Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Cupi írta: 2022.04.01. 08:58
interfan írta: 2022.04.01. 06:31 Amennyiben nem erkezik meg az uj tulajdonos, a lapok szerint Barella, Martinez, es Skriniar is elado.
A helyzet ugyanez volt 2021 nyaran, magyarul barki elado, akiert megfelelo ajanlat erkezik.
Akkor mint tudjuk Hakimi es Lukakuert jott megfelelo ajanlat.
Skriniaral mindenkeppen hosszabbitani kell, mivel 23-ban lejar a szerzodese, ezert nyaron az 1 even belul lejaro szerzodese miatt nem kaphatnak 30-40m felett erte, es 60m alatt semmikeppen nem akarnak elvesziteni.
Barellat 60m-ra ertekeljuk, Martinezt 70m-ra.
Az a baj ugyanezeket olvastuk tavaly tavasszal is és sajnos bejött....
Azert hala Istennek meroben mas a helyzet mint tavaly.

Tavaly ilyenkor egyontetuen irtak mindenhol, csakis hitelbefekteto erdeklodik, az o erkezesuk ment meg minket a megszunestol, nyaron komoly megszoritasok, eladasok, stb.
Egyetlen egy normalis nevet nem lehetett olvasni, csak azt ki fog tavozni, es Conte is lelep.

Hat be is jott...

Most meg azert teljesen mas a helyzet.
Lehet van 1-2 olyan hir, hogy mi lesz "HA" az Oaktree marad, es van nyilatkozat is lasd Antonello.

De cserebe ott van egy csomo hir, hogy 3 komoly vevo jelolt is van/volt, atvilagitas, ajanlat, mai napig targyalas.
Sot a GS es az 5 kozvetito ceg tovabbra is arulja az Intert a vilagon mindenhol.
Tavaly 0 komoly nev volt mint opcio nyarra, most meg csak a teljesseg igenye nelkul:
Bremer, Aouar, Jorginho, Dybala, David, Lukaku, es meg sorolhatnak.

Szoval ha iden is az jon be amit a lapok irnak, lasd ahogy tavaly bejott, akkor nagyon szep, eredmenyes, es minosegi elorelepes nyar ele nezunk. :)
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

interfan írta: 2022.04.01. 07:38
Francesco írta: 2022.04.01. 07:24 Mi lett az amerikaiakkal? Eltűntek mint szürke szamár a ködben.
Szo sincs arrol, hogy eltuntek volna...

A lezarult atvilagitas utan, kb 1,5 honapja megtettek az ajanlatukat az Inter 100%-ert.
900m euro.

Ezt a Zhang csalad visszadobta, mondvan nekik 1 milliard kell, mert minel nagyobb nyereseggel akarnak kiszallni a totalis padlo sajat helyzetuk miatt.
B opciokent kevesebb reszesedes (50-60%), es kevesebb osszeg kerelmet tettek a Bridge ele.
Magyarul 50-60%-ot megkapnak 400-500m-ert.

Kb 3-4 hetes hir, miszerint "donto es egyben nagyon fontos szakaszaban van az eladasi targyalas".
Kb 2 hetes hir, hogy a Bridge kepviseloi szemelyesen Milanoba jottek, hogy a targyalast folytatassak es kozelrol is lassak a klubot, ezert maradt S.Zhang Milanoba es nem o utazott az Usaba ahol a targyalas 1.szakasza volt.
Az a kici kínai Zhang nem fogja fel az ici pici kínai agyával hogyha eladja a kulcsjátékosokat akkor a csapat értéke kevesebbet fog érni tehát nem többért hanem kevesebbért fogja tudni értékesíteni a klubbot?
interfan

Francesco írta: 2022.04.01. 09:04
Francesco írta: 2022.04.01. 07:24 Mi lett az amerikaiakkal? Eltűntek mint szürke szamár a ködben.

A lezarult atvilagitas utan, kb 1,5 honapja megtettek az ajanlatukat az Inter 100%-ert.
900m euro.

Ezt a Zhang csalad visszadobta, mondvan nekik 1 milliard kell, mert minel nagyobb nyereseggel akarnak kiszallni a totalis padlo sajat helyzetuk miatt.
B opciokent kevesebb reszesedes (50-60%), es kevesebb osszeg kerelmet tettek a Bridge ele.

Kb 3-4 hetes hir, miszerint "donto es egyben nagyon fontos szakaszaban van az eladasi targyalas".
Kb 2 hetes hir, hogy a Bridge kepviseloi szemelyesen Milanoba jottek, hogy a targyalast folytatassak es kozelrol is lassak a klubot, ezert maradt S.Zhang Milanoba es nem o utazott az Usaba ahol a targyalas 1.szakasza volt.
Akkor jó.
És ha ők jönnek, akkor mi várható? Tejjel mézzel folyó kánaán, vagy szigorú gazdálkodás kis költő pénzzel, esetleg ugyanúgy megszorítások?
Az varhato ami az Amerikai maganbefektesi csoportok eseteben.
Lasd Pool, Arsenal, sot kb az egesz PL ilyen kezben van.
De hogy ne menjunk messzebb, Roma is Amerikai kezben van.
Es hogy meg kozelebb keruljunk, a Milan is.
Magyarul eladasokon felul minden evben 50-100m befektetes a mercatoba.

