármi és annak az ellenkezője is!
Számomra egy tulajdonosváltás felér egy bajnoki címmel, sőt még többel, ha olyan tulaj jön aki rendbe teszi a klubot és végre normálisan fog működni!
Forza INTER!
- Cupi
Szerintem senki nem gondolja komolyan,hogy na akkor tuti nem leszunk bajnokok de most mindenki csalodott.Az elmult bő 2 honapba 1-2 meccset leszamitva nem sok okunk volt az elegedettsegre.Ha te nem igy lattad akkor irigykedem.Jo neked.Janicsár írta: ↑2022.03.13. 23:00 Jah akkor csak a stadionban nevezhetem magam szurkolónak?
De engedjük el az lesz a legjobb![]()
- CsaSzi9294
Már nem is érdekli ha a tv előtt anyázok vagy épp ugrálok. Már csak annyit kérdez hogy nyertél? Vagy…Mennyit buktál? És sajnos mostanában inkább nem szólhatok vissza, ha beszól..
Így van, sokan sok féle képpen látjuk vagy gondoljuk vagy írjuk ki magunkból a bánatot, csalódottságot vagy akár az örömöt. Én épp emiatt is szeretek ide jönni. Jó lenne egy hazai meccsre megszervezni egy utat pár fórumossal és a Meazzába énekelni a Solo Intert! Ott lehetne igazán szurkolni.
- Don Vittorio
Értsünk abban egyet, hogy nem értünk egyet
Valóban kilátástalannak tűnik most a helyzet, szar a játék képe meccsek óta, a riválisok jó formában vannak, nem nekünk áll a pálma
Bízzunk benne, hogy valami csoda folytán megközítjük majd a szezon eleji formát és abban, hogy a riválisok is bukni fognak.
Valóban kilátástalannak tűnik most a helyzet, szar a játék képe meccsek óta, a riválisok jó formában vannak, nem nekünk áll a pálma
Bízzunk benne, hogy valami csoda folytán megközítjük majd a szezon eleji formát és abban, hogy a riválisok is bukni fognak.
- brecsinho
Ne írd le 100x,hogy Forza Inter..igazából azt írsz amit akarsz,de lehet csak nekem tünik fel, hogy egy-egy gyengébb meccs alatt/után kb.úgy szidják páran a csapatot és az edzőt,mintha a gyirmóttal küzdenénk a kiesesért..na mindegy,nyilván mindenki másképp éli meg,szerintem ha szezon előtt azt mondják,h március közepén bl.16,szuperkupa gobbo veréssel,olasz kupadöntő esély milan veréssel és harcban állunk a bajnoki cimért,simán elfogadjuk..nyilván ez a szar széria nem jött jókor,de nem gondolnám,hogy máris vége a szezonnak.
- mike
Az enyém meg 1 hét múlva szülCsaSzi9294 írta: ↑2022.03.13. 23:07Már nem is érdekli ha a tv előtt anyázok vagy épp ugrálok. Már csak annyit kérdez hogy nyertél? Vagy…Mennyit buktál? És sajnos mostanában inkább nem szólhatok vissza, ha beszól..![]()
Így van, sokan sok féle képpen látjuk vagy gondoljuk vagy írjuk ki magunkból a bánatot, csalódottságot vagy akár az örömöt. Én épp emiatt is szeretek ide jönni. Jó lenne egy hazai meccsre megszervezni egy utat pár fórumossal és a Meazzába énekelni a Solo Intert! Ott lehetne igazán szurkolni.![]()
Így meg sem verhetem, hogy lenyugodjak kicsit:D
Tréfát félretéve, lassan 30 éve vagyok Interes, de még sose voltam a Meazzában, egyszer remélem összejöhet egy ilyen:)
- brecsinho
Dybala is?
-
gianluca
Én két ok miatt-írom, hogy nem lesz scudetto:Don Vittorio írta: ↑2022.03.13. 22:43 Oké, hogy meccsek óta szarok vagyunk, de aki azt írja, hogy buktuk a Scudettot az miért gondolja azt, hogy a milan,napoli, juve hármas az összes meccsét hozni fogja? Nyilván elég szar a helyzet, de még hátravan 10 meccs, kicsit korai még ez a gyászos hangulat.
1. Ez az Inter egy elég nagy gödörben van és nem látszik ebből a kiút, mert az alapanyag nem egy bajnok matéria (néhány játékost leszámítva) és sajnos az edző pedig végképp olyan, akin látszik, hogy nem tudja pszichésen átlendíteni őket a holtponton.
2. A vetélytársaink valószínűleg fognak pontokat veszíteni, de mi a garancia arra, hogy mi nem fogunk legalább annyit? Az 1. pont alapján semmi. Semmivel nincsenek könnyebb meccseink, mint a Milannak, sőt inkább nehezebbek (ruBe és Roma vs. Atalanta és Lazio). Ráadásul két kib.kemény meccs jön, amibe ha belehibázunk, akkor elszállhat fejben a hit a játékosoknál.
Attól tartok, hogy a játékosok, meg Inzaghi is elhitte, amit itt sokan a fórumon: mi vagyunk a bajnoki cím első számú várományosai és ezt csak mi b...hatjuk el. El is b...tuk és most nézünk, mint a lukinyúl. Eltrógerkodtuk a Sassuolo meccset, a Genoat, a Milant és most a Torinot is. Ebből az első az ok, ott esélyünk sem volt. A másik hármon viszont vesztettünk 7 pontot, amit tisztán mentális okoknak tudok be, meg annak, hogy a Misternek nincs B terve.
És lehet persze azt mondani, hogy nem ő tehet róla, hogy Dzeko mindent kihagy, meg hogy Handa nem hajlandó vetődni. De kérdem én, ki az aki leordíthatja a fejüket a szünetben? Nem véletlen Inzaghi? Ki hozta ide ezt a duplanulla Correát? Ki volt az az ökör, aki egy első meccsen eldőlt BL párharcba belement full energiával, ami miatt kiesett mára egy kulcsjátékosunk? Nem Simone barátunk? De bizony. Sensit ki tette ki a csapatból?
