Szerintem meg teljesen jó. Ha jövőre is hoz egy ilyen semmit, mint idén, a felét se fogja annak a 60nak érni. Mielőbb ki kell szállni belőle, amíg ennyit adnak érte.internaZIOnaLe írta: ↑2022.03.24. 20:18 60 az édes kevés érte.
Nincs formában stb de ha a tavalyi szezonban nyújtott tudását nézzük minimum 80...ja és az egy szezont futott hasonló korú csatárok árait....
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
- CsaSzi9294
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
-
De akkor Scamacca aki a Sassban hozott 1 evet vagy David aki 2 jot a francia bajnoksagban ( a tehetseguket nem vitatva ) mennyit ernek? 20 es 30?CsaSzi9294 írta: ↑2022.03.24. 21:10Szerintem meg teljesen jó. Ha jövőre is hoz egy ilyen semmit, mint idén, a felét se fogja annak a 60nak érni. Mielőbb ki kell szállni belőle, amíg ennyit adnak érte.internaZIOnaLe írta: ↑2022.03.24. 20:18 60 az édes kevés érte.
Nincs formában stb de ha a tavalyi szezonban nyújtott tudását nézzük minimum 80...ja és az egy szezont futott hasonló korú csatárok árait....
- CsaSzi9294
Nyilván a mai fociban többet, de nem gondolnám, hogy Martinez meg tudna újulni nálunk. Máshol lehet, de jelenleg a Salernitana féle hurka csapatok ellen sem mindig képes észrevehető lenni a pályán. Kivéve a műeséseket, azok nagyon mennek, de azt már nagyon unom. Legyünk őszinték… Martinezért ha valaki letesz 60 milliót bolondok lennénk nem eladni, mivel ebben a szezonban amit nyújt max 20at ér. Nekem egy 7 meccses góltalanság, kihagyott tizenegyesek (mert voltak), ordító helyzetek, na meg össze szarja magát van Dijkkel szemben, nem azt tükrözi, hogy egy top csatár, akiért 80-100 milliót el lehetne kérni.DM22 írta: ↑2022.03.24. 21:36De akkor Scamacca aki a Sassban hozott 1 evet vagy David aki 2 jot a francia bajnoksagban ( a tehetseguket nem vitatva ) mennyit ernek? 20 es 30?CsaSzi9294 írta: ↑2022.03.24. 21:10Szerintem meg teljesen jó. Ha jövőre is hoz egy ilyen semmit, mint idén, a felét se fogja annak a 60nak érni. Mielőbb ki kell szállni belőle, amíg ennyit adnak érte.internaZIOnaLe írta: ↑2022.03.24. 20:18 60 az édes kevés érte.

-
Az a legszarabb, hogy teljesen egyetértek veled.CsaSzi9294 írta: ↑2022.03.24. 21:49
Nyilván a mai fociban többet, de nem gondolnám, hogy Martinez meg tudna újulni nálunk. Máshol lehet, de jelenleg a Salernitana féle hurka csapatok ellen sem mindig képes észrevehető lenni a pályán. Kivéve a műeséseket, azok nagyon mennek, de azt már nagyon unom. Legyünk őszinték… Martinezért ha valaki letesz 60 milliót bolondok lennénk nem eladni, mivel ebben a szezonban amit nyújt max 20at ér. Nekem egy 7 meccses góltalanság, kihagyott tizenegyesek (mert voltak), ordító helyzetek, na meg össze szarja magát van Dijkkel szemben, nem azt tükrözi, hogy egy top csatár, akiért 80-100 milliót el lehetne kérni.![]()
- Cupi
Srácok de ne felejtsétek el a haja mindig jól áll.DM22 írta: ↑2022.03.24. 23:17Az a legszarabb, hogy teljesen egyetértek veled.CsaSzi9294 írta: ↑2022.03.24. 21:49
Nyilván a mai fociban többet, de nem gondolnám, hogy Martinez meg tudna újulni nálunk. Máshol lehet, de jelenleg a Salernitana féle hurka csapatok ellen sem mindig képes észrevehető lenni a pályán. Kivéve a műeséseket, azok nagyon mennek, de azt már nagyon unom. Legyünk őszinték… Martinezért ha valaki letesz 60 milliót bolondok lennénk nem eladni, mivel ebben a szezonban amit nyújt max 20at ér. Nekem egy 7 meccses góltalanság, kihagyott tizenegyesek (mert voltak), ordító helyzetek, na meg össze szarja magát van Dijkkel szemben, nem azt tükrözi, hogy egy top csatár, akiért 80-100 milliót el lehetne kérni.![]()

Kihagyott 11-es? A haj tökéletes.
7 meccses góltalanság? A haj tökéletes.
Egyébként én is simán eladnám 60-ért.
- CsaSzi9294
Bár csak vezér lenne. Sajnos nem az.DM22 írta: ↑2022.03.24. 23:17Az a legszarabb, hogy teljesen egyetértek veled.CsaSzi9294 írta: ↑2022.03.24. 21:49

- CsaSzi9294
Ez mondjuk igaz. Nagy baj nem is lehet.Cupi írta: ↑2022.03.24. 23:21Srácok de ne felejtsétek el a haja mindig jól áll.DM22 írta: ↑2022.03.24. 23:17Az a legszarabb, hogy teljesen egyetértek veled.CsaSzi9294 írta: ↑2022.03.24. 21:49
![]()
![]()
Kihagyott 11-es? A haj tökéletes.
7 meccses góltalanság? A haj tökéletes.