Jelenleg ez "tejjel mezzel folyo kanaan" lenne. :)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2022.04.01. 09:06

Szoval ha iden is az jon be amit a lapok irnak, lasd ahogy tavaly bejott, akkor nagyon szep, eredmenyes, es minosegi elorelepes nyar ele nezunk. :)
Legyen így. Ez egyértelmű. ;) De sajnos benne van a pakliban a rosszabb végkimenetel is.
interfan

INTER-1908 írta: 2022.04.01. 09:08

900m euro.

Az a kici kínai Zhang nem fogja fel az ici pici kínai agyával hogyha eladja a kulcsjátékosokat akkor a csapat értéke kevesebbet fog érni tehát nem többért hanem kevesebbért fogja tudni értékesíteni a klubbot?
Neki van egy biztositek, az Oaktree, mivel a Zhang csalad teljes tulajdona az Oaktree zalogaba es kezeben van.

Az Inter jelenlegi banki hitel tartozasa kb 800m euro.
Ezt neki nem kell visszafizetnie, ha az Oaktree kezebe kerulunk, es ez a hitel onnantol az Oaktreet terheli.

Tehat a Zhang csalad 800m alatt nem tud veszteseggel kiszallni, es ha maradnak, jovore is legroszabb esetben 800m-ert elmegy a klub...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

900m euro.

Ez nekem is fura.Eladja a magas értékű játékosokat ad el és így a klub értéke is csökken.
Miben bízik??Maximum abban,hogy beindul a Szuperliga és meglátja valami gazdag ember vagy csoport a lehetőséget az Interbe.

Egyébként Lautaro lehetne a leginkább pótolható .Vagy jön a Free agent Dybala vagy egy Scamacca esetleg Raspadori.Ezzel a kiszolgálással rúgna annyit mint Martinez.
interfan

Cupi írta: 2022.04.01. 09:09

Legyen így. Ez egyértelmű. ;) De sajnos benne van a pakliban a rosszabb végkimenetel is.
Persze benne van, de azert meroben mas a helyzet mint tavaly ilyenkor.

Tavaly:
0% jo
100% szar

Ezek voltak a hirek a varhato jovorol...

Most:
70% jo
30% szar

Szoval ez alapjan iden azert van ok a bizakodasra. :)
interfan

Festa írta: 2022.04.01. 09:13 Ez nekem is fura.Eladja a magas értékű játékosokat ad el és így a klub értéke is csökken.
A Zhang csalad 800m-t mindenkeppen sporol es megtakarit az Interen, meg akkor is ha 11db Torghelle Sanyi jatszik itt.
Mivel ennyi a klub banki hitele.
Ezt az osszeget orokli az Oaktree, mivel mar az o kezukben vagyunk.

Azt hogy kit adunk el, mennyiert, es mekkora plusz kell egy adott mercaton, azt pedig az Oaktree donti el kizarolagosan.
Abba 0 beleszolasa van masnak, a klub alapszabalya is valtozott amikor megjott az Oaktree, es pontosan ezt tartalmazza.

Oaktree meg persze hogy elfog adogatni, nekik kamatok nelkul 270m van az Interbe, kamatokkal egyutt 360m.
Ezt vagy a klub eladasaval kaphatjak vissza, ha a Zhang csalad igent mond az uj tulajdonosnak.
Vagy a jatekosok eladasabol befolyo penzbol, amit zsebbre tesznek es nem forgatnak vissza a kluba.
Cupi

Festa írta: 2022.04.01. 09:13

Ez nekem is fura.Eladja a magas értékű játékosokat ad el és így a klub értéke is csökken.
Miben bízik??Maximum abban,hogy beindul a Szuperliga és meglátja valami gazdag ember vagy csoport a lehetőséget az Interbe.

Egyébként Lautaro lehetne a leginkább pótolható .Vagy jön a Free agent Dybala vagy egy Scamacca esetleg Raspadori.Ezzel a kiszolgálással rúgna annyit mint Martinez.
Ez azért érdekes és ezért sántít itt valami mert most nem akarja 900-ért eladni /1 milliárdot akar a hírek szerint/ és inkább megtartja és elad pár nagyobb nevet a fennmaradás miatt majd akkor jövőre meg eladhatja 1 milliárdért?? Kétlem....900-ért sem ha még gyengíti a keretet és csökkenti az értéket....főleg ha bajnokok sem leszünk idén...
Ezért fura ez az egész....
interfan

Cupi írta: 2022.04.01. 09:22
Ez azért érdekes és ezért sántít itt valami mert most nem akarja 900-ért eladni /1 milliárdot akar a hírek szerint/ és inkább megtartja és elad pár nagyobb nevet a fennmaradás miatt majd akkor jövőre meg eladhatja 1 milliárdért?? Kétlem....900-ért sem ha még gyengíti a keretet és csökkenti az értéket....főleg ha bajnokok sem leszünk idén...
Ezért fura ez az egész....
Semmi fura nincs benne.
Jatszhatna a Fradi kerete is az Interbe, 800m-t min megsporol, jovore is, azutan is, tokmindegy addig mennyire epul le az Inter vagy tortenik barmi.
Szoval ok 800m-val szallnak ki.