Ha lenne egy cseppnyi stratégiai érzéke, akkor az olasz kupa bohóckodását, meg a BL visszavágót elengedte volna, mert sokkal többet ér egy bajnoki cím, mint egy szaros kupa (elő)döntő vagy egy Pool elleni szép halál. És nem csak a siker miatt, hanem anyagilag is (kiemelt hely a BL csoportban, ergo könnyebb sorsolás, nagyobb esély pontszerzésekre és a továbbjutásra).
No mindegy, reménykedem, hogy az idei Serie A-nak csúfolt roncsderbiben a többiek még balfácánabbak leszek, mint mi és csak meglesz az a 2. csillag (ami, ha most nem, akkor kitudja hány év múlva).
Forza Inter
- mike
- CsaSzi9294
Azért szidjuk az edzőt meg a játékosokat, mert ők képviselik azt a csapatot, akiknek évek vagy évtizedek óta drukkolunk. Én sosem a játékosoknak szurkoltam, nekem a csapat érdeke a fontos (gondolom ugyan úgy neked is), és ha vagyunk páran köztük én is, akik leírják nem tetszésüket az azért van, mert mi itt vezetjük le csalódottságainkat.brecsinho írta: ↑2022.03.13. 23:10 Ne írd le 100x,hogy Forza Inter..igazából azt írsz amit akarsz,de lehet csak nekem tünik fel, hogy egy-egy gyengébb meccs alatt/után kb.úgy szidják páran a csapatot és az edzőt,mintha a gyirmóttal küzdenénk a kiesesért..na mindegy,nyilván mindenki másképp éli meg,szerintem ha szezon előtt azt mondják,h március közepén bl.16,szuperkupa gobbo veréssel,olasz kupadöntő esély milan veréssel és harcban állunk a bajnoki cimért,simán elfogadjuk..nyilván ez a szar széria nem jött jókor,de nem gondolnám,hogy máris vége a szezonnak.
Írhatnánk akár azt is, hogy nincs semmi baj, van még x meccs hátra, következő jobb lesz, vagy majd az edző kitálal valamit stb… A magam nevében, nekem ez csak áhítat lenne, mert sajnos nem azt látom, amit kellene és nem 1-2 meccsről van/volt szó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2022.03.13. 23:19-kor.
- CsaSzi9294
Jó babázást valamint gyors és könnyű szülést a párodnak!mike írta: ↑2022.03.13. 23:13Az enyém meg 1 hét múlva szülCsaSzi9294 írta: ↑2022.03.13. 23:07Már nem is érdekli ha a tv előtt anyázok vagy épp ugrálok. Már csak annyit kérdez hogy nyertél? Vagy…Mennyit buktál? És sajnos mostanában inkább nem szólhatok vissza, ha beszól..![]()
Így van, sokan sok féle képpen látjuk vagy gondoljuk vagy írjuk ki magunkból a bánatot, csalódottságot vagy akár az örömöt. Én épp emiatt is szeretek ide jönni. Jó lenne egy hazai meccsre megszervezni egy utat pár fórumossal és a Meazzába énekelni a Solo Intert! Ott lehetne igazán szurkolni.![]()
Így meg sem verhetem, hogy lenyugodjak kicsit:D
Tréfát félretéve, lassan 30 éve vagyok Interes, de még sose voltam a Meazzában, egyszer remélem összejöhet egy ilyen:)
Na hát akkor ideje lenne jönnöd!
Tényleg meg kellene szervezni!
- Festa
Sajnos már én se nagyon hiszek benne.
Ebben a meccsben minden benne volt a Torino első kapuramenő lövéséből gólt rúgott.
Mondjuk aztán ha Ranocchia -Belotti esetből tizenegyest kapunk akkor semmit nem szólhatunk volna.
Egyébként a középpályán ahogy Brozovic kiesése után számítottunk rá teljes káosz volt.
Rúgdostuk fel a labdát aztán lesz ami lesz.A vicc az egészben,hogy Dzeko fejese a kapu közvetlen közelében nem ment be amit a szezon első felében befejelt volna.
A Pool meccsek sokkba kerültünk nekünk.Sassulo,Torino a 2 meccsen a megszerezhető 6 pontból szereztünk 1-et!!!
Ezen a meccsen csak a 3 pontnak lett volna értékes.A Sánchez gól csak a nagyobb szégyentől mentett meg minket.
A bajnokság nem most ment el hanem majd a Juve meccsen fog ha kikapunk.
Maradt a kupa ahol azért a harmadik szezonbeli derbinkün illene nyerni aztán a juve elleni kupadöntőben bármi lehet.
Azért ,hogy hű maradjak magamhoz ez a Bremer gyerek igen tehetséges.Simán pótolhatja De Vrijt.
Scamacca pedig majd befejeli azt ami Dzekonak már nem megy.
Ebben a meccsben minden benne volt a Torino első kapuramenő lövéséből gólt rúgott.
Mondjuk aztán ha Ranocchia -Belotti esetből tizenegyest kapunk akkor semmit nem szólhatunk volna.
Egyébként a középpályán ahogy Brozovic kiesése után számítottunk rá teljes káosz volt.
Rúgdostuk fel a labdát aztán lesz ami lesz.A vicc az egészben,hogy Dzeko fejese a kapu közvetlen közelében nem ment be amit a szezon első felében befejelt volna.
A Pool meccsek sokkba kerültünk nekünk.Sassulo,Torino a 2 meccsen a megszerezhető 6 pontból szereztünk 1-et!!!
Ezen a meccsen csak a 3 pontnak lett volna értékes.A Sánchez gól csak a nagyobb szégyentől mentett meg minket.
A bajnokság nem most ment el hanem majd a Juve meccsen fog ha kikapunk.