- interfan
Az a baj, hogy En szerintem senki nem akarja igazan ot....
2020-ban ott volt a Barca, de a Covid megakadalyozta.
Azota meg semmi...
Szep es jo, hogy a Republica ir egy ilyen cikket.
De jelenleg Simeone kozelebb van a kirugashoz, mint hogy o akarja XY jatekost...
Persze szep lenne ha elvinnek 60-70m-ert, es a penzbol hoznak egy David + Aouar parost mondjuk.
De sajnos En tovabbra sem latom realitasat annak, hogy Martinez tavozzon.
Lehet szidni, es sokszor jogos is.
O valoszinu sosem lesz az a fajta vezet top jatekos, aki a hatara veszi a csapatot es egymaga megoldja.
(Ezert akarjuk Dybalat)
De Martinez iden is hozni fogja a 20 goljat, amit hozott tavaly, es azelott is, es azert nem sok ilyen 24 eves jatekost talalni.
Persze mint irtam o vezer nem lesz, o sosem lesz valoszinu Lukaku szint.
De egy 24 eves jatekos, aki minden evben 20 golt termel, ha van mellette egy klasszis (lasd Lukaku, vagy most az akart Dybala), akkor nagy hasznukra van.
Martinez En szerintem azt hozza amit eddig, es amit tud.
Viszont az lathato, hogy o nem lesz az Inter vezere.
A szezon ugyanezen szakasza iden, tavaly, es azelott:
2021/22: bajnoki 14 gol, ossz: 16 gol
2020/21: bajnoki 15 gol, ossz: 17 gol
2019/20: bajnoki 12 gol, ossz: 17 gol
Jo penzert en is eladnam, 60-70m, de En szerintem senki nem akarja ot igazan.
Ezert En azon a velemenyen vagyok meg mindig, hogy nem Martinez helyett kell valaki, hanem Martinez melle.
(Az Inter jelenlegi 1.szamu csatara Dzeko, addig nehez sajnos mirol beszelni)
Brozovic kapcsan is ugyanezt irtam, nem a helyere, hanem melle kell valaki.
Jelenlegi Interben nem az a problema, hogy Martinez es Brozovicot kellene lecserelni masra, hanem mellejuk hozni kiemelkedo jatekost.
Mivel akik mellettuk jatszanak, azok kozel sincsenek ilyen szinten sem sajnos.
- interfan
Gazzetta szerint keszitjuk elo a keretet Dybala fizetesenek.
Vidal es Sanchez tavozasaval boven lenne elengedo fizetesi osszeg.
Vidal 8,5m, Sanchez 7m netto fizetes szabadulna fel.
Vidal par hete az ismert nyilatkozatban elmondta, Europai karrierje a vegehez ert, es legnagyobb alma es minden vagya a Flamengohoz menni.
Az ismert 4,5m euros vegkielegitest kell neki nyaron kifizetni.
DeVrij es ugynoke (Raiola) pedig a Newcastlel targyal a hirek szerint.
Sajat velemenyem az, hogy ha egy Vidal kereshetett 8,5m-t evente, akkor egy Dybala 7-7,5m fizetese nehogy mar sok legyen.
DeVrij kapcsan pedig a Newcastlel jarnak a legjobban.
Mivel 23-ban lejar a szerzodese, es 30 eves is elmult, sajnos realis a 25 max 30m-s ar.
PL-be akar menni, es ilyen Spurs meg Everton erdeklodik.
Na ilyen csapatok nem is fizetnek 25m-nal sokkal tobbet.
Viszont a Newcastlenel a penz nem szamit, lattuk telen egy Diego Carlosert adtak volna 65m-t...
Aki azert korban is hasonlo mint DeVrij, csak a szerzodese tart 24-ig.
Hatha egy 40m-t kilehetne harcolni erte a Newscastletol.
Ebbol a penzbol pedig meg is lehetne Bremer.
DeVrij pedig elmehetne a vagya PL-be, es kaphatna egy brutalis fizetest, amirol kb meg csak almodni sem mert.
Szoval szerintem Newscastlelel jarnak a legjobban DeVrij ugyben.
Vidal es Sanchez tavozasaval boven lenne elengedo fizetesi osszeg.
Vidal 8,5m, Sanchez 7m netto fizetes szabadulna fel.
Vidal par hete az ismert nyilatkozatban elmondta, Europai karrierje a vegehez ert, es legnagyobb alma es minden vagya a Flamengohoz menni.
Az ismert 4,5m euros vegkielegitest kell neki nyaron kifizetni.
DeVrij es ugynoke (Raiola) pedig a Newcastlel targyal a hirek szerint.
Sajat velemenyem az, hogy ha egy Vidal kereshetett 8,5m-t evente, akkor egy Dybala 7-7,5m fizetese nehogy mar sok legyen.
DeVrij kapcsan pedig a Newcastlel jarnak a legjobban.
Mivel 23-ban lejar a szerzodese, es 30 eves is elmult, sajnos realis a 25 max 30m-s ar.
PL-be akar menni, es ilyen Spurs meg Everton erdeklodik.
Na ilyen csapatok nem is fizetnek 25m-nal sokkal tobbet.
Viszont a Newcastlenel a penz nem szamit, lattuk telen egy Diego Carlosert adtak volna 65m-t...
Aki azert korban is hasonlo mint DeVrij, csak a szerzodese tart 24-ig.
Hatha egy 40m-t kilehetne harcolni erte a Newscastletol.
Ebbol a penzbol pedig meg is lehetne Bremer.
DeVrij pedig elmehetne a vagya PL-be, es kaphatna egy brutalis fizetest, amirol kb meg csak almodni sem mert.
Szoval szerintem Newscastlelel jarnak a legjobban DeVrij ugyben.
-
Ha jön a 60 misis ajánlat, el kell adni Laut. Rajta sosem látszott, hogy vezér alkat, tőle legfeljebb a gólokat lehetett várni, azok nem jöttek. Fior ellen megmondta a szpíker, ebben a szezonban nudli csapatoknak lőtte a gólokat. Garancia nincs arra, hogyha jön mellé egy nem Lukaku, feljavul. Tényleg, arra kell várni, hogy hátha tudnak mellé igazolni vkit? El kell adni, egy 60 misis ajánlat egy szűk képességű támadóért simán jó. Házalni meg azzal lehet, hogy haha, nálatok van egy épkézláb csatár, Lau jó lesz mellette.
- interfan
Csak sajnos ezt a 60m-s ajanlatot nem latni sehol...P-Inter írta: ↑2022.03.25. 08:02 Ha jön a 60 misis ajánlat, el kell adni Laut. Rajta sosem látszott, hogy vezér alkat, tőle legfeljebb a gólokat lehetett várni, azok nem jöttek. Fior ellen megmondta a szpíker, ebben a szezonban nudli csapatoknak lőtte a gólokat. Garancia nincs arra, hogyha jön mellé egy nem Lukaku, feljavul. Tényleg, arra kell várni, hogy hátha tudnak mellé igazolni vkit? El kell adni, egy 60 misis ajánlat egy szűk képességű támadóért simán jó. Házalni meg azzal lehet, hogy haha, nálatok van egy épkézláb csatár, Lau jó lesz mellette.
Ugy meg nehez...
-
Ritkán van ilyen, de teljesen egyetértek veled. Igaz - csak, hogy ne legyen teljes az egyetértésinterfan írta: ↑2022.03.25. 06:08Az a baj, hogy En szerintem senki nem akarja igazan ot....
Azota meg semmi...
De jelenleg Simeone kozelebb van a kirugashoz, mint hogy o akarja XY jatekost...
Persze szep lenne ha elvinnek 60-70m-ert, es a penzbol hoznak egy David + Aouar parost mondjuk.
O valoszinu sosem lesz az a fajta vezet top jatekos, aki a hatara veszi a csapatot es egymaga megoldja.
(Ezert akarjuk Dybalat)
De Martinez iden is hozni fogja a 20 goljat, amit hozott tavaly, es azelott is, es azert nem sok ilyen 24 eves jatekost talalni.
De egy 24 eves jatekos, aki minden evben 20 golt termel, ha van mellette egy klasszis (lasd Lukaku, vagy most az akart Dybala), akkor nagy hasznukra van.
Ezert En azon a velemenyen vagyok meg mindig, hogy nem Martinez helyett kell valaki, hanem Martinez melle.
Jelenlegi Interben nem az a problema, hogy Martinez es Brozovicot kellene lecserelni masra, hanem mellejuk hozni kiemelkedo jatekost.
Mivel akik mellettuk jatszanak, azok kozel sincsenek ilyen szinten sem sajnos.