Oaktreenak problema az, de az o reszuk pedig az elobb volt elemezve, szinten logikus amit csinalnak es erheto.

Mindenki a sajat erdeket nezi, es ugy cselekszik.
A Zhang csalad is, es a hitelbefekto Oaktree is.

Az hogy az Inter erdeke mi, es azt ki nezi, az sajnos egy mas kerdes.

En tovabbra is bizok benne, hogy mar akar meg is van a megallapodas a hatterben, es majd a bajnoksag vegen ezt be is jelentik.
Kozel sem kell egy ilyen targyalasrol annyi mindennek kiszivarognia.
Lasd Atalanta eladas, meg csak a targyalas, sot meg csak az sem szivargott ki hogy elado lenne a klub vagy erdkelodo lenne.
Csak a bejelentes jott a semmibbol...
Ami az Inter kapcsan kiszivargott, az pedig azert nem oriasi tavolsag, es kozel lehetnek a felek.
En hiszek a pozitiv jovoben, es a nyari minosegi elorelepesnek az uj tulajdonossal. :)
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Lehet én nem értek valamit, de nem úgy van, hogyha szezon végéig nem tudja fizetni a hitel első részét a Zhang család, akkor az Oaktree kezébe kerülünk 100%-ban? Onnantól kezdve a Zhang család már semmit nem kapna a későbbi eladásból. Így nem az lenne az érdekük, hogy minél előbb eladják a csapatot még akkor is ha minimális lesz a nyereségük?
interfan

matrix23 írta: 2022.04.01. 09:55 Lehet én nem értek valamit, de nem úgy van, hogyha szezon végéig nem tudja fizetni a hitel első részét a Zhang család, akkor az Oaktree kezébe kerülünk 100%-ban? Onnantól kezdve a Zhang család már semmit nem kapna a későbbi eladásból. Így nem az lenne az érdekük, hogy minél előbb eladják a csapatot még akkor is ha minimális lesz a nyereségük?
2024-ig kell a 360m-t visszafizetni az Oaktreenek.

Oaktree bebiztositva onmagat, tavaly is csinalt egy 100m pluszos mercatot.
Igy nekik akar az elso torlesztesi reszlet meg is van, ha mar iden kerik az elso reszletet.
Ha marad az Oaktree, akkor csinalhatnak iden is egy 100m koruli pluszos mercatot, igy nekik 200m mar zsebben lesz.
Nekik az erdekuk, hogy az o altaluk adott penzt visszakapjak, es mivel egy szemelyben es kizarlogossn ok dontenek penzugyi kerdesekben az Internel, igy ezt ok maguknak megtudjak oldani.
Zhang csalad lassan 2 eve fizeteskepetelen, ne is reszletezzuk a helyzetuket, ok 1db eurot sem tudnak senkinek fizetni.
Tehat igyis ugyis eltunnek es csakis az Oaktree lesz tulajdonos, ha nem jon addig uj tulajdonos.

Eladasbol nem kap semmit a Zhang csalad, de megszabadul 800m euro hitel visszafizetestol, ami osszeget egyszer megkaptak.
Tehat nekik ez majdnem 800m euros haszon.
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

Azert hala Istennek meroben mas a helyzet mint tavaly.

Tavaly ilyenkor egyontetuen irtak mindenhol, csakis hitelbefekteto erdeklodik, az o erkezesuk ment meg minket a megszunestol, nyaron komoly megszoritasok, eladasok, stb.
Egyetlen egy normalis nevet nem lehetett olvasni, csak azt ki fog tavozni, es Conte is lelep.

Hat be is jott...

Most meg azert teljesen mas a helyzet.
Lehet van 1-2 olyan hir, hogy mi lesz "HA" az Oaktree marad, es van nyilatkozat is lasd Antonello.

De cserebe ott van egy csomo hir, hogy 3 komoly vevo jelolt is van/volt, atvilagitas, ajanlat, mai napig targyalas.
Sot a GS es az 5 kozvetito ceg tovabbra is arulja az Intert a vilagon mindenhol.
Tavaly 0 komoly nev volt mint opcio nyarra, most meg csak a teljesseg igenye nelkul:
Bremer, Aouar, Jorginho, Dybala, David, Lukaku, es meg sorolhatnak.