Maradt a kupa ahol azért a harmadik szezonbeli derbinkün illene nyerni aztán a juve elleni kupadöntőben bármi lehet.
Azért ,hogy hű maradjak magamhoz ez a Bremer gyerek igen tehetséges.Simán pótolhatja De Vrijt.
Scamacca pedig majd befejeli azt ami Dzekonak már nem megy.
- brecsinho
A milan elleni szerencsétlen zakó,főleg a játék képe alapján,ami beindította ezt a negativ spirált.Az biztos,hogy sok botlás nem fér már bele,a maradék 10meccsből minimum 8at meg kell nyerni,ami jelen formában elég nehéz lesz...a fiot vhogy be kell húzni,utána két hét szünet és a csalók ellen meg lehet mutatni,hogy mire is vagyunk képesek,a csapat és az edző is. Ha ott sikerülne nyerni,szerintem vissza tudnánk jönni,ha nem,akkor valószínű nem lesz idén 2csillag..
- Festa
Ha ennyit jelent egy szerencsétlen derbi veresség akkor az csak azt bizonyítja,hogy nem vagyunk elég erősek mentálisan.brecsinho írta: ↑2022.03.13. 23:38 A milan elleni szerencsétlen zakó,főleg a játék képe alapján,ami beindította ezt a negativ spirált.Az biztos,hogy sok botlás nem fér már bele,a maradék 10meccsből minimum 8at meg kell nyerni,ami jelen formában elég nehéz lesz...a fiot vhogy be kell húzni,utána két hét szünet és a csalók ellen meg lehet mutatni,hogy mire is vagyunk képesek,a csapat és az edző is. Ha ott sikerülne nyerni,szerintem vissza tudnánk jönni,ha nem,akkor valószínű nem lesz idén 2csillag..
Inkább kaptunk volna ki a Pool ellen,de nyertünk volna ma. Ez a csapat egy héten belül kétszer ugyanolyan jó teljesítményre nem képes.Brozovic meg De vrij hiánya is sokba került.A Milánba tegnap a 4.számú középhátvéd rúgta a győztes gólt.
Nálunk meg ha bárki kiesik a kezdőcsapatból akkor már gáz van.
Remélem,hogy nyáron okosan sikerül majd megerősíteni a keretet.Ilyen nagy rés nem lehet a kezdőcsapat és a pad között.
- interfan
Ertekelesek:
-FcInter1908:
Sanchez 6,5
Dimarco 6,5
Skriniar 6
Bastoni 6
Barella 6
Gosens 6
Vidal 6
Handanovic 5,5
Calhanoglu 5,5
Correa 5,5
Ranocchia 5
Darmian 5
Vecino 5
Perisic 5
Martinez 5
Dzeko 5
-Calciomercato.it:
Sanchez 7
Skriniar 6,5
Vidal 6
Bastoni 5
Dimarco 5
Calhanoglu 5
Perisic 5
Gosens 5
Dzeko 5
Darmian 4,5
Barella 4,5
Vecino 4,5
Martinez 4
Ranocchia 3
-SI:
Sanchez 6,5
Handanovic 5,5
Skriniar 5,5
Bastoni 5,5
Dimarco 5,5
Barella 5,5
Vidal 5,5
Gosens 5,5
Darmian 5
Vecino 5
Calhanoglu 5
Perisic 5
Martinez 5
Dzeko 5
Correa 5
Ranocchia 4
-PassioneInter:
Sanchez 6,5
Bastoni 6
Gosens 6
Vidal 6
Handanovic 5,5
Skriniar 5,5
Dimarco 5,5
Perisic 5,5
Ranocchia 5
Darmian 5
Vecino 5
Calhanoglu 5
Martinez 5
Correa 5
Dzeko 5
Barella 4,5
-FcInter1908:
Sanchez 6,5
Dimarco 6,5
Skriniar 6
Bastoni 6
Barella 6
Gosens 6
Vidal 6
Handanovic 5,5
Calhanoglu 5,5
Correa 5,5
Ranocchia 5
Darmian 5
Vecino 5
Perisic 5
Martinez 5
Dzeko 5
-Calciomercato.it:
Sanchez 7
Skriniar 6,5
Vidal 6
Bastoni 5
Dimarco 5
Calhanoglu 5
Perisic 5
Gosens 5
Dzeko 5
Darmian 4,5
Barella 4,5
Vecino 4,5
Martinez 4
Ranocchia 3
-SI:
Sanchez 6,5
Handanovic 5,5
Skriniar 5,5
Bastoni 5,5
Dimarco 5,5
Barella 5,5
Vidal 5,5
Gosens 5,5
Darmian 5
Vecino 5
Calhanoglu 5
Perisic 5
Martinez 5
Dzeko 5
Correa 5
Ranocchia 4
-PassioneInter:
Sanchez 6,5
Bastoni 6
Gosens 6
Vidal 6
Handanovic 5,5
Skriniar 5,5
Dimarco 5,5
Perisic 5,5
Ranocchia 5
Darmian 5
Vecino 5
Calhanoglu 5
Martinez 5
Correa 5
Dzeko 5
Barella 4,5
- interfan
Nehez mar ehhez mit hozzatenni, elottem leirtak mindent.
Itt volt a letfontossagu meccs, ami igenis dontos jelentosegu lehett a bajnoksagot tekintve, erre ezt voltunk kepesek felmutatni...
Felesleges is ezt minositeni.
Kijohettunk volna a godorbol, erre csak melyebbre kerultunk.
Az is az edzo dolga, hogy motivaljon, hogy lelektanikag kezelje a jatekosokat, es az is hogy elhitetesse veluk kepesek nyerni, valamint hogy a nyomast birja.
Ha valaki ezeket nem birja, az nem valo egy olyan Inter padjara, akiknek "egyertelmu es vilagos cel a bajnoki cim".
Eddig takaroztunk azzal, hogy vesztett pontok tekinteteben 1.vagyunk, hat most mar ez sem igaz.