- interfan
Megfelelo ajanlat eseten barkit elehet adni es potolni, dehat nem latni ilyen ajanlatot.möszi írta: ↑2022.03.25. 08:05Ritkán van ilyen, de teljesen egyetértek veled. Igaz - csak, hogy ne legyen teljes az egyetértésinterfan írta: ↑2022.03.25. 06:08Az a baj, hogy En szerintem senki nem akarja igazan ot....
Azota meg semmi...
(Ezert akarjuk Dybalat)
Mivel akik mellettuk jatszanak, azok kozel sincsenek ilyen szinten sem sajnos.- én azt gondolom, hogy bár vezér szerintem sem lesz, de egy normális ékpárral Lautaro meg tud/fog újulni. Én mondjuk a pool ellen bevert gólját soha nem felejtem el...
En tartom, a jelenlegi Internek nem Martinez, Barella, vagy Brozovic a gondja, es az o eladasuk es potlasa a fontos.
Hanem az, hogy mellettuk is hasonlo szint (KP), vagy magasabb szint jatszon (elol) a kezdoben.
- interfan
Ginter a napokban elmondta, egyaltalan nem irt ala sehova, igy a Bayern pletyka sem igaz.
Meg nem dontott, es kulfoldre is igazolhat.
Gazzetta szerint az Inter eroteljesen kepben van.
Olasz es Nemet forrasok szerint Ginter nem akar orokke varni a Bayern valaszara, mivel naluk csak sokadik opcio a jatekos, igy megfelelo ajanlat es szerep eseten alairhat az Interbe.
Ginter ingyen, Milinkovic 15m, Bremer 40m, ebbol a harmasbol kerulhet ki a jelenlegi hirek szerint a DeVrij utod.
Olasz es Nemet forrasok szerint Ginter nem akar orokke varni a Bayern valaszara, mivel naluk csak sokadik opcio a jatekos, igy megfelelo ajanlat es szerep eseten alairhat az Interbe.
Ginter ingyen, Milinkovic 15m, Bremer 40m, ebbol a harmasbol kerulhet ki a jelenlegi hirek szerint a DeVrij utod.
- Cupi
Oké szép volt de mit ért az a gól? Igazából semmit mert kiestünk....igazán fontos gólokat nem vagy nagyon ritkán tud szerezni....bajnokságban az élcsapatok közül a Napolinak lőtt egy gólt és ennyi.

Igazán soha nem bírtam. Még mindig megmaradt pár elem a fetrengéséből is /bár az tény változott e téren/
Természetesen én is csak akkor adnám el ha a pénzből hoznánk egy jó csatárt. Ha elmenne de csak gazdasági okok miatt és mondjuk Caicedo lenne a fix kezdő akkor én is tökön szúrnám magam és visszasírnám.

- Cupi
Bremer engem meggyőzött a Torino - Interen. Remélem ő jön. Gintert nem ismerem de jókat írnak róla is. Tudom ő meg ingyen lenne.interfan írta: ↑2022.03.25. 08:15 Ginter a napokban elmondta, egyaltalan nem irt ala sehova, igy a Bayern pletyka sem igaz.

Igazán erősítés az lenne ha ebből a sorból kettő is jönne.