Hát én eddig sem voltam túl bizakodó, de ezen hírek hallatán még kevésbé vagyok, én azt látom, hogy kb a csodában lehet csak bízni, hogy majd a semmiből bejelentik az új tulajt, de erre azért necces alapozni.

Az túlzás azért szerintem, hogy az új tulajjal kapcsolatban csomó hír van/volt, én is követem napi szinten a különböző Interes oldalakat, még ha nem is olyan részletességgel, mint te, de néhány nagyon kósza híren kívül én nem igazán láttam bíztató pletykákat.

A tavalyi komoly nevek meg valószínűleg amiatt sem nagyon voltak a hírekben, mert akkor kevesebb lyuk volt a csapatban, de azért akkor is emlékszem, hogy néha-néha bedobták Gosenst vagy Milinkovic-Savicot, szóval ez nem releváns szerintem.
Akik jelenleg is felmerülnek, azok ha reálisan nézzük az eladásokból lennének fedezve, Bremer De Vrijből, Aouar Barellaból, David Martinezből, Jorginho az kb még csak pletykának sem mondható, annyi volt, hogy az ügynöke felsorolta az összes komolyabb olasz csapatot, Dybala a lejáró szerződés miatt, Lukaku meg kapóra jön az újságíróknak, de az több szempontból sem tűnik túlságosan lehetségesnek.

Mindenesetre ez a nyár vízválasztó lesz a jövőnket illetően, ha jön új tulaj, akkor nincs nagy gáz, még ha nem is költhetünk esetleg sokat, de valószínűleg legalább eladni nem nagyon kéne és akkor tarthatjuk a lépést a többiekkel, ha viszont marad a jelenlegi helyzet, az óriási érvágás lesz és a fejlődésbeli tervek helyett újra ott fogunk tartani, hogy a következő évekre jó ha meglesz a BL, mert a juve, Milan és most már az új tulajjal az Atalanta is biztos erősödni fog, valamint a Napoli sem fog gyengülni vélhetően. Sőt abba bele sem merek gondolni, hogy esetleg a juve újra bebetonozza magát évekig az első helyre, pedig sajnos arra is megvan az esély, ha nem jól alakulnak a dolgok, valószínűleg ott Vlahovic után nyáron is érkeznek majd komolyabb nevek.
Bandi76

Hozzászólás Szerző: Bandi76 »

Ha jól tudom akkor Marotta is hosszabbított velünk nem? Azért az csak jelent valamit. Egy leépülőben lévő csapattal egy ilyen kaliberű szakember csak nem hosszabbít. Bár az ő szerződésük nem tudom hogy működik, hogy őket is ki lehet-e vásárolni a szerződésükből vagy ilyesmi. Remélem nem :D

Azért a komolyabb értékeinkkel is hosszabbítottunk amiről viszont tudom, hogy nem azt jelenti hogy itt is maradnak a szerződésük végéig, de én is bízom benne hogy ezek a lépések már egy fényesebb jövőkép miatt történtek.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Cupi írta: 2022.04.01. 08:58
interfan írta: 2022.04.01. 06:31 Amennyiben nem erkezik meg az uj tulajdonos, a lapok szerint Barella, Martinez, es Skriniar is elado.
A helyzet ugyanez volt 2021 nyaran, magyarul barki elado, akiert megfelelo ajanlat erkezik.
Akkor mint tudjuk Hakimi es Lukakuert jott megfelelo ajanlat.
Az a baj ugyanezeket olvastuk tavaly tavasszal is és sajnos bejött....
Jah, meg tegnap azt olvastam itt, hogy Zhangék hosszú távon számolnak velünk....
Én messze sem látom biztosítottnak a jövőnket, ezek az amerikaiak sem úgy néz ki, hogy mindenáron jönni akarnának.

Általában optimista vagyok, de sok pénzt nem tennék rá, hogy új tulajunk lesz.
interfan

Bandi76 írta: 2022.04.01. 12:29 Ha jól tudom akkor Marotta is hosszabbított velünk nem? Azért az csak jelent valamit. Egy leépülőben lévő csapattal egy ilyen kaliberű szakember csak nem hosszabbít. Bár az ő szerződésük nem tudom hogy működik, hogy őket is ki lehet-e vásárolni a szerződésükből vagy ilyesmi. Remélem nem :D

Azért a komolyabb értékeinkkel is hosszabbítottunk amiről viszont tudom, hogy nem azt jelenti hogy itt is maradnak a szerződésük végéig, de én is bízom benne hogy ezek a lépések már egy fényesebb jövőkép miatt történtek.
En is igy gondolom.
Egy Marotta szintu vezeto nem hosszabbitott volna, ha maradunk az Oaktree kezeben, es nyaron ujabb 100m pluszos mercato, es tovabbi leepites lenne.