Jon a Fiorentina es a Juve.
Innentol mindket meccset meg kell nyerni.
Ha ez nem sikerul, akkor egy 4 pontos elonyt cserelunk egy 4 pontos hatranyra (ami mar most is sikerult, meg ha van is a Bologna meccs), es egy 14 pontra levo Juve befog minket...
Lelektanilag ott a csapat ahol, es ha ez bekovetkezik akkor latva a keretet es az edzonket, hat nem hiszem hogy lesz visszaut.
Valaki nagyon talaloan leirta "roncsderbi" iden a Seria A.
De az a baj, hogy ha mi ebben a "roncsderbiben" sem vagyunk kepesek nyerni, az sajnos minket minosit.
Valaki nagyon jol irta, ezert kell vigyazni, hogy egy 1db taktikat 1db elkepezeleses edzo mellett elkotelezodunk e evekig, raadasul 6m fizetesekkel.
Spalletti ugybol tanulni kellene...
Valamint ezert kell vigyazni, hogy mar "nemzetkozileg szinten" is kiemelkedo edzonek kezeljuk Inzaghit.
Felfoghatatlan csalodas volt ez a tegnapi, es ujra es ujra ezt elljuk at.
Valami nagyon nincs rendben...
Vannak edzok akik kepesek kezelni az ilyen hullamvolgyeket, kitudjak hozni a csapatot lelkileg, es elbirjak a nyomast.
Es vannak akik egyszeruen nem.
Ha most verjuk a Fiort es a Juvet, akkor meglehet a bajnoki cim, akarmilyen minosegu is ez a Seria A.
Viszont ha csak ilyen 2-4 pont jon, akkor vege lesz a dalnak, hiaba van meg matematikai esely.
Itt volt a letfontossagu meccs, ami igenis dontos jelentosegu lehett a bajnoksagot tekintve, erre ezt voltunk kepesek felmutatni...
Felesleges is ezt minositeni.
Kijohettunk volna a godorbol, erre csak melyebbre kerultunk.
Az is az edzo dolga, hogy motivaljon, hogy lelektanikag kezelje a jatekosokat, es az is hogy elhitetesse veluk kepesek nyerni, valamint hogy a nyomast birja.
Ha valaki ezeket nem birja, az nem valo egy olyan Inter padjara, akiknek "egyertelmu es vilagos cel a bajnoki cim".
Eddig takaroztunk azzal, hogy vesztett pontok tekinteteben 1.vagyunk, hat most mar ez sem igaz.
Jon a Fiorentina es a Juve.
Innentol mindket meccset meg kell nyerni.
Ha ez nem sikerul, akkor egy 4 pontos elonyt cserelunk egy 4 pontos hatranyra (ami mar most is sikerult, meg ha van is a Bologna meccs), es egy 14 pontra levo Juve befog minket...
Lelektanilag ott a csapat ahol, es ha ez bekovetkezik akkor latva a keretet es az edzonket, hat nem hiszem hogy lesz visszaut.
Valaki nagyon talaloan leirta "roncsderbi" iden a Seria A.
De az a baj, hogy ha mi ebben a "roncsderbiben" sem vagyunk kepesek nyerni, az sajnos minket minosit.
Valaki nagyon jol irta, ezert kell vigyazni, hogy egy 1db taktikat 1db elkepezeleses edzo mellett elkotelezodunk e evekig, raadasul 6m fizetesekkel.
Spalletti ugybol tanulni kellene...
Valamint ezert kell vigyazni, hogy mar "nemzetkozileg szinten" is kiemelkedo edzonek kezeljuk Inzaghit.
Felfoghatatlan csalodas volt ez a tegnapi, es ujra es ujra ezt elljuk at.
Valami nagyon nincs rendben...
Vannak edzok akik kepesek kezelni az ilyen hullamvolgyeket, kitudjak hozni a csapatot lelkileg, es elbirjak a nyomast.
Es vannak akik egyszeruen nem.
Ha most verjuk a Fiort es a Juvet, akkor meglehet a bajnoki cim, akarmilyen minosegu is ez a Seria A.
Viszont ha csak ilyen 2-4 pont jon, akkor vege lesz a dalnak, hiaba van meg matematikai esely.
- interfan
A "roncsderbis" hasonlatod szerintem nagyon jol leirja az idei Seria A-t.gianluca írta: ↑2022.03.13. 23:15 Én két ok miatt-írom, hogy nem lesz scudetto:
1. Ez az Inter egy elég nagy gödörben van és nem látszik ebből a kiút, mert az alapanyag nem egy bajnok matéria (néhány játékost leszámítva) és sajnos az edző pedig végképp olyan, akin látszik, hogy nem tudja pszichésen átlendíteni őket a holtponton.
2. A vetélytársaink valószínűleg fognak pontokat veszíteni, de mi a garancia arra, hogy mi nem fogunk legalább annyit? Az 1. pont alapján semmi. Semmivel nincsenek könnyebb meccseink, mint a Milannak, sőt inkább nehezebbek (ruBe és Roma vs. Atalanta és Lazio). Ráadásul két kib.kemény meccs jön, amibe ha belehibázunk, akkor elszállhat fejben a hit a játékosoknál.
Attól tartok, hogy a játékosok, meg Inzaghi is elhitte, amit itt sokan a fórumon: mi vagyunk a bajnoki cím első számú várományosai és ezt csak mi b...hatjuk el. El is b...tuk és most nézünk, mint a lukinyúl. Eltrógerkodtuk a Sassuolo meccset, a Genoat, a Milant és most a Torinot is. Ebből az első az ok, ott esélyünk sem volt. A másik hármon viszont vesztettünk 7 pontot, amit tisztán mentális okoknak tudok be, meg annak, hogy a Misternek nincs B terve.