- interfan
Pont tegnap volt errol szo, hogy ez lehetetlen.Cupi írta: ↑2022.03.25. 08:30Bremer engem meggyőzött a Torino - Interen. Remélem ő jön. Gintert nem ismerem de jókat írnak róla is. Tudom ő meg ingyen lenne.interfan írta: ↑2022.03.25. 08:15 Ginter a napokban elmondta, egyaltalan nem irt ala sehova, igy a Bayern pletyka sem igaz.
Ginter ingyen, Milinkovic 15m, Bremer 40m, ebbol a harmasbol kerulhet ki a jelenlegi hirek szerint a DeVrij utod.![]()
Igazán erősítés az lenne ha ebből a sorból kettő is jönne.![]()
Ginter nem fog eljonni padozni, tobbszor elmondta o is, oda igazol ahol szamitanak ra es jatszhat.
Lathatjuk, egy Luiz Felipe is inkabb elmegy kisebb fizetesert, kisebb csapatba a biztos jateklehetoseg erdekeben, mint hogy nagyobb fizetessel idejojjon kiegeszitonek.
Ha egy City szintjen lennek, akkor lehetne ilyenrol szo, de ettol meg fenyevekre vagyunk jelenleg...
-
Gyorsan megnéztem, hogy a csatáraink hány pontot hoztak nekünk idén és Lau, valamint Lukaku tekintetében a tavalyi és a tavaly előtti évet is átnéztem. Ezek alapján a 30. fordulóig (pont/meccs(kezdő)):
Metodika: Döntetlennél gólt szerzett (csak a gólokat néztem (jobb is)), akkor 1 pont, ha pedig a gólja, góljai kellettek a győzelemhez, mert nélküle max döntetlen, akkor 3 pont.
2019-2020:
Lautaro: 16/27(24)
Lukaku: 23/30(28)
2020-2021:
Lautaro: 14/30(23)
Lukaku: 24/27(24)
2021-2022:
Lautaro: 8/28(22)
Dzeko: 9/29(23)
Sanchez: 1/21(7)
Correa: 6/14(6)
Bónusz:
2018-2019:
Lautaro: 9/21(10)
Ezt csak érdekességként gondoltam, de ezért látszik, hogy Lukaku nagyon hiányzik, mert mind a két szezonban rengeteg pontot hozott egyedül. Lautaro sajnos nem képes kitörni ez látszik és a nagy ugrás, szintlépés, amit én is vártam, az pedig teljesen elmaradt. Tulajdonképpen elmondhatjuk, hogy arányaiban Correa a legjobb csatárunk, mi meg el akarjuk zavarni.
Metodika: Döntetlennél gólt szerzett (csak a gólokat néztem (jobb is)), akkor 1 pont, ha pedig a gólja, góljai kellettek a győzelemhez, mert nélküle max döntetlen, akkor 3 pont.
2019-2020:
Lautaro: 16/27(24)
Lukaku: 23/30(28)
2020-2021:
Lautaro: 14/30(23)
Lukaku: 24/27(24)
2021-2022:
Lautaro: 8/28(22)
Dzeko: 9/29(23)
Sanchez: 1/21(7)
Correa: 6/14(6)
Bónusz:
2018-2019:
Lautaro: 9/21(10)
Ezt csak érdekességként gondoltam, de ezért látszik, hogy Lukaku nagyon hiányzik, mert mind a két szezonban rengeteg pontot hozott egyedül. Lautaro sajnos nem képes kitörni ez látszik és a nagy ugrás, szintlépés, amit én is vártam, az pedig teljesen elmaradt. Tulajdonképpen elmondhatjuk, hogy arányaiban Correa a legjobb csatárunk, mi meg el akarjuk zavarni.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Francesco 2022.03.25. 08:45-kor.
- Cupi
Persze csak akkor ennyi erővel örökre Rano és Dambro marad hátra mert más nem padozik.interfan írta: ↑2022.03.25. 08:35
Pont tegnap volt errol szo, hogy ez lehetetlen.
Ginter nem fog eljonni padozni, tobbszor elmondta o is, oda igazol ahol szamitanak ra es jatszhat.
Lathatjuk, egy Luiz Felipe is inkabb elmegy kisebb fizetesert, kisebb csapatba a biztos jateklehetoseg erdekeben, mint hogy nagyobb fizetessel idejojjon kiegeszitonek.
Ha egy City szintjen lennek, akkor lehetne ilyenrol szo, de ettol meg fenyevekre vagyunk jelenleg...

- interfan
Sajnos ameddig nem kerulunk City es Pool es tarsaik szintre, addig itt Darmian, Ranocchia, D'Ambrosio szintek lesznek.Cupi írta: ↑2022.03.25. 08:43Persze csak akkor ennyi erővel örökre Rano és Dambro marad hátra mert más nem padozik.interfan írta: ↑2022.03.25. 08:35
Pont tegnap volt errol szo, hogy ez lehetetlen.
Ha egy City szintjen lennek, akkor lehetne ilyenrol szo, de ettol meg fenyevekre vagyunk jelenleg...Így nem fogunk szintet lépni soha.
Komolyabb nevre mint kiegeszito nincs esely.
Latjuk egy Juvenal is mivan...
Meg a kezdobe is egy 35 eves Bonucci.
Padon egy meg vicc Rugani, es egy 40 eves Chiellini.
- mike
A srác 24 éves, itt lett ismert focista, már 65 Interes gólja van, szerintem túl szigorúak vagyunk vele;)
A 60 millió attól függ mit tudunk kalózkodni belőle. Ha ebből idehoznánk a J David gyereket meg aláiratnank Dybalát, akkor ennyiért mehet.
De ha egy egyszezonos róma drukker Scamacca férne bele, akkor 3x inkább Lautaro.
Marottáék nyilván mérlegelnék mire lenne elég ez a pénz, ha nincs új tulaj, lehet menne az egész likviditásra...