Szerintem mar megvan a megallapodas, es majd bejelentik a bajnoksag vegen.
Atalantanal meg csak a targyalas vagy barmi info sem szivargott ki, egyszer csak az egyik naprol a masikra az eladas.
Nalunk azert vannak/voltak infok a targyalasrol, a megegyzeserol nem, de nem is muszaj mindennek kiszivarognia.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Én szeretek optimista lenne,de csakha van rá reális okom.
Amennyiben nem lesz tulaj és nem erösödünk hanem még egy komoly áldozat is kell akkor tényleg csak a Bl hely lehet reális cél.
Ezért lesz fájó ha idén sem a bajnokságot(Egyre kisebb az esély) sem a kupát nem nyerjük meg.
Lehet éveket kell majd várni arra,hogy újra legyen győzelmi esélyünk.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Engem a legjobban az zavar, hogy idén is hatalmas mínuszokat produkálunk, mikor annyi BL pénz jött, mint még soha és végre nézők is vannak, ha nem is full házon. Gondolom a kínai szponzorok kiszálltak mind, meg a TV-s pénz is olaszban kevesebb, de ha megint nyáron el kell adni, akkor ez így járhatatlan út..-Legalább a keret legértékesebb tagjainak hosszú távú szerződése van (Bastoni,Barella,Brozo,Hakan,LM) és nagyon remélem Skrini is hosszabbít, de nem gyengíteni,hanem erősíteni kéne.
A Vidal,Vecino,Kolarov,Rano,Handa,Perisic,Alexis sor nagy része távozhat és DeVrijt is úgy néz ki lecseréljük (nálam Bremer lenne a befutó),plusz a csatársort is rendbe kéne tenni, úgyhogy reméljük Marotta varázsol, mert elég fontos mercato lesz.
Cupi

Kérdés a játékosokat mennyire zavarja meg, hogy továbbra is bizonytalanság van és Antonello szavai szerint ismét a nyárra cél a hiány csökkentése és a spórolás /fizukon megtakarítás stb./ :?
Lehet mondani tavaly sem zavarta meg őket és bajnokok lettünk de azért 2. évben megint csak találgatás megy és a reménykedés....ráadásul most sajnos nem is vagyunk olyan magabiztosak mint tavaly ilyenkor.
interfan

Cupi írta: 2022.04.01. 14:56 Kérdés a játékosokat mennyire zavarja meg, hogy továbbra is bizonytalanság van és Antonello szavai szerint ismét a nyárra cél a hiány csökkentése és a spórolás /fizukon megtakarítás stb./ :?
Lehet mondani tavaly sem zavarta meg őket és bajnokok lettünk de azért 2. évben megint csak találgatás megy és a reménykedés....ráadásul most sajnos nem is vagyunk olyan magabiztosak mint tavaly ilyenkor.
Tavaly 6 honapig nem kaptak fizetest, szo szerint felevig 0 euroert fociztak, es semmifele biztositek nem volt hogy barmikor kapnak 1 eurot is, mivel a Zhang csalad csodbement.
Mindenki lathatta a Jiangsu katasztrofa storyt is...

Ha az "nem zavarta meg oket" akkor semmi nem fogja.

Raadasul tavaly nyilt titok volt mar ilyenkor, hogy csakis hitelbefekteto, adossagkezelo erdkelodik, es ok kellenek hogy az Inter mukodni tudjon es eltudjon indulni a bajnoksagban jovore, es nagyon komoly leepites eladasok lesznek nyaron, sot Conte jovojet is total bizonytalan volt, o maga mindvegig elmondta, "csakis nyarig tervez".

Mint irtam:

Tavaly: 100% szar hirek, 0% jo hirek
Iden: 30% szar hirek, es min 70% jo hirek

Marotta hosszabbitasa sem veletlen, es a mai napig tart az eladasi targyalas, sot mar lehet a hatterben le is zarult.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Marotta szerződése miért lenne számára hátrányos? Nincs ilyen lehetőség!! Ha nem lesz lóvé attól ő még végezheti jól a munkáját!! Legrosszabb esetben végkielégítéssel távozik.....
Ami lehet reményt keltő hogy az ajánlat és az állítólagos várt ár között nincs olyan nagy különbség! Egy 1000 milliós üzletnél 100 millió különbség nem szokott áthidalhatatlan lenni, ráadásul ilyen szinten is alkudoznak a felek, főleg a kinaiak(nyilván úgy határozták meg az alap árat hogy az mozoghat).
Szerintem senki nem vár az új bejelentéssel miért várna?? Az megnyugvást hozhat inkább mint sem zavart, ezzel szerintem nem várnak ha megvan a megállapítás akkor azt be fogják jelenteni! Vagy nem! :D
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Ugyanaz van a fórumon, mint a melómban. Egy a biztos, hogy minden bizonytalan. :D
Lehet csűrni, csavarni, de tény, jelenleg semmi nincs garantálva.
Én csak bízni és remélni tudok. Semmi mást.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Lukakuval kapcsolatban az az érzésem, hogy vissza fog jönni. Valahogy meg lesz oldva vagy egy kölcsönnel (esetleg+opcióval) vagy valahogy, de figyeljétek meg, hogy jönni fog, Marotta elintézi.
Martinezt szerintem el fogjuk adni, és Dybala érkezésére is elég nagy esélyt látok, ezzel Dybala,Lukaku,Dzeko,Correa csatársort tippelek a következő szezonra.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.04.02. 09:29 Lukakuval kapcsolatban az az érzésem, hogy vissza fog jönni. Valahogy meg lesz oldva vagy egy kölcsönnel (esetleg+opcióval) vagy valahogy, de figyeljétek meg, hogy jönni fog, Marotta elintézi.
Martinezt szerintem el fogjuk adni, és Dybala érkezésére is elég nagy esélyt látok, ezzel Dybala,Lukaku,Dzeko,Correa csatársort tippelek a következő szezonra.
Legyen igazad Lukaku es Dybala kapcsan.
Ha a tulajdonosvaltas megtortenik, akkor lehet rola beszelni.
Ha nem, akkor kizart a dolog...