És lehet persze azt mondani, hogy nem ő tehet róla, hogy Dzeko mindent kihagy, meg hogy Handa nem hajlandó vetődni. De kérdem én, ki az aki leordíthatja a fejüket a szünetben? Nem véletlen Inzaghi? Ki hozta ide ezt a duplanulla Correát? Ki volt az az ökör, aki egy első meccsen eldőlt BL párharcba belement full energiával, ami miatt kiesett mára egy kulcsjátékosunk? Nem Simone barátunk? De bizony. Sensit ki tette ki a csapatból?
Ha lenne egy cseppnyi stratégiai érzéke, akkor az olasz kupa bohóckodását, meg a BL visszavágót elengedte volna, mert sokkal többet ér egy bajnoki cím, mint egy szaros kupa (elő)döntő vagy egy Pool elleni szép halál. És nem csak a siker miatt, hanem anyagilag is (kiemelt hely a BL csoportban, ergo könnyebb sorsolás, nagyobb esély pontszerzésekre és a továbbjutásra).
No mindegy, reménykedem, hogy az idei Serie A-nak csúfolt roncsderbiben a többiek még balfácánabbak leszek, mint mi és csak meglesz az a 2. csillag (ami, ha most nem, akkor kitudja hány év múlva).
Forza Inter
- mike
Én hiszek, mert voltunk már nagyobb szarban is idén, mikor 10 pontra elment a másik két csapat.
Nagy ez a hullámvölgy, de úgyis túlesünk rajta, és a többiek is fognak még bénázni.
Az utolsó 5 meccses forma alapján a bilan 5 pontot vert ránk, ez hiányzik most.
Ha a Bologna meccset hozzuk, akkor teljesen egálból indulunk neki a végének, a sorsolásunk pedig az utolsó meccsen sokkal jobb lesz mint a bilannak. A juve más tészta, őket végig nagyobb veszélynek tartottam. ellenünk semmiképp nem szabad kikapni.
Szarok vagyunk, de nincs akkora gáz még, hogy eltemessük az évet.
- interfan
A Bologna meccsel teljesen felesleges foglakozni, mert akkor nem "indulunk neki a vegenek", hanem mar a vegen leszunk.
Szoval az most ami legkevesbe szamit...
Jelenlegi hirek szerint majus elejen potoljak a Bologna meccset.
Addig a sorsolas:
Inter-Fiorentina
Juventus-Inter
Inter-Verona
Spezia-Inter
Inter-Roma
Cagliari-Milan
Milan-Bologna
Torino-Milan
Milan-Genoa
Lazio-Milan
Juve-Salernitana
Juve-Inter
Cagliari-Juve
Juve-Bologna
Sassuolo-Juve
Ha most nem jon a 6/6, akkor a lemaradas mar nem 4 pont lesz, hanem akar 6-7 pont.
Raadasul a Juve 14 pontos hatranybol beer minket.
Lelektanilag ott vagyunk ahol, es ez meg melyebbre vinne.
Szoval lehet mire Bologna meccs lesz, mar nem lesz mirol beszelni, ha mostantol nem kezdunk el minden meccset megnyerni.
Ezert jelenleg az a meccs az ami legkevesbe szamit.
Az a meccs akkor er barmit, ha ugyanott vagyunk ahol a tobbiek, ha 6-7 ne adj isten meg tobb pontos lemaradas, akkor kitorolhetjuk a Bologna meccsel...
Raadasul a jelenlegi 2022-es evi formankat, es lelki allapotat nezve a csapatnak, hat nehez elkepezelni hogy mostantol jon a 6/6...
Juve ellen meg nem kikapni nem szabad, hanem mivel lehoztuk a Sass-Genoa-Toro sort 9/2 ponttal, igy csakis az gyozelem elfogadhato es er barmit is a Juve ellen.
Az X-el megint kitorolhetjuk.
Milan elleni vereseg ota:
6 meccs = 1 GY 3X 2 V.
Na most ha verjuk is a Fiort, de X a Juve, akkor ott vagyunk ahol eddig...
8 meccs = 24 pontbol = 10 pont, ez tragikus egy csapatnak aki bajnok akar lenni...
- mike
Bocsi, az a meccs még hátra van, egy meccsel többünk lesz még, ez számomra nem felesleges info
Azzal foglalkozok amivel akarok, azt majd én tudom hogy számomra mi számít, és mi nem.
Köszönöm:)
- interfan
Mindenki azzal foglalkozik amivel akar.
Nekem meg az utolso fordulos Inter-Samp a legfontosabb es azzal foglakozok, es nekem szamit igazan.

Viszont azt felesleges elvitatni, hogy nem a 6 fordulo mulva esedes Bologna meccsen dol majd el barmi, hanem addig.
A Fiorentina, Juventus, Verona, Spezia, Roma ellen.
Ha most nem kezdunk el surgosen nyerni, akkor a Bologna meccs majd 1,5 honap mulva annyit fog erni mint halotnak a csok...
Nekem meg az utolso fordulos Inter-Samp a legfontosabb es azzal foglakozok, es nekem szamit igazan.
Viszont azt felesleges elvitatni, hogy nem a 6 fordulo mulva esedes Bologna meccsen dol majd el barmi, hanem addig.
A Fiorentina, Juventus, Verona, Spezia, Roma ellen.
Ha most nem kezdunk el surgosen nyerni, akkor a Bologna meccs majd 1,5 honap mulva annyit fog erni mint halotnak a csok...
- mike
- Festa
Ezt a meccset akkor buktuk el amikor kiderült,hogy De Vrij ls Brozovic nem játszhat.
A Milán és a napoli pláne a juve kerettel is rendelkezik nálunk meg csak egy jó kezdőcsapat van.
A Milán és a napoli pláne a juve kerettel is rendelkezik nálunk meg csak egy jó kezdőcsapat van.
- interfan
Egy biztos Mike, mert az teny, ha most nem kezdunk el nyerni, es 1,5 honap mulva, 3-4 forduloval a vege lett 10-12 pontos hatranyunk lesz, akkor foglakozhatunk amennyire akarunk a Bolognaval, semmit nem fog erni az a meccs...