- interfan
Ebbol is latszik, es a golszamokbol is, hogy Martinez ugyanazt hozza amit tavaly es azelott is.
O ez, ennyi, de keves ilyen 24 eves jatekost talalunk a Seria A-ban.
Semmivel nem hoz kevesebbet iden, mint tavaly, vagy azelott.
Csak hat nincs egy Lukaku aki viszi a csapatot, es 1.szamu tamado.
Van helyette egy Dzeko...
Lukaku nincs potolva ez vilagos.
Az Inter 1.szamu tamadoja Dzeko, ameddig ez igy van, addig nehez mirol beszelni...
- mike
Mindhárom jó megoldás, de nálam messze Bremer lenne az első, nyilván a legtöbbe is kerülne.
Ginter és Milenkovic meg nagyob hasonló stílusúak, ha Bremer off, akkor bármelyik jó megoldás lehet.
- Cupi
Persze csak itt a szintlépés a cél....és a pad színvonalas megerősítése nélkül az nem megy...ez tény a többi meg kifogás.interfan írta: ↑2022.03.25. 08:46
Sajnos ameddig nem kerulunk City es Pool es tarsaik szintre, addig itt Darmian, Ranocchia, D'Ambrosio szintek lesznek.
Padon egy meg vicc Rugani, es egy 40 eves Chiellini.

- interfan
Persze legyen szintlepes, legyen City, Pool, Bayern szint, dehat ez nem igy megy.Cupi írta: ↑2022.03.25. 09:02Persze csak itt a szintlépés a cél....és a pad színvonalas megerősítése nélkül az nem megy...ez tény a többi meg kifogás.interfan írta: ↑2022.03.25. 08:46
Sajnos ameddig nem kerulunk City es Pool es tarsaik szintre, addig itt Darmian, Ranocchia, D'Ambrosio szintek lesznek.
Padon egy meg vicc Rugani, es egy 40 eves Chiellini.![]()
Ez nem kifogas, hanem sajnos a valosag, lathatjuk a peldakat magunk elott.
Majd ha megjon a Szaudi Allam amire olyan 2099-ig varhatunk, akkor beszelhetunk errol...
Dehat ez nem valosag.
Es nem az Inter valosaga, hanem a Seria A valosaga is mint lathatjuk a Juvenal is.
- CsaSzi9294
És muszály csak a Seria A-ból igazolni csatárt?
Hiába hoz egy bizonyos átlagot, ha csak ilyen Salernitának tud gólt lőni, mert ha kieső csapatoknak (kivéve Genova) lő 25 gólt, amit amúgy is 3-4-5-0ra nyerünk nem lesz mérvadó (és reális) a szezon végi 25 lőtt gól.
Értem én, hogy makacs dolgok a számok, de nem mindegy milyen csapatok ellen eredményes. Rangadókon kb semennyire, mert el van tűnve, mint az a bizonyos szamár…
- interfan
Ez rendben is van, de Martinez mindig is ezt hozta.CsaSzi9294 írta: ↑2022.03.25. 09:35És muszály csak a Seria A-ból igazolni csatárt?
Hiába hoz egy bizonyos átlagot, ha csak ilyen Salernitának tud gólt lőni, mert ha kieső csapatoknak (kivéve Genova) lő 25 gólt, amit amúgy is 3-4-5-0ra nyerünk nem lesz mérvadó és reális szezon végi 25 lőtt gól.
Értem én, hogy makacs dolgok a számok, de nem mindegy milyen csapatok ellen eredményes. Rangadókon kb semennyire, mert el van tűnve, mint az a bizonyos szamár…
Szoval semmi meglepetes nincs benne, ugyanezt hozta tavaly is meg azelott is.
Csak akkor az Inter 1.szamu tamadoja Lukaku volt, most meg Dzeko.
Ennyi a kulonbseg...
Es akakrinek is lo golt, a 20 gol az 20 gol, es ha van
mellette egy elsoszamu tamado aki nem Dzeko, akkor minden a letezo legnagyobb rendben.
Persze en is kicserelnem egy David-Dybala vagy Lukaku-Dybala parosra.
Dehat nem sok realitasa van annak, hogy majd Martinezert letesz barki 60m-t.
Szoval tartom, melle kell igazolni valakit, aki kepes az Inter 1.szamu tamadoja lenne, es nem az o helyere.
Ugyanaz igaz a KP-n a Barella-Brozovic parosra.
Bar ott jarnank, hogy az Inter szintlepesenek a gondja a Barella-Brozovic-Martinez sor.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.03.25. 09:42-kor.
- Cupi
Ezt értem csak mondom, hogy ha a padunk marad középszer akkor ne is beszéljünk semmilyen szintlépésről.interfan írta: ↑2022.03.25. 09:05
Persze legyen szintlepes, legyen City, Pool, Bayern szint, dehat ez nem igy megy.
Majd ha megjon a Szaudi Allam amire olyan 2099-ig varhatunk, akkor beszelhetunk errol...
Dehat ez nem valosag.
Es nem az Inter valosaga, hanem a Seria A valosaga is mint lathatjuk a Juvenal is.

Mostani szezon a legjobb példa arra mennyire nem tudjuk pótolni a kezdő 11-et....ősszel amikor még pihenetbb volt a társaság a csatárok is jobbak voltak...de mivel alig lehet rotálni /illetve lehet csak ugye tudjuk kikkel/ ezért végünk is lett mint a botnak.

Egyébként meg biztos van átmenet a City, Pool példa és a mostani helyzetünk között....hiszek benne azért a mostaninál el lehetne érni egy erősebb padot is anélkül, hogy a top 10 leggazdagabb csapatai közt lennénk.