Martinezert viszont En szemely szerint nem latom, hogy ki fizetne 60-70m-t...
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.04.02. 09:42
CsaSzi9294 írta: 2022.04.02. 09:29 Lukakuval kapcsolatban az az érzésem, hogy vissza fog jönni. Valahogy meg lesz oldva vagy egy kölcsönnel (esetleg+opcióval) vagy valahogy, de figyeljétek meg, hogy jönni fog, Marotta elintézi.
Láttunk már csodákat. :lol:
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.04.02. 09:47
interfan írta: 2022.04.02. 09:42
Láttunk már csodákat. :lol:
Persze, de pl tavaly az Atletico erdeklodott es 35m ajanlatot tett, ismetlem 35m-t.

Persze lattunk mar csodakat, de elegge irrealis, hogy a tavalyi 35m utan majd most adnak erte 60-70m-t...

Mas csapat meg nem igazan van/volt kepbe, kiveve amikor mar mindenben megegyeztunk 2020-ban a Barcaval, csak hat a Covid.
mike

CsaSzi9294 írta: 2022.04.02. 09:29 Dybala,Lukaku,Dzeko,Correa csatársort tippelek a következő szezonra.
Nem nagyon keseregnénk, de Lukaku visszahozásához szerintem földöntúli csoda kellene.

Hamarabb tesz le valaki Lautaroért 70 milliót, mint hogy Lukakut a kifizetett 115 millió után visszaadják nekünk kölcsönbe:)
CsaSzi9294

mike írta: 2022.04.02. 10:54
CsaSzi9294 írta: 2022.04.02. 09:29 Dybala,Lukaku,Dzeko,Correa csatársort tippelek a következő szezonra.
Nem nagyon keseregnénk, de Lukaku visszahozásához szerintem földöntúli csoda kellene.

Hamarabb tesz le valaki Lautaroért 70 milliót, mint hogy Lukakut a kifizetett 115 millió után visszaadják nekünk kölcsönbe:)
Persze, nagy csoda lenne, de valahogy ezt érzem. :)
interfan

Lukakura egy esetben van esely:
- Jon egy uj tulajdonos + Martinezt eladnak 70m-ert

Ha valamelyik nem teljesul, akkor valoban foldontuli hipotezis az egesz.
mike

CsaSzi9294 írta: 2022.04.02. 11:47
Remélem jó a megérzésed:))
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

interfan írta: 2022.04.02. 12:16

Lukakura egy esetben van esely:
- Jon egy uj tulajdonos + Martinezt eladnak 70m-ert

Ha valamelyik nem teljesul, akkor valoban foldontuli hipotezis az egesz.
Szerintem még akkor sem.
Cupi

mike írta: 2022.04.02. 12:34
Sajna a megerzeseibe ne bizz.😃😄 Iden sokszor irta 3-0ra nyerunk.Ezt erzi. 😉
CsaSzi9294

Cupi írta: 2022.04.02. 13:18
:lol: :lol:
mike

Szerintem bannolni kellene a fórumról.
A hülye tippjeivel ránk hozta a rontást :lol: :lol:
CsaSzi9294

mike írta: 2022.04.02. 14:40

Kapjátok be. :lol: :lol:
mike

CsaSzi9294 írta: 2022.04.02. 15:12
mike írta: 2022.04.02. 14:40
Cupi írta: 2022.04.02. 13:18 Sajna a megerzeseibe ne bizz.😃😄 Iden sokszor irta 3-0ra nyerunk.Ezt erzi. 😉
Kapjátok be. :lol: :lol:
:mrgreen: :D :lol:
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Ha Dybala nem sikerül akkor sincs gond, ott van Martin Ádám ő is van olyan jó. Pakson lövi a gólokat.
Inter101