Ezt mint irtam, felesleges elvitatni...
Ezt mint irtam, felesleges elvitatni...
- interfan
Ezzel csak az a baj, hogy a "jo kezdocsapat" sincs meg.
Dzekoval...
Calhangogluval.
WB poszt is lyukas...
Egyebkent a Milan es a Napoli kezdoje sem erosebb semmivel mint a mienk, a paduk meg foleg.
Minosegben mindket csapat elott vagyunk jelenleg.
Az mar egy mas kerdes, hogy az edzo mit hoz ki a rendelkezesere allo keretbol.
Ezen fog eldolni...
Hogy ki kepes megfeleoen motivalni, ki kepes a hullamvolgyekbol kihozni a csapatot, hogy ki kepes elhitetni a jatekosokkal hogy nyerhetnek, hogy ki kepes pszichesen kezelni az oltozot, es hogy ki kepes a nyomassal megbirkozni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.03.14. 08:24-kor.
-
Herfort Balazs
Kicsit olyan mint amikor Conte volt az edző és kikaptunk Barcelonában, pedig nagyon jól játszottunk, vezettünk is.
Ott valami megtört a csapatnál, most is ezt érzem.
Persze innen még bármi lehet, bajnoki cím meg 4. hely is.
Ennek a csapatnak a nagy része tavaly is itt volt, tudják hogy kell győzni.
Inzaghi is kap rendesen kritikát, én annyit tudok erről írni hogy örültem hogy egy fiatal edző jött, de hogy már most belevan buzulva 1 taktikaba az annyira tipikus olaszos. Tegnap 10 percre játszott 3 csatár pedig az elejétől hátrányban voltunk.
Pedig a keret alapján 4-3-3, 3-4-3, vagy bármi.
Van Perisicunk, Alexisünk meg Correank a szélekre.
Kellene egy B terv ilyen esetekre mint tegnap.
Letámadás ellen meghal a taktika.
Ott valami megtört a csapatnál, most is ezt érzem.
Persze innen még bármi lehet, bajnoki cím meg 4. hely is.
Ennek a csapatnak a nagy része tavaly is itt volt, tudják hogy kell győzni.
Inzaghi is kap rendesen kritikát, én annyit tudok erről írni hogy örültem hogy egy fiatal edző jött, de hogy már most belevan buzulva 1 taktikaba az annyira tipikus olaszos. Tegnap 10 percre játszott 3 csatár pedig az elejétől hátrányban voltunk.
Pedig a keret alapján 4-3-3, 3-4-3, vagy bármi.
Van Perisicunk, Alexisünk meg Correank a szélekre.
Kellene egy B terv ilyen esetekre mint tegnap.
Letámadás ellen meghal a taktika.
- Portiere32
Semmi gond nincs a csapattal.
Egy baj van, hogy minden játékos ver nekünk egyet akit figyelünk...
Szóval nyárig be kell kötni Marotta szemét. Kis szerencsével a kancsalsága is meggyúgyul ettől

Egy baj van, hogy minden játékos ver nekünk egyet akit figyelünk...
Szóval nyárig be kell kötni Marotta szemét. Kis szerencsével a kancsalsága is meggyúgyul ettől
-
Tombi1986
Totál inkorrektnek tartom, hogy a Bologna elleni meccs így ki lett tolva. Bajnoki cím? Majd kiderül, de tavaly sem nyertük volna meg, ha heti 1 meccsnél többet játsszunk.
Amúgy itt senkinek sem jó semmi:
Nem jutunk tovább a BL-ben lúzerek vagyunk, sikerült! Nem akartunk simán kiesni a Liverpool ellen (aminek örülök) akkor hülyék vagyunk, mert nem volt energia a hétvégi bajnokira, de ha kikapunk az morálisan szarul hat a csapatra
Olasz kupát többször elengedtük - az sem volt jó megoldás, mivel simán nyerhető
Na most idén 3 helyen próbálunk helytállni tavalyinál rosszabb kerettel. Bajnoki címre + kupára még mindig van esélyünk. Főleg azért mert heti 1 meccsek jönnek.
Nehogy azt gondoljátok a többiek az összes mérkőzést megnyerik. Szerintem aki kipukkant az Atalanta az előző évekhez képest.
Miért Correa, Calcedo van itt? Azokkal a feltételekkel, ahogy akartunk játékost igazolni, csak ez a szint elérhető.
Nem jutunk tovább a BL-ben lúzerek vagyunk, sikerült! Nem akartunk simán kiesni a Liverpool ellen (aminek örülök) akkor hülyék vagyunk, mert nem volt energia a hétvégi bajnokira, de ha kikapunk az morálisan szarul hat a csapatra
Na most idén 3 helyen próbálunk helytállni tavalyinál rosszabb kerettel. Bajnoki címre + kupára még mindig van esélyünk. Főleg azért mert heti 1 meccsek jönnek.
Nehogy azt gondoljátok a többiek az összes mérkőzést megnyerik. Szerintem aki kipukkant az Atalanta az előző évekhez képest.
Miért Correa, Calcedo van itt? Azokkal a feltételekkel, ahogy akartunk játékost igazolni, csak ez a szint elérhető.
- interfan
Tenyleg sokszor szerepelt mar itt, de azert azt ne mondjuk mar hogy 33m-ert egy Correat lehetett csak idehozni....
Caicedo amugy minek van itt?
Ja tudom, mert kap ezert 800 ezer eurot.
Lattuk micsoda "formaban" van amikor bejott, es Inzaghi tobbszor elmondta, "utol kell ernie magat es a tobbiekkel
egy szintre kerulni".
Ez nagyon fasza, de ilyen jatekost minek hozunk?
Mi szukseg van erre?
Ennyit Satriano is tudott volna, es talan meg o meg futni is bir.
Vannak jo dontesek, es vannak rosszak mercato ugyben.
Ami jo azt el kell ismerni, es ami rossz sajnos azt is...