- interfan
Nezzuk korbe, sajnos egy Juvenal sincs jobb pad, Napolikat meg hagyjunk.Cupi írta: ↑2022.03.25. 09:42Ezt értem csak mondom, hogy ha a padunk marad középszer akkor ne is beszéljünk semmilyen szintlépésről.interfan írta: ↑2022.03.25. 09:05
Persze legyen szintlepes, legyen City, Pool, Bayern szint, dehat ez nem igy megy.
Dehat ez nem valosag.
Es nem az Inter valosaga, hanem a Seria A valosaga is mint lathatjuk a Juvenal is.Se mi se a klub se a vezetők se senki.
Mostani szezon a legjobb példa arra mennyire nem tudjuk pótolni a kezdő 11-et....ősszel amikor még pihenetbb volt a társaság a csatárok is jobbak voltak...de mivel alig lehet rotálni /illetve lehet csak ugye tudjuk kikkel/ ezért végünk is lett mint a botnak.![]()
Egyébként meg biztos van átmenet a City, Pool példa és a mostani helyzetünk között....hiszek benne azért a mostaninál el lehetne érni egy erősebb padot is anélkül, hogy a top 10 leggazdagabb csapatai közt lennénk.![]()
Nem nagyon van atmenet sajnos...
Vagy a top 5 csapat vagy a vilagon, ahol a padon is 50 millios jatekosok vannak, vagy be kell erni Rugani, D'Ambrosio, Darmian, es tarsaik szinttel.
Szep es jo lenne/lett volna, ha Luiz Felipe vagy Romagnolit eltudtuk volna a padra mint kiegeszito hozni.
Dehat lathatjuk pontosan, ezek a jatekosok inkabb valasztanak egy Betist meg Laziot kisebb fizuval a jateklehetoseg miatt, mint az Inter nagyobb fizuval es a kiegeszito szerepet...
Kozepszert talalsz ezen a szinten.
Vagy fiatal 19-23 eveseket.
Vagy 33 feletti kifele meno jatekosokat.
Sajnos ez a valosag...
- Cupi
Csak azt nem értem 4. számú védőnek /ahol 3 a pályán van tehát elsőszámú csere és helyettes vagy/ miért nem jönne ide olyan aki jó játékos? 50 meccset tolunk egy szezonban kb. Bőven vannak eltiltások, pihentetések és sajnos sérülések is. /DeVrij és Bastoni is voltak ebben a szezonban sérültek/interfan írta: ↑2022.03.25. 09:46
Szep es jo lenne/lett volna, ha Luiz Felipe vagy Romagnolit eltudtuk volna a padra mint kiegeszito hozni.
Dehat lathatjuk pontosan, ezek a jatekosok inkabb valasztanak egy Betist meg Laziot kisebb fizuval a jateklehetoseg miatt, mint az Inter nagyobb fizuval es a kiegeszito szerepet...
Sajnos ez a valosag...
Tehát nem az van csak padozni fog. Ha meg jó nyomja az edzésen és akkor is amikor játszik akkor lehet ő szorít ki valakit a kezdő 3-asból....nehogy már ne legyen az sok játékosnak kihívás, hogy egy Inter szintű klubban beverekedje magát a kezdőbe.....ide jön és főleg csere/helyettes de aztán a szezon felénél lehet kezdő mert jól nyomja. Miért csak én gondolom azt, hogy ez bőven lehetne motiváció.....
- CsaSzi9294
Szerintem épp ezért lenne ajándék egy 60 milliós ajánlat érte. Ő a kis csapatok ellen jó. Ha szintet akarunk lépni, el kell adni, mert az idén bebizonyosodott, hogy neki a rangadókon nem hogy nem megy, de -1 ember szokott lenni.interfan írta: ↑2022.03.25. 09:39Ez rendben is van, de Martinez mindig is ezt hozta.CsaSzi9294 írta: ↑2022.03.25. 09:35És muszály csak a Seria A-ból igazolni csatárt?
Hiába hoz egy bizonyos átlagot, ha csak ilyen Salernitának tud gólt lőni, mert ha kieső csapatoknak (kivéve Genova) lő 25 gólt, amit amúgy is 3-4-5-0ra nyerünk nem lesz mérvadó és reális szezon végi 25 lőtt gól.
Szoval semmi meglepetes nincs benne, ugyanezt hozta tavaly is meg azelott is.
Csak akkor az Inter 1.szamu tamadoja Lukaku volt, most meg Dzeko.
Ennyi a kulonbseg...
Es akakrinek is lo golt, a 20 gol az 20 gol, es ha van
mellette egy elsoszamu tamado aki nem Dzeko, akkor minden a letezo legnagyobb rendben.
- interfan
Hat ezt kerdezzuk meg Luiz Felipet vagy Romagnolit...Cupi írta: ↑2022.03.25. 09:56Csak azt nem értem 4. számú védőnek /ahol 3 a pályán van tehát elsőszámú csere és helyettes vagy/ miért nem jönne ide olyan aki jó játékos? 50 meccset tolunk egy szezonban kb. Bőven vannak eltiltások, pihentetések és sajnos sérülések is. /DeVrij és Bastoni is voltak ebben a szezonban sérültek/interfan írta: ↑2022.03.25. 09:46
Sajnos ez a valosag...
Tehát nem az van csak padozni fog. Ha meg jó nyomja az edzésen és akkor is amikor játszik akkor lehet ő szorít ki valakit a kezdő 3-asból....nehogy már ne legyen az sok játékosnak kihívás, hogy egy Inter szintű klubban beverekedje magát a kezdőbe.....ide jön és főleg csere/helyettes de aztán a szezon felénél lehet kezdő mert jól nyomja. Miért csak én gondolom azt, hogy ez bőven lehetne motiváció.....
Sajnos latjuk a valosagot, az ilyen jatekos is elmegy a kisebb csapatba, a kisebb fizetesert, a biztos jateklehetoseg miatt.
Hogy ez miert van, azt csak a jatekosok tudjak.
De sajnos lathatjuk, hogy egesz egyszeruen ez tortenik hosszu hosszu evek ota.
Es sajnos, vagy sem, nem csak nalunk, hanem az egesz Seria A-ban...
- interfan
Ha lenne 60m-s ajanlat...
De mivel nincs, es jo esellyel nem is lesz, addig a helyzet tovabbra is az, hogy melle kell valaki a kezdobe, es nem a helyere..
Az Internek uj 1.szamu csatar kell Dzeko helyett a kezdobe.
- CsaSzi9294
- mike
- Cupi
Egyébként Martinez most 2 hetet pihen otthon. Kíváncsi leszek ez milyen hatással lesz rá. Most a juve ellen egyből meg is mutathatja, hogy képes ilyen fontos meccsen gólt /győztes?/ szerezni. 