Lukaku álomnak jó! Néha én is álmodozom hogy Jessica Albaval töltök el egy napot....... :D
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Inter101 írta: 2022.04.02. 20:32 Lukaku álomnak jó! Néha én is álmodozom hogy Jessica Albaval töltök el egy napot....... :D
Elmész a fenébe… akkor az én álmom eddig ezért nem teljesült😂😁
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

möszi írta: 2022.04.03. 00:06
Inter101 írta: 2022.04.02. 20:32 Lukaku álomnak jó! Néha én is álmodozom hogy Jessica Albaval töltök el egy napot....... :D
Nem értelek titeket! Jessicának 40 centivel kisebb a farka mint Romelunak mégis róla álmodoztok! 🤣🤣
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

lucky0 írta: 2022.04.03. 09:02
Nem értelek titeket! Jessicának 40 centivel kisebb a farka mint Romelunak mégis róla álmodoztok! 🤣🤣
Na ne szivass! Sok mindent elhiszek, de hogy ezek szerint Jessicanak 30 cm-es dákója van, na azt már nem! :lol:
Inter101

Ha ez vigasztal az én álmom sem teljesült.... :( Gondolom vannak a világon még páran ezzel az álommal :D
Szóval összegezve amit megtudtunk: Lukaku 70cm szerszámmal rendelkezik, Jessica Alba nem csak az én álmomban jelenik meg hmmm bizonyos hekyzetekben, és a legfurcsább hogy állítólag neki is van egy átlagon felüli cerkája ami már bőven szovegkiemelos méret..... :D :D
interfan

Gazzetta szerint amennyiben nem lesz uj tulajdonos, 50m euros pluszos mercato kell a nyaron.
Oaktree vezetoi kiadtak az ideit diktatumot, ami a tavalyi 100m euros plusz utan, iden 50m euro pluszos mercatot irnak elo.

Tobb lap is Skriniar helyzetevel foglalkozik.
Az Inter alapveto erdeke a hosszabbitas, mivel ha az nem sikerul, akkor nyaron aron alul tavozhat az 1 ev mulva lejaro szerzodese miatt.
Viszont ha megvan a hosszabbitas, akkor 60-70m is elkerheto erte.

Barella a masik jatekos akiert lehet erdeklodes, erte 60m-t szeretnek.
Martinezert pedig 60-70m-t.

Jelenlegi hirek szerint amennyiben nem lesz uj tulajdonos, 2 jatekos tavozhat a Skriniar, Bastoni, Barella, Martinez sorbol, az a ketto akiert megfelelo ajanlat erkezik.
50m euro pluszos mercato a napokban kiadott Oaktree diktatum, ha nem erkezik az uj tulajdonos.

Masik komoly cel pedig a fizeteskeret csokkentese lehet, amit mar tavaly eloirt az Oaktree, de ahogy Antonello elmondta a napokban, ezt nem sikerult teljesiteni a hosszabbitasok miatt, ezert 2022 nyaran ezen kell dolgoznunk, mondta el Antonello.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.04.05. 12:34 Gazzetta szerint amennyiben nem lesz uj tulajdonos, 50m euros pluszos mercato kell a nyaron.
Oaktree vezetoi kiadtak az ideit diktatumot, ami a tavalyi 100m euros plusz utan, iden 50m euro pluszos mercatot irnak elo.

Tobb lap is Skriniar helyzetevel foglalkozik.
Az Inter alapveto erdeke a hosszabbitas, mivel ha az nem sikerul, akkor nyaron aron alul tavozhat az 1 ev mulva lejaro szerzodese miatt.
Viszont ha megvan a hosszabbitas, akkor 60-70m is elkerheto erte.

Barella a masik jatekos akiert lehet erdeklodes, erte 60m-t szeretnek.
Martinezert pedig 60-70m-t.

Jelenlegi hirek szerint amennyiben nem lesz uj tulajdonos, 2 jatekos tavozhat a Skriniar, Bastoni, Barella, Martinez sorbol, az a ketto akiert megfelelo ajanlat erkezik.
50m euro pluszos mercato a napokban kiadott Oaktree diktatum, ha nem erkezik az uj tulajdonos.