- Baggio85
Én 6 részre tudnám osztani azt, ami eddig történt:
1. Már a Scudetto megnyerése után is voltak róla hírek, hogy valakit be kell áldoznunk, ez végül Hakimi lett. Aztán pár hétre rá elment Conte. Majd jött, ami Eriksen-nel történt, végül a nyár végén Lukaku is szólt, hogy ő is menne. Tehát a bajnok csapat magjából, minimum 3 meghatározó elem távozott!
2. Jött a 12 milliót kereső Conte helyett a 3-4 milliót kereső Inzaghi, a 70 milliós Hakimi helyett a 12,5 milliós Dumfries és a 120 milliós Lukaku helyett ingyen, a kb. 4 milliós Dzeko. Allegri megérkezett a Juvéhoz. És ezen a ponton - aki azt mondja, hogy nem így volt, az (bocsánat, ha megbántok valakit), de nem mond igazat - egyértelműen a Juve lett toronymagasan kikiáltva a bajnoki cím legnagyobb esélyesének és nálunk a BL hely, mint (alap) cél lett kimondva. Nyilván volt egy Napoli, ahol kiderült, hogy Spalletti jobb edző, mint Gattuso, meg egy Milan, aki ugyan komolyan nem erősített a nyáron, de nekik az az előnyük megvolt, hogy az előző évben 2. helyezett csapatra tudtak építkezni Piolival.
3. Elindult a bajnokság, a Juve tö*ön lőtte magát, mi ugyan jobban kezdtünk, mint sokan várták a sok változás után, de azért bukdácsoltunk és a Napoli és a Milan olyan előnyre tettek szert, hogy már a közvélemény is arról beszélt, hogy ez egy 2 szereplős verseny lesz köztük.
Jött a Napoli ellen rangadó, ahol az általános vélemény az volt, hogy az utolsó esély, hogy legyen esélyünk visszajönni a versenybe. Tehát itt volt egy nagyon fontos pillanat!!! Egy meccsen múlt, a bajnokság 13. fordulójában, hogy nekünk milyen céljaink lehetnek idén. A szurkolók és a közvélemény szerint!
4. Megnyertük a rangadót és egy olyan sorozatba kezdtünk, amire tán senki nem számított, hogy Inzaghiban és a csapatban benne van! Ekkor, ha csak a játékot tekintjük, nem volt kérdés, hogy ki a bajnokság legjobb csapata. Amibe belerúgtunk gól volt. És azért itt érdemes még egy dolgot megemlíteni: bár a játékunk tényleg kimagasodott a mezőnyből, igazi előnyre sosem sikerült szert tennünk. Mert 4 pont nem az! Főleg nem a bajnokság felénél!
5. Jött 2022, de igazából már utolsó Torino elleni meccsen is látszott karácsonykor, hogy kicsit visszaestünk, dehát igazából ez teljesen normális dolog. Jött egy sorozat, ahol kevesbé játszottunk jól, de nyertünk egy szuperkupát, ugyan X-eltünk Bergamoban, de az akkor egy teljesen jó eredmény volt.
6.És megérkeztünk oda, ahol most vagyunk: ha valahol megtört valami, akkor az a Milan elleni meccs előtti 2 hét volt, amikor megmondom őszintén, én azt hittem, hogy kipihenten, frissen, odakoncentrálva, felmérve a lehetőségeinket, mint egy AKTUÁLIS BAJNOK, a bajnokságban megfelelő módon lehozzuk a fontos meccseket. Nem ez történt sajnos. Nagyon nem!
Azon szerintem felesleges vitatkozni, hogy a Liverpool elleni meccsek miatt estünk e vissza, mert IGEN, a Liverpool elleni meccsek belejátszottak abba, hogy a keret KIÉGETT mostanra. Erről lehet, hogy Inzaghi is tehet, sőt, Ő az edző, biztos, hogy Ő IS tehet róla, de ahogy mi is, Ő is inkább folyamatosan játszatta Barellat, meg Brozot, meg Dzekot, ahelyett, hogy adott volna kicsivel több játék percet Gag-nak, Vecinonak, meg Sensinek. De nem kell mondanom, hogy itt a fórumon is az előbbi kettőnek milyen a megítélése... De akkor ezért miért csak Inzaghi lenne a hibás, hogy nincs "padunk". Ment a szekér, kevesen nyúltak volna ebbe bele télen, hogy majd tavasszal jobb legyen.
Nekem most olyan érzésem van, mint amikor egy hosszútáv futó elindul egy versenyen, ahol nem ő az esélyes, aztán nagyon jó teljesítménnyel sokáig vezet, majd elfárad és elkezdi mindenki "anyázni", hogy miért nem nyert!! Lehet, hogy sz*r hasonlat.
De szerintem ez a csapat most pont ott van, ahol a szezon előtt várni lehetett, kicsit még többet is hoz annál és aki nem így gondolja, csak arra kérem, hogy olvassa el megint az első 3 pontot. Mondjuk elég hosszúra sikeredett.
FORZA INTER!!!
1. Már a Scudetto megnyerése után is voltak róla hírek, hogy valakit be kell áldoznunk, ez végül Hakimi lett. Aztán pár hétre rá elment Conte. Majd jött, ami Eriksen-nel történt, végül a nyár végén Lukaku is szólt, hogy ő is menne. Tehát a bajnok csapat magjából, minimum 3 meghatározó elem távozott!
2. Jött a 12 milliót kereső Conte helyett a 3-4 milliót kereső Inzaghi, a 70 milliós Hakimi helyett a 12,5 milliós Dumfries és a 120 milliós Lukaku helyett ingyen, a kb. 4 milliós Dzeko. Allegri megérkezett a Juvéhoz. És ezen a ponton - aki azt mondja, hogy nem így volt, az (bocsánat, ha megbántok valakit), de nem mond igazat - egyértelműen a Juve lett toronymagasan kikiáltva a bajnoki cím legnagyobb esélyesének és nálunk a BL hely, mint (alap) cél lett kimondva. Nyilván volt egy Napoli, ahol kiderült, hogy Spalletti jobb edző, mint Gattuso, meg egy Milan, aki ugyan komolyan nem erősített a nyáron, de nekik az az előnyük megvolt, hogy az előző évben 2. helyezett csapatra tudtak építkezni Piolival.