- interfan
Scamaccat 70m-ert.

Komolyra forditva a szot, eleve meg csak 60m-ert sem valoszinu hogy eltudnak adni Martinezt.
Es ha egy 20 golos Scamacca 23 evesen 50-60m, akkor egy 60 gol feletti Martinez 24 evesen 150m.
En most azt mondom, van X kezdoszintu jatekosunk, es mellejuk kezdjunk el szepen igazolni, es ne eladjuk oket kitudja milyen osszegel, es kitudja sikerul e barkit hozni helyettuk.
Az lenne mar a jo, ha az Inter szintelepesenek az akadalya Brozovic, Barella, meg Martinez lennenek.
Dehat nagyon nem vagyunk ezen a szinten.
Jelenleg ezek a jatekosok az Inter, sot az egesz Seria A kiemelkedo jatekosai.
- interfan
- mike
Én annyiért se adnám, a jelenlegi árak mellett.
Kivéve, ha valami bombaüzletet tudnánk kötni.
Ha kijönne belőle Berardi + kijönne Dybala fizuja, és a maradékot meg belepótolnánk a DeVrijért kapott pénzbe Bremerért, akkor simán adnám a dolgot.
Marotta képben van, nem aggódok

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2022.03.25. 12:43-kor.
-
Én amúgy a jelenlegi rendszerben nem látom azt, hogy bárki más csatár remekelne Lautaro helyén, aláírom, hogy nagyon formán kívül van, de nem is túl hálás a szerepe a pályán. Nem az van, hogy tömik jobbnál jobb labdákkal és mindent elront, hanem igazán nagy helyzetbe is ritkán kerül és ezt nem a rossz helyezkedés számlájára írnám.
Pl Dybala mit csinálna a helyén, ő vajon átcselezne 3 játékost és bevágná? Valahogy kétlem. A többi névről ne is beszéljünk akik felmerülnek, vagy akiket a helyére emlegetünk. Én példaul Jonathan Davidben nem látok egyelőre különösebb extrát, a Ligue 1-ben sem hoz különösebben kiemelkedő számokat, de játékra sem vagyok annyira elájulva tőle, lendületesebb, mint Lautaro, de nem egy extra gyors kiszámíthatatlan játékos, aki kikaparja magának a gesztenyét és ő is csupán 1,5 évvel fiatalabb. Esetleg Raspadori mi az amivel sokkal többet tud? Vagy a sokak által emlegetett Gabriel Jesus, aki viszont a Cityben bőven helyzetbe kerül, mégis ordító ziccereket hagy ki?
Szóval ez szerintem nem ennyire egyoldalú, hogy Lautaro szar és egy csomó mindenki jobb lenne a helyén. Persze biztos vannak olyanok is, akiknek kevésbé lenne hátráltató tényező ez a rendszer, de ők nem is reálisak számunkra. Én úgy gondolom, hogy még lehet belőle vezér is akár, még ha azért nagy összeget nem is raknék erre, 24 évesen a legjobb évei bőven előtte vannak.
60-ért meg biztos nem adnám el, tényleg csak elég körülnézni, hogy kikért mennyit kérnek más csapatok.
Pl Dybala mit csinálna a helyén, ő vajon átcselezne 3 játékost és bevágná? Valahogy kétlem. A többi névről ne is beszéljünk akik felmerülnek, vagy akiket a helyére emlegetünk. Én példaul Jonathan Davidben nem látok egyelőre különösebb extrát, a Ligue 1-ben sem hoz különösebben kiemelkedő számokat, de játékra sem vagyok annyira elájulva tőle, lendületesebb, mint Lautaro, de nem egy extra gyors kiszámíthatatlan játékos, aki kikaparja magának a gesztenyét és ő is csupán 1,5 évvel fiatalabb. Esetleg Raspadori mi az amivel sokkal többet tud? Vagy a sokak által emlegetett Gabriel Jesus, aki viszont a Cityben bőven helyzetbe kerül, mégis ordító ziccereket hagy ki?
Szóval ez szerintem nem ennyire egyoldalú, hogy Lautaro szar és egy csomó mindenki jobb lenne a helyén. Persze biztos vannak olyanok is, akiknek kevésbé lenne hátráltató tényező ez a rendszer, de ők nem is reálisak számunkra. Én úgy gondolom, hogy még lehet belőle vezér is akár, még ha azért nagy összeget nem is raknék erre, 24 évesen a legjobb évei bőven előtte vannak.
60-ért meg biztos nem adnám el, tényleg csak elég körülnézni, hogy kikért mennyit kérnek más csapatok.
- Cupi
Részben igazad van és az is tény más csatárról sem tudhatnánk előre, hogy na ő jobb lesz e. De én mégsem védeném mert ha egy lassan klasszis csatárnak kikiáltott játékos 7 meccsen keresztül nem rúg gólt az gáz....ha ugyanő Salernitana szintek ellen rúgdalja a gólokat de igazán fontos meccsen /amikor tényleg nyerni kellene/ vagy épp élcsapat ellen meg nem villog az is gáz. BL-ben is teljesen harmatos volt.ricsinter írta: ↑2022.03.25. 12:43 Én amúgy a jelenlegi rendszerben nem látom azt, hogy bárki más csatár remekelne Lautaro helyén, aláírom, hogy nagyon formán kívül van, de nem is túl hálás a szerepe a pályán. Nem az van, hogy tömik jobbnál jobb labdákkal és mindent elront, hanem igazán nagy helyzetbe is ritkán kerül és ezt nem a rossz helyezkedés számlájára írnám.
Egyébként meg nem tömik labdával de az is tény elég sokat elront. Elég sok nagy helyzetet is ki tud ám ő hagyni.