Masik komoly cel pedig a fizeteskeret csokkentese lehet, amit mar tavaly eloirt az Oaktree, de ahogy Antonello elmondta a napokban, ezt nem sikerult teljesiteni a hosszabbitasok miatt, ezert 2022 nyaran ezen kell dolgoznunk, mondta el Antonello.
Ezek a hírek, mind mind előszelei annak, hogy szépen lassan megjönnek a meghatározó és top játékosaink eladássáról szóló pletykák, és oda jutunk, mint tavaly nyáron.
Nem lesz itt semmilyen tulajdonos váltás, ezek a kínaiak nem adják el 1000 alatt a klubot, legyen bárki is, aki ajánlatot tesz. Nyilván ezért vár még maga Inzaghi is nyárig a hosszabbítással, hogy normális csapatból, használható játékossal tudunk e erősödni, vagy a Leccéből hozunk valakit kölcsön+opcióval?
Álmodozhatunk itt Lukakuról, G.Jesusról, Bremerről ilyenekről, de ha nem lesz tulajdonos váltás kutya világ jön úgy érzem, és jöhetnek megint a Kuzmanovicok, 100 éves Dzekok, Caicedok. Egyetlen reménysugár Marotta, de 0 euróból ő sem fog tudni bajnok esélyes csapatot össze rakni. A selejteket meg kirakni se lehet.
-50M... szégyen ez ránk nézve.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Hát elkezdődött! Nagyon nem jó hírek ezek, minden
bizonnyal nagy bajban vagyunk és nem valószínű, hogy lesz itt új tulaj! A Kínaiak jól tönkrevágják amit felépítettek! Persze nyilván nekik ez üzlet leszarják hogy mi lesz a klubbal a szurkolókkal a pénzüket akarják kiszedni! Nagyon dühös és szomorú leszek ha tényleg eladunk bárkit is a Skriniar, Bastoni, Barella hármasból és tovább gyengülünk! Martinez tőlem mehetne, nem pótolhatatlan! Ilyen hírektől az élet kedvem is elmegy! :cry:
interfan

lucky0 írta: 2022.04.05. 13:43 Hát elkezdődött! Nagyon nem jó hírek ezek, minden
bizonnyal nagy bajban vagyunk és nem valószínű, hogy lesz itt új tulaj! A Kínaiak jól tönkrevágják amit felépítettek! Persze nyilván nekik ez üzlet leszarják hogy mi lesz a klubbal a szurkolókkal a pénzüket akarják kiszedni! Nagyon dühös és szomorú leszek ha tényleg eladunk bárkit is a Skriniar, Bastoni, Barella hármasból és tovább gyengülünk! Martinez tőlem mehetne, nem pótolhatatlan! Ilyen hírektől az élet kedvem is elmegy! :cry:
Lehet en vagyok naiv, es tul pozitiv, de en meg mindig hiszek az uj tulajdonos erkezeseben.
Egyszeruen nem tudom elhinni, hogy Marotta hosszabbitott volna igy.
Es azert az eladasi targyalasok kapcsan sem volt hatalmas kulonbseg, 900m vs 1 milliard...

Ha marad az Oaktree, akkor sajnos baj van.
Akkor orulhetunk, hogy "csak" 50m pluszos mercato kell, es nem 100m pluszos mint tavaly.
Szoval ha ezt nezem, es az Oaktreet, akkor az 50m pluszos mercato meg "jo" hir is a tavalyihoz kepest.

Lehet en vagyok az utolso, de erre en csak gondolni sem akarok, mert en oszinten hiszem hogy jon az Amerikai maganbefektetesi csoport, es nyartol minden mas lesz.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Azért az cukkolós,hogy 100 mill miatt ezek a sárgák szétbasszák a klubot.Remélem lesz vevő,mert ha nem csúszunk a lejtőn lefelé.
mike

interfan írta: 2022.04.05. 13:54
Lehet en vagyok naiv, es tul pozitiv, de en meg mindig hiszek az uj tulajdonos erkezeseben.
Egyszeruen nem tudom elhinni, hogy Marotta hosszabbitott volna igy.
Es azert az eladasi targyalasok kapcsan sem volt hatalmas kulonbseg, 900m vs 1 milliard...
Az optimista oldalam nekem is ezt mondja:)

Nagy a tét, ezen múlik minden, mert ha maradnak Zhangék, akkor újra szemétlerakó leszünk.
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

Felesleges Marrotta hosszabbításából kiindulni. Egy 65 éves emberről beszélünk, aki nem fog külföldre menni dolgozni.
Vezetőségi tagként bármikor kérheti a közös megegyezéssel történő szerződésbontást, de alapból nincsenek olyan jó opciói, azzal hogy lekorlátozza magát Olaszországon belülre.
A mostani hosszabbítások is arra jók, hogy kisebb legyen a kár. Pl. Brozovic esetében.
Ingyen elveszíteni komoly veszteség lenne a klub értékessége szempontjából.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Marotta hosszabítása nálam 2 dolgot jelenthet:
1.Meg van kb az új tulajdonos csak még nem hivatalos hisz tárgyalási szakaszban van még az ügy már apróságon múllik
2.Marotta azzal hogy marad bizonyítani akarja hogy nála nem minden a pénz, kevesebb költségvetésből is lehet erős csapatot építeni amit be is akar bizonyítani.Nem akar lelépni mint patkány a süllyedő hajóról.
Ha meg nem érkezik új tulajdonos akkor minden éven beáldozunk valakit vagyis lassan ott fogunk tartani hogy egy EL helyezés lesz elvárás.
Válasz küldése