3. Elindult a bajnokság, a Juve tö*ön lőtte magát, mi ugyan jobban kezdtünk, mint sokan várták a sok változás után, de azért bukdácsoltunk és a Napoli és a Milan olyan előnyre tettek szert, hogy már a közvélemény is arról beszélt, hogy ez egy 2 szereplős verseny lesz köztük.
Jött a Napoli ellen rangadó, ahol az általános vélemény az volt, hogy az utolsó esély, hogy legyen esélyünk visszajönni a versenybe. Tehát itt volt egy nagyon fontos pillanat!!! Egy meccsen múlt, a bajnokság 13. fordulójában, hogy nekünk milyen céljaink lehetnek idén. A szurkolók és a közvélemény szerint!
4. Megnyertük a rangadót és egy olyan sorozatba kezdtünk, amire tán senki nem számított, hogy Inzaghiban és a csapatban benne van! Ekkor, ha csak a játékot tekintjük, nem volt kérdés, hogy ki a bajnokság legjobb csapata. Amibe belerúgtunk gól volt. És azért itt érdemes még egy dolgot megemlíteni: bár a játékunk tényleg kimagasodott a mezőnyből, igazi előnyre sosem sikerült szert tennünk. Mert 4 pont nem az! Főleg nem a bajnokság felénél!
5. Jött 2022, de igazából már utolsó Torino elleni meccsen is látszott karácsonykor, hogy kicsit visszaestünk, dehát igazából ez teljesen normális dolog. Jött egy sorozat, ahol kevesbé játszottunk jól, de nyertünk egy szuperkupát, ugyan X-eltünk Bergamoban, de az akkor egy teljesen jó eredmény volt.
6.És megérkeztünk oda, ahol most vagyunk: ha valahol megtört valami, akkor az a Milan elleni meccs előtti 2 hét volt, amikor megmondom őszintén, én azt hittem, hogy kipihenten, frissen, odakoncentrálva, felmérve a lehetőségeinket, mint egy AKTUÁLIS BAJNOK, a bajnokságban megfelelő módon lehozzuk a fontos meccseket. Nem ez történt sajnos. Nagyon nem!
Azon szerintem felesleges vitatkozni, hogy a Liverpool elleni meccsek miatt estünk e vissza, mert IGEN, a Liverpool elleni meccsek belejátszottak abba, hogy a keret KIÉGETT mostanra. Erről lehet, hogy Inzaghi is tehet, sőt, Ő az edző, biztos, hogy Ő IS tehet róla, de ahogy mi is, Ő is inkább folyamatosan játszatta Barellat, meg Brozot, meg Dzekot, ahelyett, hogy adott volna kicsivel több játék percet Gag-nak, Vecinonak, meg Sensinek. De nem kell mondanom, hogy itt a fórumon is az előbbi kettőnek milyen a megítélése... De akkor ezért miért csak Inzaghi lenne a hibás, hogy nincs "padunk". Ment a szekér, kevesen nyúltak volna ebbe bele télen, hogy majd tavasszal jobb legyen.
Nekem most olyan érzésem van, mint amikor egy hosszútáv futó elindul egy versenyen, ahol nem ő az esélyes, aztán nagyon jó teljesítménnyel sokáig vezet, majd elfárad és elkezdi mindenki "anyázni", hogy miért nem nyert!! Lehet, hogy sz*r hasonlat.
De szerintem ez a csapat most pont ott van, ahol a szezon előtt várni lehetett, kicsit még többet is hoz annál és aki nem így gondolja, csak arra kérem, hogy olvassa el megint az első 3 pontot. Mondjuk elég hosszúra sikeredett.
FORZA INTER!!!
- CsaSzi9294
A BLben a továbbjutást vártuk a csoportkör után, senki nem várta el a Pool elleni továbbjutást. Az Ajax, Lille stb kisebb csapatok ellen más lett volna a helyzet, de alapvetően a csoportkör átlépése volt a cél. Azt nem hinném, hogy a 2 Pool meccs elvette volna az energiát. Rég rossz ha két meccs után ezek a profi focisták kívánnak mint a kutyák.Tombi1986 írta: ↑2022.03.14. 08:44 Totál inkorrektnek tartom, hogy a Bologna elleni meccs így ki lett tolva. Bajnoki cím? Majd kiderül, de tavaly sem nyertük volna meg, ha heti 1 meccsnél többet játsszunk.
Nem csak mi próbálunk helyt állni több fronton, ugyan ez igaz a 3 közvetlen riválisunkra is (tudom a Milán -2 BL). Alibi focit játszunk, amit a sarki zöldséges vagy a Dóm téri néger árusok is kiismertek már december óta. Az egy dolog, hogy a riválisok nem fognak minden meccset megnyerni, de egyenlőre ott tartunk, hogy mi nyerni sem tudunk. Salernitanat szerintem felejtsük el.
Correának nincs helye a rendszerben, Caicedo meg kvázi feleslegesen van itt. Vecino kezd, köze nincs a meccshez, Kolarov meg csak a fizut viszi, de azt legalább sokat. Ezek a játékosok játszani nem tudnak vagy sérültek vagy nullák, ezáltal a meccsekhez sem lesz túl sok közük sincs. És többek között ezt a két embert hozta a fiatal (közel 50 éves) edzőnk.
Azt, hogy ez volt ennyi pénzből a választék hagyjuk már, mikor Simeone 1,5m, Torreira szinten 1,5 lett volna, és csatár posztra is lehetett volna 20-30 millióból értelmesebb játékost hozni a kezdő csatár titulushoz.