Abban viszont teljesen egyetértek, hogy ha menne és egy Raspadori vagy egy szét hypolt Scamacca jönne helyette akkor azért nem mondom, hogy elégedett lennék.

- vaskalap
- interfan
Vidal ugynezki nem a levego beszelt, amikor elmondta Europai karrierje lezarult, es legnagyobb alma es minden vagya a Flamengoba igazolni.
A hivatalos TikTok oldalan a profilkepen mar Flamengo mezben lathato, aminek a Brazilok es a Flamengo szurkolok nagyon orulnek, ellenben az Inter szurkoloi kevesbe.
Ujabb nem eppen "szep gesztus" ez Vidaltol az Inter fele....
https://www.fcinter1908.it/ultimora/vid ... go-tiktok/
A hivatalos TikTok oldalan a profilkepen mar Flamengo mezben lathato, aminek a Brazilok es a Flamengo szurkolok nagyon orulnek, ellenben az Inter szurkoloi kevesbe.
- Cupi
Gondolom akkor így a végkielégítést nem kell kifizetni neki mert ő szeretne lelépni.interfan írta: ↑2022.03.25. 15:45 Vidal ugynezki nem a levego beszelt, amikor elmondta Europai karrierje lezarult, es legnagyobb alma es minden vagya a Flamengoba igazolni.

- interfan
Ez tobb mint valoszinu.Cupi írta: ↑2022.03.25. 16:13Gondolom akkor így a végkielégítést nem kell kifizetni neki mert ő szeretne lelépni.interfan írta: ↑2022.03.25. 15:45 Vidal ugynezki nem a levego beszelt, amikor elmondta Europai karrierje lezarult, es legnagyobb alma es minden vagya a Flamengoba igazolni.
https://www.fcinter1908.it/ultimora/vid ... go-tiktok/![]()

Ahogy a Conte, Nainggolan, Mario, Godin, Asamoah, Mancini sornak sem kellett.

- Cupi
Ok csak már az új csapata mezében pózol és ő nem akar maradni....akkor miért is fizetünk neki? Továbbra sem értem, hogyan kötünk olyan szerződést akkor is fizetni kell valakinek ha el akar menni és már az új csapata is megvan kb....
- interfan
Nainggolan se akart maradni, ismerjuk a "csodalatos" szavait = 5m vegkielegites
Conte se akart maradni, szinten jol ismerjuk a storyt = 7m vegkielegites
Mancini sem akart anno maradni = 3m vegkielegites
Szoval mi ehhez jol ertunk....

Miert kotunk ilyen szerzodeseket?
Mert ha draga Grande Antonio csak akkor volt hajlando maradni 2020 nyaran, ha megkapja a rutin bajnok gyoztes Vidalt, es Steven baratunk semmikeppen nem akarta hogy Antonio menjen vagy hisztizzen tovabb mint tette 1. eveben vegig.
Steven baratunk ezt megadta neki...
Megerte?
Aha legalabb annyira mint a tobbi csodalatos nev.

- CsaSzi9294
L'Equipe: "Hakimi nem bírja tovább, a dél-amerikaiak teljesen elidegenítették őt. El akar menni és vissza akar térni az Interhez. "
The Sun: "Lukakunak már elege van a Chelsea-ből, és vissza akar térni az Interhez. "Marottát hívták többször is, hajlandó lenne a fizetését a felére csökkenteni. "
Fb (szóval nem biztos, hogy így is van, főleg a Sunt is ismerjük)!!
The Sun: "Lukakunak már elege van a Chelsea-ből, és vissza akar térni az Interhez. "Marottát hívták többször is, hajlandó lenne a fizetését a felére csökkenteni. "
- mike
Bár így lenne, persze esélytelen.CsaSzi9294 írta: ↑2022.03.25. 19:47 L'Equipe: "Hakimi nem bírja tovább, a dél-amerikaiak teljesen elidegenítették őt. El akar menni és vissza akar térni az Interhez. "
Rohadt anyagiak, ezzel a 2 játékossal idén is simán behúznánk a bajnokságot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2022.03.25. 19:52-kor.
- interfan
Nincs ilyen L'Equipe hir, nem letezett soha.CsaSzi9294 írta: ↑2022.03.25. 19:47 L'Equipe: "Hakimi nem bírja tovább, a dél-amerikaiak teljesen elidegenítették őt. El akar menni és vissza akar térni az Interhez. "
The Sun: "Lukakunak már elege van a Chelsea-ből, és vissza akar térni az Interhez. "Marottát hívták többször is, ő is hajlandó lenne a fizetését a felére csökkenteni. "
Valaki unatkozik valamelyik face csoportban...
Hakimi kapcsan eleve szo nincs tavozasa szandekrol, mert jol erzi magat, nem hogy Interrol.
Vannak pihentagyu emberek, akik kitalalnak hireket es megprobaljak eladni mintha egy valos lap leirta volna.
Vicces.